Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
GraffMachine
GraffMachineInnlegg: 487
03.08.10 22:46
minuspol: Om noen av Ayre, Purslow og Broughton skulle stille seg sammen med G/H har de nok et seriøst problem. Det tror jeg aldri skjer.

Ayre er vel sammen med Phil Nash sett på som 'muppetenes' våpendrager, så kan vel hende han finner på noe faenskap.

 Håper dog han har kommet på andre tanker. Purslow og Broughton tror jeg stemmer for salg. Ikke minst siden det har vært kontakt mellom Broughton og PL med tanke på skifte av eiere.

Tomanton
TomantonInnlegg: 1382
03.08.10 22:48
GraffMachine: Ikke minst siden det har vært kontakt mellom Broughton og PL med tanke på skifte av eiere.

Dette er vel simpelthen Broughtons jobb vil jeg tro?

GraffMachine
GraffMachineInnlegg: 487
03.08.10 22:54
Tomanton: Dette er vel simpelthen Broughtons jobb vil jeg tro?

Nja vil tro det heller er Purslows jobb som CEO men det blir bare detaljer og spekulasjoner. Broughton ble jo 'ansatt' for å selge klubben og stemmer nok for hvis han føler at det riktige budet ligger på bordet.

Purslow tror jeg rett og slett er for stor fan av kluben til å ville gjøre den samme tabba som Moores og Parry og gå for det gale budet, så håper nå hab har latt seg imponere profesjonelt, og ikke som Moores og Parry, av Huangs bud.

1_min_of_silence
1_min_of_silenceInnlegg: 8093
03.08.10 23:09

blir moro på anfield kommende sesong med et unisont the kop som synger det berømte hymnen "you'll never wok alone"...

Kasabian
KasabianInnlegg: 10163
03.08.10 23:10
1_min_of_silence: blir moro på anfield kommende sesong med et unisont the kop som synger det berømte hymnen "you'll never wok alone"...

Fortsatt bedre enn ........

(Innlegget ble redigert 03.08.10 23:11)

Spud
SpudInnlegg: 21101
03.08.10 23:15
1_min_of_silence: blir moro på anfield kommende sesong med et unisont the kop som synger det berømte hymnen "you'll never wok alone"...

Du burde skrevet "nevel" for å klare å dra i land et kjempegodt poeng som du helt sikkert ikke har lest et annet sted.

1_min_of_silence
1_min_of_silenceInnlegg: 8093
03.08.10 23:17

her er forøvrig et åpenhjertig intervju med denne kenneth huang... festlig fyr!

Knaxern
KnaxernInnlegg: 36286
03.08.10 23:29
Liverpool aim to become world's richest club

 

"A Soccernet source has been given an insight into the ambitious plans to launch Liverpool in China, with internet, sponsorship, and promotions aimed to push Liverpool beyond the means of even the richest clubs.

The source describes the plans as taking Liverpool to a scale as yet unseen in English football by tapping into the Chinese markets.

As the Far East group aim to wrest control from American owners George Gillett and Tom Hicks, the source believes US companies from Walmart to Apple could seek to work with Liverpool to make enormous inroads within the Chinese markets. That would eventually enable Liverpool to compete to buy the world's best players in every position."

 

Herlige nyheter dette.

Moonmano
MoonmanoInnlegg: 3948
03.08.10 23:30

Mindre herlige nyheter?

Liverpool’s suitor Kenny Huang ‘doesn’t have the money’ to buy the club himself "A source who knows Huang well said: “Kenny is good at making deals, as in facilitating deals for other people. He would certainly be capable of bringing people together. But Kenny is also very, very good at promoting Kenny.”
Knaxern
KnaxernInnlegg: 36286
03.08.10 23:34
Moonmano: Mindre herlige nyheter? Liverpool’s suitor Kenny Huang ‘doesn’t have the money’ to buy the club himself "A source who knows Huang well said: “Kenny is good at making deals, as in facilitating deals for other people. He would certainly be capable of bringing people together. But Kenny is also very, very good at promoting Kenny.”

Det har vel vært klart lenge at det ikke er Huang som stiller med midlene, men folkene han forhandler for. De er derimot stappet med penger, og ganske seriøse forretningsmenn.

(Innlegget ble redigert 03.08.10 23:34)

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63567
03.08.10 23:34
Knaxern: Herlige nyheter dette.

--- men:

The Far East Sovereign Wealth fund knows it is offering Liverpool their greatest opportunity to compete on a world stage with the financial big hitters, a chance that might not materialise again.

The new investors from the Far East believe that the shares are not worth more than the debt, and are therefore worthless, and they have no intention of paying Gillett and Hicks the premium price they have been demanding.

The Americans valued Liverpool at £800 million, but have since dropped their valuation to £600 million. The offer on the table, though, is to cover the debts of £350m, notably paying off the Royal Bank of Scotland's near-£240 million debt.

That is where Hicks and Gillett's Achilles heel lies, and the RBS is keen for this deal to proceed.

man kan ikke da unngå å føle at vi har enormt å tape om dette ikke går gjennom

Knaxern
KnaxernInnlegg: 36286
03.08.10 23:37
mcdermott: man kan ikke da unngå å føle at vi har enormt å tape om dette ikke går gjennom

Enig. Frykter at knoll og tott finner på et eller annet, men Broughton, Purslow og Ayre må da se at dette er det beste for klubben.

JFagan
JFaganInnlegg: 770
03.08.10 23:43
mcdermott: man kan ikke da unngå å føle at vi har enormt å tape om dette ikke går gjennom

Enig! Sitt med en fryktelig følelse av at vi er i en bikkeposisjon mellom himmel og helvete her. Vi har alt å tape om handelen ikke går igjennom. Er bare å sette sin lit til at Purslow, Ayre og Brougthon banke det her igjennom i styret.

JFagan
JFaganInnlegg: 770
03.08.10 23:46
Knaxern: Enig. Frykter at knoll og tott finner på et eller annet, men Broughton, Purslow og Ayre må da se at dette er det beste for klubben.

Ja, er bare å håpe. Nå står Liverpools fremtid opp til en Chelsea supporter som har vært i klubben i kort tid og bare har som oppgave å selge den til første og beste, samt en kar som faktisk er ansatt av de nåværende eierne i Purslow....Også har vi Ayre da.... Han skal vistnok være uberegnelig.

Pirepirapire
PirepirapireInnlegg: 1204
03.08.10 23:51
Knaxern: The source describes the plans as taking Liverpool to a scale as yet unseen in English football by tapping into the Chinese markets.

Dette er bullshit, SuperCityNr1 er bombesikker på at City kommer til å bli verdens største og rikeste klubb de neste årene.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 36286
03.08.10 23:57
Pirepirapire: Dette er bullshit, SuperCityNr1 er bombesikker på at City kommer til å bli verdens største og rikeste klubb de neste årene.

Hehe, disse planene må være et hardt slag i trynet for supercitynr1.

BlueMoon67
BlueMoon67Innlegg: 6632
04.08.10 00:22

Powerwank i Liverpool-leiren i kveld

Zenix
ZenixInnlegg: 7264
04.08.10 01:14
JFagan: Ja, er bare å håpe. Nå står Liverpools fremtid opp til en Chelsea supporter som har vært i klubben i kort tid og bare har som oppgave å selge den til første og beste, samt en kar som faktisk er ansatt av de nåværende eierne i Purslow....Også har vi Ayre da.... Han skal vistnok være uberegnelig.

Man har vell fått inntrykk av de dominerende partene i denne klubben og alt som har med salget å gjøre, dvs. i all hovedsak Broughton, Gillett og Hicks. Kanskje til dels også Purslow.

Broughton stoler jeg ikke på for fem øre. At mannen har forhandlet med/for British Airways eller hva det nå var, og at han blir sett på som dyktig i det han gjør, understreker det mer enn motsier det. Personer som Broughton er ofte de som er utspekulerte og korrupte så til de grader. Alt han noengang har sagt er også bare med på å forsterke det inntrykket av mannen. Motstridende kommentarer og sure oppstøt mot fans og Rafa, kontra den typiske kontrollerte og dyktige måten å besvare slike spørsmål på, selv om de er provoserende. At han stemmer for sålenge Pompel og Pilt ikke er fornøyde, stiller jeg meg svært tvilende til.

Hicks har virket å være den vrangeste av de to idiotene sålenge de har vært involvert i klubben. Hans vurdering av klubben er helt på trynet om man leser om hva markedsverdien skulle tilsi, både på Liverpool og andre klubber, så det blir ett enormt problem. Likevell stemmer jo ikke disse 800 millioner pund-utsagnene. Det er snakk om dollar, og skulle vell tilsvare godt over 500 millioner pund. Likevell er det lett å forstå at denne Huang er ekstremt dyktig til å forhandle, og ikke minst ekstremt dyktig til å få det han vil ha. At han, med sine folk i ryggen, skulle vise interesse for Liverpool og takke nei fordi man snakker om "småpenger" i forskjell på verdivurdering finner jeg usannsynlig.

Gillett igjen har virket å ville kvitte seg med klubben lenger enn Hicks, og senest ifjor høst var han vell positiv til å selge sin andelel og i tillegg nærmest oppfordret Hicks til å selge seg såpass ut at en annen eier kunne ha aksjemajoriteten. Dette sa Hicks blankt nei til uansett hvor han blir sitert. Gillett har etter det holdt kjeft. I tillegg driver vell begge å selger omtrent alt de har av interesser i USA, så pengeproblemer har de absolutt, og dette, kombinert med hvor gira Huang er på å ta over gjør at jeg velger å se positivt på det.

Purslow igjen virker fornuftig, tross alt. Stemmen hans vil helle mot salg sålenge prisen de får er anbefalt av RBS/Broughton. Gillett det samme, han virker å ville ut og vekk fortere enn svint. Hicks sier nei uansett, og da spørs det bare hvilken de andre sparker.

Liker det jeg leser om Huang, både det han har gjort før med mange oppkjøp i sportsverdenen, og planene man kan lese at han har om Liverpool. Skulle vell være lite å sette fingen på når det gjelder businessteft hos mannen. Kombinert med hans sportsinteresse og vilje til å satse for å gjøre Liverpool stor bla.a i Kina, som gir enorme sponsorinntekter, så er han på utrolig mange måter en drømmeeier. Og som nevnt tidligere av flere; Dette kan ende i himmel eller helvette. Om amerikanerne, med Hicks i spissen, tviholder på sin urimelige prisvurdering, så kan det se mørkt ut.

Zen, som krysser fingrene.

Kasabian
KasabianInnlegg: 10163
04.08.10 01:18
BlueMoon67: Powerwank i Liverpool-leiren i kveld

På kornet!

Fotballhore
FotballhoreInnlegg: 292
04.08.10 01:25

I følge folk på engelske forum så har G&H skaffet folk som skal grave opp dritt om Huang fyren, de vil gjøre alt for å bremse salget..

Knaxern
KnaxernInnlegg: 36286
04.08.10 01:26
BlueMoon67: Powerwank i Liverpool-leiren i kveld

Carefreeee!

Knaxern
KnaxernInnlegg: 36286
04.08.10 01:36
Fotballhore: I følge folk på engelske forum så har G&H skaffet folk som skal grave opp dritt om Huang fyren, de vil gjøre alt for å bremse salget..

Tviler på at det hjelper. Huang er ikke mannen som skal kjøpe Liverpool, han bare er den personen som forhandler for de som skal kjøpe klubben.

Fotballhore
FotballhoreInnlegg: 292
04.08.10 01:51

Det er i hvert fall liten tvil om at det er full panikk i G&H leieren. Salgsprosessen er i full gang, G&H har ingen backup plan, de hostet opp Kirdi, men det ble gjennomskuet med en gang nå. Dette kan skje så fort at G&H ikke skjønte hva som skjedde da de plutselig sto på gata og er et par hundre mill fattigere..

Knaxern
KnaxernInnlegg: 36286
04.08.10 01:59
Fotballhore: Det er i hvert fall liten tvil om at det er full panikk i G&H leieren. Salgsprosessen er i full gang, G&H har ingen backup plan, de hostet opp Kirdi, men det ble gjennomskuet med en gang nå. Dette kan skje så fort at G&H ikke skjønte hva som skjedde da de plutselig sto på gata og er et par hundre mill fattigere..

Helt nydelig.

SirOwen
SirOwenInnlegg: 48741
04.08.10 02:04
Knaxern: Helt nydelig.

Jeeeeeep.

Har allikevel en jævlig "opp som en løve - ned som en voldtatt LFC-supporter" følelse i disse spennende dager. Litt som å drømme at man har vunnet i Lotto, bare for å våkne opp og finne ut at det er 14 dager til neste lønning..

JeremyMenez
JeremyMenezInnlegg: 589
04.08.10 02:16
Fotballhore: Det er i hvert fall liten tvil om at det er full panikk i G&H leieren. Salgsprosessen er i full gang, G&H har ingen backup plan, de hostet opp Kirdi, men det ble gjennomskuet med en gang nå. Dette kan skje så fort at G&H ikke skjønte hva som skjedde da de plutselig sto på gata og er et par hundre mill fattigere..

Dette er jo ønskedrømmen. Nesten så utrolig at jeg ikke klarer å skjønne at G&H kanskje endelig må gi fra seg Liverpool.

JeremyMenez
JeremyMenezInnlegg: 589
04.08.10 02:18
SirOwen: Har allikevel en jævlig "opp som en løve - ned som en voldtatt LFC-supporter" følelse i disse spennende dager. Litt som å drømme at man har vunnet i Lotto, bare for å våkne opp og finne ut at det er 14 dager til neste lønning..

Denne følelsen har vel vi alle hatt de siste 20årene...

Knaxern
KnaxernInnlegg: 36286
04.08.10 02:18
SirOwen: Har allikevel en jævlig "opp som en løve - ned som en voldtatt LFC-supporter" følelse i disse spennende dager. Litt som å drømme at man har vunnet i Lotto, bare for å våkne opp og finne ut at det er 14 dager til neste lønning..

Samme følelsen her. Men mye tyder på at ting eskalerte idag, og at det kommer til eskalere enda mer de kommende dagene.

SirOwen
SirOwenInnlegg: 48741
04.08.10 02:22
Knaxern: Men mye tyder på at ting eskalerte idag, og at det kommer til eskalere enda mer de kommende dagene.

Sir krysser fingrene. 

Knaxern
KnaxernInnlegg: 36286
04.08.10 02:23

Peter Scudamore when asked on SSN "Will the takeover happen within the 10 day period" - he looked a bit shifty, looked away from the camera and then looked back and said "Er... it's a bit too early for that!"

When asked "If it is the Chinese Government behind the bid would they pass the Fit and Proper person's test" he said - "We would not have a problem with that"

The interviewer then said "Even give their Human Rights record"  Scuadamore said - "I don't think there is any need for us to go into that"

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg