Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
Varulv2478

Innlegg: 15714
Varulv2478
20.04.21 07:28
mcdermott: Tanken er at de skal gjøre begge deler,ikke bare spille superliga

De kan ikke. Hvilken er hvorfor alle er mot disse planene. Det er så mye en kan gjøre med et fotballag.

minuspol

Innlegg: 39524
minuspol
20.04.21 09:01
Romlingane: Er det ikke det samme som skjer med €uropean $uper £eague?

Vi sier det. Greit.

iustitia_pro_XCVI

Innlegg: 7002
iustitia_pro_XCVI
20.04.21 09:54
mcdermott: -- Minus det at 12 av lagene ikke rykker opp eller ned.

Forhåndskvalifisert. Hvert år. Uten noen andre kriterier enn at man er en stor og/eller rik klubb. Det er så latterlig at jeg finner ikke ord.

De 12 klubbene burde bli hevet ut av sine nasjonale ligaer og UEFA sine turneringer i løpet av denne uka om ikke planene legges død på stedet. 

mcdermott

Innlegg: 67576
mcdermott
20.04.21 10:29
iustitia_pro_XCVI: Forhåndskvalifisert. Hvert år. Uten noen andre kriterier enn at man er en stor og/eller rik klubb. Det er så latterlig at jeg finner ikke ord.

--- Det er rett og slett en amerikansk modell. Der består jo ligaene av lag som er med hvert år.

Det er jo i stor grad hva man er vant til også dette her. Det positive med den amerikanske modellen er at konkurransen er jevnere,du har ikke ett lag som stikker av med topp-plasseringene hver eneste sesong. Lønnstak og draft sørger for at "små"markeder kan gå fra å gjøre det ræva det ene året til å gjøre det strålende året etter.

Jeg er fan av de amerikanske ligaene men det er jo fordi de "alltid" har vært bygget opp sånn og det er det man er vant til fra start.

Men det er jo heller ingen tvil om at både PL og CL har forandret seg drastisk siden engelsk førstedivisjon og serievinnercupen. Dette er ytterligere en forandring.

Bone8

Innlegg: 7352
Bone8
20.04.21 10:39
mcdermott: Jeg er fan av de amerikanske ligaene men det er jo fordi de "alltid" har vært bygget opp sånn og det er det man er vant til fra start. Men det er jo heller ingen tvil om at både PL og CL har forandret seg drastisk siden engelsk førstedivisjon og serievinnercupen. Dette er ytterligere en forandring.

(*Ikke meningen å avspore en klubbtråd, men var interessert i hva andre klubbers fans synes om dette*)Forskjellen er at spillere ikke tilhører klubber i aldersbestemte lag, men skoler.

I fotballen klarer jeg ikke se hvordan Spurs eller Arsenal (som kommer til å komme sist) skal få den beste gjenstående spilleren året etter.

Jeg tror ikke dette kommer til å utjevne forskjellene mellom de 15-20 klubbene som er med. Og konsekvensene for de lagene som er utenfor blir enda større.

For min del var dette dråpen som gjorde at jeg ikke lenger ser på meg selv som Arsenal-fan.

mcdermott

Innlegg: 67576
mcdermott
20.04.21 10:59
Bone8: Forskjellen er at spillere ikke tilhører klubber i aldersbestemte lag, men skoler. I fotballen klarer jeg ikke se hvordan Spurs eller Arsenal (som kommer til å komme sist) skal få den beste gjenstående spilleren året etter.

--- Nei,jeg tror heller ikke en draft er mulig (da er det i såfall MYE som må forandres på) men en bedre regulert overgangsperiode,tak på hvor mye man kan bruke på lønn etc kan jo bli realistisk.

Men vi lever pr.idag hvor det er penga som rår,hvor klubber blir leketøy til arabiske stater osv - jeg mener det ikke er SL som ødelegger fotballen i framtiden. Det er mere det at dette knuser illusjonen om at den "lille" klubben fortsatt kan klatre til topps.

LeCoq

Innlegg: 8326
LeCoq
20.04.21 11:14

Klopp er rasende på FSG. Forståelig. Feige amerikanere. 

Sjefan

Innlegg: 15300
Sjefan
20.04.21 11:27
LeCoq: Klopp er rasende på FSG. Forståelig. Feige amerikanere.

Ikke overraskende, får man si. Her har Klopp løftet klubben til nye høyder de siste 5-6 år og jobber fortsatt i motbakke med eiere som ikke avspiser han med nødvendige midler for å være konkurransedyktig, så at de skulle gi fem flate om hva han syns om Superliga-konseptet var helt utopisk. 

Rory-R

Innlegg: 426
Rory-R
20.04.21 11:29
LeCoq: Klopp er rasende på FSG. Forståelig. Feige amerikanere.

Sinnet til Klopp mot t-skjortene Leeds hadde lagt frem og Gary Neville, samt hvordan han ikke forstår at super league planene skaper en avstand mellom fans og spillere (som er ansatt i klubben) er merkverdig. Det er nok en forsvarsmekanisme og en frustrasjon over å måtte stå som talsmann for en beslutning tatt av FSG - uten at han var informert. 

Post-match intervjuet for å temmelig rotete og usammenhengende og kan ikke på noen måte se han satte Neville på plass - som er har helt rett i sine betraktninger. 

Selv er jeg spent på hva Tuchel lirer av seg under pressekonferansen i dag. Sannsynligvis blir han ikke presset så hardt på et svar som han burde - for det er få som bryr seg om resultatet av Chelsea - Brighton i kveld. 

fugletitteren

Innlegg: 12513
fugletitteren
20.04.21 11:36

Enig, kan virkelig ikke skjønne hvorfor enkelte kan påstå at Klopp på noen måte satte Neville på plass.

Det Neville har sagt til nå, har vært spot on, og er jo verken kritikk av Klopp, spillerne, klubben eller deres fans. Men ledelsen av klubben, akkurat som han har høvlet over ledelsen til United. 

Gaz er spot on på hvordan av de fleste her inne virker å tenke, så meget snodig at enkelte velger å ha supporterbrillene på, i stedet for å faktisk prøve å forstå hva som blir sagt og frontet. 

Hele SL spørsmålet er langt viktigere enn at man skal sitte på hver sin supporterfront å hardnakket forsvare sine egne.

Lezah

Innlegg: 65284
Lezah
20.04.21 11:39

Så bare Klopps intervju halvveis før kamp, da virket han ikke fornøyd med fjerning av bannere etc på Anfield (etter det så jeg på noe annet/spilte PS4). Rimelig sikker på at han faktisk forstår dette.

mcdermott

Innlegg: 67576
mcdermott
20.04.21 11:53
fugletitteren: Det Neville har sagt til nå, har vært spot on, og er jo verken kritikk av Klopp, spillerne, klubben eller deres fans. Men ledelsen av klubben, akkurat som han har høvlet over ledelsen til United.

--- det virket jo ikke akkurat sånn når man så mottagelsen spillere og manager fikk da de ankom stadion rett før kamp. Det er nå tross alt et bakteppe dette også.

TheOpiate

Innlegg: 15968
TheOpiate
20.04.21 11:53
fugletitteren: Enig, kan virkelig ikke skjønne hvorfor enkelte kan påstå at Klopp på noen måte satte Neville på plass.

Men hvem er det som påstår dette? "Alle" er jo enige med Neville. Klopp bommet ganske bra her, men sånn ble det. Alikevel så kan jeg ikke si at jeg har sett mange som mener han satte Neville på plass, eller at kritikken hans mot Neville var på sin plass. Om noe så var det en ekstremt frustrert Klopp som nok helst ville vært alle andre steder enn foran det kameraet for å svare på spørsmål andre burde svart på istedet. Han ga ihvertfall sin mening om temaet, og det er det viktigste

(Innlegget ble redigert 20.04.21 11:55)

minuspol

Innlegg: 39524
minuspol
20.04.21 11:55
Lezah: Så bare Klopps intervju halvveis før kamp, da virket han ikke fornøyd med fjerning av bannere etc på Anfield (etter det så jeg på noe annet/spilte PS4). Rimelig sikker på at han faktisk forstår dette.

Det er jo helt åpenbart at Klopp mener at sinnet må rettes mot de rette. Ikke ham og spillerne. Det er jo det som er rotete her.

Det er jo også det han tar Neville, som driver og roter med YNWA inn i dette, for. 

Det er FSG som driver og fucker opp. Ikke Liverpool, Klopp, spillere eller salige Gerry Marsden.

(Innlegget ble redigert 20.04.21 11:58)

fugletitteren

Innlegg: 12513
fugletitteren
20.04.21 12:04

Mulig jeg bommer og at det var i Superliga tråden hvor opptil flere proklamerte så.

Uansett, jeg synes Klopp langt på vei gjorde en god figur i går, man kan ikke forvente mer av en manager per nå. Ikke lett å være presis i uttalelsen når det bobler innvendig og man vet at man skaper enda mer rabalder om man ordlegger seg en anelse feil. Bommet egentlig bare grovt når han kritiserte Neville og åpenbart ikke forstod hva han hadde ment, uten at det betyr så mye i det store og det hele.

TheBelfastBoy

Innlegg: 21828
TheBelfastBoy
20.04.21 12:25
minuspol: Det er jo helt åpenbart at Klopp mener at sinnet må rettes mot de rette. Ikke ham og spillerne. Det er jo det som er rotete her. Det er jo også det han tar Neville, som driver og roter med YNWA inn i dette, for.

Dette er bare tull! Neville har da aldri hevdet at sinnet skal rettes mot trenere og spillere? Snarere tvert i mot. Det er åpenbart ikke dette han forsøker å "ta Neville for".

mcdermott

Innlegg: 67576
mcdermott
20.04.21 12:28

--- Samtidig så vet man jo at Neville ikke ville sagt en dritt om dette om han fortsatt var ansatt i United. Han ber jo praktisk talt arbeidstakere gå kraftig i mot sine sjefer, noe han vet er fryktelig vanskelig. Jeg synes det er litt unfair at han legger så mye ansvar/press på skuldrene til Solskjær,Klopp og de andre managerne.

mcdermott

Innlegg: 67576
mcdermott
20.04.21 12:30
TheBelfastBoy: Neville har da aldri hevdet at sinnet skal rettes mot trenere og spillere? Snarere tvert i mot

--- Samtidig så legger han et press/forventer at de skal stå opp mot dette:

– Jeg kan ikke sitte her og si at spillerne i Liverpool og Manchester United skal streike. Det vil ikke være rett, men gutter, hvis dere har det i dere så kan dere stoppe dette. Dere kan mobilisere. Jürgen Klopp kan stoppe det og er en mann med integritet. Ole Gunnar Solskjær kan stoppe det og er en mann med integritet. 

Hvordan tenker Neville at Klopp og Solskjær skal "mobilisere"? Hva skjer med oppfatningen av spillere og managere om de ikke mobiliserer slik Neville ønsker?

(Innlegget ble redigert 20.04.21 12:32)

minuspol

Innlegg: 39524
minuspol
20.04.21 12:33
mcdermott: --- Samtidig så vet man jo at Neville ikke ville sagt en dritt om dette om han fortsatt var ansatt i United. Han ber jo praktisk talt arbeidstakere gå kraftig i mot sine sjefer, noe han vet er fryktelig vanskelig. Jeg synes det er litt unfair at han legger så mye ansvar/press på skuldrene til Solskjær,Klopp og de andre managerne.

Dette var det helt nødvendig å ta. Det fremstilles som det er Klopp som handler i affekt, mens det faktisk var Neville som gjorde det. Helt urimelig. 

Det er eierne av klubbene som må angripes. Av Neville, av supportere, av FIFA/UEFA og forbund. Og så får vi tro og håpe Klopp/Solskjær og spillerne kommer på banen etter hvert. Og det gjør de sikkert i større grad når de får råd fra spillerorganisasjoner og andre. 

(Innlegget ble redigert 20.04.21 12:34)

TheBelfastBoy

Innlegg: 21828
TheBelfastBoy
20.04.21 12:41
mcdermott: Hvordan tenker Neville at Klopp og Solskjær skal "mobilisere"? Hva skjer med oppfatningen av spillere og managere om de ikke mobiliserer slik Neville ønsker?

Enig i dette. Jeg er ikke der at jeg synes alt Neville har sagt eller gjør er helt konge i dette spørsmålet. Og jeg stusser også veldig på at han legger dette presset på dem. Selv om han trolig har rett i at spillerne og trener er de eneste som kan stoppe dette (jeg tror ikke UEFA, PL etc har nubbesjanse). Det er likevel litt småfrekt av han å ta den tilnærmingen i dag. Men det blir likevel ikke riktig å si at han har forsøkt å skape splid mellom trenere/spillere og fans. Om noe har han forsøkt å få dem til å stå samlet.

Grunnen til Klopp blir irritert er åpenbart at Neville legger press på han. Ikke fordi han mener at Neville spiller fansen opp mot han selv eller spillerne. Han gjør jo egentlig det motsatte. Der Klopp var utydelig velger Neville å legge de beste intensjoner til grunn. Særlig når Neville sa at Klopp «ødela eierne» (eller hvordan han nå formulerte seg).

(Innlegget ble redigert 20.04.21 12:46)

TheBelfastBoy

Innlegg: 21828
TheBelfastBoy
20.04.21 12:42
minuspol: Det er eierne av klubbene som må angripes.

Og det er også eierne Neville har angrepet. Så til de grader.

At du forsøker å vinkle det til noe annet er rett og slett fordi angrepet fra Klopp på Neville ikke harmonerer med hva du håpet på fra Klopp.

-Mastermind

Innlegg: 2038
-Mastermind
20.04.21 12:47

Når Neville sier at Spurs er en urelevant klubb og at San Marino er mer interessant enn Arsenal, er det eierne har angriper da? 

Folkflesk

Innlegg: 30736
Folkflesk
20.04.21 12:51
-Mastermind: Når Neville sier at Spurs er en urelevant klubb og at San Marino er mer interessant enn Arsenal, er det eierne har angriper da?

Hvorfor skulle Klopp bli sur over dette?

Rory-R

Innlegg: 426
Rory-R
20.04.21 12:58
minuspol: Det er jo helt åpenbart at Klopp mener at sinnet må rettes mot de rette. Ikke ham og spillerne. Det er jo det som er rotete her.

Det finnes jo ingen annen måte for fansen å få direkte kontakt med klubben. Det må da være forståelig her. Den gjennomsnittelige fansen, som følger laget, ser kampene, møter opp på stadion og kjøper supporteffekter har ingen mulighet til å påvirke idiotene som sitter i styrerommet. Det elfenbenstårnet er utilgjengelig for oss og folk flest, så den eneste måten man kan få meningen sin inn til klubben er å påvirke spillere og manager (som bare tilgjengelig på kampdager). 

Mener at fansen bør få utfordre både spillere og managere med at de også blir en del av super league. 

Deila

Innlegg: 51595
Deila
20.04.21 13:03

Disse møkkaeierne som har gått med på dette fortjener ikke en trener som Klopp. Send laget ned i 5.div og ansett John Arne Riise som hovedtrener. Jeg er ferdig med Liverpool og engelsk fotball om dette blir noe av. Spyr. 

TheOpiate

Innlegg: 15968
TheOpiate
20.04.21 13:04
TheBelfastBoy: Og det er også eierne Neville har angrepet. Så til de grader. At du forsøker å vinkle det til noe annet er rett og slett fordi angrepet fra Klopp på Neville ikke harmonerer med hva du håpet på fra Klopp.

Fortsatt nysgjerrig på disse hestene enkelte Liverpool-supportere skulle ri, som du snakket om i superliga-tråden. Kan du vennligst utdype dette?

minuspol

Innlegg: 39524
minuspol
20.04.21 13:07
Rory-R: Mener at fansen bør få utfordre både spillere og managere med at de også blir en del av super league.

Dette synes jeg nok også er rimelig etter hvert. Men ikke nå. Det er halvannet døgn siden det breaket. Spillerne og managerne vet mindre enn oss. 

Og vi må jo gjerne innbille oss at dette er verst for oss supportere som må ha et daglig skudd med PL, men det er lønna til spillerne og managerne. 

Men ja absolutt. Skal man få stoppet dette så trenger man også spillere og managere med på laget. Og jeg har veldig liten tro på at de ikke ender opp på rett side.

Men Neville forlangte at Klopp og spillerne skulle ta standpunkt til dette i beste sendetid. Og helst på sin egen kanal? Et døgn etter at det breaket, og mens de var i forberedelse til en viktig kamp. Uten at de var briefet av egen ledelse. Slik går det jo ikke ann å drive på?

Så Klopp sa ifra at han ikke likte det. Han sa i fra at han ikke likte Super League. Og han sa i fra at han ikke likte at Leeds forsøkte å påtvinge klubben noe, foran en viktig kamp. helt på sin plass. 

Og igjen. Klopp sa i fra at han ikke lite Super League. Milner gjorde det samme. Det er mer enn noen annen i samme posisjon så langt.

(Innlegget ble redigert 20.04.21 13:08)

SirOwen*MOD*

Innlegg: 59150
SirOwen*MOD*
20.04.21 13:15
TheBelfastBoy: Dette er bare tull! Neville har da aldri hevdet at sinnet skal rettes mot trenere og spillere? Snarere tvert i mot. Det er åpenbart ikke dette han forsøker å "ta Neville for".

Dere snakker forbi hverandre. 

Jeg så hele intervjuet med Neville, og var 100 % enig med alt han sa. Helt til han dro inn YNWA. Liverpools mantra gjennom en mannsalder har ingenting med FSG å gjøre. Tvertimot kan man vel si, de siste dager tatt i betraktning.

YNWA gjenspeiler sjelen til Liverpool og ikke minst er det en hyllest til måten spillerne og supporterne var selve identiteten til laget fra 60-tallet og oppover. Måten de utfylte hverandre på, og etterhvert gjorde laget "uslåelig" spesielt på Anfield. I tillegg har hymnen blitt en hyllest og markering overfor de som har mistet livet i forbindelse med klubben de siste 4 tiår, spesielt da i Hillsborough 1989.

FSG driter langt i både hymnen og budskapet bak den. Det er klubben, spillerne og fansen som står for nevnte budskap. Neville dro inn YNWA som et argument for at ESL er noe klubben dermed skal holde seg for god til å befatte seg med. Mtp at både klubb (les: institusjonen LFC som er bygget opp gjennom 130 år og all historikken den har skapt på godt og vondt), spillere og fans er de som står og har stått bak hymnens budskap i mer enn 50 år, blir det etter min mening feil å bruke det "kortet" når det vitterlig er de distanserte og totalt "fremmede" eierne som helt ut av det blå og bak ryggen på nevnte klubb, spillere og fans har meldt seg inn i sirkus ESL.

For å bruke skøytesportmetafor; Neville gjennomfører en bra 3000 meter, men pådrar seg IMO et lite feilskjær her. Tipper dog det var helt ubevisst.

Det største feilskjæret kommer jo fra FSG. Feilskjær Sports Group, der altså.

 

mcdermott

Innlegg: 67576
mcdermott
20.04.21 13:21
Rory-R: Den gjennomsnittelige fansen, som følger laget, ser kampene, møter opp på stadion og kjøper supporteffekter har ingen mulighet til å påvirke idiotene som sitter i styrerommet.

--- Fansen sitter egentlig med all makt her. Man kan boikotte kamper,la være å kjøpe tv-pakkene,la være å kjøpe effektene.

Men å få til en felles front her er jo virkelig det vanskelige. Vi kan ikke fortsatt gå på kamper ( når det åpner igjen) og bare vifte med skjerf for å vise vår misnøye.

missChance

Innlegg: 58041
missChance
20.04.21 13:22
SirOwen*MOD*: Helt til han dro inn YNWA. Liverpools mantra gjennom en mannsalder har ingenting med FSG å gjøre. Tvertimot kan man vel si, de siste dager tatt i betraktning.

Det var jo nettopp poenget hans. YNWA er det Liverpool står for, og FSG pisser på dette!

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg