Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
Knaxern
KnaxernInnlegg: 36424
SpeedyTorres
SpeedyTorresInnlegg: 12270
02.08.10 23:36

Ja, det er ikke godt å vite. Får håpe det Tony Barrett skriver er riktig:

"Dersom RBS vil anbefale budet, vil det være opp til styret å akseptere det ved avstemning. Hicks og Gillett sitter i styret, men det er et splittet styrerom. Dersom dette budet kommer så langt, er det stor sjanse for at det blir stemt for av klubben."

Biscan2
Biscan2Innlegg: 15860
02.08.10 23:49

Synes Huang bare kan dra Visakortet sitt og bli ferdig med hele greia.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63580
02.08.10 23:58
Guarnere: Er litt usikker på hvordan stemmene faller på et bud som ikke er "godt nok" for amerikanerne. Moores er vel den eneste her som bare vil ha de ut samma faen:P Ayre er vel så vidt jeg har forsått "bitchen" til amerikanerne og amerikanerne stemmer jo ikke som vi vil. Da er det 3-1 favør amerikanerne. Er usikker på de 3 siste. Nash, Purslow og Broughton. håpet må jo være at de har litt vett.

--- Moores har nok ingen stemmerett,han er bare medlem i navnet.

fra liverpool.no

De vil dog ikke ha siste ordet når styret skal velge hvem de skal selge til.

- Både George Gillett og Tom Hicks sitter i styret, og de har gitt forsikringer om at det er Kop Holdings som er ansvarlig for salget.

--- Det er bare å håpe at noen byr en sum amerikanerne er fornøyde med - har ingen spesiell stor tro på at Ayre,Nash,Purslow og Broughton slår seg sammen om et bud G & H ikke er fornøyde med.

RoyHod
RoyHodInnlegg: 5043
03.08.10 00:00
mcdermott: --- Det er bare å håpe at noen byr en sum amerikanerne er fornøyde med - har ingen spesiell stor tro på at Ayre,Nash,Purslow og Broughton slår seg sammen om et bud G & H ikke er fornøyde med.

de fleste av de har vel ett håp om å fortsette i klubben med nye eiere, så de bør jo stemme det som er best for klubben og ikke amerikanerene

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63580
03.08.10 00:17

--- DM på sitt beste(verste)

Reds Revolution: I'll buy Anfield, a galaxy of superstars AND keep Fernando Torres, says Kenny Huang

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1299772/Kenny-Huang-Ill-buy-Anfield-galaxy-superstars-AND-Fernando-Torres.html?#ixzz0vUNhLBEr

Romlingane
RomlinganeInnlegg: 15760
03.08.10 01:35

The part-nationalised RBS bank retains confidence that Broughton and Barcap – the investment-banking division of Barclays bank, retained to conduct takeover negotiations – will be able to conclude a deal before the next refinancing deadline, in October.

Vel, vel, jeg vil på det mest bestemte fraråde noen å holde pusten helt til det skjer noe. Det kan fortsatt ta flere måneder.

Whether that will be with Huang is another matter. However, it is known that he wishes to expedite discussions.

Hastverk er som kjent lastverk og Brought-on sier jo at de skal finne den som er best egnet til å ta over klubben...

Jeg tillater meg å være pessimistisk til det meste i denne såpeoperaen.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63580
03.08.10 01:45
Romlingane: Jeg tillater meg å være pessimistisk til det meste i denne såpeoperaen.

--- Absolutt,og det er vel ingen grunn til å tro/håpe noe som helst før det står ny(e) eier(e) på Anfield med skjerfet over hodet.

Men iflg The Independent så er det nå snakk om 11 dager - så får vi se hvor vi er over neste helg.Jeg håper i hvert fall disse delen stemmer:

It appears Broughton believes he can drive through a deal in the face of opposition from Hicks and Gillett. Having taken up his position on the understanding that a three-man majority on the Liverpool board would be enough to see Hicks and Gillett voted down, it remains unclear whether he has some duty to the Americans who hired him. Broughton, Hicks, Gillett, Liverpool managing director Christian Purslow and commercial director Ian Ayre each have a vote.

The bid, which would see the Chinese guaranteeing the £237m debt built up by the Americans, is certainly a serious one, although Liverpool's owners will bitterly resist a bid which would see them taking nothing from the club, despite their own £130m investment. The fact there are multiple bids under consideration reveals that the end-game has arrived for Hicks and Gillett. Broughton feels his duty is to the club rather than the owners and will not necessarily go for the highest offer, as the sale of the club to owners who ultimately prove unreliable would damage his reputation. It remains unclear whether Broughton, who will leave when a sale is completed, will be rewarded financially by the Americans for the size of the bid he agrees to.

Romlingane
RomlinganeInnlegg: 15760
03.08.10 03:10

Jeg er nok litt naiv og idealistisk. Eller det er kanskje nettopp det jeg ikke er, for jeg vil gjerne vite hvem som står bak et eventuelt oppkjøp (ikke bare navnet på den som fronter opplegget) og jeg vil gjerne vite hvilke hensikter de har.

Hvis hensikten er å investere for senere å selge med fortjeneste er det for så vidt helt greit, så lenge det har vært klart fra starten. Hvis hensikten er å være en langsiktig eier med engasjement er det også helt greit. :)

Det som ikke er greit er å bruke klubben som rikmannsleketøy á la Chelsea og ManC eller som hovedinntekt á la ManU.

Ankarn_
Ankarn_Innlegg: 1189
03.08.10 03:38

Du vil altså ikke ha eiere som bruker klubben for å pleie en interesse/hobby, og du vil ikke ha eiere som bruker klubben for å tjene penger. Hva slags gruppe eiere gjenstår egentlig da? Fortell om den typen eier du vil ha.

Utd4life
Utd4lifeInnlegg: 3720
03.08.10 03:49

Griske folk disse eierne. Saa mye penger som dem har, saa mye glede dem kan faa med dem, men neida, VIL HA MER!

Slike personer fortjener aa sulte ihjel.

torskelars
torskelarsInnlegg: 1370
03.08.10 06:52
Ankarn_: Du vil altså ikke ha eiere som bruker klubben for å pleie en interesse/hobby, og du vil ikke ha eiere som bruker klubben for å tjene penger. Hva slags gruppe eiere gjenstår egentlig da? Fortell om den typen eier du vil ha.

Han vil eigere som alle andre vil ha...Eigere som vi hadde før kan vi leve med..Aller helst ein supporter/supporter gruppe. Pointet her er jo at klubben skal stå igjen som vinnere og ikkje ein ekkel amerikaner.. Det virker som du mener at det finnes kun 2 typer eigere og det er enten city eller United modellen..Vell stort sett resten av premier league har andre typer på godt og vondt..The red knights hadde vert noe.. Fått sikra klubbens interesser..Slik det er no så kjører vi jo med stø kurs mot grøfta og vi vil ha ein forandring.

Romlingane
RomlinganeInnlegg: 15760
03.08.10 08:44
Ankarn_: Fortell om den typen eier du vil ha.

Det gikk vel egentlig fram av innlegget, men...

David Moores var på mange måter ikke langt unna idealet. Uten at jeg vet altfor mye om dem, så tror jeg at blant annet Arsenal, Aston Villa og Tottenham har gode eiere.

Romlingane
RomlinganeInnlegg: 15760
03.08.10 08:47

En tanke slo ned i meg.

Hvis det er slik at RBS kun tenker penger og profitt så er det fullt mulig at de kan finne på å selge gjelden til Huang. Huang vil dermed ha omgått styret i det han ikke har kjøpt selve klubben, bare gjelden.

I praksis vil det da være et fiendtlig oppkjøp siden han har skaffet seg kontroll uten styret og aksjonærenes velsignelse.

Kasabian
KasabianInnlegg: 10163
03.08.10 08:55

Da er det offisielt i følge Sky Sports, budet skal ligge på rundt 3,3 milliarder kroner.

minuspol
minuspolInnlegg: 35020
03.08.10 08:55
Romlingane: Hvis det er slik at RBS kun tenker penger og profitt så er det fullt mulig at de kan finne på å selge gjelden til Huang. Huang vil dermed ha omgått styret i det han ikke har kjøpt selve klubben, bare gjelden.

Velkommen etter.

Huang er vel beskrevet som Rune Hauge ganger hundre, så denne tanken er nok tenkt.

Men man kan, etter hva jeg forstår, ikke selge gjeld sånn helt uten videre. Det snakkes om mislighold av lån etc. men enn så lenge har jeg ikke sett noe håndfast på dette. Og da tviler jeg på at gjelden er til salgs. Dette har heller ikke skjedd med andre klubber i lignende situasjon det jeg er kjent med (hvilket forøvrig ikke betyr stort så om det har skjedd så vil jeg gjerne vite).

Grunnen til at G/H (og RBS) vil selge er at de ser at de (og da RBS til syvende og sist) risikerer å tape penger fordi de ikke har råd til å investere. Slik forstår jeg det. Men enn så lenge så brenner det atskillig mer under beina til oss supportere enn til både G/H og RBS.

Romlingane
RomlinganeInnlegg: 15760
03.08.10 08:59
minuspol: Velkommen etter.

Jeg er ikke alltid så kjapp, men jeg kommer som regel fram til slutt. :)

Og på en god dag er jeg på høyde med de beste. :)

Romlingane
RomlinganeInnlegg: 15760
03.08.10 09:05

Brought-on, the non-executive chairman hired by Tom Hicks and George Gillett to find a buyer for Liverpool, warned before he set about his work that any serious contender for the keys of the Anfield boardroom would only become known when they had signed on the dotted line. Beware those offering salvation in advance, he cautioned.

Noe av det fornuftigste jeg har lest på lenge.

Romlingane
RomlinganeInnlegg: 15760
03.08.10 09:11

Og forresten, litt mer gammelt nytt:

In April this year however RBS demanded that the Americans agree to an exit strategy and they also agreed to extend the lending agreement, due to expire in the summer, only to October.

In March this year RBS told the Premier League that it would guarantee the club's finances until the end of the 2010-11 season, but could not guarantee those of the current owners beyond this autumn.

minuspol
minuspolInnlegg: 35020
03.08.10 09:13
Romlingane: Brought-on, the non-executive chairman hired by Tom Hicks and George Gillett to find a buyer for Liverpool, warned before he set about his work that any serious contender for the keys of the Anfield boardroom would only become known when they had signed on the dotted line. Beware those offering salvation in advance, he cautioned. Noe av det fornuftigste jeg har lest på lenge.

Og i går kom denne. Det var ikke så mye verdt altså:

I følge styreformann Martin Broughton er budet fra Kenny Huang bare et av flere. Målet er å få i stand en avtale før overgangsvinduet stenger, men ingen tidsfrist er satt. I følge Guardian er amerikanernes prisforlangende $800m (£504m). (liverpool.no)

milanB
milanBInnlegg: 32279
03.08.10 09:18
minuspol: Målet er å få i stand en avtale før overgangsvinduet stenger, men ingen tidsfrist er satt.

Da anser jeg dette overgangssvinduet som tapt og starter etterhvert en transfertråd for Januar måned... Da blir det helt bananas her inne når Liverpool skal handle inn det tapte...

Så da blir det å gjøre som sist gang klubben skiftet eiere, ned med buksa og ræva høyt i været.

 

Berbatov_ermingud9
Berbatov_ermingud9Innlegg: 2029
03.08.10 09:43
milanB: Så da blir det å gjøre som sist gang klubben skiftet eiere, ned med buksa og ræva høyt i været.

Ja, dette er dere gode på!

1_min_of_silence
1_min_of_silenceInnlegg: 8094
03.08.10 09:44

jeg får bare gjennta meg selv, det skal bli interessant å se hvor mange liverpool-supportere som vender klubben ryggen når de begynner å svi av penger på superstjerner etterhvert... makan hvor mye drit som har blitt slengt i trynet til city-supporterne det siste året finnes ikke. må være kiipt å få døra midt i fleisen...

LIVERPOOL TO BECOME BIG SPENDERS?

'Roy Hodgson will be given the freedom to pursue any transfer target he wishes if the latest move to oust Liverpool's American owners proves successful.


'On the day Fernando Torres returned to Anfield, billionaire Chinese businessman Kenny Huang has contacted the club's bankers with an opening bid to seize control and has outlined ambitious plans to revolutionise their fortunes.'

'According to sources close to Huang, who is head of Hong Kong investment company QSL Sports Ltd, Hodgson could identify any player in the world, and the new regime would check on availability and an asking price.

''It could be Lionel Messi, and every effort would be made to sign him,' said one source. 'This guy is deadly serious about taking over and wants it done this month so Roy can significantly improve the team''.

milanB
milanBInnlegg: 32279
03.08.10 09:48
1_min_of_silence: ''It could be Lionel Messi, and every effort would be made to sign him,' said one source. 'This guy is deadly serious about taking over and wants it done this month so Roy can significantly improve the team''.

Alle som tror på dette, jeg gjentar alle, kan egentlig avslutte kontoen her på vgd. Da finnes det ikke håp what so ever gitt.

milanB
milanBInnlegg: 32279
03.08.10 09:48
Berbatov_ermingud9: Ja, dette er dere gode på!

Buksa må av før man skal drite.

minuspol
minuspolInnlegg: 35020
03.08.10 09:51
1_min_of_silence: jeg får bare gjennta meg selv, det skal bli interessant å se hvor mange liverpool-supportere som vender klubben ryggen når de begynner å svi av penger på superstjerner etterhvert... makan hvor mye drit som har blitt slengt i trynet til city-supporterne det siste året finnes ikke. må være kiipt å få døra midt i fleisen...

Bare i denne tråden er det vel et titalls Liverpoolsupportere som helt klart sier at vi ikke ønsker å ha det slik. Noe sier meg at du vil se akkurat hva du vil se, uansett.

Jeg har linet opp to Liverpoolturer neste sesong. Om vi har handlet som City blir det garantert null.

Kasabian
KasabianInnlegg: 10163
03.08.10 09:52
1_min_of_silence: jeg får bare gjennta meg selv, det skal bli interessant å se hvor mange liverpool-supportere som vender klubben ryggen når de begynner å svi av penger på superstjerner etterhvert... makan hvor mye drit som har blitt slengt i trynet til city-supporterne det siste året finnes ikke. må være kiipt å få døra midt i fleisen...

Carefree, oh we're carefree!

milanB
milanBInnlegg: 32279
03.08.10 09:53
Kasabian: Carefree, oh we're carefree!

Aahh... Den hadde jeg glemt, men selvsagt blir man carefree:-)

1_min_of_silence
1_min_of_silenceInnlegg: 8094
03.08.10 09:54
milanB: Alle som tror på dette, jeg gjentar alle, kan egentlig avslutte kontoen her på vgd. Da finnes det ikke håp what so ever gitt.

hva er det du ikke tror på?

wants it done this month so Roy can significantly improve the team

virker rimelig sannsynslig for meg. at de nevner messi er utelukkende for å understreke alvoret. jeg tror liverpool kommer til å svi av alvorlig mye cash på overgangsmarkedet.

Kasabian
KasabianInnlegg: 10163
03.08.10 09:54
milanB: men selvsagt blir man carefree:-)

Selvfølgelig.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg