Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 21931
26.11.17 22:11

Vi trenger en ny DM. Det er fri bane gjennom midtbanen vår. Forsvaret og keeper får heller ingen hjelp selv om de lagdelene også er for dårlig. 

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 21931
26.11.17 22:15

Hendo kan gjerne spille indreløper men vi trenger sårt en ny DM. Er ikke så sikker på om det blir plass til Hendo når Keita kommer. 

StevenPatrick
StevenPatrickInnlegg: 28153
26.11.17 22:30
FrannyLee: Det sunnmørske fotballoraklet StevenPatrick er forøvrig dypt savnet. Hvor ble det av ham , har han hengt seg opp i PolitikkNorsk forumet?

Han har forlatt landet, og i stor grad også forumet;-)
Sitter nå på verandaen i 16 grader og drikker en liten Efes før leggetid.
Ikke verst i november, når klokka er 00.30;-)

The_Kwames
The_KwamesInnlegg: 2634
27.11.17 11:14

Efes ja godt øl det i Turkiet,i Ghana går det i det orginale navnet "Club" og "Star"..men jeg er ikke ute av landet da

 

Kwame

Rome77
Rome77Innlegg: 9633
27.11.17 11:34

Godt å se at noen blir rasende når folk ikke gjør det de skal i hvert fall... Håp om bedring.

Mortirolo
MortiroloInnlegg: 11186
27.11.17 11:39

Håp om ny keepertrener? 

Bentekinho
BentekinhoInnlegg: 1655
27.11.17 11:49
TheOpiate: Det sier faktisk litt om bredden på stallen. Mange her som har mast om at vi ligger så langt bak de andre i stalldybde. Foruten om City så sliter absolutt alle de andre topplagene like mye som oss hvis de mister 2-3 faste startere. Klarer vi å rekruttere bedre førstevalg på utvalgte plasser så er vi helt på høyde med Arsenal, Man Utd, Spurs og Chelsea

Helt riktig det her og det er åpenbart at Klopp nå er ute etter de riktige spillerne som kan gå rett inn å forsterke laget i stedet for potensielt stallfyll. Planen er åpenbar og god...

Bentekinho
BentekinhoInnlegg: 1655
27.11.17 11:57
mcdermott: --- Vi faller en plass på listen over gjennomsnittlig lønn men er fortsatt nr 5 på listen i PL. Spurs er ikke voldsomt langt etter

Så vi har altså slanket lønnsbudsjettet masse, økt inntekter enormt og brukt lite penger under FSG. Lurer på hvor vi skal få penger til transfers fra... Det er vanskelig å tenke seg altså.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 64709
27.11.17 13:47

--- Slanket masse?  For regnskapsåret som gikk til 31.mai 2016 så står vi oppført med £ 208 mill, som da var tredje høyest i PL og 69 % av omsetningen. Den var på £166 året før. Hvilken diett mener du man har brukt her?

Bentekinho
BentekinhoInnlegg: 1655
27.11.17 14:24
mcdermott: --- Slanket masse? For regnskapsåret som gikk til 31.mai 2016 så står vi oppført med £ 208 mill, som da var tredje høyest i PL og 69 % av omsetningen. Den var på £166 året før. Hvilken diett mener du man har brukt her?

Det har vært en bitteliten endring i fotballen økonomisk sett de siste årene eller hva? Sånn tv-avtale og sånt

Grunnlaget for å kunne investere i spillere burde være glimrende nå

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 5970
27.11.17 15:16
mcdermott: For regnskapsåret som gikk til 31.mai 2016 så står vi oppført med £ 208 mill, som da var tredje høyest i PL og 69 % av omsetningen.

Noen ville jo vært så dristig å kalle dette satsing, men slikt driver man ikke med på VGD.

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 12964
27.11.17 15:36

Leste akkurat en artikkel på .no om Marko Grujic, og da kom jeg på noe som er merkelig: Hvordan har ikke han blitt matchet på førstelaget her og der for å kunne spille kamper som den på lørdag? Jeg er veldig positiv til Klopp og laget generelt, men at vi fortsatt stiller med James jævla Milner på midten istedetfor et talent Klopp har snakket stort om tidligere er noe jeg ikke kan forstå. 

Milner var helt forferdelig mot Chelsea, han har rett og slett ikke nivået inne. Tenker at Grujiic umulig kunne gjort det verre, og med sin styrke, finesse og kraft inne i boksen hadde han gitt laget en ekstra dimensjon som jeg tror hadde slått positivt ut. Milner tilfører ingenting, han fratar heller laget strenger å spille på. 

Så, enkelt grep der Jürgen! Slutt å bruke Milner på midten og dytt Grujic et hakk eller fram i rekkene. Hva kan vi tape på det? Ingenting slik jeg ser det. 

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 13689
27.11.17 15:47

Grunnen er vel ikke noe verre enn at Grujic er dårligere enn Milner

Itsnotlupus
ItsnotlupusInnlegg: 14
27.11.17 16:33

Har ikkje sett nåkke fra Grujic som tilsvarer ein startplass mot Chelsea. Milner burde ikkje startet heller, men så er det jo enkelt å ver etterpåklok ;)

malhen
malhenInnlegg: 20445
27.11.17 16:36
TheOpiate: Grunnen er vel ikke noe verre enn at Grujic er dårligere enn Milner

Eller at Milner forstår Klopp sin fotball bedre fordi han har vært med å spilt Klopp sin fotball i en lengre periode enn Grujic. Den fotballen Klopp ønsker å spille krever mye fysisk, men jeg tror også at den krever mye forståelse og at spillerne får bruke mye tid på å drille inn bevegelser, spesielt i presset. Klopp opererer med forskjellige typer kollektivt press hvor gjerne 4-5 spillere samtidig skal utføre dette presset. Å få disse spillerne til å utføre riktig press i de forskjellige situasjonene tror jeg krever ganske mye mentalt også av spilleren.

Det dreier seg om når skal spillerne kjøre hardt press på ballfører? Når skal de legge direkte press på pasningsalternativene og ballfører samtidig? Og når skal de posisjonere seg slik at de setter pasningsalternativene i pasningsskyggen? Alt dette krever at det kollektive jobber sammen og har en god forståelse for hva ganske mange andre på laget har tenkt å gjøre i de ulike situasjonene. For at dette skal fungere så er alle nødt til å gjøre den samme type pressing. Og det må skje fort.

Når da ballen er gjenvunnet skal ting også skje fort, veldig fort, og da skal det også en del forståelse og samspill til for å få til de overgangene og kontringene Liverpool til tider har vært meget gode på denne sesongen.

Jeg tror totalt sett at Klopp sin type fotball er veldig krevende både fysisk og mentalt og at det krever mye tid på feltet for å få det til å sitte. Og da er det kanskje greit at den spilleren som er godt drillet i dette faktisk spiller fremfor en som trenger mer tid til å få system og samhandling til å fungere.

Sjefan
SjefanInnlegg: 13865
27.11.17 16:46
Machine_Head: Leste akkurat en artikkel på .no om Marko Grujic, og da kom jeg på noe som er merkelig: Hvordan har ikke han blitt matchet på førstelaget her og der for å kunne spille kamper som den på lørdag? Jeg er veldig positiv til Klopp og laget generelt, men at vi fortsatt stiller med James jævla Milner på midten istedetfor et talent Klopp har snakket stort om tidligere er noe jeg ikke kan forstå.

Jeg er enig i essensen i innlegget ditt, selv om jeg som flere her mener at eksemplet er litt dårlig. 

Satsingen på talenter i klubben må sies å være relativt tilfeldig. Når Klopp kom inn dørene hadde jeg trodd han skulle tiltrekke seg flere store talenter som kunne bidra fra dag 1. Spillere som kunne være spiller nr. 14-15-16-17 i klubben og som hadde utviklet seg med spilletid. Heller enn dette har vi Klavan som backup på stopperplass, Milner på midtbanen og Sturridge på topp. Jeg sliter litt med å forstå at Sturridge skal gis tilliten når Firmino må hviles når han ikke har noe å bidra med. 

Man må sette spørsmålstegn ved utviklingsarenaen til flere unggutter i klubben. Hvorfor kunne vi ikke låne ut Ward til Huddersfield nok en sesong? Hvilken utvikling har han av å være en ren treningskeeper uten spilletid? Hvorfor gir vi ikke Solanke noen muligheter til å vise seg frem når Firmino må hviles, når alternativet er Sturridge? Og hvorfor får ikke det største talentet i klubben, Woodburn, spilletid hjemme mot Maribor i en kamp hvor vi mangler Coutinho? Nei, Woodburn skal spille ungdoms-CL mot juniorlaget til Maribor heller. Da snakker vi utvikling

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 13100
27.11.17 18:58
malhen: Eller at Milner forstår Klopp sin fotball bedre fordi han har vært med å spilt Klopp sin fotball i en lengre periode enn Grujic. Den fotballen Klopp ønsker å spille krever mye fysisk, men jeg tror også at den krever mye forståelse og at spillerne får bruke mye tid på å drille inn bevegelser, spesielt i presset. Klopp opererer med forskjellige typer kollektivt press hvor gjerne 4-5 spillere samtidig skal utføre dette presset. Å få disse spillerne til å utføre riktig press i de forskjellige situasjonene tror jeg krever ganske mye mentalt også av spilleren. Det dreier seg om når skal spillerne kjøre hardt press på ballfører? Når skal de legge direkte press på pasningsalternativene og ballfører samtidig? Og når skal de posisjonere seg slik at de setter pasningsalternativene i pasningsskyggen? Alt dette krever at det kollektive jobber sammen og har en god forståelse for hva ganske mange andre på laget har tenkt å gjøre i de ulike situasjonene. For at dette skal fungere så er alle nødt til å gjøre den samme type pressing. Og det må skje fort. Når da ballen er gjenvunnet skal ting også skje fort, veldig fort, og da skal det også en del forståelse og samspill til for å få til de overgangene og kontringene Liverpool til tider har vært meget gode på denne sesongen. Jeg tror totalt sett at Klopp sin type fotball er veldig krevende både fysisk og mentalt og at det krever mye tid på feltet for å få det til å sitte. Og da er det kanskje greit at den spilleren som er godt drillet i dette faktisk spiller fremfor en som trenger mer tid til å få system og samhandling til å fungere.

Tom for tommler , men det innlegget eg har prøvd å skrive hele tia.

Legendag_
Legendag_Innlegg: 5854
28.11.17 00:03
Rome77: Godt å se at noen blir rasende når folk ikke gjør det de skal i hvert fall... Håp om bedring.

Prestasjon å hisse på seg den alltid sindige og rolige Buvac. Håp om ny keepertrener.

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 21931
28.11.17 00:21

Skjer mellom Mane og Klopp?

De hadde vel en diskusjon etter kamp også som Klopp sa bare var misforståelse om hvor han skulle spille når han kom innpå, noe jeg ikke tror noe på. Får håpe Mane bare var frustrert fordi han ble vraket til storkamp. Forståelig det.

ElChivato
ElChivatoInnlegg: 11413
28.11.17 08:58

http://www.liverpool.no/nyheter/2017/11/sloesing-med-tid-er-uaktuelt-for-klopp/

Klopp vil helst spille med handicap. Starte noen meter bak startstreken. Veldig hyggelig gjort ovenfor motstandere som er desperate etter å vinne, men det er jo i overkant naivt.

All ære til Klopp for å være lojal mot sine egne prinsipper, men dette er en potensiell akilleshæl, som kan føre til at han ikke bygger seg opp det lille ekstra slingringsmonnet som trengs. Alle marginer er viktige dersom man skal vinne noe over tid. 

-k9b_
-k9b_Innlegg: 26552
28.11.17 10:38
Romlingane: Jeg har lest flere lignende innlegg fra deg. Er det virkelig noen som har sagt dette?

Ikke langt unna. Høstsesongen 13/14 var en traumatisk vgd-sesong.

Since1892
Since1892Innlegg: 1633
28.11.17 11:14
InDeilawetrust: Hendo kan gjerne spille indreløper men vi trenger sårt en ny DM. Er ikke så sikker på om det blir plass til Hendo når Keita kommer.

Til og med uten en ny DM burde det ikke være plass til Hendo noe sted på den midtbanen. Med en ny DM har man altså Keita, Coutinho, Wijnaldum, Ox og Lallana å velge mellom, i tillegg til Hendo. 4 av de nevnte er bedre enn Hendo som indreløper og generelt som tilskudd på midtbanen. Men tror først det hele må starte med å få på plass et par lederskikkelser som først kan ta fra ham kapteinsbindet. Deretter bør det åpnes opp for å fjerne han fra en startoppstilling. 

wa11in
wa11inInnlegg: 4668
28.11.17 11:21
Since1892: Med en ny DM har man altså Keita, Coutinho, Wijnaldum, Ox og Lallana å velge mellom, i tillegg til Hendo. 4 av de nevnte er bedre enn Hendo som indreløper og generelt som tilskudd på midtbanen.

Nå er det tydeligvis litt for lenge siden Hendo har fått en kamp som indreløper ja. 

Magnific
MagnificInnlegg: 12676
Sjefan
SjefanInnlegg: 13865
28.11.17 14:08
Magnific: Meget urovekkende tall

Grusomme tall, men dessverre ikke spesielt overraskende. I kamper hvor vi blir stangende mot et godt forsvar har vi ikke evnen til å avgjøre kamper på slutten. Når vi leder og skal "forsvare ledelsen" derimot - null kontroll og totalt kaos i de bakre rekker. 

ElChivato
ElChivatoInnlegg: 11413
28.11.17 14:44

Dette viser vel bare også at vi ikke er bedre offensivt enn de andre topplagene, bare mye dårligere bakover.

Vi går gung ho, blottlegger oss, og scorer like mye som de andre. LOL.

Mindfulness13
Mindfulness13Innlegg: 20496
28.11.17 15:15

Kampen i morra mot Stoke går ikke på tv. Det er uvante greier. En får ty til VGLIVE. 

winterfell
winterfellInnlegg: 2439
28.11.17 15:18

Man må vel bruke kvelden på å trykke vek oddsreklamer og supertilbud på Viagra og penisforlengere i jakt på en OK stream fra Midtøsten. Gleder meg allerede

(Innlegget ble redigert 28.11.17 15:22)

Knaxern
KnaxernInnlegg: 40694
28.11.17 15:20

Skaff dere iptv, så slipper dere dette stresset.

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 12964
28.11.17 16:06

Får jeg ikke sett den på stream?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg