Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13839
28.10.19 13:12
Knaxern: “The three chances Tottenham had today, he also gave some free-kicks away, he has to be serious about his defence.”
'I took the Man of the Match off him. He can be a world class full-back, if he sorts it out defensively.'

Det her er jo ikke sitert riktig engang. Han var kritisk til noen av involveringene hans defensivt ja, men gjentok flere ganger at han "loves him to bits" og synes han er en fantastisk spiller. Hva vil du fram til egentlig? Trent er 21 år gammel, og verdensklasse allerede i en av de vanskeligste posisjonene i moderne fotball. Han er en av de viktigste delene av et lag som spesielt for Liverpool sin del mangler sidestykke i Premier League-historien, det er fullstendig sprøtt om man reflekterer litt over det. 


Selvfølgelig kommer han til å bli enda bedre, spesielt defensivt, men som andre så fint har poengtert så spiller han på den siden av banen hvor det er mest rom for motstandere å angripe i, og igår spilte han med Lovren på sin side og mot en utrolig vanskelig motstander i HM Son. Og tror du ikke det uansett er en instruks han har fått av Klopp, at han skal pushe opp i banen så ofte han kan? Det er jo selvfølgelig manageren som har gjort en kalkulert vurdering av at den fullstendig idiotisk gode høyrefoten hans må brukes for det den er verdt, og da får det bare være at Trent ikke alltid har mulighet til å være på riktig side når motstanderen får inn et brudd på oss. 


Nei, bare nyter hvilken fantastisk spiller TAA allerede er jeg, det er faen nesten ikke til å tro. 

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13839
28.10.19 13:15
-k9b_: Her er klippet.

"The two Tottenham fullbacks...dreadful, Dumb & Dumber I´d call them"


Hahaha, har ikke akkurat mye til overs for Roy Keane, men ting som det der er rett og slett gull. 

minuspol
minuspolInnlegg: 37536
28.10.19 13:37
Machine_Head: Nei, bare nyter hvilken fantastisk spiller TAA allerede er jeg, det er faen nesten ikke til å tro.

Asså. Om Klopp vil at Trent skal forsvare seg bedre så bare ber han Trent om å ikke gå fram fullt så mye. Jeg tipper Klopp stort sett står og skriker FORWARD FORWARD FORWARD!

death_death
death_deathInnlegg: 453
28.10.19 20:35

Matip ute i ett par mnd. Faen! 

Sjefan
SjefanInnlegg: 14819
28.10.19 20:36

Enter Gomez så trenger det ikke bli katastrofalt selv om Matip har vært glimrende i innledningen

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 14795
28.10.19 20:43
death_death: Matip ute i ett par mnd. Faen!

Måtte bare komme. Fyren har levd på lånt tid lenge nå. Vel, endelig mulighet for Gomez og vinne tilbake plassen

Knaxern
KnaxernInnlegg: 46326
28.10.19 20:55

Ingen krise, Gomez er klar.

Matip har vært skadefri en stund nå, var vel bare spørsmål om tid før skaden skulle komme.

milanB
milanBInnlegg: 33856
28.10.19 21:33

Sjokk at Matip er en kjeks. Vært uvanlig frisk lenge nå. 

Corvus
CorvusInnlegg: 25237
28.10.19 21:48
Knaxern: Ingen krise, Gomez er klar.

Viktig nå at Gomez får spille hele kampen mot Aston Villa til helgen, så han får nødvendig kamptrening. Blir forbanna om jeg ser Lovren!

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 14795
28.10.19 21:50
Corvus: Viktig nå at Gomez får spille hele kampen mot Aston Villa til helgen, så han får nødvendig kamptrening. Blir forbanna om jeg ser Lovren!

Tror ikke vi på noen måte kan forvente dette. Det er direkte urovekkende at Lovren har startet de to siste på Gomez sin bekostning

Corvus
CorvusInnlegg: 25237
28.10.19 21:53
TheOpiate: Tror ikke vi på noen måte kan forvente dette. Det er direkte urovekkende at Lovren har startet de to siste på Gomez sin bekostning

Klopp har jo selvsagt muligheten til å la Gomez spille mot Arsenal til onsdag. Men Klopp vet like godt som alle andre at en Gomez i toppform er klasser over Lovren.

minuspol
minuspolInnlegg: 37536
28.10.19 21:53

Lovren holder maks et par kamper til han også, før han før tre ukers diaré eller influensa, så det er Gomez som må fikse dette.

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 27638
28.10.19 22:29

Da er det godt Gomez i hvert fall er vaksinert mot skader. 

Nei, altså, at Matip må regne med to måneder på sidelinja kan nesten jamføres med for City å miste Laporte. Så god synes iallfall jeg han har vært denne sesongen. Nå synes ikke jeg Lovren var så forbasket dårlig mot Tottenham som mange skal ha det til, men ja, han mangler den naturlige roen, for eksempel, som Matip har i spillet sitt. Det blir lett noe kaotisk ved Lovren, særlig når det stormer imot. Og så sitter ikke de defensive relasjonene med Alexander-Arnold like godt som de gjør for Matip. Det kan gi større fokus defensivt for Henderson, som høyre indreløper, enn hva som kan være ønskelig, for det blir nesten for mye å be Fabinho om å holde et øye også der, selv om fyren er så god at han kanskje hadde greid det også i tillegg til den andre multitaskingen han bedriver. Å miste Matip nå kan få konsekvenser, men heldigvis ser kampprogrammet litt enklere ut så fort man får gjort seg ferdig med City. Tre poeng der, og jeg tør knapt tenke videre.

(Innlegget ble redigert 28.10.19 22:29)

Ribba
RibbaInnlegg: 35968
28.10.19 23:33
mikemodano: Nå synes ikke jeg Lovren var så forbasket dårlig mot Tottenham som mange skal ha det til, men ja, han mangler den naturlige roen, for eksempel, som Matip har i spillet sitt.

Lovren er ikke noe dårlig stopper, tvert i mot. Han er faktisk en meget habil stopper.

Problemet er at han ikke passer inn i den spillerstilen Liverpool spiller på. Altså stå høyt der du må ha stoppere som både er komfortabel med å ha mye rom bak seg samtidig som de er komfortable med ballen og må forvente flere en-mot-en situasjoner.

Lovren passer derimot mer inn i et kompakt og strukturert forsvar med lite bakrom der han kan fokusere på spillet framfor seg og rydde vekk innlegg og liknende. I en slik rolle, så er Lovren blant de bedre stopperne i ligaen.

Men som sagt, det er relativt sjelden at Liverpool har brukt for disse kvalitetene. Derimot, som du sier, Lovren er ikke den mest rolige personen samt at han heller ikke er den aller raskeste, så svakhetene hans blir jo også ofte en stor ulempe i den spillestilen Liverpool har.

(Innlegget ble redigert 28.10.19 23:37)

liverpo__ole
liverpo__oleInnlegg: 20560
29.10.19 00:08

Lovren er bare en billig Maguire.

Romlingane
RomlinganeInnlegg: 16162
29.10.19 00:22
Ribba: Lovren er ikke noe dårlig stopper, tvert i mot. Han er faktisk en meget habil stopper.

Jeg mener å huske at jeg etter den første sesongen kalte ham et mysterium. Nitti prosent av tiden er han ganske god, men plutselig skjer det et eller annet.

eppaen
eppaenInnlegg: 27456
29.10.19 08:55
liverpo__ole: Maguire

På hvilken måte? 

minuspol
minuspolInnlegg: 37536
29.10.19 08:57
mikemodano: Nei, altså, at Matip må regne med to måneder på sidelinja kan nesten jamføres med for City å miste Laporte. Så god synes iallfall jeg han har vært denne sesongen

Jeg vil uansett påstå at Gomez før skaden sist sesong var på et enda høyere nivå enn Matip før skaden nå. 


Men du har rett i at det er noen skadeissues hos Gomez også ja. 

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 27638
29.10.19 09:18

Gomez var glitrende under høstsesongen i fjor, det er det ingen tvil om. Han var kanskje en enda bedre match i par med van Dijk enn hva Matip er, så ja, som enhet var de kanskje hakket sterkere. Den kom fryktelig ubeleilig, den skaden borte mot Burnley. Det er ingen særlig tvil om at han har slitt med å komme ordentlig tilbake, men så har han da heller ikke fått muligheten til å spille seg varm. En tre-fire matcher på rad, så er Gomez kanskje på god vei til å invitere tilbake igjen høstformen fra i fjor. Med City-matchen rett rundt hjørnet, så spørs det imidlertid om Klopp vil gi ham den muligheten. Det har i hvert fall ikke virket slik så langt, dessverre, selv om han vet like godt som alle andre at Lovrens neste blødme aldri er spesielt langt unna. 

Uansett er det storartet å se hvordan Matip har bidratt i år. Ja, det har bidratt til å holde Gomez utenfor, men selv om man også gjerne ønsker å tenke langsiktig, så er det lagets slagkraftighet framfor enkeltspillere når resultatorientertheten er så ekstrem som den er all den tid man vet hvilket monster man duellerer med. 

Ps. Hva gjelder Gomez' skadeissues, så kan for all del et beinbrudd skje den beste, og selv om vi skal være forsiktig med hva vi sier her nå, så begynner det å bli en stund siden han hadde dette Lovren-syndromet hvor han pådro seg noe smårusk nærmest hele tiden. Kan hende har han vokst av seg det verste nå.

(Innlegget ble redigert 29.10.19 09:20)

minuspol
minuspolInnlegg: 37536
29.10.19 09:27
mikemodano: Gomez var glitrende under høstsesongen i fjor, det er det ingen tvil om. Han var kanskje en enda bedre match i par med van Dijk enn hva Matip er, så ja, som enhet var de kanskje hakket sterkere. Den kom fryktelig ubeleilig, den skaden borte mot Burnley. Det er ingen særlig tvil om at han har slitt med å komme ordentlig tilbake, men så har han da heller ikke fått muligheten til å spille seg varm. En tre-fire matcher på rad, så er Gomez kanskje på god vei til å invitere tilbake igjen høstformen fra i fjor. Med City-matchen rett rundt hjørnet, så spørs det imidlertid om Klopp vil gi ham den muligheten. Det har i hvert fall ikke virket slik så langt, dessverre, selv om han vet like godt som alle andre at Lovrens neste blødme aldri er spesielt langt unna.  Uansett er det storartet å se hvordan Matip har bidratt i år. Ja, det har bidratt til å holde Gomez utenfor, men selv om man også gjerne ønsker å tenke langsiktig, så er det lagets slagkraftighet framfor enkeltspillere når resultatorientertheten er så ekstrem som den er all den tid man vet hvilket monster man duellerer med.

Problemet for min del er at det krisemaksimeres så voldsomt. Gomez har vist et nivå som holder i lange baner. Det samme gjelder forsåvidt Lovren også, men der kommer det noe rart i hver kamp.


Det var jo en her inne som var fryktelig redd for at Liverpool skulle se ut som mot Genk defensivt mot Spurs. Gjorde jo ikke det naturligvis. Og slik er det jo. Nå mangler Matip i to måneder, og andre må ta den jobben. Da justeres det litt her og der og så funker det helt sikkert fint. Sjøl mot City. 


Og plutselig er Lovren helten. Matip vokste jo fort inn i den rollen når han først fikk spilt i en lengre periode.


No worries!

Guarnere2
Guarnere2Innlegg: 5385
29.10.19 09:33

Lovren kan bare ikke spille mot City. Det går bare ikke. En jævla klovn mot Aguero, det kan ikke Klopp tillate. Det nekter jeg å tro

wa11in
wa11inInnlegg: 4839
29.10.19 10:22
Guarnere2: Lovren kan bare ikke spille mot City. Det går bare ikke. En jævla klovn mot Aguero, det kan ikke Klopp tillate. Det nekter jeg å tro

Det har da gått greit tidligere..? 

1

2

3

Det er Matip som er fellesnevneren i de matchene hvor vi har sluppet inn mange mål mot City, ikke Lovren. 

(Innlegget ble redigert 29.10.19 10:22)

Corvus
CorvusInnlegg: 25237
29.10.19 10:37
minuspol: Og plutselig er Lovren helten. Matip vokste jo fort inn i den rollen når han først fikk spilt i en lengre periode.

Poenget er at Matip har farten som forsvaret til Liverpool trenger med den måten de spiller på.

 

Lovren eier ikke fart. 

 

Hvis han over natten blir lynhurtig så har han kapasitet til å bli helten, om ikke så vil han forbli en risikofaktor uansett.

(Innlegget ble redigert 29.10.19 10:37)

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28267
29.10.19 11:02
Corvus: Poenget er at Matip har farten som forsvaret til Liverpool trenger med den måten de spiller på.

Poenget er at Klopp fikser dette. Han ser jo at Lovren ikke er like kjapp som Matip, og om da Lovren skal spille, så justerer han lager slik at det blir bra. 


no worries

Denat
DenatInnlegg: 3263
29.10.19 11:14
-k9b_: justerer

Enkelt å si, men fraværet av en del spillere vil svekke oss uansett hvor mye vi justerer. Det er ikke bare å justere visse ting dersom Salah eller Firmino mangler i en kamp, og forvente at totalen vil bli like bra. 

Om Matip er så god at hans fravær vil svekke oss betydelig vet jeg ikke. Med Gomez på det nivået han var før skaden forrige sesong inn, så vil det ikke svekke oss. Med Lovren og Gomez på det nivået de har vist denne sesongen, så vil det svekke oss. 

Klopp spiller sannsynligvis med Matip av en grunn, og det er sannsynligvis fordi at han mener at det er den beste løsningen. Altså, at han ikke synes de andre løsningene er like gode. Jeg personlig frykter ikke fraværet til Matip veldig, jeg synes alternativene er gode nok, men i akkurat den kampen mot Man City skulle jeg veldig gjerne hatt han der. 

(Innlegget ble redigert 29.10.19 11:17)

minuspol
minuspolInnlegg: 37536
29.10.19 11:30
Denat: Enkelt å si, men fraværet av en del spillere vil svekke oss uansett hvor mye vi justerer.

Vi kan vel gi Klopp såpass? Han bruker å fikse slike ting ganske greit. Og det er ikke så lenge siden Matip var en spiller fansen så på som helt grei, og ikke noe mer enn det.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 66032
29.10.19 11:31

--- Alle ville vel gjerne hatt han der men det blir da enten Lovren eller Gomez. Dessuten så bør vel City frykte oss uavhengig av om Matip er med eller ikke.

Denat
DenatInnlegg: 3263
29.10.19 12:08
minuspol: Klopp

Jeg tviler på ingen måte på Klopp. Jeg tror dog at han bruker Matip fordi at han mener laget blir svakere dersom han ikke er med.

Men fint går det nok helt sikkert. 

(Innlegget ble redigert 29.10.19 12:09)

minuspol
minuspolInnlegg: 37536
29.10.19 12:17
Denat: Jeg tviler på ingen måte på Klopp. Jeg tror dog at han bruker Matip fordi at han mener laget blir svakere dersom han ikke er med.

Sikkert riktig. Men han har altså ikke brukt Matip tidligere. Det er dynamikk og svingninger hele tiden. Og han som alle andre ønsker ikke å endre på noe som åpenbart fungerer. Men må han så er det andre klare, og hvor mye svakere det blir er nok temmelig usikkert, også for Klopp. 

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13839
29.10.19 12:26

Jeg stoler ikke på Lovren, han er ikke god nok for det nivået vi har kommet til nå. Ikke hans feil, men jeg mener at Gomez MÅ begynne å starte kamper pronto. Han var fantastisk før skaden, og kan komme dit igjen. 

(Innlegget ble redigert 29.10.19 12:26)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg