Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
malhen
malhenInnlegg: 23037
19.02.19 15:31
Son: Motsetning til deg så er jeg ikke farget av at jeg heier på Bayern eller Liverpool så jeg har i mye større grad evne til å komme med et nøytralt svar. I tillegg til det så ser jeg begge lagene :)
Du burde ta notater for det er åpenbart at du ikke har peiling.

Vi har en uskrevet regel som vel også mod har oppfordret oss å følge. Andre lags supportere og folk som ikke følger den respektive klubbens tråd skal ikke drive å provosere, krangle og kverulere i disse trådene. Om du ikke har fått det med deg så sier jeg det til deg nå. Du skal ikke drive på slik du gjør nå og klarer du ikke å la være så er vi bare nødt å begynne å melde innleggene dine til mod. Det er utallige andre tråder å drive med fjaset ditt enn akkurat klubbtrådene. Så gjør oss en tjeneste og følg kutymen for VGD og pell deg ut herfra om du ikke har noe mer fornuftig å komme med enn å kun krangle og fyre opp stemningen.  Stort sett absolutt alla andre klarer det så hva er det som mangler i ditt topplokk som gjør at du ikke evner det samme? 

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13867
19.02.19 15:38
malhen: Stort sett absolutt alla andre klarer det så hva er det som mangler i ditt topplokk som gjør at du ikke evner det samme?

Hvilken del av begrepet "troll" er det du ikke skjønner? 

malhen
malhenInnlegg: 23037
19.02.19 15:42
Machine_Head: Hvilken del av begrepet "troll" er det du ikke skjønner?

Jeg forstår begrepet om man blir stort sett ikke kvitt de uten at de stenges ute. Det er kun et forsøk på å se om han faktisk kan trekke seg tilbake under steinen sin før vi er nødt til å begynne å anmelde han for å drive som han gjør. Da har han fått en advarsel om ikke annet. Kanskje det hjelper, kanskje ikke, men det er nå et forsøk på at det blir litt ryddigere i denne tråden uten Son. Alle klager på han, mange svarer han, men ingen gjør noe med det. Og da er det kanskje på tide at noen gjør det for å slippe å ha han her. 

Justice 96
Justice 96Innlegg: 45862
19.02.19 15:50

Herregud! Michael Oliver blir dommer i Unitedkampen... 

-Da er det bare å gratulere Manchscum med seieren. 

(Innlegget ble redigert 19.02.19 15:54)

Lala20
Lala20Innlegg: 2320
19.02.19 15:54

Justice 96. Synes ditt nick sammenholdt med profilbilde og måten du omtaler motstanderen på er ganske interessant.

Son
SonInnlegg: 8805
19.02.19 15:57
malhen: Vi har en uskrevet regel som vel også mod har oppfordret oss å følge. Andre lags supportere og folk som ikke følger den respektive klubbens tråd skal ikke drive å provosere, krangle og kverulere i disse trådene. Om du ikke har fått det med deg så sier jeg det til deg nå. Du skal ikke drive på slik du gjør nå og klarer du ikke å la være så er vi bare nødt å begynne å melde innleggene dine til mod. Det er utallige andre tråder å drive med fjaset ditt enn akkurat klubbtrådene. Så gjør oss en tjeneste og følg kutymen for VGD og pell deg ut herfra om du ikke har noe mer fornuftig å komme med enn å kun krangle og fyre opp stemningen.  Stort sett absolutt alla andre klarer det så hva er det som mangler i ditt topplokk som gjør at du ikke evner det samme?

Klag heller på de som svarer meg. Men det er jo litt ironisk når du også nå snakker til meg. Da ber du jo bare om ytterligere svar og dermed bidrar du bare til å fyre opp ting ytterligere. For du kommer jo helt sikkert ikke til å klare holde fingrene fra å svare meg denne gangen heller. Men vi får se, kanskje du har lært den uskreven regelen med å ikke kommunisere og diskutere med folk man ikke vil diskutere med :)

Men nå har jeg ikke så veldig interesse av å svare deg, så du får fortsette i det blinde. Så skal jeg fortsette å diskutere det som opprinnelig ble diskutert enn så lenge folk responderer :) 

Tåler du ikke det så får du nesten bare scrolle forbi eller logge ut av VGD for da er tydeligvis ikke diskusjonforum noe for deg. 

(Innlegget ble redigert 19.02.19 16:02)

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13867
19.02.19 15:59
malhen: Jeg forstår begrepet om man blir stort sett ikke kvitt de uten at de stenges ute. Det er kun et forsøk på å se om han faktisk kan trekke seg tilbake under steinen sin før vi er nødt til å begynne å anmelde han for å drive som han gjør. Da har han fått en advarsel om ikke annet. Kanskje det hjelper, kanskje ikke, men det er nå et forsøk på at det blir litt ryddigere i denne tråden uten Son. Alle klager på han, mange svarer han, men ingen gjør noe med det. Og da er det kanskje på tide at noen gjør det for å slippe å ha han her.

Altså, jeg kan sette pris på forsøket. Men sannheten er jo at det som faktisk fungerer med disse menneskene er å kategorisk ignorere de, ingenting annet. Han du skriver om har hatt hundreogørten forskjellige nick her inne og han har sikkert blitt "anmeldt" i huet og ræva, men han kommer alltid tilbake uansett. 

Du (og alle andre som svarer disse stakkarslige personene) gjør dere selv en bjørnetjeneste ved å gi de oppmerksomhet, da oppmerksomhet (uansett form) er det de lever for. Du vil at han skal skrive mindre, men oppnår bare det motsatte. Bare la de skrive så mye de vil uten å bli svart, så kan jeg garantere at de forsvinner til slutt. 

malhen
malhenInnlegg: 23037
19.02.19 16:03
Machine_Head: Altså, jeg kan sette pris på forsøket. Men sannheten er jo at det som faktisk fungerer med disse menneskene er å kategorisk ignorere de, ingenting annet. Han du skriver om har hatt hundreogørten forskjellige nick her inne og han har sikkert blitt "anmeldt" i huet og ræva, men han kommer alltid tilbake uansett.  Du (og alle andre som svarer disse stakkarslige personene) gjør dere selv en bjørnetjeneste ved å gi de oppmerksomhet, da oppmerksomhet (uansett form) er det de lever for. Du vil at han skal skrive mindre, men oppnår bare det motsatte. Bare la de skrive så mye de vil uten å bli svart, så kan jeg garantere at de forsvinner til slutt.

Problemet er vel at de ikke forsvinner heller. En som VGoth blir mer eller mindre ignorert og da virker det som han bare blir mer pågående og mer desperat etter oppmerksomhet. Men jeg skal ta til meg tipset ditt, som jeg jo forsåvidt visste om, og la være å svare Son så får vi håpe på det beste. 

malhen
malhenInnlegg: 23037
19.02.19 16:09
Justice 96: Herregud! Michael Oliver blir dommer i Unitedkampen...  -Da er det bare å gratulere Manchscum med seieren.

Merkelig, men dette er nesten ordrett det som skriver i United-tråden. Men med motsatt fortegn. 

Son
SonInnlegg: 8805
19.02.19 16:09
Machine_Head: Du (og alle andre som svarer disse stakkarslige personene) gjør dere selv en bjørnetjeneste ved å gi de oppmerksomhet, da oppmerksomhet (uansett form) er det de lever for. Du vil at han skal skrive mindre, men oppnår bare det motsatte. Bare la de skrive så mye de vil uten å bli svart, så kan jeg garantere at de forsvinner til slutt.

Det er et diskusjonforum. Det er liksom en del av forumet å svare noen. Så ja du er inne på noe at folk(ikke bare jeg) kommer til å forsvinne fra dette forumet om ingen svarer :) Men enn så lenge ruller det forumet for fullt enda.

Eller hadde du fortsatt sittet på VGD om ingen ga deg oppmerksomhet/svar? Tvilsomt. Men mulig du er en av de typene som fortsatt logger inn på MSN.

Shenon
ShenonInnlegg: 5237
19.02.19 16:26

«Pique og Ramos har vunnet VM, EM, CL for å nevne noe.»

 

 

 

Beckenbauer og Andreas Brehme har også vunnet endel mer enn VvD, men jeg har en mistanke om at sistnevnte er den beste fotballspilleren i 2019...

 

Pique liksom... er han pdd top100 stopper i verden? Må isåfall være såvidt!

Denat
DenatInnlegg: 3406
19.02.19 16:33
malhen: anmelde

Det er bare å ignorere gutten. Han har åpenbart et behov for oppmerksomhet, og om han ikke får det her heller, søker han andre steder.

Hadde han hørt på fornuft, hadde han sannsynligvis søkt hjelp og bekreftelse helt andre steder enn vgd. Det må jo være folk som har forsøkt den taktikken før, uten hell.

(Innlegget ble redigert 19.02.19 16:35)

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47202
19.02.19 16:34
Shenon: Pique liksom... er han pdd top100 stopper i verden? Må isåfall være såvidt!

Sykt at folk trekker frem han her som en av de beste stopperne(og jeg snakker ikke om geers). En av de største grunnene til at de ryker i toppkamper i CL hvert år.

Son
SonInnlegg: 8805
19.02.19 16:36
Shenon: Beckenbauer og Andreas Brehme har også vunnet endel mer enn VvD, men jeg har en mistanke om at sistnevnte er den beste fotballspilleren i 2019...   Pique liksom... er han pdd top100 stopper i verden? Må isåfall være såvidt!

Sammenligne spillere fra så forskjellige perioder er ikke akkurat veldig seriøst da fotballen har utviklet seg. 

Men det er godt du er feilinformert og ser åpenbart veldig lite fotball annet enn LFC. Ville ikke akkurat vært første gangen du blir avslørt.

(Innlegget ble redigert 19.02.19 16:37)

Shenon
ShenonInnlegg: 5237
19.02.19 16:43

Tar rableriene til Son foran dine Henderson-betraktninger 7 dager i uka, hele året!

Tellyrex
TellyrexInnlegg: 7056
19.02.19 16:44
Shenon: Tar rableriene til Son foran dine Henderson-betraktninger 7 dager i uka, hele året!

Såpass ja! Spenstig!

Son
SonInnlegg: 8805
19.02.19 16:49
Knaxern: Sykt at folk trekker frem han her som en av de beste stopperne(og jeg snakker ikke om geers). En av de største grunnene til at de ryker i toppkamper i CL hvert år.

Fullstendig feil. De har ryket ut pga midtbanen ikke håndterer press veldig bra og at midtbanen generelt er seige i stegene.

Pique har vært Barcelonas beste midtstopper denne sesongen. En skikkelig bauta. Kan være med på at han har levert under pari de 2 siste årene. Men forventer ikke at du har særlig innsikt på dette uansett. VvD hadde pdd ikke gått inn for Pique i år, men han kunne gjort det i fjor.

Barcelona har en stil de følger. Noen ganger fungerer den og andre ganger fungerer den ikke. De har blitt straffet hardt for å holde seg til den, men også blitt belønnet veldig bra. Men nå snakker man om en av de mest vinnende lagene der ute. 

Justice 96
Justice 96Innlegg: 45862
19.02.19 16:56
malhen: ordrett

Nettopp! Var der jeg hentet inspirasjon :) 

Son
SonInnlegg: 8805
19.02.19 16:56
Tellyrex: SON lyver på seg alt fra at han selger kebab

Strengt tatt har jeg vel aldri sagt at jeg har solgt en eneste kebab i mitt liv ei jobber med det.

Men om du kan motbevise dette så skal jeg tro på deg

Coutinho10
Coutinho10Innlegg: 15092
19.02.19 18:05

Jeg er enig med Son. Selv Drinkwater er bedre enn Gini, Keita og Hendo fordi han har vunnet PL. Det samme gjelder Wes Morgan. Han er mye bedre enn VvD.

Son
SonInnlegg: 8805
19.02.19 18:34

Noen som tar ting litt for bokstavelig og skjønner ikke poenget ser jeg. 
Er ikke veldig overrasket. Evnen til å diskutere saklig er jo en mangelvare her.

masterpool
masterpoolInnlegg: 18491
19.02.19 19:01

Son: Det du kan lære deg først som sist, er at du bruker de argumentene som du vil, men da får du tåle at andre påpeker svakheten i argumentet ditt. De som nå bruker ditt argument mot deg, skjønner poenget her like godt som deg. Dog, som noen har prøvd å forklare deg, og som du ikke ser ut til å skjønne, er at det er et argument som er latterlig dumt alene. 

Det som er minst saklig her, er at du av alle, skal komme med hvem som ikke skjønner hva, og hvem som diskuterer usaklig, når argumentet ditt er rimelig knust i filler.

Son
SonInnlegg: 8805
19.02.19 19:18

Ingenting som er knust i filler annet enn spilleforståelsen deres. 
Ingen svakheter i argumentene mine, det er så gode at en må synke så lavt som å dra inn et useriøst eksempel. 

Kom tilbake når dere har noen solide argumenter hvorfor VvD etter et år i Liverpool plutselig er verdens beste. Enkelte av dere mente jo at Salah var bedre enn Messi også i fjor(lol). Det eneste jeg har hørt er "han" fikset de defensive problemene. Som er en løgn, da defensive problemer er som oftest årsak av et kollektivt svikt i flere ledd.

Etter deres logikk vil altså Liverpool lekke som faen i dag fordi fyren som fikset alle de defensive problemene ikke spiller. Det blir spennende å se. 

Banaltanal
BanaltanalInnlegg: 1279
19.02.19 19:20
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 17.04.20 15:48)

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 24933
19.02.19 19:24

Hvem er nr 11?

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47202
19.02.19 19:25
Banaltanal: Jammen i faen da. Hvordan klarer folk å la nr11 ta over tråden!? Drit i han, slutt og svar.

Helt sykt at folk svarer denne idioten. Han vil kverulere og være uenig uansett. Bare trolling, og fyren har lidelser. Et spesielt tilfelle for psyiatrien.

johwi68
johwi68Innlegg: 20448
19.02.19 19:27
Son: Kom tilbake når dere har noen solide argumenter hvorfor VvD etter et år i Liverpool plutselig er verdens beste. Enkelte av dere mente jo at Salah var bedre enn Messi også i fjor(lol). Det eneste jeg har hørt er "han" fikset de defensive problemene. Som er en løgn, da defensive problemer er som oftest årsak av et kollektivt svikt i flere ledd.

Hvorfor skriver du "dere", når det gjelder en samlet fotballverden?

Luka Modric, Ronaldo og Salah var de tre finalistene som kjempet om tittelen årets spiller 2018. Ikke Messi.

Virgil van Dijk var med på årets lag, som en av to stoppere. 

Dette er ikke kåringer av Liverpool-supportere, men av en samlet fotballverden. Journalister, trenere og spillere fra hele verden.

Messi hadde en sesong under pari, Salah satte scoringsrekorder på pur faenskap. VvD er så definitivt en av verdens beste forsvarsspillere, og det mener nok alle som har sett mer enn én fotballkamp den siste sesongen.

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10170
19.02.19 19:29

Det er så sykt. Sikkert ti personer skriver at man ikke skal svare Son og så fortsetter folk med det. Og attpåtil Johwi som man skulle trodd har lang nok erfaring på forumet..

Rome77
Rome77Innlegg: 10063
19.02.19 19:31
TheUnitedWay: Det er så sykt.

Faen, nå svarte jeg deg også...

johwi68
johwi68Innlegg: 20448
19.02.19 19:34
TheUnitedWay: Det er så sykt. Sikkert ti personer skriver at man ikke skal svare Son og så fortsetter folk med det. Og attpåtil Johwi som man skulle trodd har lang nok erfaring på forumet..

Det hadde vært interessant å høre karen svare på det jeg skriver.

"Dere", skriver han. UEFA, FIFA, journalister, managere og fotballspillere mener jo det han forsøker latterliggjøre. 

Ellers så er det jo sånn at hår i suppa lett kan fjernes, og ikke akkurat ødelegger et helt måltid. Denne Son klarer jo ikke på noe som helst måte å irritere meg, på samme vis som enkelte lar seg irritere. Alt det fjåsete han skriver peker jo kun tilbake på ham selv.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg