Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
wig1
wig1Innlegg: 3347
08.05.19 14:34
Machine_Head: 40 år gamle Joe "Engelske Messi" Cole .

Du skal ikke kimse av Joe Cole. Han ble helt spinnvill i CM 01/02.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47202
08.05.19 14:36
johwi68: -Vi har bare pusekatter på laget, ingen vinnere.

Helt fantastisk at Klopp tok tak i dette problemet. Som Mourinho sa i studio i går, dagens Liverpool er hva Jürgen Klopp utstråler. Fighting, vilje, tro, håp, vinnermentalitet og evnen til å aldri gi opp.

Så hjelper det selvsagt med at vi fikk inn folk som Alisson, VvD og Fabinho de siste 12 månedene. En ganske solid del av ryggraden til dette laget her.

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13867
08.05.19 14:38
Knaxern: Alisson

Får han her nok skryt etter gårsdagen? Holder oss inne i kampen med en håndfull flotte redninger, oser autoritet, composure og klasse. 


For en fantastisk keeper Alisson er, kommer bare til å bli bedre også. 

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47202
08.05.19 14:39
iustitia_pro_XCVI: Man gleder seg og er hinsides fornøyd/stolt over det som presteres og samtidig veldig skuffet om man ender opp uten en tittel. Og dette skal man slaktes for. Hehe. Det er jo helt forbanna galematias her inne.

Det innlegget til Johwi lenger opp er jo toppen av kransekaken. Jeg liker jo Johwi, men herregud altså. En suksess at vi går videre fra CL-gruppen fordi Napoli hadde store forhåpninger om å gå videre liksom.

minuspol
minuspolInnlegg: 37965
08.05.19 14:40
Knaxern: At man er fornøyd med å være med i kampen betyr ikke at man ikke kan være misfornøyd med å tape.

Du er fornøyd med en liten fiasko?

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13867
08.05.19 14:41
iustitia_pro_XCVI: Hva skal liksom dette bety? Det gir jo faen null fuckings mening.

Jøss, sovet dårlig eller? Prøver å delta i en rolig utveksling med Knaxern blant annet, så kommer du rasende inn som en elefant i en glassforretning. Jeg skrev jo svart på hvitt at jeg kommer til å bli veldig skuffet om vi taper finalen, men du gadd vel ikke lese alt så nøye når du luktet blod og så muligheten til et nytt angrep. 

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47202
08.05.19 14:41
minuspol: Du er fornøyd med en liten fiasko?

Det går an å ha to tanker, truba.

Fornøyd med progresjonen og det som gjøres på banen og utenfor, samtidig som man er misfornøyd med den lille fiaskoen i mangel på trofeer.

Chip_chipperson
Chip_chippersonInnlegg: 53
08.05.19 14:41

Andre plass en fiasko? Wtf Knarkeren?

minuspol
minuspolInnlegg: 37965
08.05.19 14:42
InDeilawetrust: Her er det ikke snakk om å glede seg over CL avansement. Her går vi rett på personangrep.

Jeg har strirunket til Divock i et halvt døgn gitt! Nå er det hverdagen igjen.

minuspol
minuspolInnlegg: 37965
08.05.19 14:43
Knaxern: Det går an å ha to tanker, truba.

Det er ikke det du har. Liten fiasko. Dine ord.

johwi68
johwi68Innlegg: 20448
08.05.19 14:43
Knaxern: Johwi har jo allerde skapt narrativet her. Sesongen har allerede vært en suksess, vi gikk videre fra en gruppe mot et Napoli som hadde store forhåpninger om å gå videre, ansettelsen av Klopp for fire sesonger siden, grep som Klopp har gjort for noen sesonger siden, osv.

Hvis du ikke ser forskjellen på suksessen Liverpool opplever om dagen, og det at supportere kan bli skuffet etter å ha tapt en finale, så kan jeg ikke hjelpe deg.


Jeg har diskutert det faktum at bl.a. du Knaxern har definert sesongen 2018/19 som en fiasko om det ikke blir en pokal, noe jeg er rivende uenig med deg i. Det vil jeg fortsette å være, selv om vi eventuelt skulle tape finalen mot Ajax eller Tottenham.


Videre har jeg vært ganske tydelig på at ingen (inkl. meg selv) kan diskutere hvorvidt du eller andre blir skuffet etter sesongen. Skuffelse er en følelse, og dine egne følelser har ikke jeg noen innflytelse på, om vi ikke flytter sammen eller blir best-buddies, noe som er svært usannsynlig.


Sesongen har vært en suksess fordi vi virkelig har vært med å kjempe om de to heftigste troféene. Vi kan til og med ende opp som PL- og CL-mestere, for større undere har skjedd, noe kampen i går kveld burde være et endelig bevis på. Suksessen skal dessuten fortsette, pokalene forhåpentligvis komme, og vi kan nyte flere sesonger med Klopp-fotball.


At du utelukkende definerer suksess som å vinne en av de store pokalene er så. Jeg er som sagt ikke enig, og derfor har vi bl.a. debattforum.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15412
Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13867
johwi68
johwi68Innlegg: 20448
08.05.19 14:47
iustitia_pro_XCVI: Og dette skal man slaktes for.

I alle dager, mann. Slakting? Hvor?


At folk er såpass aktive på et debattforum og kun klarer å diskutere personer og skape meta-debatter er meg et mysterium.


Hvem har slaktet folk som føler seg skuffet? Det er en forskjell på å ytre ei motsatt holdning, si noe om at ikke alle blir skuffet pga manglende pokaler, og skrive noen ord om hva årets LFC har prestert, og det å slakte folk.


At du blir skuffet er veldig, veldig greit, og ikke min business. Men denne offer-rollen enkelte tar fordi andre ikke kan forstå det, det blir drøyt.

johwi68
johwi68Innlegg: 20448
08.05.19 14:52
Knaxern: En suksess at vi går videre fra CL-gruppen fordi Napoli hadde store forhåpninger om å gå videre liksom.

Du er The Master of Tendensiøs av og til, Knaxern.


Var dette det du fikk ut av innlegget? At sesongen er en suksess fordi vi gikk videre fra CL på bekostning av Napoli? Eller gjør du deg til?


Spør deg selv følgende:
-Hadde Napoli seriøse planer om å gjøre det godt i Europa?
-Slo de oss i Italia og gjorde en seier på Anfield nødvendig?
-Ble returoppgjøret mot dem tøft, nervøst og vanskelig?
-Var vi nære ved å bli slått ut?
-Hvor hadde vi vært i dag om vi ikke hadde gått videre fra gruppa?
-Er det håpløst å nevne det som en suksess å bli kvalifisert for utslagsrundene?
-Var dette et av mange elementer som totalt utgjør årets suksess?

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47202
08.05.19 14:57
johwi68: Jeg har diskutert det faktum at bl.a. du Knaxern har definert sesongen 2018/19 som en fiasko om det ikke blir en pokal, noe jeg er rivende uenig med deg i.

Jeg skrev jo et lengre innlegg for litt over en uke siden hvor det du sier her er feil. Skrev faktisk mye av det skrev om suksess, osv.

Her.

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6622
08.05.19 14:58
Machine_Head: Jøss, sovet dårlig eller? Prøver å delta i en rolig utveksling med Knaxern blant annet, så kommer du rasende inn som en elefant i en glassforretning. Jeg skrev jo svart på hvitt at jeg kommer til å bli veldig skuffet om vi taper finalen, men du gadd vel ikke lese alt så nøye når du luktet blod og så muligheten til et nytt angrep.

Har knapt sovet nei, men er rolig som dagen er lang jeg. Men uttrykker meg likevel kraftfullt. Kommer nok dårlig ut over nett så den skal du få. Men hjelpe meg for en sart sjel du er også da....


Og snakker om "angrep" (jøsses)....du kommer jo med det samme pisset mot meg hver gang vi er uenig. 

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6622
08.05.19 15:02
johwi68: I alle dager, mann. Slakting? Hvor?

På mange sider du, i nærmest alle Liverpool tråder, har man kunnet lese (med deg som frontfigur) om hvordan det ikke er lov å være skuffet etter denne sesongen uansett hvordan den måtte ende.


Ellers; takk. Jeg blir jævlig skuffet om vi ikke tar tittelen med eventuelle 97 poeng og om vi nå taper finaleni CL.


JÆVLIG skuffet.


Samtidig vil jeg være enormt fornøyd med prestasjonen denne sesongen og hvordan klubben framstår på alle plan. 


Som nevnt, vi er alle nærmest enige her, og det er helt fornøyelig at du av alle prater om å skape meta-debatter etter de siste ukene her inne.

minuspol
minuspolInnlegg: 37965
08.05.19 15:03
Knaxern: Jeg skrev jo et lengre innlegg for litt over en uke siden hvor det du sier her er feil. Skrev faktisk mye av det skrev om suksess, osv.

Men det du mener er at dette er en liten fiasko uten pokal.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47202
08.05.19 15:06
minuspol: Men det du mener er at dette er en liten fiasko uten pokal.

Ja, jeg er fornøyd med alt denne sesongen. Og kommer til å være fornøyd med nesten alt om vi i juni ender opp uten en pokal.

Og det er en liten fiasko om man ikke klarer å slå Ajax eller Tottenham.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15412
08.05.19 15:11

He's our centre half, he's our number 4


Watch him defend and we watch him score


He can pass the ball, calm as you like


He's Virgil van Dijk, he's Virgil van Dijk!

johwi68
johwi68Innlegg: 20448
08.05.19 15:15
iustitia_pro_XCVI: På mange sider du, i nærmest alle Liverpool tråder, har man kunnet lese (med deg som frontfigur) om hvordan det ikke er lov å være skuffet etter denne sesongen uansett hvordan den måtte ende.

Jesus.


Jeg er altså frontfigur for en bevegelse? Jeg har skrevet at det ikke er lov å være skuffet etter denne sesongen, uansett hvordan det måtte ende? Regner da med at jeg har slaktet deg?


Og du presterer å skrive at andre er sarte sjeler.


JEG fatter ikke at det går an å være skuffet etter denne sesongen. JEG prøver å argumentere for hvorfor jeg mener dette. Ikke er jeg forumspoliti, og ikke er jeg i posisjon til å nekte noen å være skuffet. Har en mistanke om at du ikke vil forstå hva som skrives. Eller, jeg håper det er problemet.

minuspol
minuspolInnlegg: 37965
08.05.19 15:16
Knaxern: Ja, jeg er fornøyd med alt denne sesongen. Og kommer til å være fornøyd med nesten alt om vi i juni ender opp uten en pokal. Og det er en liten fiasko om man ikke klarer å slå Ajax eller Tottenham.

Fint forsøk!


Meningen din hadde aldri noe med Ajax og Spurs å gjøre. 

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28487
08.05.19 15:23
Knaxern: sesongen er resultatmessig en fiasko om man ender opp tomhendte nok en sesong.

Fotballen kan aldri bli sånn at 1 klubb har en god sesong, mens 5 klubber har en fiasko (topp 6 i PL). Det fungerer ikke slik. 


Det går an å være skuffet uten å skulle kalle sesongen for en fiasko. 

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47202
08.05.19 15:24
minuspol: Meningen din hadde aldri noe med Ajax og Spurs å gjøre.

Nei, den hadde noe med at vi var bedre enn alle lagene som var igjen etter kvartfinaletrekningen(Man City litt bedre), og at vi ikke klarte å gjøre noe i de hjemlige cupene.

(Innlegget ble redigert 08.05.19 15:32)

Kokuhaku
KokuhakuInnlegg: 4377
08.05.19 15:26

Vokabularet skriker i så fall etter en utvidelse for å kunne gi en dekkende beskrivelse av sesongen til Real Madrid.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47202
08.05.19 15:28
-k9b_: Det går an å være skuffet uten å skulle kalle sesongen for en fiasko.

Men jeg kaller jo ikke selve sesongen en fiasko. Det har vært mye suksess på andre fronter gjennom hele sesongen, og vi er et lag som er i sin spede begynnelse. Vi kommer bare til å bli bedre og bedre, og progresjonen har vært enorm. Men trofemessig er det en liten fiasko når man står tomhendte i fire turneringer i nok en sesong.

clavin
clavinInnlegg: 32767
08.05.19 15:32

Det er selvsagt ikke "fiasko" om det blir andreplass i både liga og CL, men det er selvsagt en gedigen skuffelse likevel om så skjer, rett og slett fordi at vi har lov til å håpe på mer slik ting har utviklet seg. Jeg skal ærlig innrømme at jeg har syntes at det vil være bittert om 30 seire, 7 uavgjort og bare 1 tap ikke skal holde til å vinne ligaen. Dessverre ser det ut til å bli fasit, men nå kan CL likevel bli et solid plaster på såret.


Årets utgave er god for minst ett trofe, og jeg forstår ikke de som mener at det å stå tomhendt tilbake IKKE er en stor nedtur. Hvis vi ikke skal vinne trofeer når vi leverer kanonsesonger, når skal vi da gjøre det?

minuspol
minuspolInnlegg: 37965
08.05.19 15:38
Knaxern: Nei, den hadde noe med at vi var bedre enn alle lagene som var igjen etter kvartfinaletrekningen(Man City litt bedre), og at vi ikke klarte å gjøre noe i de hjemlige cupene.

Liten fiasko. Tenk å sitte igjen med det etter denne sesongen om Liverpool ikke vinner CL. Kos deg.

minuspol
minuspolInnlegg: 37965
08.05.19 15:39
Knaxern: Men jeg kaller jo ikke selve sesongen en fiasko.

Detvar akkurat det du gjorde. Dvs. en liten fiasko var det vel.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg