Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
Denat
DenatInnlegg: 3261
13.05.19 20:19
WaltonBreckRd: følelser

Det kan da ikke være spesielt stort å stå som spiller og feire fremfor den gjengen der. Er jo som å være standup-komiker, for et publikum som knapt smiler. 

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13839
13.05.19 20:25
WaltonBreckRd: Man City sin tittelfeiring.

Hva i helvete...

Banaltanal
BanaltanalInnlegg: 1277
13.05.19 22:12

Ahahahah

idiomatisk
idiomatiskInnlegg: 2326
13.05.19 22:13
WaltonBreckRd: Man City sin tittelfeiring.

Æsj. Det er det mest stusslige jeg har sett på en stund. 

Meanwhile on Anfield.  etter kampen mot Wolves 

(Innlegget ble redigert 13.05.19 22:13)

mcdermott
mcdermottInnlegg: 66023
13.05.19 22:52

--- UEFA vil stenge City ute av CL i ett år, melder NYTimes. Om det blir realitet, hvem får den plassen? 

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 23229
13.05.19 22:53

Gunners. 

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6548
13.05.19 23:31

"--- UEFA vil stenge City ute av CL i ett år, melder NYTimes. Om det blir realitet, hvem får den plassen?"


I såfall; hvorfor skal jukset kun få konsekvenser i den turneringen? Er det noe nytt her som er direkte relatert til deltakelsen deres i CL?

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 22833
13.05.19 23:32
iustitia_pro_XCVI: I såfall; hvorfor skal jukset kun få konsekvenser i den turneringen? Er det noe nytt her som er direkte relatert til deltakelsen deres i CL?

Tror du FA har baller nok?

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6548
13.05.19 23:41

"Tror du FA har baller nok?"


Nei. Tror vel egentlig det samme om UEFA. Korrupt organisasjon.


Men blir dette realitet og er begrunnet med det som kommer fra football leaks vedrører dette den generelle driften til City. Da vil det være fullstendig latterlig at klubben kun skal straffes i den ene turneringen de deltar i og drar fordeler av jukset sitt. Da må man gi dem straff i alle turneringer klubben deltar i.

Shenon
ShenonInnlegg: 5228
14.05.19 00:29
iustitia_pro_XCVI: I såfall; hvorfor skal jukset kun få konsekvenser i den turneringen? Er det noe nytt her som er direkte relatert til deltakelsen deres i CL?

Meget enkelt, det er UEFA som etterforsker, ikke FA.


UEFA kan ikke utestenge/trekke poeng etc fra PL, det er det FA som må gjøre.

SirOwen
SirOwenInnlegg: 51827
14.05.19 00:59
mcdermott: --- UEFA vil stenge City ute av CL i ett år, melder NYTimes.

Wtf, her er det bare for FA å henge seg på. 


Mtp tiden jukset har foregått, kan de gjerne frata jukserne sine siste to ligamesterskap, i reneste Juventus style. Men det har garra ikke FA baller til.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 21851
14.05.19 01:09
SirOwen: Mtp tiden jukset har foregått, kan de gjerne frata jukserne sine siste to ligamesterskap, i reneste Juventus style. Men det har garra ikke FA baller til.

Er vel uansett ikke slik dere vil vinne ligagull.


Dere får bare bli enda litt bedre neste sesong, og gjøre det på den skikkelige måten.

SirOwen
SirOwenInnlegg: 51827
14.05.19 01:30
KingAnderson: Er vel uansett ikke slik dere vil vinne ligagull.

Hadde vært helt greit for meg, all den tid jukserne ikke hadde vunnet gullet i år uten den stallen de har bygd opp på uredelig vis. Få gullet sendt i posten, takk.

Ribba
RibbaInnlegg: 35964
14.05.19 03:32
KingAnderson: Er vel uansett ikke slik dere vil vinne ligagull.

Vel, om du kommer på andreplass i OL, der du løpte maraton. Men i ettertid så finner man ut at han som vant løpet, han kjørte Uber i 41 av de 42 km av løpet. Ville du ha en dårlig følelse om han hadde blitt disket, og du hadde dermed fått gullmedaljen?

(Innlegget ble redigert 14.05.19 03:33)

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15258
14.05.19 03:37

Slapp helt av. Milliarder er allerede på vei fra sjeikene til UEFA.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 21851
14.05.19 04:04
Ribba: Vel, om du kommer på andreplass i OL, der du løpte maraton. Men i ettertid så finner man ut at han som vant løpet, han kjørte Uber i 41 av de 42 km av løpet. Ville du ha en dårlig følelse om han hadde blitt disket, og du hadde dermed fått gullmedaljen?

Var dette den beste sammenligningen du klarte å komme på?
Og hvem har nevnt noe om dårlig samvittighet? Jeg tenkte på gleden over å vinne, det å føle at dere har vært verdige vinnere osv. Nå kom dere på 2.plass i PL, og pr definisjon er dere da det neste beste laget i England. Man.City vant, og da er de fortsatt det beste laget i England. Hadde du virkelig fått like mye glede over et PL-trofe som dere fikk tilsendt om 3 mnd da fordi de hadde brutt noen økonomiske regler, som den gleden og stoltheten du hadde hatt nå hvis dere hadde klart å vinne PL denne sesongen?
Man.City har så vidt vi vet hverken kjørt uber, tatt ulovlige substanser eller jukset på andre måter som blir ansett som ulovlige for lag som deltar i Premier League. Man kan like eller mislike eierne og den økonomiske hjelpen de bidrar med, men samme søren så må vi forholde oss til realitetene.


P.S: Jeg hadde ikke blitt lei meg hvis lag som PSG og Manchester City får klare rammer de må holde seg innenfor og at de fremover må bruke penger som de faktisk klarer å tjene selv som klubb, og hvis det kommer frem klare bevis for at klubbene har bestukket mennesker og gjort andre ting for å gjemme bevis for at de har brutt FFP så håper jeg selvfølgelig de blir hardt straffet for dette.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15258
14.05.19 04:15
KingAnderson: og hvis det kommer frem klare bevis for at klubbene har bestukket mennesker og gjort andre ting for å gjemme bevis for at de har brutt FFP så håper jeg selvfølgelig de blir hardt straffet for dette.

Det er vel allerede bevist.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 21851
14.05.19 04:25
WaltonBreckRd: Det er vel allerede bevist.

Hva som er bevist og ikke vet jeg ikke. Mulig du har fulgt bedre med enn meg, men jeg venter og ser hva som skjer og hva utfallet blir.

Ribba
RibbaInnlegg: 35964
14.05.19 05:30
KingAnderson: Var dette den beste sammenligningen du klarte å komme på?

Nei, men hadde lyst å ha med en Uber-parallell, og da ble maraton et naturlig valg. 

Angående verdige vinnere, så er jeg jo enig med at man må være verdige vinnere for å føle gleden av å vinne.

Og det å komme som nr 2, med marginale marginer, og så få vite at laget som marginalt slo deg, de hadde fått konkurransefordeler i form av juksing, så ville jo det være en veldig grei sak da å føle at man hadde vært verdige vinnere om det ble utdelt straff til jukserne, og du ble tildelt mesterskapet.

Angående City, så om de har bedrevet økonomisk doping, det er ikke forenelig med FFP. De har da økonomiske konkurransefordeler i forhold til de lagene som forholder seg til nettopp FFP med at de kan investere langt mer enn de klubbene som har forholdt seg til de reglene som er gjeldene. Det gir City at de lett har både høyere kvalitet på spillerne og større bredde i troppen, noe som gir store konkurransefordeler.

(Innlegget ble redigert 14.05.19 05:41)

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6548
14.05.19 07:05

"Meget enkelt, det er UEFA som etterforsker, ikke FA.


 


UEFA kan ikke utestenge/trekke poeng etc fra PL, det er det FA som må gjøre."


Nei, det blir for enkelt. Blir City straffet av UEFA grunnet fellende bevis som gjelder deres generelle drift må selvsagt klubben også bli straffet tilsvarende i alle andre turneringer klubben har dratt nytte av jukset sitt.


Jeg skjønner at UEFA ikke har myndighet til å straffe City i andre turneringer enn de dem styrer, men her må i tilfelle dom FA følge opp.


Ellers sier man altså at reglene er annerledes i FA enn UEFA. Det kan man ikke leve med. Her bør også klubbene presse på om dette faktisk ender i en utestengelse fra UEFA. Sammenlignbar straff med utestengelse fra CL må jo være at de ikke har mulighet på PL tittelen neste sesong og når vi snakker om City må de jo da ilegges et poengtrekk på minst 30 poeng. Samt utestengt fra nasjonale cuper.


Vil selvsagt aldri skje. FA gjør ikke slikt som man har sett andre nasjonale forbund gjøre. Det kostet dyrt å jukse i Italia ihvertfall.


 

mcdermott
mcdermottInnlegg: 66023
14.05.19 07:15

--- Bot er meningsløst så poengstraff, transfernekt og /eller utestengelse er det eneste som funker 

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 40678
14.05.19 07:19
iustitia_pro_XCVI: Nei, det blir for enkelt. Blir City straffet av UEFA grunnet fellende bevis som gjelder deres generelle drift må selvsagt klubben også bli straffet tilsvarende i alle andre turneringer klubben har dratt nytte av jukset sitt.

Den mest effektive straffen kan UEFA ilegge dersom de følger opp intensjonene i FFP. Da skal City utestenges fra CL, og ikke slippes inn igjen før de har redusert utgiftsnivået så det står i stil med markedsverdien til klubben. UEFA kunne forøvrig tatt med PSG i samme slengen. Mulig City bruker enda mer penger, men PSG er definitivt den klubben i Europa med de mest oppblåste inntektene takket være tilskudd fra Qater gjennom kunstig høye sponsoravtaler.

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13839
14.05.19 09:34
KingAnderson: eller jukset på andre måter som blir ansett som ulovlige for lag som deltar i Premier League. Man kan like eller mislike eierne og den økonomiske hjelpen de bidrar med, men samme søren så må vi forholde oss til realitetene.

Hvorfor tror du UEFA har lyst til å utestenge de fra CL in the first place? 

minuspol
minuspolInnlegg: 37516
14.05.19 10:04
KingAnderson: Man.City har så vidt vi vet hverken kjørt uber, tatt ulovlige substanser eller jukset på andre måter som blir ansett som ulovlige for lag som deltar i Premier League. Man kan like eller mislike eierne og den økonomiske hjelpen de bidrar med, men samme søren så må vi forholde oss til realitetene.

Tja, er det nå slik at UEFA utestenger de for brudd på deres reglement er det nærliggende å tro at de har brutt FA sitt reglement også?


Eller er disse reglementene veldig forskjellige?

Bentekinho
BentekinhoInnlegg: 1664
14.05.19 10:33
minuspol: Tja, er det nå slik at UEFA utestenger de for brudd på deres reglement er det nærliggende å tro at de har brutt FA sitt reglement også?

FA har da sagt at de har en egen etterforskning på gang. Alle klubbene i PL har samlet forlangt det. City er i mye større trøbbel enn det har kommet frem i media. Jeg ser for meg at de kastes ut av PL og blir strippa for pokaler.

minuspol
minuspolInnlegg: 37516
14.05.19 11:24
Bentekinho: FA har da sagt at de har en egen etterforskning på gang. Alle klubbene i PL har samlet forlangt det. City er i mye større trøbbel enn det har kommet frem i media. Jeg ser for meg at de kastes ut av PL og blir strippa for pokaler.

Ja, slik er det jo. Og en dom i UEFA vil iallfall ikke gjøre det vanskeligere for FA og også ta tak i dette. 

McLovin
McLovinInnlegg: 13133
14.05.19 11:28
KingAnderson: Hadde du virkelig fått like mye glede over et PL-trofe som dere fikk tilsendt om 3 mnd da fordi de hadde brutt noen økonomiske regler, som den gleden og stoltheten du hadde hatt nå hvis dere hadde klart å vinne PL denne sesongen?

Naturligvis ikke, men dersom de har brutt regler som tilsier poengtrekk så hadde man nok tatt det i mot ganske greit allikevel.


Gjelder like mye året før, hvor da United hadde fått premien i posten.

minuspol
minuspolInnlegg: 37516
14.05.19 11:33
McLovin: Naturligvis ikke, men dersom de har brutt regler som tilsier poengtrekk så hadde man nok tatt det i mot ganske greit allikevel.

Slik er det jo. Det kan man spørre alle OL-vinnere i langrenn som har fått gullet i posten.


Men det er vel også slik at ALLE vil at regelverket skal følges? Selv City-supporterne vil vel det?  

johwi68
johwi68Innlegg: 20412
14.05.19 13:02
SirOwen: Hadde vært helt greit for meg, all den tid jukserne ikke hadde vunnet gullet i år uten den stallen de har bygd opp på uredelig vis. Få gullet sendt i posten, takk.

Bandittene tok over i 2008. Ta fra dem alle ligagull de har vunnet siden den gang. De riktige ligavinnerne blir da:

2011/12: Manchester United
2013/14: Liverpool
2017/18: Manchester United
2018/19: Liverpool

Det hadde sendt et og annet signal..:-)

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 21851
14.05.19 13:20
johwi68: Bandittene tok over i 2008. Ta fra dem alle ligagull de har vunnet siden den gang. De riktige ligavinnerne blir da: 2011/12: Manchester United
2013/14: Liverpool
2017/18: Manchester United
2018/19: Liverpool Det hadde sendt et og annet signal..:-)

FA-cup og Ligacup? Utregning av nye tabeller, lag kan saksøke fordi Man.City hindret dem en plass i CL eller EL, kanskje noen lag hadde unngått nedrykk hvis man fjerner poengene de tok i løpet av en sesong osv. 


Pandoras eske som vil bli åpnet der, og det er noe som FA/UEFA garantert ikke kan tillate.

Klikk for å gå tilbake til toppen