Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
eppaen
eppaenInnlegg: 27520
05.04.19 23:36
masterpool: lett

Umulig å klage på hvertfall. Tar heller de kampene enn City sine. 

-liverbird-
-liverbird-Innlegg: 8104
05.04.19 23:57

Keita bra i dag, Fabinho utrolig svak til han å være, Gini var grusom. Henderson med et solid innhopp. TAA svak, Robertson roter, VVD bra og Matip best av forsvarsspillerene. Salah, Mane og Firmino spiller alle på det gjevne.

Dårlig match, gode bytter, viktig seier. Next.

Shenon
ShenonInnlegg: 5228
06.04.19 00:02
-liverbird-: Salah, Mane og Firmino spiller alle på det gjevne.

hehe


 


Mane gjør en av sine dårligste kamper på leeeeeenge


 


Salah blir kåret til BB av Sky - mens Firmino er glimrende kampen igjennom. Min BB, men ingen krise at Salah får den heller.


 


"på det jevne" er ikke i nærheten iallefall!


Ikke er Matip best der bak heller, der har vi parkert en Van, og den står stødigst i dag igjen!

masterpool
masterpoolInnlegg: 18382
06.04.19 00:07
eppaen: Umulig å klage på hvertfall. Tar heller de kampene enn City sine.

Er vel bare bortekampen mot United som er den store forskjellen på programmet. Ellers rimelig likt.

masterpool
masterpoolInnlegg: 18382
06.04.19 00:08
Shenon: Salah blir kåret til BB av Sky - mens Firmino er glimrende kampen igjennom. Min BB, men ingen krise at Salah får den heller.

Denne må vel være rimelig farget av den ene scoringen, for utover det så gjør ikke Salah spesielt mye ut av seg idag...

Shenon
ShenonInnlegg: 5228
06.04.19 00:12
masterpool: Denne må vel være rimelig farget av den ene scoringen, for utover det så gjør ikke Salah spesielt mye ut av seg idag...

Mulig det - han fikk den nå ihvertfall, og var definitivt ikke "på det jevne" med Mane, som hadde en skikkelig stinker i dag.


 


Og Firmino var minst 2 hakk bedre enn begge "på børsen" uansett - selv om "noen" (aka du) mente etter ca 65min i kamptråden at han var elendig...

-liverbird-
-liverbird-Innlegg: 8104
06.04.19 00:15
Shenon: Mane gjør en av sine dårligste kamper på leeeeeenge
 
Salah blir kåret til BB av Sky - mens Firmino er glimrende kampen igjennom. Min BB, men ingen krise at Salah får den heller.
 
"på det jevne" er ikke i nærheten iallefall!
Ikke er Matip best der bak heller, der har vi parkert en Van, og den står stødigst i dag igjen!

Utfordrer og kommer rundt 2-3 gang, noe andre ikke er i stand til. Har vår største sjanse i første omgang foruten målet i første omgang, spiller pent inn til Firmino ved en anledning som sleiver den bort.


 


Matip roter vekk ballen en gang og er svak på et utspill, ellers bunnsolid. Retter opp i flere dueller, tar lurven av Redmond som pisset på Fab og har et soloraid i første omgang som åpner hele Southampton opp. Solid i dag, best der bak.

masterpool
masterpoolInnlegg: 18382
06.04.19 00:15
Shenon: Mulig det - han fikk den nå ihvertfall, og var definitivt ikke "på det jevne" med Mane, som hadde en skikkelig stinker i dag.
 
Og Firmino var minst 2 hakk bedre enn begge "på børsen" uansett - selv om "noen" (aka du) mente etter ca 65min i kamptråden at han var elendig...

Jeg syns ingen av de på topp var spesielt gode idag i store deler av kampen. Firmino kommer seg litt på slutten, og får en målgivende også.


Ellers fint om du kan vise til hvor jeg skriver at Firmino er elendig, så lei av at folk skal finne opp ting jeg skal ha sagt.

Shenon
ShenonInnlegg: 5228
06.04.19 00:16
-liverbird-: Utfordrer og kommer rundt 2-3 gang, noe andre ikke er i stand til. Har vår største sjanse i første omgang foruten målet i første omgang, spiller pent inn til Firmino ved en anledning som sleiver den bort. Matip roter vekk ballen en gang og er svak på et utspill, ellers bunnsolid. Retter opp i flere dueller, tar lurven av Redmond som pisset på Fab og har et soloraid i første omgang som åpner hele Southampton opp. Solid i dag, best der bak.

Kan bare konkludere med at vi ikke har sett samme kamp


 


Go helg på toppen :)

-liverbird-
-liverbird-Innlegg: 8104
06.04.19 00:19
Shenon: Kan bare konkludere med at vi ikke har sett samme kamp

Mane var svak i dag, men Salah var virkelig ikke noe bedre. Hatet mot Matip får dere bare fortsette med, for all del, kos dere.

idiomatisk
idiomatiskInnlegg: 2749
06.04.19 03:02
Rome77: Rart det der når det skjer for 25. gang denne sesongen at man ikke klarer å se et endret mønster her?

Tror det er grunnen til at ordene pessimister OG optimister eksisterer. ;)

idiomatisk
idiomatiskInnlegg: 2749
06.04.19 03:02
Rome77: Rart det der når det skjer for 25. gang denne sesongen at man ikke klarer å se et endret mønster her?

2

(Innlegget ble redigert 06.04.19 03:02)

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6582
06.04.19 07:47
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 17.04.20 15:46)

johwi68
johwi68Innlegg: 20418
06.04.19 13:20
Rome77: Vi har den siste av våre "vanskelige" kamper neste runde, City har den første av sine...

Sånn er det med den saken.


Ellers ser man jo at media skaper sine myter. Man City har vært utilnærmelige, visstnok, og de aller fleste "ekspertene" gir dem gullet allerede nå. Senest en sak i VG i går, der en rekke norske fotballspillere og trenere forteller at Man City nærmest er det overlegent beste laget av de to som kjemper om gullet.


Etter at Rafa og hans Newcastle slo Man City 2-1 29.januar har de ikke tapt poeng (8 seiere på rad i PL), noe som er imponerende i seg selv. Men, det er ikke sånn at all disse trepoengerne har kommet etter overbevisende spill og utklassing, som enkelte her inne skal ha det til.


- 0-2 borte mot Everton kom etter to overtidsmål, et i hver omgang. 2-0 kom 7 minutter på overtid. Tight hele veien inn.
- 1-0 hjemme mot West Ham var en skikkelig sliteseier, der Hammers kom til sine sjanser og fort kunne ha rappet et poeng.
- Det samme gjentok seg i bortekampen mot B'mouth, der det ble nervepirrende helt inn. 1-0 igjen, og halvdramatisk på tampen.
- 2-0 borte mot Fulham var heller ingen maktdemonstrasjon, men en av de kjedeligste kampene jeg har sett denne sesongen.

En kontrollert seier mot Watford (3-1), etterhvert komfortabelt mot Arsenal (3-1), rutinemessig mot Cardiff (2-0) og knusing av et demoralisert Chelsea (6-0) er de øvrige seierne. Bunnsolide greier, men ingen grunn til å forvente at de nå enkelt skal surfe inn seiere mot Leicester og Palace (som de allerede har tapt mot denne sesongen), i bortekampene mot Brighton og Burnley (som sannsynligvis er avhengige av poeng), og ikke minst tøffe kamper mot Spurs og Man Utd. 2 hjemmekamper og 4 bortekamper.


Liverpool møter et Chelsea søndag, i det som sannsynligvis blir den tøffeste kampen vår i innspurten. Og de kommer fra en reise til Tsjekkia, og kvartfinale i Europaligaen torsdag kveld. To dager kortere hvile enn oss, og meget mulig med en redusert startellever.

De resterende kampene er Cardiff (b), Huddersfield (h), Newcastle (b) og Wolves (h).


Jeg våger påstå at bananskallene ser tydeligere ut for Man City, som i tillegg har fått vesentlig tøffere motstand i CL enn oss.

Ribba
RibbaInnlegg: 36027
06.04.19 13:27
johwi68: Jeg våger påstå at bananskallene ser tydeligere ut for Man City, som i tillegg har fått vesentlig tøffere motstand i CL enn oss.

Vi har uten tvil et letter program igjen enn det City. Men City er uten tvil et bedre lag enn det Liverpool er. Derfor er det forventet å være en fortsatt veldig jevn kamp om seriemesterskapet, med City som en liten favoritt.

eppaen
eppaenInnlegg: 27520
06.04.19 13:31
johwi68: utilnærmelige

Ser at flere melder at "de tapte jo for Palace og Leicester". I begge de kampene var det vel noen langskudd som aldri skjer igjen. City har et grunnspill som er "utilnærmelig". 


Poenget er uansett ikke kampprogrammet. Poenget er at City her gjort dette mange ganger med suksess, der Liverpool roter det til før eller siden. Flere bruker den argumentasjonen, og det er forståelig. 

johwi68
johwi68Innlegg: 20418
06.04.19 14:27
eppaen: Poenget er uansett ikke kampprogrammet. Poenget er at City her gjort dette mange ganger med suksess, der Liverpool roter det til før eller siden. Flere bruker den argumentasjonen, og det er forståelig.

Nei, poenget er at du er med på å skape denne myten. Myten om at Liverpool roter det til før eller siden.


Man City taper kamper, de høvler ikke over alle motstanderne, og de kan fort glippe med det programmet de har igjen. 


Det er forresten forsvinnende få spillere igjen fra det laget som tapte for Chelsea våren 2014. Ikke minst er manageren er ny, noe som ikke er ubetydelig.

Mot Chelsea stilte vi med følgende lag 27.april 2014:
Mignolet - Johnson, Skrtel, Sakho, Flanagan - Allen, Gerrard, Lucas - Sterling, Suarez, Coutinho. 
Altså et helt annet lag på alle mulige måter.

Den andre gangen vi virkelig var nær var i 2008/09. Men, da endte vi opp så nær Man Utd fordi vi hadde en helt vanvittig bra innspurt.
10-1-0 på de siste elleve kampene, inkludert en 4-1-seier mot nettopp Man Utd. På Old Trafford.

Denne snublingen og rotingen har ikke vært noe annet enn at vi har hatt for dårlige lag, for dårlige managere og for dårlige spillere. I mange år var det Gerrard som bar denne klubben på sine skuldre, og sørget for at vi på et vis var med i toppen og fighten om CL-plass. Rafa var en god manager helt til han fikk nok av håpløse eiere, mens Brendan hadde sin drømmesesong pga en vanvittig offensiv ledet av det som sannsynligvis var verdens beste spiller (sammen med Messi og Ronaldo) i 2013/14 - Suarez.


Denne sesongen har vi spilt en vanvittig bra fotball, og fortjener plasseringen og poengene vi har fått. Vi har en ellever som er nærmest perfekt satt opp for Klopp sin fotball, og vi har en stall som kun står tilbake for Man City sin. Det har vi fått til gjennom beinhard jobbing, en støtteapparat/ledelse og administrasjon som er helt i toppen, og spillere som uke inn og uke ut presterer på høyeste nivå.


Det verste av alt er at vi ikke har sett det beste av dette laget, med tanke på alder og tid enkelte har hatt i PL. Med Klopp ved roret i fem år til kan det fort være at det er LFC de andre lagene må strekke seg etter.

Alisson (26), TAA (20), Gomez (21), Virgil (27), Robertson (25), Fabinho (25), Keïta (24), Henderson (28), Salah (26), Firmino (27), Mané (26), Ox (25), Wijnaldum (28) og Matip (27) kan alle bidra i mange år framover. Klopp har en stamme på 14 spillere her som må få sin sjanse til å bygge seg opp til å bli et vinnerlag. Det er det Liverpool prøver på nå, forhåpentligvis med suksess. Tidligere har vi solgt spillere når vi har nærmet oss toppet, og skuffet stort i påfølgende sesonger. Alonso, Sterling, Torres, Mascherano, Suarez og Coutinho. Det er lite som tyder på at Alisson, Virgil, Fabinho, Salah, Mané eller Firmino er på reisefot.


Lovren, Mignolet, Clyne, Moreno, Sturridge, Lallana og Milner regner jeg med forsvinner snart, og da er de fleste spor etter Rodgers borte. En så svær jobb tar tid.

May25
May25Innlegg: 2591
06.04.19 15:21

Hvor jævla deilig var det ikke med Keita i går? Han startet svakt og spilte seg oppover. Scoret og greier.


 


Det er så deilig å se teknikken som Keita har, som virker så naturlig komfortabel med ballen i beina. Jeg liker også måten han tør (som Ox) å forsere ledd med ballen i beina. La oss håpe han får flere muligheter fremover, og tar vare på disse.

masterpool
masterpoolInnlegg: 18382
06.04.19 16:06

Jeg ser at enkelte andre her inne skaper sine egne myter.


Bournemouth - City var altså nervepirrende, hjemmelaget hadde 18% ballinnehav, og ikke en avslutning, verken på mål, eller utenfor, City hadde 23!! City hadde 14 cornere mot hjemmelaget sine null.


Du finner ikke en kamp i PL hvor et lag har blitt så til de grader rundspilt og overkjørt denne sesongen. At City avslutter elendig, det endrer ikke på saken om at Liverpool rett og slett ikke har vært i nærheten av å dominere kamper på samme nivå i år. Som en akkurat sa, grunnspillet er rett og slett utilnærmelig, og som Klopp nevnte, vi kan ikke spille slik. 

masterpool
masterpoolInnlegg: 18382
06.04.19 16:08

Jeg tror forøvrig ikke vi roter til noe som helst. Om vi får en uavgjort eller tap til, så er det fortsatt en glimrende sesong totalt sett. Bare redd for at City rett og slett er bedre, og henter dette hjem.

Ribba
RibbaInnlegg: 36027
06.04.19 16:13
masterpool: Bare redd for at City rett og slett er bedre, og henter dette hjem.

Ja, det er ikke usannsynlig at fra det tidspunktet vi ledet med 7 poeng på City og fram til sesongen er over, så vil City kun ha hatt ett poengtap.

eppaen
eppaenInnlegg: 27520
06.04.19 17:10
johwi68: myten

Tre tapte cupfinaler? Myte? 

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 14892
06.04.19 18:18

Har udugeligheten og frauden Rodgers tatt 15 av 18 mulige poeng siden han tok over Leicester?

johwi68
johwi68Innlegg: 20418
06.04.19 18:51
masterpool: Bournemouth - City var altså nervepirrende, hjemmelaget hadde 18% ballinnehav, og ikke en avslutning, verken på mål, eller utenfor, City hadde 23!! City hadde 14 cornere mot hjemmelaget sine null.

1-0, andrescoringen kom aldri, små-slåssing mellom Walker/King, Pep som så stor-stressa ut. Ja, hvis ikke kamper som ender 1-0 er nerveprirrende, i den forstand at det kun er ei scoring som skal til for å endre resultatet, så er det bare tøv å bruke ordet i forbindelse med fotball.


Det er ikke en myte at Man City har de resultatene de har. Det er et faktum.


Myten om at Liverpool snubler forsøker media og andre lags supportere å skape. Ja, og de mest nedsnødde LFC-supporterne.


Dagens LFC har tapt en CL-finale (som ikke et menneske i verden trodde de hadde en snøballs sjanse i Helvete å nå), en straffespark-konkurranse i ligacup-finalen mot Man City, og en Europaligafinale etter å ha fightet mot spanjoler og dommere. Snubling? Meh...


At "alle" blir så imponert over spillet til Man City får så være, at grunnspillet er så fabelaktig skulle da bare mangle (hvem skulle hatt det, om ikke et håndplukket lag fra øverste hylle, skapt av sjeik-penger?), men faktum er at de har tapt 4 kamper denne sesongen. Mot Chelsea. Mot Crystal Palace. Mot Leicester. Mot Newcastle.


De kan fort tape flere. 

johwi68
johwi68Innlegg: 20418
06.04.19 18:51
TheOpiate: Har udugeligheten og frauden Rodgers tatt 15 av 18 mulige poeng siden han tok over Leicester?

Frauden blir å hjelpe oss på Etihad...

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15281
06.04.19 18:53
johwi68: Frauden blir å hjelpe oss på Etihad...

Legger seg garantert i bitterhet over hvordan ting endte på Anfield. 


"greier ikke jeg det skal ingen få det til"

masterpool
masterpoolInnlegg: 18382
06.04.19 19:11

Hvor mange kamper City evnt taper, betyr jo fint lite så lenge de evnt er foran oss. Jeg skjønner at du er av typen hederlige tap osv, men det hjelper lite om City har tre tap mer enn oss, hvis de får pokalen.


Liverpool kan vinne resten av kampene, uten å bli mestere. Da snubler vi ikke, da har vi allerede snublet, det gjorde vi når vi hadde 5 poengs ledelse på City.


Det er lite nervepirrende å lede 1-0, når motstanderen aldri har ballen, og knapt kommer seg over midtbanen ila en hel kamp.


Og ja, City kan fort tape flere, det kan dessverre vi også, for ikke snakke om uavgjort.


En ting kan vi være enige om, uansett tap eller uavgjort, la oss håpe at vi tar flere poeng enn City, herfra og ut sesongen. Da kan vi løfte endelig krones som seriemestere igjen.

masterpool
masterpoolInnlegg: 18382
06.04.19 19:14

BR imponerer i Leicester, spiller tidvis også meget bra fotball. Hadde fort vært å kranglet om CL hvis han hadde vært der fra starten av sesongen.


Ellers, noen må sjekke hvorfor CP får så mange straffer, begynner å bli en del av de.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 46711
06.04.19 19:18

Det er vel innbyrdsen som kommer til å skille mellom oss og Man City mest sannsynlig.

Vi klarte ikke å vinne på Anfield, mens de slo oss på Etihad. Ikke det at vi var dårlige på Etihad. Mye marginer der. Sané sin scoring som har en retningsforandring, ballen er 1mm unna scoring for oss på 0-0, Kompany skulle hatt rødt på 0-0, og det faktum at vi ikke har god nok dekning bak VvD og Gomez. Lovren og Matip ødelegger som oftest for oss i slike kamper, og det gjorde Lovren ved to anledninger.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 46711
06.04.19 19:20

Bayern leker med BvB forøvrig, 4-0 til pause. En helt utrolig prestasjon å dra til Allianz og kontrollere inn en 3-1 seier.

Klikk for å gå tilbake til toppen