Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
Enzino
EnzinoInnlegg: 37853
13.05.19 11:27
May25: Dette er jo litt provoserende mtp at man har mulighet til å bli beste klubblag i Europa.
Det som likevel provoserer meg er at du setter alle Liverpoolsupportere i samme bås. Troll finnes det i alle leire.

Man sitter ikke på en trone, hvis man har muligheten til å gjøre det. Å synge "we shall not be moved" er tradisjonelt i engelsk fotball noe man gjør med en pokal i skapet, at man skal forsvare tittelen.

Jeg har aldri hørt noen andre fans synge den i noen annen sammenheng. Men mulig det er vanlig, og at jeg bare har misset det. Arsenal-fansen har i hvert fall aldri (som jeg har klart å observere) sunget den uten å være regjerende champions i den aktuelle turneringen. Merkelig at det skal være provoserende å påpeke et slikt historisk faktum. Men ok, det er notert. Jeg bør egentlig holde meg unna Liverpool-tråder, hvis noen eller mange av fansen er så fintfølende.

Det provoserer meg, når noen ikke klarer å lese innleggene mine skikkelig, og dermed tillegger meg meninger jeg ikke har uttrykt. Jeg har ALDRI satt alle Liverpool-supportere i samme bås. To av mine beste venner er Liverpool-supportere, og de er noen av de mest oppegående og fantastiske menneskene jeg kjenner.

Jeg bruker konsekvent "mange av", "flertallet av" eller "noen av". Selvsagt kan jeg har glemt dette i et innlegg eller to, men i over 95% av innleggene mine om dette temaet vil du finne avgrensende begreper. 

Jeg er ikke en person som trenger å forenkle virkeligheten ned i svart eller hvit, 1 eller 0. Det vil du også se hvis du leser flere innleggene. F.eks. kan du lese hva jeg skriver om diverse straffesituasjoner, og hvordan jeg kritiserer svart/hvit tankegangen som er vanlig blant veldig mange fotballsupportere (gjelder alle grupperinger).

Det jeg har sagt, som er min høyst subjektive mening (og som jeg altså ikke mener er en objektiv fasit, men som jeg har registrert at en del er enig med meg i) som jeg står inne for er:

a) Liverpool fansen har en høyere prosentandel enn andre supportergrupperinger som ignorante, subjektive og arrogante. Det er eksepsjonelt mange i deres supportergruppe som skriker "soleklar straffe" når det er en 50/50 situasjon, som skriver "ekstremt fortjent seier" når dere vinner en heldig seier på en dårlig dag, eller "dommerskandale" når en marginal dommeravgjørelse går imot Liverpool. Dette gjelder selvsagt ikke alle. Det finnes flere oppegående Liverpool-supportere både på VGD og IRL. Men f... for et hylekor de som holder på sånn utgjør. Og som jeg har innrømmet, kanskje jeg misbedømmer prosentandelen, fordi de som skriker faktisk skriker så høyt og så mye.

Jeg finner det veldig vanskelig å respektere mennesker som er ignorante, subjektive og arrogante. Men det gjør meg sikkert til et dårlig menneske (eller ei fitte, som noen så elegant formulerte det). Det betyr altså IKKE at jeg ikke respekterer klubben, Klopp, spillerne eller de oppegående av fansen. Det betyr kun at jeg ikke respekterer de som er uspiselige av nevnte årsaker.

b) Det ville blitt et helvetes kjør i sosiale media om Liverpool vant ligaen. Det siste er forståelig siden dere ikke har vunnet ligaen siden det året Berlin-muren falt. Men det betyr ikke at det hadde vært noe mer spiselig for oss som ikke er Liverpool-fans og som ville blitt utsatt for det.

Det kan sammenlignes med at en del Liverpool-fans irriterte seg over OGS-dekningen i norsk media. Jeg syntes også at det ble too much. Når noe blir too much, så blir det irriterende, også selv om det har en rasjonell forklaring.

(Innlegget ble redigert 13.05.19 11:34)

ElChivato
ElChivatoInnlegg: 11510
13.05.19 11:34
Enzino: a) Liverpool fansen har en høyere prosentandel enn andre supportergrupperinger som ignorante, subjektive og arrogante. Det er eksepsjonelt mange i deres supportergruppe som skriker "soleklar straffe" når det er en 50/50 situasjon, som skriver "ekstremt fortjent seier" når dere vinner en heldig seier på en dårlig dag, eller "dommerskandale" når en marginal dommeravgjørelse går imot Liverpool. Dette gjelder selvsagt ikke alle. Det finnes flere oppegående Liverpool-supportere både på VGD og IRL. Men f... for et hylekor de som holder på sånn utgjør. Og som jeg har innrømmet, kanskje jeg misbedømmer prosentandelen, fordi de som skriker faktisk skriker så høyt og så mye. Jeg finner det veldig vanskelig å respektere mennesker som er ignorante, subjektive og arrogante.

Haha, herregud for no rør.


Du sliter altså med selvrespekten? For noe mer ignorant, subjektivt og arrogant enn det du skriver etter a) skal man lete lenge etter. Og det er selvsagt helt på bærtur.

minuspol
minuspolInnlegg: 37536
13.05.19 11:34
Enzino: Liverpool fansen har en høyere prosentandel enn andre supportergrupperinger som ignorante, subjektive og arrogante.

Oi, mister tolerant himself!


Du som er så raus og aldri skjærer alle under samme kam, bør ikke du ta dette opp med de de gjelder, og ikke her inne? Fordi du her inne altså ender opp med å skjære alle under den samme kammen?


At du synes noen Liverpools-supportere er dumme. Gjesp. Hva skal jeg som ikke er dum gjøre med det? 


 

Eldon
EldonInnlegg: 10582
13.05.19 11:36
Enzino: skriker "soleklar straffe" når det er en 50/50 situasjon, som skriver "ekstremt fortjent seier" når dere vinner en heldig seier på en dårlig dag, eller "dommerskandale" når en marginal dommeravgjørelse går imot Liverpool.

Interessant. På sett og vis bør jeg vel føle meg litt truffet her, men når jeg skriver i kamptråder er ikke all verdens seriøsitet involvert. Jeg mener naturligvis ikke alvorlig at jeg vil at det skal regne ild over Manchester, for eksempel.

Enzino
EnzinoInnlegg: 37853
13.05.19 11:39
minuspol: Hva skal jeg som ikke er dum gjøre med det?

Ingenting. 


Egentlig litt komisk at noen lar seg støte av en slik kommentar, hvis de selv mener at det ikke treffer dem.


Jeg lever fint med at andre mener 90% av Arsenal-fansen er idioter, selv om jeg er uenig.


Jeg lever forsåvidt fint med at 90% av Liverpool-fansen synes jeg er en idiot også, men det er jo en helt annen sak.


Jeg tror ikke jeg skal ta diskusjonen så mye videre. Det er min subjektive mening. Så har de som vil være uenige ha all rett i verden til å være uenige.

Springer1
Springer1Innlegg: 343
13.05.19 12:26
Enzino: Det ville blitt et helvetes kjør i sosiale media om Liverpool vant ligaen. Det siste er forståelig siden dere ikke har vunnet ligaen siden det året Berlin-muren falt. Men det betyr ikke at det hadde vært noe mer spiselig for oss som ikke er Liverpool-fans og som ville blitt utsatt for det.

Siden LFC prat, rants og fokus tydligvis er så uspiseslig for deg, hvorfor frekventerer du konstant LFC sine klubb- og kamptråder med pjattet ditt?????

Denat
DenatInnlegg: 3263
13.05.19 12:36
-k9b_: Bissaka

Dette ser heldigvis Klopp også. Bissaka hentes, mens Trent blir flyttet inn sentralt for en Henderson som ikke holder mål.


Vi vinner serien uten baklengs, og ender på godt over 100 poeng. 97 poeng bør være en smal sak å forbedre med så store mangler som vi har. Heldigvis.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9179
13.05.19 12:45

Stemmer det at Mane bare har en assist i ligaen? Kan vel ikke stemme 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 16922
13.05.19 12:46
Springer1: Siden LFC prat, rants og fokus tydligvis er så uspiseslig for deg, hvorfor frekventerer du konstant LFC sine klubb- og kamptråder med pjattet ditt?????

Ikke sikkkert to er klar over det ,men her understreker du jo tildels Enzinos poeng.

johwi68
johwi68Innlegg: 20412
13.05.19 12:51
TrueTopRed: Stemmer det at Mane bare har en assist i ligaen? Kan vel ikke stemme

Nei, men han har ikke fryktelig mange flere.


2 i ligaen og 1 i CL. Noe å forbedre neste sesong. Hadde vært kjipt om alle tok ut max-nivået denne sesongen. Eller, det hadde vært ensbetydende med nedtur neste år.


Mané kan lett triple og firedoble antall assists. Firmino kan legge på 5-10 scoringer. Salah kan muligens øke antall målpoeng noe, selv om 30 i ligaen er steinbra. Midtbanen kan bidra mer i målprotokollen, med Henderson som indreløper fra sesongstart, og Ox/Keïta mer involvert. Virgil kan komme i gang med dødballscoringene før jul. Backene kan gå mer på skudd og pynte på mål-statistikken, og ikke bare fore angrepsspillerne med lissepasninger. Og så kan vi jo finne på å kjøpe inn en målhissig back-up for Mané, Firmino og Salah.


Det blir utrolig vanskelig å forbedre ligaprestasjonene neste sesong, men umulig er det ikke.

minuspol
minuspolInnlegg: 37536
13.05.19 13:04
Enzino: Ingenting.

Så hvorfor fortelle meg, og de andre 10% ålreite at 90% av Liverpool-supporterne i dine øyne er idioter?


Ta det direkte med de du ikke liker. Det er rådet mitt. Jeg trenger ikke vite hva du mener om andre. Det er bare dritt fra en diger drittunge. 

Enzino
EnzinoInnlegg: 37853
13.05.19 13:59
minuspol: Så hvorfor fortelle meg, og de andre 10% ålreite at 90% av Liverpool-supporterne i dine øyne er idioter?
Ta det direkte med de du ikke liker. Det er rådet mitt. Jeg trenger ikke vite hva du mener om andre. Det er bare dritt fra en diger drittunge.

Og hvordan foreslår du at jeg gjør det, uten å svare på de meldingene jeg reagerer på? For det er kun hva jeg har gjort. 


Jeg har aldri tatt opp dette i åpningsinnlegg. Det er alltid svar på andres innlegg.


Og jeg har klart å holde meg unna klubbtrådens deres for dette frem til nå. Men flere svarer meg med direkte provokasjoner og personangrep på saklige innlegg.


Prosentfordelingen du skriver er forøvrig feil. Jeg har aldri skrevet eller antydet 90/10. Dette er (nok et) forsøk på å tillegge meg en mening jeg aldri har uttrykt. 


Avlutingen av det innlegget ditt oser av klasse. Personangrep er som kjent den beste måten man skaper en god debatt på.


Jeg skal holde meg unna denne tråden fra nå. Å skrive noe her er som stikk hånda inn i et vepsebol.

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13839
13.05.19 14:05
Enzino: Jeg skal holde meg unna denne tråden fra nå. Å skrive noe her er som stikk hånda inn i et vepsebol.

Jeg forsvarer ikke de mest usaklige kommentarene du har fått mot deg, og synes du er en saklig og god bruker som har mye bra å komme med. Men hva forventet du egentlig? Hva er poenget med å fortelle oss i vår klubbtråd at vi har fans som er slitsomme og dumme? Det skjønner jo alle supportere av alle klubber, liksom. 


Og det hadde jo vært gøy om jeg kom inn i deres klubbtråd og fortalte deres fans at Arsenal har mange supportere som er kunnskapsløse idioter (noe som sikkert er tilfelle, samme med alle klubber), jeg hadde blitt møtt på akkurat samme måte som du har blitt her. 

Enzino
EnzinoInnlegg: 37853
13.05.19 14:07
Springer1: Siden LFC prat, rants og fokus tydligvis er så uspiseslig for deg, hvorfor frekventerer du konstant LFC sine klubb- og kamptråder med pjattet ditt?????

Nå har jeg ikke "frekventert" LFC klubbtråden. Jeg har stort sett holdt meg unna. Og jeg kommer ikke "frekventere" fremover heller. Saklig debatt drukner i usakligheter, nedlatenhet og personangrep her. Synd for de få som det er interessant å diskutere med at flertallet ikke tåler andre synspunkter.


De gangen jeg har ytret noe her, er det fordi det har vært tema jeg har funnet interessante å svare på. 


Men kamptrådene har jeg skrevet mye i. Av den enkle årsaken at jeg synes det er interessant å diskutere fotballkamper med mange av de som skriver på VGD. Så også LFC kamper.


"Pjattet mitt" er en nedlatende betegnelse, som bare understreker poenget mitt. Det er tydeligvis ekstremt sårbart at noen mener noe annet enn deg om klubben din og dens supportere. 


Det er veldig fristende å gå ned på det nivået og svare i samme tone, men det skal jeg styre unna.

Enzino
EnzinoInnlegg: 37853
13.05.19 14:09
Machine_Head: Og det hadde jo vært gøy om jeg kom inn i deres klubbtråd og fortalte deres fans at Arsenal har mange supportere som er kunnskapsløse idioter (noe som sikkert er tilfelle, samme med alle klubber), jeg hadde blitt møtt på akkurat samme måte som du har blitt her.

Arsenal HAR mange supportere som er kunnskapløse idioter. Så ser ikke helt problemet.

 

Men slapp av, dere skal få ha tråden i fred fra nå.

 

P.S. Takk for at du som en av få, klarer å svare saklig uten personangrep og nedlatende karakteristikker.

(Innlegget ble redigert 13.05.19 14:10)

minuspol
minuspolInnlegg: 37536
13.05.19 14:12
Enzino: Jeg skal holde meg unna denne tråden fra nå. Å skrive noe her er som stikk hånda inn i et vepsebol.

Da er vi i mål. Flott.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 46326
13.05.19 15:00
Denat: Hvorfor står Trent oppført med 12 assist på hjemmesidene til Premier League? Fikk ikke han både nummer 12 og 13 i går?

Tror det er fordi ballen forandret retning og ikke gikk der Trent slo innlegget. Var det samme i CL med Wijnaldum sin første scoring, fikk ikke assist der heller.

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 14795
13.05.19 15:20
Enzino: Jeg skal holde meg unna denne tråden fra nå. Å skrive noe her er som stikk hånda inn i et vepsebol.

Å oppføre seg som en idiot i andre lag sine respektive klubbtråder er alltid som å stikke hånda inn i et vepsebol. Hvis du ikke evner å se det, da tror jeg dessverre du ikke kan "hjelpes"...

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9179
Coutinho10
Coutinho10Innlegg: 15065
13.05.19 16:32
TrueTopRed: Denne er litt fin da

Så ikke ut som mange brydde seg.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9179
13.05.19 16:45
Coutinho10: Så ikke ut som mange brydde seg.

Nei det er nok like greit, men sikkert litt småirritert innvendig tipper jeg :)

Denat
DenatInnlegg: 3263
13.05.19 17:18

Da man ikke trodde det kunne bli så mye bedre, klinker Solskjær til med sin første Jim Solbakken-signering. For en klubb det er i ferd med å bli. 

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13839
13.05.19 17:23
Denat: Da man ikke trodde det kunne bli så mye bedre, klinker Solskjær til med sin første Jim Solbakken-signering. For en klubb det er i ferd med å bli.

Er utrolig spent på å følge med på hvordan sommeren kommer til å gå for United og Ole Sunny. Er forøvrig ganske sprøtt hvordan han bidrar til å skape et dårlig klima i klubben ved å konstant komme ut offentlig og nærmest henge ut egne spillere og si at det er langt ifra alle som kommer til å få bli med videre. Sånne ting skal tas internt, Mourinho ble jo hudflettet av fansen for å si akkurat de samme tingene. 

Bakkus
BakkusInnlegg: 4089
13.05.19 17:33
Denat: Da man ikke trodde det kunne bli så mye bedre

Det kan ikke bli bedre for dere enn 2. plass? Javel.

looprevil_fc_x2
looprevil_fc_x2Innlegg: 5111
13.05.19 17:35
TrueTopRed: Denne er litt fin da

Deilig hvordan alle bare ignorerer det :)

fazz
fazzInnlegg: 25392
13.05.19 17:36
TrueTopRed: Nei det er nok like greit, men sikkert litt småirritert innvendig tipper jeg :)

>>> De så mindre irriterte ut enn den gjengen som bivånet sesongens siste hjemmekamp på Old Trafford i alle fall.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15260
13.05.19 20:13

Man City sin tittelfeiring.


Det er det verste jeg har sett i hele mitt liv. Noe så dødt og falskt. Null følelser.

Denat
DenatInnlegg: 3263
13.05.19 20:15

"Det kan ikke bli bedre for dere enn 2. plass?"

 

- Jo. Men ting ser fantastisk bra ut. 

(Innlegget ble redigert 13.05.19 20:17)

eppaen
eppaenInnlegg: 27456
13.05.19 20:16

Haha, så ufattelig dølt. Bortskjemte jævler hele den igjen. 

ohlalaSpurs
ohlalaSpursInnlegg: 12690
13.05.19 20:17

Jeg har akkurat fått bekreftet fra min gode venn, BlueMoon, at de mest ihugga supporterne ikke fikk være med på feiringen fordi de har stått fast i kø på motorveien.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg