Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
Knaxern
KnaxernInnlegg: 47167
17.04.19 14:49

Er jo en uting som man har hentet inn fra utlandet. Folk er mye på sosiale medier og henter garantert inspirasjon derfra, hvor det oppfordres til piping og fiendtlig stemning.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15395
17.04.19 14:50
John||Locke: Da holder jeg heller en knapp på god, gammel library-stemning OT style!

Det er godt vi er forskjellig.

Zenix
ZenixInnlegg: 8123
17.04.19 15:17

Smått festlig å se mediene i dag etter Uniteds exit i går. "Eksperter" som går bananas og som skal mene det ene og det andre om hva United har og ikke har. De samme "ekspertene" sto for en hallelujastemning for noen uker siden, når Pogba var klodens beste midtbanespiller, og en målpoeng-konge som overgikk det meste i PL. Solskjær var taktisk meget oppegående, og det var "dette som var det egentlige nivået" til spillerne og dette laget. 

Og nei, jeg sikter ikke til supporterne av klubben som forståelig nok likte det de såg, men disse såkalte ekspertene som synset og mente og såg ting vi dødelige ikke såg. Vi som humret litt av det hele, og tenkte at det åpenbart skyldes et latterlig enkelt kampprogram for Kristiansunderen, i kombinasjon med at hva som helst ville løftet moralen over det Mourinho fikk til, vi humrer enda mer nå. Taktisk var de grufulle fra dag èn under Solskjær. 

Fotball-elskeren i meg begriper ikke hvordan en så stor klubb kan ansette en så begrenset trener som Solskjær på fulltid, mens Liverpool-supporteren i meg elsker det. Nå behøver man ikke å frykte konkurranse fra United på minst et par sesonger til, og det er så godt som rensket for Solskjær-artikler, sett bort fra disse forferdelige syte-ekspertene som seiler den veien høna sparker. 

Moro at man møter Barcelona i semien, tror det kan bli fryktelig spennende kamper. Fint at United MÅ vinne hjemme mot City også, selv om jeg ikke i min villeste fantasi klarer å se hvordan Solskjær og hans snodig sammenskrudde lag skal kunne demme opp for noe så taktisk oppegående som Peps City. Tør vi håpe på uavgjort?

(Innlegget ble redigert 17.04.19 15:18)

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 36345
17.04.19 15:29
John||Locke: Jeg stiller åpenbart et helt legitimt spørsmål.
-Pat

Jaja enig der, men helt tilfeldig at spørsmålet kommer i dag etter gårsdagens fadese, i stedet for samme dag som Chelsea matchen? Neppe ;) 

(Innlegget ble redigert 17.04.19 15:32)

Springer1
Springer1Innlegg: 370
17.04.19 15:32
Zenix: Moro at man møter Barcelona i semien,

Det kan kanskje bli i overkant moro??


Ble utrolig imponert over Barca i går. ManU er i utgangspunktet et robust lag med gode duell-spillere, men i går virket det som at Barca vant alt av dueller også.  De var skikkelig fysisk sterke / raske / smarte.  


Barca fikk United til å se ut som lilleputter på pasningsfronten også. Kun i våre beste stunder vil vi kunne nå opp til den hurtigheten og presisjonen Barca her i pasningsspillet. 


Hvordan skal vi kunne slå de ut over to kamper ????

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 36345
17.04.19 15:35
Springer1: Ble utrolig imponert over Barca i går. ManU er i utgangspunktet et robust lag med gode duell-spillere, men i går virket det som at Barca vant alt av dueller også.  De var skikkelig fysisk sterke / raske / smarte.  
Barca fikk United til å se ut som lilleputter på pasningsfronten også. Kun i våre beste stunder vil vi kunne nå opp til den hurtigheten og presisjonen Barca her i pasningsspillet. 
Hvordan skal vi kunne slå de ut over to kamper ????

Uenig med deg. Selvsagt er de gode på pasningsspill, men sånn utover det ble jeg ikke veldig skremt av det jeg så. Målene er jo gode enkeltmanssprestasjoner av Messi og Coutinho mens mål nr 2 er en keepertabbe av De Gea. Skal absolutt være mulig å ta de over 2 kamper. 

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15395
17.04.19 15:38

Barcelona er soleklart et av de beste lagene i verden, og Camp Nou blir utrolig vanskelig. Jeg setter likevel Manchester City enda høyere, og de har vi vært jevngode med i flere oppgjør nå.

Springer1
Springer1Innlegg: 370
17.04.19 15:39
InDeilawetrust: Skal absolutt være mulig å ta de over 2 kamper.

Håper du har rett (OK, først må vi holde Porto unna).  Vi får bare satse på å få låne ballen i blant, og kjøre Backene våre i full fart fremover!

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45556
17.04.19 15:40
WaltonBreckRd: Barcelona er soleklart et av de beste lagene i verden, og Camp Nou blir utrolig vanskelig. Jeg setter likevel Manchester City enda høyere, og de har vi vært jevngode med i flere oppgjør nå.

Har Manchester City Lionel Messi? Den som har han er det beste laget pdd.

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 26257
17.04.19 15:53
Zenix: som Peps City. Tør vi håpe på uavgjort?

Uavgjort er godt nok.
Vi fikk jo bare U borte mot Everton, og nesten bare det samme hjemme.
Les:spesielle kamper det her.


Det med å ansette OGS.
Nå er det nok i virkeligheten Ferguson som har bestemt dette.
Så vi skal ikke si for mye for tidlig synes jeg.
Uansett blir det noe annet å starte med blanke ark foran en sesong enn å komme til et lag som JM hadde gjort en god del uinspirert og dermed senket den mulige kvaliteten.

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 26257
17.04.19 15:58
Kristwic7: Har Manchester City Lionel Messi? Den som har han er det beste laget pdd.

Nei, men de har mange matchvinnere likevel.

Messi er god, men ikke ustoppelig.
Spør islendingene.
1-0 i går er jo flott, men ikke mer enn det man ser hver serierunde.
2-0, vel, hadde ikke keeperen rotet slikt ville vi kalt det for: klønete (fra Messi).

Uansett så er det mye psykologi her.
Sier man "Messi" stivner mange av skrekk.
Det er ikke nødvendig selv om han jo er meget god.

Men få ham isolert slik man klarer det på landslaget så er han ofte rimelig middels.

fun: rop - dette er landskamp til ham :).

minuspol
minuspolInnlegg: 37950
17.04.19 15:59
Zenix: Fotball-elskeren i meg begriper ikke hvordan en så stor klubb kan ansette en så begrenset trener som Solskjær på fulltid, mens Liverpool-supporteren i meg elsker det. Nå behøver man ikke å frykte konkurranse fra United på minst et par sesonger til, og det er så godt som rensket for Solskjær-artikler, sett bort fra disse forferdelige syte-ekspertene som seiler den veien høna sparker.

Herlig innlegg. Jeg forstår heller ingenting av at ingen oppegående eksperter eller whatnot bare tar en liten runde med seg sjøl. Det er både eks-managere og trenere/managere i dag og for framtiden som har forstått seg ihjæl på hvor bra Solskjær har vært for Man Utd. Og ingen nevner faget. 


Sitter de alle sammen og sier at hvem som helst kan bli manager for hvilket lag som helst? Bare man tilfører litt humør? 


Altså, Guggen er opp mot Klopp, han er opp mot Guardiola, Sarri. Dette er fagfolk. Dette er de beste i klassen. Og selv de beste i klassen er ikke alltid best.


Drømmen er om noen våger seg til å spørre Bielsa om hva han helt ærlig tenker om Solskjær som manager i en av verdens største klubber. 


Etter kampen i går så var det Solskjær traff med inngangen. Vel, hva med de 85 siste minuttene? Kan noen fortelle meg hva Man Utd forsøkte på da? Var det noen tilnærming til kampen i det hele tatt? Og slik synes jeg det er i alle kamper. Det er et lag med spillere med masse ferdigheter, men det finnes ingen plan. Absolutt ingen. Det er ikke slik at Paul Pogba er for dårlig, eller Ashley Young for den saks skyld. De eksponeres fordi manageren er på så djupt vatten at det er helt sjukt å se på.


Og dette kommer til å bli så stygt så stygt om ingen tar til fornuften kjapt.


La oss håpe det ryker iallfall denne sommeren også kanskje januar også, sjøl om det dessverre er helt utenkelig.


 

minuspol
minuspolInnlegg: 37950
17.04.19 16:05
Springer1: Ble utrolig imponert over Barca i går. ManU er i utgangspunktet et robust lag med gode duell-spillere, men i går virket det som at Barca vant alt av dueller også.  De var skikkelig fysisk sterke / raske / smarte.

Det blir fryktelig morsomt med Barcelona, og det er forskjell på Liverpool og Man Utd. Klopp kommer i det minste til å ha en plan, og det hjelper. Samtidig har laget spilt med en og flere planer under Klopp i mange år.


 

malhen
malhenInnlegg: 23035
17.04.19 17:03

Nå skal vi ikke forskuttere en semifinale i CL. 

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15395
17.04.19 17:04

Messi på Anfield blir også helt spesielt.

Tellyrex
TellyrexInnlegg: 7052
17.04.19 17:09
WaltonBreckRd: Messi på Anfield blir også helt spesielt.

Suarez og Coutinho likeså. Blir spennende å se hvordan velkomst Coutinho får, Suarez tror jeg får applaus herfra og til månen!

Denat
DenatInnlegg: 3379
17.04.19 17:13

"Etter kampen i går så var det Solskjær traff med inngangen. Vel, hva med de 85 siste minuttene? Kan noen fortelle meg hva Man Utd forsøkte på da? Var det noen tilnærming til kampen i det hele tatt? Og slik synes jeg det er i alle kamper. Det er et lag med spillere med masse ferdigheter, men det finnes ingen plan. Absolutt ingen. Det er ikke slik at Paul Pogba er for dårlig, eller Ashley Young for den saks skyld. De eksponeres fordi manageren er på så djupt vatten at det er helt sjukt å se på."


- Dette er så presist som man får det. Husker det samme skjedde mot Wolverhampton, der Solskjær ble hyllet for kampplanen. Gjorde alt rett var beskrivelsen til bl.a Hangeland. I en kamp de tapte 2-1 mot et lag det forventes å slå.


Husker også at unnskyldningen var at personlige feil ødela, og at Solskjær ikke kunne lastes noe for det. Som om taktikk, posisjon, instruks og arbeidsoppgaver ikke kan gjøre noen forskjell for den type tilfeldigheter. 

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 24882
17.04.19 17:13
Tellyrex: Suarez og Coutinho likeså. Blir spennende å se hvordan velkomst Coutinho får, Suarez tror jeg får applaus herfra og til månen!

Suarez: Applaus
Coutinho: Piping/mishagsytringer
Messi: Andektig stillhet

Tellyrex
TellyrexInnlegg: 7052
17.04.19 17:14
John||Locke: Hva faen er det du vrøvler om? Leser du i det hele tatt hva jeg skriver? Jeg underkjenner ikke at det ofte er fantastisk stemning på Anfield. ALT er ikke en pissekonkurranse for smågutter, selv om brorparten av respondentene i denne tråden later til å tro det. På tide å vokse opp å dra huet ut av den flaue supporterræva?

Fader, du er en hissig type. Pass på blodtrykket!

Jeg er vel en av de som relativt ofte stiller kritiske spørsmål til egen klubb, og får høre det deretter. Har definitivt hodet ute av den flaue supporterræva som du så fint kalte det.

Men jeg synes ikke at pipingen på Anfield er ekstrem. Man må jo se på hvilken motstander man møter. Er vel lite piping mot West Ham og Leicester.

Men det er klart at en klubb som Chelsea som synger om et ikon i klubben, stjal Torres i sin prime, også hadde de vel en tweet om "Slippen til Gerrard", det fikk vel folk til å pipe. 

Og i de tilfellene det pipes er vel det kun i de første minuttene, også går folk lei. 

Men du er jo så hissig. "Er dere dumme"" Få huet ut av den flauesupporter" ræva""Hva faen prater du om". Fremstår jo nesten krakilsk! 

Tellyrex
TellyrexInnlegg: 7052
17.04.19 17:15
Folkflesk: Coutinho: Piping/mishagsytringer

Er faktisk ikke så sikker på det...

mcdermott
mcdermottInnlegg: 66336
17.04.19 17:15

Nå skal vi ikke forskuttere en semifinale i CL. 


--- Enig, jeg tør i hvert fall ikke gjøre det. Mange som kommer til å ha det gøy i denne tråden om vi ryker i kveld. 

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13866
17.04.19 17:19
WaltonBreckRd: Jeg setter likevel Manchester City enda høyere, og de har vi vært jevngode med i flere oppgjør nå.

Barca har Lionel Messi. De er derfor bedre enn City. 

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15395
17.04.19 17:21

Du er nok inne på noe Machine. Man City er bare så latterlig gode.

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 24882
17.04.19 17:22
Denat: Det er ikke slik at Paul Pogba er for dårlig, eller Ashley Young for den saks skyld.

Ikke Pogba, men Ashley Young skal jeg svare deg et rungende JO på at er for dårlig. Man ser jo tid til ofte at han i PL ruser inn i spillere som en hønsehjerne på speed. Akkurat det har ikke noe med lagets taktikk å gjøre. Ny back på den siden fra august er en no-brainer.

(Innlegget ble redigert 17.04.19 17:27)

idiomatisk
idiomatiskInnlegg: 2989
17.04.19 17:40

Vi må endre måten vi behandler kvinner på i vår kultur sier Salah i et intervju med Time Magazine. 

Nydelig at en av fotballens aller største stjerner går ut offentlig å kritiserer sin egen religion. Hvor ofte er det vi ser muslimer gjøre slikt? Da mener jeg selvfølgelig offentlig. Så og si aldri. 

 

(Innlegget ble redigert 17.04.19 17:41)

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47167
17.04.19 17:43

Han kritiserer ikke egen religion, men selve kulturen. Og det er helt riktig det han kommer med.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15395
17.04.19 17:43

Fantstisk mann. 

wa11in
wa11inInnlegg: 4851
17.04.19 17:45
Folkflesk: Ikke Pogba, men Ashley Young skal jeg svare deg et rungende JO på at er for dårlig.

Nå er det jo sånn at en managers jobb også innebærer å finne løsninger som gjør at de svakeste spillerne ikke eksponeres for kjipe situasjoner alt for ofte også da. 

Er Ashley Young en veldig god PL-back? Nei, selvsagt ikke. Men man kan fint spille meget god fotball, og faktisk være i nærheten av best i ligaen selv med en elendig back. Liverpool var nære på å vinne hele shiten med en venstreback som ikke en gang får spilletid i skotsk toppserie, og det var med Brendan Rodgers bak spakene. De fleste som har fulgt med her en stund vet hva jeg tenker om BR, men selv han er jo i en helt annen liga enn OGS. 

Og som Minus peker på- hvorfor betaler vi noen for å kalle seg "fotballeksperter" når de ikke klarer å gjøre jobben sin litt skikkelig? Det er ikke én - 1 som har gått faglig til verks i sin analyse av Solskjær, det har bare vært skvalder om "the United way", "we are Man Utd", "få tilbake noe av Sir Alex sine tanker og ideer" og "godt humør og høy moral". Innholdsløst. Svada. Fullstendig blottet for verdi og faglig tyngde. 

Da Klopp ankom Anfield kom ikke resultatene av seg selv fra dag en, men allerede den første omgangen i den første kampen var det mulig å skimte hva som var planen, selv om man på ingen måte hadde Klopps ønskespillere til å utføre den. Nå har Solskjær vært i United i snart et halvt år, og jeg har til gode å høre noen si noe som helst vettugt om hva "Solskjærball" liksom skal gå ut på, annet enn "masse tempo, kontringer og solid forsvar". Samme "taktikk" som det lokale G10-laget med andre ord. 

Nei, fotballfaglig fremstår dette som fullstendig uforståelig. 
United gjør de samme feilene som Liverpool gjorde i starten med FSG som eiere- feilansettelser som avløser feilansettelser, krydret med sentimentale korttidsløsninger som plutselig får forlenget tilliten sin utover sitt opprinnelige mandat, som egentlig kun bestod i å få tilbake litt humør. Men så..? Hvor går veien videre? Hva er den neste oppgaven? Å få enda litt bedre humør? Og så enda litt bedre? Jeg undres. 

(Innlegget ble redigert 17.04.19 17:47)

idiomatisk
idiomatiskInnlegg: 2989
17.04.19 17:45
Knaxern: Han kritiserer ikke egen religion, men selve kulturen. Og det er helt riktig det han kommer med.

Sant nok.

 

Burde nok skrevet kulturen. Men det meste stammer vel fra egne tolkninger innad i religionen han tilhører, så helt feil er det ikke. 

(Innlegget ble redigert 17.04.19 17:47)

Kokuhaku
KokuhakuInnlegg: 4375
17.04.19 17:54

Hvorfor er det så nødvendig gjøre dette skille mellom kultur og religion i land hvor de religiøse verdiene, normene og reglene - altså kulturen - så til de grader har påvirket samfunnene?

 

 

(Innlegget ble redigert 17.04.19 17:55)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg