Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 26347
16.08.19 12:17
Masaniello: Kuttet ut det som var irrelevant for vurderingen om hvor TAA sin gode innleggsfot kan kommer godt til rette.

Altså ser du bare på den.
Vel - jeg ville brukt brukt ham på side på midtbane.
Da ville han teoretisk fått brukt sin fart og gode skudd mer kreativt offensivt.

Det betyr heller ikke at han ikke ville kunne komme til gode innlegg ellers. Sågar Milner venstre kommer til en del slike.
Og ofte blir jo Liverpool stående å trille inn og ut og bakover på sin høyre side, så det er likevel ikke statisk.

Ville ofret det slik mot tryggere defensivt.

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6631
16.08.19 12:22

Fytti helvete altså. Er oppvisning i kverulantisk tulledebatt og talentløs selvhevding her inne nå.


Som sodajr nevner; Adrian sliter visstnok med en skade. Lonergan med en ungfole på benken mot Soton da muligens. Skal vel gå greit, men er jo ikke akkurat kjempe å gå fra en av verdens beste i mål til Lonergan. Skal vi snakke om tittel har man vel knapt nok råd til noen miss denne sesongen heller.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47253
16.08.19 12:24
-k9b_: Hvem tror du slår mest innlegg i dagens fotball? Backer eller vinger?

Hvorfor bryr du deg om det egentlig? Du mener jo at innlegg er en bortkastet ting, og at det er lite mål å hente derfra.

Men du dreit deg ut til de grader der, så vil ikke overraske meg om du har snudd plutselig helt stille, slik du gjorde med Kante f.eks.

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14748
16.08.19 12:24
return_of_drakkar: Ville ofret det slik mot tryggere defensivt.

Dere slapp inn 22 mål forrige sesong, hvor TAA spilte de fleste av kampene på høyreback. Når du vet hvor mye han tilbyr fremover, og at dere åpenbart er veldig solide defensivt uansett. Hvorfor vil du da ofre det han tilbyr offensivt fra en meget viktig posisjon i Klopp sitt system for å bli litt bedre defensivt? Det gir veldig lite mening for meg.


Det er kun en back som er i nærheten av å være like produktiv som det TAA er offensivt i ligaen, og det er Robertson på deres motsatte side. Slik som Klopp ønsker å spille med to såkalte "inside forwards" så er det viktig at backene er veldig dyktig fremover og at de kan slå gode innlegg. Hvilken høyreback er det du kan se for deg som kan gjenskape noe i nærheten av hva TAA gjør offensivt, og i tillegg være veldig mye bedre defensivt? Jeg kan i hvert fall ikke komme på veldig mange. 

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47253
16.08.19 12:29
-k9b_: Jeg kan bare se for meg deg eller Knaxy få sjansen til å møte Jurgen Klopp via supporterklubben eller noe sånt, og så er det koselig og alt det der, så spør han på slutten om det er noe du vil si eller gi tips om.

Du vet nada om avslutningsteknikk, og mennesker som driver med toppfotball sier alle sammen at det det er mer å hente om man blir mer tofotet med tanke på at valgmulighetene foran mål blir større.

At du mener det motsatte overrasker meg ikke, men du får nok få mennesker med deg som sier at det er bortkastet å kunne avslutte bra med begge føtter.

Og ikke bland meg inn i dette kaldt-hodet opplegget ditt, forbanna klovn.

(Innlegget ble redigert 16.08.19 12:35)

Denat
DenatInnlegg: 3457
16.08.19 12:42

"men du får nok få mennesker med deg som sier at det er bortkastet å kunne avslutte bra med begge føtter."


- Har man fått det for seg at Salah ikke avslutter bra med begge føtter? 

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13870
16.08.19 12:46

Temperatur her inne nå. 

Coutinho10
Coutinho10Innlegg: 15109
16.08.19 12:47

Adrian skadet av banestormer etter straffekonken. Banestormeren sklei og traff ankelen til Adrian.

Kiedis
KiedisInnlegg: 9816
16.08.19 12:51
Coutinho10: Adrian skadet av banestormer etter straffekonken. Banestormeren sklei og traff ankelen til Adrian.

0:28


Interessant påfunn.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47253
16.08.19 12:54
Denat: - Har man fått det for seg at Salah ikke avslutter bra med begge føtter?

46 mål i PL, kun 9 av dem med høyre. Han har jo en utgangsposisjon fra venstresiden så mer naturlig at det avsluttes mest med venstre. Men det er bare å legge merke til de store bommene hans, og at det ofte skyldes at han avslutter med venstre fremfor høyre.

(Innlegget ble redigert 16.08.19 12:56)

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47253
16.08.19 13:10
iustitia_pro_XCVI: og talentløs selvhevding her inne nå.

Morsomme med dette er at alt er copy paste fra reddit, twitter og noen andre nettsider med stats og taktiske forklaringer. Blir presentert som noe eget her inne, men er i realiteten hentet fra noen andre.

(Innlegget ble redigert 16.08.19 13:15)

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 26347
16.08.19 13:15
Wellewinhio: Dere slapp inn 22 mål forrige sesong, hvor TAA spilte de fleste av kampene på høyreback. Når du vet hvor mye han tilbyr fremover, og at dere åpenbart er veldig solide defensivt uansett. Hvorfor vil du da ofre det han tilbyr offensivt fra en meget viktig posisjon i Klopp sitt system for å bli litt bedre defensivt? Det gir veldig lite mening for meg.
Det er kun en back som er i nærheten av å være like produktiv som det TAA er offensivt i ligaen, og det er Robertson på deres motsatte side. Slik som Klopp ønsker å spille med to såkalte "inside forwards" så er det viktig at backene er veldig dyktig fremover og at de kan slå gode innlegg. Hvilken høyreback er det du kan se for deg som kan gjenskape noe i nærheten av hva TAA gjør offensivt, og i tillegg være veldig mye bedre defensivt? Jeg kan i hvert fall ikke komme på veldig mange.

Det blir en samlet vurdering.
Og i fotball er man ofte uenige.

Jeg tror heller ikke at man klarer å gjenskape det defensive fra i fjor.
I årets 3 kamper har det vært en god del hawaii, selv mot Norwich.

Jeg har ikke noe imot TAA, men mener det ville styrke laget slikt.
Jeg sier ikke at han ikke er god der.
Men så er jeg også litt grunnleggende uenig i måten backer ofte brukes på i dag også.

Så la oss være uenige - helt greit.
Tar jeg feil - så tar jeg feil :)

Men er det noen oversikter over hvordan assistene deres kom?
Altså fra hvilke posisjoner og hvordan målene ble skåret?

 

 

(Innlegget ble redigert 16.08.19 13:15)

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28500
16.08.19 13:18
Knaxern: Hvorfor bryr du deg om det egentlig? Du mener jo at innlegg er en bortkastet ting, og at det er lite mål å hente derfra. Men du dreit deg ut til de grader der, så vil ikke overraske meg om du har snudd plutselig helt stille, slik du gjorde med Kante f.eks.

Ooohhh.. Nydelig. Du kan gjerne sitere meg på dette, siden jeg er spent på når jeg skrev dette. Mistenker at du finner på noe her, men det blir spennende å se.


(Jeg har forøvrig snakket kraftig ned innlegg fra dypet, slik TAA og Robertson slår mange av) er veldig glad for at de to har bevist at det er verdi i de innleggene også.


Jepp, jeg endret litt mening angående Kante, ikke så voldsomt som du vil ha det til selvsagt, men det gjør ikke noe. Jeg syntes ikke det er så farlig å ta feil en gang i blant. 

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47253
16.08.19 13:20
-k9b_: Jepp, jeg endret litt mening angående Kante, ikke så voldsomt som du vil ha det til selvsagt, men det gjør ikke noe. Jeg syntes ikke det er så farlig å ta feil en gang i blant.

Netopp, slutt å kritiser andre for å ta feil og endre mening. Du er ikke noe bedre enn andre mennesker.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28500
16.08.19 13:22
Knaxern: Du vet nada om avslutningsteknikk, og mennesker som driver med toppfotball sier alle sammen at det det er mer å hente om man blir mer tofotet med tanke på at valgmulighetene foran mål blir større. At du mener det motsatte overrasker meg ikke, men du får nok få mennesker med deg som sier at det er bortkastet å kunne avslutte bra med begge føtter. Og ikke bland meg inn i dette kaldt-hodet opplegget ditt, forbanna klovn.

Vel... Du har rett i at det er noe å hente på å være tofotet, men det er uhyre komisk at du, eller meg, eller Klopp, eller hvem som helst i toppfotballen skal fortelle PLs toppscorer 2 år på rad at han må "lære å bruke høyrefoten mer". 


Da er det helt mørkt. 


Hvor mange mål kan Messi hente på å "lære å bruke høyrefoten mer"? 10-20? 

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 26347
16.08.19 13:22
Knaxern: 46 mål i PL, kun 9 av dem med høyre. Han har jo en utgangsposisjon fra venstresiden så mer naturlig at det avsluttes mest med venstre. Men det er bare å legge merke til de store bommene hans, og at det ofte skyldes at han avslutter med venstre fremfor høyre.

Hvert 5.mål med høyre er vel ikke da helt borte vekk.
Men ja - han har vel hatt noen litt tamme venstre-avslutninger hvor et spark med høyre ville vært posisjonsmessig langt mer naturlig?
Er det det du tenker på?


-k9b_
-k9b_Innlegg: 28500
16.08.19 13:23
Knaxern: Netopp, slutt å kritiser andre for å ta feil og endre mening. Du er ikke noe bedre enn andre mennesker.

Haha! 


De jeg kritiserer mest, er vel helst de som ikke klarer å endre mening når de tar feil. 


Tror du at det å kritisere andre er forbeholdt kun de som aldri har tatt feil en eneste gang i sitt liv? 

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28500
16.08.19 13:25
Knaxern: Men det er bare å legge merke til de store bommene hans, og at det ofte skyldes at han avslutter med venstre fremfor høyre.

De fleste målene er jo også fordi han avslutter med venstre fremfor høyre. 


Løsningen er å avslutte med venstre når han skal score og så ikke avslutte med venstre når han kommer til å bomme? 


Noen må fortelle han dette.


"Mo, Mo! You need to finish with your left, only when you are going to score!, you should use your right fot when you are going to miss with your left!"

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47253
16.08.19 13:29
-k9b_: De jeg kritiserer mest, er vel helst de som ikke klarer å endre mening når de tar feil. Tror du at det å kritisere andre er forbeholdt kun de som aldri har tatt feil en eneste gang i sitt liv?

Du kritiserer jo ikke masterpool, mer persondebatt og en agenda.

Nei, for all del. Men det blir litt vel hyklersk å kritisere andre hver dag for ting man er skyldig i selv. Endrer du tonen og væremåten din, så kommer du nok lenger med de du diskuterer med. Ydmykhet, folkeskikk og respekt hjelper på.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47253
16.08.19 13:33
return_of_drakkar: Men ja - han har vel hatt noen litt tamme venstre-avslutninger hvor et spark med høyre ville vært posisjonsmessig langt mer naturlig?
Er det det du tenker på?

Ja.

Det handler jo om valg. Spiller du ballen til medspiller på blank goal, eller avslutter fra vanskelig vinkel selv? Samme greia.

(Innlegget ble redigert 16.08.19 13:34)

idiomatisk
idiomatiskInnlegg: 3019
16.08.19 13:33

Fy faen.


Både 1. keeper og 2. keeper skadet en uke inn i sesongen. Latterlig uflaks.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47253
16.08.19 13:39
-k9b_: Løsningen er å avslutte med venstre når han skal score og så ikke avslutte med venstre når han kommer til å bomme?

Eller bare å ta det riktige valget? Verre er det ikke.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28500
16.08.19 13:44
Knaxern: Eller bare å ta det riktige valget? Verre er det ikke.

Selvfølgelig! 


"Mo, forget what I said earlier, you need to use the right option all the time, not the wrong option, the right one". Can you do that from now on?"

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28500
16.08.19 13:45
Knaxern: Endrer du tonen og væremåten din, så kommer du nok lenger med de du diskuterer med. Ydmykhet, folkeskikk og respekt hjelper på.

Takk. 


Dette skal jeg ta med meg. 

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47253
16.08.19 13:48
-k9b_: Selvfølgelig! "Mo, forget what I said earlier, you need to use the right option all the time, not the wrong option, the right one". Can you do that from now on?"

Glimrende, regner med at du er på saken.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47253
16.08.19 13:55
-k9b_: Vel... Du har rett i at det er noe å hente på å være tofotet, men det er uhyre komisk at du, eller meg, eller Klopp, eller hvem som helst i toppfotballen skal fortelle PLs toppscorer 2 år på rad at han må "lære å bruke høyrefoten mer". Da er det helt mørkt.

- 22 mål forrige sesong
- 4 med høyrefoten
- 16 big chances missed

Er det virkelig såpass farfetched å tro at det ikke kan være noe å hente om han bruker høyrefoten oftere i situasjoner hvor det er mest gunstig å gjøre det?

Kokuhaku
KokuhakuInnlegg: 4392
16.08.19 14:00

Faen så flaut.


Jeg trodde inntil nå at Akons Lonely-låt var original. Men så har han bøffa alt, dog r&b-fisert det noe, fra Bobby Vinton. https://www.youtube.com/watch?v=djU4Lq_5EaM

Kokuhaku
KokuhakuInnlegg: 4392
16.08.19 14:02

Skrive det her fordi alle Liverpool-supportere er musikk-kjennere over femti.

(Innlegget ble redigert 16.08.19 14:02)

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 27638
16.08.19 14:05
return_of_drakkar: I årets 3 kamper har det vært en god del hawaii

Det har ikke sett utelukkende briljant ut defensivt til nå, men vi er så tidlig i sesongen at en ikke skal være for bekymret. Det er som du sier for all del viktig å hente poeng; man har knapt råd til feilskjær i det hele tatt. I hvert fall dersom målet er å konkurrere med Man City om tittelen, og det er ikke helt urimelig å anta at det er et mål, selv om det er en klubb med helt andre forutsetninger enn andre det er snakk om. 

I løpet av noen uker vil forsvarsspillet være justert opp til fjorårsnivå. Jeg er ikke videre bekymret. Det som eventuelt er bekymringsverdig er at man ennå ikke vet sikkert hvor lenge Becker blir værende ute. Det preger åpenbart hele den defensive strukturen at han erstattes med langt svakere målvakter. 

Vi skal ikke glemme at det så sjabert ut bakover i enkeltkamper i fjor også, selv et stykke ut i sesongen. Crystal Palace og Burnley gjorde, på Anfield, fem mål på to kamper. I enkeltkamper rår ofte tilfeldighetene, men i det lange løp er det aldri tilfeldig hvem som slipper inn færrest mål. Jeg føler meg ganske trygg på at Liverpool vil være blant de to-tre beste i den statistikken også i år. 

Jævlig viktig match i morgen. Southampton borte er alltid tricky. I fjor så det en stund ut til at Liverpool skulle gå på poengtap der, helt til en Salah med målvegring de foregående ukene tok saken i egne hender og fikset 2-1. 

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28500
16.08.19 14:09
Knaxern: - 22 mål forrige sesong
- 4 med høyrefoten
- 16 big chances missed Er det virkelig såpass farfetched å tro at det ikke kan være noe å hente om han bruker høyrefoten oftere i situasjoner hvor det er mest gunstig å gjøre det?

Jeg tror det er farfetched å tro at ikke Salah selv vet hva som det som gir mest mål. 


At du eller meg skal si at det mest gunstige for Salah er å bruke høyrefoten i en situasjon hvor han bruker venstrefoten er faktisk helt utrolig tåpelig. Det er ikke 13 år gamle Knut på det lokale guttelaget vi snakker om her, det nesten verdens beste spiller. Som scorer mer mål enn forventet hver sesong, men en av de beste venstrefotene i verden. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg