Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
Legendag_
Legendag_Innlegg: 6293
28.04.19 22:44

Sjukt at Salah ikke ble nominert til årets spiller. 


Han har havnet i lignende bås som Messi(uten sammenligning forøvrig), hvor han holdes til høyere standarder enn alle andre fordi han levert en historisk fjorårssesong. 

McLovin
McLovinInnlegg: 13181
28.04.19 23:05

Det er vel en grei sjanse for at Leicester kan spille EL neste år dersom de går forbi Wolves (?) Tror FA-cup plassen går til neste i PL, og det er City som nok vinner den. Krever at de slår City og vi vinner over Wolves, men da har de i hvert fall noe å spille for utover ære (?)

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6622
28.04.19 23:10

"Likevel nyanserer du det du mente og sier at vi som er fornøyd med sesongen burde møtes rundt et leirbål og synge Kum Ba Yah. 


 


God jul."


Nyanserer? Er et fint bilde på hvordan enkelte her inne framstår. Er ikke lov å være skuffet om sesongen ender trofeløst fordi vi er blitt så forbanna gode? Er jo helt latterlig.


 

Since1892
Since1892Innlegg: 1655
29.04.19 14:13
looprevil_fc_x2: Nå har vi vært så nære så mange ganger siden forrige CL triumf, med finale i 07, tittelracet i 09, og kun noen helt sprøe tabber som hindret oss i 2014 og i fjor i Kiev. Kan jo ta med EL finalen og forsåvidt.

De delene du nevner her er på mange måter en oppsummering av hvor nære, men fremdeles hvor langt i fra vi har vært. Fellesbetegnelsen for alle disse tilfellene er at vi har overprestert og hvor man ikke har forventet å komme så nære eller så langt. Foruten EL, men også da hvor vi blant annet møtte et BVB på veien som på papiret så ganske mye bedre ut enn oss.


Nå er vi egentlig hvor vi skal være. Vi kjemper om de to største trofeene helt frem til dørkarmen eller målstreken, alt etter hva man vil kalle det. Vi taper eventuelt PL-gullet med rekordmange poeng mot Manchester City som før sesongen var utpekt som den store favoritten. Vi ryker kanskje ut i semifinalen, men da mot Barcelona som mange regner som Europas beste lag - iallfall med verdens beste spiller på laget. Når man snakker om City og Barca snakker alle om dem som om de er en egen rase og i en egen liga. Vi er så ekstremt nære å komme dit hen hvor vi kjemper i deres egen liga. 


Uansett hvor inni helvetes nervepirrende innspurten nå blir (primært i CL), skal jeg nyte hvert sekund og se frem mot en sommer hvor laget får sette seg ytterlige, hvor man forsterker troppen med et par spillere og hvor man for alvor er en tittelkandidat til samtlige titler til neste sesong. Det positive er at jeg mener vi har mer å utvikle oss på, enn hva City har, ikke minst når det gjelder dybde i stallen.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 66345
29.04.19 14:37

--- Jeg tror mye av en eventuell skuffelse er bundet opp til at man frykter vi er tilbake på 68-72 poeng neste sesong, og da kjempe om en 4.plass. Det har jo vært modusen hver gang vi har yppet oss. Jeg kjenner jo at jeg har den i ryggraden selv......men synes allikevel at det virker litt annerledes denne gangen ( men det vil jo i stor grad være avhengig av at vi ikke selger sentrale spillere for en gang skyld)

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17362
29.04.19 15:16
mcdermott: .men synes allikevel at det virker litt annerledes denne gangen ( men det vil jo i stor grad være avhengig av at vi ikke selger sentrale spillere for en gang skyld)

Det avhenger vel kun på om Klopp blir lokket med ett enda større prosjekt noe som  det vel synest å være omtrent null sjanser for , men i fotball vet en jo aldri.

eppaen
eppaenInnlegg: 27669
29.04.19 15:37
mcdermott: yppet

Det er noe sannhet i det der. Liverpool har aldri greid å følge opp 2.plassen sesongen etter, og heller falt kraftig tilbake. Da får vi denne gangen håpe på det United greide etter å tapt på målforskjell i 11/12 for deretter å ta tittelen 12/13. 

Forøvrig to sesonger vi havnet bak Everton. Herregud. På rad der altså. 

(Innlegget ble redigert 29.04.19 15:43)

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15401
29.04.19 17:14
FrannyLee: Det avhenger vel kun på om Klopp blir lokket med ett enda større prosjekt

Det finnes vel strengt tatt ikke et større prosjekt. En fotballgigant i trofetørke på 10 år hvor forrige ligatittel ble vunnet i 1990 må da være en fantastisk mulighet til å skrive seg inn i historiebøkene.


Bli den tredje treneren på rad som vinner CL med Real, fjerde på rad som tar tittelen med City. Forhåpentligvis er han ikke den typen.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 66345
29.04.19 17:46

---  Denne synes jeg er interessant. Hvordan Pep og Klopp forandrer fotballen i PL


https://www.irishtimes.com/sport/soccer/english-soccer/ken-early-football-s-new-age-neutralises-philosophies-of-the-past-1.3874358?mode=amp

minuspol
minuspolInnlegg: 37959
29.04.19 18:12
mcdermott: ---  Denne synes jeg er interessant. Hvordan Pep og Klopp forandrer fotballen i PL

Jævli spenstig å sette opp Guggen mot dette.

looprevil_fc_x2
looprevil_fc_x2Innlegg: 5132
29.04.19 18:50
Since1892: De delene du nevner her er på mange måter en oppsummering av hvor nære, men fremdeles hvor langt i fra vi har vært. Fellesbetegnelsen for alle disse tilfellene er at vi har overprestert og hvor man ikke har forventet å komme så nære eller så langt. Foruten EL, men også da hvor vi blant annet møtte et BVB på veien som på papiret så ganske mye bedre ut enn oss.

Jeg ser den. Selv om jeg ikke syns perioden 05-09 var et blaff, da var vi jo alltid med i CL og gjorde det meget bra. 


Likevel, jeg er lei av denne trofetørken, og lei av å tape på målstreken hele tiden. Denne klubben fortjener å vinne noe igjen, vi trenger en skikkelig folkefest. Det er jo det som er høydepunktene i karrierene til trenere og spillere, og forsåvidt fansen også. Ikke 2.plasser. Men jeg er enig i at det viktigste er at vi er med og kjemper hvert år, så vinner vi noe til slutt. Får bare håpe det ikke er altfor lenge til.

idiomatisk
idiomatiskInnlegg: 2996
29.04.19 22:36

Det er egentlig litt surrealistisk.


Vi er i ferd med å levere en PL sesong bedre enn legenden SAF noen gang har gjort og allikevel sier noen at det er en "liten" fiasko. Det er helt søkt. 


Liverpool har gjort en helt fantastisk sesong uavhengig av hvem som blir mester eller ikke. Denne sesongen har vært mitt absolutte høydepunkt som supporter uavhengig av om det blir nr 1 eller 2 i ligaen. Jeg syns det i det hele at det er helt vanvittig bra at Klopp har klart å bygge et så slagkraftig lag mot PLs. klare nr 1. City ila. så kort tid at jeg nesten ikke har ord. 


Klopp er fotballens fukcings oppstandelse. 

SirOwen
SirOwenInnlegg: 52910
29.04.19 23:09
mcdermott: Jeg tror mye av en eventuell skuffelse er bundet opp til at man frykter vi er tilbake på 68-72 poeng neste sesong, og da kjempe om en 4.plass. Det har jo vært modusen hver gang vi har yppet oss. Jeg kjenner jo at jeg har den i ryggraden selv.....

Her treffer du ihvertfall min spiker på hodet. 

mcdermott
mcdermottInnlegg: 66345
30.04.19 08:10
looprevil_fc_x2: Denne klubben fortjener å vinne noe igjen

--- Jeg tror vi er ganske alene om å mene dette,vil tror de fleste fotballfans tenker at det er utallige andre som fortjener dette mere enn oss ;)

minuspol
minuspolInnlegg: 37959
30.04.19 08:45
mcdermott: --- Jeg tror mye av en eventuell skuffelse er bundet opp til at man frykter vi er tilbake på 68-72 poeng neste sesong, og da kjempe om en 4.plass.

Hæ? Hvorfor i alle dager tenke slik når pila utelukkende har pekt oppover siden Klopp kom inn?


Det kan naturligvis skje at ting stopper nå, men det er vel mer naturlig å tro at det iallfall vil være veldig bra neste sesong også? Og mer naturlig å tro det.


Jeg blir skuffet om det ikke blir ligagull og/eller CL-gull, der og da når det blir klart. Men utover det ser jeg at dette laget og det man har fått til er sensasjonelt og fantastisk. Og ikke verken skuffende eller en liten fiasko.


Sesongen bør feires uansett hvordan dette går, og vi bør gå optimistisk inn i både sommer og ny sesong.


The future is fucking bright!


 

Since1892
Since1892Innlegg: 1655
30.04.19 08:48
looprevil_fc_x2: Likevel, jeg er lei av denne trofetørken, og lei av å tape på målstreken hele tiden. Denne klubben fortjener å vinne noe igjen, vi trenger en skikkelig folkefest. Det er jo det som er høydepunktene i karrierene til trenere og spillere, og forsåvidt fansen også. Ikke 2.plasser. Men jeg er enig i at det viktigste er at vi er med og kjemper hvert år, så vinner vi noe til slutt. Får bare håpe det ikke er altfor lenge til.

Ja, på godt norsk er jeg drittlei trofetørke jeg også. Og dersom det IKKE skulle bli et trofé neste år er jeg igjen redd for at vi havner nedi sumpen igjen, og at denne oppbyggingen rundt Klopp har vært forgjeves. Men la oss ikke snakke om konsekvenser langt uti det blå. Vi kan vinne serien og Champions League på ett og samme år, med Sturridge, Lallana, Origi, Milner, Moreno, Mignolet og Lovren som fast inventar på reservebenken. Da er faktisk potensielt 97 poeng og CL-finale ganske hinsides. Får vi inn et par sterke navn i sommer tror jeg vi unngår fatiquen rundt juletider også :)

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 14964
30.04.19 09:17
mcdermott: --- Jeg tror vi er ganske alene om å mene dette,vil tror de fleste fotballfans tenker at det er utallige andre som fortjener dette mere enn oss ;)

Kom over an artikkel nå rett før helgen hvor en journalist hadde spurt en større gruppe fans fra samtlige lag i PL hvem de ønsket skulle vinne tittelen av City og oss. I 17 av klubbene så ville de at vi skulle ta det. Noen som klarer å gjette hvilke tre som ønsket a City skulle vinne?


 

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41560
30.04.19 09:18
TheOpiate: Kom over an artikkel nå rett før helgen hvor en journalist hadde spurt en større gruppe fans fra samtlige lag i PL hvem de ønsket skulle vinne tittelen av City og oss. I 17 av klubbene så ville de at vi skulle ta det. Noen som klarer å gjette hvilke tre som ønsket a City skulle vinne?

City, United og Everton.

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 14964
30.04.19 09:20

Helt korrekt

Denat
DenatInnlegg: 3400
30.04.19 09:26

Liten boost for Leicester at 7.plassen denne sesongen sannsynligvis (dersom City vinner FA Cupen) gir plass i Europa League. 

 

Leicester ligger i øyeblikket 3 poeng bak Wolves, men har samtidig 2+ mål bedre enn ulvene. Vinner Leicester mot Man City, mens vi slår Wolves i siste runde, ender Leicester på 7.plass dersom de samtidig slår Chelsea i siste serierunde.

 

Gir ikke Leicester store mulughetene, men de har i alle fall en plass i EL å spile om mot Man City. 

(Innlegget ble redigert 30.04.19 09:27)

Mamadou17
Mamadou17Innlegg: 573
30.04.19 10:32

«- Benitez med ultimatum til styret.»


«- Lucas mener at usikkerheten preger spillerne.»


 


91 poeng og semifinale i Champions League. Fiasko-sesong.

johwi68
johwi68Innlegg: 20446
30.04.19 14:32
Mamadou17: Fiasko-sesong.

Nye supportere, eller de med gullfisk-hukommelse, bør pløye gjennom de 100-200 første sidene av denne klubbtråden.


2010/11: Konkurstrussel, eierspørsmålet i retten, null fokus på det sportslige (6., 7. og 8.plass i ligaen de tre første sesongene), og Roy Hodgson med Kyrgiakos som bauta og N'Gog/Jovanovic som spydspisser.


2018/19: En økonomisk mønsterklubb med store summer til spillerkjøp, 100% fokus på det sportslige, et lag å regne med i Champions League og fight om PL-tittelen, og ikke minst - Jürgen Klopp med Virgil van Dijk som bauta og Salah/Firmino/Mané i front.


Fiasko.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47194
30.04.19 14:48

Gleder meg til trofeene og paraden for andreplassen i PL og semifinalen i CL.

Tapermentaliteten har satt seg godt fast etter trofetørke i så mange år.

(Innlegget ble redigert 30.04.19 14:48)

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28486
30.04.19 14:56
Knaxern: Tapermentaliteten har satt seg godt fast etter trofetørke i så mange år.

Fint vi har deg her da. 


Du er jo en bastion for vinnermentalitet. 

johwi68
johwi68Innlegg: 20446
30.04.19 15:48
Knaxern: Gleder meg til trofeene og paraden for andreplassen i PL og semifinalen i CL. Tapermentaliteten har satt seg godt fast etter trofetørke i så mange år.

Tapermentalitet?


Du har jo allerede tapt ligatittelen til Man City og semien mot Barcelona. Hvem som har tapermentalitet kan definitivt diskuteres.

liverpo__ole
liverpo__oleInnlegg: 20567
30.04.19 16:06

Makan til polarisering av en debatt... verre enn Karius/Henderson-diskusjonene, faktisk.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 66345
30.04.19 16:47

--- Vel, 2.plasser er vel kanskje den prisen vi må betale for å gjøre ting by the book og ikke ha en eier fra Emiratene.


Ville du byttet eierskap med City om det hadde garantert pokaler, Knaxern? 

Blaugrana_007
Blaugrana_007Innlegg: 3193
30.04.19 17:02

Knaxern er så desperat for at Liverpool skal vinne et trofe at han forsøker jinx  som et hjelpemiddel. 

(Innlegget ble redigert 30.04.19 17:02)

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47194
30.04.19 17:03
johwi68: Du har jo allerede tapt ligatittelen til Man City og semien mot Barcelona. Hvem som har tapermentalitet kan definitivt diskuteres.

Jeg har satt penger på Liverpool, så hva du tror om hva jeg tror er jeg revende likegyldig til.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47194
30.04.19 17:04
mcdermott: Ville du byttet eierskap med City om det hadde garantert pokaler, Knaxern?

Nei. Har skrevet at mitt forhold som Liverpool-supporter er over om vi får GCC-eiere.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg