Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
Mindfulness13
Mindfulness13Innlegg: 20496
22.11.17 16:21
FabioBorini: Skrtrl-Agger på sitt beste var et fryktet stopperpar

Carra-Agger enda mer solid. 

Faquarl
FaquarlInnlegg: 11942
WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 12186
22.11.17 16:26

"VGD-fansen sliter vel strengt tatt mer enn Liverpool sånn i det store og hele..."

Meltdown etter 2.omganger som i går ville det vel vært i alle klubbtråder. Vet ikke hvor mange år hjertet mitt takler Klopps Liverpool.

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6033
22.11.17 17:34

"Litt av en korttidshukommelse der ute. Skrtel var jo klin lik Lovren, bare verre...."

Klager du på andres korttidshukommelse? Lovren er den siste av disse i klubben og det dårligste av Lovren er så mye verre enn at Skrtel blir involvert i noen baklengs for mye fordi han var/er "en slik type stopper" at det knapt finnes ord. Lovren skulle i tillegg være vår nye, dyrt innkjøpte sjef, mens Skrtel ble hentet for lommerusk. Byttet mellom disse to har ikke tatt oss en millimeter videre. 

ElChivato
ElChivatoInnlegg: 11419
22.11.17 18:10

Jo mer man tenker på det, jo mer tenker jeg at denne stallen er skapt for Rafa. Rafa er også mer enn kapabel til å finne en Midtbanegeneral, sannsynligvis for en ok penge. Og med mer defensiv organisering og en sjef på midten så blir vips både lovren og matip og karius/mig nye spillere ( ny keeper må vi nok uansett ha). Det er så ursmå justeringer av stallen som skal til, og rafa vet viktigheten av midtbanen. Jeg hater at vi aldri kan være trygge uansett ledelse, vi er som porselen under klopp. Der jævli bra ut når alt funker 100 %, men med en gang noe svikter så sprekker hele laget. Jeg er definitivt klar for noe mer solid og begynner å bli usikker på om klopp kan bringe det.

(Innlegget ble redigert 22.11.17 18:11)

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 22631
22.11.17 18:12

Liverpool captain, Jordan Henderson last night:

 Passing accuracy: 55%.

Fouls: 5.

Bookings: 1.

Tackles Won: 0.

Aerial duels won: 0.

Take-ons: 0.

Vi trenger en ny DM asap.. 

(Innlegget ble redigert 22.11.17 18:13)

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 12186
22.11.17 18:20
ElChivato: Jeg er definitivt klar for noe mer solid og begynner å bli usikker på om klopp kan bringe det.

Jeg heller mer og mer mot dette selv. Rafa kunne vært noe, Simeone kanskje? Vet ikke, men noe tryggere om det er mulig å få tak i det.

Når vi spiller med fire spillere så offensive som Salah, Mane, Coutinho og Firmino må man ha mye bedre dekning bak dem på midten enn vi for øyeblikket har. Dette er punkter Klopp har totalt neglisjert siden han kom til klubben, og noe f.eks. Rafa ville tatt tak i for lenge siden.

Faquarl
FaquarlInnlegg: 11942
22.11.17 19:17

Problemene vi så igår har ingenting med Klopp å gjøre. Sånn har det vært i årevis, også før Klopp kom.

MiniGH
MiniGHInnlegg: 5151
22.11.17 19:20

Hvem skulle evt tatt kapteinsbindet om man skulle strippet hendo?

Emre Can virker kanskje som den mest naturlige lederskikkelsen, og vi ble mye tryggere etter at han kom inn i går. Samtidig kan man ikke gi bindet til noen som ikke vil signere ny kontrakt.

Coutinho har scoret viktige mål på egenhånd når man har trengt det, og virker som en mann med ambisjoner, som ikke synes det er greit at laget spiller dårlig eller mister poeng. Samtidig kan også han bli borte i kamper, og man er usikker på hvor commited han er til klubben.

Milner er mannen med rutine, og en av få som har vunnet ting tidligere i karrieren. Men han virker ikke som en typisk lederskikkelse, og er han i det hele tatt god til å spille fast?

Firmino kan være et alternativ. Virker som han er godt likt, både blant spillerne og fansen, uten noen planer om å dra. Jobber like hardt som Hendo, men er en langt bedre spiller. Er han en leder? Godt mulig, jeg vet virkelig ikke. Spiller uansett med langt mindre nerver enn dagens kaptein.

Man kan liksom ikke kjøpe seg en kaptein heller. Vanskelig å komme som ny inn i en spillergruppe, og skulle lede en gjeng du ikke kjenner. En gjeng som antagelig spør seg selv hva i all verden han nye har gjort for å fortjene det ansvaret.

Tror likevel det at man har lederskikkelser, eller bare folk med litt tyngde, I laget har mer å si enn hvem som er kapteinen. En gang for ikke så lenge siden hadde vi Gerrard, Carra, Riise, Reina, Agger, Kuyt, Alonso og Torres på banen samtidig. 8 spillere jeg rangerer høyt over noen i dagens lag når det kommer til ledelse og rutine. Ikke vanskelig å skjønne hvorfor det laget gjorde det bedre.

Jeg har fortsatt troa på prosjektet til Klopp, men vi trenger noen som kan være Jürgen Klopp ute på banen. Engasjert, lidenskapelig, autorativ, og rett og slett litt forbanna.

Klopp og søte pusekatter vinner ikke mye.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 13420
22.11.17 19:21
Faquarl: Problemene vi så igår har ingenting med Klopp å gjøre. Sånn har det vært i årevis, også før Klopp kom.

Men en kapasitet som Klopp er vel ansatt som en troubleshooter her for å få bukt med problemene. Som en Red Adair vel utblåsninger?

(Innlegget ble redigert 22.11.17 19:21)

minuspol
minuspolInnlegg: 35867
22.11.17 19:27
MiniGH: Hvem skulle evt tatt kapteinsbindet om man skulle strippet hendo?

Hehe... Du mener at det er spillere i troppen som er mer naturlige ledere enn Hendo, de bare må ha et bind på armen først?

Er det en konkurranse i å overgå hverandre i idioti rundt kapteinsrollen i et lag?

Og en ting til; så dere kampen i går? Hendo var jo konstant på medspillerne for å pushe de. Hele veien.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 64899
22.11.17 19:29

--- Hvem var utpregede lederskikkelser og den type spiller folk etterlyser da Klopp hadde suksessen med BD? 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 13420
22.11.17 19:32
mcdermott: --- Hvem var utpregede lederskikkelser og den type spiller folk etterlyser da Klopp hadde suksessen med BD?

Det viktigste vil uansett være det manmanagermentet manageren er kapabel til å utøve. Være menneskekjenner opp mot forskjellige personligheter og vite hvilke knapper en skal trykke på hos hver især.

Viktigheten av dette føler eg forøvrig er veldig underkjent , mangel på forståelse for hos mange. En kaptein er uansett først og fremst kun managerens forlengede hånd på banen opp mot å få gitt instrukser videre. Men må selvsagt være den med mest respekt innad i spillergruppa. Som står høyest i det interne hirarkiet.

(Innlegget ble redigert 22.11.17 19:38)

minuspol
minuspolInnlegg: 35867
22.11.17 19:37
mcdermott: --- Hvem var utpregede lederskikkelser og den type spiller folk etterlyser da Klopp hadde suksessen med BD?

Folk her inne tror jo at det kun er Roy Keane som er en dugandes kaptein.

Per Mertesacker?
Hugo Lloris?
Vincent Kompany?
Gary Cahill?
Michael Carrick?

Hvorfor velges disse montro? Flere av de spiller jo knapt kamper!

 

MiniGH
MiniGHInnlegg: 5151
22.11.17 20:04
minuspol: Hehe... Du mener at det er spillere i troppen som er mer naturlige ledere enn Hendo, de bare må ha et bind på armen først? Er det en konkurranse i å overgå hverandre i idioti rundt kapteinsrollen i et lag? Og en ting til; så dere kampen i går? Hendo var jo konstant på medspillerne for å pushe de. Hele veien.

Mente da bestemt at innlegget mitt beskrev mangelen på lederskikkelser i laget, og hvordan det ikke fantes noen som åpenbart ville gjort en bedre jobb. Skrev også et avsnitt om at hvem som hadde bindet ikke var det viktige, men at men hadde folk med tyngde og lederegenskaper på banen. Noen som kan ta ansvar og utvise ro når andre blir hete eller pisser i buksa. Eller gå foran med fighting spirit og forbannelse når andre resignerer.

Har sett mange på VGD og i diverse kommentarfelt som har krevet Hendos hode på et fat i lengre tid, og spesielt etter gårsdagens flause. Men det å ta fra ham kapteinsbindet og sette det på noen andre kommer ikke til å løse noe. Det var sentimentet i innlegget.

Når du svarer slik på et innlegg du åpenbart ikke har lest igjennom og forstått melder du deg på din egen konkurranse.

(Innlegget ble redigert 22.11.17 20:04)

MiniGH
MiniGHInnlegg: 5151
22.11.17 20:07
mcdermott: --- Hvem var utpregede lederskikkelser og den type spiller folk etterlyser da Klopp hadde suksessen med BD?

Roman Weidenfeller, Sebastian Kehl, Mads Hummels, Lucas Barrios, etterhvert Lewandowski og til dels Sven Bender. For å nevne noen.

(Innlegget ble redigert 22.11.17 20:07)

mcdermott
mcdermottInnlegg: 64899
22.11.17 20:11

--- Om vi tar for oss City,United,Chelsea,Arsenal og Spurs; hvilke spillere er det de har som vi mangler jfr dette med lederegenskaper og/eller er typen som beholder roen der andre får panikk? 

Jeg sliter litt med å se hvem det er....?

At de lagene har spillere med kvaliteter som vi kunne hatt stor nytte av er det vel ingen tvil om men lederegenskaper....?

MiniGH
MiniGHInnlegg: 5151
22.11.17 20:17
FrannyLee: Det viktigste vil uansett være det manmanagermentet manageren er kapabel til å utøve. Være menneskekjenner opp mot forskjellige personligheter og vite hvilke knapper en skal trykke på hos hver især. Viktigheten av dette føler eg forøvrig er veldig underkjent , mangel på forståelse for hos mange. En kaptein er uansett først og fremst kun managerens forlengede hånd på banen opp mot å få gitt instrukser videre. Men må selvsagt være den med mest respekt innad i spillergruppa. Som står høyest i det interne hirarkiet.

Manageren og man management er selvfølgelig utrolig viktig, man så for eksempel hva Ståle Solbakken fikk til med et mindre enn godt Ham-Kam lag her i Norge. Klopp skal jo visstnok være ganske god på nettopp det.

Men en manager vil alltid være en sjef, og da trenger man noen innad i gruppa som sørger for at alle drar i samme retning, som legger lista og inspirerer andre til gi det lille ekstra hver gang man snører på seg skoene.

Og når det rakner midt i en kamp, slik det gjorde i 2. omgang i går, hjelper det lite at treneren veiver og skriker på sidelinja, så lenge han ikke kan ta en time-out. Da trenger man noen ute på bana som kan lede gjennom eksempel, som kan vise at de ikke lar seg påvirke, utvise ro, og enda bedre, vise helt konkret at man kan snu den negative trenden som er i ferd med å utvikle seg. Det var dette som gjorde Stevie G til Captain Fantastic.

minuspol
minuspolInnlegg: 35867
22.11.17 20:56

Akkurat som med Liverpool hvor Clyne, Lovren, Hendo, Lallana, Emre Can, Sturridge og sikkert andre er ledere i gruppa. 

minuspol
minuspolInnlegg: 35867
22.11.17 20:58

Det er naturligvis ikke noe annerledes i Liverpool en feks Arsenal. Eller Spurs for den sak skyld. Eller Chelsea. Eller United. 

WatchMe
WatchMeInnlegg: 6259
22.11.17 20:58
MiniGH: Det var dette som gjorde Stevie G til Captain Fantastic.

Steven Gerrard var først og fremst en vanvittig god spiller som hadde en enorm respekt i spillergruppa. Han har ikke spesielt vokal, verken på eller utenfor banen. 

Men, han ledet gjennom eksempel og tok tak i kamper på egenhånd. Det er akkurat det vi mangler. Bare at vi trenger defensive spillere som tar tak i kamper. Det finnes knapt et snev av defensiv kvalitet i klubben.

Jeg tror det meste kunne vært løst med bedre defensive spillere. Hendo-som-DM-prosjektet bør skrapes, ikke Hendo som kaptein. For det spiller liten rolle. 

MiniGH
MiniGHInnlegg: 5151
22.11.17 21:02
mcdermott: - Om vi tar for oss City,United,Chelsea,Arsenal og Spurs; hvilke spillere er det de har som vi mangler jfr dette med lederegenskaper og/eller er typen som beholder roen der andre får panikk?  Jeg sliter litt med å se hvem det er....?

Zlatan er det aller beste eksempelet. Han har vunnet trofeer hvor enn han har gått, og jeg tror det har mer å gjøre med påvirkningen hans på resten av laget, enn med det fantastiske talentet å gjøre.

Når han kom til Inter (mener det var Inter), så han med en gang den største utfordringen til klubben: spillergruppa var ikke samlet. Brasilianerene snakket bare med andre brasilianere, italienerene snakket med andre italienere etc. Han gikk bevisst inn for å bryte ned disse klikkene fra dag én, for å skape bedre lagfølelse, og sikre at all dro i samme retning.

Hvis det var noen som ikke presterte sitt beste på trening fikk de problemer med Zlatan. Da snakker vi ikke furting, da snakker vi forbannelse.

Og i kamper gjorde/gjør selvsagt fantastiske ting, i tillegg til at han taper svært få fysiske dueller. Har vel ikke et nervøst fiber i kroppen heller, ikke utad ihvertfall, og det slike ting smitter. Han er også ganske god på å ta mediefokuset vekk fra lagkamerater.

Noen eksempler på spillere i de andre klubbene, når de har vunnet ting, er jo Rooney, Vidic, Carrick, Terry, Lampard, Drogba, Vieira, Henry, Bergkamp, Campbell, Yaya Touré, Aguero, Kompany etc.

De siste årene har Arsenal og Spurs hatt litt det samme problemet som oss, men Harry Kane og Dele Alli har begynt å vise de egenskapene.

Årets utgave av City har gitt få minutter til typiske lederskikkelser ute på banen, men de har vel heller aldri hatt et øyeblikk hvor de har tvilt på egen kvalitet og mulighet. Silva og Aguero er også eksempler på spillere som har rutine, kvalitet, og som vet hva som skal til for å vinne, selv om de ikke skriker høyest på banen.

MiniGH
MiniGHInnlegg: 5151
22.11.17 21:09
WatchMe: Han har ikke spesielt vokal, verken på eller utenfor banen.  Men, han ledet gjennom eksempel og tok tak i kamper på egenhånd. Det er akkurat det vi mangler.

Nettopp. Det kan ikke en manager gjøre.

De beste spillerne er ikke alltid veldig gode kapteiner. Men de beste kapteinene er som regel veldig gode spillere.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 64899
22.11.17 21:22

--- Da er vi jo ved kjernen ; vi trenger (fortsatt) bedre spillere - for det finnes ikke en manager som kan gjøre noen av våre til en ny Gerrard uansett hvem vi skulle bytte ut Klopp med. 

Keita inn er et stort skritt i riktig retning, tror jeg. Av de 11 som startet i går så er bare fortsatt fem av de Klopp-kjøp,og det er ikke fordi det han har hentet har vært mest flopper. 

MiniGH
MiniGHInnlegg: 5151
22.11.17 21:24
WatchMe: Han har ikke spesielt vokal, verken på eller utenfor banen.

Han var nok en ganske rolig type, men han var ikke redd for å bruke stemmen ute på banen. Hentet fra tv2-intervju med JA Riise:

"– Det var under kampens hete, og jeg hadde flere sånne episoder, også med Jamie Carragher, som skrek hele tiden. Gerrard ropte et eller annet på sin scouse-dialekt, og jeg så på kroppsspråket og blikket hans at han var jævlig forbannet. Jeg var frustrert over noen egen involveringer og ba ham holde kjeft. Det var rett før pause, og det er sånn som skjer og som blir glemt, forteller Riise til TV 2.

Men Liverpool-kapteinen, som satt ved siden av Riise i garderoben, hadde ikke glemt og konfronterte den norske backen med svaret han hadde gitt.

– Da la jeg meg paddeflat. Det er ikke sånn man skal gjøre, så jeg måtte beklage. Det var som satt ganske langt inne for ham, så da var det bare å legge seg flat. Det har med respekten jeg har for ham. Han er den beste jeg har spilt med, og vi var gode kamerater. Det var bare å sette seg ned og være stille, sier han."

minuspol
minuspolInnlegg: 35867
22.11.17 21:25

Dette er bare rør. Man trenger ikke være kaptein for å være leder eller ta ansvar. Man trenger ikke være kaptein for å få respekt.

MiniGH
MiniGHInnlegg: 5151
22.11.17 21:30
minuspol: Dette er bare rør. Man trenger ikke være kaptein for å være leder eller ta ansvar. Man trenger ikke være kaptein for å få respekt.

Hvor har noen påstått dette da, minus?

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 12186
22.11.17 21:33

Du holder på med den evinnelige Henderson-hyllesten din hver gang han nevnes, men fyren har jo faktisk en begredelig sesong. Det hjelper liksom så lite at du slenger 10'ere og 9'ere etter han på børsen din hver uke. Så fort motstanden er bedre enn bunnen av ligaen faller han helt igjennom, spesielt i den rollen han har nå.

Hvor lang tid skal det ta før Klopp skjønner at det ikke fungerer med en så svak spiller på defensiv-midtbane?

minuspol
minuspolInnlegg: 35867
22.11.17 21:35

Det er ikke mange sesongene siden StevieG var utsatt for den samme kritikken som Hendo, av de samme litt enkle sjelene.

minuspol
minuspolInnlegg: 35867
22.11.17 21:37

Du kan jo begynne med å lese hva jeg skrev om Hendo etter kampen i går...

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg