Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 5702
11.05.17 10:45

"Bør ikke ha noe som ligner på konsekvens for spillerkjøp engang. 

Men naturligvis en fin unnskyldning for FSG og fansen deres. Den ser jeg, om det skjer da..."

Konsekvensen av ikke CL spill for spillerkjøp ligger ikke hos LFC/FSG. Klubben kan gjøre akkurat det samme med og uten CL spill, men resultatet blir helt annerledes. Dette er så åpenbart for alle at man må ha en særdeles barnslig agenda for å gi eierne skylden for at det har blitt slik.

PaisleyGates
PaisleyGatesInnlegg: 11558
11.05.17 10:46
minuspol: Bør ikke ha noe som ligner på konsekvens for spillerkjøp engang.

Om Liverpool deltar i CL eller ikke neste sesong har selvsagt mye å si for spillerrekrutteringen, det har jo også Klopp forstått etter hvert.

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 5702
11.05.17 10:48

"og så bør kanskje kampene spilles først før man faller noen dom."

Er det ikke viktigst å være først ute med dommedagsprofetiene slik at man er i posisjon for å kunne få slengt ut all gallen man sitter klar med og også samtidig kunne hovere mot dem som faktisk avventer endelig resultat før man feller dommen?

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63703
11.05.17 10:55
PaisleyGates: Skal man vurdere formen ser man selvsagt på de sist spilte kampene, det er jo ikke så vanskelig?

--- Men ser man på de seks siste eller åtte siste? Eller de to siste?

Hvem avgjør det ift "flyt"?

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63703
11.05.17 10:58
iustitia_pro_XCVI: Er det ikke viktigst å være først ute med dommedagsprofetiene

--- Jo,det er nok det. Regner jo også med at de mest negative dropper å se kampen til helgen, det er da ingen grunn til å gjøre det når man vet hva som skjer?

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63703
11.05.17 10:59

--- Hoffenheim dro ikke mye inn på Firmino,gitt

But, according to Football Leaks: The Dirty Business of Football, it is claimed only £5.8m of the fee went to the Bundesliga side, with £23.2m going to Hoffenheim owner Dietmar Hopp’s company Transfair.

It is also alleged that just days later Hopp withdrew from his business interests in that Company.

https://www.dreamteamfc.com/c/transfers/204782/hoffenheim-only-received-5-8m-of-roberto-firminos-29million-liverpool-transfer-fee/

og han har helt grei bonusordninger:

Since the Brazilian forward moved to Merseyside, he has earned more than £1.1m in bonuses.

Firmino, who is on a basic wage of £68,085 a week, has a tiered goal-scoring bonus structure.

His first five goals in a season net him £25,000, goals six to ten £45,000 and 11-15 £65,000.

So far, his 12 goals this season have landed him £580,000 in goal bonuses but that will increase to £85,000 a goal if he passes 16 strikes.

He has also banked £190,000 for his six assists.

(Innlegget ble redigert 11.05.17 11:00)

minuspol
minuspolInnlegg: 35137
11.05.17 11:14
mcdermott: But, according to Football Leaks: The Dirty Business of Football, it is claimed only £5.8m of the fee went to the Bundesliga side, with £23.2m going to Hoffenheim owner Dietmar Hopp’s company Transfair.

Hoffenheim er jo Hopps leketøy, og han har finansiert turen fra femte divisjon og dit de her i dag. Blant annet ved å kjøpe spillere til klubben, han har også bygd en ny stadion til klubben. Tror Hoffenheim skal være fornøyd uansett...

Bentekinho
BentekinhoInnlegg: 1584
11.05.17 11:15

Ingen tvil om at supporterne er Liverpools verste finde. Usmarte, utålmodige, sytende små drittunger som bare klager og griner døgnet rundt.

- Noen er så idioter at dem tror FSG er i Liverpool for å tjene penger og at å ikke vinne noe er den beste måten å gjøre dette på...

- Noen hakker så jævli på enkeltspillere at det er skremmende. Alt er ikke så svart/hvitt.

- Gratulerer til fansen på Anfield, åpne opp kjeften når dere er på kamp for faen. Vi kan være den ekstra forskjellen på vinn eller tap. Legg merke til hvordan vi blir automatisk dårligere når det er stille på Anfield. Det blir nervøst og det smitter over på spillerne.

- Det er utrolig mye negativitet rundt klubben. Vær realistiske. Vi ligger på 3 plass i verdens hardeste liga. Vi har fått nada gratis i år imotsetning til Man U( 13 offsidemål, inkl Zlatan mot oss) og Arsenal (Burnley x2) som blir bært oppover på tabellen. 

- Voksne folk som griner over at vi ikke kommer til å slå WH og Boro i to siste... Fy faen, verste sort. Vi er store favoritter i begge disse og er et mye bedre lag enn disse. Denne negativiteten rundt klubben hjelper ingen, heller tvert imot. Mange vil avfeie dette som tull, men det er en grunn til at managere som Klopp og Mourinho går ut mot supporterne som de gjør. Vi er den 12 mann for faen. Kjøtthuer. Det er rett under 90% sjansje for CL plass, alikevel føles det ut som en begravelse å lese her. Møkkafolk.

(Innlegget ble redigert 11.05.17 11:19)

minuspol
minuspolInnlegg: 35137
11.05.17 11:18
Bentekinho: - Gratulerer til fansen på Anfield, åpne opp kjeften når dere er på kamp for faen. Vi kan være den ekstra forskjellen på vinn eller tap.

Mot Spurs ble jeg takket med en håndtrykk av han lokale duden som ledet all-sangen på den delen av Main Stand jeg satt for innsatsen.

Så skyld faen meg ikke på meg.

Mot Soton var det umulig å få igang noe som helst.

Bentekinho
BentekinhoInnlegg: 1584
11.05.17 11:20
minuspol: Mot Spurs ble jeg takket med en håndtrykk av han lokale duden som ledet all-sangen på den delen av Main Stand jeg satt for innsatsen. Så skyld faen meg ikke på meg.

Skylder ikke på deg. Vet godt at de fleste nordmenn som drar over prøver å lage stemning. Det er de lokale...

ElChivato
ElChivatoInnlegg: 11316
11.05.17 11:24
mcdermott: I fjor lå vi på 8.plass med 58 poeng etter runde 36 og hadde vel totalfokus på EL-finalen så de dårlige resultatene da i ligaen var vel ikke så overraskende

Hva er unnskyldningen i år?

I beste fall er vi 2 poeng bedre enn tilsvarende i fjor hvor vi visstnok prioriterte annerledes.

JFT_96
JFT_96Innlegg: 22605
11.05.17 11:26

Synging på Anfield og pub i forkant (The Park for min del) er obligatorisk. Men det er noe feil når en nordmann er en av de som er mest ivrig. Generelt tøffere på bortematcher er min erfaring (med unntak av storkamper, har sett real, United, Everton og city på Anfield og de tre første var det nydelig trøkk). Har også lagt merke til de siste gangene jeg har vært over at det er blitt nærmest nulltoleranse for sanger som omhandler andre klubber inne på The Park. Det er jo forsåvidt greit det og.

ElChivato
ElChivatoInnlegg: 11316
11.05.17 11:27
minuspol: Men naturligvis en fin unnskyldning for FSG og fansen deres

Er vel strengt tatt Klopp som får en fin unnskyldning. Som han allerede har begynt å bruke atpåtil.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63703
11.05.17 11:37
ElChivato: Hva er unnskyldningen i år?

--- Ingen spesiell unnskyldning men vi har altså ikke spilt kampene ennå.

Vi har altså 70 p etter 36 runder, noe vi har klart hele fem ganger før....på de siste 20 sesongene. Vi har hatt en bra progresjon denne sesongen men det er klart at Klopp må vise ytterligere progresjon neste sesong for at prosjektet hans skal få fortsette.

minuspol
minuspolInnlegg: 35137
11.05.17 11:47
ElChivato: Er vel strengt tatt Klopp som får en fin unnskyldning. Som han allerede har begynt å bruke atpåtil.

Klopp og FSG henger nok temmelig sammen...

minuspol
minuspolInnlegg: 35137
11.05.17 12:01
JFT_96: Men det er noe feil når en nordmann er en av de som er mest ivrig.

Vel, det er nå slik at the Kop er den siste tribunen det kommer folk på, og den siste som er full før kampen starter. 

Ting er annerledes nå enn for 20-30 år siden. Slik er det bare.

Men det er altså stor forskjell fra kamp til kamp også. Mot Spurs så var det et helvetes leven inne på stadion fra før kampen startet og allerede da Mané satte inn det første målet var det sunget og "heiet" mer enn under hele Soton-kampen. Hele tiden med andre seksjoner enn the Kop i førersetet.

Jeg har også vært med Liverpool-supporterne på busstur til bortekamp. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om det, unggutter som snorter paracet og rottegift sammen med fedre som drikker jäger med begge henda og pisser der de står og så videre. Mest en studie i degenerert oppførsel. At de bidro på noen positiv måte på stadion er jeg også usikker på. Mye banning til politiet og vakter, samt generell skittkasting.

Jeg er veldig usikker på om man helt vet hva man idoliserer for å si det mildt.

Jeg er også veldig usikker på hvor viktig det faktisk er for de på banen, og om det er de på banen som har ansvaret for å gi publikum noe å synge og heie for eller om det er omvendt. 

Det som er bra er at det nå er helt fullstendig trygt å ta med seg barna på Anfield. Det var det ikke første gangen jeg var der. På veien dit har man nok mistet litt støy, men det er fremdeles nydelig når YNWA, Fields of Anfield Road og Poor Scouser Tommy går for fulle mugger. 

ElChivato
ElChivatoInnlegg: 11316
11.05.17 12:06
mcdermott: Vi har altså 70 p etter 36 runder, noe vi har klart hele fem ganger før....på de siste 20 sesongene. Vi har hatt en bra progresjon denne sesongen men det er klart at Klopp må vise ytterligere progresjon neste sesong for at prosjektet hans skal få fortsette.

Jeg klager ikke på progresjonen. Den er fin mtp resultatene. Syns ikke jeg ser den samme fine utviklingen i prestasjonene desverre.

Men man bottler altså igjen når det drar seg til. Det er det jeg snakker om. Det er intet killerinstinkt, det er ikke noe kynisme, vi lar en sjanse glippe mellom fingrene. Som i fjor, når vi blei for veike i EL-finalen. Klopp har altså en elendig statistikk i finaler, og nå som hver kamp er en finale er det ikke spesielt lovende.

Og selvsagt vet jeg at kampene skal spilles først, men U mot West Ham er ikke spesielt usannsynlig mtp hva laget har vist det siste halvåret. Og da er løpet kjørt, for Arsenal lar ikke dette glippe hvis de får sjansen.

JFT_96
JFT_96Innlegg: 22605
11.05.17 12:08

Jo enig i det. Jeg har aldri kjørt buss til bortematch, så det kan jeg ikke svare på. Men oppførsel og lydnivå i bortesving har jeg aldri hatt noe å utsette på. De tre du nevner, poetry in motion og Gary Macca høyner alltid lydnivå, og tryggheten rundt Anfield er alltid god. Som oftest bra på pubene utenfor i forkant (litt avhengig av motstander, kampdag og tidspunkt), men inntrykket siste år av selve Anfield er at det nesten må være en topp motstander for at trøkket skal bli skikkelig bra. 

ElChivato
ElChivatoInnlegg: 11316
11.05.17 12:11
minuspol: Vel, det er nå slik at the Kop er den siste tribunen det kommer folk på, og den siste som er full før kampen starter. Ting er annerledes nå enn for 20-30 år siden. Slik er det bare. Men det er altså stor forskjell fra kamp til kamp også. Mot Spurs så var det et helvetes leven inne på stadion fra før kampen startet og allerede da Mané satte inn det første målet var det sunget og "heiet" mer enn under hele Soton-kampen. Hele tiden med andre seksjoner enn the Kop i førersetet. Jeg har også vært med Liverpool-supporterne på busstur til bortekamp. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om det, unggutter som snorter paracet og rottegift sammen med fedre som drikker jäger med begge henda og pisser der de står og så videre. Mest en studie i degenerert oppførsel. At de bidro på noen positiv måte på stadion er jeg også usikker på. Mye banning til politiet og vakter, samt generell skittkasting. Jeg er veldig usikker på om man helt vet hva man idoliserer for å si det mildt. Jeg er også veldig usikker på hvor viktig det faktisk er for de på banen, og om det er de på banen som har ansvaret for å gi publikum noe å synge og heie for eller om det er omvendt. Det som er bra er at det nå er helt fullstendig trygt å ta med seg barna på Anfield. Det var det ikke første gangen jeg var der. På veien dit har man nok mistet litt støy, men det er fremdeles nydelig når YNWA, Fields of Anfield Road og Poor Scouser Tommy går for fulle mugger.

Beste innlegget du noensinne har skrevet.

klaumb
klaumbInnlegg: 5778
11.05.17 12:14
PaisleyGates: Arsenal er ikke noe dårligere poengmessig denne sesongen enn tidligere år. Arsenal har 66 poeng og kan nå 75 poeng dersom de vinner de resterende kampene. I fjor ble Arsenal nummer 2 med 71 poeng, og i 2011 og 2012 oppnådde de hhv. 68 og 70 poeng.

Er nok en større forskjell mellom topp-6 og resten i år enn de siste årene også. Ser man bak Everton som ligger i et vakum er det enda verre stilt. Da blir også poengfangsten til alle topplagene litt større i og med at lagene nedover på tabellen har vært enklere enn på mange år å slå for topplagene. Er derfor vanskelig å sette poengfangsten i år opp mot i fjor. Mellom 8 - 20 er det jevnere enn noen gang, men ikke opp mot toppen. 

minuspol
minuspolInnlegg: 35137
11.05.17 12:16
ElChivato: Jeg klager ikke på progresjonen. Den er fin mtp resultatene. Syns ikke jeg ser den samme fine utviklingen i prestasjonene desverre.

Man har jo på en måte fått det man ba om i januar. En "plan B", en tryggere tilnærming til kampene. Problemet er vel at det har gått såpass mye utover det offensive. 

En midtbane med Emre Can, Lucas, Wijnaldum tilbyr noe helt annet enn en midtbane med Lallana, Henderson, Wijnaldum. 

Så enn så lenge så har ikke Klopp helt klart å balansere laget bra nok. Noe blir for svakt for at annet skal bli bra. Jeg tror fremdeles det har mye å gjøre med stallsammensetningen. Det er, uten Hendo, ingen kreativitet på midten, ingen til å dra opp tempoet, uten Mané mangler man den som gjør ting på egen hånd. Man blir litt for sårbare defensivt med Lallana, Henderson, Wijnaldum på midten og såpass offensive backer...

Det trengs litt fintuning rett og slett.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63703
11.05.17 12:26
ElChivato: Men man bottler altså igjen når det drar seg til. Det er det jeg snakker om. Det er intet killerinstinkt, det er ikke noe kynisme, vi lar en sjanse glippe mellom fingrene. Som i fjor, når vi blei for veike i EL-finalen. Klopp har altså en elendig statistikk i finaler, og nå som hver kamp er en finale er det ikke spesielt lovende.

--- Men du skal spille en god del kamper under press før du når en finale også. Det er jo ikke sånn at man slapper av og spiller uten press i en semifinale heller?

Så må man ikke glemme at Klopp også har vunnet liga tidligere,og har således vunnet den type "finaler" du strengt tatt snakker om. Han tok 6.plass og så 5.plass med BD før han vant ligaen to år på rad. Han har vært en og en halv sesong hos oss nå

Problemet er vel så mye at fansen "bottler" verre enn spillerne, man faller jo sammen med en gang man lukter noe som minner om en flau bris ( og tør ikke en gang snakke om hva som nå vil skje om det skulle komme en storm)

 

Knaxern
KnaxernInnlegg: 37205
11.05.17 13:14
ElChivato: Men man bottler altså igjen når det drar seg til. Det er det jeg snakker om. Det er intet killerinstinkt, det er ikke noe kynisme, vi lar en sjanse glippe mellom fingrene. Som i fjor, når vi blei for veike i EL-finalen.

Dette har mer med spillergruppen enn Klopp.

Store deler av spillergruppen er en gjeng med bottlers, totalt blottet for ryggrad. En gjeng med pusekatter som forsvinner kjapt under press og noen røffe taklinger.

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 5702
11.05.17 13:59

"Jeg har også vært med Liverpool-supporterne på busstur til bortekamp. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om det, unggutter som snorter paracet og rottegift sammen med fedre som drikker jäger med begge henda og pisser der de står og så videre. Mest en studie i degenerert oppførsel. At de bidro på noen positiv måte på stadion er jeg også usikker på. Mye banning til politiet og vakter, samt generell skittkasting."

Det har jeg også og det var en mer proff og rolig opplevelse med tanke på oppførsel enn den man selv sto for da mann busset land og strand rundt å fulgte Brann i ungdommen. 

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 5702
11.05.17 14:04

"Regner jo også med at de mest negative dropper å se kampen til helgen, det er da ingen grunn til å gjøre det når man vet hva som skjer?"

Det er jo en selvfølge. Man sitter seg ikke frivillig ned og kaster vekk to timer på å se at favorittlaget taper og ødelegger hele sesongen når man på forhånd vet at så skjer.

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 5702
11.05.17 14:05

"Dette har mer med spillergruppen enn Klopp.

Store deler av spillergruppen er en gjeng med bottlers, totalt blottet for ryggrad. En gjeng med pusekatter som forsvinner kjapt under press og noen røffe taklinger."

Har du noen konkrete eksempler hvor LFC spillere blir tatt ut av kamper med et par tøffe taklinger?

Hvem har ryggrad i dagens stall mener du?

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 11050
11.05.17 14:53
iustitia_pro_XCVI: Hvem har ryggrad i dagens stall mener du?

Forhåpentligvis har vel alle det enn så blir det tøfft for dem. :-)

Men dette handler vel uansett mest om arbeidsvilkår for å få mest ut av troppen samlet sett og her har Klopp vært god synest eg.

Satt opp mot de han kan og skal sammenlignes med.

 

-k9b_
-k9b_Innlegg: 25569
11.05.17 15:56
klaumb: Er nok en større forskjell mellom topp-6 og resten i år enn de siste årene også. Ser man bak Everton som ligger i et vakum er det enda verre stilt. Da blir også poengfangsten til alle topplagene litt større i og med at lagene nedover på tabellen har vært enklere enn på mange år å slå for topplagene. Er derfor vanskelig å sette poengfangsten i år opp mot i fjor. Mellom 8 - 20 er det jevnere enn noen gang, men ikke opp mot toppen.

nei det er nå sånn i midt hode at strukturen i bunnlagene blir bedre og når styrmannen får mannskapet som hverken er hommer eller kanari så kan ikke kapteinen sende skipet til kjuttaviga på egen hånd. jeg husker når jeg hørte på radioen at lyn hadde tapt 10-0 mot scunthorpe, men det skjer ikke idag for eg synest at lagene fra 8-20 har blitt bedre organsiert og her trenger Klopp en bedre fenrik, slik som gamle slakter sørensen i messa på Terningmoen.

- Franny

McLovin
McLovinInnlegg: 11646
11.05.17 16:19

Spillerne på laget må kjenne sin rolle og plass i struktur og systemet hvis ikke blir det sånn som når alle drar på fisketur og noen blir misunnelige i stedet for å applaudere når den beste spilleren drar opp den største fisken, mens han som spiller i den mer defensive rollen må akseptere at han bare dro opp en liten klump med tang eller kanskje en gammel sko.

Mi meining.

wa11in
wa11inInnlegg: 4533
11.05.17 19:27
-k9b_: nei det er nå sånn i midt hode at strukturen i bunnlagene blir bedre og når styrmannen får mannskapet som hverken er hommer eller kanari så kan ikke kapteinen sende skipet til kjuttaviga på egen hånd. jeg husker når jeg hørte på radioen at lyn hadde tapt 10-0 mot scunthorpe, men det skjer ikke idag for eg synest at lagene fra 8-20 har blitt bedre organsiert og her trenger Klopp en bedre fenrik, slik som gamle slakter sørensen i messa på Terningmoen. - Franny

Dette er kvalitet

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg