Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 5619
17.05.17 09:18

"Du overser hva som skjer på hjemmebane, og er krigersk hva angår utland. Klassisk hva angår en tallfreak. 

Om det ikke fantes en eneste regnskapsbok i din verden, hvordan ville du da overleve? 

Jeg kan fortelle deg resultatet : du ville falt som ei dau flue."

Nå skal jeg si imot deg så gleder jeg meg til minus kommer og forteller oss at det er jeg som kommer med crap.

Kort fortalt Norge vs. verstingene i Midt-Østen; jada, i Norge finnes det mye dritt som alle andre steder. Her er det dritten som arbeider rundt systemet og reglene for å svindle til seg makt og penger. De må hele tiden organisere seg I skjul for ikke å bli stoppet.

I enkelte land i Midt-Østen er systemet og reglene bygd opp for at et folk/en elite skal fullt lovlig kunne utnytte og bruke andre mennesker for å øke sin egen rikdom. Det er ingen som kan stoppe dem. Det er dem selv som bestemmer hvordan lovverket praktiseres.

Ser du forskjellen? Det tror jeg du gjør faktisk. Så kan du selvsagt velge å lukke øynene for dette og hylle foreksempel Mansour i City som verdens beste klubbeier som bruker litt av pengene "sine" på City fordi han trengte et nytt leketøy i hverdagen. 

(Innlegget ble redigert 17.05.17 09:19)

The_Kwames
The_KwamesInnlegg: 2543
17.05.17 09:57

Siden det er 17 mai,og man begynner å bli edru,synes jeg diskusjonen har løftet seg opp på ett annet nivå,nesten fasanistisk

jeg har og lurt på en ting,hvis alt liv i havet ble løftet ut,hvor mye synker havet mon tro?

og 30 mill £ i bitcoin,for jeg følger ikke med der...og hvordan ser bitcoin ut egentlig..bare usynlig seddel/mynt?..jeg må nok lese meg opp på bitcoin...for det skal jeg ha med meg neste gang jeg drar på ferie

 

Kwame

F.R.O.G
F.R.O.GInnlegg: 7815
17.05.17 10:39
KongOlav2: Du er omtrent av samme ulla som Kari Jaquesson. Ingen av dere er i vater på noe som helst måte.

Ha ha ha ha ha Assad diggeren !

Coutinho10
Coutinho10Innlegg: 12363
17.05.17 18:32

Kuyt legger opp med et verdig punktum etter seriegull i Nederland som han avgjorde på egenhånd. Hatet av noen, men elsket av mange oss Liverpool-supportere. Blir nok å se i en av disse legende kampene i fremtiden.

klaumb
klaumbInnlegg: 5760
17.05.17 21:04
minuspol: nå er nok denne verdenen noe mer uoversiktlig enn dere har fått med dere.  Det behøver ikke engang være agenten til Coutinho som har satt i gang dette. Det kan være en som vil være agenten til Coutinho, og som tror på en mulighet for bli det OM han får Barcelona på banen. Det kan det være, og det kan være agenten, det kan være Coutinho, det kan være Liverpool og det kan være Barcelona, ja det kan til og med være en annen klubb for å se om det er mulig å flytte på Coutinho...

Nå er forutsetningen for alt som ble skrevet at "folkene rundt Coutinho prøver å få i stand en avtale med Barcelona", da la i alle fall jeg til grunn at det er noen som er tilknyttet Coutinho.
Kia Joorabchian er jo også kjent for å flytte spillerne sine rundt så mye han kan, så at Coutinho signerte for han i fjor gjør i alle fall at jeg absolutt mener det er veldig sannsynlig at han jobber for at Coutinho har så mange alternativ han kan. Noe han også skal gjøre som agent. 

Ellers er det ikke så uoversiktlig for meg som du mener, da jeg er fullstendig klar over at agenter selger seg inn med lukrative tilbud for å vinne en klient. Dette er jo egentlig ganske så oversiktlig for de fleste som følger med på fotball om så bare fra sofaen,  da det har blitt skrevet om i mange overgangssaker. Blant annet med nettopp Kia Joorabchian som jo begynte å uttale seg på vegne av Coutinho og interessen for han lenge før de inngikk en avtale. 

Uansett var det jeg svarte på at en agent alltid vil jobbe for å gjøre spillerne sine så attraktive som overhodet mulig. Uten at spillerne nødvendigvis henger seg opp i det før det ligger konkrete muligheter på bordet. 

SirOwen
SirOwenInnlegg: 48741
17.05.17 21:45
Coutinho10: Kuyt legger opp med et verdig punktum etter seriegull i Nederland som han avgjorde på egenhånd. Hatet av noen, men elsket av mange oss Liverpool-supportere.

Litt hat/elsk til den fyren, kjenner jeg.

Men han ga alltid 100 % i 90+ minutter, kudos for det.

Hadde ballmottak som et middels kjøleskap, da.

JoseLC
JoseLCInnlegg: 1743
17.05.17 23:27

Danny Ward helt i Playoff-semien mot Sheffield Wednesday

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 13005
17.05.17 23:27

Ward tar to straffer i straffekonk og sender Huddersfield til playoff-finalen

edit: ikke kjapp nok nei....

(Innlegget ble redigert 17.05.17 23:28)

JoseLC
JoseLCInnlegg: 1743
17.05.17 23:34
TheOpiate: ikke kjapp nok nei..

Hehe got ya...

Lurer på om Ward fortsetter i Huddersfield neste sesong, eller om Klopp vil ha ham tilbake. Har sett lite av ham denne sesongen men forstår at han stort sett har vært meget solid og fått mye bra matchtrening.

edit, trenger ingen ny ving til neste sesong, sjekk den seierssprinten til Ward. Back-up til Mane.

(Innlegget ble redigert 17.05.17 23:39)

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63567
FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 10838
18.05.17 06:26
mcdermott: ---Milner og Lovren PLs beste http://www.tv2.no/sport/9133466/ http://www.football-observatory.com/

Tyder nok på att noen ser på fotball  med kalde kalkulerende hjerner og hjerter , mens hos handre holder det på å koke over begge plasser.

Eg tror jeg holder meg til de kalde kalkulerede og som  trekker slutninger ut fra dette

klaumb
klaumbInnlegg: 5760
18.05.17 07:41
mcdermott: ---Milner og Lovren PLs beste

Lovren var topp-3 her i sin første sesong hos oss også. God på statistisk forsvarsspill i alle fall, og sannsynligvis det som er årsaken til at han ble hentet også

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 34290
18.05.17 08:04
klaumb: Lovren var topp-3 her i sin første sesong hos oss også. God på statistisk forsvarsspill i alle fall, og sannsynligvis det som er årsaken til at han ble hentet også

Har du sjekket nærmere hvilke stats det er som drar Lovren såpass høyt opp på slike statistikker? Første sesongen til Lovren var jo direkte svak, og især første halvår, så at han skulle være topp 3 i PL denne sesongen er jo nokså latterlig. Tror faktisk aldri jeg har sett et dårligere første halvår av et stort kjøp i Liverpool. 

klaumb
klaumbInnlegg: 5760
18.05.17 08:13
KongOlav2: Har du sjekket nærmere hvilke stats det er som drar Lovren såpass høyt opp på slike statistikker?

Jeg skrev noe rundt det den gang, men har ikke det foran meg nå, men husker at i alle fall at duellstyrken hans bidro mye. Største problemet til Lovren i den sesongen var vel egentlig ikke det han leverte 95% av tiden, men de grove personlige feilene han gjorde.

(Innlegget ble redigert 18.05.17 08:14)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 34290
18.05.17 08:16
klaumb: Jeg skrev noe rundt det den gang, men har ikke det foran meg nå, men husker at i alle fall at duellstyrken hans bidro mye. Største problemet til Lovren i den sesongen var vel egentlig ikke det han leverte 95% av tiden, men de grove personlige feilene han gjorde.

Ja, det første halvåret var virkelig ille. Fyren var jo en vandrende feilplassering på den tiden. Det har heldigvis blitt mye bedre, men fortsatt får jeg samme "vibbene" av Lovren som av Skrtel. Kan sette seg helt ut av spill ved en idiotisk involvering hvor han absolutt skal gå inn som om det gjaldt livet.

klaumb
klaumbInnlegg: 5760
18.05.17 08:30
KongOlav2: Ja, det første halvåret var virkelig ille. Fyren var jo en vandrende feilplassering på den tiden. Det har heldigvis blitt mye bedre, men fortsatt får jeg samme "vibbene" av Lovren som av Skrtel. Kan sette seg helt ut av spill ved en idiotisk involvering hvor han absolutt skal gå inn som om det gjaldt livet.

Helt klart. 

Som jeg svarte deg på i 2015 når han var inne på samme liste, og hadde hatt skyld for en del baklengsmål, der også noen av kriteriene nevnes: 

dette er vel kriteriene: For midtstoppere er det muligheten for å minimere scoringsmuligheter, duellstyrke og pasningsspill som er vektlagt blant seks kriterier spillerne undersøkes i. Dermed blir antall taklinger, og prosenten av suksessfulle taklinger tatt med i betraktningen. De andre kriteriene er skudd, skapte sjanser og driblinger.  Når listen ellers inneholder Silva, Boateng, Mascherano, Pique og Chiellini på de øverste plassene, så er den vel ikke helt borte. Som jeg har sagt tidligere er Lovren  blant de aller beste på enkelte områder i hele Premier League, så det handler om å bruke han til det han er god på som duellstyrken både langs bakken og i lufta. Posisjoneringen hans er krise.

Det skal jo sies at en fantastisk spiller som John Terry også ble seende veldig svak ut under AVB når han ofte havnet i en mot en dueller litt for høyt i banen, og ofte ble tatt "ute av posisjon". 

masterpool
masterpoolInnlegg: 14561
18.05.17 08:33
FrannyLee: Tyder nok på att noen ser på fotball med kalde kalkulerende hjerner og hjerter , mens hos handre holder det på å koke over begge plasser.
Eg tror jeg holder meg til de kalde kalkulerede og som trekker slutninger ut fra dette

Gjør du det samme med keepere? Da står jo de beste keeperne i de dårligste klubbene vil jeg anta.

Siden de aller fleste ikke bruker kalde kalkulerende hjerner når de vurderer spillere, så er jeg ganske sikker på at de største klubbene ikke kommer med store bud på Milner i sommer, til tross for at han er den beste venstrebacken i PL.

klaumb
klaumbInnlegg: 5760
18.05.17 08:48
masterpool: Siden de aller fleste ikke bruker kalde kalkulerende hjerner når de vurderer spillere, så er jeg ganske sikker på at de største klubbene ikke kommer med store bud på Milner i sommer, til tross for at han er den beste venstrebacken i PL.

Det er klart slike lister har sine mangler når man utelukkende ser på statistikk, men ser man på hele lista, så er det jo ikke helt borte heller. Backene på listen ved siden av James Milner er: Alex Sandro, Marcelo, David Alaba, Bruno Peres, Filipe Luis, Ghoulam, Sidibe, Marcal Oliveira og Dani Carvajal. 

Listen Lovren er en del av er i samme gate, og inneholder stort sett navn på spillere de fleste ville nevnt når de beste stopperne i verden skal nevnes. 

Statistikk er ingen fasit når det kommer til vurdering av spillere, men det gir en god indikasjon på hvordan de presterer isolert sett innenfor viktige områder for en spiller i sin posisjon. Milner har levert godt denne sesongen, men har i likhet med flere slitt ettersom kollektivet har skrantet utover i sesongen. 

Men, det kommer ikke til å bli noen budkrig på Milner i sommer nei.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 34290
18.05.17 08:48
masterpool: Gjør du det samme med keepere? Da står jo de beste keeperne i de dårligste klubbene vil jeg anta. Siden de aller fleste ikke bruker kalde kalkulerende hjerner når de vurderer spillere, så er jeg ganske sikker på at de største klubbene ikke kommer med store bud på Milner i sommer, til tross for at han er den beste venstrebacken i PL.

Alt som enkelt kan telles trekker vel sikkert opp på slike statistikker. Høyt antall tacklinger og interceptions, samt høy prosent vunnet dueller og involveringer. Og høy treffprosent på pasninger.

For offensive spillere er det mål og assists, antall driblinger, antall "key passes" og pasningsprosent som trekker opp.

For målvakter må det sikkert være redningsprosent, antall redninger, avklaringer, etc. 

Det som neppe fanges opp er f.eks svak posisjoneringsevne hos stoppere eller manglende vilje til å gå ut i feltet hos målvakter. Og akkurat slike egenskaper er jo svært viktige.

masterpool
masterpoolInnlegg: 14561
18.05.17 08:55
klaumb: Det er klart slike lister har sine mangler når man utelukkende ser på statistikk, men ser man på hele lista, så er det jo ikke helt borte heller. Backene på listen ved siden av James Milner er: Alex Sandro, Marcelo, David Alaba, Bruno Peres, Filipe Luis, Ghoulam, Sidibe, Marcal Oliveira og Dani Carvajal.
Listen Lovren er en del av er i samme gate, og inneholder stort sett navn på spillere de fleste ville nevnt når de beste stopperne i verden skal nevnes.
Statistikk er ingen fasit når det kommer til vurdering av spillere, men det gir en god indikasjon på hvordan de presterer isolert sett innenfor viktige områder for en spiller i sin posisjon. Milner har levert godt denne sesongen, men har i likhet med flere slitt ettersom kollektivet har skrantet utover i sesongen. Men, det kommer ikke til å bli noen budkrig på Milner i sommer nei.

Hva i all verden gjør Milner på en liste med de navnene?

Lovren er jo nesten verre, har man sett hvilke navn som ikke er med? Når ikke Ramos er med, eller noen av stopperne til Juventus, som knapt har sluppet inn mål i CL denne sesongen, så blir det bare tull og tøys. Verken Ramos, Barzagli, Chiellini eller Bonucci er blant Europas ti beste stoppere, det stemmer rett og slett ikke.

klaumb
klaumbInnlegg: 5760
18.05.17 08:57
KongOlav2: Det som neppe fanges opp er f.eks svak posisjoneringsevne hos stoppere eller manglende vilje til å gå ut i feltet hos målvakter. Og akkurat slike egenskaper er jo svært viktige.

Men allikevel ender det stort sett opp med lister som samsvarer veldig med folks oppfatning og som oftest spiller for topplag. Keeperne er jo Lloris, Neuer, Asenjo, ter-Stegen, Bürki, Oblak, Buffon, Cardinale, Lopez og Berisha. 

Men, det er klart, for de som følger PL føler man vel at Courtois og David de Gea mangler der. Spesielt førstnevnte som er veldig god til å plukke unna ting før de ender i en sjanse i det hele tatt. Det er selvfølgelig styrker som ikke blir like tydelige her. 

klaumb
klaumbInnlegg: 5760
18.05.17 09:02
masterpool: Når ikke Ramos er med

Man blir fort litt blendet av at han scorer flere mål enn en god offensiv midtbanespiller, da han faktisk gjør utrolig mye dumt bakover i banen. Det er ikke uten grunn Real Madrid ALLTID klarer å surre inn noen scoringer uansett hvor svak motstanden er. De har dog hengt bedre sammen når det har gjeldt som mest, så det er nok en del sløvhet involvert, men statistikk kan ikke belage seg på det. 

Bonucci derimot er en stor favoritt hos meg, mens Chiellini jo var inne på listen sammen med  T.Silva, Boateng, Mascherano og Pique i 2015 når Lovren også figurerte der. 

Ingen påstår at denne listen er 100% korrekt, men den er kanskje høyest ansett av slike offisielle statistikklister. 

(Innlegget ble redigert 18.05.17 09:03)

masterpool
masterpoolInnlegg: 14561
18.05.17 09:07
klaumb: Man blir fort litt blendet av at han scorer flere mål enn en god offensiv midtbanespiller, da han faktisk gjør utrolig mye dumt bakover i banen. Det er ikke uten grunn Real Madrid ALLTID klarer å surre inn noen scoringer uansett hvor svak motstanden er. De har dog hengt bedre sammen når det har gjeldt som mest, så det er nok en del sløvhet involvert, men statistikk kan ikke belage seg på det. Bonucci derimot er en stor favoritt hos meg, mens Chiellini jo var inne på listen sammen med T.Silva, Boateng, Mascherano og Pique i 2015 når Lovren også figurerte der. Ingen påstår at denne listen er 100% korrekt, men den er kanskje høyest ansett av slike offisielle statistikklister.

Enig i at Ramos ikke må være på en slik liste, men når man ser på det defensive i Juventus denne sesongen, deriblant ingen baklengs over to kamper mot Barcelona, så burde jo dette være en vits og ikke ta noen av de med.

Sånne lister blir helt vanvittige når man kun sitter og ser på tall.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 34290
18.05.17 09:09
klaumb: Men allikevel ender det stort sett opp med lister som samsvarer veldig med folks oppfatning og som oftest spiller for topplag. Keeperne er jo Lloris, Neuer, Asenjo, ter-Stegen, Bürki, Oblak, Buffon, Cardinale, Lopez og Berisha.  Men, det er klart, for de som følger PL føler man vel at Courtois og David de Gea mangler der. Spesielt førstnevnte som er veldig god til å plukke unna ting før de ender i en sjanse i det hele tatt. Det er selvfølgelig styrker som ikke blir like tydelige her.

Ja, mange av de beste spillerne er jo såpass gode på alle felt at de havner øverst på slike lister. Men det lurer seg alltid inn noen navn som "ikke hører hjemme der", hovedsaklig for de statistiske undersøkelsene ikke er i stand til å ta høyde for visse svakheter i spillet deres, som f.eks posisjoneringsevne for defensive spillere.

masterpool
masterpoolInnlegg: 14561
18.05.17 09:09
klaumb: Men allikevel ender det stort sett opp med lister som samsvarer veldig med folks oppfatning og som oftest spiller for topplag. Keeperne er jo Lloris, Neuer, Asenjo, ter-Stegen, Bürki, Oblak, Buffon, Cardinale, Lopez og Berisha.

Hvis jeg skal dømme ut ifra denne sesongen, så hadde De Gea gått foran Ter Stegen i ca 100 av 100 kamper. Neuer har vel heller ikke hatt en spesiell god sesong til han å være, selv om det sikkert kan forsvare han på en topp ti liste.

klaumb
klaumbInnlegg: 5760
18.05.17 09:21
masterpool: men når man ser på det defensive i Juventus denne sesongen, deriblant ingen baklengs over to kamper mot Barcelona, så burde jo dette være en vits og ikke ta noen av de med.

Det skal sies at Juventus slapp til mange Barcelona sjanser over de to kampene der. Med normal uttelling hadde de scoret flere mål, og sannsynligvis også gjort det til et spennende dobbeloppgjør.
Men, totalt sett, i alle konkurranser er Juve veldig solide bakover.
Men, i f.eks kampene mot Barcelona er det jo først og fremst ekstremt løpssterke vingbacker som gjør den kanskje viktigste jobben. Det har det også vært i mange andre kamper de må forsvare seg i. Det er allikevel ingen tvil om at minst en av de to ville vært inne på de fleste sitt årets lag i Europa. 

masterpool
masterpoolInnlegg: 14561
18.05.17 09:30
klaumb: Det skal sies at Juventus slapp til mange Barcelona sjanser over de to kampene der. Med normal uttelling hadde de scoret flere mål, og sannsynligvis også gjort det til et spennende dobbeloppgjør. Men, totalt sett, i alle konkurranser er Juve veldig solide bakover. Men, i f.eks kampene mot Barcelona er det jo først og fremst ekstremt løpssterke vingbacker som gjør den kanskje viktigste jobben. Det har det også vært i mange andre kamper de må forsvare seg i. Det er allikevel ingen tvil om at minst en av de to ville vært inne på de fleste sitt årets lag i Europa.

Mange sjanser er vel å ta litt i. Ser man opp mot hva Barcelona vanligvis disker opp med, så var det relativt lite de produserte av klare målsjanser.

Absolutt, Juventus er en enhet, så backene er også viktige, men de får også hjelp av de tre bak der, som de får hjelp av sine backer.

Men ja, de listene der er mest for å fylle sidene på et nettsted.

minuspol
minuspolInnlegg: 35008
18.05.17 10:53
masterpool: Hvis jeg skal dømme ut ifra denne sesongen, så hadde De Gea gått foran Ter Stegen i ca 100 av 100 kamper. Neuer har vel heller ikke hatt en spesiell god sesong til han å være,

Nå har vel ikke De Gea akkurat hatt noen spesielt god sesong heller. Er med på alt av kåringer naturligvis, men det må være fordi man bare har bestemt seg for at han er så god. Romero har jo vært Man Utds beste keeper denne sesongen.

Magiii
MagiiiInnlegg: 4329
18.05.17 11:08
minuspol: Nå har vel ikke De Gea akkurat hatt noen spesielt god sesong heller.

Har han ikke..? 

eppaen
eppaenInnlegg: 22947
18.05.17 11:15
minuspol: ikke

Ikke? Hva har han gjort galt? 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg