Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
minuspol
minuspolInnlegg: 35020
06.05.10 15:02
Jubalong3: Du forbeholder deg vel også retten til å svartmale enhver ting Rafa har gjort, muligens har gjort, muligens har tenkt å gjøre og muligens kunne/burde/skulle ha gjort. Kjekt det.

Det er relativt åpenbart at vi har en ledelse fra helvete. Jeg trenger vel ikke gjøre noen som helst oppmerksom på det?

Men at Rafa er en trekuk som ikke presterer i nærheten av hva han bør er det vanskligere for endel å se. Til tross for idiotisk pressehåndtering, krangling med alt og alle og generell håpløs oppførsel.

Derfor fokuserer jeg på det.

modo
modoInnlegg: 3798
06.05.10 17:14

Amerikanerne er dumme som gikk med på Rafas kontraktskrav, men de er ikke så dumme at de sparker mannen om man kan få penger for han.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63579
06.05.10 18:04
minuspol: Men at Rafa er en trekuk som ikke presterer i nærheten av hva han bør er det vanskligere for endel å se. Til tross for idiotisk pressehåndtering, krangling med alt og alle og generell håpløs oppførsel. Derfor fokuserer jeg på det.

--- Det er ikke "vanskeligere for endel å se" i det hele tatt men saken er hvorfor han gjør det han gjør. Rafa er ikke roten av problemet,og du får ikke bedret ugressproblemet før du tar roten.Derfor er det en stor sjanse for at den samme trekukoppførselen bare vil gjenta seg og gjenta seg for hver fremtidige manager som kommer inn fram til vi får eierne ut.

Fokusere på Rafa er å se fram til nesetippen, problemet til Liverpool går en god del lengre enn det - og hva får deg til å tro at Jol,Schuster eller Klinsmann vil takle arbeidsforholdene bedre ? De er så glad for å få lov til å lede Liverpool at de bøyer seg i støvet for hva det måtte være ? Velkommen, her har du nkl til klubbhuset - og btw; du må selge for å kanskje kunne kjøpe for her i huset fokuserer vi på gjeld,det går nemlig £ 100 K ut hver dag i bare renteutgifter.Lykke til med jobben !

Får vi nye eiere; spark Rafa til månen for min del.Men inntil det skjer så er det liten vits i å gjøre noe som helst med dagens situasjon.Kenny inn nå mens man venter på Hodgson i juli for så å kanskje få nye eiere i løpet av høsten som da vil ha Mourinho blir jo bare et eneste rot.

 

Zambino187
Zambino187Innlegg: 1326
06.05.10 19:00
mcdermott: --- Det er ikke "vanskeligere for endel å se" i det hele tatt men saken er hvorfor han gjør det han gjør. Rafa er ikke roten av problemet,og du får ikke bedret ugressproblemet før du tar roten.Derfor er det en stor sjanse for at den samme trekukoppførselen bare vil gjenta seg og gjenta seg for hver fremtidige manager som kommer inn fram til vi får eierne ut. Fokusere på Rafa er å se fram til nesetippen, problemet til Liverpool går en god del lengre enn det - og hva får deg til å tro at Jol,Schuster eller Klinsmann vil takle arbeidsforholdene bedre ? De er så glad for å få lov til å lede Liverpool at de bøyer seg i støvet for hva det måtte være ? Velkommen, her har du nkl til klubbhuset - og btw; du må selge for å kanskje kunne kjøpe for her i huset fokuserer vi på gjeld,det går nemlig £ 100 K ut hver dag i bare renteutgifter.Lykke til med jobben ! Får vi nye eiere; spark Rafa til månen for min del.Men inntil det skjer så er det liten vits i å gjøre noe som helst med dagens situasjon.Kenny inn nå mens man venter på Hodgson i juli for så å kanskje få nye eiere i løpet av høsten som da vil ha Mourinho blir jo bare et eneste rot.

Med andre ord skal vi holde på en sportslig ræva løsning fordi vi har en finansiell ræva løsning?

neesk1s
neesk1sInnlegg: 5319
06.05.10 20:06

Om det er nær exit:

Det anstendige av Benitez vil være å ta tilbakemeldingene slik de er, tatt nok en titt på tabellen,skamme seg, for deretter gå uten å kreve ett eneste pund.

Har med integritet og yrkesstolthet å gjøre. Men det gjør han kanskje ikke pga kontrakt.

Vice versa med klubben. Prøve å komme seg unna pga hva som er best for LFC, men må kanskje betale pga en kontrakt.

Da starter vel noe vi så enkelt kan kalle en forhandling.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63579
06.05.10 21:56
neesk1s: Det anstendige av Benitez vil være å ta tilbakemeldingene slik de er, tatt nok en titt på tabellen,skamme seg, for deretter gå uten å kreve ett eneste pund. Har med integritet og yrkesstolthet å gjøre. Men det gjør han kanskje ikke pga kontrakt.

--- Det er tross alt snakk om en kontrakt som det er 4 år igjen av og nærmere 160 millioner kroner man da skal gå ifra i "anstendighetens navn".Ikke mange der ute som hadde gjort det,tror jeg.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63579
06.05.10 22:00
Zambino187: Med andre ord skal vi holde på en sportslig ræva løsning fordi vi har en finansiell ræva løsning?

--- Så lenge den ræva sportslige løsningen i mine øyne i stor grad er et resultat av den enda mere ræva finansielle løsningen så ja.Jeg mener at det er viktigere å bli kvitt G & H før Rafa,du og dine mener det er mere viktig å bli kvitt Rafa først - så det får vi bare være uenige om.Ingen klarer å overbevise den andre om å se annerledes på det uansett.

Men nå virker det i hvert fall som de første samtalene har vært positive (eller negative,øyet som ser osv) :

A Liverpool spokesman tonight said: "We are pleased that the first of what is intended to be a series of meetings took place today between the chairman, managing director and the manager. The meeting was constructive.

"The chairman shared his views about plans for the future of the club. There was an exchange of views on issues of concern to both the board and the manager which were either addressed or to be picked up in forthcoming meetings."

First of what is intended to be a series of meetings gir vel uansett ikke sterke indikasjoner på at det er slutt etter kampen mot Hull (?)

(Innlegget ble redigert 06.05.10 22:07)

ermathi
ermathiInnlegg: 9709
07.05.10 00:49

Men er jo interessant at engelske aviser i dag, flere av dem med gode kontakter, skriver at Benitez har tatt en U-turn og vil bli i Liverpool og at dette har overrasket klubbledelsen som trenger en timeout. Jeg skjønner at dette kan være taktikk, men kan virkelig Benitez fortsette etter denne sesongen?

espensvendsen
espensvendsenInnlegg: 7439
Vif-pool
Vif-poolInnlegg: 127
07.05.10 10:51

Blir en relativt spennende sommer på Anfield. Er forbredt på det meste. Hadde vært positivt overraskende om Torres ble.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 36398
07.05.10 14:02

(Innlegget ble redigert 07.05.10 14:03)

Incarnate
IncarnateInnlegg: 1598
07.05.10 17:28

http://www.liverpoolfc.tv/eseason/Features/Martin-Broughto-18786.php3

 

Intervju med Broughton for de som er interessert.

Incarnate
IncarnateInnlegg: 1598
07.05.10 17:35

Her er tekstversjonen

 

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/22-questions-for-the-chairman

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63579
07.05.10 17:39
Incarnate: Her er tekstversjonen   http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/22-questions-for-the-chairman

18. Can you please assure the fans that Gerrard and/or Torres won't be sold-at any price to pay off debts?

"There's absolutely no reason to sell either Torres or Gerrard. I don't want to sell either of them; Rafa doesn't want to sell either of them. The club is not looking to sell either of those. We don't need to do it to pay off any debt."

19. There has been speculation in the media this week that Chelsea are to make a £70m bid for Fernando Torres. With you growing up a Chelsea fan, can you understand how some of our fans may be concerned?

"I can understand their concern. Torres is one of the great players; every club would love to have him. We have got him and there is no intention of selling him

 

--- Dette er jo betryggende til en viss grad men det store spørsmålet blir jo da hva Gerrard og Torres selv ønsker - og om de vil fortsette under Rafa samt at de er fornøyde med de spillerkjøpene som (forhåpentligvis) vil bli gjort.Er også spent på om man nå har midler til å gi Mascherano lønnsforhøyelse eller om han er en av de som blir ofret

jfr.

21. Will there be dealings with money ie renewing contracts, signing new players, etc before the club is sold? Or will all of the money stuff be halted until new owners come in?

"It's business as usual. We are just carrying on as usual."

modo
modoInnlegg: 3798
07.05.10 17:44

Mye fornuftige svar i det intervjuet. Tror nok han har sniktittet litt på spørsmålene også :-)

bernt007
bernt007Innlegg: 21924
07.05.10 17:59

Det som er litt interessant er det Broughton sier om hvor lenge han ser for seg å være LFC-chairman. Han sier han kun blir i klubben fram til et salg er gjennomført: "matter of months".

Ikke to år som det ble spekulert om i går

minuspol
minuspolInnlegg: 35020
07.05.10 18:46
bernt007: Det som er litt interessant er det Broughton sier om hvor lenge han ser for seg å være LFC-chairman. Han sier han kun blir i klubben fram til et salg er gjennomført: "matter of months".

Jeg synes det i beste fall er pussig og be oss om å se bort fra absolutt alt av spekulasjoner, samtidig som han sier at det kun handler om måneder før vi er solgt.

Tomanton
TomantonInnlegg: 1382
07.05.10 19:03
mcdermott: 18. Can you please assure the fans that Gerrard and/or Torres won't be sold-at any price to pay off debts? "There's absolutely no reason to sell either Torres or Gerrard. I don't want to sell either of them; Rafa doesn't want to sell either of them. The club is not looking to sell either of those. We don't need to do it to pay off any debt." 19. There has been speculation in the media this week that Chelsea are to make a £70m bid for Fernando Torres. With you growing up a Chelsea fan, can you understand how some of our fans may be concerned? "I can understand their concern. Torres is one of the great players; every club would love to have him. We have got him and there is no intention of selling him

Jeg leser intet definitivt i svarene. Ikke beroliget.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63579
09.05.10 01:19

--- Bascombe tror Gerrard,Mascherano og Torres forsvinner om ikke de får garantier fra ledelsen om at det blir satset kraftig i sommer.

http://www.newsoftheworld.co.uk/sport/football/808786/KOP-BOSSES-MUST-SORT-OUT-BENITEZ-CHAOS.html

Kasabian
KasabianInnlegg: 10163
09.05.10 01:28
mcdermott: om ikke de får garantier fra ledelsen om at det blir satset kraftig i sommer.

Enda en større grunn til å få avklart den pokkers eiersituasjonen. Ledelsen kan vel på ingen måte gå ut og garantere noe som helst før ting blir avgjort der.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63579
09.05.10 01:33

--- Men når Broughton sier "matter of months" så spørs det hvor tålmodige denne trioen kommer til å være.Dette blir en fryktelig nervepirrende sommer

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63579
09.05.10 03:56

fra TIA

"Benitez will quit next week and claim for 'Constructive Dismissal' against the club. He has a strong case as he was promised the Alonso money when he signed his contract. He was told in the meeting with Broughton that he would not be given the money from the sale of Torres or Gerrard and that his only chance for 'real' spending would be when the club is sold."

The club are playing him at his own game now in the hope that he will quit.

Ankarn_
Ankarn_Innlegg: 1189
09.05.10 04:35

Hvor er midtøsten-pengene når en klubb som Liverpool først er på billigsalg?

Et salg bør skje så fort som mulig, ettersom varen "Liverpool FC" synker i verdi for hver dag som går. Det må være både i en kjøper og selgers interesse at dette skjer så snart som mulig. Evt. potensielle kjøpere som tenker at "dette kan kanskje være aktuelt" kan ikke vente til august før de kjøper. Økonomien vil ikke endre seg over sommeren, men en kjøper som kommer inn tidlig på sommeren har mulighet til å velge eget satsingsnivå. Jeg tror det vil ekskludere store deler av den potensielle kjøpergruppen om Hodgson skulle bli ansatt og en rekke spillere bli solgt.

Det er som å bruke penger på å male et hus i en farge du liker før du selger det. Jeg er veldig klar for å la Liverpool bli et kjøpelag nå. Skulle en Saudi-Arabisk familie bli nye eiere hadde ingenting gledet meg mer. Man kan ikke ha eiere som bare så vidt har økonomiske rammer til å pusse opp klubben. Man må ha eiere som anser fotballen som en hobby.

Jeg hadde likt det om de nåværende eierne så det på samme måte og ble litt desperate. Fansen, eierne og kjøperne er kjent med en avklaring.

Et positivt element med salget er at man VET det kommer penger. Ingen kjøper et synkende skip for å la det synke. De som kjøper Liverpool har garantert økonomiske muskler til å satse på det nivået vi alltid har vært ment å satse.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63579
09.05.10 06:13

From The Sunday Times
May 9, 2010
Liverpool win extra time
Ben Marlow

LIVERPOOL football club has negotiated a crucial extension on its debt pile amid mounting concern over the financial position of one of England’s most successful teams.

A minimum 12-month extension has been granted on £237m of loans from Royal Bank of Scotland (RBS), giving Liverpool until the end of next season to pay.

It is the third time since last season that Liverpool have asked for the repayment date to be pushed back. In January, the club was given just six weeks to find the funds.

--- Da haster det vel plutselig ikke så mye for eierne igjen.....

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63579
09.05.10 07:16

In six months, the Benitez era will seem like a golden age

In the dressing room and on the balance sheet, Liverpool have fallen over the edge, writes Dion Fanning

http://www.independent.ie/sport/soccer/in-six-months-the-benitez-era-will-seem-like-a-golden-age-2173371.html

--- Glimrende artikkel av Fanning

(Innlegget ble redigert 09.05.10 07:17)

Hall_Oats
Hall_OatsInnlegg: 91
09.05.10 07:34
mcdermott: From The Sunday Times
May 9, 2010
Liverpool win extra time
Ben Marlow

LIVERPOOL football club has negotiated a crucial extension on its debt pile amid mounting concern over the financial position of one of England’s most successful teams.

A minimum 12-month extension has been granted on £237m of loans from Royal Bank of Scotland (RBS), giving Liverpool until the end of next season to pay.

It is the third time since last season that Liverpool have asked for the repayment date to be pushed back. In January, the club was given just six weeks to find the funds. --- Da haster det vel plutselig ikke så mye for eierne igjen.....

Da er det en stor sjanse for at vi ender opp med en ny sesong som denne eller verre desverre..

Ankarn_
Ankarn_Innlegg: 1189
09.05.10 07:45

De nåværende eierne har ikke råd til å eie denne klubben lengre. Det er ikke så mye som skal spyttes inn før klubben er tilbake på fote. De stygge lånene må jo inkluderes i salgssummen, så det er ikke noe problem. Det at klubbens viktigste personligheter maser om 4-5 klassespillere gjør nok at kjøpere som ikke har råd til å hente inn 4-5 klassespillere innser at dette ikke er noe kjøpsobjekt for dem. Jeg er litt uenig i at Liverpool er SÅ mye dårligere stilt mtp. spillermaterielt enn de to øverste lagene, men jeg vil si det er et par posisjoner på banen som desperat trenger forsterkning.

Jeg husker det var snakk om at Stordalen og Stray Spetalen sammen skulle kjøpe Liverpool. Selvfølgelig var det aldri realistisk, og kun et PR-stunt, men de hadde hatt råd, og det viser hvor mange potensielle kjøpere det bør være der ute.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63579
09.05.10 21:33

--- Rafa med et dårlig fordekt skudd i retning Purslow ?


"And IF I stay I am not thinking about selling Gerrard and Torres - just in case 'senior sources' say different things.

"It is very clear. The chairman was clear, he doesn't want to sell. The manager is clear, just in case you see any exclusive interviews with senior sources."

Johnnymarr3
Johnnymarr3Innlegg: 1080
09.05.10 22:03
mcdermott: In six months, the Benitez era will seem like a golden age In the dressing room and on the balance sheet, Liverpool have fallen over the edge, writes Dion Fanning http://www.independent.ie/sport/soccer/in-six-months-the-benitez-era-will-seem-like-a-golden-age-2173371.html

Dette er virkelig en inntertier fra Dion Fanning. Vanskelig å trekke frem høydepunkter i en artikkel som er glitrende fra start til slutt, men:

"So when they chant his name or send an email, they are not displaying blind devotion. They are acknowledging the complications of managing a club that has no future until things change and recognising that Benitez has, imperfectly, managed until this season somehow to keep Liverpool competitive.

Once Liverpool's players started spinning about the race for fourth and once Benitez started talking about how the value of the club had increased during his time at Anfield, then things were destined to unravel. That was not Benitez's racket. At his best, he felt no need to point to his record because he didn't respect the people who were looking it up.

They were wrong about everything: wrong about his transfer record, wrong about rotation, wrong about how often he rested Torres. Yet they never shut up and they wore Benitez down. The reasons Rafael Benitez is no longer the right manager for Liverpool are exactly the same as the reasons he was such a successful manager of Liverpool. His stubbornness allowed him to ignore the voices that told him he should buy Michael Owen or play Steven Gerrard in his "favoured" central midfield position."

"Then he became distracted and demented by the financial position and gaining control. His attempt to sell Xabi Alonso was a disaster -- not because Alonso was in sparkling form and it made no sense -- but because his return to form was achieved not by coaxing the best from him but by instilling a sense of resentment that made his departure inevitable."

"Just as his success masked the dysfunction of the regime he was employed by, his failures have hidden them too. Benitez took on Hicks and Gillett and paid the price: not the loss of his job but the loss of his vision of what the team should be. Like all obsessives, he is always at risk of losing touch with reality."

"The days of standing on the edge of the abyss are over, Liverpool have fallen over the edge. Benitez seems reluctant not to fall with them. He staked his reputation on the club and he found that even when it plummeted, he didn't want to give it all up.

He has been promised riches and finances at Juventus but still he hesitates. He is bound by something more. He is a flawed hero but history will see his management as no less heroic for the reality that it was doomed." 

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63579
10.05.10 23:20

According to numerous reports emerging in Italy, Juventus have now called off their pursuit of Liverpool coach Rafa Benitez.


Sky Sport Italia have claimed that deal is completely dead in the water while Turin daily Tutto Sport suggest that, following a board meeting, the club are now actively looking into an alternative to the Spaniard.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg