Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
minuspol
minuspolInnlegg: 38019
20.08.19 09:06
-k9b_: Balotelli, Lambert, Ings

Disse tre spissene her. Og folk klager over Carroll-kjøpet.


(Nå skal det sies at jeg synes Balotelli er noe av det kuleste man finner på en fotballbane, men det kunne jo aldri gå)

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28500
20.08.19 09:07
KongOlav2: Innen 3 år fra 2012 burde iallfall Aurelio, Enrique, Carra, Agger, Spearing, Shelvey, Adam, Downing, Kuyt, Maxi, Bellamy, Carroll vært ute av klubben. Samt evt ny keeper i stedet for Reina, selv om Mignolet helt åpenbart var feil. Så to nye keepere, 2-3 midtstoppere, minst to backer, 2-3 sentrale midtbanespillere og minst 3-4 angripere. Selv med 100 % treff blir dette mer enn et par mann per sommer.

Du trenger jo ikke erstatte både Aurelio og Enrique, du trenger ikke erstatte Downing, Kuyt, Maxi, Bellamy, Carroll med 4 spillere, du trenger ikke erstatte de minuttene Spearing fikk. 


Så av førstelagsspillere så trenger man å hente 2-3 spillere per sommer. Sånn cirka slik Klopp gjorde det første vinduet: Mane, Gini, Matip. 

minuspol
minuspolInnlegg: 38019
20.08.19 09:08
Romlingane: Det har, helt siden FSG overtok, vært en evolusjon. I hele klubben og ikke bare i managerstolen eller på benken. Hvis du tror det skjedde en revolusjon da Klopp ble ansatt, så er det, som du ynder å si, mørkt. Og hvis du tror alt dette skyldes Klopp, så er det helt mørkt.

Nei det tror jeg ikke. Men hele evolusjonen ble satt på vent med Rodgers. Og når han ble sittende så lenge som han ble så ble det også to steg tilbake.


Som jeg alltid har sagt. Og som jeg sa den dagen Rodgers ble ansatt.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41633
20.08.19 09:10
-k9b_: Man hadde vært tjent med noen få kjøp, og så kunne fint Enrique, Downing med flere spilt fram til man hadde fått inn spillere som var klart bedre. Tøv som å erstatte Reina med Mignolet, Carroll med Borini, Joe Allen inn på midten, Assaidi, Cissokho, Balotelli, Lambert, Ings inn fordi de kanskje ville slå til, er den store forskjellen på Klopp og Rodgers. Aspas ville fort blitt en kjempespiller under Klopp forøvrig. Hadde vært veldig interessant å se han i Liverpool nå.

Enrique var en porselensdukke. Det var ikke noe tilfeldighet at han knapt spilte kamper for Liverpool etter 12/13-sesongen. Downing fikk jo en sesong til, og så ble han solgt.

Man kunne fortsatt med Reina i stedet for Mignolet og beholdt minst en av Kuyt/Maxi i en sesong til. Uansett ville behovet for forsterkninger vært store. Midtstoppere til å erstatte først Carra og så Agger, venstreback, minst to midtbanespillere til å komplettere Gerrard, Hendo og evt Lucas, samt minst 3 angrepsspillere til å komplettere Suarez (og etterhvert Sterling) og erstatte Kuyt og Maxi.

Carroll ble helt klart solgt så fort som mulig, helt korrekt.

Med mer riktig utskiftningsrate ville man kanskje hentet 3-4 mann mindre (sett bort fra unggutter) i løpet av Rodgers' tid i klubben. Assaidi, Lambert og kanskje Alberto ville vært helt overflødige. Kanskje også Ings. Man kunne kanskje utsatt keeperkjøp i et år eller to, men tror det måtte kommet etterhvert uansett.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28500
20.08.19 09:10
Romlingane: Det har, helt siden FSG overtok, vært en evolusjon. I hele klubben og ikke bare i managerstolen eller på benken. Hvis du tror det skjedde en revolusjon da Klopp ble ansatt, så er det, som du ynder å si, mørkt. Og hvis du tror alt dette skyldes Klopp, så er det helt mørkt.

Rodgers hadde tilgang til samme analyseteam, speiderteam og han fikk vel lov til å sette opp sitt eget trenerteam? 


Så har vi nøyaktig de samme folkene i transferkomiteen som Rodgers ikke klarte å samarbeide med. 


Går det an å nevne 1 spesifikk ting som Klopp har tilgang til, som Rodgers ikke hadde?

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28500
20.08.19 09:13
KongOlav2: minst to midtbanespillere til å komplettere Gerrard, Hendo og evt Lucas, samt minst 3 angrepsspillere til å komplettere Suarez (og etterhvert Sterling) og erstatte Kuyt og Maxi.

3 menn per sommer. 

 

1 forsvarsspiller

 

1 midtbanespiller

 

1 angrepsspiller. 

 

Noen unge talenter når man har mulighet. Ingen "punts". 

(Innlegget ble redigert 20.08.19 09:14)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41633
20.08.19 09:22
-k9b_: 3 menn per sommer. 1 forsvarsspiller 1 midtbanespiller 1 angrepsspiller. Noen unge talenter når man har mulighet. Ingen "punts".

Hva er en "punt"?

Ekstremt simpel fremstilling å hente en spiller i hvert ledd hver sommer uavhengig av hvem som var tilgjengelig på markedet og hvilket utskiftningsgbehov man hadde.

Ser man så langt som 2014/15, ville man hatt igjen kun Skrtel, Lucas, Gerrard, Johnson, Sterling og Hendo fra troppen da Rodgers tok over som ikke ville trengt utskiftning. Og dette var Gerrards og Johnsons siste sesong i klubben.

Dette er altså kun en midtstopper, en back, tre sentrale midtbanespillere og en angriper. Det ville vært massivt behov for nye spillere for å skifte ut aldrende og skadede/stagnerende spillere.


 

minuspol
minuspolInnlegg: 38019
20.08.19 09:36
KongOlav2: Ekstremt simpel fremstilling å hente en spiller i hvert ledd hver sommer uavhengig av hvem som var tilgjengelig på markedet og hvilket utskiftningsgbehov man hadde.

Ekstremt kjedelig diskusjon når dette egentlig handler om å ha en plan vs å ikke ha en plan.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28500
20.08.19 09:37
KongOlav2: Hva er en "punt"? Ekstremt simpel fremstilling å hente en spiller i hvert ledd hver sommer uavhengig av hvem som var tilgjengelig på markedet og hvilket utskiftningsgbehov man hadde. Ser man så langt som 2014/15, ville man hatt igjen kun Skrtel, Lucas, Gerrard, Johnson, Sterling og Hendo fra troppen da Rodgers tok over som ikke ville trengt utskiftning. Og dette var Gerrards og Johnsons siste sesong i klubben. Dette er altså kun en midtstopper, en back, tre sentrale midtbanespillere og en angriper. Det ville vært massivt behov for nye spillere for å skifte ut aldrende og skadede/stagnerende spillere.

En gamble. Man prøver seg på noe som kanskje ikke koster all verdens, men neppe vil treffe, men kanskje den gjør det. Lav risk, lav sjanse for reward. 


6 spillere + 9 innkjøpte gir 15 utespillere til førstelaget. 


Så har man forhåpentligvis en og annen talent som slår til. 


Ikke så galt det, men hvorfor har vi solgt Shelvey?


Kanskje man burde kjøpe 4 spillere per sommer, da er man oppe i 12 innkjøpte førstelagsspillere.  Et hav unna 33. Man har da en stall på 18 utespillere (+Reina og reservekeeper)


Man prøvde jo på dette når Rodgers kom inn, og han ikke hadde allverdens til makt. 


Første vindu: Joe Allen, Borini, (Sahin) Assaidi + noen talenter. 


Veldig riktig hvis bare Rodgers hadde visst hva han skulle gjøre med Sahin, Assaidi og Borini. Men alle de 3 var jo i praksis vekk neste vindu. Så måtte man begynne på nytt igjen, inn med en haug med spillere, ut med de samme i neste vindu. 

mcdermott
mcdermottInnlegg: 66366
20.08.19 09:45
minuspol: For noe tull. En fyr som ene og alene er opptatt av seg sjøl vil aldri være i nærheten av kvalifisert til å lede Liverpool. Da bommer man på selve inngangen.

--- Jeg skulle presisert: på papiret. Som type vil han aldri bli kvalifisert nok.


Men ser vi bort fra personlighet så er jo CVen hans i dag bedre enn den var da vi hentet han ( men altså ikke i nærheten av god nok for oss fortsatt)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41633
20.08.19 09:45
-k9b_: En gamble. Man prøver seg på noe som kanskje ikke koster all verdens, men neppe vil treffe, men kanskje den gjør det. Lav risk, lav sjanse for reward. 6 spillere + 9 innkjøpte gir 15 utespillere til førstelaget. Så har man forhåpentligvis en og annen talent som slår til. Ikke så galt det, men hvorfor har vi solgt Shelvey? Kanskje man burde kjøpe 4 spillere per sommer, da er man oppe i 12 innkjøpte førstelagsspillere. Et hav unna 33. Man har da en stall på 18 utespillere (+Reina og reservekeeper) Man prøvde jo på dette når Rodgers kom inn, og han ikke hadde allverdens til makt

https://www.transferleague.co.uk/liverpool/english-football-teams/liverpool-transfers

Her teller jeg 31 og maks 27 som var særlig aktuelle for førstelaget. Klarer ikke å ta med typer som Yesil, Stewart, Ibe, etc., som særlig aktuelle for førstelaget på kort sikt.

Selv med nærmest optimal treffprosent, ville man behøvd iallfall 14-16 kjøp innen 2015. Og det er uten kjøp av unggutter som Ilori, Gomez, Origi, Grujic.

Denat
DenatInnlegg: 3457
20.08.19 11:53

Jeg tror det er noen år til vi er i posisjon til å bruke 400 millioner på å låne en spiller som ikke vil være bankers i laget. 

Rome77
Rome77Innlegg: 10063
20.08.19 12:05

Kan være en grei unnskyldning også. Hvis han hadde vært en utrolig viktig manglende brikke for Klopp så hadde nok dette ordnet seg. Jeg mistenker at han ikke ansees som viktig NOK til å prioritere det så hardt, særlig når han strengt tatt sutret seg vekk selv også... Vi har mova on som det heter.

minuspol
minuspolInnlegg: 38019
20.08.19 13:20
mcdermott: --- Vi hadde ikke råd til Coutinho,iflg Klopp
https://www.nettavisen.no/sport/jurgen-klopp-hinter-om-coutinho-interesse---vi-hadde-ikke-rad/3423832024.html

Dette intervjuet skulle jeg likt å se.


At Klopp skal være så åpenhjertig om en spiller som sikkert er til salgs igjen temmelig kjapt virker litt merkelig. Selv om jeg ikke tviler på at han har sagt mye pent om Coutinho.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 66366
20.08.19 13:37
minuspol: Dette intervjuet skulle jeg likt å se.

--- Dette er vel det nærmeste man kommer. Virker som det var noen uttalelser ifm SportBild-awards i Hamburg.


http://www.spox.com/de/sport/fussball/bundesliga/1908/Artikel/juergen-klopp-ueber-philippe-coutinho-wir-konnten-ihn-uns-nicht-leisten.html

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15455
20.08.19 16:04
minuspol: (Nå skal det sies at jeg synes Balotelli er noe av det kuleste man finner på en fotballbane

I helsike!


Selv mener jeg det kanskje er det verste jeg har sett i Liverpool-drakt. Får mageknip av å se trynet hans.

Artaxerxes
ArtaxerxesInnlegg: 70138
20.08.19 18:02
mcdermott: Men ser vi bort fra personlighet så er jo CVen hans i dag bedre enn den var da vi hentet han ( men altså ikke i nærheten av god nok for oss fortsatt)

Om han gjør sine saker bra i Leicester, kanskje han får sjansen i Liverpool en gang til når Klopp pensjonerer seg i 2022...?

mcdermott
mcdermottInnlegg: 66366
20.08.19 19:22

--- Nei, det løpet er nok heldigvis kjørt 

minuspol
minuspolInnlegg: 38019
20.08.19 21:34
WaltonBreckRd: Selv mener jeg det kanskje er det verste jeg har sett i Liverpool-drakt. Får mageknip av å se trynet hans.

Må være noen slike også. 

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47253
22.08.19 19:11

#LFC are ‘on the verge’ of signing a new kit deal with US sportswear giant Nike that would begin from the 2020/21 season and could be the richest in the Premier League acc to Forbes

Blir bra med kjøp av spillere etterhvert, spesielt når man får inn 50-60mill£ mer per sesong på utstyrsleverandør.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 66366
22.08.19 19:45

--- Nå skal jo Anfield Road End bygges ut enda større så da går det nok litt penger der

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47253
22.08.19 19:54
mcdermott: --- Nå skal jo Anfield Road End bygges ut enda større så da går det nok litt penger der

Det er ganske langt frem i tid, så kortsiktig kommer ikke det til å ha noe å si.

Range
RangeInnlegg: 191
22.08.19 20:01

Ox har signert ny kontrakt!

(Innlegget ble redigert 22.08.19 20:01)

Coutinho10
Coutinho10Innlegg: 15109
22.08.19 20:13

Da røyk pengene til nye spillere neste sommer.

Coutinho10
Coutinho10Innlegg: 15109
22.08.19 20:15

Nike ja. Kanskje det ligger noe i ryktene at Nike blir med på å finansiere en overgang for Sancho? 

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 14989
22.08.19 20:17
Coutinho10: Nike ja. Kanskje det ligger noe i ryktene at Nike blir med på å finansiere en overgang for Sancho?

#mbappe2020

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 36397
23.08.19 00:44

Vet ikke helt hva jeg synes om langtidskontrakt på Ox altså. Herlig fyr, og en bra spiller på sitt beste, men her har vi potensielt en ny Lallana/Sturridge som blir gående på en lang kontrakt uten å spille fordi han sliter med skader. 

 

Dessverre, men den skaden til Ox er noe av det verste en fotballspiller kan oppleve. Han måtte få konstruert et nytt korsbånd og røk vel også noen leddbånd osv. Sjansene for tilbakefall er stor, og oddsen er lav på at han kommer til å slite med skader resten av karrieren. Vi får håpe på det beste, men jeg tror klubben potensielt tar en stor sjanse her på noe som kan bli svært lite lønnsomt og et nytt pengesluk. Hvorfor ikke gi han en kortere kontrakt for å se det an?

(Innlegget ble redigert 23.08.19 00:46)

Legendag_
Legendag_Innlegg: 6300
23.08.19 02:32
InDeilawetrust: Hvorfor ikke gi han en kortere kontrakt for å se det an?

Dette er vel i praksis kun en ett års forlengelse av hans opprinnelige kontrakt hvor han mest sannsynlig beholder samme vilkår(trolig har den blitt mer prestasjonsavhengig). Han vil være 30/31 år ved enden av kontrakten, jeg finner ikke det urimelig. 

Så handler vel dette i stor grad om å forsterke og bygge opp om det sterke samholdet og kulturen som Klopp har skapt - Ox er åpenbart en viktig del av det. Her viser klubben lojalitet overfor en spiller som har røket på langtidsskade og viser at det ikke bare er nøkkelspillerne Van Dijk, Salah, Mane, Firmino, osv som får nye kontrakter.

Og viktigst av alt, så er han åpenbart en glimrende fotballspiller med engelsk pass som kler Klopp-ball utmerket.

(Innlegget ble redigert 23.08.19 02:33)

Romlingane
RomlinganeInnlegg: 16874
23.08.19 03:38
-k9b_: Rodgers hadde tilgang til samme analyseteam, speiderteam og han fikk vel lov til å sette opp sitt eget trenerteam? Så har vi nøyaktig de samme folkene i transferkomiteen som Rodgers ikke klarte å samarbeide med. Går det an å nevne 1 spesifikk ting som Klopp har tilgang til, som Rodgers ikke hadde?

Det tror jeg ingenting på. Har du en link eller noe som viser at det er de samme folkene i analyse/speider/transfer og like mange av dem?


Innkasttrener.


Hvis du ser etter, så vil du se at jeg skrev hele klubben og det inkluderer blant annet salgsavdelingen, akadamiet, stadion, etc. Det er mange ting Klopp har som ikke Rodgers hadde, i tillegg til det litt flåsete innkasttrener, men det viktigste er god økonomi.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg