Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
masterpool
masterpoolInnlegg: 18602
15.08.19 20:35

Det går veldig fint, hils din kone og si at jeg ikke tar det veldig tungt. Keeperkarrieren min er faktisk lengre enn din kones alder forøvrig. 

McLovin
McLovinInnlegg: 13208
15.08.19 21:01

En mer interessant sak om vår nye keeper: Er det noen som har fått med seg hva det gule håndkleet Adrian drar rundt på skal bety? Tydelig at det er viktig for han.

Legendag_
Legendag_Innlegg: 6316
15.08.19 21:27

På sin plass med en hyllest av Liverpool-legenden(!), Sadio Mané.

Uten pre-season så leverer han nok engang ved en stor anledning i en viktig match, for en jævla spiller han er.

Liverpool's all time top scorers in European competitions:

- Steven Gerrard(41)
- Michael Owen(22)
- Ian Rush(20)
- Roger Hunt(17)
- Sadio Mané(17)

Det var signeringen av Mané før 16/17-sesongen som var hovedårsaken til at vi sikret oss CL-spill i vår første hele sesong under Klopp. Jeg tror ikke man tenker over viktig det har vært, i mine øyne selve katalysatoren for revolusjonen under Klopp.

HYLL.

(Innlegget ble redigert 15.08.19 21:28)

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17807
15.08.19 21:37
return_of_drakkar: "The night they drove Old Dixie down..." Gikk den på TV her?
Du har hatt en lang vei ti ligagull da :).

Ca en treukers senere vel. Første kampen og rundt samme tid jeg først hørte Deep Purple in rock for første gang pluss Steppenwolf Live og Uriah Heep Look at yourself og livet ble aldri det samme :-)


https://www.youtube.com/watch?v=9GvKXpQvDWw

holdthedoor
holdthedoorInnlegg: 877
15.08.19 22:04
liverpo__ole: Selv min kone som ikke har spilt ett eneste minutt organisert fotball i hele sitt liv, men som så straffekonken i lag med meg i går, sa «det var faktisk en utrolig bra redning», og forstår dermed mer om fotball og keeperarbeid enn deg, masterpool. Det er ganske vanvittig, tatt i betraktning hvor lite fotball hun har sett i sitt 27 år lange liv. Gratulerer.

Gjorde ikke Adrian det samme på samtlige straffer da? La seg ned til en side uten å ta sats og la igjen bena?

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 37210
15.08.19 22:27
liverpo__ole: Selv min kone som ikke har spilt ett eneste minutt organisert fotball i hele sitt liv, men som så straffekonken i lag med meg i går, sa «det var faktisk en utrolig bra redning», og forstår dermed mer om fotball og keeperarbeid enn deg, masterpool. Det er ganske vanvittig, tatt i betraktning hvor lite fotball hun har sett i sitt 27 år lange liv. Gratulerer.

Virker som en skikkelig berikende diskusjon dette når argumentasjonen er på det nivået. 

Shenon
ShenonInnlegg: 5241
15.08.19 23:45
liverpo__ole: Selv min kone som ikke har spilt ett eneste minutt organisert fotball i hele sitt liv, men som så straffekonken i lag med meg i går, sa «det var faktisk en utrolig bra redning»,

Kjærringa di er som kjærringer flest - totalt blottet for fotballforståelse!


Man trenger da ikke være anti-Liverpool eller anti Adrian for å innrømme at han blir truffet av ballen, etter å ha kastet seg "feil" vei (begge veier hadde vært feil, derav "feil")? Han er dog heldig og slenger seg ikke spesielt langt, og blir dermed truffet i foten.


Hovedpoenget er uansett at kjærringa di kan rulle inn!

looprevil_fc_x2
looprevil_fc_x2Innlegg: 5142
16.08.19 00:17
Shenon: Man trenger da ikke være anti-Liverpool eller anti Adrian for å innrømme at han blir truffet av ballen, etter å ha kastet seg "feil" vei (begge veier hadde vært feil, derav "feil")? Han er dog heldig og slenger seg ikke spesielt langt, og blir dermed truffet i foten.

Men det er jo ikke tilfeldig at han blir truffet, fordi han legger igjen beinet, og dermed får en tå på ballen. Altså er det en god redning. Slike beinparader er jo f.eks De Gea ekspert på.

holdthedoor
holdthedoorInnlegg: 877
16.08.19 00:37
looprevil_fc_x2: Men det er jo ikke tilfeldig at han blir truffet, fordi han legger igjen beinet, og dermed får en tå på ballen. Altså er det en god redning. Slike beinparader er jo f.eks De Gea ekspert på.

Du mener han leser at Abraham vil trille ballen midt i mål?


Din kone, eksperten på keeperarbeid, kan nok fortelle deg at det er forskjell på strafferedninger og redninger i åpent spill. De Gea er kjent for sine beinparader - i åpent spill. De Gea på straffer? Din kone har nok litt info der óg.


Vil ikke si Adrian imponerte på straffene i går. Han reddet én av seks. Hadde Abraham vært litt kald og fulgt med på Chelseas foregående straffer så hadde han løftet den ballen.

Shenon
ShenonInnlegg: 5241
16.08.19 02:48

Men det er jo ikke tilfeldig at han blir truffet, fordi han legger igjen beinet, og dermed får en tå på ballen.


 


Hehe, det værste er jo at du faktisk er seriøs...

Denat
DenatInnlegg: 3616
16.08.19 06:20

"Hehe, det værste er jo at du faktisk er seriøs."

 

- Ja tenk å påstå at Adrian valgte på stå litt lengre enn på Emersons straffe rett i forkant, som helt sikkert irriterte han grønn.

(Innlegget ble redigert 16.08.19 06:23)

minuspol
minuspolInnlegg: 38223
16.08.19 08:42
Shenon: Nei, det er ca like ufarlig som å vedgå at man KAN ta feil iblandt...

Det kan han og flere andre også ta til seg ja.

Masaniello
MasanielloInnlegg: 8509
16.08.19 09:28

Er det mange andre fedre her inne som også driver med barnehagetilvenning nå? Etter nivået å dømme, så virker det litt slik. Ny kamp til helgen. La oss glede oss til det! Hvem starter, hvem hviler?

Masaniello
MasanielloInnlegg: 8509
16.08.19 09:31

Jeg tror selv at vi er tilbake til laget som startet CS og første ligakamp, minus Alisson:


Adrian, TAA, Gomez, Van Dijk, Robertson, Henderson, Fabinho, Wijnaldum, Salah, Firmino, Origi


Hvis alt går som planlagt, og vi leder komfortabelt etter 60-70 minutter, tror jeg Salah får hvile når Mané kommer inn. Kanskje Brewster får noen minutter på topp.


Usikker på Robertson her. Gikk han ut med en kjenning?


Håper Ox får noen minutter på midtbanen.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28605
16.08.19 09:35
masterpool: Hvis man er kaldere i hodet, så avslutter man gjerne bedre, fordi man gjør bedre valg. Som F.eks å bruke høyrebeinet i større grad.

Jeg kan bare se for meg deg eller Knaxy få sjansen til å møte Jurgen Klopp via supporterklubben eller noe sånt, og så er det koselig og alt det der, så spør han på slutten om det er noe du vil si eller gi tips om. 


"Tell Salah he need to be colder in his head in front of goal, so he can finish smarter and use his right leg more" 


"and learn som combination play by Chelsea". 


Priceless. 

Denat
DenatInnlegg: 3616
16.08.19 10:23

CIES Football Observatory har vurdert en høyreback som er dårlig defensivt og som er klart bedre som midtbanespiller, til å være verdens mest verdifulle forsvarsspiller.

Tormund
TormundInnlegg: 26941
16.08.19 10:45
-k9b_: "and learn som combination play by Chelsea".

...and use Trent as a central midfielder, you useless cunt.

Masaniello
MasanielloInnlegg: 8509
16.08.19 10:57
Denat: CIES Football Observatory har vurdert en høyreback som er dårlig defensivt og som er klart bedre som midtbanespiller, til å være verdens mest verdifulle forsvarsspiller.

Det er jo ikke noe vanskelig dette. Alexander-Arnold har styrker, og han har svakheter. Klopp og Liverpool spiller på styrkene hans, og får det beste ut av spilleren, noe som har gitt laget vårt utrolig mye. Noen kamper vurderes det slik at svakhetene hans gjør at vi kan stille litt annerledes, for eksempel med Gomez på back i stedet for (totalt sett vil de fleste mene at vi da er svekket, siden Gomez ikke er i nærheten av å matche Alexander-Arnolds offensive ferdigheter).


På toppen av dette er det en ung spiller som har masse å lære, og det lærer han best ved å spille mye.


Forøvrig er det ingen som har kommentert, så vidt jeg har bemerket, at Alexander-Arnold ser mer og mer ut som en mann, og mindre og mindre som en guttunge. Han må da ha gått opp noen kg i muskler i sommer?

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28605
16.08.19 11:08
Denat: CIES Football Observatory har vurdert en høyreback som er dårlig defensivt og som er klart bedre som midtbanespiller, til å være verdens mest verdifulle forsvarsspiller.

Tenk så verdifull han ville vært som midtbanespiller!

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 26879
16.08.19 11:16
holdthedoor: Vil ikke si Adrian imponerte på straffene i går. Han reddet én av seks. Hadde Abraham vært litt kald og fulgt med på Chelseas foregående straffer så hadde han løftet den ballen.

I straffekonken er 2 av Chelsea-straffene høye, den ene klin i vinkelen. Han er bra etter disse. 

En straffe er jo per definisjon noe som skal gi mål.
Så redder man 1 i en konk kan det avgjøre alt.
MC-keeperen reddet 1, Becker 0. Det avgjorde.

Vi kan si at Fabinhos straffe er den beste for der fikk ikke keeper engang reagert...

Ellers bør vi bruke hell litt mindre.
Det meste kan tilskrives hell om man er pirkete.
2-1 ved Mane er hell fordi pasningen går mellom beina på en spiler og skuddet via tverrligger. Men likevel er det flott angrep og klinisk avslutning.

Straffekonk er tull.
Man skulle heller skyte fra halvsirkelen utenfor 16-meteren, så ville keeper ha større sjanse. Nå er keeper på sett og vis i en slags gapestokk. Nå er straffekonk om å ikke bomme, da ville det mer bli om å score og ikke om ikke å bomme.

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14779
16.08.19 11:17
Masaniello: Det er jo ikke noe vanskelig dette. Alexander-Arnold har styrker, og han har svakheter. Klopp og Liverpool spiller på styrkene hans, og får det beste ut av spilleren, noe som har gitt laget vårt utrolig mye. Noen kamper vurderes det slik at svakhetene hans gjør at vi kan stille litt annerledes, for eksempel med Gomez på back i stedet for (totalt sett vil de fleste mene at vi da er svekket, siden Gomez ikke er i nærheten av å matche Alexander-Arnolds offensive ferdigheter).
På toppen av dette er det en ung spiller som har masse å lære, og det lærer han best ved å spille mye.
Forøvrig er det ingen som har kommentert, så vidt jeg har bemerket, at Alexander-Arnold ser mer og mer ut som en mann, og mindre og mindre som en guttunge. Han må da ha gått opp noen kg i muskler i sommer?

Fra en utenforstående er det mildt sagt merkelig at det eksisterer noen som helst bitching om TAA. En 20 år gammel back med mer enn 10 assist i løpet av en PL-sesong, og som fortsatt bare kommer til å bli bedre i årene som kommer. Kanskje, og da mener jeg kanskje, kan man finne en back som ville vært bedre på kort sikt, uten at jeg kommer på noen klare høyreback-kandidater som jeg tror Liverpool kunne fått. På den annen side har man en 20-åring som leverer som bare faen, og helt sikkert har veldig godt av å spille fast i denne perioden for sin utvikling.


Personlig hadde jeg vært helt i ekstase over en unggutt som spiller så bra, og at han blir satset på av treneren. Unge spillere vil gjøre feil. Sånn er det bare, men hvis du vil få det beste ut av spilleren så må man gi de sjanser allikevel, og Klopp som den mestertreneren han er har selvfølgelig gjort det. Er vel omtrent kun Messi som var feilfri som spiller i en alder av 20 år.

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 26879
16.08.19 11:19
-k9b_: Tenk så verdifull han ville vært som midtbanespiller!

Jeg er ikke uenig i at han kunne fint brukes på en av sidene der ja.
Fart, innlegg, skudd.
Han er vel ofte som back litt ute å kjøre plasseringsmessig, slik som ved det annullerte 2-0?

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 26879
16.08.19 11:22
masterpool: Hvis man er kaldere i hodet, så avslutter man gjerne bedre, fordi man gjør bedre valg. Som F.eks å bruke høyrebeinet i større grad.

Det sier seg selv med kaldhet i hodet.
Innenfor 16-meter har man jo veldig mye makt med ballen i beina.
En forsvarer kan ikke uhemmet prøve å takle.

Generelt skulle man fyre av mer der man i god posisjon ofte prøver stikkere som gjerne blir for kjappe og for lange innenfor 16-meteren.

Denat
DenatInnlegg: 3616
16.08.19 11:43
return_of_drakkar: annullerte

Du snakker om Chelsea-kampen her? En kamp hvor Trent satt på benken til full tid? 

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28605
16.08.19 11:50
return_of_drakkar: Jeg er ikke uenig i at han kunne fint brukes på en av sidene der ja.
Fart, innlegg, skudd.
Han er vel ofte som back litt ute å kjøre plasseringsmessig, slik som ved det annullerte 2-0?

Hvem tror du slår mest innlegg i dagens fotball? 


Backer eller vinger? 

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 26879
16.08.19 11:57
-k9b_: Hvem tror du slår mest innlegg i dagens fotball? 
Backer eller vinger?

Og hva har ditt spørsmål med min kommentar å gjøre?

Masaniello
MasanielloInnlegg: 8509
16.08.19 12:02
return_of_drakkar: Og hva har ditt spørsmål med min kommentar å gjøre?

Du skrev: "Jeg er ikke uenig i at han kunne fint brukes på en av sidene der ja. Fart, innlegg"


Så det har vel alt med ditt innlegg å gjøre.

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 26879
16.08.19 12:04
Masaniello: Du skrev: "Jeg er ikke uenig i at han kunne fint brukes på en av sidene der ja. Fart, innlegg"
Så det har vel alt med ditt innlegg å gjøre.

Hvorfor kutter du ut resten?
Vi snakker om en samlet vurdering.

sodajr
sodajrInnlegg: 17847
16.08.19 12:06

Klopp sier Adrian sliter med ankelen

Masaniello
MasanielloInnlegg: 8509
16.08.19 12:13
return_of_drakkar: Hvorfor kutter du ut resten?

Kuttet ut det som var irrelevant for vurderingen om hvor TAA sin gode innleggsfot kan kommer godt til rette.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg