Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
Corvus
CorvusInnlegg: 25571
06.03.19 10:32
Rome77: La oss heller ta fem minutter og gosse oss over at Sergio Ramos og skrotnissene hans halter ynkelig ut av CL og alt annet om dagen. Små gleder er også gleder...

Absolutt, fint å se fortvilelsen til Ramos der han står fortvilet under kampen og angrer på at han prøvde å være smart, men endte opp som en idiot og en syndebukk. Herlig!

Laban
LabanInnlegg: 10727
06.03.19 13:00

Hei. Tenkte kanskje dette var rette sted. Vi drar over til Liverpool for å se gutta mot Chelsea og har bestilt billetter gjennom et firma som videreformidler sesongkort. Har fått med meg at kontroll er skjerpet inn av klubben,  men hvor sannsynlig er det å bli stoppet? Noen som har opplevd det? 

minuspol
minuspolInnlegg: 37856
06.03.19 13:21
Corvus: Tja, da kan det samme til stor grad sies om Wijnaldum og Fabinho. Kan ikke ha tre midtbanespillere på banen samtidig som omtrent er vaksinert mot å skape noe som helst. Og Henderson er den klart svakeste av disse tre, og bør ut.

Jeg er vel ikke direkte uenig i at det blir litt overkill med de tre samtidig på banen, men ser at det kan være gunstig mot de aller skarpeste lagene. 


Det er nok heller ingen tvil om at det nok har vært Keita som skulle gi endel av de målpoengene fra midten man savner. De som Oxlade-Chamberlain bidro med sist sesong. Det har ikke fungert så langt. Slik er det i blant. 


Kevin de Bruyne står forøvrig med 1 målpoeng så langt denne sesongen. Om Hendo ikke gjør jobben sin, hva skal man da si om de Bruyne? Og igjen, slik er det i blant.


 

Corvus
CorvusInnlegg: 25571
06.03.19 13:31
minuspol: Kevin de Bruyne står forøvrig med 1 målpoeng så langt denne sesongen. Om Hendo ikke gjør jobben sin, hva skal man da si om de Bruyne? Og igjen, slik er det i blant.

De Bruyne har jo stort sett vært skadet hele sesongen, og har milevis igjen til formen. I form så produserer han målpoeng i bøtter og spann.


Synes Keita eller Shaqiri burde spilt mer, mer kreative spillere. Skal bli godt å få Ox tilbake. Da blir det minimalt med spilletid på Henderson. Milner er vel også kraftig på vei ned.

Tellyrex
TellyrexInnlegg: 7010
06.03.19 13:35
minuspol: Kevin de Bruyne står forøvrig med 1 målpoeng så langt denne sesongen. Om Hendo ikke gjør jobben sin, hva skal man da si om de Bruyne? Og igjen, slik er det i blant.

Blir uansett sært å sammenligne Hendo og KDB. De spiller i en helt forskjellig rolle og posisjon. 

Men jeg hadde forventet så vanvittig mye er av Hendo, og det er vel heller lite sannsynlig at han blir noe bedre. 

Vi har et lite problem sentral, men håper at Keita blir den spilleren alle sa at han var. Hvis ikke kunne jeg tenke meg noe nytt sentralt.

Hva med Neves, han er vel brukbar, ung og har et stort potensiale? Hva med denne Havertz, ser at han blir hauset litt opp om dagen.

En av de pluss Fekir? Vi må i alle fall ta grep på midtbanen, for den er relativt svak. Bredden må uansett utbedres her, slik at man kan kjempe på flere fronter.

Er det noen spennende spillere på akademiet om dagen?

minuspol
minuspolInnlegg: 37856
06.03.19 13:36
Corvus: De Bruyne har jo stort sett vært skadet hele sesongen, og har milevis igjen til formen. I form så produserer han målpoeng i bøtter og spann.

Jepp, slikt skjer!


Jeg synes også Keita skulle spilt mer, men jeg er langt i fra sikker på om det hadde hjulpet noe. Sannsynligvis ikke.

minuspol
minuspolInnlegg: 37856
06.03.19 13:42
Tellyrex: Blir uansett sært å sammenligne Hendo og KDB. De spiller i en helt forskjellig rolle og posisjon.

Vel, ta det med noen andre.


Midtbanen til Liverpool består i dag av Milner, Hendo, Gini, Fabinho, Keita, Lallana og Oxlade-Chamberlain. En i mitt hode god miks. I tillegg presterer Grujic bedre i BL enn alle spillerne fansen ønsker seg fra samme liga.


Så jeg er ikke enig i at man har et problem på midtbanen. Liverpool har faktisk kun et problem, at City er så gode. 


Jeg er spent på hvordan Liverpool skal kjøpe seg bedre. Det blir forbanna vanskelig. 

ybuddy
ybuddyInnlegg: 446
06.03.19 13:44

En kreativ midtbanespiller alà Coutinho må vel være det man kunne trengt, få til mer spill gjennom midten igjen.

(Innlegget ble redigert 06.03.19 13:45)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41434
06.03.19 13:45
ybuddy: En kreativ midtbane spiller alà Coutinho må vel være det man kunne trengt, få til mer spill gjennom midten igjen.

Coutinho spilte jo ikke særlig mye midtbane i Liverpool mot slutten. Han var klart mest angriper.

ybuddy
ybuddyInnlegg: 446
06.03.19 13:47

Tenker mer på kreativiteten rundt han og de han og mulighetene han skapte for andre.

Guarnere2
Guarnere2Innlegg: 5389
06.03.19 13:49
KongOlav2: Coutinho spilte jo ikke særlig mye midtbane i Liverpool mot slutten. Han var klart mest angriper.

Tja, mulig på papiret, men han lå mye i mellomrommet. Er der vi trenger noen. Firmino er spiss når de viser lagoppstillingen, men ser han ofte trekker langt ned på banen.


Vi mangler kreativitet sentralt. Hvem som er aktuelle er vanskelig å si, men det må hentes noe. 


Gi meg det, og en midstopper (De ligt ja takk, gjerrigknark FSG alternativ Ginter?), samt en back up/Konkurent til Firmino, så ser det bra ut.

minuspol
minuspolInnlegg: 37856
06.03.19 13:49
ybuddy: En kreativ midtbanespiller alà Coutinho må vel være det man kunne trengt, få til mer spill gjennom midten igjen.

Da måtte man ha ofret en av de tre foran i de fleste kampene. Det var der han spilte brorparten av kampene sine.

Det virker som om Klopp vi ha noe annet hos en av de tre på midten. Gjennombruddskraft og trøkk framover. Det gir Keita, om han finner formen, og Xlade-Chamberlain, når han blir skadefri.

(Innlegget ble redigert 06.03.19 13:50)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41434
06.03.19 13:50
ybuddy: Tenker mer på kreativiteten rundt han og de han og mulighetene han skapte for andre

Dersom vi skulle spilt utpreget 433 (noe som kanskje det Klopp helst ønsker), ville en Coutinho-type spiller vært først og fremst aktuell på venstrekanten, ikke som indreløper. Om vi skal hente noen, må det være en som fungerer optimalt i en mer typisk indreløperrolle (om man da ikke skal spille med to tydelige dyptliggende midtbanespillere).

Knaxern
KnaxernInnlegg: 46904
06.03.19 13:59

"Jeg er spent på hvordan Liverpool skal kjøpe seg bedre. Det blir forbanna vanskelig."


Kjøpe bedre spillere offensivt enn det vi har. Sturridge, Lallana, Origi er ikke godt nok når vi skal rotere og de er heller ikke gode nok til å utgjøre en forskjell fra benken(finnes selvsagt noen veldig få unntak).

minuspol
minuspolInnlegg: 37856
06.03.19 14:19
Knaxern: Kjøpe bedre spillere offensivt enn det vi har. Sturridge, Lallana, Origi er ikke godt nok når vi skal rotere og de er heller ikke gode nok til å utgjøre en forskjell fra benken(finnes selvsagt noen veldig få unntak).

Kjøpe bedre reserver? Jeg ble ikke helt overbevist om at det ble så mye enklere nå.

Vi trenger ikke flere Shaqiri akkurat. 

 

 

(Innlegget ble redigert 06.03.19 14:25)

May25
May25Innlegg: 2594
06.03.19 14:33
minuspol: Kjøpe bedre reserver?

Det var vel ikke helt det han sa. 

Ruddock
RuddockInnlegg: 1188
06.03.19 14:35
Corvus: Hva slags unnskyldning har Henderson for å ikke ha produsert noe på 2-3 år.. samtidig som Klopp etterlyser mer mål og assists fra midtbanespillerne.

Hvis du går tilbake til 14/15 sesongen så hadde Henderson 6 mål og 9 assists i PL. Og det er vel den siste sesongen han ble brukt fremover på banen. Vi så en helt annen Henderson med en gang Klopp kom inn og det er helt åpenbart at Henderson spiller en rolle som Klopp har instruert han til. I de tre siste kampene så har vel Henderson hatt en mere fremskutt rolle når han har spilt med Fabinho og han har helt åpenbart produsert flere sjanser. Det har vært vanskelige kamper og han burde stått med et par assist i disse kampene hvis avslutningene har vært gode nok.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41434
06.03.19 14:35
minuspol: Kjøpe bedre reserver? Jeg ble ikke helt overbevist om at det ble så mye enklere nå. Vi trenger ikke flere Shaqiri akkurat.

Det finnes vel spillere som vi kan kjøpe, og som er nærmere angrepstrioen vår i kvalitet enn Shaqiri, uten at de nødvendigvis utkonkurrerer en av de tre på topp.

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13854
06.03.19 14:46
KongOlav2: Det finnes vel spillere som vi kan kjøpe, og som er nærmere angrepstrioen vår i kvalitet enn Shaqiri, uten at de nødvendigvis utkonkurrerer en av de tre på topp.

Hvis United (blant andre) skal kjempe om å få signere Jadon Sancho f.eks så kan vi gjøre det også. 

minuspol
minuspolInnlegg: 37856
06.03.19 14:47
May25: Det var vel ikke helt det han sa.

Nei jeg vet ikke? Derfor denne?

 

Kjøpe bedre spillere enn Mané, Firmino og Salah? Slik at disse blir roteringsspillere eller reserver?

 

Jeg synes verken et ene eller det andre ser spesielt lett ut skal jeg være ærlig.

 

Jeg svermer for Fekir og Ziyech. Har sett endel av en Ezekiel Palacios hos River Plate som kan bli noe stort men han er i overkant kåt og kan like fort være en typisk sør-amerikaner som det går til hundene med. Uansett bare en gambling. Vet klubber har trukket seg pga livet utenfor banen. Ellers Joao Felix da, det virker å være noe spesielt og kunne vel kanskje gått i lære en sesong.

 

Klopp signaliserer egentlig ganske tydelig hva han vil ha på midten med den gjengen han har nå. At det skal komme inn en offensiv playmaker der ser jeg som lite sannsynlig, men Klopp kan jo tenke det er neste steg. Da må det i såfall ryddes bort noen spillere.

 

Og de foran. Der tar jo Shaqiri opp en plass bak de tre faste. Lallana og Oxlade-Chamberlain kan spille der. Jeg regner med en skal inn om Sturridge og Origi forsvinner ut, la oss håpe det blir Fekir. Men da får man et luksusproblem.

(Innlegget ble redigert 06.03.19 14:52)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41434
06.03.19 14:50
Machine_Head: Hvis United (blant andre) skal kjempe om å få signere Jadon Sancho f.eks så kan vi gjøre det også.

Ja, om det er én spiller man kunne brutt £100m-grensa for, måtte det vært Sancho.

Corvus
CorvusInnlegg: 25571
06.03.19 15:13
Ruddock: Hvis du går tilbake til 14/15 sesongen så hadde Henderson 6 mål og 9 assists i PL. Og det er vel den siste sesongen han ble brukt fremover på banen

Dette er 4 år siden. En evighet i fotball


 Med Wijnaldum, og nå også Fabinho så må man forvente mer av Henderson, men man får det aldri.


Og det holder ikke, kan ikke ha 3 midtbanespillere som ikke leverer noe som helst offensivt.

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
06.03.19 15:14

Jeg holder på med en masteroppgave og lurte på hvem som er den mest rabiate LFC'eren på VGD om dagen?

Faquarl
FaquarlInnlegg: 12040
06.03.19 15:20
gurglebassen: Jeg holder på med en masteroppgave og lurte på hvem som er den mest rabiate LFC'eren på VGD om dagen?

VGoth

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 24487
06.03.19 15:22
gurglebassen: Jeg holder på med en masteroppgave og lurte på hvem som er den mest rabiate LFC'eren på VGD om dagen?

Må være han som mente at Salah lett burde ha scoret hattrick mot Everton i helga.

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
06.03.19 15:22
Faquarl: VGoth

Hvis vi ser bort fra Yesil og minus, er det noen andre?

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
06.03.19 15:23
Folkflesk: Må være han som mente at Salah lett burde ha scoret hattrick mot Everton i helga.

Legendag?

mcdermott
mcdermottInnlegg: 66224
06.03.19 15:29

---- Salah slipper landskamper nå,, det tror jeg vi kommer til å dra nytte av 

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 24487
06.03.19 15:35
gurglebassen: Legendag?

Husker ikke navnet. Ser skikkelig aggressiv ut på profilbildet. Fotballkunnskapen tørr jeg ikke å kommentere av hensyn til min egen personlige sikkerhet. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg