Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 5717
24.07.17 23:43

"Jepp. Det tok tid med Mignolet, Suarez og Henderson(og jeg var jo like forbanna dum og teit den gangen også), så jeg skal nok klare å ha litt tålmodighet denne gangen også skal du se ;)"

Godt å høre, men leit at du skal kaste vekk slik ekspertise på VGD da. 

Legendag_
Legendag_Innlegg: 5565
Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 12610
24.07.17 23:49

Det finnes oss som er enig med deg wa11in, tro det eller ei. Vil så fryktelig gjerne at vi gir Karius tid til å vokse inn i rollen fremfor å gå med en kjip halvveisløsning som Mignolet. 

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 12610
24.07.17 23:51

Jürgen er så jævlig fantastisk! Finnes virkelig ikke en eneste manager jeg ville hatt fremfor han som sjef for denne klubben, en unik mann rett og slett. 

looprevil_fc_x2
looprevil_fc_x2Innlegg: 4127
24.07.17 23:58

Vill omgang av Coutinho mot Leicester!

Dr.Scarecrow
Dr.ScarecrowInnlegg: 1332
25.07.17 00:02

Hva forsøker du å si her? At vi andre avskrev Suarez og Henderson på veien?

Knaxern
KnaxernInnlegg: 37288
25.07.17 00:07

Vi blir sikkert tatt på senga alle mann når det er Danny Ward som vokter buret mot Watford.

Jeg stusser veldig over at Klopp ikke ville la Huddersfield låne han denne sesongen også. Å stå fast for et PL-lag hadde vært gull for utviklingen hans, langt bedre enn å være tredjekeeper i Liverpool. Da kan man fort tenke at Klopp er lei både Karius og Mignolet, og at han vil gi Ward en sjanse.

wa11in
wa11inInnlegg: 4544
25.07.17 00:09
Dr.Scarecrow: Hva forsøker du å si her? At vi andre avskrev Suarez og Henderson på veien?

Haha, forsøker å skrive eksakt det samme innlegget som du tomlet meg for, samt siterte og skrøt av for under ett år siden. Look it up :P 

Faquarl
FaquarlInnlegg: 11731
25.07.17 00:22
wa11in: Haha, forsøker å skrive eksakt det samme innlegget som du tomlet meg for, samt siterte og skrøt av for under ett år siden. Look it up :P

Du diskuterer med PL.

Dr.Scarecrow
Dr.ScarecrowInnlegg: 1332
25.07.17 00:24

Da går jeg ut i fra at det kom frem at jeg hadde troen på disse, jeg også. Og da kan det jo strengt talt ikke ha vært noen vanskelig ting å spå...

Dr.Scarecrow
Dr.ScarecrowInnlegg: 1332
26.07.17 11:25

– Alle hører på dem som sier at vi ikke har en Plan B, og at vi ikke kan spille mot dyptliggende lag. Vi knuste lag i starten av forrige sesong ved å bruke stilen vår på forskjellige måter. Som mot West Bromwich på Anfield, der vi sørget for å gi dem få dødballer siden de er så sterke der. 

– Snakket om Plan B viser mangel på forståelse. I øyeblikk du ikke er så selvsikker, klarer du ikke å forandre på så mye – det er på grunn av usikkerhet. 

– Det handler ikke om å vise alt du kan, som «hei, her er Plan D, F og Q». Min jobb er ikke å vise at jeg kan 1000 forskjellige måter å lede laget på, men å gjøre hva som er best for laget med de spillerne og ferdighetene vi har, mener Klopp. 

– Vi må ha én plan, én stemme og samme tro. Det kommer ikke alltid til å fungere perfekt. Vi er ikke perfekte, men det er vår måte å gjøre det på. 

-k9b_
-k9b_Innlegg: 25579
26.07.17 12:11
Dr.Scarecrow: – Snakket om Plan B viser mangel på forståelse.

Å heisann. Det er akkurat som at Klopp skriver på vgd under mitt nick. 

-k9b_
-k9b_Innlegg: 25579
26.07.17 12:14
Dr.Scarecrow: - Så det er lettere å møte Rondon enn Lukaku?

Jeg kan jo hjelpe wa11n litt...

Ja, fordi som han skriver: Lukaku setter ikke flere % av sine forventede mål enn Rondon. Han kommer til flere sjanser hvor statistikken forventer scoring. 

Men dette er jo iberegnet i xG-statistikken. Hvis du er litt mindre opptatt av å skulle "vinne" diskusjonen og heller leser et innlegg nok ganger til at du forstår det, så skal du se at du kanskje kan lære litt.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 25579
26.07.17 12:18
wa11in: Jeg gir meg nå.

Fornuftig. Perler for svin. Ingen blir profet i eget land. En gang i tiden så satt det baseball-eksperter og avfeide all bruk av statistikk også, det samme gjelder hockey, Amerikansk fotball, basketball osv. 

Det tar tid, men opplysning vil alltid vinne frem. Det irriterende er at idiotene som en gang i tiden satt og rallet om at "man må observere for å bedømme, det finnes 3 type løgner og, tall funker ikke fordi at Lukaku skyter bedre enn Rondon osv" er de første til å lyve om at de begynte å bruke statistikk tidligere enn alle andre når det blir normen.

masterpool
masterpoolInnlegg: 14664
26.07.17 12:20

Merkelig dette med Sakho og Markovic. Greit nok at Sakho hadde noen episoder ifjor, men de er fortsatt en del av klubben, og får vel fortsatt lønn.

Nå tar man med 30 spillere til Tyskland, men de to nevnte får ikke være med. Hva har Liverpool å tape på at disse er med? I verste fall spiller de en dårlig kamp. I beste fall gjør Sakho seg mer interessant for andre klubber, ved gode kamper. Det samme gjelder forøvrig Markovic, som samtidig kanskje kunne vist at vi kunne brukt han iløpet av sesongen. Det kryr ikke av vinger i Liverpool.

Rart å se at man fryser ut spillere av seniortroppen på denne måten.

Må nesten lure på hvordan stemninga er på Melwood mellom Klopp, og da i hovedsak Sakho. Jeg ser forøvrig ikke hva Markovic har gjort for noe galt. Benteke fikk tross alt være med i fjor.

Dr.Scarecrow
Dr.ScarecrowInnlegg: 1332
26.07.17 12:30

"Men dette er jo iberegnet i xG-statistikken"

- Her bommer du nok.

Dette handlet om Karius, og om hans passive stil (færrest utboksinger og nedplukkinger i ligaen) øker antall forventede scoringer. 

W11 mente det ikke gjorde det, fordi forventede baklengs var omtrent identisk som Mignolets. Da svarte jeg med at Karius har stått mot klart svakere motstand, og likevell forventer altså statistikken like mange baklengs som Mignolet, som har stått mot alle lag i ligaen, og ikke bare de svake. 

Normalt sett, med 2 identiske keepere, ville nok forventede baklengs være høyere mot gode lag/spillere, som han selv hevder (og som du sier deg enig i) at kommer til målsjanser det forventes mål på, langt oftere enn en spiller på de svakere lagene.

Hadde du lest diskusjonen, i stede for å skulle "vinne", kunne du kanskje lært noe. Som hva diskusjonen dreier seg om. Bare for å slenge seg på denne ovenfra og ned-teknikken din.

(Innlegget ble redigert 26.07.17 12:40)

prisonMike
prisonMikeInnlegg: 350
26.07.17 12:31

"I beste fall gjør Sakho seg mer interessant for andre klubber, ved gode kamper."

Er han kampfit da? Om Klopp mener han er et uromoment i troppen forstår jeg godt han ikke blir med. Synd, da jeg alltid har hatt sansen for Sakho, men har innfunnet meg med at han er dessverre er ferdig.

Markovic er jo ryktet å være i samtaler med Fiorentina, så kan håpe det er derfor han ikke er med.

Entonces
EntoncesInnlegg: 2476
26.07.17 12:39

Hvis Sakho skulle finne seg en ny klubb, så kan det bli interessant å høre hva han sier om Klopp i etterkant. 

masterpool
masterpoolInnlegg: 14664
26.07.17 12:40

Markovic var ikke med til Hong Kong heller. Joda, jeg skjønner forsåvidt saken med Sakho, men han trener jo på Melwood med laget. Selv Sakho har vel skjønt tegninga nå tipper jeg. Så han hadde vel ikke gjort noe tull på tur i Tyskland.

Jeg sliter bare med å se hva Liverpool tjener på å fryse ut spillere, så lenge de betales lønn. Hvis Sakho er bedre enn Klavan, så vil vi tape på å bruke Klavan, enn så lenge Sakho er i klubben!

masterpool
masterpoolInnlegg: 14664
26.07.17 12:41

Blir interessant å se hva som virkelig skjedde i fjor sommer.

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 12610
26.07.17 12:43

Klopp er en prinsippfast mann, og det er vel dette det også handler om når det gjelder Sakho. At han er en god spiller burde ikke ha noe å si spør du meg. Hvis Ragnar Klavan hadde oppført seg på samme måte og blitt fryst ut så hadde det ikke vært en kjeft som hadde brydd seg, men fordi han kan spille ball så er det plutselig dumt av Klopp å ikke la han spille for laget. 

Jeg er lett med på tankegangen til Jürgen iallefall, er glad for at vi har en manager som ikke har noen problemer med å si hvor skapet står. 

(Innlegget ble redigert 26.07.17 12:44)

masterpool
masterpoolInnlegg: 14664
26.07.17 13:00

Nei, her misforstår du totalt. Jeg mente det samme da BR blant annet fryste ut blant annet Enrique.

ja, hvis spilleren rett og slett saboterer, så må de holdes vekk, men da er det også grunnlag for bøter.

Markovic har vel ikke gjort noe galt, hvorfor skal han fryses ut?

Hvorfor skal disse trene på Melwood og ikke være med på treningsleir? Det skjer vel ikke så mye annerledes på tur?

Jeg vet ikke eksakt hva de tjener, men trolig koster disse to spillerne klubben i underkant av en million i lønn i uka. Hvordan er det da sånn at klubben er best tjent med å betale ca 50 millioner i året, når man ikke får noenting igjen?

Ja, positivt å være prinsippfast, og greit at Klopp ikke vil ha de med videre, men inntil de er solgt, så burde man sørge for så mye valuta for pengene som mulig.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 25579
26.07.17 13:08
Dr.Scarecrow: - Her bommer du nok. Dette handlet om Karius, og om hans passive stil (færrest utboksinger og nedplukkinger i ligaen) øker antall forventede scoringer.  W11 mente det ikke gjorde det, fordi forventede baklengs var omtrent identisk som Mignolets. Da svarte jeg med at Karius har stått mot klart svakere motstand, og likevell forventer altså statistikken like mange baklengs som Mignolet, som har stått mot alle lag i ligaen, og ikke bare de svake.  Normalt sett, med 2 identiske keepere, ville nok forventede baklengs være høyere mot gode lag/spillere, som han selv hevder (og som du sier deg enig i) at kommer til målsjanser det forventes mål på, langt oftere enn en spiller på de svakere lagene.

Siden det er så viktig for deg å justere for motstand, så kunne du kanskje skrevet et avsnitt om at det er vanskelig for Karius å gjøre noe feltarbeid når Liverpool spiller mot svak motstand som ikke gir noe feltarbeid? Kan ikke plukke ned et innlegg som ikke kommer eller? 

Liverpool var jo betraktelig tryggere mot sterk motstand enn mot svak motstand forrige sesong. Uavhengig av hvem som sto i mål. Stemmer ikke det? Vil tro xPG (har ikke sjekket dette btw) er like høy mot svake lag som mot sterke lag selv i kamper hvor Mignolet står begge. 

(Innlegget ble redigert 26.07.17 13:08)

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 15371
26.07.17 13:12
masterpool: Hvorfor skal disse trene på Melwood og ikke være med på treningsleir? Det skjer vel ikke så mye annerledes på tur?

skjønner poenget, men hvorfor skal to spillere som overhodet ikke er tiltenkt en plass på laget være med på tur? På den turen så skal det kun være med spillere som kjemper om en plass på laget. Markovic og Sakho er ikke i planene til Klopp. Da er det heller ikke vits at de tar del i oppkjøringen og oppkjøringskampene. 

Det hadde vel ikke tatt noen skade hvis de var med, men skjønner at Klopp kun vil ha med de som har en fremtid i klubben og ha fult fokus på de. 

wa11in
wa11inInnlegg: 4544
26.07.17 13:13
-k9b_: Vil tro xPG (har ikke sjekket dette btw) er like høy mot svake lag som mot sterke lag selv i kamper hvor Mignolet står begge.

This.

(Innlegget ble redigert 26.07.17 13:20)

masterpool
masterpoolInnlegg: 14664
26.07.17 13:23

Gitt at man ikke får solgt de i sommer, hvor lett blir det å kvitte seg med spillere som ikke har spilt på 9 måneder i januar?

Det er tretti spillere med til Tyskland, blant annet Moreno. Stewart var med til Hong Kong. Alle er ikke en del av av Klopp sine planer for Liverpool denne sesongen. Flanagan reiser også med laget.

Igjen, poenget er, vi betaler masse penger hver uke, for to spillere vi foreløpig ikle blir kvitt. Det eneste som er sikkert, er at dette koster klubben penger. Hva om plutselig Sakho hadde vist noe helt annet, at han hadde skjerpet seg f.eks. Om ikke det er nok for Klopp, så kanskje det bringer flere interessenter! 

Kanskje Markovic hadde vist litt mer av det som gjorde at vi kjøpte han. 

Igjen, vi betaler de masse i lønn, bruk de til noe fornuftig. Sørg ihvertfall for at de er klare til å spille en kamp, hvis klubben skulle trengt de i et nødstilfelle.

Dr.Scarecrow
Dr.ScarecrowInnlegg: 1332
26.07.17 13:29

"Kan ikke plukke ned et innlegg som ikke kommer eller?"

- Det er helt sant. Statistikken backer bare opp et inntrykk man har skaffet seg av å se kampene. Han står på streken på stort sett alt av høye baller (innlegg og oppspill i boksen). Livredd for å ta en duell, noe som ikke er spesielt rart med den fysikken. Mignolet er blandt de som er mest aktiv på dette området. Tipper, som deg, at dette også vises i kamper mot samme motstand, og at det ikke er slik at Karius egentlig bare ikke får baller å jobbe med.

Som Cook sa, Bournemouth visste at Karius var elendig på det området, og spillte bevisst på det med stor suksess.

Statistikken viser også at det eneste Karius er bedre på, er å redde skudd, og å treffe motspiller. Begge deler så marginalt som mulig. Alt det andre kommer Mignolet best ut av. 

To høyst ordinære målvakter, der Karius er svakest og Klopp brukte den andre for å klare topp 4.

(Innlegget ble redigert 26.07.17 13:32)

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63724
26.07.17 13:31

--- Det har vel med at LFC ikke vil risikere skader på disse og at man bygger samhold på tur,og her har man ikke bruk for hverken Lazar eller Sakho 

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 5717
26.07.17 18:25

"Fornuftig. Perler for svin. Ingen blir profet i eget land."

Hahaha. Statistikk nerder med litt for mye selvtillit innabords (ihvertfall på nett). 

Jada. Med statistikken som grunnlag så SÅ altså Karius bedre ut enn Mignolet.

Sitter dere og puncher selv når dere ser kamp? 

Dr.Scarecrow
Dr.ScarecrowInnlegg: 1332
26.07.17 18:53

"Med statistikken som grunnlag så SÅ altså Karius bedre ut enn Mignolet."

- Ikke glem at man må være ekstremt nøye på hvilke statistikk man bruker. For det er ikke mange av dem der Karius kommer best ut.

Jeg mener som sagt at vi har to for svake målvakter. Det støtter også den statistikken man har. Mignolet vr klart best forrige sesong, og det han leverte etter jul var slett ikke verst (men samtidig svakere enn de beste, og det jeg håper vi snart får inn).

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg