Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 24398
14.05.19 16:13
Ale-Jet: Det vil bli som når Andy Schleck fikk seieren for Tour de France 2010 lenge i etterkant. Det vil bare føles småflaut og rart etter en lang etterforskning.

Kommer det rekende et gull fra sesongen 2017/2018 så vil jeg i alle fall møte det med et skuldertrekk. Hele PL vil jo være ødelagt hvis man må fordele om pokalene fra flere år tilbake. Kan man da også søke om tapt inntekt for manglende CL-deltakelse eller kanskje til og med nedrykk?

Nei, en slik mega-farse vil være drepen for min interesse for serien, selv om den skyldig skulle bli rettmessig straffet. 

(Innlegget ble redigert 14.05.19 16:15)

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15285
14.05.19 16:17

Vinner Premier League. I feiringen synger spillerne om Liverpool. 


Det vides virkelig null kjærlighet for egen klubb der borte.

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6582
14.05.19 16:23
Folkflesk: Nei, en slik mega-farse vil være drepen for min interesse for serien, selv om den skyldig skulle bli rettmessig straffet.

En klubb etterforskes for grove økonomiske regelbrudd. Regelbrudd som gir klubben og laget på banen urettmessige fordeler. Oppdages jukset i etterkant og synderen blir straffet mister du interessen for ligaen som ble rammet av jukset?


Unnskyld altså; men hva svarte i huleste er dette for en tankegang og vinkling på saken??

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17154
14.05.19 16:23
WaltonBreckRd: Det vides virkelig null kjærlighet for egen klubb der borte.

Det kan det ikke være noen tvil om nei. Alle vil til Spania eventuellt Italia  og spille for store klobber men hos dere ingen.

MadPepp
MadPeppInnlegg: 1422
14.05.19 16:28
FrannyLee: Det kan det ikke være noen tvil om nei. Alle vil til Spania eventuellt Italia  og spille for store klobber men hos dere ingen.

Var det det du fikk ut av videoklippet og WBR's kommentar til den?

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 24398
14.05.19 16:29
iustitia_pro_XCVI: En klubb etterforskes for grove økonomiske regelbrudd. Regelbrudd som gir klubben og laget på banen urettmessige fordeler. Oppdages jukset i etterkant og synderen blir straffet mister du interessen for ligaen som ble rammet av jukset?Unnskyld altså; men hva svarte i huleste er dette for en tankegang og vinkling på saken??

Burde ikke være vanskelig å skjønne hvis man har erfart litt av dette før. Opplevde for 15 år siden at laget mitt i Italia var nr. 3 bak to av Europas beste lag den gangen: Juventus og Milan. Så ble man over natta nr. 1 fordi de to hadde bedrevet monkey business over en lav sko. 

Det hadde vært så jævlig mye bedre å blitt bedre enn dem gjennom fotballkamper og ikke fordi de ble tatt med buksene nede. Selvsagt var det 100% fortjent, men min interesse for hele Serie A dalte som en stein. Og det samme vil nok skje med PL hvis man må omfordele seriegullene pga massivt fusk hos den dominerende klubben de siste årene. 

Selvsagt vil dette være et stort nederlag for hele serien, ikke bare for City. 

(Innlegget ble redigert 14.05.19 16:33)

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6582
14.05.19 16:39
Folkflesk: Selvsagt vil dette være et stort nederlag for hele serien, ikke bare for City.

Et normalt syn på det ville være at det ville vært et enormt løft for serien om en klubb som mistenkes og tas for juks blir straffet for dette. Man stadfester altså at juks ikke skal lønne seg.


Synet ditt på denne saken (og opprydningen i Italia) er i mine øyne mildt sagt merkelig. Helt absurd egentlig.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 46809
14.05.19 16:43
Folkflesk: Selvsagt vil dette være et stort nederlag for hele serien, ikke bare for City.

Så du mener at det er et nederlag om juks blir straffet?

Hinsides tankegang.

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 24398
14.05.19 16:45
Knaxern: Så du mener at det er et nederlag om juks blir straffet?
Hinsides tankegang.

Juks bør straffes selvsagt, men hvis det blir bevist at dette har pågått siden 2014 uten at FA ikke har villet eller evnet å reagere viser det bare at serien er helt hinsides elendig styrt og kanskje til og med lempelig i forhold til korrupte praksiser. Man bruker liksom ikke 5 år på å oppdage at noe virkelig stinker.

At dere ikke skjønner at dette, og konsekvensene det vil få i forhold til kansellerte/omfordelte pokaler, etc, er et mega-problem for hele serien er vel det som er hinsides her.

Men nå får vi se om noen blir dømt her før man springer til konklusjoner om seriens troverdighet og fremtid.

(Innlegget ble redigert 14.05.19 16:51)

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6582
14.05.19 16:50
Folkflesk: At dere ikke skjønner at dette er et mega-problem for hele serien er vel det som er hinsides her.

Hehe. Det er jo aldeles fantastisk.


Vi ser ikke at det er et problem? Vi ønsker jukset (problemet om du ønsker) fjernet og straffet. Kort og godt.


Hva du rabler om er det vel ingen andre som begriper; straffe juks ødelegger serien. Synet ditt på dette er aldeles ubegripelig.


 

McLovin
McLovinInnlegg: 13175
14.05.19 16:52

Alle er stort sett enige i at regelverket er ullent og kan misbrukes. Det interessante er at en eventuell straff skaper presedens for fremtiden. Ingen lag utenom de som misbruker reglene ønsker vel at  denne tøylingen av regler fortsetter. Skal City bare fortsette å kunne kjøpe spillere til hundrevis av millioner uten at de har inntekter som forsvarer det? Hvor er rimeligheten i det?


Hva som er eventuell FA-straff er mer irrelevant. Det mest sannsynlige utover bot er vel poengtrekk neste sesong. Å bli strippet for tidligere titler hadde vært litt gøy men lite sannsynlig. 

fazz
fazzInnlegg: 26185
14.05.19 16:57

>>> Jeg foreslår at City blir straffet like mange sesonger fremover i tid i stedet for. Altså at de blir trukket i poeng for hver sesong fremover som de har tilrøvet seg bakover. Er det 5 sesonger de ha jukset så begynner de på minus 98 til neste år, minus 100 året etter osv osv. I tillegg så kan de beholde pokalene og titlene de har fått de siste fem årene, men alle pokalene må inn til inngravering og merkes med "Cheats". 

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 24398
14.05.19 16:58
iustitia_pro_XCVI: Hva du rabler om er det vel ingen andre som begriper; straffe juks ødelegger serien. Synet ditt på dette er aldeles ubegripelig.

Du viser ingen tegn til å skjønne hva jeg skrev så dette blir som å diskutere med en puddel.

(Innlegget ble redigert 14.05.19 17:00)

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 24398
14.05.19 16:59
McLovin: Alle er stort sett enige i at regelverket er ullent og kan misbrukes. Det interessante er at en eventuell straff skaper presedens for fremtiden. Ingen lag utenom de som misbruker reglene ønsker vel at denne tøylingen av regler fortsetter. Skal City bare fortsette å kunne kjøpe spillere til hundrevis av millioner uten at de har inntekter som forsvarer det? Hvor er rimeligheten i det?Hva som er eventuell FA-straff er mer irrelevant. Det mest sannsynlige utover bot er vel poengtrekk neste sesong. Å bli strippet for tidligere titler hadde vært litt gøy men lite sannsynlig.

For så vidt enig i det du skriver. Tror litt av problemet har vært en slags halvseriøsitet i forhold til håndhevelsen av PFF, samt denne innretningen hvor man måler det over 5 år - som igjen gjør at klubbene prøver å skyve utgifter over på neste år og trikse med regnskapene. Hvis håndhevelsen hadde vært 100% seriøs så burde selvsagt UEFA ha satt ned foten til for eksempel denne Mbappe-overgangen. Hvorfor skulle denne kunne føres som et "lån"?

Bare den enkelthendelsen latterliggjorde reglementet en gang for alle.

(Innlegget ble redigert 14.05.19 17:00)

Knaxern
KnaxernInnlegg: 46809
14.05.19 17:00
Folkflesk: At dere ikke skjønner at dette, og konsekvensene det vil få i forhold til kansellerte/omfordelte pokaler, etc, er et mega-problem for hele serien er vel det som er hinsides her.

Det blir ingen store konsekvenser om Man City blir strippet for alle titler i de årene de har jukset. Man må ikke tildele trofeene til finalistene og andreplassene. Juve ble fratatt titler uten at andre lag fikk dem, og det er helt greit.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22108
14.05.19 17:02
Folkflesk: At dere ikke skjønner at dette, og konsekvensene det vil få i forhold til kansellerte pokaler, etc, er et mega-problem for hele serien er vel det som er hinsides her.

Tror kanskje bare du ordla deg litt dårlig tidligere.


Hvis man skal fjerne alle Man. Citys resultater de siste 5 årene så vil dette selvfølgelig medføre enorme utfordringer og problemer. Sannsynligvis vil alle klubbene som har vært i PL denne perioden kunne finne noe de kan bruke som grunn til å saksøke FA/Man.City og en del av klubbene vil også ha en veldig god sak.


Bare det med hvilken sum en klubb får for sluttplassering i PL kan bli en heftig utgiftssum. Lag kan ha rykket ned med liten margin, men hvis man tar bort Man.Citys resultater så kunne de ha beholdt plassen i PL. Disse kan da selvfølgelig ha krav på en gigantisk sum i erstatning. Klubber kan ha mistet plassen i Europacupspill pga Man.City, både gjennom ligaspill og cupspill. Spillere på andre lag kan ha mistet toppscorertitler og andre ting som kunne ha betydd at disse hadde fått større verdi i markedet osv osv.


 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17154
14.05.19 17:03
Folkflesk: Juks bør straffes selvsagt, men hvis det blir bevist at dette har pågått siden 2014 uten at FA ikke har villet eller evnet å reagere viser det bare at serien er helt hinsides elendig styrt og kanskje til og med lempelig i forhold til korrupte praksiser. Man bruker liksom ikke 5 år på å oppdage at noe virkelig stinker. At dere ikke skjønner at dette, og konsekvensene det vil få i forhold til kansellerte pokaler, etc, er et mega-problem for hele serien er vel det som er hinsides her.

Det største problemet her er vel muligens god gammel norsk naivitet  og tro på hundre prosent fair play i idrett såvel som andre walks of life der store penger er innvolvert .Og jeg tviler på om du ser andre lands supportere hiver seg på ett sånnt hylekor som her.

 

Forståelsen for at alle tøyer systemet tror iallefall jeg er mye større andre plasser enn i allerde feite og velfødde Norge. Så snakker en om å bryte eller omgåes loven her har selvsagt alle svin på skogen , make no mistake about that. Det er mye derfor du ikke hører så mye blandt alle de som du trodde ville gå mye høyere på banen om ting var slik som enkelte forfekter her inne.

 

Så enten så har mange sine egne svin på skogen  og sitter rolig i båten så en ikke virvler opp grumset vann eller så er det som jeg mistenker ett storm i ett vannglass.

 

For uansett så virker det her at selv de som sitter høyest på hesten og forfekter storheten i det vestlige demokratiet å være de første som roper KORSFEST KORSFEST her. Kan det være noe med hvilke folketype vi snakker om her mer enn saken i seg selv. Bevisst eller Ubevisst. En kan virkelig gjøre seg opp sine tanker.

 

Det vestlige demokratiet er bygget opp på prinsippet om at ingen er skyldig før de har får prøvd sin sak for domstolene. Og da kanskje spessielt saker der en selv tjener på en domfellelse burde være en soleklar ryggmargsrefleks hos en ekte demokrat.

 

Men her ser det faktisk ut som enkelte ønsker å trekke debatten ned på steinaldernivå.

 

God fornøyelse.

 

 

(Innlegget ble redigert 14.05.19 17:05)

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 24398
14.05.19 17:04
Knaxern: Det blir ingen store konsekvenser om Man City blir strippet for alle titler i de årene de har jukset. Man må ikke tildele trofeene til finalistene og andreplassene. Juve ble fratatt titler uten at andre lag fikk dem, og det er helt greit.

Det kommer vel litt an på hvordan man løser det, men det jeg mener med at hele serien er potensielt pill råtten er hvis det viser seg at straffbare praksiser har foregått i 5 år uten at noen har løftet en finger. Det er vel ikke så vanskelig å skjønne at noen i så fall har sett ting gjennom fingrene fordi man var redd for at det skulle ramme hele "merkevaren".

(Innlegget ble redigert 14.05.19 17:05)

Knaxern
KnaxernInnlegg: 46809
14.05.19 17:05
FrannyLee: Men her ser det faktisk ut som enkelte ønsker å trekke debatten ned på steinaldernivå.

Utrolig nok et nivå over den smørja du serverer.

ohlalaSpurs
ohlalaSpursInnlegg: 14208
14.05.19 17:06

Det Franny prøver å si her er at City bare var heldige som vant i livets lotteri. Det er ikke verre enn det.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 46809
14.05.19 17:07
Folkflesk: Det er vel ikke så vanskelig å skjønne at noen i så fall har sett ting gjennom fingrene fordi man var redd for hele "merkevaren".

FA og PL har visst dem om dette, men har hysjet det ned. De har sluppet unna siden det ikke har vært noe bevis og at klubbene ikke har fått gjøre noe.

Men etter Der Spiegel sine artikler, så har bevisene kommet frem, og det har vært et enormt press fra klubbene i PL om at Man City må straffes. Det har vært det samme i Europa mot UEFA fra storklubbene.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22108
14.05.19 17:07
fazz: >>> Jeg foreslår at City blir straffet like mange sesonger fremover i tid i stedet for. Altså at de blir trukket i poeng for hver sesong fremover som de har tilrøvet seg bakover. Er det 5 sesonger de ha jukset så begynner de på minus 98 til neste år, minus 100 året etter osv osv. I tillegg så kan de beholde pokalene og titlene de har fått de siste fem årene, men alle pokalene må inn til inngravering og merkes med "Cheats".

Hehe. Hadde vært enig i denne jeg.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17154
14.05.19 17:08
Knaxern: Utrolig nok et nivå over den smørja du serverer.

Jeg synest synd i mennesker som du som kommer med dette som det du får ut av ett sånnt innlegg. Men selvsagt lite for andre som har normal forståelse av demokratiske prossesser å få gjort noe med det.


Dette er uansett ganske trist , men greit.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17154
14.05.19 17:39
ohlalaSpurs: Det Franny prøver å si her er at City bare var heldige som vant i livets lotteri. Det er ikke verre enn det.

Det som jeg prøver å si er at de som mest etterlyser demokratiske prosesser  gjenom ønske om fair play i fotballen her virker å ønske bruk av helt motsatte metoder selv og ikke at alle er uskyldig til det motsatte er bevist og at det er bedre at tusen mordere går fri enn at en uskyldig blir dømt.


Og med ei sånn innstilling i bunn så er det faktisk ikke noen vits i å diskutere så takk for oppklaringen iallefall.


 

Denat
DenatInnlegg: 3298
14.05.19 17:41

Naturligvis. Vi bør la jukset fortsette, for det vil være det beste for ligaen. Mvh folkflest

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 24398
14.05.19 17:43
Denat: Naturligvis. Vi bør la jukset fortsette, for det vil være det beste for ligaen. Mvh

FA en eller annen gang rundt 2014-15?

wig1
wig1Innlegg: 3345
14.05.19 18:16
Knaxern: Spenstig å lese støtten Man City får for jukset sitt fra enkelte Man Utd-folk her. Kan ikke straffe dem fordi da må man tenke juks senere også liksom...

Er det noen som støtter juks her? Hvis det viser seg at Man City har jukset, er det helt fair å gi de en saftig straff. Jeg var bare nysgjerrig på om det var den måten man hadde sett for seg å ta tilbake tronen i Englesk fotball på. 

Denat
DenatInnlegg: 3298
14.05.19 18:21
Folkflesk: FA

Hadde FA beviser på at Man City jukset i 2015?

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6582
14.05.19 18:21

"Du viser ingen tegn til å skjønne hva jeg skrev så dette blir som å diskutere med en puddel."


Hehe. God respons må jeg si! :-)


Skjønte veldig godt hva du mener og jeg er så uenig at meningene dine framstår fullstendig koko.


Det er forsåvidt ikke så veldig overraskende slik du holder på.


Du har vel hele denne sesongen vært den "liksom hyggelige og forståelsesfulle United supporteren som hele tiden slenger lett tilslørt drit om LFC". Når du så blir konfrontert er du helt sjokket over reaksjonene du får. Patetisk oppførsel og dette greiene her passer jo godt inn. 

wig1
wig1Innlegg: 3345
14.05.19 18:22
Denat: - Poenget her er at man ønsker at Manchester City skal måtte forholde seg til de samme reglene som Liverpool, Arsenal, Tottenham, Brighton, Palace og alle andre lag i ligaen må forholde seg til.
Om det kan bevises at Man City har jukset seg store nok fordeler de siste årene, så bør de selvsagt bli fratatt sine titler i denne perioden. Da vinner bl.a Liverpool og Man Utd helt fortjent de årene de havnet på 2.plass. Og selv om det nok hadde utløst en større glede å vinne på vanlig måte, hadde i alle fall jeg feiret rettferdigheten.

Det er jeg ikke uenig i. Hvis de har jukset, bør de straffes. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg