Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
SilverBoy1
SilverBoy1Innlegg: 2846
28.04.19 02:29

Vi er best i verden. Hva er det dere hyler etter?

minuspol
minuspolInnlegg: 37978
28.04.19 10:10
Knaxern: Det går an å glede seg over progresjon og se på suksessen i det, samtidig som man mener at sluttresultatet i titler er en fiasko.

Du omtaler det å komme til en evt CL finale og bli nummer 2 i PL som en liten fiasko. Asså, Liverpool var ved sesongstart ikke favoritter til noe av dette. At man ryker tidlig i de to nasjonale cupene er i seg sjøl litt kjedelig, og jeg liker ikke det. Men summa summarum er ikke dette en liten fiasko, det er en enorm suksess. Og så kan det toppes av en tittel eller to. 


Ja faktisk, enn så lenge så er to titler mulig. Om noen nå sitter å tenker at denne sesongen kan ende opp som en liten fiasko er de helt forbanna langt ute å kjøre. Den eneste forklaringen på det er om dere ble supportere i november eller senere. Og det gjelder vel ikke deg?

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 14985
28.04.19 10:26

Endelig traff minus med noe =)

minuspol
minuspolInnlegg: 37978
28.04.19 10:30
TheOpiate: Endelig traff minus med noe =)

Hvorfor dette intense behovet for å dumme ut seg sjøl?

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 14985
28.04.19 10:32
minuspol: Hvorfor dette intense behovet for å dumme ut seg sjøl?

Hvorfor så grinete, du fikk jo ros?

Zwei_Minuten_Strafe
Zwei_Minuten_StrafeInnlegg: 1370
28.04.19 10:33

All inn på CL nå, la noen spillere få hvile i kampen mot Newcastle? Tror det er fornuftig med tanke på onsdagens kamp mot Barca

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41573
28.04.19 10:36
Zwei_Minuten_Strafe: All inn på CL nå, la noen spillere få hvile i kampen mot Newcastle? Tror det er fornuftig med tanke på onsdagens kamp mot Barca

Ikke tale om. Så lenge det er et lite håp om ligaen, bør det ikke være mange som hviles. Og om City mot formodning avgir et poeng i dag, bør det knapt hviles noen som helst!

Banaltanal
BanaltanalInnlegg: 1279
28.04.19 10:58

Det er 4 kamper igjen av sesongen, 5 hvis vi får det som vi vil. Det er ikke nå spillere skal hviles. At det i det hele tatt foreslås er helt på trynet.

Ribba
RibbaInnlegg: 36122
28.04.19 11:38
Knaxern: Det går an å glede seg over progresjon og se på suksessen i det, samtidig som man mener at sluttresultatet i titler er en fiasko. Men nå har jeg skjønt her inne at det går i stråmenn og det å skape en egen virkelighetsoppfatning. God natt, ja.

Nei, det går ikke an å glede seg over progresjon og se på suksessen i det, samtidig som man mener at sluttresultatet er en fiasko.

Det er totale motsetninger.

Det går an å glede seg over progresjon og se på suksessen i det, samtidig som man er skuffet over sluttresultatet. Men som sagt, fiasko er et ord du ikke bruker i en slik setning.

For fiasko er at man har bommet ekstremt mye på målsetningen sin. Ikke når man gjør det bedre enn man kan forvente, men akkurat ikke godt nok til at man når målsetningen sin.

Men selvsagt, om du drømmer om et Ligacuptrofee og gladelig ville ha ofret sjansen for et PL og CL trofe, så selvsagt. 2018/19 er en megafiaskosesong. Og så mine anbefaler til er at du bør starte et opprop om at det må gjøres drastiske endringer i Liverpoolhierarkiet. Ut med Klopp og alle spillere som ønsker å drømmer om PL- og CL-trofeer, og inn med spillere som gladelig lar et Caraboa Cuptrofee toppe karrieren deres.

For et trofe er jo et trofe.

(Innlegget ble redigert 28.04.19 11:38)

Tellyrex
TellyrexInnlegg: 7068
28.04.19 11:56

Håpløst, Ribba. Man må da kunne ha to tanker i hodet. Ja, progresjonen er fantastisk. Alle er enige om det.


Men man må da kunne være litt bitter hvis det ikke holder helt inn. 


Vi har vært så nærme før, flere ganger. Også har det ikke blitt noe. Også har man tenkt at den neste sesongen har spillerne mer erfaring , er bedre osv osv. Men så skjer der ikke. Er ingen garanti for at vi er like gode, har like mye flyt neste år.


Dette laget har tre finale tap, og ser ikke akkurat ut som et lag som lærer av dette. Men nå blir man vel halshugd her inne.


Det samme som man blir hvis man setter spørsmålstegn ved de som mener at Henderson er en av verdens beste midtbanespillere.

Tellyrex
TellyrexInnlegg: 7068
28.04.19 11:56

Håpløst, Ribba. Man må da kunne ha to tanker i hodet. Ja, progresjonen er fantastisk. Alle er enige om det.


Men man må da kunne være litt bitter hvis det ikke holder helt inn. 


Vi har vært så nærme før, flere ganger. Også har det ikke blitt noe. Også har man tenkt at den neste sesongen har spillerne mer erfaring , er bedre osv osv. Men så skjer der ikke. Er ingen garanti for at vi er like gode, har like mye flyt neste år.


Dette laget har tre finale tap, og ser ikke akkurat ut som et lag som lærer av dette. Men nå blir man vel halshugd her inne.


Det samme som man blir hvis man setter spørsmålstegn ved de som mener at Henderson er en av verdens beste midtbanespillere.

minuspol
minuspolInnlegg: 37978
28.04.19 12:01
Tellyrex: Dette laget har tre finale tap, og ser ikke akkurat ut som et lag som lærer av dette. Men nå blir man vel halshugd her inne.

Dette laget har vunnet ti strake kamper nå. Ti finaler om man vil.

 

Bare vær så bitre dere vil, det er helt greit. Liverpool har i dag 91 poeng med to kamper igjen og skal spille CL-semi. Om dere er bitre i dag, eller når sesongen er over, så ser dere kun ut som klovner, og det er jo greit for meg.

(Innlegget ble redigert 28.04.19 12:02)

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 14985
28.04.19 12:01

Startet vi sesongen som favoritt til å vinne noe som helst? Var vi i det hele tatt ansett som en av to-tre mulige favoritter i CL eller PL?


Hvis svaret er nei, hvordan kan man da rettferdiggjøre begrepet fiasko?


 

Tellyrex
TellyrexInnlegg: 7068
28.04.19 12:06

Fiasko kan aldri denne sesongen bli. 

eppaen
eppaenInnlegg: 27695
28.04.19 12:12

Det er gode poenger over. Ikke et menneske her inne som trodde at vi kunne følge City til døra gitt at de nå greide å gjenskape fjorårssesongen. Ei heller skal man forlange at man burde nå en finale to år på rad. Det blir ikke riktig å kalle det fiasko bare fordi Liverpool utrolig nok har greid å sette seg i posisjoner som leder inn i fristelse. 

minuspol
minuspolInnlegg: 37978
28.04.19 12:15
eppaen: Det er gode poenger over. Ikke et menneske her inne som trodde at vi kunne følge City til døra gitt at de nå greide å gjenskape fjorårssesongen.

Dette er morsomt. Det er de som sutrer nå som ga opp allerede i oktober! For en gjeng. 


Du skal jaggu se de kommer med "hva sa vi" om Liverpool ender med 97 poeng, og et poeng bak City.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47217
28.04.19 13:00
minuspol: Du omtaler det å komme til en evt CL finale og bli nummer 2 i PL som en liten fiasko. Asså, Liverpool var ved sesongstart ikke favoritter til noe av dette. At man ryker tidlig i de to nasjonale cupene er i seg sjøl litt kjedelig, og jeg liker ikke det. Men summa summarum er ikke dette en liten fiasko, det er en enorm suksess. Og så kan det toppes av en tittel eller to. Ja faktisk, enn så lenge så er to titler mulig. Om noen nå sitter å tenker at denne sesongen kan ende opp som en liten fiasko er de helt forbanna langt ute å kjøre. Den eneste forklaringen på det er om dere ble supportere i november eller senere. Og det gjelder vel ikke deg?

For meg var de en av favorittene. CL sto mellom Barca, Man City og Liverpool, mens jeg mente at vi var en av favorittene til PL sammen med Man City.

Men alt dette er jo subjektivt. Folk er forskjellige. Noen ser på det som en suksess å være med i en tittelkamp, noen måler suksess i antall poeng man får gjennom en sesong, andre måler suksess i spillet man viser, osv. Suksess for min del er trofeer, det er det som har brakt denne klubben der den er i dag på verdensbasis.

Jeg har også skrevet flere innlegg her inne om hvor bra dette laget faktisk er, og hvor langt Klopp har tatt dette laget sesong for sesong. Det er heller ingen tegn på at dette kommer til å ta stopp, og jeg ser lyst på det hele. Alt blir bedre i denne klubben under Klopp for hver sesong, og det er en suksess i seg selv. Men jeg er drittlei av å ikke vinne noe, men det har nok mer med min personlighet å gjøre.

Så får vi bare håpe på at det blir progresjon i CL denne sesongen-

looprevil_fc_x2
looprevil_fc_x2Innlegg: 5132
28.04.19 13:10
KongOlav2: Ikke tale om. Så lenge det er et lite håp om ligaen, bør det ikke være mange som hviles. Og om City mot formodning avgir et poeng i dag, bør det knapt hviles noen som helst!

Samtidig blir det knalltøft å spille onsdag, lørdag og tirsdag, mot et Barca som har fullt fokus på CL nå. Det skal holde hardt å slå Newcastle og samtidig slå ut Barca på 6 dager. Og hvis City vinner i dag også, henger PL håpet vårt i en syltynn tråd, da skjønner jeg fristelsen med å hvile spillere mot Newcastle.


Hadde vært mye bedre om vi fikk spille tirsdag-lørdag-onsdag.

johwi68
johwi68Innlegg: 20456
28.04.19 13:31
looprevil_fc_x2: Samtidig blir det knalltøft å spille onsdag, lørdag og tirsdag, mot et Barca som har fullt fokus på CL nå. Det skal holde hardt å slå Newcastle og samtidig slå ut Barca på 6 dager. Og hvis City vinner i dag også, henger PL håpet vårt i en syltynn tråd, da skjønner jeg fristelsen med å hvile spillere mot Newcastle.

Mot Barcelona på onsdag:
Alisson; TAA, Matip, Virgil, Robertson; Fabinho, Henderson, Keïta; Salah, Firmino, Mané

 

Mot Newcastle på lørdag:
Alisson; Gomez, Lovren, Virgil, Milner; Fabinho, Gini, Ox; Shaqiri, Salah, Mané

 

Mot Barcelona på tirsdag:
Alisson; TAA, Gomez, Virgil, Robertson; Fabinho, Henderson, Keïta; Salah, Firmino, Mané

 

Rovdrift på Virgil, men det har det vært hele sesongen, og han tåler det. Det samme med Fabinho. Disse to bør da byttes ut om kampbildet tillater det. Matip inn for Virgil og Hendo inn for Fabinho oppe i nordøst.

 

De tre helt framme tåler et hardt kampprogram, og har bevist det over tid. Et lite forbehold med Firmino pga muskelskaden. I tillegg bruker Klopp å bytte dem ut, noe han sannsynligvis vil gjøre i disse kampene óg. Med Ox tilbake og en Shaqiri som viste gryende form, så er alternativene bra.

 

På toppen av det hele vil det på treningsfeltet bli skrudd ned på intensiteten, samt att mye av tiden vil gå med til restitusjonsøvelser.

 

Jeg tror Klopp & co er klar for tre harde kamper på seks dager, og er kronisk uenig med bl.a. Carragher, som mener at vi nærmest må sende et b-lag på banen mot Newcastle. Vi vet jo at ligaen ikke er avgjort, uavhengig av resultat senere i dag, og om vi skulle hvile oss til et poengtap mot Newcastle så har vi definitivt gitt tittelen til Man City. Det tror jeg ingen supportere ønsker.

(Innlegget ble redigert 28.04.19 13:32)

minuspol
minuspolInnlegg: 37978
28.04.19 13:59
Knaxern: For meg var de en av favorittene. CL sto mellom Barca, Man City og Liverpool, mens jeg mente at vi var en av favorittene til PL sammen med Man City. Men alt dette er jo subjektivt. Folk er forskjellige. Noen ser på det som en suksess å være med i en tittelkamp, noen måler suksess i antall poeng man får gjennom en sesong, andre måler suksess i spillet man viser, osv. Suksess for min del er trofeer, det er det som har brakt denne klubben der den er i dag på verdensbasis. Jeg har også skrevet flere innlegg her inne om hvor bra dette laget faktisk er, og hvor langt Klopp har tatt dette laget sesong for sesong. Det er heller ingen tegn på at dette kommer til å ta stopp, og jeg ser lyst på det hele. Alt blir bedre i denne klubben under Klopp for hver sesong, og det er en suksess i seg selv. Men jeg er drittlei av å ikke vinne noe, men det har nok mer med min personlighet å gjøre. Så får vi bare håpe på at det blir progresjon i CL denne sesongen-

Men fiasko altså.

looprevil_fc_x2
looprevil_fc_x2Innlegg: 5132
28.04.19 14:17
johwi68: Mot Barcelona på onsdag:

I denne foretrekker jeg Gini inn på midten, selv om Keita har vært strålende. Vi trenger en som er disiplinert defensivt og kan holde igjen når vi sender backene opp på kontringer. I tillegg er han god til å holde på ballen og roe ned spillet.


Ellers ganske enig i lagene dine. 

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13868
28.04.19 14:21
Knaxern: Men jeg er drittlei av å ikke vinne noe, men det har nok mer med min personlighet å gjøre.

Men klarer du å innrømme at det var dårlig ordbruk å bruke ordet fiasko om det ikke blir titler denne sesongen? 

johwi68
johwi68Innlegg: 20456
28.04.19 14:28
looprevil_fc_x2: I denne foretrekker jeg Gini inn på midten, selv om Keita har vært strålende. Vi trenger en som er disiplinert defensivt og kan holde igjen når vi sender backene opp på kontringer. I tillegg er han god til å holde på ballen og roe ned spillet.
Ellers ganske enig i lagene dine.

Er den ene posisjonen jeg óg er litt usikker. Men, Keïta har vært skikkelig god i kontradekningen og returløpene i det siste, samt at han begynt å score mål. Han er kjappere i beina enn Gini, og derfor ender jeg opp med han. Kjappe føtter blir viktig mot Barcelona.

VGoth
VGothInnlegg: 14133
28.04.19 14:34
iustitia_pro_XCVI: Hvor lenge har du drevet på med dette her? Hvor mye tid har du totalt brukt på å skrive innlegg om flaksen til Liverpool på et anonymt forum?

Omtrent like lenge som du har bedrevet sprøytet ditt (du på et kombinert sett brukere). Forskjellen er bare at det jeg skriver faktisk har rot i virkeligheten. Det henger på greip.

Tja, tar ikke lang tid å skrive om opplagte sannheter og det gjelder mange lag og spillere. Det er tross alt et diskusjonsforum. Du kan jo ta ut statistikk på hvor mange av mine innlegg som gjelder Liverpool-flaksen, så kanskje du får en ny virkelighetsoppfatning.

Du burde bruke mindre tid på indirekte å ytre at du ikke vil eller er i kognitiv stand til å lære.

(Innlegget ble redigert 28.04.19 14:36)

masterpool
masterpoolInnlegg: 18510
28.04.19 14:34

Tipper at de tre på topp spiller alt, så sant de ikke har småskader eller andre ting som holder de utenfor. I fireren bak tror jeg kun man bytter en stopper i Newcastlekampen. Mulig Gomez spiller back borte mot Barca, hvis TAA skal holde døgnåpent. 


Når man tror at Gini ikke skal spille noen av kampene mot Barcelona, så har man enten ikke sett Liverpoolkamper i år, eller skjønt noe av det Klopp holder på med. Jeg tror sjansen for at Milner spiller i minst et av de oppgjørene, også er tilstede. Får ta forbehold om at vi ikke ligger 3-4 mål bak fra første oppgjør, da kan siste kampen bli en alle mann i angrep kamp. Så er fort siste kamp mot Wolves, det samme som borte mot Cardiff.

masterpool
masterpoolInnlegg: 18510
28.04.19 14:35

Hvis kjappe føtter er viktig, så spiller verken Henderson eller Milner mot Barcelona, og Ox er høyaktuell!

Legendag_
Legendag_Innlegg: 6297
masterpool
masterpoolInnlegg: 18510
28.04.19 14:46

Burnley sparer ihvertfall ingen idag...

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15442
28.04.19 15:22

Burnley vil prøve så godt de kan. Ingen tvil om det.

WhySoSerious
WhySoSeriousInnlegg: 14051
28.04.19 15:56
WaltonBreckRd: Burnley vil prøve så godt de kan. Ingen tvil om det.

Var Burnley som ødela Gomez for sesongen så de skylder oss strengt tatt en.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg