Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 14904
05.02.19 08:21
masterpool: Dette blir jo ikke veldig enkelt. Hvis man ikke tror at Liverpool vinner serien, så er man idioter, og når man forventer litt mer av et lag som kjemper om tittelen, da er man idioter da også!

Kort oppsummert: er man Liverpool-fan, så er man idiot...

Rome77
Rome77Innlegg: 10063
05.02.19 08:40
masterpool: Hvis man ikke tror at Liverpool vinner serien, så er man idioter, og når man forventer litt mer av et lag som kjemper om tittelen, da er man idioter da også!

Idiot er man først og fremst når man skjeller ut laget verre enn det verste manutroll ved alle anledninger untatt når vi leder med mer enn to mål...

mcdermott
mcdermottInnlegg: 66204
05.02.19 08:51
masterpool: Hvis man ikke tror at Liverpool vinner serien, så er man idioter, og når man forventer litt mer av et lag som kjemper om tittelen, da er man idioter da også!

--- Finnes noen mellomting her også. Man trenger egentlig ikke tro noe som helst i februar for det er lenge igjen og så kan man ha realistiske forventninger som f eks justeres etter hvilke spillere som er tilgjengelige for manageren.

Det som gjør folk til idioter er at man fokuserer alt for mye på det som skjer i mai og avgjør i februar at alt er avgjort.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28399
05.02.19 09:03

Det er jo nokså mange som ikke tåler at Liverpool er med i gullkamp. Det virker som at det er en evig pine, og at man ikke klarer å nyte det. Litt slik som man anklager spillerne for.

Man er i krise, spillerne er bottlere, ryggradsløse og takler ikke press fordi man bare leder serien med 3 poeng. 

Det er ingenting unormalt ved å tape poeng. Det gjør alle lag. Det som var unormalt var når Liverpool ikke tapte et eneste poeng mot bunn 14 fram til for en uke siden. 

Liverpool er ikke i en liga for seg selv, det går an å tape poeng uten at man fullstendig driter på draget, det er en del av sporten. Leicester og West Ham stiller opp med 11 spillere i PL-klasse (og noen et par nivå over), og da kan vi tape poeng. 

Det er greit å være misfornøyd med en kamp, og det var ikke akkurat en fantastisk forestilling igår, men spillerne takler press helt flott. De har hatt press på seg siden de ble valgt ut til å spille på kretslaget, de har hatt enormt press på seg, siden de trakk på seg Liverpool-drakten, de har hatt seriegull-press på seg siden august, og de har taklet det så bra at vi leder med 3 poeng på laget 50% her inne skulle ønske de støttet. 

Det kan godt hende det ikke ender med gull, 538 har oss som 61% favoritter, men om det er nøyaktig, så betyr det fortsatt at det ender med noe annet hver tredje gang. Likevel er dette et fordømt godt fotballag, dessverre (eller heldigvis, avhengig av hvordan man ser på det), så er det flere gode fotballag i England.

minuspol
minuspolInnlegg: 37845
05.02.19 09:06
masterpool: Hvis man ikke tror at Liverpool vinner serien, så er man idioter, og når man forventer litt mer av et lag som kjemper om tittelen, da er man idioter da også!

Du må være en av de med minst sjøltillit jeg har "møtt"". Og så sår da. 

Liverpool leder ligaen med tre poeng og du spiller offer fordi du synes alt er et helvete, og får motbør. Da er det tynt.

Son
SonInnlegg: 8486
05.02.19 09:08

Humor

Son
SonInnlegg: 8486
05.02.19 09:11
-k9b_: og noen et par nivå over

Trodde PL var verdens største og tøffeste liga. Men ja, du har muligens rett at noen av de hadde gått inn på Huesca. 

masterpool
masterpoolInnlegg: 18384
05.02.19 09:28
minuspol: Liverpool leder ligaen med tre poeng og du spiller offer fordi du synes alt er et helvete, og får motbør. Da er det tynt.

Ja, nå er det du som klarer å trekke frem at Karius er bedre enn Alisson, så hvem av oss som syns alt er helvete er vel rimelig klart.

Det er også interessant at jeg syns alt er helvete, når man ser reaksjonen til enkelte her igår, på at Lallana spiller.

Men, fasiten står sterkere og sterkere, det handler ikke om å være kritisk eller ikke, det handler om HVEM man er kritisk til. Det viser jo innleggene igår, om Lallana deriblant, veldig greit.

Banaltanal
BanaltanalInnlegg: 1277
05.02.19 09:41
-k9b_: Det er jo nokså mange som ikke tåler at Liverpool er med i gullkamp. Det virker som at det er en evig pine, og at man ikke klarer å nyte det. Litt slik som man anklager spillerne for.

Dette er det jo lett å kjenne seg igjen i, selv om jeg selv ikke går full emo. Det er uten tvil mer behagelig å ikke være innblanda i tittelkamp der det nesten føles som at hver situasjon i hver kamp kan avgjøre hele driten. Man unner klubben, Klopp og fansen en sånn vannvittig opptur som det ville vært å vinne. Så da går vel noen i full tilt når det nå butter litt imot. Litt som barn i trassalder som ikke får viljen sin. Kan kjenne meg igjen i det også.

Problemet, etter den siste tids prestasjoner, er at man ikke kan føle seg trygg på å slå tilbake mot Bournemouth hjemme engang. Får virkelig håpe at det kan bli en sårt tiltrengt opptur og at man smeller inn 2-3-4 og klarer å holde nullen.

Det positive, selv om Liverpool har sett shaky/dårlige ut i det siste, er at City har knappet inn bare 2 poeng. Alle kunne selvfølgelig ønsket seg at luka hadde blitt mye større, men med form og skader tatt i betraktning er det tross alt ikke så galt.

Bra innlegg for øvrig.

(Innlegget ble redigert 05.02.19 09:41)

minuspol
minuspolInnlegg: 37845
05.02.19 09:48
masterpool: Men, fasiten står sterkere og sterkere, det handler ikke om å være kritisk eller ikke, det handler om HVEM man er kritisk til.

Dakkar, alltid offeret du masterpool.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15289
05.02.19 09:50

Da er det på tide å innse at fotballgudene ikke lenger svarer på jinxing. Det fungerte i første del av sesongen, nå må noe annet til.

Tormund
TormundInnlegg: 26937
05.02.19 09:53

Vi får slakte en sau og se om det hjelper.

Jeg foreslår minuspol.

Denat
DenatInnlegg: 3300
05.02.19 09:58
masterpool: HVEM

Her ligger nok mye av svaret. Mens du og tellyrex er sykelig opptatt av enkeltspillere som f.eks Henderson, klarer stort sett alle andre å vurdere spillere på bakgrunn av hva som skjer på banen, uavhengig av navn.

Og så har det nok litt å gjøre med at spesielt dere to virker å ha en helt annen forståelse av denne idretten enn stort sett alle andre. Inkludert Klopp, som virker veldig fornøyd med både spillerne dere har lagt for hat og prestasjonene så langt denne sesongen.

Vi leder serien med 3 poeng, fordi at vi har vært fordømt gode gjennom hele sesongen. Heldigvis.

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
05.02.19 09:59

Artig tråd.

johwi68
johwi68Innlegg: 20419
05.02.19 10:02
masterpool: Det er også interessant at jeg syns alt er helvete, når man ser reaksjonen til enkelte her igår, på at Lallana spiller.

Men nå er det sånn at Lallana har vært en stinker i lang tid, og denne sesongen har han virkelig levert langt under pari. I en sesong vi har slått alle rekorder.

Han startet mot Huddersfield i oktober, i det som nok var den svakeste ligakampen vi spilte tidlig i sesongen. Ble byttet ut med skade etter en time.

Så fikk han starte igjen mot Cardiff i slutten av oktober, som da var ligaens svakeste lag med grei margin, og igjen var vi skrøpelige. Det ordnet seg når han ble tatt av banen etter en time, og vi vant 4-1.

Neste start var i begynnelsen av november, i CL borte mot Røde Stjerne. Jeg vil tro alle er enige om at det var den svakeste kampen LFC har spilt på år og dag, og en av hovedårsakene til det var Lallana, som ble byttet ut etter 80 minutter.

Forhåpentligvis var hans siste start i Liverpool nå mot West Ham. En skikkelig svak kamp før pause, særlig defensivt, og vi ble ikke skikkelig gode før han forlot banen etter noen-og-seksti minutter.

Hovedproblemene med Lallana er hans manglende egenskaper når det kommer til den defensive delen av jobben. Han er veik i duellene, lite smart i press (hvor mange ganger ser vi ikke at han må løpe rundt spillerne fordi han kommer inn på feil side?) og har en lei tendens til å slå ut med armene før han tar et returløp, ofte fordi han mener han skal ha frispark. De to-tre tapte sekundene får han ikke tilbake, for å si det sånn. Og så er det de evindelige vendingene og hans trang til å ta to-tre-fire ekstra berøringer. Han spiller nesten aldri ballen på førstetouch, og jeg synes han virker som en spiller som sjelden har orientert seg om hvor andre spillere er når han mottar ballen.

Oppsummert er Lallana er spiller som tiden har gått fra. Han har ikke det tempo som kreves, og fysisk har han store mangler. Klopp bruker han kun når vi mangler 2-3 spillere, men klarer ikke overbevise meg om at han fortjener en plass i troppen. Det er ikke akkurat stjernelag han har spilt mot heller.

Nå fikk han en 5'er av meg i går, og hvilke reaksjoner du tenker på er ikke godt å si. Bedre enn Matip, og på samme nivå som Milner, Shaqiri og Origi. Det vil jeg si er ganske så representativt for det han presterte. At du mener noe annet har jeg skjønt.

Jeg gleder meg til vi er kvitt Sturridge, Milner og Lallana, som jeg synes tiden har gått ifra. Når det gjelder Henderson så må vi gjerne kvitte oss med han óg, om ikke skadefrekvensen går ned. PL er beinhardt fysisk, og tåler man ikke tempoet og de harde kampene så kan ikke LFC ha spillerne. Lovren er óg i den gjengen snart, samt at Gomez begynner å ligne en kar som blir langtidsskadet litt for ofte.

Så, oppsummert. Du synes alt går til Helvete når vi spiller kremfotball og leder ligaen. Jeg synes vi spiller Helvetes mye svakere med Lallana på banen.

(Innlegget ble redigert 05.02.19 10:06)

Sjefan
SjefanInnlegg: 14841
05.02.19 10:12

Artig at Lallanas (flotte) forarbeid i går egentlig var klassisk Adam der han roter seg inn i en situasjon og ender med å bruke for mange touch med dårlig timing i avleveringen. 

 

Artaxerxes
ArtaxerxesInnlegg: 70014
05.02.19 10:23
Banaltanal: Det positive, selv om Liverpool har sett shaky/dårlige ut i det siste, er at City har knappet inn bare 2 poeng

De har knappet inn bare 1 poeng på de to siste rundene.

Tottenham har tatt innpå 4 poeng, men er fortsatt 5 poeng bak.

Men neste helg tar vi mot Bournemouth på Anfield, mens Spurs møter snubleklossen Leicester, og Man City et Chelsea som ser ut til å ha gjenfunnet scoringsformen. Det hadde vært nydelig om vi fikk litt større luke igjen før vi må til Old Trafford og møte Solskjær United.

(Innlegget ble redigert 05.02.19 10:26)

mcdermott
mcdermottInnlegg: 66204
05.02.19 10:26
Banaltanal: At noen mister hodet litt rett etter kamper som i går er ikke så rart tenker jeg.

--- Men her er det mange som mister hodet før kampen også. Foran hver eneste kamp denne sesongen så har kollapsen blitt varslet,alle lag er bananskall og spillerne er bottlere ;)

Det er noe i det k9b sier ift det at City er et lag som veldig mange skulle ønske at vi var. Man ønsker at vi hadde en stall med samme kvalitet men så må man jo da igjen se på forutsetningene de to lagene har.

death_death
death_deathInnlegg: 456
05.02.19 10:37

Ganske flaut å se hvordan noen «fans» snakker ned sitt eget lag. FAKTUM er at man etter 25 spilte kamper står med 19-5-1. Tapet er borte mot City (noe som - enda det er surt som faen - man må regne med). Tre av uavgjortkampen er borte mot Arsenal og Chelsea, samt hjemme mot City. Også dette er helt innafor. Man står altså igjen med TO(!) kamper av nevnte 25 som ikke har gått helt etter boka. I tillegg er ingen av disse tapt. 

Konklusjonen etter disse 25 kampene er altså at dette på INGEN MÅTE HOLDER MÅL, og at man i ytterste konsekvens fort vekk kan vinke farvel til topp4. 

Jeg er såpass pompøs og dum at jeg følger Klopp i hans ord da han ble ansatt «We must turn from doubters to believers». Jeg er en believer, og synes utviklingen fra ansettelsen og frem til i dag er MASSIV. Vi er faen meg med i kampen om GULL, men fremfor å NYTE denne sesongen (med dens oppturer og noen nedturer), velger altså flere av brukerne her inne å KUN fokusere på det lille av elendighet man måtte finne.

Stakkars dere og deres forvrengte negative syn.

(Innlegget ble redigert 05.02.19 10:39)

Liddell
LiddellInnlegg: 7117
05.02.19 10:38

Well said dd

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28399
05.02.19 10:40
Banaltanal: Det positive, selv om Liverpool har sett shaky/dårlige ut i det siste, er at City har knappet inn bare 2 poeng. Alle kunne selvfølgelig ønsket seg at luka hadde blitt mye større, men med form og skader tatt i betraktning er det tross alt ikke så galt.

De har tatt inn 1. poeng. 

Luken er større i favør oss nå, enn den var for City på noe som helst tidspunkt tidligere, og da var det veldig klart her inne at de var soleklare favoritter. 

3 poeng gjør at vi kan fucke opp en gang til. City er laget som ikke har råd til å rote. 

seriemester2013
seriemester2013Innlegg: 9466
05.02.19 10:40

At det sniker seg inn en veldig guffen følelse av at dette blir en nesten sesong igjen er ikke å stikke under en stol. Håpet er jo selvfølgelig at vi finner tilbake til storspillet, finner roen og tre-poengene som skal til, men jeg er skjelven om dagen nå. 

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 35975
05.02.19 10:41

I’m a beliver!

lsklars
lsklarsInnlegg: 93121
05.02.19 10:49

Ikke bry dere om meg, jeg er bare her for å lese kommentarer etter gårsdagen 

Justice 96
Justice 96Innlegg: 45419
05.02.19 10:51
lsklars: lese

Velkommen. Her er det mange diagnoser, så det er bare å fråtse i godbiter. 

mcdermott
mcdermottInnlegg: 66204
05.02.19 10:52

--- Etter 25 runder i fjor hadde vi 50 poeng og lå 8 bak City. Det er altså en forbedring på 12 poeng fra i fjor mens City har 1 poeng mere.De endte altså som kjent på 100 p da.

Klarer man ikke se at dette er en massiv forbedring for vår del uansett så er det bare mørkt.Vi trenger 13 poeng på våre 13 siste kamper for å matche fjoråret.....

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5503
05.02.19 10:57

Det er vel kun i Liverpool-tråden det kan være fullstendig meltdown og krisestemning når man leder PL. Muligens i Brann-tråden, og av samme årsaker, man bare venter på at sjansene skal svinne hen. 

masterpool
masterpoolInnlegg: 18384
05.02.19 11:08
johwi68: Så, oppsummert. Du synes alt går til Helvete når vi spiller kremfotball og leder ligaen. Jeg synes vi spiller Helvetes mye svakere med Lallana på banen.

Hvem har sagt at det går til helvete? Kan du linke til en som har sagt det her inne? 

Det gikk til CL finale ifjor, det betyr ikke at det ikke var riktig med Alisson inn istede for Karius, eller at Gomez skulle spille istede for Lovren denne sesongen.

Så er det dette som du mener er krem fotball. Selv Mane, går jo ut og sier at de slet med spillet i høst, men at de klarte å få med seg resultater. Så løftet spillet seg på senhøsten, nå er det dessverre mer tilbake som det var i høst igjen. 

Det er du som snakker om helvete, ut ifra hvem som spiller, ingen andre.

masterpool
masterpoolInnlegg: 18384
05.02.19 11:19
Denat: Her ligger nok mye av svaret. Mens du og tellyrex er sykelig opptatt av enkeltspillere som f.eks Henderson, klarer stort sett alle andre å vurdere spillere på bakgrunn av hva som skjer på banen, uavhengig av navn. Og så har det nok litt å gjøre med at spesielt dere to virker å ha en helt annen forståelse av denne idretten enn stort sett alle andre. Inkludert Klopp, som virker veldig fornøyd med både spillerne dere har lagt for hat og prestasjonene så langt denne sesongen. Vi leder serien med 3 poeng, fordi at vi har vært fordømt gode gjennom hele sesongen. Heldigvis.

Ja, bytter du Henderson med Gini, så har du vel det nøyaktig det samme poenget, bare at da er diskusjonen motsatt her inne.

Jeg har rost og kritisert samtlige utpå banen for Liverpool i år, så hvordan skal navnefokuset gå foran da? 

Og forståelsen av dette? Vel, noen av oss mener at Gini er bedre enn Henderson, det virker det som Klopp også har. Og media for det meste.

Så har vi jo dere som er så misfornøyd med Lallana, senest igår. Virker som Klopp er meget fornøyd med han også. Men nå pulviserer jeg jo poenget ditt. Ufint av meg men...

Akkurat som flere her er uenige om taktikk, hvor mye som skal satses på hjemlige cuper, hvem vi skal kjøpe, hvem vi burde kjøpe osv, så er jeg uenig i hva som er Hendersons beste rolle, og TAA sin beste rolle. AKKURAT slik som noen mener at Firmino er best som spiss, eller at Keita ikke er en venstrekant.

Blaugrana_007
Blaugrana_007Innlegg: 3189
05.02.19 11:20

hvis jeg hadde 1 mill da hadde jeg satse alt på Liverpool ikke vinner pl. får bra gevinst

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg