Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 33930
21.05.17 12:41
minuspol: Men de første årene under G/H grisebanker alt under FSG.

De tok over klubben i februar 2007. Det var egentlig kun i 2007 og kanskje til og med sommervinduet 2008 at det var snakk om noe særlig satsing. Etter den tid var det full brems.

Zenix
ZenixInnlegg: 7246
21.05.17 12:57
minuspol: Men de første årene under G/H grisebanker alt under FSG.

G/H tok over en klubb som hadde vunnet CL og FA-cupen de to foregående årene. FSG tok over en klubb som var skakkjørt økonomisk av to idioter som ikke hadde vunnet noe som helst siden de tok over. Totalt kaos i alle ledd i klubben. Katastrofalt dårlig utnytting av klubbens enorme markedspotensiale. Amatørmessig behandling av hele stadionsaken. Og kronen på verket; den mest katastrofale ansettelsen i LFCs historie i Roy Hodgson. 

Men om trofètørke, administrasjon og Hodgson som manager er bedre enn der vi er nå i dine øyne..

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 33930
21.05.17 13:00
Zenix: G/H tok over en klubb som hadde vunnet CL og FA-cupen de to foregående årene. FSG tok over en klubb som var skakkjørt økonomisk av to idioter som ikke hadde vunnet noe som helst siden de tok over. Totalt kaos i alle ledd i klubben. Katastrofalt dårlig utnytting av klubbens enorme markedspotensiale. Amatørmessig behandling av hele stadionsaken. Og kronen på verket; den mest katastrofale ansettelsen i LFCs historie i Roy Hodgson.

Jepp, de siste 18 månedene under disse var jo en total katastrofe. Troppen da FSG tok over må være den svakeste vi har hatt i min levetid. En toppspiller i Gerrard og et par toppspillere på vei ned i Carra og Torres. Ellers var det ekstremt mye ræl, spesielt etter Hodgsons herjinger på transfermarkedet sommeren 2010. Legg til at økonomien var slik at vi gikk mot et stort underskudd til tross for den dårlige troppen.

minuspol
minuspolInnlegg: 34949
21.05.17 13:01
Zenix: Men om trofètørke, administrasjon og Hodgson som manager er bedre enn der vi er nå i dine øyne..

Nei, alt vi hadde de første to årene med G/H er bedre enn alt Liverpool har hatt under FSG. 

Unntatt Klopp da. Det skal sies.

Zenix
ZenixInnlegg: 7246
21.05.17 13:11
minuspol: Nei, alt vi hadde de første to årene med G/H er bedre enn alt Liverpool har hatt under FSG.

Det er jeg helt enig med deg i. Men det er ikke, og var ikke, G/Hs skyld. Det var etterdønninger av suksessen med Rafa. Det G/H gjorde med klubben de neste årene var katastrofalt på alle nivå. Vi er idag langt bedre rustet enn vi var de siste årene under de forrige eierne. FSG har gjort mange feil, og har på ingen som helst måte vært perfekte. Men at man stiller sterkere den dag i dag enn samme tid for 7 år siden er det ingen som helst tvil om. 

At det ville ta tid å ordne opp i det kaoset G/H hadde etterlatt seg, var uungåelig. Det betyr ikke dermed at det ikke kunne vært ryddet opp i både fortere og bedre enn det FSG har fått til.

minuspol
minuspolInnlegg: 34949
21.05.17 13:14
Zenix: Det er jeg helt enig med deg i. Men det er ikke, og var ikke, G/Hs skyld.

De puttet inn penger i spillerstallen, prosjekterte et nydelig stadion og tok klubben et stort steg ut i verden økonomisk. Synd de ikke lyktes, men ambisiøst var det.

Det var ikke noe kaos å rydde opp i. Det var bare å betale det man måtte og ta det derfra. Å late som om det var noen stor jobb er bare pinlig. 

(Innlegget ble redigert 21.05.17 13:15)

masterpool
masterpoolInnlegg: 14473
21.05.17 13:46

At G/H ikke benyttet muligheten som var der da de tok over, er jo deres feil. Nå har vi relativt ofte harselert med FSG og mye snakk, men lite handlinger. Akkurat det var vel G/H kjent for og. Første spadetak innen 40 dager osv. Tenk om de hadde utnyttet det komersielle slik FSG gjorde. De hadde tross alt en klubb som akkurat hadde vunnet både FA cup og CL, samt en klubb som da var bankers topp 4. De hadde alle muligheter...så, til tross for vanskeligere vilkår, så har ihvertfall dagens eiere gjort noe med stadionsaken, selv om jeg kanskje er uenig med løsningen!

vi har idag en langsiktig plan, vi investerer i unge spillere, og skal nå også bruke mye penger på nytt treningsanlegg. Klubben går relativt godt, og får man på plass noen skikkelig gode kjøp i sommer, så burde man kunne ta ytterligere steg. 

Se hva Spurs får til med mindre ressurser. Det er mulig.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 33930
21.05.17 13:52
minuspol: Det var ikke noe kaos å rydde opp i. Det var bare å betale det man måtte og ta det derfra. Å late som om det var noen stor jobb er bare pinlig.

Tull, det var kaos så det holdt. Rettsaker ifm med salg av klubben, en katastrofe av en manager, en svak stall og en svak økonomi som gikk mot et stort underskudd i 2010/11.

jofl
joflInnlegg: 8255
21.05.17 13:54

Anyway, ekstremt viktig kamp som starter i Russland straks. Om CSKA holder seg foran Zenit paa tabellen saa vil Liverpool bli seedet i CL-kvalikken (om de havner paa fjerdeplass selvsagt).  Om Liverpool ikke blir seedet saa kan man fort ende opp med Lazio eller Sevilla i kval.

CSKA spiller hjemme mot Anzhi og boer etter alle solemerker klare brasene, men Putin liker jo Zenit saa alt er selvsagt mulig.

 

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 9465
21.05.17 14:08

Matchday! Gi oss en verdig avslutning på din Liverpookarierre Sturridge!

eppaen
eppaenInnlegg: 22848
21.05.17 14:27
jofl: Russland

De leder 2-0 allerede. 

looprevil_fc_x2
looprevil_fc_x2Innlegg: 4063
21.05.17 14:34
jofl: Om CSKA holder seg foran Zenit paa tabellen saa vil Liverpool bli seedet i CL-kvalikken (om de havner paa fjerdeplass selvsagt).

Ingen andre resultater som må gå vår vei for å bli seedet? Da ser det jo veldig lovende ut i og med at de leder.

jofl
joflInnlegg: 8255
21.05.17 14:36
looprevil_fc_x2: Ingen andre resultater som må gå vår vei for å bli seedet? Da ser det jo veldig lovende ut i og med at de leder.

Ettersom Dortmund endte paa tredjeplass saa skal dette vaere nok ja.

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 12944
21.05.17 14:39
looprevil_fc_x2: Ingen andre resultater som må gå vår vei for å bli seedet? Da ser det jo veldig lovende ut i og med at de leder.

Uff, nå begynner det å bygge seg opp en ulmende optimisme i Liverpool-tråden. Da skjer jo som regel alltid skjer....vi bottler det =(

minuspol
minuspolInnlegg: 34949
21.05.17 14:46
KongOlav2: Tull, det var kaos så det holdt. Rettsaker ifm med salg av klubben, en katastrofe av en manager, en svak stall og en svak økonomi som gikk mot et stort underskudd i 2010/11.

Rettsaker? Det var det du kom på? Kan du greie ut litt om det?

Manageren varte tre månender under FSG, neppe noe som preget klubben i mange år i etterkant. Feilene man gjorde i etterkant derimot...

Svak stall?

Første 11:

Reina

Johnson-Carra-Agger-Aurelio

Mascherano-StevieG-Meireles

Kuyt-Torres-Maxi

Lag to:

Gulacsi (RB Salzburg nå)

Kelly-Skrtel-Kyrgiakos-Flanno

Lucas-Poulsen-Aquilani

Cole-Jovanovic-Babel

Ikke med; B. Jones, Cavalieri, Ayala, Konchesky, Wisdom, Shelvey, Pacheco, NGog

Selvfølgelig kan man plukke fram noen av kjøpene sommeren 10 og le av de, men dette er en solid stall.

Økonomien var svak pga at G/H etterhvert dyttet både Liverpool-investeringer og andre investeringer inn i et gedigent lån. Det var med i kalkylene da man kjøpte klubben, og var ikke akkurat strevsomt å rydde opp i. Sponsoravtaler og proffesjonalitet på den økonomiske biten var allerede hevet mange hakk under G/H. hvor bra jobb man gjorde der vises vel blant annet av at Standard Chartered kom inn som hovedsponsor i 2010 og er der fremdeles...

minuspol
minuspolInnlegg: 34949
21.05.17 14:52
masterpool: At G/H ikke benyttet muligheten som var der da de tok over, er jo deres feil.

Selvfølgelig. Det er også helt og holdent deres egen feil at de krasjet ut i flammer. 

Men som nevnt i innlegget over så har man ikke klart å finne noen ny og bedre hovedsponsor under FSG og feks Ayre har vært med helt til nå nylig. Spillerstallen har jo også vært preget av spillere fra G/H hele veien. Om Lucas går nå er han sistemann ut (noen unggutter aside), sju år senere.

Så denne ryddingen... Det var vel å betale for den gamle moroa. Mye annet var åpenbart mer enn bra nok.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 35850
21.05.17 15:03
minuspol: Økonomien var svak pga at G/H etterhvert dyttet både Liverpool-investeringer og andre investeringer inn i et gedigent lån. Det var med i kalkylene da man kjøpte klubben, og var ikke akkurat strevsomt å rydde opp i. Sponsoravtaler og proffesjonalitet på den økonomiske biten var allerede hevet mange hakk under G/H. hvor bra jobb man gjorde der vises vel blant annet av at Standard Chartered kom inn som hovedsponsor i 2010 og er der fremdeles...

Henry nevner hele dealen som et "steal" i den ene lekkede mailen....

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 33930
21.05.17 15:04
minuspol: Manageren varte tre månender under FSG, neppe noe som preget klubben i mange år i etterkant. Feilene man gjorde i etterkant derimot... Svak stall? Første 11: Reina Johnson-Carra-Agger-Aurelio Mascherano-StevieG-Meireles Kuyt-Torres-Maxi Lag to: Gulacsi (RB Salzburg nå) Kelly-Skrtel-Kyrgiakos-Flanno Lucas-Poulsen-Aquilani Cole-Jovanovic-Babel Ikke med; B. Jones, Cavalieri, Ayala, Konchesky, Wisdom, Shelvey, Pacheco, NGog Selvfølgelig kan man plukke fram noen av kjøpene sommeren 10 og le av de, men dette er en solid stall.

Første brukte man et anseelig antall millioner pund på å bli kvitt Benitez og hans team, deretter mener jeg at man måtte kjøpe fri Hodgson fra Fulham, for å så bruke et antall millioner for å sparke ham et halvår senere. Det var direkte horribel styring!

Masch forsvant i august 2010. Den sesongen fikk spillere som Kyrgiakos, Konchesky, Poulsen, Spearing, Jovanovic, N'Gog og Cole alle sammen minst et tosifret antall kamper for oss. Legg til en direkte svak Babel og den italienske kjeksen Aquilani på utlån. Den troppen var faen meg ikke mye solid. Å hevde noe sånt får deg til å fremstå som Liverpoolsupporternes svar på Komiske Ali.......

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 33930
21.05.17 15:07
minuspol: Spillerstallen har jo også vært preget av spillere fra G/H hele veien

Hele veien? Det var jo bare Gerrard, en skadeforfulgt Johnson og Agger, samt Skrtel og Lucas som backup etter 2013. Det var forøvrig kun Lucas og Johnson av disse som kom til klubben under G&H.

minuspol
minuspolInnlegg: 34949
21.05.17 15:11
KongOlav2: Å hevde noe sånt får deg til å fremstå som Liverpoolsupporternes svar på Komiske Ali....

Selvfølgelig...

Det er kun Henderson i dagens tropp som er på nivå med Reina, Carra, Agger, StevieG, Kuyt og Torres av 2010.

(Glemte at Masch gikk i august, sorry)

minuspol
minuspolInnlegg: 34949
21.05.17 15:12
KongOlav2: Hele veien? Det var jo bare Gerrard, en skadeforfulgt Johnson og Agger, samt Skrtel og Lucas som backup etter 2013. Det var forøvrig kun Lucas og Johnson av disse som kom til klubben under G&H.

Kun de ja...

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 33930
21.05.17 15:17
minuspol: Selvfølgelig... Det er kun Henderson i dagens tropp som er på nivå med Reina, Carra, Agger, StevieG, Kuyt og Torres av 2010.

Såklart. Vi klarer kanskje 4.plass og 76 poeng i år, noe som er langt mer enn i 2010/11 til tross for at vi da hadde minst 6 spillere som er på høyde med den beste spilleren i dagens Liverpool-tropp......

Som sagt; komiske Ali.

BobaNils
BobaNilsInnlegg: 151
21.05.17 15:43

don't let it slip!

(Innlegget ble redigert 21.05.17 15:45)

Mortirolo
MortiroloInnlegg: 11186
21.05.17 15:49

Leser på forsiden av vgd. Tenker at det må være en Unitedsupporter som kommer med en slik kommentar. Og det var det visst. Forutsigbart. 

Faquarl
FaquarlInnlegg: 11625
21.05.17 15:50
BobaNils: don't let it slip!

Du logget av hovedbrukeren din og logget på en annen. Kun for å skrive det her. Hva skjer med livet ditt mann.

(Innlegget ble redigert 21.05.17 15:51)

Coutinho10
Coutinho10Innlegg: 12254
21.05.17 16:49

Nå får vi se på nervene til gutta  Blir 1-1 dette.

-liverbird-
-liverbird-Innlegg: 7795
21.05.17 16:51

Lovren må vekk, ubrukelig nisse.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 35850
21.05.17 16:59
-liverbird-: Lovren må vekk, ubrukelig nisse.

Ny kontrakt, og en av de best betalte spillerne i klubben. Forstå det den som kan.

-liverbird-
-liverbird-Innlegg: 7795
21.05.17 17:03

Noe er galt innad i klubben, Klopp virker jo å være oppegående nok til å se hva Lovren holder på med gang på gang, hsn uttalte det jo selv ved å si at en redning på strek ikke er godt forsvarsspill. Får ikke Matip en ny makker kan en jo begynne å undres over om Klopp er ved sine fulle fem.

Coutinho10
Coutinho10Innlegg: 12254
21.05.17 17:11

DEILIG BOYS

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg