Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
KTBFFH
KTBFFHInnlegg: 2140
25.04.19 09:56

TheOpiate, ville ikke bekymret meg for mye når det kommer til Barca sin stålkontroll i ligaen når Real har vært så ræv og Atl mad snubler jevnlig fordi de ikke scorer mål. Den dere absolutt skal passe dere for er tidenes beste fotballspiller, mannen er ustoppelig, klarer dere å nøytralisere han til en viss grad så tror jeg mye er gjort i favør dere. Barcelona sliter med tredje mann i angrepet og Suarez har sett sine beste dager, dog har Barcelona overraskende vært veldig gode bakover. 

William_S3
William_S3Innlegg: 7722
25.04.19 09:57
TheOpiate: Absolutt en stor mulighet også der, og jeg vil vel også anse oss som nesten like store favoritter som Barca. Dog, dette Barca-laget har visst at de har stålkontroll på La Liga mer eller mindre hele sesongen, og viktigst av alt......Messi. Det vil heller ikke kunne kalles en fiasko å ryke for det desiderte beste spanske laget, som også har en bedre økonomisk ryggrad enn det vi kan stille med. At de i tillegg har tidenes desidert beste spiller i troppen hjelper også litt på

Lurer på hvordan Van Dijk skal hanskes med Messi. En spennende duell det der. 

Rome77
Rome77Innlegg: 10067
25.04.19 10:22
KTBFFH: I tillegg til at man ikke gjør det bedre i 2x2 nasjonale cuper på 2 år.

Skal man være med helt inn i PL og CL så må man enkelt og greit prioritere bort nasjonale cuper hvis man ikke har en tropp av størrelse og kvalitet som City. Det har ikke vi penger til sannsynligvis, og da er jeg helt enig i prioriteringen å ikke gi alt i disse cupene. Når man ser hva det faktisk koster å skulle vinne PL så er det jo helt sykt om dagen...


Jeg håper fortsatt vi skal ta ett av disse trofeene, men om vi ikke gjør det så nekter jeg å kalle dette en fiasko. Å bli med til the bitter end i disse to turneringene er meget, meget sterkt. Man må se på forbedring fra år til år, og forbedringen fra i fjor i PL er formidabel. Vi er så til de grader på rett vei, men om det blir trofe ut av det avhenger av flere ting. Det å være skikkelig med hele veien er uansett en følelse som er noe HELT annet enn det som vi har hatt på lenge.

KTBFFH
KTBFFHInnlegg: 2140
25.04.19 10:28

Ja forstår den, men regner med dere skjønner poenget mitt tilslutt. Til syvende og sist i fotball så blir man målt på trofeer og det må snart Liverpool levere med det laget de har og den troppen de har.

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 15055
25.04.19 11:02

Det er uten tvil skuffende å levere en sånn sesong og potensielt ende opp tomhendte, men utifra forutsetninger og forbedringen fra fjoråret så veier det faktisk opp for min egen del. Vi har mer eller mindre gjort det vi kunne. Ender vi opp tomhendte så er det dessverre bare en sesong hvor kun det perfekte ville holdt. Litt typisk at dette skal være sånn akkurat i år, men det er jo også typisk "Liverpoolsk"...

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13879
25.04.19 11:07
Denat: Trodde jeg skulle tenke at det ville være kun surt og irriterende at vi havner på 2.plass (om vi gjør det) med godt over 90 poeng, men alt jeg føler nå er stolthet. For en sesong, og det er for meg umulig å henge seg opp i ting som "den og den kampen burde vi vunnet". 
Faktum er at vi har levert en sinnsyk sesong, og poengtap i kamper man burde vunnet er noe samtlige lag i verden går på. Vi har dog klart å gjøre det såpass sjelden at vi sannsynligvis ender på 95-97 poeng og 1 tap gjennom hele sesongen.
Det er så imponerende, spesielt mtp at vi samtidig har tatt oss forbi PSG, Napoli og Bayern i CL.

Dette er så sant som det kan bli sagt. Det er selvfølgelig surt og leit om ligagullet glipper når vi har vært så nære, men sannheten er så enkel som at det ikke er vår feil. Vi har hatt en helt utrolig sesong, med et lag som har blitt så mye bedre at jeg nesten ikke kan tro det når jeg tenker litt på det. Bare tenk på det faktum at vi ikke engang har ofret deltagelsen vår i CL for å kunne holde følge med City i ligaen, vi er i semifinalen der for andre sesong på rad! Og med en ordentlig sjanse til å ta oss videre til nok en finale også faktisk, så bra er disse gutta og Klopp. 

Bare tenk på at vi har Virgil van Dijk som har spilt så ufattelig bra at han er den første forsvarsspilleren på nesten 15 år som blir kåret til årets spiller. Tenk på at årets spiller er hos oss for andre året på rad nå (hvor sykt er ikke det egentlig?). Tenk på at Jürgen Klopp har tatt oss fra nærmest middelhavsfarere i ligaen til et lag helt i toppen, ikke bare i England men i Europa. De store kanonene vil faktisk unngå å trekke oss nå, da de vet at vi er gode nok til å slå hvem som helst. 

Synes pratet om at vi må levere titler for at sesongen ikke skal være mislykket er så fryktelig bak mål når man ser på hva vi har levert. Hvis ikke City hadde vært så fryktelig gode selv hadde vi vært ligavinnere for flere uker, kanskje måneder siden, og det er ikke noe vi får gjort noe med. Jeg er bare så utrolig stolt av dette laget, og det beste er at dette ikke er noen one-off, men bare starten på denne reisen. Vi skal ta ligaen til slutt. 

(Innlegget ble redigert 25.04.19 11:07)

eppaen
eppaenInnlegg: 27856
25.04.19 11:09
KTBFFH: og den troppen de har

Tja. Du er klar over at de som blir byttet inn hos Liverpool heter Lallana, Origi, Sturridge og Moreno? Kvalitetsfallet når det skal byttes eller roteres på spillere kan virkelig ikke beskrives med ord. 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17795
25.04.19 11:10
Machine_Head: Bare tenk på at vi har Virgil van Dijk som har spilt så ufattelig bra at han er den første forsvarsspilleren på nesten 15 år som blir kåret til årets spiller

Det mest spessielle om en kan bruke det ordet er jo at det omtrent ikke finnes motforestillinger i de andre fotballgrupperingene mot denne utmerkelsen heller.


Når skjedde det sist om det i det hele tatt har skjedd

Banaltanal
BanaltanalInnlegg: 1280
25.04.19 11:18

Må stille meg bak siste taler her. Det er kjipt dersom det ender uten ligatittelen, men det Liverpool har prestert i år gjør definitivt at de hadde fortjent det. Alle spillerne og Klopp (spesielt) hadde inderlig fortjent å runde av denne sesongen med ligatrofeet. 

 

Klarer ikke helt å være med på at «alt annet enn trofeer er en nedtur»-tankegangen. Først og fremst mtp forutsetningene man har og hvem man konkurrerer mot. Si at Liverpool hadde slått Chelsea hjemme i 13/14 og Palace borte. Da hadde de vunnet ligaen men prestasjonen denne sesongen er allikevel mye større. Gratulerer med ellevilt bra gjennomført sesong LFC. Så må man jo fortsatt få lov til å håpe på noen usannsynlige City-poengtap i innspurten fortsatt.

 

PS. Siste taler var Machine_Head når jeg skrev innlegget. Ikke taknina, hehe.

(Innlegget ble redigert 25.04.19 11:19)

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6707
25.04.19 11:44

Man må selvsagt ta med seg den vannvittige framgangen vi har og være stolte over det. Samtidig vil sesongen, uansett hvor sterk den faktisk er, om vi blir stående uten en tittel også være fort glemt. Det står ingenting i historiebøkene om laget som endte som nummer 2.


Flott at mange greier å glede seg mer over hvor god vi er blitt enn "tapte" titler. For meg kjenner jeg at sommeren blir lang sånn fotballmessig. Usannsynlig surt blir dette om det ender slik jeg tror nå. 


Siden vi er LFC så skulle det ikke forundre meg om City spiller uavgjort mot Burnley og så taper vi mot Wolves. Vi slår ut Barca og møter Ajax i finalen og taper den.....da blir jeg på hytta til over nyttår.

minuspol
minuspolInnlegg: 38210
25.04.19 11:51

Jeg gleder meg til de neste kampene. Denne sesongen har minst en twist til i seg, men det kan like gjerne være Liverpool som fucker opp altså.

 

Allikevel. Det City viste mot Spurs, og til og med mot United de første 30, var ikke veldig bra. Snarere tvert i mot. Og Vardy trives mot slikt.

 

Så vi får se. For hver kamp både Liverpool og City vinner kommer poengtapet nærmere. Skal begge to vinne de tre siste også? Det ville vært sjukt med tanke på hvor mange seire begge allerede har på rad, City 11 strake og Liverpool 6 strake. 

(Innlegget ble redigert 25.04.19 11:53)

mcdermott
mcdermottInnlegg: 66502
25.04.19 11:56

--- Vi har ikke vunnet ligaen på 29 år men har 18 pokaler i skapene fra før. Vi har fem e-cuper og er i semifinalen for andre år på rad. 


Så har du f eks Spurs som vant ligaen sist i 1960/61.....og er i semifinalen i CL for første gang.


Alt i alt er det ikke veldig synd på oss ;)

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13879
25.04.19 12:02
iustitia_pro_XCVI: Flott at mange greier å glede seg mer over hvor god vi er blitt enn "tapte" titler. For meg kjenner jeg at sommeren blir lang sånn fotballmessig. Usannsynlig surt blir dette om det ender slik jeg tror nå.

Må være kjipt å ha en slik holdning.

minuspol
minuspolInnlegg: 38210
25.04.19 12:06
Machine_Head: Må være kjipt å ha en slik holdning.

Litt over normalt kjip fyr og da!

Tellyrex
TellyrexInnlegg: 7155
25.04.19 12:07

Vi har levert en helt nydelig sesong, men det er jo ekstremt bittert å sitte igjen med kun gode minner. Man vil jo gjerne ha noe å feire.

At det som mange mener er "tidenes Liverpool-lag" ikke skal få et ligacup trofe en gang er jo også bare helt hinsides.

Men jeg tar heller vår måte å gjøre det på, kontra sjeiker og blodpenger, da vil det bare smake enda bedre.

Håper virkelig at vi kan få til noe stort i CL. 

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 15055
25.04.19 12:11
iustitia_pro_XCVI: Man må selvsagt ta med seg den vannvittige framgangen vi har og være stolte over det. Samtidig vil sesongen, uansett hvor sterk den faktisk er, om vi blir stående uten en tittel også være fort glemt. Det står ingenting i historiebøkene om laget som endte som nummer 2.

Kommer du seriøst til å glemme denne sesongen relativt fort? Husker hver eneste sesong vi har gjort det bra med glede og entusiasme, selv om det nødvendigvis ikke ble noen titler. Hva andre supportere måtte mene og huske gir jeg fullstendig faen i. Jeg følger ikke Liverpool på bakgrunn av hva andre mener og husker...

May25
May25Innlegg: 2670
25.04.19 12:20
Tellyrex: Vi har levert en helt nydelig sesong, men det er jo ekstremt bittert å sitte igjen med kun gode minner. Man vil jo gjerne ha noe å feire.

Ja, dette er jeg enig i. 


Men man må se på hvem en kjemper mot og. Men denne sesongen blir billedlig som å kjempe med en Usain Bolt for seieren.


Man har forbedret seg 17 poeng fra samme tidspunkt i fjor. Det er så utrolig bra, det. 

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6707
25.04.19 12:31
Machine_Head: Må være kjipt å ha en slik holdning.

Holdning? Jeg sier jeg kommer til å slite med å glede meg over de store stegene vi tar når det likevel ender uten titler. Spesielt når vi ser hvilket lag/klubb som står mellom oss og ligatittelen.


Skal dette liksom være noe spesielt og en voldsomt kjip holdning? Du kommer til å flyte rundt på en rosa sky fram til 11.august fordi vi tar andreplass i ligaen og semifinale i CL?

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6707
25.04.19 12:34
TheOpiate: Kommer du seriøst til å glemme denne sesongen relativt fort?

Sa jeg det?


Jeg sier at det ikke vil stå noe som helst i historiebøkene om de fantastiske prestasjonene som gav oss en andreplass i PL i sesongen 2018/19. Denne enorme prestasjonen vil nærmest aldri bli dradd fram igjen av andre enn spesielt interessert (LFC supportere). Rimelig fair også; vi var altså ikke best denne sesongen og vinneren får all honnør i etterkant. 

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6707
25.04.19 12:37
TheOpiate: Husker hver eneste sesong vi har gjort det bra med glede og entusiasme, selv om det nødvendigvis ikke ble noen titler. Hva andre supportere måtte mene og huske gir jeg fullstendig faen i. Jeg følger ikke Liverpool på bakgrunn av hva andre mener og husker...

Jeg også. Jeg gledet meg stort over fotballen vi spilte under Rodgers da vi var nære og jeg gleder meg enda mer over slik vi framstår nå. Både på banen og klubb som helhet.


Ingenting av dette endrer på at det blir særdeles surt å ende denne sesongen uten en tittel. Nå er det ikke sikkert den gjør det, men i så fall blir det noe forbanna surt.

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6707
25.04.19 12:38
minuspol: Litt over normalt kjip fyr og da!

For et nusselig arsehole du er!

May25
May25Innlegg: 2670
25.04.19 12:42
iustitia_pro_XCVI: Ingenting av dette endrer på at det blir særdeles surt å ende denne sesongen uten en tittel. Nå er det ikke sikkert den gjør det, men i så fall blir det noe forbanna surt.

For å sette det på spissen ville du heller vunnet ligacupen og komme på 6. plass i ligaen enn å være i den posisjonen Liverpool er nå?


Uansett blir det trolig Community Shield neste sesong da, så da har du mulighet til å få ditt etterlengtede trofé dersom alt går til helvete resten av sesongen.

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 15055
25.04.19 12:42
iustitia_pro_XCVI: Jeg sier at det ikke vil stå noe som helst i historiebøkene om de fantastiske prestasjonene som gav oss en andreplass i PL i sesongen 2018/19. Denne enorme prestasjonen vil nærmest aldri bli dradd fram igjen av andre enn spesielt interessert (LFC supportere). Rimelig fair også; vi var altså ikke best denne sesongen og vinneren får all honnør i etterkant.

Og det plager deg?


Er ikke greia med å være supporter at du personlig får noe ut av det. Eller er det bragging rights som gjelder?

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28591
25.04.19 12:43
iustitia_pro_XCVI: Denne enorme prestasjonen vil nærmest aldri bli dradd fram igjen av andre enn spesielt interessert (LFC supportere).

Hva så?


Fotballen handler om nåtid, enig i at slutten av mai og juni blir kjipe om det ender med 0 trofeer, men så har vi  (andre) hatt det utrolig moro i august, september, oktober, november, desember, januar, februar, mars, og april. 


Jeg tar 10/10 ganger en sesong som Liverpool har hatt i år med 0 trofeer over en 4. plass med 68 poeng, men med en ligacup eller FA cup.

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13879
25.04.19 12:46
iustitia_pro_XCVI: Du kommer til å flyte rundt på en rosa sky fram til 11.august fordi vi tar andreplass i ligaen og semifinale i CL?

Ja. 


Ligaen er ikke avgjort enda forresten, og vi har en god sjans til å komme oss til finalen i CL. Du har jo tydeligvis bestemt deg for å være skuffet over sesongen allerede, så det betyr vel ikke så mye. 

idiomatisk
idiomatiskInnlegg: 3165
25.04.19 12:50
-k9b_: Fotballen handler om nåtid, enig i at slutten av mai og juni blir kjipe om det ender med 0 trofeer, men så har vi  (andre) hatt det utrolig moro i august, september, oktober, november, desember, januar, februar, mars, og april. 
Jeg tar 10/10 ganger en sesong som Liverpool har hatt i år med 0 trofeer over en 4. plass med 68 poeng, men med en ligacup eller FA cup.

Dette. 


Som norsk supporter som stort sett kun ser fotball på TV så er underholdningen jeg får igjennom en hel sesong viktigere enn et trofe.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28591
25.04.19 12:55
idiomatisk: Som norsk supporter som stort sett kun ser fotball på TV så er underholdningen jeg får igjennom en hel sesong viktigere enn et trofe.

Det er nok ikke så langt unna det for en engelsk supporter som går på hver kamp hele sesongen også. 

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15565
25.04.19 12:58

Dyche, Brendan, Hughton, vi har trua igjen.

Rome77
Rome77Innlegg: 10067
25.04.19 13:16
-k9b_: Jeg tar 10/10 ganger en sesong som Liverpool har hatt i år med 0 trofeer over en 4. plass med 68 poeng, men med en ligacup eller FA cup.

Fasit

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6707
25.04.19 13:17
Machine_Head: Ja.

Som sagt; flott for deg! 


Og så er det under forutsetning av at det ender slik jeg snakker. Du også kanskje, men det er bare teit at jeg gjør det?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg