Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
Olgundo
OlgundoInnlegg: 14641
04.08.10 12:25
JFagan: Å herregud. Den følelsen er skummel. "This is our year" mentaliteten kjenner jeg begynner å komme tilbake her også. Bare noen dager siden jeg var fortvilet over at Liverpool rotet etter denne ubrukelige Young fyren på Villa, og nå sitter jeg her og må innrømme at jeg har et lite håp om at vi kan sjokkere å  være med i tittelkampen.

Optimismen min er ikke helt på det nivået, tenkte mer på muligheten til å bli kvitt Amerikanerne, det er det viktigste for min del pr nå. Alt annet er mindre viktig.

Olgundo
OlgundoInnlegg: 14641
04.08.10 12:36
Prideinbattle: Kult å lese at dere stort sett legitimerer alt hva Kina Kenny skal gjøre med dere mens det City og Chelsea gjorde var forkastelig.

Kan du linke til noen innlegg som forsvarer slike utsagn? Hvor mange Liverpoolsupportere klarer du å finne som ønsker at vi skal bli det nye Chelsea/City?

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63580
04.08.10 12:45
Olgundo: Kan du linke til noen innlegg som forsvarer slike utsagn? Hvor mange Liverpoolsupportere klarer du å finne som ønsker at vi skal bli det nye Chelsea/City?

--- Han finner de ikke,han ønsker derimot at det skal være sånn.

JFagan
JFaganInnlegg: 770
04.08.10 13:01

Cityfansen er virkelig i støtet for tiden... Prøver alt de kan å gjøre det faktum at Liverpool kanskje får nye eiere til noe som kan forsvare det City driver med om dagen.

Israelson
IsraelsonInnlegg: 260
04.08.10 13:10
andwez: Det der er forsåvidt greit nok, men: - Noen som vet hvor stort fotball egentlig er i Kina? Vokser det fort/moderat/sakte?
- Vil en eier i seg selv være drivkraft nok til å stimulere det kinesiske publikum til å bli LFC fans? Hvor stort er Chelsea i Russland, eller Manchester United i USA? Nå vet jeg ikke om det har blitt gjort konkrete grep for å penetrere disse markedene, sist jeg sjekket spilte United fortsatt preseason i Asia. 
- Vil ikke en kinesisk spiller være en mye større driver enn en eier - selv om en rik forretningsmann kan kjøre på med markedsføring. Har folk flest i Kina i det hele tatt tilgang til Premier League? Hadde vært fint hvis noen med peiling kunne forklart litt her :)

Skjønner den andwez =) Har ikke tenkt så fryktli mye på det der, men vet at asiatere stort sett er lett påvirkelige, og at Huang hadde markedsført Liverpool for Kina, tror jeg absolutt. Fotball i Kina er av voksende interesse, men om Premier League hadde blitt en ''hit'' vedsiden av statskanalen der borte, tror jeg nok. Spørs vel bare om mulighetene ligger til rette der borte. Men en kan jo håpe. Nå er det visst flere som er intressert i å kjøpe Liverpool, bla en Syrer. Det syns jeg er jækli negativt ivertfall =)

kaiser
kaiserInnlegg: 7330
04.08.10 13:26

Nå skal man være veldig forsiktig med å omfavne noen eiere for tidlig her. Tiden vil vise hvordan ting går, og man kan neppe være veldig sikker i forkant av begivenhetene som følger.

Jeg får derimot en veldig dårlig følelse av å være i hendene på en gruppe fra midtøsten. Som tidligere nevnt er dette tuftet på mine erfaringer med handler gjort med denne kulturen. Skal være forsiktig med å dra alle over en kam her, men magefølelsen er dårlig for denne muligheten. 

Det som er viktig for meg er at de som  blir satt til å styre med klubben har god finansiell støtte slik at klubben ikke blir overbelastet med gjeld igjen. De som styrer må ha interesse av å vinne og utvikle klubben i riktig retning. Og de må overhodet ikke ha noe som helst med G&H å gjøre...bare den linken som vistnok eksisterer der er nok til at jeg får en veldig dårlig følelse. Jeg vil ikke ha noen eiere som har gått via G&H for å oppnå eierskap...faen heller om ikke det er det klareste tegnet av alle på at vi kommer til å bli kjørt langt opp i **** nok engang.

Jeg har langt mer sansen for de som prøver å "skru" G&H og betale et absolutt minimum for klubben for så å bruke "profitten" som G&H kunne tenkt seg på å utvikle klubben i stedet.

Jeg vil også tro at klubben for kinesiske investorer har et ganske brutal oppside med tanke på de komersielle verdiene av å ha Liverpool knyttet til seg der borte. Markedet i Kina er helt enormt, og det vokser for hver dag. Ok, det er mange som sier det er en boble, tiden vil vise, men det som er sikkert er at jo mer landet utvikler seg jo mer etterspørres vestlig kultur. Å ha en fot innenfor dette markedet er bare positivt slik jeg ser det.

Når det er sagt så vet vi jo nada om hvem som egentlig står bak dette budet som Huang visstnok fronter. Men det er nok klart for de som er ansvarlig for klubben, og bevis på at finansene er gode nok skal presenteres for PL så dette burde uansett ikke være noe problem.

Slik informasjonen har kommet ut til nå syntes jeg Huang og gjengen virker mest tiltalende. Kirdi kommer via Gillett (etter sigende) og det gjør ham til verre enn pest og kolera til sammen, mens Rhone Group driver med "leveraged bouyouts", et konsept som kan gi en supporter angst og depresjoner i mange år fremover. Nei takk! 

 

Knaxern
KnaxernInnlegg: 36458
04.08.10 13:33

G&H kan ikke gjøre noe for å stoppe et salg til kineserne. Styret som bestemmer hvem klubben skal selges til.

Ellers stusser jeg over at Rhone Group plutselig er inne igjen. Dritten Hicks lo jo av 100mill£ budet dems for flere måneder siden, mens han nå godtar det samme budet?

Nei, her er det noe som skurrer.

(Innlegget ble redigert 04.08.10 13:33)

aronic
aronicInnlegg: 984
04.08.10 13:42

En gruppe investorer fra Midt-Østen og Canada, ledet av syrianeren Yaha Kirdi, sies å sluttføre en plan for oppkjøp, nedbetaling av gjeld og finansiering av nytt stadion.
- Yaha Kirdi, som representer et utvalg av investorer fra Midt-Østen og Canada, bekreftet i dag at hans gruppe er i utdypede forhandlinger med Thomas Hicks og George Gillett, deleiere av Liverpool FC, for å kjøpe 100% av klubben, står det i en uttalelse ifølge Daily Telegraph.

- Enighet har blitt nådd på alle hovedpunkter, inkludert kjøpspris, tilbakebetaling av gjeld til RBS og Wells Fargo og finansiering av nytt stadion i Liverpools Stanley Park. En formell kjøpsavtale mellom partene er inne i det siste stadiet av forhandlingene.

Virker som det er skikkelig kamp om å få kontroll over klubben akkurat nå, som jo er bra. Tar heller en eks-landslagspiller fra Syria som leder enn en casual kinesisk badmintonspiller.


mcdermott
mcdermottInnlegg: 63580
04.08.10 13:42

--- fra blue moon-forumet:

They'll be wealthier than us when this goes ahead,

the FA are a disgrace, how they've allowed this kind of cash into the game is a mystery.

Cheers Rupert lad.

---------

Why would anyone want to buy Liverpool?

A club that is drowning in debt shall be of no interest to a wise businessman nor shall it attract someone like our glorious owner as they do not offer anything such as the project which is taking place in our very own Bradford.

----------

They're ruining football.

------------

It'll be interesting to read the thoughts of Liverpool fans if the take over goes ahead and Woy is given 100 million to splurge.

They'd definitely be ruining football. -------------

I agree with his first question/statement. How will they end up like City? They won't. They can't. They are failing to grasp what a takeover means. It doesn't mean huge sums of money handed out for free to spend on whoever you want. Not in 99.9% of cases, we were just the very, very lucky 0.1%

----------

greedy scouse bastards are ruining football

---------

:-))

JeremyMenez
JeremyMenezInnlegg: 589
04.08.10 13:44

En ting er sikkert, jeg skal ikke ha noen flere jævla amerikanere inn i denne klubben. Rhone group? f*** off!

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63580
04.08.10 13:45
Knaxern: Ellers stusser jeg over at Rhone Group plutselig er inne igjen. Dritten Hicks lo jo av 100mill£ budet dems for flere måneder siden, mens han nå godtar det samme budet?

--- er vel da grunn til å tro at de i såfall er tilbake med et forbedret bud.

Men det er jo en auksjon G & H vil ha,og det passer jo de perfekt nå om det er mange om beinet.

Champions07
Champions07Innlegg: 10815
04.08.10 13:47
mcdermott: --- fra blue moon-forumet: They'll be wealthier than us when this goes ahead,

the FA are a disgrace, how they've allowed this kind of cash into the game is a mystery.

Cheers Rupert lad.
--------- Why would anyone want to buy Liverpool?

A club that is drowning in debt shall be of no interest to a wise businessman nor shall it attract someone like our glorious owner as they do not offer anything such as the project which is taking place in our very own Bradford.
---------- They're ruining football. ------------ It'll be interesting to read the thoughts of Liverpool fans if the take over goes ahead and Woy is given 100 million to splurge.

They'd definitely be ruining football. ------------- I agree with his first question/statement. How will they end up like City? They won't. They can't. They are failing to grasp what a takeover means. It doesn't mean huge sums of money handed out for free to spend on whoever you want. Not in 99.9% of cases, we were just the very, very lucky 0.1% ---------- greedy scouse bastards are ruining football ---------

Dette er jo direkte pinlig. Er det noen City-debatanter her inne som vil forsøke å forsvare sine likesinnede?

Kom igjen, give it a shot! :D

Knaxern
KnaxernInnlegg: 36458
04.08.10 13:47
mcdermott: --- er vel da grunn til å tro at de i såfall er tilbake med et forbedret bud.

Det er jo det samme budet.

100mill£ for 25% av klubben.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 36458
04.08.10 13:48
mcdermott: --- fra blue moon-forumet:

Haha :-)))))))!

minuspol
minuspolInnlegg: 35021
04.08.10 13:48
mcdermott: Men det er jo en auksjon G & H vil ha,og det passer jo de perfekt nå om det er mange om beinet.

Broughton har da avlyst auksjonen før den startet.

Det er totalpakken for Liverpool FC som er viktigst, ikke hvor mye penger G/H får.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 36458
mcdermott
mcdermottInnlegg: 63580
04.08.10 13:51

--- Ok,visste ikke at Broughton offisielt har avlyst auksjonen.Han sa dette 2.juli:

"This is a willing buyer, willing seller auction. We will do a deal with what we consider to be the best bidder. The best bidder may not be the highest bidder. It's about more than just money. It's about stadium development, the team and the whole piece.

"Once we've been through the process, the best bidder gets it."

--- jeg blir i hvert fall ikke overrasket om det "beste" budet også viser seg å være det som gir mest penger i lommene til G & H

(Innlegget ble redigert 04.08.10 13:53)

Knaxern
KnaxernInnlegg: 36458
04.08.10 13:53
mcdermott: It's about stadium development, the team and the whole piece. "Once we've been through the process, the best bidder gets it."

Her tror jeg kineserne kommer best ut. G&H er uenige, og da blir det nok en avstemning.

RoyHod
RoyHodInnlegg: 5043
04.08.10 13:53

Tellingly Kirdi claims to be in negotiations with the American owners directly, rather than in talks with club chairman Martin Broughton and Barclays Capital (BarCap), the investment bank appointed to oversee the sale of the club.

Syntes dette virker vel suspekt

 

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/leagues/premierleague/liverpool/7925818/Liverpool-takeover-Yahya-Kirdi-in-advanced-negotiations.html

minuspol
minuspolInnlegg: 35021
04.08.10 13:53
mcdermott: --- Ok,visste ikke at Broughton offisielt har avlyst auksjonen.Han sa dette 2.juli:

Ok, da har han kun avlyst auksjonen som skal gi G/H mest mulig penger da...

My point excactly.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63580
04.08.10 13:54
RoyHod: Tellingly Kirdi claims to be in negotiations with the American owners directly, rather than in talks with club chairman Martin Broughton and Barclays Capital (BarCap), the investment bank appointed to oversee the sale of the club. Syntes dette virker vel suspekt   http://www.telegraph.co.uk/sport/football/leagues/premierleague/liverpool/7925818/Liverpool-takeover-Yahya-Kirdi-in-advanced-negotiations.html

--- Kirdi er Gilletts joker,så det bør ikke overraske noen

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63580
04.08.10 13:59
RoyHod: Tellingly Kirdi claims to be in negotiations with the American owners directly, rather than in talks with club chairman Martin Broughton and Barclays Capital (BarCap), the investment bank appointed to oversee the sale of the club. Syntes dette virker vel suspekt   http://www.telegraph.co.uk/sport/football/leagues/premierleague/liverpool/7925818/Liverpool-takeover-Yahya-Kirdi-in-advanced-negotiations.html

And, of course, there is Yahya Kirdi. A press release issued by a PR firm engaged by the Syrian-Canadian businessman in the early hours of this morning – strange time to announce the biggest deal in world football – confirmed that: “Agreement has been reached [with Hicks and Gillett] on all major terms including the purchase price, repayment of the existing bank debt from RBS and Wells Fargo and financing of a new stadium in Liverpool’s Stanley Park. A formal purchase agreement between the two parties is in the final stages of negotiation.”

Game over, then? Kirdi’s offer, on behalf of a Syrian/Canadian consortium, has the support of Hicks and Gillett, who he approached directly, rather than going through Broughton and Barcap. He is the preferred bidder of Liverpool’s American owners. A formal purchase agreement would mean he effectively controls the club. All seems in order.

It is here that Broughton must make a decision. Assuming – and we must – that Kirdi’s bid is legitimate, and not a stalling tactic designed by the current regime to artificially inflate Huang’s bid, or that of Rhone or the al-Kharafis, Broughton has made it abundantly clear that it is the club’s board, not its owners, who will vote through any sale. Control rests, effectively, with Broughton, managing director Christian Purslow, and commerical director Ian Ayre.

Broughton has also pointed out on many occasions that the best bid for the club is what he is interested in – after all, his reputation rests on the new owners’ long-term success, not short-term profit – rather than the highest offer. Hicks and Gillett, naturally, would not take that stance. They want to make money from the sale of a club they have run into the ground.

Yet it is Kirdi who, it seems, already has the support of two of those votes on the board – should, indeed, the matter be put to the vote. By winning favour with the Americans, it can be assumed that Kirdi’s is the highest offer. By voting it through, Broughton runs the risk of being seen to renege on his initial promise, of sacrificing Liverpool on the altar of the Americans’ greed.

There have been plenty of doubts over Broughton’s intentions – and, at times, his ability – since he was brought to Hicks and Gillett by Michael Klein, the former Wall Street superstar and a close friend of both the British Airways chairman and the Texan. He is approaching his day of reckoning. If the decision is his to make, he must make the right one.  The world is watching.

http://blogs.telegraph.co.uk/sport/rorysmith/100011382/martin-broughtons-the-most-important-in-liverpools-summer-of-big-decisions/

Biscan2
Biscan2Innlegg: 15860
04.08.10 14:04

Kom igjen Broughton, Kinesern!

JeremyMenez
JeremyMenezInnlegg: 589
04.08.10 14:06

Synes dette med Kirdi synes ganske suspekt. Kunne nesten virke som om G&H har leid han inn for å presse prisen opp, selv om Broughton har sagt at det ikke blir noen auksjon, så har jeg ikke noe spesielt god følelse rundt denne Kirdi. For min del, virker det som om kineseren har gjort dette på en mest mulig ryddig måte, mens Kirdi har prøvd å ta snarveien gjennom G&H.

Kan bli noen spennende dager vi Liverpool-supportere står i møte.

RoyHod
RoyHodInnlegg: 5043
04.08.10 14:08
mcdermott: There have been plenty of doubts over Broughton’s intentions – and, at times, his ability – since he was brought to Hicks and Gillett by Michael Klein, the former Wall Street superstar and a close friend of both the British Airways chairman and the Texan. He is approaching his day of reckoning. If the decision is his to make, he must make the right one.  The world is watching.

Får inderlig håpe Broughton gjør det rette og stemmer på Chang, å gå med på noe amerikanerene vil gjør meg ganske urolig, blir noen spennende dager med mye tid foran pc`en for å oppdatere div sider dette.

pikachu
pikachuInnlegg: 14007
04.08.10 14:09
mcdermott: --- fra blue moon-forumet: They'll be wealthier than us when this goes ahead,

the FA are a disgrace, how they've allowed this kind of cash into the game is a mystery.

Cheers Rupert lad.
--------- Why would anyone want to buy Liverpool?

A club that is drowning in debt shall be of no interest to a wise businessman nor shall it attract someone like our glorious owner as they do not offer anything such as the project which is taking place in our very own Bradford.
---------- They're ruining football. ------------ It'll be interesting to read the thoughts of Liverpool fans if the take over goes ahead and Woy is given 100 million to splurge.

They'd definitely be ruining football. ------------- I agree with his first question/statement. How will they end up like City? They won't. They can't. They are failing to grasp what a takeover means. It doesn't mean huge sums of money handed out for free to spend on whoever you want. Not in 99.9% of cases, we were just the very, very lucky 0.1% ---------- greedy scouse bastards are ruining football --------- :-))

"They're ruining football"  Hahahahaha

Takk for en heidundranes god lunsjlatter mcdermott!  :-)

Guarnere
GuarnereInnlegg: 10592
04.08.10 14:09

Sitter med en meget dårlig følelse angående Kirdhi og hans investorer. Håpet ligger nå at man faktisk ser på hva som er best for Liverpool og ikke Gillett/Hicks.

Vil bare få det her overstått. Håpet ligger på kineseren.

RoyHod
RoyHodInnlegg: 5043
04.08.10 14:13
Guarnere: Sitter med en meget dårlig følelse angående Kirdhi og hans investorer. Håpet ligger nå at man faktisk ser på hva som er best for Liverpool og ikke Gillett/Hicks.

Samme her, men det ligger nok mer penger til H&G i det budet, men vi får bare håpe resten av styret stemmer for det som er best for klubben

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63580
04.08.10 14:13
Guarnere: Sitter med en meget dårlig følelse angående Kirdhi og hans investorer. Håpet ligger nå at man faktisk ser på hva som er best for Liverpool og ikke Gillett/Hicks. Vil bare få det her overstått. Håpet ligger på kineseren.

--- Jeg er redd for at G & H har mere makt enn Broughton vil ha oss til å tro.

Det er vel ingen som tror at G & H,basert på det de da har gjort tidligere,ikke skal kjempe med nebb og klør for å få skviset ut mest mulig penger for seg selv her ? Jeg er overbevist om at høyeste bud får tilslaget og at Broughton samtidig kommer til å uttale at dette selvfølgelig også vil være den beste eieren for klubben.Men; det er vel ingenting som tilsier pr nå at Kirdi ikke er rette mannen for klubben heller eller vil være et dårligere valg enn Huang-gruppen.

minuspol
minuspolInnlegg: 35021
04.08.10 14:18
mcdermott: Men; det er vel ingenting som tilsier pr nå at Kirdi ikke er rette mannen for klubben heller eller vil være et dårligere valg enn Huang-gruppen.

Det er vel egentlig forferdelig mye som tilsier det...

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg