Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
Son
SonInnlegg: 9055
19.02.19 19:34
johwi68: Hvorfor skriver du "dere", når det gjelder en samlet fotballverden? Luka Modric, Ronaldo og Salah var de tre finalistene som kjempet om tittelen årets spiller 2018. Ikke Messi. Virgil van Dijk var med på årets lag, som en av to stoppere.  Dette er ikke kåringer av Liverpool-supportere, men av en samlet fotballverden. Journalister, trenere og spillere fra hele verden. Messi hadde en sesong under pari, Salah satte scoringsrekorder på pur faenskap. VvD er så definitivt en av verdens beste forsvarsspillere, og det mener nok alle som har sett mer enn én fotballkamp den siste sesongen.

Samlet fotballverden som også har stemt frem Dani Alves i en årrekke. David Luiz var vel også innom en stund. Som har stemt frem Ronaldo som beste spiller(som stemte frem Modric som bestespiller i år) foran Messi vil jeg ikke si er stemning basert på en hel fotballverden, men hvor kriteriene CL og WC blir heavy vektlagt og ikke individuelle ferdigheter som strengt er det kåringen handler om. Godt å høre at de korrupte stemmene plutselig er veldig seriøse nå.. :S

Messi en sesong under pari.
L m a o. Er det rart Liverpool supportere er en laughing stock for resten av fotballverden? Messi på halvmaskin er forsatt verdens beste.

(Innlegget ble redigert 19.02.19 19:36)

minuspol
minuspolInnlegg: 38201
19.02.19 19:36
johwi68: Det hadde vært interessant å høre karen svare på det jeg skriver.

Æhhh, NEI!

(Hmmm, om jeg trøkker denne kaktusen opp i rævva, kan det være godt?)

(Innlegget ble redigert 19.02.19 19:38)

Fjøsbonden
FjøsbondenInnlegg: 38223
19.02.19 19:38

Er det noen som trenger en utkaster i denne thread ?

 

johwi68
johwi68Innlegg: 20470
19.02.19 19:43
Son: Samlet fotballverden som også har stemt frem Dani Alves i en årrekke. David Luiz var vel også innom en stund. Som har stemt frem Ronaldo som beste spiller(som stemte frem Modric som bestespiller i år) foran Messi vil jeg ikke si er stemning basert på en hel fotballverden, men hvor kriteriene CL og WC blir heavy vektlagt og ikke individuelle ferdigheter som strengt er det kåringen handler om.  Messi en sesong under pari.
L m a o. Er det rart Liverpool supportere er en laughing stock for resten av fotballverden? Messi på halvmaskin er forsatt verdens beste.

Dani Alves var verdensklasse i en årrekke, og klarer fortsatt herje greit for PSG, senest mot Man Utd. David Luiz har hatt sine sesonger der han har fått velfortjent ros.

Messi på halv maskin er ikke mye å skryte av. På full maskin er han tidenes beste spiller. men, i fjor slet han med å markere seg i CL på et svakt Barcelona. I VM klarte han ikke markere seg nevneverdig, og det var vel kun i hjemlig liga han var virkelig god tidvis.

På samme måte som De Gea hadde en sesong langt under vanlig standard, og aldri endte opp med vanlig skryt. Svak for Man Utd, elendig for Spania.

Salah hadde en vanvittig sesong i fjor, mens VvD sannsynligvis var den spilleren som hadde størst innvirkning på et lag i 2018.

At supportere av LFC er en laughing stock vil du slite med å finne bevis for. Da er det mye lettere å finne spillere og managere som mener at de er de beste som finnes. Senest Robben i intervju før dagens kamp, og Kovacs som gruer seg til å møte Anfield-publikummet. 

Justice 96
Justice 96Innlegg: 46526
19.02.19 19:47

Messi på landsen er et ynkelig skue. Ikke i nærheten av tidenes beste. 

Naholmen
NaholmenInnlegg: 186
19.02.19 19:52
Son: Salah og VvD er de eneste som hadde fått plass på Bayern tror jeg vi sier ;)

Helt uinteressant diskusjon da lagene spiller så forskjellig som det nesten går an. Nytter ikke bare å sette spillere inn på hvilket som helst lag. Spillere responderer på ulike fotballstiler/filosofier/system, trenere, osv. Tempoforskjeller i ligaene kan ha mye å si, mange veldig gode spillere som lykkes i spania/italia som ikke funker i PL, og motsatt. 

Son
SonInnlegg: 9055
19.02.19 19:53
johwi68: Dani Alves var verdensklasse i en årrekke, og klarer fortsatt herje greit for PSG, senest mot Man Utd. David Luiz har hatt sine sesonger der han har fått velfortjent ros. Messi på halv maskin er ikke mye å skryte av. På full maskin er han tidenes beste spiller. men, i fjor slet han med å markere seg i CL på et svakt Barcelona. I VM klarte han ikke markere seg nevneverdig, og det var vel kun i hjemlig liga han var virkelig god tidvis. På samme måte som De Gea hadde en sesong langt under vanlig standard, og aldri endte opp med vanlig skryt. Svak for Man Utd, elendig for Spania. Salah hadde en vanvittig sesong i fjor, mens VvD sannsynligvis var den spilleren som hadde størst innvirkning på et lag i 2018. At supportere av LFC er en laughing stock vil du slite med å finne bevis for. Da er det mye lettere å finne spillere og managere som mener at de er de beste som finnes. Senest Robben i intervju før dagens kamp, og Kovacs som gruer seg til å møte Anfield-publikummet.

Gratulerer. Da forslår jeg at du går tilbake å se hvor mange som kritiserte han eller andre spillere for å bli stemt frem. Men det spiller vel ingen rolle nå som VVD ble det. Da vet jeg ikke hvorfor mange pool supportere var helt fra seg at Salah ikke vant. Denne steminga er jo 100% ærlig og riktig i følge deg. Stakkars.


Messi på en halv maskin er fortsatt verdens beste. Godt det er mer enn bare CL som gjelder i en sesong. Svakt Barcelona? Som omtrent gikk hele sesongen ubeseiret pga denne mannen avgjorde hver eneste kamp? Sure dude. Fotball ser du hvert fall ikke. Det avslørte du der.

Du mener at det ikke er bevis på at folk gjør narr av LFC supportere og at klubben har vært en joke de siste 10 årene? Du om det. Når var det sist gang dere vant en seriøst trofee? Er vel "ligacupen" på 13 år. Meget imponerende. Verden har ledd av dere i mange år. Det forandrer seg ikke fordi trenere og spillere sier hva som er riktig. Det ville jo vært idiotisk å gått ut å provosert motstanderen før kamp.

(Innlegget ble redigert 19.02.19 19:59)

Son
SonInnlegg: 9055
19.02.19 19:54
Naholmen: Helt uinteressant diskusjon da lagene spiller så forskjellig som det nesten går an. Nytter ikke bare å sette spillere inn på hvilket som helst lag. Spillere responderer på ulike fotballstiler/filosofier/system, trenere, osv. Tempoforskjeller i ligaene kan ha mye å si, mange veldig gode spillere som lykkes i spania/italia som ikke funker i PL, og motsatt.

Var ikke jeg som tok opp temaet ;-)

beardman
beardmanInnlegg: 2866
19.02.19 19:58
eppaen: Det MÅ da være lov å mene at vi møter et Bayern som ikke er uslåelige uten at noen undervurderer noe som helst.

Fyren skrev "Liverpool kommer til å kjøre over det latterlig svake Bayern-forsvaret. Ikke har de en midtbane som kan demme opp heller. Tipper 3-0 til Liverpool."

 

Hvis ikke det er å undervurdere Bayern så vet ikke jeg

 
beardman
beardmanInnlegg: 2866
19.02.19 19:59
Paddvart: Thiago som har levert 2 mål og 1 assist denne sesongen? Tror ikke han hadde fått plass på midtbanen.

HAHAHAHAHA

johwi68
johwi68Innlegg: 20470
19.02.19 20:04
Son: Messi på en halv maskin er fortsatt verdens beste. Godt det er mer enn bare CL som gjelder i en sesong. Svakt Barcelona? Som omtrent gikk hele sesongen ubeseiret pga denne mannen avgjorde hver eneste kamp? Sure dude. Fotball ser du hvert fall ikke. Det avslørte du der. Du mener at det ikke er bevis på at folk gjør narr av LFC supportere og at klubben har vært en joke de siste 10 årene? Du om det. Når var det sist gang dere vant en seriøst trofee? Er vel "ligacupen" på 13 år. Meget imponerende. Verden har ledd av dere i mange år.

Disse to avsnittene beviser jo greit at du ikke klarer å skille snørr og bart. Ikke bra når man befinner seg på et debattforum, og da blir veien kort til trolling og bastante meldinger.

Barcelona var svake i CL, ja, og ble slått ut av Roma. Men, det husker du sikkert veldig godt, og var kun ute etter å kverulere. Jeg skriver jo at det kun var i hjemlig liga han var god. At du seriøst mener at Messi på halv maskin er verdens beste spiller sier vel mer om at du lider av man crush, og ikke ser mye fotball selv. Det kryr av gode fotballspillere, og når Messi ikke leverer så rettes blikket mot dem.

Hvorfor du blander inn troféer i diskusjonen angående laughing stock vet nok bare du. Palace har veldig gode supportere, og vinner svært lite. Det samme kan sies om Rangers-supporterne i Glasgow, Fenebache sine, og Valencia sitt publikum. Regner med at Tottenham da har et bortimot latterlig publikum, siden de ikke vinner noe av betydning, og heller ikke er i nærheten av det. Har ikke opplevd å bli flirt ut en eneste gang i mitt over 40-årige supporterliv. 

Naholmen
NaholmenInnlegg: 186
19.02.19 20:08
Son: Fordi VvD er så voldsomt mye bedre enn Umtiti og Pique eller Ramos og Varane? Spillere som har levert på et toppnivå VvD foreløpig bare kan drømme om og har vunnet titler som han mest sannsynlig aldri kommer til å vinne. Sure dude.

Ramos, Varane, Umtiti, tøft selskap. Å ta seriegull med Barcelona som midtstopper trenger ikke være ensbetydende med å være en klassemidtstopper. Pique har for mange åpenbare svakheter i spillet sitt til å være der oppe. Bra lederegnskaper men mangler både fart, og til å være såpass svær svak duellstyrke. Mangler også noe i posisjonsspillet. Varane har vist at når Ramos eller Koscielny (franskrike) mangler så er han ikke fullt så stabil. Sånn sett vanskelig å sammenligne siden Van dijk er en utpreget ledertype som ikke affiseres så mye av hvem han spiller med siden det er han som styrer skuta. Hvem som er best er ikke nødvendigvis så enkelt da de ulike er på forskjellig stadie av karrièren. 

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13878
19.02.19 20:09

Johwi, dette er altfor kleint...du ødelegger tråden med sånt piss. Bare slutt, please.

Son
SonInnlegg: 9055
19.02.19 20:11
johwi68: Disse to avsnittene beviser jo greit at du ikke klarer å skille snørr og bart. Ikke bra når man befinner seg på et debattforum, og da blir veien kort til trolling og bastante meldinger. Barcelona var svake i CL, ja, og ble slått ut av Roma. Men, det husker du sikkert veldig godt, og var kun ute etter å kverulere. Jeg skriver jo at det kun var i hjemlig liga han var god. At du seriøst mener at Messi på halv maskin er verdens beste spiller sier vel mer om at du lider av man crush, og ikke ser mye fotball selv. Det kryr av gode fotballspillere, og når Messi ikke leverer så rettes blikket mot dem. Hvorfor du blander inn troféer i diskusjonen angående laughing stock vet nok bare du. Palace har veldig gode supportere, og vinner svært lite. Det samme kan sies om Rangers-supporterne i Glasgow, Fenebache sine, og Valencia sitt publikum. Regner med at Tottenham da har et bortimot latterlig publikum, siden de ikke vinner noe av betydning, og heller ikke er i nærheten av det. Har ikke opplevd å bli flirt ut en eneste gang i mitt over 40-årige supporterliv.

Beviser mer enn du noensinne har klart på nesten 20k forsøk.

Det at han var kun god i hjemlig liga er også feil, men. Han var god i CL og i cupen også. Det at de går på arbeidsuhell mot Roma er ikke pga Messi. Han var enorm før det. 

Messi på en halvmaskin er verdens beste ja. Kall det crush, men det hadde nok du også hatt om han var kledd i rødt og leverte som han gjør. Ser jo bare hvor mange spillere enkelte av dere hevder er plutselig verdens beste og hadde danket ut halve troppen til Bayern osv. Humor

Det er slike personer som deg som ikke evner å se hvor mye han faktisk gjør og som sitter å klager på at han "ikke løper nok". En hel fotballverden, supportere, trenere og spillere har sagt at Messi er best selv på dårlige dager. Om Messi ikke spiller en dritt neste sesong. Så er fortsatt Messi verdens beste.

Å ja når Messi leverer på halv maskin så er han fortsatt best. Så god er han. Det sier vel heller mer om dine evner til å vurderes hans ferdigheter. Selv på dårlige dager er Messi fortsatt verdens beste. 

Fordi verden har ledd av hvor mange ganger dere har feilet og hvor ofte dere driter dere ut "We don't let it slip" er jo en klassiker. Tydelig at du ikke forstår poenget. Nok en gang. Verden ler av dere, ikke med dere.

(Innlegget ble redigert 19.02.19 20:15)

Zenix
ZenixInnlegg: 8123
19.02.19 20:11
Son: Svakt Barcelona? Som omtrent gikk hele sesongen ubeseiret pga denne mannen avgjorde hver eneste kamp? Sure dude. Fotball ser du hvert fall ikke. Det avslørte du der.

Så du ser om ikke alt, så hvertfall det meste, av Liverpool, Barcelona og Bayern Munchen. I tillegg har du sett rikelig av både Chelsea og Real Madrid (jfr. Ronaldo og Luiz-fnysingen). Hvert fall nok til å konstantere at eksperter, medspillere, motspillere, managere og supportere verden over er en gjeng uvitende fjols.

Imponerende i en alder av 13. Det skal du ha.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17749
19.02.19 20:38
TheUnitedWay: Det er så sykt. Sikkert ti personer skriver at man ikke skal svare Son og så fortsetter folk med det. Og attpåtil Johwi som man skulle trodd har lang nok erfaring på forumet..

Nå satte vel han bare på ett generellt grunnlag ut fra fakta skapet på plass.

ElChivato
ElChivatoInnlegg: 11510
19.02.19 21:18

Er det mulig å få karius tilbake?

MiniGH
MiniGHInnlegg: 5324
19.02.19 23:06

Clean sheet mot Bayern med Matip og Fabinho som stoppere må være godkjent. Skulle gjerne ha omsatt minst én av sjansene, men scorer vi først i München ser det bra ut. Satser på 1-1 og videre på bortemål, så kan Bayern angre seg over at de ikke angrep mer i dag.

Morsomt å se Keita med økende selvtillit, og Henderson med en skikkelig kaptein-forestilling. Blir godt å få VVD tilbake.

OT next!

Mamadou17
Mamadou17Innlegg: 582
19.02.19 23:11
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 17.04.20 15:48)

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22513
20.02.19 00:27
Son: Om Messi ikke spiller en dritt neste sesong. Så er fortsatt Messi verdens beste. Å ja når Messi leverer på halv maskin så er han fortsatt best. Så god er han. Det sier vel heller mer om dine evner til å vurderes hans ferdigheter. Selv på dårlige dager er Messi fortsatt verdens beste.

Vet da søren hva man skal kalle dette. Heltedyrkelse?
For all del; Lionel Messi er en av verdens beste fotballspillere gjennom alle tider, men det samme kan i aller høyeste grad sies om Christiano Ronaldo. 
Når Messi ikke er på sitt beste så er han heller ikke en av verdens aller beste spillere.

Å påstå at VVD ikke er en av verdens beste midtstoppere viser rett og slett en total mangel på fotballforståelse, eller et helt ekstremt subjektivt syn på fotball om ikke er forenlig med hva som faktisk er reellt for alle oss andre. Han er rett og slett en forsvarsspiller uten svakheter, som i tillegg har store lederegenskaper. Han skal ha veldig mye av æren for at både Liverpool og Nederland har tatt store skritt det siste året eller så.
(Jeg er forresten Unitedsupporter, så mitt syn på VVS er definitivt ikke farget av klubbriller.)

Kælighet
KælighetInnlegg: 11757
20.02.19 00:40
FrannyLee: Nå satte vel han bare på ett generellt grunnlag ut fra fakta skapet på plass.

Er det alle prøver på. Det funker ikke. Det som derimot funker er å ignorere trollet. Når ingen biter så vil det ikke være like gøy for trollet å være troll lenger.

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 25402
20.02.19 00:42

"Når Messi ikke er på sitt beste så er han heller ikke en av verdens beste spillere".

Slik som i dag. Et par susere opp på 36. benkerad og to meget gode frisparkmuligheter som resulterte i henholdsvis ufarlig lumpe opp på netttaket og et skudd i lårhøyde midt i muren. 

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13878
20.02.19 00:59
KingAnderson: (Jeg er forresten Unitedsupporter, så mitt syn på VVS er definitivt ikke farget av klubbriller.)

Gud bedre mann, kan du gi faen? Vet hva du og dere hadde ment om jeg turet inn i klubbtråden deres og begynte å diskutere med troll. 

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22513
20.02.19 01:19

Synes uansett ikke man skal angripe denne Son.
Gutter i den alderen ser gjerne litt mer svart/hvitt på verdenen enn vi voksne, og det er vel greit at han får holde på sine idealer og drømmer en stund til. Voksenlivet kommer fort nok uansett.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22513
20.02.19 01:21
Machine_Head: Gud bedre mann, kan du gi faen? Vet hva du og dere hadde ment om jeg turet inn i klubbtråden deres og begynte å diskutere med troll.

Jeg er av den mening at alle skal få en mulighet.

Men ser poenget, og skal ikke begi meg inn på en lang diskusjon rundt temaet.

looprevil_fc_x2
looprevil_fc_x2Innlegg: 5142
20.02.19 02:00

Mye slurv på siste tredjedel i dag. Selv om Bayern var mer forsiktige enn de pleier å være, fikk vi fortsatt en del gode overgangsmuligheter, som dessverre ble sløst bort.

Også skjønner jeg ikke at Origi som knapt har vist noe de siste årene, og arbeidshesten Milner, får komme inn på bekostning av Shaqiri og Sturridge når vi jakter mål.

Men men, 0-0 er ikke så ille resultat likevel. Bayern vil nok ta mer risiko på hjemmebane, og da er vi mer enn kapable til å straffe dem på kontringer. Scorer vi først, blir det virkelig interessant. Men presisjonen må opp, og bedre avgjørelser trengs.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 66484
20.02.19 08:00

--- Lovren har vel aldri sett så kul ut noen gang....

JFT_96
JFT_96Innlegg: 24777
20.02.19 08:04

0-0 er da et helt ok utgangspunkt. Sannsynligheten for at vi går 2x90 uten å score ser jeg på som liten.

malhen
malhenInnlegg: 23190
20.02.19 08:38

0-0 er helt greit. Går videre på alle uavgjortresultater bortsett fra 0-0. Og går selvfølgelig videre med seier.

Det er flere resultater som sender Liverpool videre enn omvendt. 

Guarnere2
Guarnere2Innlegg: 5441
20.02.19 09:17

Bayern må frem i neste kamp, og det bør passe oss utmerket, i tillegg har man kanskje nå klart å dytte fra seg favorittstempelet til tyskerne slik at bottlerne kan slappe litt mer av i neste kamp.

Dog, Salah, Mane.. terpings på sluttprodukt. i fjor hadde de scoret 3 mål i en kamp som igår.

Klikk for å gå tilbake til toppen