Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
Magnific
MagnificInnlegg: 13491
15.03.19 15:23

Håper definitivt Barca slår ut United ja, de passer oss helt nydelig å møte. 


Ellers tipper jeg at Juve og CR sender City på ræva ut i semien.

Son
SonInnlegg: 8888
15.03.19 15:24
Coutinho10: tap mot dem i finalen.

lol

masterpool
masterpoolInnlegg: 18524
15.03.19 15:50

Vet ikke hvorfor jeg gidder, men Johwi, du kan jo lime ditt innlegg inn sammen med Telly sitt.


Du påstår at du har vært supporter lenge, tydeligvis ikke lenger enn 2006 ihvertfall. Så før din tid, så vant vi CL i 2005, med spillere som Djimi Traore, Dudek, Baros, og på benken satt det verdensklasse i A. Nunez, og Igor Biscan. Det er fullt mulig å vinne CL med noen mangler i et lag, noe dette beviser rimelig greit. Kan jo også diskutere om Leicester laget som vant serien var i nærheten av komplett? Neida, de var jo ikke det.


Klopp ser nytten i alle sine spillere, såvel som Moreno, Lallana, og Mignolet. Han ser også nytten av Henderson, Origi og Milner. Det er uansett ikke sånn at spillerne ikke kan bidra med noe som helst, selv Karius sto jo i veien i ny og ne. Det er forøvrig ikke det Telly prøver å få frem heller, såvidt jeg forstår han. På samme måte som at Lallana har prestert mer enn hele VGD tilsammen, på en fotballbane, og er en meget god fotballspiller. Det samme kan sies om Mignolet, selv om det ikke betyr at man ikje kan finne bedre spillere.


ALLE som spiller fotball i verdens beste ligaer, er gode fotballspillere. Fellaini gjorde sin nytte i United, under Mourinho. De som ikke er gode nok, faller fort igjennom. Så er det forskjell på det, og være god nok til å vinne de største pokalene.


Forøvrig så ser jeg jo enkelte har begynt å forskuttere seier i PL, og CL allerede, var vel noen av de samme som feiret 7 poengs ledelse på City litt tidligere i sesongen...

Denat
DenatInnlegg: 3468
15.03.19 16:02

Det er i alle fall betydelig enklere å forstå de som er positive til dagens situasjon, fremfor de tullingene som leter med lupe etter negative ting før de gjenntar disse 40-50 ganger i uken, sesongen gjennom.

 

Bare for å kunne si: Dette så jeg allerede i høst, om dette ikke skulle gå veien til slutt.

 

Jeg begriper ikke at bl.a du og telly gidder å se fotball, når dere ikke er kapabel til å nyte det som nå skjer og har skjedd denne sesongen. For la oss være ærlige, dere gjør jo ikke det.

Er det verdt det, bare for å kanskje kunne nyte det den dagen, og kanskje de påfølgende dagene, vi vinner et stort trofé? Så negative som dere er, ser jeg igrun ikke for meg at dere klarer å nyte at Henderson en dag løfter et trofé engang... 

(Innlegget ble redigert 15.03.19 16:06)

modo
modoInnlegg: 4200
15.03.19 16:25
johwi68: Du tror at et lag som vinner CL kan ha to store mangler?

Hvor historieløs går det an å bli? Hint: 2005.

eppaen
eppaenInnlegg: 27741
15.03.19 16:47
Denat: utgangspunktet

Poenget er vel at Barca aldri lar en sånn kollaps skje igjen. 

minuspol
minuspolInnlegg: 38060
15.03.19 16:58
masterpool: Forøvrig så ser jeg jo enkelte har begynt å forskuttere seier i PL, og CL allerede, var vel noen av de samme som feiret 7 poengs ledelse på City litt tidligere i sesongen...

Du er ikke så dum? Eller... Det er vel akkurat det du er dessverre.

Legendag_
Legendag_Innlegg: 6304
15.03.19 20:14
minuspol: Det er vel akkurat det du er dessverre.

Finnes det en mer nedsnødd idiot i VGD-historien? 

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47286
15.03.19 20:38

Liverpool are the only English side to win at the Nou Camp, Bernabeu, San Siro and the Allianz Arena (& Olympic Stadium) in the Champions League.

masterpool
masterpoolInnlegg: 18524
15.03.19 21:07

Denat: Jeg skjønner fortsatt ikke hvorfor du gidder å diskutere dette, når du fortsatt ikke skjønner det grann av hva som diskuteres.


Du lever liksom i din egen fantasiverden, hvor du har hengt deg helt opp i de som ikke mener Henderson er verdensklasse. 


Det er tydeligvis ingen her inne som nyter det Liverpool driver med, for jeg har fortsatt til gode å se noen som er fornøyd med alt. Milner, Lallana, Sturridge, Origi, TAA, Matip, Lovren, Shaqiri, er spillere som det ikke akkurat er unison hylling fra samtlige her. Skal vel to kamper tilbake, hvor Lallana ble karakterdrept, ingen skjønte Klopp osv...Men så lenge det ikke er Henderson eller TAA, så er jo ikke dette så nøye, det beviser jo VGD ganske greit.


Jeg mener at vi kan slippe Milner, Sturridge, og Moreno i sommer, og hente inn noen nye. Så det betyr at denne sesongen ikke kan nytes!


Og om du lurer, for min del kan Mignolet, Lovren og Moreno løfte trofeet, jeg gir blaffen i hvem, så lenge en Liverpoolspiller gjør det. Men så er det akkurat det som er viktigst for meg, ikke om Henderson gjør det eller ei, som ser ut er viktigst for enkelte her.

Denat
DenatInnlegg: 3468
15.03.19 21:13

Hvorfor tror du dette dreier seg om Henderson?

 

Dette handler om at du nesten konsekvent sutrer og klager på alt og alle sesongen gjennom i en sesong hvor vi er 1 poeng bak 1.plassen med 8 kamper igjen å spille, og er i kvartfinalen i CL med gode muligheter til en plass i semifinalen, etter å ha sendt ut både Bayern og Napoli på veien.

 

At det er noen spillere man gjerne ser erstattet til sommeren er helt OK. Det er noe alle ønsker. De fleste av oss klarer dog å omfavne det positive som skjer med klubben samtidig. Det er tross alt langt mer positive ting som skjer, enn at du ikke liker en spiller som er med på denne suksessen, som denne sesongen tross alt har vært så langt. 

(Innlegget ble redigert 15.03.19 21:17)

Liddell
LiddellInnlegg: 7137
15.03.19 21:24

Fantastisk trekning for Liverpool! Selvsagt ingen walkover  men det beste vi kunne fått. Også digg at City trakk Tottenham. Selv om jeg tror City tar dem er nok Spurs det laget det vil koste mest å spille mot.


Blir en ulidelig spennende vår dette.. 

masterpool
masterpoolInnlegg: 18524
15.03.19 22:11

Vel, jeg nyter hver eneste seier jeg, uten problem. Jeg ønsker bare at det skal ende med en pokal, og da må man ta alle faresignal alvorlig.


Interessant hvordan du får at jeg mener TAA spiller i feil posisjon, og at Henderson ikke er god nok som anker, er alt og alle. Det gjenspeiler jo ganske tydelig hvem som er viktig for din del.


Hvem sier at Telly, eller jeg, eller hvem som helst andre, sier at det som skjer ikke er positivt. Vi klarer å gjøre det samtidig, akkurat som vi ser rom for forbedringer samtidig.

Denat
DenatInnlegg: 3468
15.03.19 22:45

Nei, dere klarer helt åpenbart ikke det når ca. 95% av samtlige innlegg dere to poster her inne er piss, sutring, negativitet og kritikk. Det være seg Henderson, Trent, Firmino, Mané, Salah, Keita, Milner, Lallana, Origi og ikke minst Klopp, som blir slaktet hver gang han finner på å starte med et lag som ikke er 100% slik dere hadde håpet på. Skal jeg lete frem bevis? 

 

Helt absurd å lese at du nyter hver eneste seier, når du i så godt som samtlige kamper sitter og skriver så mye negativt piss som du gjør. Helt ok det, men vær nå for faen ærlig på at du ikke er fornøyd, fremfor å holde på slik og likevell sitte å glise til kompisene dine og skryte over nok en seier.

Nå tar jeg kvelden, men om du ønsker søker jeg gjerne frem bevis for mine påstander. En eller annen gang i løpet av helgen/uken.

Kan ta en litet titt på kampen mot Bayern, før jeg tar kveld. En kamp hvor vi altså slår Bayern, som står uten tap på hjemmebane på over nesten et halvt år, 3-1 på bortebane og sender forrige sesongs semifinalist ut av turneringen.

Fra lagoppstillingen kommer, til kampen er slutt, har du rukket å poste 23 innlegg, hvor midtbanen og laget generelt får kritikk, og hvor du i tillegg konkret nevner Henderson, Trent, Lallana, Origi, Matip og Fabinho i negative ordelag. Du skjønner ikke at det negstive fokuset ditt blir litt i overkant, i en kamp vi har god kontroll i, samt vinner med 2 mål? 

(Innlegget ble redigert 15.03.19 23:02)

StevenPatrick
StevenPatrickInnlegg: 28318
15.03.19 22:52

Sjeldent jeg gidde besøke der for tiden, men...
Er det virkelig noen som ønsker seg poengtrekk for City, for å vinne ligaen på den måten?
Da ville jeg vært skamfull.


Har City fått en mengde petrodollar, og dermed en konkurransefordel i fanget?  Definitivt.
Har City brutt det reglementet som ble opprettet for å beskytte status quo?  Sikkert.
Men er det riktig å respektere et reglement som beskytter de "opprinnelige" storklubbene, eller ihvertfall de som fikk fordelene da CL ble et faktum?
Eller er det ok at flere klubber kommer opp?  Personlig heller jeg mot det siste. Og den eneste måten i dagens fotball er gjennom økonomiske tilskudd.

Leoparden1
Leoparden1Innlegg: 6008
15.03.19 22:59

Hvore er Pikachu? Nytt nick eller bare trukket seg inn i hiet?


Ser vi ham om det går noen kamper med motbakke, mon tro?

Denat
DenatInnlegg: 3468
15.03.19 23:13

SP: Det må gjerne komme flere klubber opp for min del, så lenge de gjør det innenfor de reglene som ligger til grunne. Bryter de reglene, skal de straffes. Ellers er det jo ikke noe poeng å ha regler.


Om Man City har brutt reglene, hvor mye, hvor mange eller hvor alvorlige skal jeg ikke uttale meg om nå, men om det er såpass at et poengtrekk er på sin plass så skal de selvsagt ha dette. Vil et ligagull smake mindre deilig? Ikke for min del, vi har tross alt fått som fortjent dersom Man City straffes for ulovlige fordeler. Blir som at en syklist blir tatt ut av Tour de France midtveis i konkurransen fordi han har dopet seg. Synd for han og de rundt han, men vinneren er nok godt fornøyd med at jukset ble oppdaget og at han stakk av med seieren på ærlig vis. 


Jeg har ingen tro på at noen får poengtrekk så sent i sesongen uansett. Det er nok mer aktuelt at de starter med minuspoeng neste sesong. Selv tipper jeg det blir en bot som Man City tross alt driter i. 

masterpool
masterpoolInnlegg: 18524
15.03.19 23:13

Denat: Hvis det meg det negative jeg skrev etter Bayern kampen. Det bør jo være rimelig enkelt, den kampen gikk for to dager siden. Så kan vi like gjerne ødelegge visjonen din med det samme.


Du må gjerne lete frem kritikk av Klopp. Da vil du fort finne ut at jeg er rimelig langt nede på lista over hvem som gjør det ofte. Har forøvrig aldri lagt skjul på at jeg er stor fan av Klopp, som mange andre. Det betyr dog ikke at jeg kan være uenig i enkelte av hans valg, som tydeligvis omtrent alle andre her inne også er i ny og ne.


Du har rett i en ting, jeg kan kritisere hvem som helst, men jeg gir også ros til de som fortjener det. Ikke ulikt det veldig mange andre her inne gjør i diverse kampbørser.


Det du ønsker deg, er en rosaverden, hvor vi kun kommenterer det positive, og ikke det negative. Jeg velger heller å rose en god scoring, innlegg, pasning, eller takling, så kritiserer jeg det samme om det er elendig. 


Ellers, må lure litt på agendaen din? Har jeg vært en stor kritiker av Gini denne sesongen? Eller VVD? Alisson har jeg kritisert et fåtall ganger grunnet slurv, ellers egentlig kun ros. Når det kommer til Lallana, så har jeg kanskje vært en av de som har hatt mest sansen for han under Klopp. Nå er dessverre saken slik at hvis man kun bidrar i 2-3 kamper hver sesong, så holder det ikke. Har også fremhevet fremgangen til Keita, for ikke å snakke om Fabinho sin forvandling. Har vel også sagt at Lovren er bedre enn enkelte vil at det skal virke som.


Enten så kan du ikke lese, eller så velger du å overse det. 


Så kan du få en nyhet, jeg har på en eller annen måte rost samtlige som har spilt for Liverpool denne sesongen, inkludert både Mignolet og Moreno. Samtlige har gjort noe bra på banen for Liverpool denne sesongen.

masterpool
masterpoolInnlegg: 18524
15.03.19 23:16

SP: Ønsker ikke å vinne ligaen Pga poengtrekk, ihvertfall når det ikke skjer på forhånd. Altså, det vil jo alltid nevnes i forbindelse med ligagullet evnt. 


Så er det dessverre sånn at, at noen bryter regler. Da bør det også straffes. 


Jeg foretrekker å vinne, uten at City får poengtrekk.

StevenPatrick
StevenPatrickInnlegg: 28318
15.03.19 23:32
masterpool: Så er det dessverre sånn at, at noen bryter regler. Da bør det også straffes.

Også når reglene er satt for å bevare de store klubbenes hegemoni, heller enn å bringe inn reell konkurranse?
United gikk på børs, og fikk inn penger andre ikke hadde. Og bygde hva vi alle kjenner til.
City/Chelsea fikk samme hjelp fra en, heller enn tusen eiere. Hvor ligger den moralske forskjellen?
For meg er den fraværende. Og regelverket er lagetr for å beskytte de som var kjappest til "å bryte dagens regler". Og jeg vet de samme reglene ikke gjaldt da.  Noe som er hele poenget.

masterpool
masterpoolInnlegg: 18524
15.03.19 23:45

Ja og nei. 


United gikk på børs, men de kan heller ikke spytte inn så mye penger de bare ønsker etter regelverket idag.


De utnyttet dog sin mulighet når de kunne, det hadde forøvrig også en klubb som Liverpool kunne gjort. Ingen hindret andre klubber å gjøre det samme.


Det som bør være fokuset, er reglene. Brytes regler så bør det straffes. Så får man heller ta en diskusjon på reglene.


Jeg er enig med deg at det er lite moral i dette, men jeg er for at noe må gjøres for å stagge prisgaloppen.

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6631
15.03.19 23:52

Hvis man liksom skal dra inn moral i dette, som erke-sosialister selvsagt elsker mens de tror at de alltid er på rett side av den, bør det vel nevnes at City burde vært heve på hodet ut av alt som heter organisert idrett/business da verdens mest korrupte blodpenger er hele fundamentet for juksebonanzaen borte på Etihad.

McLovin
McLovinInnlegg: 13188
16.03.19 08:21
StevenPatrick: United gikk på børs, og fikk inn penger andre ikke hadde.

Smart trekk. Det burde Liverpool også gjort den gangen. 


Alle kunne gått på børs. Ikke alle kunne fått et regime kjent for brudd på menneskerettigheter og kvinneundertrykking som eiere.

LaLuzdelNorte
LaLuzdelNorteInnlegg: 981
16.03.19 14:12
Denat: Når Roma kan slå ut Barcelona med det utgangspunktet de fikk i første kampen, så kan selvfølgelig både Liverpool og Man Utd finne på å gjøre det samme.

Det har jo gjerne gått ett år siden dette skjedde, og laget har blitt forbredret/mer samspilt siden. Det var noen nye spillere som spilte under par mot Roma, den samme kollapsen hadde aldri skjedd i år. Men bruk gjerne Roma kampen til å undervurdere Barca, føler at noen LFC fans er litt for selvsikre mtp denne matchupen. 

(Innlegget ble redigert 16.03.19 14:12)

masterpool
masterpoolInnlegg: 18524
16.03.19 14:26

Da tror jeg du tar ganske feil. Barcelona er et fantastisk lag, men de er langt ifra overlegne i forhold til de lagene som er igjen. Kunne City slått Barcelona, ja, det tror jeg er mulig. Selvfølgelig kan også Barca slå ut City. 


At Barcelona nå er en stor favoritt i CL, er jeg ikke med på, og om United vinner over to kamper, så blir jeg langt ifra sjokkert.

Denat
DenatInnlegg: 3468
16.03.19 14:39

Jeg undervurderer ikke Barcelona. Jeg sier at både Man Utd og Liverpool har kapasitet til å slå ut Barcelona.


Det var ingen i verden som trodde at Roma skulle snu det oppgjøret forrige sesong. Liverpool og Man Utd er bedre enn Roma, og har selvfølgelug mulighet. Barcelona er ikke uslåelige, men favoritter. 

Denat
DenatInnlegg: 3468
16.03.19 20:08

Man City videre i FA Cupen etter å ha fått et straffe som aldri er straffe og en offsidescoring. Flott at de er videre, men den dommerhjelpen de får er helt absurd. 

Rome77
Rome77Innlegg: 10063
16.03.19 20:44

Det er synd at de går videre på åpenbare feil i samme kamp ja. Særlig for Swansea selvsagt, uviktig for oss som er ute.

LaLuzdelNorte
LaLuzdelNorteInnlegg: 981
17.03.19 00:52
masterpool: og om United vinner over to kamper, så blir jeg langt ifra sjokkert.

De slo såvidt PSG uten Neymar og Cavani, og de var utrolig heldige. I dag ble de overkjørt av Wolves, men de skal slå den soleklare La Liga lederen, med Messi i storform over 2 kamper, og du blir ikke sjokkert? Det blir Liverpool - Barca i semien, og det blir noen helvettes intense kamper.

(Innlegget ble redigert 17.03.19 00:53)

Aguero16
Aguero16Innlegg: 4026
17.03.19 00:55

"dommerhjelpen"


Ja vi prøvde og nevne dommerhjelp når vi møtte Wolves borte. Ikke så interessant selvsagt siden den situasjonen gikk mot oss. I dag var vi veldig heldig med dommerne ja.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg