Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17181
20.03.19 11:26
Coutinho10: Pep er grinete etter at Cardiff kampen deres er flyttet rett før semifinalen i FA cupen. Mener vi får en stor fordel. Han ville at kampen skulle blitt spilt i mai.

Han bare påpeker det som ett drawback som enhver manager av de andre topplagene i samme situasjon ville ha gjort.


Tror du ikke det?

Knaxern
KnaxernInnlegg: 46908
20.03.19 11:33
FrannyLee: Tror du ikke det?

Pep burde holde kjeft med tanke på de ressursene han har til rådighet, og hva slags vei han har hatt i cupene.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17181
20.03.19 11:52
Knaxern: Pep burde holde kjeft med tanke på de ressursene han har til rådighet, og hva slags vei han har hatt i cupene.

Det er det jo selvsagt ei ærlig sak å mene.


Jeg for min del trodde det gikk mer på prinsipper.


Ellers burde vel den nederste halvdelen av PL starte med en 1 eller 2-0  ledelse når de møtte de beste .


Men idrett fungerer jo ikke helt på denne måten og spessielt i fotball drar en jo store fordeler av sin fortid som ikke en halveis utdanka idrettsutøver i individuell idrett er halvnært.


Der er det the next big thing en prøver å spotte og kast penger etter.


Når dette faktisk skjer i  fotball så blir det ett veldig ramaskrik. Som du er innom med dette som du skriver over.

Gaute36
Gaute36Innlegg: 1703
20.03.19 13:13
Coutinho10: Han ville at kampen skulle blitt spilt i mai.

Når i mai da? Hvis Mancity går til semifinalen i CL er det vel bare mulig å spille kamp etter 12 mai? Det ville ihvertfall ikke vært rettferdig. 

Gaute36
Gaute36Innlegg: 1703
20.03.19 13:13
Coutinho10: Han ville at kampen skulle blitt spilt i mai.

.....

(Innlegget ble redigert 20.03.19 13:13)

JFT_96
JFT_96Innlegg: 24604
20.03.19 14:20

Hva er det United-supporternes store helt Evra har gjort nå? Leser noen greier om homofobi-uttalelser?

minuspol
minuspolInnlegg: 37856
20.03.19 14:40
Springer1: Shaq er for lat og udisiplinert i presset.  Klopp ber han få opp viljen og kondisen, eller slite benken.

Evt. har han slitt litt med en skade. 

minuspol
minuspolInnlegg: 37856
20.03.19 14:45
JFT_96: Hva er det United-supporternes store helt Evra har gjort nå? Leser noen greier om homofobi-uttalelser?

Evra føler seg misforstått og elsker alle. Han dømmer ingen. En parodi på seg selv.

Zenix
ZenixInnlegg: 8122
20.03.19 16:03
JFT_96: Hva er det United-supporternes store helt Evra har gjort nå? Leser noen greier om homofobi-uttalelser?

Evra har nok en gang slengt med leppa og vist sitt sanne jeg. Homo-ordet han brukte var visstnok "ikke ment slik". En av fotballverdens aller verste personligheter.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11181
20.03.19 16:07
Zenix: Evra har nok en gang slengt med leppa og vist sitt sanne jeg. Homo-ordet han brukte var visstnok "ikke ment slik". En av fotballverdens aller verste personligheter.

Jeg kan dokumentere gjennom veldig mange innlegg at jeg ikke er spesielt stor fan av Evra og forakter måten han håndterte rasismestyret på.

Når det er sagt, er det ditto mongo - men bare i motsatt leir - å påstå at han har en av de verste personlighetene i fotballverdenen. 

Jeg skjønner at du, som Liverpool-supporter, ikke er fan av fyren, men du trenger kanskje ikke å gi deg hen til de irrasjonelle følelsene hele tida?

PS: Hvor lenge er det siden det var gjengs å omtale Gary Alexander Neville på denne måten? (Og jo, han fikk lik omtale og stod omtrent likt i kurs.)


-Pat

mcdermott
mcdermottInnlegg: 66243
20.03.19 16:13

--- Men hovedspørsmålet må jo allikevel bli:er dette nok til at misschance forandrer profilbildet sitt? 

Rome77
Rome77Innlegg: 10063
20.03.19 16:13

Gary Neville ble etter hvert noenlunde  frisk av sykdommen sin...

Enzino
EnzinoInnlegg: 37883
20.03.19 16:33
FrannyLee: Han bare påpeker det som ett drawback som enhver manager av de andre topplagene i samme situasjon ville ha gjort.
Tror du ikke det?

Det fremstår unektlig som litt komisk hvis Pep klager på å måtte spille mot storlaget Cardiff rett før han skal møte giganten Brighton i en semifinale. City kan høvle over begge med b-laget sitt.


Såvidt jeg kan se er det kun en eneste annen ledig spot for den kampen, og det er i midtuken før serieavslutningen. Det er vel mulig at FA-tenker at man må holde den spotten ledig, i tilfelle noe annet skulle skjære seg som gjør at en annen kamp blir utsatt. En rimelig betrakning. Å spille ligakamp etter sesongavsluttnings-helgen, har vel ikke skjedd på flere tiår? Den legendariske kampen i 1989 gikk såvidt jeg husker etter sesongavslutningen. Men det var jo en ren seriefinale, slik at ingen av lagene fikk noen fordel av det.


Andre managere som har klaget på kampprogrammet mot mye tøffere motstand (som f.eks. Wenger og Fergie), har blitt latterliggjort for det. Da må Pep også tåle å bli latterliggjort for det. 


Wenger ble jo åpenlyst spottet i engelsk presse, da han foreslo vinterpause som i andre ligaer. Litt ironisk at konservative engelskmenn kommer til samme konklusjon, men er så treige at det skjer etter at han er ferdig med over 20 år i managerstolen.


Jeg er vel en av få ikke-City fans som elsker Pep og det han står for. Så mine betrakninger her går ikke på generell antipati. Men på at når man går all-in for å vinne 4 titler og bli legendarisk, så er et tett kampprogram på slutten av sesongen en selvfølgelig, og egentlig en ikke-sak.

eppaen
eppaenInnlegg: 27530
20.03.19 17:00
Enzino: komisk

Helt på linje her. Selveste Cardiff og Brighton etter hverandre burde være overkommelig med den stallen. 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17181
20.03.19 17:18
Enzino: Det fremstår unektlig som litt komisk hvis Pep klager på å måtte spille mot storlaget Cardiff rett før han skal møte giganten Brighton i en semifinale. City kan høvle over begge med b-laget sitt.

Jeg trodde det gikk mer på tidsintervall mellom kamp på prinsippielt grunnlag og ikke navn på motstander. Det er for det første.


For det andre er jeg mye tryggere på seier og også mindre krefter brukt der motstanderlaget har sitt eget spill og tørr å  bruke ball selv enn å møte lag der en nesten har all ball selv. Motstander ligger i ramma å tar ei å anna kontring.


I motsetning til mange virker det som er jeg rimelig sikker på at du bruker mer krefter selv når du skal distrubiere ball selv nesten hele tida og bevege deg i rom for å holde den i laget  enn når også motstander bruker den endel.


Spessielt for de konstruktive spillerne up front

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 14918
20.03.19 17:24
FrannyLee: I motsetning til mange virker det som er jeg rimelig sikker på at du bruker mer krefter selv når du skal distrubiere ball selv nesten hele tida og bevege deg i rom for å holde den i laget  enn når også motstander bruker den endel.

Nå var vel du primært keeper selv i dine aktive dager, men kan opplyse om at få ting er mer slitsomt enn å løpe rundt og dekke rom uten å få låne ballen i nærmere 90 ++ minutter. Både fysisk og psykisk....

radiogaga
radiogagaInnlegg: 452
20.03.19 17:27
Knaxern: Pep burde holde kjeft med tanke på de ressursene han har til rådighet, og hva slags vei han har hatt i cupene.

Så det gjør han diskvalifisert til å mene det samme som hvilken som helst annen manager ville ment om de var i Citys posisjon mtp kampprogram?

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17181
20.03.19 17:31
TheOpiate: Nå var vel du primært keeper selv i dine aktive dager, men kan opplyse om at få ting er mer slitsomt enn å løpe rundt og dekke rom uten å få låne ballen i nærmere 90 ++ minutter. Både fysisk og psykisk...

Dette er en diskusjon som ikke kommer av flekken uansett mest sannsynlig men jeg vil tippe at Roys og Rafaels gutter løp mye mindre i lengde enn Peps ditto når Pep tapte for de. Og også hadde ballen mye mindre naturligvis.

 

På samme måten som Joses gutter nok løp minst av topplagene både i  denne og sist sesong og også hadde ballen minst av topplagene

(Innlegget ble redigert 20.03.19 17:33)

Enzino
EnzinoInnlegg: 37883
20.03.19 17:38
FrannyLee: Jeg trodde det gikk mer på tidsintervall mellom kamp på prinsippielt grunnlag og ikke navn på motstander. Det er for det første.

Helt enig i at det prinsippielle er det viktigste. Og det prinsippielle har FA stått steinhardt på i flere tiår, uansett styrken på motstand. Og uansett om det er en ny manager eller en som er et household brand i engelsk fotball og har bidratt mye mer enn Pep til å utvikle PL og engelsk fotball.


Men jeg sier at det FREMSTÅR som komisk, når motstanden er som den er i de kampene som er eksemplet her.


For å bli mer prinsipiell i diskusjonen: Skal Pep forvente spesialbehandling, i forhold til en praksis som er fastlagt over flere 10-år?


Og som sagt: når skulle FA-lagt kampen?


Til sist: hva tror han at han har å tjene på sånne utspill? Det siste som funker på erke-konservative engelskmenn, er at det kommer en spanjol (eller en franskmann) og skal fortelle dem hvordan de skal styre ligaen sin.

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 14918
20.03.19 17:39
FrannyLee: Dette er en diskusjon som ikke kommer av flekken uansett mest sannsynlig men jeg vil tippe at Roys og Rafaels gutter løp mye mindre i lengde enn Peps ditto når Pep tapte for de.

Antall meter har lite å si på dette punktet, men skjønner egentlig ikke at jeg orket å svare deg på ditt forrige innlegg. Til å bruke såpass mye tid på et fotballforum, så besitter du minimalt med kjennskap til sporten i seg selv. Kanskje derfor du havnet i mål?

JFT_96
JFT_96Innlegg: 24604
20.03.19 20:39

Hehe, ja litt av en fyr han Evra. Slenger om seg med «nigger» og tydeligvis «faggot» nå. Godt han er hardhuda selv i det minste.

Denat
DenatInnlegg: 3302
20.03.19 20:51

Haha, man klarer altså, i et seriøst innlegg å påstå at man bruker mer krefter ved å ha ballen i laget enn å være laget som løper etter og dekker rom. 


Det er så fantastisk. Hvorfor har ikke Klopp og Guardiola tenkt på dette, og heller overlatt initiativet til sine motstandere for å spare litt på kreftene? 

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 14918
20.03.19 21:17
Denat: Haha, man klarer altså, i et seriøst innlegg å påstå at man bruker mer krefter ved å ha ballen i laget enn å være laget som løper etter og dekker rom. 
Det er så fantastisk. Hvorfor har ikke Klopp og Guardiola tenkt på dette, og heller overlatt initiativet til sine motstandere for å spare litt på kreftene?

Det er så natta at man aldri skulle tro personen har spilt så mye som et sekund fotball, eventuelt ikke forstår det psykiske og fysiske aspektet ved å bedrive noe lystbetont kontra noe negativt

robins
robinsInnlegg: 7829
20.03.19 21:44

«Å spille ligakamp etter sesongavsluttnings-helgen, har vel ikke skjedd på flere tiår? «


Joda, United fikk sin siste kamp utsatt i 2016, pga. en mistenkelig bag funnet før kampstart. 

Coutinho10
Coutinho10Innlegg: 15067
20.03.19 21:52

Trent trukket seg fra landslagstroppen. Spilt med ryggskade siden han ble byttet ut mot Burnley.

Coutinho10
Coutinho10Innlegg: 15067
20.03.19 21:53

Dobbel....

(Innlegget ble redigert 20.03.19 21:53)

Zenix
ZenixInnlegg: 8122
21.03.19 06:55
FrannyLee: I motsetning til mange virker det som er jeg rimelig sikker på at du bruker mer krefter selv når du skal distrubiere ball selv nesten hele tida og bevege deg i rom for å holde den i laget  enn når også motstander bruker den endel.

Av alle ting man har lest her inne..

Du vet at man som forsvarer må følge disse spillerne som "bevege seg i rom"? Og at man også må forflytte seg hele tiden for å demme opp for motstanderen? At man må jage ball og ballfører?

Det er jo ikke uten grunn at en manager som Pep omtaler det som å "hvile med ballen i laget". Det er åpenbart en enorm fordel, mentalt og fysisk, å ha kontroll over ballen i en kamp. 

Zenix
ZenixInnlegg: 8122
21.03.19 07:03
John||Locke: Jeg skjønner at du, som Liverpool-supporter, ikke er fan av fyren, men du trenger kanskje ikke å gi deg hen til de irrasjonelle følelsene hele tida?

"Hele tida"? Jeg har ofret svært få kalorier på Evra gjennom årene, og kan ikke huske å ha kommentert personen noe utover dette før nå, når det altså blir stilt spørsmål om fyren i en tråd jeg titter innom fra tid til annen.

Og jo, Evra er en av de verste personlighetene innen fotball. Hans åpenbare kjærlighet for offerrollen i Suarez-saken er èn ting, men den blir liksom komisk når han selv er å se på et par filmklipp hvor han bruker "kraftutrykk" om grupperinger selv. Nå sist i dette klippet om PSG. Han var vel også pådriveren for kaoset i den Franske landslagstroppen, og hvor mange andre spillere sparker en supporter i hodet?

Evra er en vemmelig fyr. Man skal ha rimelig tykke United-briller for å ikke se det.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17181
21.03.19 07:20
Zenix: Av alle ting man har lest her inne.. Du vet at man som forsvarer må følge disse spillerne som "bevege seg i rom"? Og at man også må forflytte seg hele tiden for å demme opp for motstanderen? At man må jage ball og ballfører? Det er jo ikke uten grunn at en manager som Pep omtaler det som å "hvile med ballen i laget". Det er åpenbart en enorm fordel, mentalt og fysisk, å ha kontroll over ballen i en kamp.

I utgangspunket er det selvsagt lite å argumentere mot dette , men en må også se litt på forutsetningene her.


Her har mann ett lag som jager seier og alt annet setter en tilbake to steg i gull\medaljekampen og ett som det er mer enn en seier for med uavgjort.


En seier for topplaget er ett skuldertrekk, de må vinne og forventes å vinne  mens bunnlaget har gull og glitter og storoverskrifter om de klarer å stikke kjepper i hjulene for ett eller flere av  topplagene. Om så bare med uavgjort


Så denne teorien dere har om at bunnlagene løper mest fordi de løper mest etter ball vil jeg gjerne se stats på. Jeg tror derimot de   står i ramma og tar imot  og dekker rom på ett begrenset område av banen og har mindre kilometer løpt som lag enn topplaget som har ballen la oss si sytti prosent av tiden.


Dette er for meg rimelig innlysende men jeg skal bøye meg for statistisk bevis :-)


 


 

minuspol
minuspolInnlegg: 37856
21.03.19 08:04
TheOpiate: Det er så natta at man aldri skulle tro personen har spilt så mye som et sekund fotball, eventuelt ikke forstår det psykiske og fysiske aspektet ved å bedrive noe lystbetont kontra noe negativt

At Franny ikke kan noe om noe dokumenterer han sånn cirka hver gang han skriver noe her.


Bare å la ligge. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg