Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
Corvus
CorvusInnlegg: 25855
15.08.19 12:55
Justice 96: Den ene nysigningen ute av spill allerede, ja. Det var jo veldig sjokkerende. Ikke st det blir rare savnet, for man må være såpass ærlig å si at dette var og er et gedigent bomkjøp.
Keita er Klopps største bom på transfermarkedet som manager for LFC, med god margin.

Bare tøys. Keita har vist i perioder at han er en klassespiller. Selvsagt er han avhengig av å ikke pådra seg skader hele tiden, da det i såfall blir umulig å komme seg i skikkelig form.


Men at han skulle ha alle disse skadene var jo ikke noe Klopp kunne forutse. Med mindre du setter som krav til Klopp at han skal være synsk.


 


 

minuspol
minuspolInnlegg: 38223
15.08.19 13:26
-k9b_: Nei, 
Fordi jeg finner det underholdende selv. Nå hadde jeg en treg time på morrakvisten og tenkte at det kunne vært litt moro å dissekere masterpool.

Dette er stor stor underholdning. Det sitter faktisk en Liverpool-supporter og depper i dag fordi Liverpool vant. Det er spesielt.

JFT_96
JFT_96Innlegg: 24807
15.08.19 13:28

Da kan det vel argumenteres for at han ikke er en Liverpoolsupporter

Tellyrex
TellyrexInnlegg: 7157
15.08.19 15:12

Dere er ville! Truba og K9 som forumet voktere, og ikke minst at de har sannheten! Alltid. Tar aldri feil, vet hva Klopp tenker, forstår liksom alt. Må være deilig og nesten funger som et orakel!


 


Det innlegget til K9 er fælt.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28605
15.08.19 15:24

:'(

minuspol
minuspolInnlegg: 38223
15.08.19 15:45
Tellyrex: Dere er ville! Truba og K9 som forumet voktere, og ikke minst at de har sannheten! Alltid. Tar aldri feil, vet hva Klopp tenker, forstår liksom alt. Må være deilig og nesten funger som et orakel!

Som k9b sier, det er ikke farlig å lære. Dra inn piggene i blant. Lær, da blir det mer gøy. 

Shenon
ShenonInnlegg: 5241
15.08.19 16:17

Nei, det er ca like ufarlig som å vedgå at man KAN ta feil iblandt...

johwi68
johwi68Innlegg: 20483
15.08.19 16:35
Tellyrex: Det innlegget til K9 er fælt.

Som Liverpool-supporter vil jeg påstå at skriveriene han siterer er det som er fælt...

Denat
DenatInnlegg: 3616
15.08.19 17:07

"Det innlegget til K9 er fælt"


- Innlegget er fælt, helt enig. Det burde være umulig å sitere så mye negativitet fra én og samme kamptråd, at på til en finale som vi ender opp med å vinne.


Det ser for alle andre ut som at to Liverpoolsupportere her inne sitter og håper på at spillerne våre skal drite seg ut, slik at man kan hamre løst på tastaturet i gledesrus. Skjerpings. 

Tellyrex
TellyrexInnlegg: 7157
15.08.19 17:12
johwi68: Som Liverpool-supporter vil jeg påstå at skriveriene han siterer er det som er fælt...

Det er ikke sånn at du har malen på hva eller hvordan en supporter skal være/føle rundt sitt eget lag. Eller?

Man skal bli slaktet, kalt ulike ting, bli stilt diagnoser på, fordi jeg ikke ser de samme tingene i ulike spillere? 

Aldri har jeg kalt hverken deg, eller noen andre noe negativt, men står i debatten. Og jeg har ved flere anledninger innrømmet at jeg tar feil. Og det er null stress. Jeg meldte at jeg aldri så for meg at vil vinne noe med Hendo som kaptein. Der tok jeg feil, og det gleder meg. Satt med gåsehud seg og følte meg faktisk litt dust.

Men det forandrer ikke på det faktum at jeg synes at Hendo er en medioker spiller, eller at jeg synes Trent er suspekt bakover.

"Du heier ikke på Liverpool fordi du ikke synes at Henderson er PLs beste midtbanespiller""Jammen Klopp er fotballtrener, og det er ikke du, hvordan kan du mene noen ting om hva han foretar seg".

Det er for meg helt natta...

Men kan vel heller bare enes om at man har forskjellige preferanser når det kommer til spilletyper og hva man setter pris på med en fotballspiller?

johwi68
johwi68Innlegg: 20483
15.08.19 17:21
Tellyrex: Men kan vel heller bare enes om at man har forskjellige preferanser når det kommer til spilletyper og hva man setter pris på med en fotballspiller?

Jeg for min del setter pris på et lag. Liverpool FC.


Utover det så skjønte jeg ikke hvorfor du svarte meg som du gjorde. De sitatene jeg refererte til var fæle, med tanke på at de kom fra en LFC-supporter i løpet av en Super Cup-finale, som vi til og med vant som første engelske lag på 14 år (eller, siden vi vant cupen sist).


Ikke har du blitt kalt noe av meg, ikke har jeg stilt diagnoser, og at du mener at Henderson er en medioker spiller har jeg skjønt for lenge siden. At du fortsatt, etter at han har vært vår klart beste midtbanespiller siden mars, står inne for det har jeg skjønt. Ikke det at jeg skjønner hvordan du kan mene det, men du om det.


Du må bare forberede deg på å føle deg mer som en dust i framtiden, etterhvert som Henderson løfter pokaler.

bobjim37
bobjim37Innlegg: 3673
15.08.19 17:28
Tellyrex: "Du heier ikke på Liverpool fordi du ikke synes at Henderson er PLs beste midtbanespiller""Jammen Klopp er fotballtrener, og det er ikke du, hvordan kan du mene noen ting om hva han foretar seg"

Ja men Klopp er vel ingen god fotballtrener han heller i følge deg? Burde vært kommunearbeider?


 


Liverpool er så kjedelige at jeg savner Meireles, Diomande, og Pongolle. Er spillere utpå der som aldri burde ha tatt på seg røde drakten i utgangspunktet. Snakker om Hendo og Trent. De er gjennomsyret av elendighet.Klopp er sjarmerende, jeg digger fader meg karen. Flink med ord, er kul. Men noen god fotballtrener er han ikke. Han hadde funket som bare det på et tiltakskurs i kommunen.Det å surre til den angrepsrekka er Mourinho verdig.


 


Skrevet av deg i pausen i en kamp der vi startet litt trått i fjorårsesongen..Vi endte opp med å vinne kampen klart


Du surver kanskje litt mye i blant eller?

johwi68
johwi68Innlegg: 20483
15.08.19 17:32
bobjim37: Du surver kanskje litt mye i blant eller?

Det fine er jo at de to spillerne han ynder å slakte begge er nominert til UEFAs priser for beste forsvarsspiller (Trent) og beste midtbanespiller (Hendo). Stemt fram av stort sett hele Fotball-Europa...


Ikke rart at man reagerer innimellom.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 66511
15.08.19 17:54

--- Problemet er jo at de to ikke finnes tålmodige, med en gang det går trådt så er det knivene ut. Hva med å i hvert fall vente til vi har spilt litt av sesongen? 

masterpool
masterpoolInnlegg: 18602
15.08.19 17:58

Det er klart, når to enkle spørsmål skal være negativt, så blir jo mye negativt. Og det er jo fryktelig å hevde at Kante er en god spiller, virkelig kontroversielt.


Å tro at Origi med rennafart skyter hardt, er det samme som å ønske at han skal bomme.


Hvis man ikke forventer å slå Chelsea 4-0, da er man negativ tydeligvis. Så da må vel alle som ikke tror vi slår Soton 6-0 til helga, være negative!


Og når man sier at Salah med litt kaldere hode til tider, scorer 15-20 mål flere, så er det fullstendig krise. Men hvis man sier at han skal bruke høyrebeinet for å oppnå det samme, da er det helt legitimt. Kanskje et litt kaldere hode ville bety at han brukte høyrebeinet mer? Sjokkerende...


K9b sitt største problem er at jeg ikke er enig med hans meninger. Det taes tydeligvis så tungt at enkle spørsmål må være negative, for ikke snakke om at min positivitet over å sette innpå Gini, må vinkles til noe negativt og fokus mot Kante.


Men stå på, Adrian ble jo truffet tilslutt, heldigvis, selv om K9b helst skulle sett straffa i mål, så jeg ikke fikk rett.

Tellyrex
TellyrexInnlegg: 7157
15.08.19 17:59
bobjim37: Liverpool er så kjedelige at jeg savner Meireles, Diomande, og Pongolle. Er spillere utpå der som aldri burde ha tatt på seg røde drakten i utgangspunktet. Snakker om Hendo og Trent. De er gjennomsyret av elendighet.Klopp er sjarmerende, jeg digger fader meg karen. Flink med ord, er kul. Men noen god fotballtrener er han ikke. Han hadde funket som bare det på et tiltakskurs i kommunen.Det å surre til den angrepsrekka er Mourinho verdig.

Definitivt! Så klart satt på spissen. Men har sagt dette før. Det og holde med Liverpool er en mare. Man pines. Hvis man har holdt med dette laget siden 96, sett de samme feilene bli gjort gang på gang, så er det noe med at brent barn skyr ilden, uten å bli helt Franny.


Men jeg er ikke av den typen som setter Klopp på en trone og hyller han som verdens beste trener, ikke vil jeg kalle noen av Liverpools verdens beste, sett bort i fra Bobby og Mane og Virgil. Sinnsyke spillere rett igjennom. Nevner ikke Salah, for JEG synes ikke han er like god eller ekstrem. 

Samme med Hendo, en god fotballspiller, men medioker, etter MIN mening.

Også når man bruker det at" Jammen Hendo er stemt fram til "topphvadetmåtteværeavuefa"så synes jeg det er tynt. 

Tellyrex
TellyrexInnlegg: 7157
15.08.19 18:04

Og det at det liksom kun er meg og masterpool som klarer og rette et kritisk blikk mot klubben er bare sludder.

Bedrevitere.. Forferdelige greier!

Tellyrex
TellyrexInnlegg: 7157
15.08.19 18:04

Og det at det liksom kun er meg og masterpool som klarer og rette et kritisk blikk mot klubben er bare sludder.

Bedrevitere.. Forferdelige greier!

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17807
15.08.19 18:19
Tellyrex: . Man pines. Hvis man har holdt med dette laget siden 96, sett de samme feilene bli gjort gang på gang, så er det noe med at brent barn skyr ilden, uten å bli helt Franny.

Jeg ble Citysupporter 7 Mars 1970 så du har en lang vei å gå.


Forøvrig ser du aldri meg kritisere enkeltspillere omtrent utenom Sterling når han bommer på det mest utrolige noe som skjer sjeldnere nå.


Manageren setter sammen laget og laget er det eneste viktige og når laget fungerer har manageren satt det rett sammen og med en rett gameplan som spillerne følger lojalt . Fungerer det ikke har han ikke gjort det, fått spillerne til det og har gjort en dårlig jobb eller dårligere jobb. Klopp har gjort en kjempejobb her med sitt arbeidslag.

Denat
DenatInnlegg: 3616
15.08.19 18:39

"Men stå på, Adrian ble jo truffet tilslutt"


- Vi kan konkludere med at du ikke kom heldig ut her. Ikke her heller. 

masterpool
masterpoolInnlegg: 18602
15.08.19 18:41

Han ble truffet, vi fikk trofeet, hvordan kunne jeg på noen annen måte ha kommet bedre ut?

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28605
15.08.19 18:41

Tenk å tro at jeg ikke gjør narv av de som skriver han må bruke høyrebeinet smartere

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28605
15.08.19 18:41

Fikk du gratulert Chelsea? 

masterpool
masterpoolInnlegg: 18602
15.08.19 18:46

Hvis man er kaldere i hodet, så avslutter man gjerne bedre, fordi man gjør bedre valg. Som F.eks å bruke høyrebeinet i større grad. 


Virkelig noe å hudflette, syns du ikke?

masterpool
masterpoolInnlegg: 18602
15.08.19 18:46

Du må nesten spørre den jeg spurte. Derav spørsmålstegnet bak...vanskelig for deg å skjønne ser jeg.

johwi68
johwi68Innlegg: 20483
15.08.19 18:57
Tellyrex: Også når man bruker det at" Jammen Hendo er stemt fram til "topphvadetmåtteværeavuefa"så synes jeg det er tynt.

Er det et tynt argument når samtlige UEFA-land, samt en liten million fotballjournalister, stemmer fram Jordan Henderson som en av tre midtbanespillere til å få prisen Årets Midtbanespiller i Europa? 


Når dette, som må sies å være en temmelig heftig anseelse av hans sesong, er i konkurranse med spillere som Vidal, Busquets, Rakitic, De Bruyne, Gundogan, David Silva, Fernandinho, Matuidi, Pjanic, Martinez, Thiago, Rodriguez, Ndombele, Aouar og ikke minst Fabinho og Wijnaldum, så betyr det vel i klartekst at Henderson er noe bedre enn en "medioker spiller"? 


Det samme når det gjelder Trent Alexander-Arnold. Vi snakker om den mest verdifulle forsvarsspilleren i verden (£80M), etter Virgil van Dijk. En høyreback som setter rekorder i en alder av 20 år, og hylles av absolutt alle som vet hva de snakker om. Ikke bare minuspol, k9b, meg og andre vgd-brukere. Han er allerede fantastisk, og blir fort ei legende i Liverpool. Av sorten det vil bli snakket om i generasjoner framover.Sannsynligvis vil han ha spilt 100 kamper for klubben som 20 åring, og det for et av Europas 2-3 beste lag. Da er du bedre enn "gjennomsyret av elendighet"

At det eneste argumentet du har fått med deg er det siterte, sier vel ganske så mye. Det er skrevet tusenvis av innlegg der forskjellige bruker forsøker si noe om hvorfor Henderson og Trent bli ansett som svært gode spillere, generelle beskrivelser og mer kamprelaterte omtaler.


Så jeg vil påstå at argumentasjonen er alt annet enn tynn.

Masaniello
MasanielloInnlegg: 8509
15.08.19 19:05

«Hvis man er kaldere i hodet, så avslutter man gjerne bedre, fordi man gjør bedre valg. Som F.eks å bruke høyrebeinet i større grad.»


Å tro at «kaldt hode» har så mye med saken å gjøre er folkepsykologi. 


Beklaget, ga deg en tommel. Det var ikke meningen.

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 26879
15.08.19 19:15
FrannyLee: Jeg ble Citysupporter 7 Mars 1970 så du har en lang vei å gå.

"The night they drove Old Dixie down..."  Gikk den på TV her?
Du har hatt en lang vei ti ligagull da :).

Denat
DenatInnlegg: 3616
15.08.19 20:02
Tellyrex: tynt

Herlig. Du synes meningen til sportsjournalister og fremtredende personer i samtlige UEFA-nasjoner er tynt, mens dine argumenter som er "jeg synes" skal vi ta seriøst...

Henderson og Trent har det siste året vært 2 av Europas beste spillere i sine posisjoner. Dersom du synes de har vært svake, eller mediokre, så er det så enkelt som at du tar feil. Da vektlegger du helt banale ting, og overser åpenbare viktige kvaliteter. 

Eller sagt med andre ord: Da skjønner du ikke hva du skal se etter. Jeg mistenker at du tror en back i et Klopp-lag bare skal stå å vente i eget forsvar på at de blir utfordret, for så å stoppe dette 10 av 10 ganger. Om ikke er man medioker. Det samme sentralt. Jeg mistenker at du mener Henderson skal briljere med offensive ferdigheter hver gang han får ballen, det være seg overstegsfinter, langskudd i krysset og soloraid. Om han ikke gjør dette, er han medioker.

Jeg tror ikke du har snøring på hva Klopp ønsker og krever fra sine spillere, og jeg tror at du kort fortalt ikke har forståelsen som kreves for å vurdere en eneste spiller i et fotballag på en fornuftig måte. 

(Innlegget ble redigert 15.08.19 20:03)

liverpo__ole
liverpo__oleInnlegg: 20577
15.08.19 20:09

Selv min kone som ikke har spilt ett eneste minutt organisert fotball i hele sitt liv, men som så straffekonken i lag med meg i går, sa «det var faktisk en utrolig bra redning», og forstår dermed mer om fotball og keeperarbeid enn deg, masterpool. Det er ganske vanvittig, tatt i betraktning hvor lite fotball hun har sett i sitt 27 år lange liv. Gratulerer.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg