Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
Amnon
AmnonInnlegg: 17409
07.05.17 22:35

"Klopp har gjort en prima jobb denne sesongen. Ikke perfekt men jeg er sikker på at han også har lært enormt mye som vil komme oss til nytte senere"

- Når blodtrykket har senket seg og kampen er kommet litt på avstand så er det lett å innrømme at dette er helt korrekt. Klopp gjør en veldig god jobb, og til hans forsvar så er det lista han la i høst som gjør at enkelte av oss blir mer frustrert etter svake kamper enn hva laget og han fortjener. Det blir spennende å se hva som skjer i sommer, for med CL og navnet til Klopp har jeg ørlitte gran tro på at man kan tiltrekke seg noen ganske solide navn. Da er også håpet at FSG tillater litt bredde i stallen (med tanke på lønnsbudsjettet). 

 
LBJeffries
LBJeffriesInnlegg: 1835
07.05.17 22:41

"Vanskelig å uttale seg om kroaten, men han ser definitivt spennende ut."

Serberen. 

klaumb
klaumbInnlegg: 5778
07.05.17 22:44

Klarer man topp-4 i år, så har man levert det man skulle i år. Så kan man naturligvis kritisere Klopp for en del ting, og da kanskje spesielt det faktum at han valgte å gå inn i sesongen med en så liten stall, men målet for sesongen er nådd med topp-4.

Så blir det ekstremt spennende å se hvordan man eventuelt klarer å forvalte dette videre, da man jo har sett at man i periodene med tett kampprogram denne sesongen sleit mer enn de fleste med det. Både ift spillet, men også slitasje/skader.
Derfor må hovedfokus være å få inn flere spillere heller enn å kvitte seg med så fryktelig mange. Førsteelleveren vår har bevist at den kan konkurrere med alle, men den tåler ikke mye rotasjon, og tåler ikke den belastningen en sesong med CL fotball vil kreve.

Det er naturligvis ingen grunn til å tro at noen andre kunne gjort det noe bedre med dette mannskapet enn Klopp kan, og alt tyder på at han i tillegg vil være en bedre utgave av seg selv neste sesong, da han jo allerede har erkjent at han gjorde noen feilvurderinger denne sesonge ift blant annet størrelsen på stallen. Han lærer, og vil ta det med seg inn i neste sesong.

Skulle man dog ikke kvalifisere seg for CL med det utgangspunktet man har hatt vil jeg si sesongen har vært ekstremt skuffende med tidlig exit i cupene i tillegg.
Men, det vil fremdeles ikke være noen grunn til å gjøre endringer på managersiden. En bedre utgave av Klopp til neste år vil fremdeles være bedre enn det som finnes av managere med de ressursene Liverpool har i alle fall. 

(Innlegget ble redigert 07.05.17 22:45)

SpeedyTorres
SpeedyTorresInnlegg: 12270
07.05.17 22:46

Det blir å mye "om og hvis". Minner om Utd sin klubbtråd. Hvis vi ikke hadde hatt så mye skader og om vi hadde satt alle sjanser hadde vi vunnet ligaen.

Mener det har vært minst like mange dårlige som gode kamper. Hvor mange ganger har man sagt at dette var årsverste? I dag, Palace hjemme, Bournemouth i begge kampene, Hull, Swansea, Sunderland, Burnley er noen av de verste også har det vært mange andre hvor vi har virket helt planløse. Ikke møtt opp til avspark har vært noe som har gått igjen.

At Mané skulle til Afrika visste man så det er ingen unnskyldning.

Liker Klopp for all del, men tror ikke han er noen messias som kommer å føre oss til storhet igjen

Mirage
MirageInnlegg: 20961
07.05.17 23:07

Når det gjelder Klopp, så stiller jeg meg positiv så langt. Han har gjort noen ting bra, andre ting mindre bra. 

Den manglende evnen til å innse at stallen trenger forsterkninger i januar må han ta på sin kappe, men det har alt blitt diskutert ihjel.

Akkurat i dag gjør han noen taktiske feil. At han starter med Lucas og Origi er OK, gitt at Lallana og Sturridge nok ikke var klare til å starte. Lallana kom seg gjennom forrige kamp, men det kan være at å spille 80 min rett etter skade tok på litt, noe som gjorde at han ikke kunne starte i dag.

Likevel skulle han nok ha kommet inn til pause for nettopp Lucas. Brassen gjorde ikke noen grove feil eller noe spesielt galt i dag, men det var bare ikke en kamp hvor vi hadde noe behov for han, rett og slett. Et litt mer gutsy trekk kunne vært å starte med Grujic. Man så mot slutten at han kan bidra med å skape farligheter på innlegg med sene løp inn i boks, noe de andre midtbanespillerne ikke er så gode på. Derimot veldig lett å si det i ettertid, man har tross alt sett såpass lite av han at man neppe ønsker å starte han per nå.

Origi er totalt ute av det for tiden, så han kunne fint gått ut tidligere han også. Sturridge gjorde mer på tjue min enn hva Origi gjorde på 70. Mot etablert forsvar er det ikke engang et spørsmål hvem av de som er best. Origi er fullstendig søppel hvis han ikke får angripe bakrom med fart, og når han heller ikke tørr å utfordre 1v1 så er han faktisk ganske ubrukelig. Snakk om at han har vært misfornøyd med spilletiden, men da får han heller se seg selv i speilet. Med nåværende form skal han si seg heldig for at han i det hele tatt er i kamptroppen. Origi anno mars-april 2016 er et fjernt minne i disse dager.

Utover det er det ikke stort Klopp egentlig kan gjøre. Han kan ikke skape sjansene for laget, eller sette straffer. Laget klarte rett og slett ikke å skape bra nok sjanser, og sløste de få ordentlige de fikk. 

Vi får bare sende et takkebrev til Wenger, for at han for første og sikkert siste gang klarte å slå Mourinho.

masterpool
masterpoolInnlegg: 14622
07.05.17 23:27

Det er ikke noe som tilsier at Klopp skal ut. Dog så er skader og Afrika mesterskap en dårlig unnskyldning, da alle vet at det kommer. Klopp må vise at han har lært i sommer, jeg er fortsatt veldig tilhenger av det han driver med i klubben, men en ny sesong med liten stall, hvor to skader gir fullstendig krise, det har vi ikke råd til.

CL spill er en meget god sesong. Blir tull og sammenligne tidligere sesonger og antall poeng. Hadde vi tatt 68 poeng og vunnet serien, så ja takk. Poengmessig er det viktigste kun å se hvor langt bak vinneren vi er, og hva vi har å jobbe med. Ender vi foran både United, og Arsenal, samt i leia til City, så er det liten tvil om at Klopp har gjort en vesentlig bedre jobb enn både Wenger, Pep og en surmulende portugiser.

Legendag_
Legendag_Innlegg: 5563
07.05.17 23:58

Jeg er av den oppfatning at de største feilene Klopp har gjort mens han har vært i klubben, har vært utenfor banen med påfølgende feil på banen, men den overdrevne bruken av Milner på venstreback siden desember grenser til det kriminelle. Jeg har ikke i min tid som supporter av Liverpool bivånet enn mer destruktiv venstreback mot defensive lag enn Milner. Kaster bort utallige angrep med tidenes mest forutsigbare angrepsmønster og innlegg som flytes inn boksen som det skulle vært med en badeball. Det er regelrett skremmende at Klopp enda ikke har tydd til Moreno mot defensive lag som passer Moreno langt bedre enn Milner, både ved kontringer imot og angrep mot etablert - eller alt som innvolverer litt tempo er det klasseforskjell. Jeg kan ikke tro annet enn at Klopp har latt seg påvirke og diktere av lokal propaganda, slik som med Karius/Mignolet-valget etter Bournemouth-kampen, som har kjørt et korstog mot Moreno. Vanvittig ødeleggende lokal propaganda som omringer klubben, men likefullt skuffende svakt av Klopp. Herremorgan.

SpeedyTorres
SpeedyTorresInnlegg: 12270
08.05.17 00:18

At the start of Uniteds magnificent unbeaten run they were 6pts behind Liverpool. 26 matches and a Liverpool collapse later, gap closed to 5

Denne var litt morsom :)

Mirage
MirageInnlegg: 20961
08.05.17 00:43
Legendag_: Milner på venstreback

Han er ikke mye bedre defensivt heller, spesielt mot innlegg. Blant lagene i topp 6 tillater vi klart flest innlegg fra vår venstre, mens vi tillater færrest fra høyre.

Det er selvfølgelig ikke bare for Milner er svak defensivt, og Clyne tilsvarende mye bedre, men også fordi lag er smarte nok til å angripe oss på den siden vi er klart svakest. Mye greiere å angripe mot Milner og Lovren enn Clyne og Matip.

Noen ganger Moreno fullstendig hjernedød, ja, men det er flere tilfeller denne sesongen hvor jeg har savnet han. Innleggene til Moreno hvor han kommer seg ned til linja og mæler ballen lavt inn i folkemengden i midten er uendelig mye farligere enn innleggene til Milner, hvor han stanser, legger over til høyrefoten, og legger høyt inn slik at eneste mulighet for å score er en spiss som timer perfekt, eller en stuss. Vi har ingen av delene. Lave innlegg er generelt sett mye bedre for vår del, for de skaper i det minste litt kaos der inne, fremfor at ballen bare blir headet ut.

Uansett, ingen av de er langsiktige løsninger, vi får bare håpe på at vi faktisk skaffer en venstreback som kan bruke venstrefoten i sommer.

klaumb
klaumbInnlegg: 5778
08.05.17 07:52
Legendag_: den overdrevne bruken av Milner på venstreback siden desember grenser til det kriminelle. Jeg har ikke i min tid som supporter av Liverpool bivånet enn mer destruktiv venstreback mot defensive lag enn Milner.

Nå forklarte jo Klopp hvorfor han ville ha en backtype som Milner tidligere i sesongen i hans spillestil. Det fungerte jo også strålende når laget fungerte der det kom løp i korridorer som Milner utnyttet. Da scoret Milner statistisk sett blant de beste backene i Europa og skapte masse sjanser ved at han ikke var en venstrebeint breddeholder. 

Som jeg har sagt flere ganger, så er problemene Liverpool har hatt etter hvert denne sesongen langt mer sammensatt enn enkeltspillere. Slik Milner fungerte offensivt tidligere i sesongen er man avhengig av gode bevegelser rundt seg. Jeg tror Milner er den første til å innrømme at han ikke er spilleren som alene avgjør fotballkamper, men er så god omgivelsene tillater han å være.
Gode, helhjertede bevegelser har vært mangelvare for Liverpool i lang tid nå, og da vil enkeltspillere se svakere ut, selv om det er kollektivt det svikter. Skulle man kjørt inn Moreno istedenfor hadde det jo også betydd at man skulle angripe på en litt annen måte på venstresiden, så er jo spørsmålet om det faktisk kunne vært hensiktsmessig. 

For min del har en spiller som Coutinho sviktet mer utover i sesongen. Det blir kanskje ikke så tydelig, da han kan curle en ball i krysset i en ellers elending kamp, og sånn sett ta oppmerksomheten bort fra en svak opptreden.
Det er ikke tilfeldig at Coutinho ofte har blitt byttet ut tidlig utover i sesongen, selv om kamper Liverpool har jaget mål. 

Hva som er årsaken er ikke godt å si, men mange virker ekstremt slitne. Firmino gjør f.eks en strålende jobb, og gir absolutt alt igjennom kampen i går, men kvalitetsmessig ser man at det skranter. Det blir for mange svake pasninger, lompeskudd og løp som akkurat ikke er gode nok. Det mangler liksom litt energi i hele laget, og det illustreres godt i en mann som kanskje holdt det gående lenger enn de fleste.

 Når det er sagt, så trenger vi en back til. Helst en som er bedre enn Milner, men i alle fall en som man kan ha tillit til ift å rotere inn i laget. Noe Klopp med rette ikke har til Moreno

(Innlegget ble redigert 08.05.17 07:56)

-k9b_
-k9b_Innlegg: 25562
08.05.17 08:48
FrannyLee: Nettopp. Strukturen i lagene er på ett helt annet nivå. Grunnmuren er vatret.

Hvorfor blir ikke det tydelig på tabellen? Det er veldig lenge siden det har vært et så stort skille mellom topplagene og resten av røkla.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 11034
08.05.17 08:51
Rome77: Lenge siden jeg fleisa ned noen selv merker jeg...

:-) Ute av trening.

PaisleyGates
PaisleyGatesInnlegg: 11558
08.05.17 08:58

Hvordan innsatsen til Klopp denne sesongen blir vurdert, vil nok avhenge veldig av hvorvidt man kvalifiserer seg til CL eller ikke. Det er uansett liten vits å gjøre noe med manageren allerede etter knapt to sesonger når man har hatt progresjon siden starten. Liverpool har allerede 10 poeng mer i ligaen enn forrige sesong, og kan med seier i de to siste kampene ha 16 mer enn forrige sesong. Da er man på riktig vei, selv om man hadde bedre uttelling i cupene forrige sesong.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 11034
08.05.17 09:04
-k9b_: Hvorfor blir ikke det tydelig på tabellen? Det er veldig lenge siden det har vært et så stort skille mellom topplagene og resten av røkla.

Frauden ble årets manager.

PS: Og dette selv om seriens beste stall setter ny rekord med ikkeåavgjørekamper.?????

(Innlegget ble redigert 08.05.17 09:08)

Romlingane
RomlinganeInnlegg: 15763
08.05.17 09:23

Hvis manageren ikke vinner serien i løpet av to sesonger, klarer han det aldri.
(En fyr på vgd)

Det riktige tidspunktet for å sparke manageren er nøyaktig når den først supporteren begynner å snakke om kontinuitet.
(Samme fyr)

-k9b_
-k9b_Innlegg: 25562
08.05.17 11:00
FrannyLee: PS: Og dette selv om seriens beste stall setter ny rekord med ikkeåavgjørekamper.?????

Ja. Du kan sitte og synse og se ting så mye du vil, men du har etter så mange tusen innlegg her inne fortsatt ikke klart å putte fakta bak. Hvordan henger det sammen at alle lag er mye vanskeligere å slå pga struktur og yada, yada og likevel blir de samme lagene slått uke inn og uke ut av topplagene? Før i tiden når lag ikke var organisert og strukturert like bra holdt det med langt færre poeng for høye plasseringer enn det gjør nå. Hvordan forklarer du det?

Tør du vurdere at gapet i kvalitet på spillerstallen er det som utgjør forskjellen mellom lagene?

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 11034
08.05.17 11:49
-k9b_: ? Før i tiden når lag ikke var organisert og strukturert like bra holdt det med langt færre poeng for høye plasseringer enn det gjør nå. Hvordan forklarer du det?

Var det da Lyn og de andre norske laga tapte 10-0 i Europacupen uten at noen hevet øynebrynene?

-k9b_
-k9b_Innlegg: 25562
08.05.17 12:42
FrannyLee: Var det da Lyn og de andre norske laga tapte 10-0 i Europacupen uten at noen hevet øynebrynene?

Hevet du øyebrynene når Bayern sparket ut Arsenal 10-2 sammenlagt denne sesongen?

Men vi diskuterer PL.

Justice 96
Justice 96Innlegg: 29513
08.05.17 12:43

Moyes hadde bedre win rate enn Klopp på sine 51 kamper 

 

Moyes 52,94%

Klopp 48,92%

(Innlegget ble redigert 08.05.17 12:43)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 34567
08.05.17 12:44
Justice 96: Moyes hadde bedre win rate enn Klopp på sine 51 kamper    Moyes 52,94% Klopp 48,92%

Vel, de ble nr 7 med 64 poeng under Moyes. Det er godt under hva Klopp kan klare denne sesongen. Dårlig forsøk!

Rome77
Rome77Innlegg: 9196
08.05.17 12:58
KongOlav2: Vel, de ble nr 7 med 64 poeng under Moyes. Det er godt under hva Klopp kan klare denne sesongen. Dårlig forsøk!

Pluss at Moyes overtok serievinneren...

KjokkaKim
KjokkaKimInnlegg: 4420
08.05.17 13:25
SirOwen: diskusjon

Det er vel en reel fare for at alle blir flyttet nå. Tror neppe VG kommer til å vedlikeholde to store forum. 

https://www.tek.no/artikler/vg-kjoper-tek-no/382606

(Innlegget ble redigert 08.05.17 13:25)

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 11034
08.05.17 13:27
KjokkaKim: Det er vel en reel fare for at alle blir flyttet nå. Tror neppe VG kommer til å vedlikeholde to store forum.

Får vi med oss stjernene våre :-)

johwi68
johwi68Innlegg: 18678
08.05.17 16:01
Justice 96: Moyes hadde bedre win rate enn Klopp på sine 51 kamper

Moyes tapte 12 kamper i sin sesong som Man Utd-manager. Han overtok den regjerende mesteren.

Klopp har tapt 6 i sin første hele sesong. Han overtok et lag som vel lå nærmere nedrykkplass enn Topp 4.

Moyes fikk som nevnt 64 poeng med sitt lag.
Klopp styrer mot 76 poeng.

Hva er greia med at LFC-supportere driver denne dårlige skjulte Klopp Out-greia? Er folk misfornøyd med å ligge foran Man City, Man Utd og Gunners? Er dette lag den jevne supporter forventer at vi skal ligge foran?

Klopp er på et helt annet nivå enn Sunderland-manageren.

The_Kwames
The_KwamesInnlegg: 2544
08.05.17 16:08

Det kan være plutselige varmen,utløst med pollenallergi og noe alkohol...har jeg mest trua på,siden man er så negativ...siste instans må være damenekt!!

Pollenallergi kan være stygg nok den,da tårene renner,og man blir opphovnet,og kan få en denguefeber orientert sans for å skrive mye rart..eller nipa

 

Kwame til johwi

Faquarl
FaquarlInnlegg: 11729
08.05.17 16:37
johwi68: Klopp er på et helt annet nivå enn Sunderland-manageren.

Handler om at folk ikke helt skjønner hvor vi har vært de siste årene. Bra at fansen ønsker seg mest mulig, men denne utrolige sutringa nå om dagen blir litt slitsom. Er litt som at nå ser det endelig positvt ut, så da skal alt plutselig være positivt. 

pikachu
pikachuInnlegg: 14007
08.05.17 16:58
Faquarl: Handler om at folk ikke helt skjønner hvor vi har vært de siste årene.

Hva kan misforstås med kun en minipokal på 7 år egentlig? Jeg tror mange vet utmerket godt hvor vi har vært de siste åra. Og de som ikke vet det, befinner seg stort sett konstant på en rosa planet hvor de puster inn en atmosfære som neppe kan være bra for knollen.

Jeg ønsker ikke Klopp bort bare så det er sagt. Og grunnen er såre enkel, siden det ikke er manageren som er problemet i LFC og årsaken til den evige sportslige tørken.  La det også være sagt at jeg er en av de som ikke hopper i taket over en fjerdeplass og er fornøyd med det.  Slikt middelmådig piss vil jeg ikke være bekjent av som Liverpool supporter.

Faquarl
FaquarlInnlegg: 11729
08.05.17 17:12
pikachu: 7 år egentlig?

Jeg snakker om 22. Minst.

Hopper du ikke i taket av en fjerdeplass er det helt greit. Skulle egentlig gjort det, men gjør ikke det jeg heller pga. måten det evnt. skjer på. Sålenge du likevel skjønner at det er et steg i riktig retning, noe det virker som.

Er vel ærlig talt et jævlig godt steg.

(Innlegget ble redigert 08.05.17 17:22)

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 10039
08.05.17 17:32

"Jeg snakker om 22. Minst."

Var du skrudd av i perioden vi var i to CL finaler flere semifinaler, vant FA Cupen og var consistent topp 4? Vi var sammen med United og Chelsea dominante i Europa over 4-5 år, og med salg til de rette eierne den gangen ville vi vært et av Europas beste lag nå. Å forvente noe ala det vi gjorde på 80-tallet er selvsagt urealistisk. Så dominerende blir vi aldri igjen. Men å komme seg dit vi var under Benitez perioden bør være oppnåelig.

Legendag_
Legendag_Innlegg: 5563
08.05.17 17:46

Jeg kritiserer Klopp hvor jeg vil kritisert hvilken som helst annen manager for Liverpool, men jeg som samtlige andre oppegående supportere ville ikke hatt en annen manager til å lede Liverpool. Jeg kan telle på en hand antall managere som ville klart å skaffe CL-fotball med Mongolet, Milner på venstreback, Lucas som midtstopper/DM, osv

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg