Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
Banaltanal
BanaltanalInnlegg: 1240
31.01.19 07:38

Vet for øvrig ikke om det er noe poeng i å klage over at vi ikke fikk straffe. Sånn som kampen var hadde vel Salah bomma, eller så hadde Leicester klart å trykke inn en utligning uansett. Var en kamp som «føltes» sånn.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 65379
31.01.19 08:04

--- Ikke sikkert at det bare er positivt med en så lang pause mellom kampene,, litt av rytmen forsvinner muligens når det ikke spilles jevnt? Nå er det forholdsvis kort tid til neste bananskall borte så tror det er like greit.

Men i det lange løp så må man jo håpe at en sånn pause kan være det som tipper det i vår favør

Shaqiri og Keita bør starte på benk framover etter min mening og så blir det Fab og Hendo fast på midten når TAA er tilbake 

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 13626
31.01.19 08:06

Shaqiri har vært svak i flere kamper nå. Dasser rundt uten mål og mening. 

idiomatisk
idiomatiskInnlegg: 618
31.01.19 08:13

Altså... 

 

Newcastle tap mot City og Liverpool seier mot Leicester 

eller

Newcastle seier mot City og Liverpool uavgjort mot Leicester

Hva ville de som svartmaler hele situasjonen valgt på forhånd? 

 

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 13626
31.01.19 08:22

Newcastle seier mot City og Liverpool seier mot Leicester. 

Knaxern
KnaxernInnlegg: 42480
31.01.19 09:22
johwi68: Merkelig det der, at vi sliter så veldig i januar. I tillegg blir vi jo slått ut av FA cupen. Vi hadde en periode i september/oktober da det kladdet, og de siste to-tre ukene har vi vært et stykke unna. Satser på at vi er over det verste nå, og at det snur mot Hammers. Det har det gjort før. Skal bli ufattelig deilig å få TAA og Gomez tilbake, samt at de småsjuke blir friske. Lett å glemme at VvD og Fabinho har vært sengeliggende den siste uka. Og så gleder jeg meg stort til Ox er tilbake. Det blir snakket om at han kan bli involvert så tidlig som til returkampen mot Bayern.

Tror rett og slett at det har med spillestilen å gjøre, og at spillerne merker det veldig med tanke på at fra og med midten av november og helt ut desember er den tøffeste perioden i hele sesongen.

Nå har man fått en mini pre-season som hjelper ut resten av sesongen, og vi får håpe på at det verste er over nå, ja.

Jepp, fraværet vi har hatt bakover på banen har hatt mye å si. Trent er veldig viktig for måten vi spiller på, så den høyrebackplassen har vi merket. Ellers var vi helt klart svekket med sykdom på VvD og Fabinho som du sier.

Tror ikke vi skal forvente så mye av Ox denne sesongen, blir litt vanskelig for han å prestere godt etter et helt år ute. Men ja, det ryktes at han er klar til returkampen mot Bayern.

Guarnere2
Guarnere2Innlegg: 4792
31.01.19 10:19

Er vel ikke det faktum at man drar i fra 1 poeng til på City denne runden som irriterer folk. Men prestasjonen. Og at vi igjen med en halv matchball i hånden ser ut som skremte dyr. Det er tragisk å se på. 

Ingen som tar ansvar i går. Alle ser livredde ut. Storspillet kommer først når City har gått forbi. Da skal du se det løsner når gutta kan være underdogs igjen.  

eppaen
eppaenInnlegg: 25628
31.01.19 11:26

Her er det liv. Jeg så det før kampen i går. Det været og underlaget er ikke akkurat en fordel for laget som må få opp balltempo. Når Leicester i tillegg får det til å fungere defensivt, og ikke minst får troen tilbake rett før pause, så er det beint frem logisk at kampen ble som den ble. Mener Liverpool får bedre kontroll når Fabinho byttes inn. Hadde selvsagt starta kampen om han var helt frisk. VvD vet vi har vært sjuk. Hendo på høyreback. Det er smått sykt at noen forventet et normalt Liverpool med disse forholdene og den inngangen. 

(Innlegget ble redigert 31.01.19 11:27)

mcdermott
mcdermottInnlegg: 65379
31.01.19 11:29

--- Det hjelper jo ikke spillerne at fansen opptrer som nervøse vrak heller, det var ikke kjempestemning der i går synes jeg.

Og så har man vel strengt tatt vært kritiske til spillet mye av denne sesongen samtidig som laget kverner ut poeng etter poeng. Dette er so far en kjempesesong 

idiomatisk
idiomatiskInnlegg: 618
31.01.19 11:49

Er ikke januar tradisjonelt en dårlig Klopp-måned?!

-k9b_
-k9b_Innlegg: 26999
31.01.19 12:04
Guarnere2: Ingen som tar ansvar i går. Alle ser livredde ut.

Av alle analyser og verdifulle bidrag så er kroppspråk-analysen den aller beste. 

Jeg vil gjerne lese mer av dette. Kan du peke på et par små tegn som viser at en spiller ikke tar ansvar og ser livredd ut, kontra det motsatte. 

Du kan jo dette bedre enn de fleste.

idiomatisk
idiomatiskInnlegg: 618
gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
31.01.19 12:45
idiomatisk: Kan dette faktisk skje da?

Kan ikke skjønne hvordan dette skal skje. 

1. Hans favorittposisjon er godt besatt og man jobber på spreng med å fornye med Martial. I tillegg har vi verdens høyest lønnede chilener der fra før.

2. Om han skulle spille indreløper/CM vil det måtte være i konkurranse med Pogba.

3. Vi bør ha helt andre prioriteringer. Kan ikke skjønne at dette er noe annet enn agent-propaganda for å få bedre kontrakt i FCB.

Faquarl
FaquarlInnlegg: 11956
31.01.19 12:46
-k9b_: Av alle analyser og verdifulle bidrag så er kroppspråk-analysen den aller beste.

Morsomt du skulle si det, for jeg satt akkurat og skulle skrive et innlegg om nettopp spillernes kroppsspråk i gårsdagens kamp. For det var jaggu fryteklige greier. Laget virker å være helt på skrått og bakfrem, både psykisk, fysisk, psyokologisk, spirituelt, beina gjør vondt, kona er lei, Klopp er sulten på skikkelig bratwurst, sola i dubai var for varm, drinkene inneholdt for lite alkohyl og masse mye mer og gråt og hulk og fy flyndre.

Se f.ex. her hvor spillerne er lei av at Klopp støtt og stadig skal rope på dem fra sidelinja om alt de gjør feil. Salah har klart og tydelig fått nok, mens Matip+Wijnaldum deler noen skumle gloser om tyskeren.

Liverpool har lenge blitt anklaget for juks og fanteri, så for å bevise at dette faktisk er sant bestemte Keita seg for å vise frem Klopps nyeste hjemmelekse: Realistisk urealistisk fallteknikk.

Mane glemte tydeligvis hvordan man utførte nevnte teknikk

Robbo innser at han mest sannsynlig er skyld i tap av PL tittelen

Hendo er lei av å gjøre all den defensive drittjobben

Mane vurderer en karriere innen profesjonell yoga?

Ikke engang Lallana skjønner hvorfor han ble byttet inn

Som vi alle kan se er det nok påtide å legge ned klubben for godt å starte og heie på Everton eller United ellernoe. 

God jul!

idiomatisk
idiomatiskInnlegg: 618
31.01.19 13:17
gurglebassen: 1. Hans favorittposisjon er godt besatt og man jobber på spreng med å fornye med Martial. I tillegg har vi verdens høyest lønnede chilener der fra før. 2. Om han skulle spille indreløper/CM vil det måtte være i konkurranse med Pogba. 3. Vi bør ha helt andre prioriteringer. Kan ikke skjønne at dette er noe annet enn agent-propaganda for å få bedre kontrakt i FCB.

Og ikke minst etter det lange klisjefylte innlegget han la ut på instagram etter han forlot Liverpool for ett år siden. 

Med blant annet:

"Jeg kunne aldri, ALDRI gått til en annen klubb i England, men Barcelona har vært klubben jeg alltid har drømt om å spille for"

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
31.01.19 13:19
idiomatisk: Og ikke minst etter det lange klisjefylte innlegget han la ut på instagram etter han forlot Liverpool for ett år siden.

Joda, men han er brasilianer, så det er en viss foreldelsesfrist på slike utsagn. Gjelder bare et par uker etter posting date.

ElChivato
ElChivatoInnlegg: 11482
31.01.19 13:24

Milner: another point clear

Gini: five points ahead

Snakkes/tenkes åpenbart om tabellsituasjonen i stallen. Her har Klopp en gjøre med å dreie fokus i gruppa over mot hverdagen, arbeidsoppgaver og å ta en kamp av gangen.

Faquarl
FaquarlInnlegg: 11956
31.01.19 13:29

Litt usikker på hvorfor Klopp eller spillerne skal lyve om den faktiske situasjonen?

Tellyrex
TellyrexInnlegg: 6142
31.01.19 13:33

Vi trenger noe nytt og spennende sentralt. Føler at midtbanen og mangel på kreativitet er noe som vil gjøre et gull meget vanskelig. Vi kan ikke bruke Henderson som dirigent lenger.

Det finnes mange bedre, mer tekniske, raskere, smartere, mer atletiske spillere enn Henderson. Etter min mening er han på en hylle over Lallana. Kan fint være i klubben, men ikke som kaptein og primus motor. Det er han ikke god nok til. 

Herrera, Pogba, Kante, Jorginho, Herrera, til og med Sissoko er en bedre midtbanespiller hvis vi skal se til andre topp lag. Kan også nevne Doucoure og Kovacic.

Mener bare at en midtbanespiller og kaptein på Liverpool bør være ettertraktet hos andre klubber, bli anerkjent, og ikke minst være toneangivende i ny og ne.

En spiller som Harry Winks er mer spennende enn Hendo. Henderson var et super talent, digget når vi signerte  han. Hadde et enormt toppnivå for FEM år siden. Skader, og det faktum at han aldri har blitt dyrket i en rolle har nok ødelagt mye for han. 

Kan dere komme med et forslag til et topp lag som ville gjort det bedre med Henderson i startelveren?

Det å lese at Henderson er verdensklasse her inne er sinnsykt.

Artaxerxes
ArtaxerxesInnlegg: 67825
31.01.19 13:41
eppaen: Det været og underlaget er ikke akkurat en fordel for laget som må få opp balltempo. Når Leicester i tillegg får det til å fungere defensivt, og ikke minst får troen tilbake rett før pause, så er det beint frem logisk at kampen ble som den ble.

Leicester er jo ikke noen pushover, de slo både Chelsea og Manchester City i desember.

Denat
DenatInnlegg: 1938
31.01.19 13:48
Tellyrex: Henderson

Vårt største problem i går, var at man manglet Henderson sentralt. Han klarte seg godt på backen, for all del, men det var tydelig at man savnet han i midten. Sett i ettertid burde man kanskje startet med Fabinho på backen, mens Henderson og Gini fikk med seg enten Keita eller Shaqiri sentralt.

Men, med karantene på Milner, skade på Trent og Gomez, samt at Fabinho neppe var klar for 90 minutter, måtte man gjøre det beste ut av det. At Klopp så på Henderson som det beste back-alternativet overrasker ikke. Jeg er enig, men det ble desverre for tydelig at hans bidrag sentralt ble savnet. Det går alt for seint med Wijnaldum i den samme rollen. Han mangler overblikket, roen og pasningsfoten til kapteinen.

malhen
malhenInnlegg: 21029
31.01.19 14:24
Tellyrex: Vi trenger noe nytt og spennende sentralt. Føler at midtbanen og mangel på kreativitet er noe som vil gjøre et gull meget vanskelig. Vi kan ikke bruke Henderson som dirigent lenger.

Jeg er forsåvidt enig med deg i at midtbanen trenger noe mer kreativitet. Det er mye bevegelse og mye kreativitet blant de fire på topp som helt klart kan utnyttes bedre fra midtbanen. Det er jo her en håper at Keita skal ta nivået snart å prestere like godt som i Leipzig. Hendo, Fabinho og en Keita i form på midten hadde vært fint tror jeg. Akkurat pdd, og spesielt i går, var alt dette fraværende slik at midtbanen fremstod ikke helt optimalt. 

I tillegg  er Leicester motstander som langtfra er noen pushover. En får se bort i fra prestasjonen i går å ta med seg det positive. Ett poeng mer foran City og en kamp mindre igjen å spille. Så får de heller starte med blanke ark igjen mot WH. Litt lengre hvile og enklere motstand enn City i neste runde. Januar er ferdig og Liverpool leder med fem poeng på andreplassen. Hittil en langt over godkjent sesong. 

minuspol
minuspolInnlegg: 36236
31.01.19 15:04
Guarnere2: Ingen som tar ansvar i går.

Akkurat! Så det er det scoring etter 2 minutter, 84-16 i ballbesittelse etter 15 minutter og ren og skjær overkjørsel i 30 minutter er. Interessant. Gleder meg til de tar ansvar.

minuspol
minuspolInnlegg: 36236
31.01.19 15:09
ElChivato: Milner: another point clear Gini: five points ahead Snakkes/tenkes åpenbart om tabellsituasjonen i stallen. Her har Klopp en gjøre med å dreie fokus i gruppa over mot hverdagen, arbeidsoppgaver og å ta en kamp av gangen.

Tror man kommer temmelig langt med å kun forholde seg til hvordan ting er, ta det med ro og gjøre jobben.

Dette er de vant til. De gikk til CL-finale sist sesong og ble relativt vant til å forholde seg til resultater gjennom det, slik var det vel i gruppespillet denne sesongen også?

Viktig å tenke sjøl, og ikke tro på alle vedtatte sannheter. Det meste er bare piss.

 

minuspol
minuspolInnlegg: 36236
31.01.19 15:11
Tellyrex: Herrera, Pogba, Kante, Jorginho, Herrera, til og med Sissoko er en bedre midtbanespiller hvis vi skal se til andre topp lag. Kan også nevne Doucoure og Kovacic.

B'mouth - Chelsea 4-0.

Midtbanen til Chelsea: Kante, Jorginho, Kovacic.

 

Diego71
Diego71Innlegg: 1339
31.01.19 15:15

Noen andre som fikk inntrykk av at det var litt dødt på tribunen i går? Sto vel i så fall i stil med spillet ute på banen..

minuspol
minuspolInnlegg: 36236
31.01.19 15:22
malhen: Januar er ferdig og Liverpool leder med fem poeng på andreplassen. Hittil en langt over godkjent sesong.

Så må man ta med seg at det er Liverpool vi snakker om. Liverpool vinner ikke ligaen i januar, eller februar, eller mars, eller april.

Om Liverpool skal vinne ligaen denne sesongen så skjer det sansynligvis på følgende måte.

På stillingen 1-1 mot Wolves, fire minutter ut i en fem minutter lang overtid i en kamp Liverpool MÅ vinne for å ta ligagull, får Alisson rødt for å sparke ned Raul Jimenez på åpent mål.  Straffe - den redder Mignolet. Ballen ut til Lovren som banker den framover til Origi som fullstendig desorientert skyter fra midten. Patricio redder lett og ruller ballen ut til Coady som tror kampen er over, og at han har hørt fløyta, og han tar ballen med henda. Atkinson må dømme straffe men prøver å late som om han blåser av kampen - det går ikke når de andre dommerne reagerer. Straffen setter Hendo, Salah er ute etter å ha blitt taklet av Ramos i CL-semien, i tverrliggeren og i ryggen på Patricio. Atkinson prøver å blåse av kampen mens ballen er på vei fra tverrliggeren og ned i ryggen på Patricio men ballen ruller i mål og nok engang må resten av dommerteamet snakke ham til rette. 2-1 til Liverpool og ligagull. 

Dette er sansynligvis betydelig mindre dramatisk enn det kommer til å bli men det beste jeg klarte å fantasere fram nå.

Her blir det viktig å nyte reisen så tar jeg hva jeg får til slutt. Liverpool er nå en av verdens beste fotball-lag, det holder uansett for meg.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 38522
31.01.19 15:30
Denat: Vårt største problem i går, var at man manglet Henderson sentralt. Han klarte seg godt på backen, for all del, men det var tydelig at man savnet han i midten. Sett i ettertid burde man kanskje startet med Fabinho på backen, mens Henderson og Gini fikk med seg enten Keita eller Shaqiri sentralt. Men, med karantene på Milner, skade på Trent og Gomez, samt at Fabinho neppe var klar for 90 minutter, måtte man gjøre det beste ut av det. At Klopp så på Henderson som det beste back-alternativet overrasker ikke. Jeg er enig, men det ble desverre for tydelig at hans bidrag sentralt ble savnet. Det går alt for seint med Wijnaldum i den samme rollen. Han mangler overblikket, roen og pasningsfoten til kapteinen.

Nei, nei, nei. Problemet var såklart at Henderson spilte, uavhengig av posisjon. Han er for treg, for lite kreativ, spiller for mye sideveis, ikke nok ledertype, vinner ikke ballen nok, scorer ikke nok, assisterer ikke nok, løper ikke nok og løper rart. Om vi ikke vinner ligagull er det såklart pga Henderson!!!

Naholmen
NaholmenInnlegg: 151
31.01.19 15:41
Tellyrex: Herrera, Pogba, Kante, Jorginho, Herrera, til og med Sissoko er en bedre midtbanespiller hvis vi skal se til andre topp lag. Kan også nevne Doucoure og Kovacic.

Kante ja, men så begynner det å gå bratt nedoverbakke altså. Pogba kan ikke forsvare seg og går ikke an å sammenligne med..

Jorginho er temposvak og ekstremt lett å ta ut, veldig lite mobil. Raskere i ballbehandlingen men herregud han beveger seg som en snegle så må jo nesten få bort ballen raskt som fy

Herrera? Hæ, hvor mange øl har du drukket egentlig? Fullstendig udugelig med ball, kun en vaktbikkje og har heller ikke fysikken til å spille i PL. Mister ball mye pga av at han blir utduellert på fysikk. 

Sissoko er god sånn omtrent hvert skuddår, og ja på sitt beste ganske god men herregud da mann, så ustabil som det der, nei takk. 

Chelseas midtbane har jo vært glimrende denne sesongen og Kovacic har konkurrert om plassen med Barkley, hvor god er du da? Ville slitt enormt med arbeidsoppgavene på midten for liverpool, temposvak og ganske rufsete taktisk. Knapt vært bedre enn keita denne sesongen..

Doucoure spiller for watford og har høyt toppnivå, men hvis du ikke liker ballbehandlinga til Henderson så liker du ikke dennes heller. 

Det sagt, Henderson er absolutt ikke verdensklasse og har en del mangler men i Liverpool´s set up har han en del viktige funksjoner. Dette har jeg forklart tidligere, og det er egentlig bare å se Liverpool kamper så ser du hvorfor. Fabinho er klart den beste sentrale midtbanegeneralen vi har og sannsynligvis noe av det beste vi kan ha ut fra hva som kreves i posisjonen. 

Ribba
RibbaInnlegg: 35593
31.01.19 16:29
Denat: Han mangler overblikket, roen og pasningsfoten til kapteinen.

Gini mangler roen?

Han er vel den på midtbanen som oftest holder hodet kaldt og er vanskeligst å presse ut av fokus. Så det helt feil å beskylde Gini for å mangle det. 

Angående overblikket, så synes jeg det er vanskelig å vurdere akkurat det punktet. Man ser ofte at han ser og vurdere situasjonene, men ender opp alt for ofte å spille det trygge valg. Noe som medvirker sterkt til at han har den Liverpoolspilleren som treffer oftest på sine pasninger. Så om det skyldes at han ikke ser muligheter eller at han er for feig til å prøve å slå pasninger med høyere risiko, det vet jeg ikke. 

Ellers har også Henderson fine tall på hvor ofte ballen treffer målet, men som med Gini, så går det jo mye kort og sideveis. Og ja, Henderson har en større rekkevidde når det kommer til pasninger, og det gir han en ekstra dimensjon i pasningsspillet, spesielt på overganger og når det kommer til å vri spillet. 

Men i år, totalt sett, så har Gini vært et godt hakk bedre enn Henderson.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg