Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15287
27.03.20 15:53

Skal fremdeles en del til før 14 av 20 klubber stemmer for å nulle sesongen. Samtidig kommer det meldinger fra Spania og Tyskland om at de begge ikke ser andre løsninger enn å fullføre sesongen 19/20 uansett hvor lang tid det tar. Krysser fingra for det, hadde vært utrolig kjedelig å mistet ligatittelen nå. Samtidig ser ting veldig bra ut for Liverpool nå, det må vi ikke glemme. Vi kan fort vinne et par store pokaler til de neste sesongene. Et annet spørsmål er hvor lenge verden tåler å være i full lockdown? Ekle tider.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22108
27.03.20 16:00
WaltonBreckRd: Et annet spørsmål er hvor lenge verden tåler å være i full lockdown? Ekle tider.

Ja, det er dessverre ting som er viktigere enn Liverpool, Manchester United og fotball akkurat nå.


Det er veldig få nasjoner som har råd til å stenge ned, slik man ser at det f.eks blir gjort i Norge nå. Og hvis vi ser til India som har tatt en 3 ukers fullstendig lockdown av landet så er det fullstendig krise for store deler av befolkningen der, da det er veldig mange som lever av daglig lønn for arbeid som ikke har noen mulighet til å få penger nå, og som heller ikke har hatt muligheter til å hamstre inn mat eller lignende. For dem er koronaviruset plutselig ikke den verste trusselen.


Vonde tider, som fort kan bli enda vondere.


Beklager for at jeg gikk veldig of topic, forresten.

Denat
DenatInnlegg: 3298
27.03.20 16:11

"Ja, det er dessverre ting som er viktigere enn Liverpool, Manchester United og fotball akkurat nå."


- Absolutt. Jeg er der at jeg driter i hva som skjer med Premier League. Om Liverpool vinner ligaen eller ikke er langt, langt nede på listen over viktige ting. Det er helt uvirkelig, det som nå rammer kloden. Både på kort og lang sikt. Katastrofe på alle mulige måter.


Og så er det noen som har gått helt i lås etter at de dummet seg fullstendig ut i en diskusjon om Norges Firmino. Vi får jo håpe det går bra til slutt, der også.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20170
27.03.20 16:51

«Og så er det noen som har gått helt i lås etter at de dummet seg fullstendig ut i en diskusjon om Norges Firmino.»

 

Dersom du bare gjentar dette nok ganger blir det riktig! ;)

Vel, kanskje ikke, men det hjelper helt sikker på hva enn du sliter med, stakkar...

(Innlegget ble redigert 27.03.20 16:51)

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 12676
27.03.20 16:52
Sjefan: Spesifikt i dette tilfellet at "det ikke er naturlig å fullføre sesongen etter 7 måneders opphold". Skulle den skisserte løsningen bli aktuell kan den naturligvis ikke stoppes fordi man mener oppholdet har vært for langt..

Tja, 7mnd opphold kombinert med kontrakter som går ut og overgangsvindu byr på ganske store utfordringer, etter min mening. 

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15287
27.03.20 16:54
KingAnderson: Vonde tider, som fort kan bli enda vondere.

Ja, selv her i Norge vil dette bli vondt. Da kan man stille seg spørsmålet, hvor lenge tåler verden å stenges ned?

"NHO har spurt 5500 av sine medlemsbedrifter om en oppdatert status for fjerde gang etter at coronaviruset for alvor gjorde sitt inntog her i landet.

- Det blir mer og mer nedslående for hver undersøkelse. Jeg finner nesten ikke ord som kan beskrive hvor ille det er, sier Almlid.

Kort oppsummert sier en av tre bedrifter at de vurderer konkurs som en reell fare som følge av coronaviruset. Tallet er nytt - i den forstand at det er første gang under coronakrisa at NHO spør om akkurat dette.

Blant de minste bedriftene, de med ni eller færre ansatte, rapporterer hele 41 prosent om en reell konkursfare.

 

 

(Innlegget ble redigert 27.03.20 16:56)

HLund
HLundInnlegg: 18023
27.03.20 16:56
Slikkepott: Tja, 7mnd opphold kombinert med kontrakter som går ut og overgangsvindu byr på ganske store utfordringer, etter min mening.

Så da sitter man altså igjen med to sesonger som ikke blir noe av ...

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20170
27.03.20 17:08

«Da kan man stille seg spørsmålet, hvor lenge tåler verden å stenges ned?»


Verden kan man kanskje ikke stenge ned. Men den ubetydelige delen som knytter seg til fotball tåler man fint om stopper litt opp.


Det bør løses ved at allerede overbetalte spillere tar et betydelig lønnskutt i den aktuelle perioden. Det beste hadde kanskje vært om dette ble koordinert fra UEFA og at spillere som ikke innordnet seg ble «utestengt» i en periode. Ekstreme tider, ekstreme tiltak...

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15287
27.03.20 17:20

Jada, men nå var det ikke akkurat fotballen jeg tenkte på. Bortsett fra at jeg ikke får underholdning på TV'en gir jeg totalt faen i millionærer og milliardærer tar som betydelig lønnskutt.

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6513
27.03.20 17:33
idiomatisk: Du høres jo ut som den største egoisten av alle her inne. Kastet deg inn i tråden her, som du ikke har vist deg i siden jeg laget bruker her. Nå som et virus herjer verden så kommer du inn i tråden, hoverer og godter deg. Du er sikkert glad dette viruset kom nå på tross av alle lidelsene det påfører menneskeheten, så lenge det tar gleden fra Liverpool-supporterne og klubben.

Fotball er helt uviktig i disse dager. Gamet slik vi kjenner det er ikke tilbake før om kanskje 1 år.

Man er altså en stor egoist hvis en diskuterer fotball når det er et virus som herjer? Hallo, hvor er logikken? Hoverer jeg og godter meg. Jeg er liksom glad for viruset og sitter selv i karantene. Hva faen er det med sånne som deg. Du trenger hjelp. At viruset tar gleden fra Liverpoolsupporterne er det siste jeg bryr meg om, men en må da kunne diskutere framtiden og diverse scenarioer.


Denne jævla bøtta har gått til hodet på noen av dere og dere trenger en med kaldt vann. Det kommer ikke til å ta 1 år før vi er i gang igjen. Samfunnet kommer i gang igjen om noen måneder uansett. Det stenges ned for å hjelpe helsevesenet nå, men det blir ikke stengt i 1 år, heller ikke fotballen. I disse tider er det enkelte Liverpoolfans som faktisk står fram som de mest ufyselige og egoistiske. Det eneste som står i hodet på dere er bøtta. Du er den ufyselig og egoistiske her. 

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 14900
27.03.20 17:44
den_glade_gris: ufyselige og egoistiske

Takes one, to know one...

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15287
27.03.20 17:50
TheOpiate: Takes one, to know one...

Han burde ta en lang og god titt på seg selv. Han er bare ute etter å skape kvalme blant de som liker Liverpool her inne. I en Liverpool tråd.

idiomatisk
idiomatiskInnlegg: 2822
27.03.20 17:56
den_glade_gris: logikken?

Flott at du tar opp logikk i grunn.
Du skrev nemlig at;

Umulig å vite om Liverpool ville sprukket fullstendig. Det er ikke noe som er avgjort.

Er det logisk at Liverpool sprekker?

Du troller og godter deg. Det er det du gjør, meeen jeg bryr meg ikke så mye, verken om deg eller pokalen, oppriktig talt. Du får kose deg videre, og god bedring om du fikk coronavirus! Det kan kile litt mer enn influensa ;) Så drikk vann og ikke følg Trumps råd om å bruke hydroxychloroquine! Alt sammen er bare en hoax. 

(Innlegget ble redigert 27.03.20 18:00)

The_Kwames
The_KwamesInnlegg: 3203
27.03.20 17:59

Jeg tror ikke jeg går så veldig mye i andre tråder,men det var da voldsomt så mye besøk i det siste,for å kommentere ingenting??


For de som går inn i LFC tråden,skaff dere ett bra profilbilde,og nickname,eller hva det heter


Dette er ikke 3 verdenskrig,bare ett virus med utvidete fullmakter


 


Sofonda

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6513
27.03.20 17:59
WaltonBreckRd: Han burde ta en lang og god titt på seg selv. Han er bare ute etter å skape kvalme blant de som liker Liverpool her inne. I en Liverpool tråd.
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 22.04.20 09:57)

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 12676
27.03.20 18:46
HLund: Så da sitter man altså igjen med to sesonger som ikke blir noe av ...

I verste fall, ja.


Personlig så vil jeg jo si at en utsettelse på 7mnd, overgangsvindu og kontrakter som går ut, lag som potensielt  er svekket / forsterket i forhold til det som var utgangspunktet når pausen inntraff, kombinert med det mentale, medfører at sesongen ikke akkurat reddes av at den ferdigspilles til enhver kostnad. 


Ellers er jeg jo enig i at det er ganske out of touch å forvente at sesongen, som ikke er direkte få kamper, skal avsluttes bak lukkede dører på rekordtid bare for at man skal bli ferdig. På samme måte som at man bare gikk og ventet på at en spiller skulle teste positivt, så venter man jo bare på at familiemedlemmer i risikosonen skal bli smittet, da er det kort vei fra konflikt mellom spillere og klubb til konflikt med FA. Jeg tror et slikt valg vil være en blemme uten like. 


Fullfør sesongen innen rimelig tid, innen august, klubber som har signert spillere får ikke lov til å ta de i bruk før sesongen er avsluttet. 

MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 5600
27.03.20 18:52

Det tok 7 mnd etter spanske syken før økonomien var tilbake igjen. Så pengehysterikerne kan ta seg en bolle 

Artaxerxes
ArtaxerxesInnlegg: 70001
27.03.20 18:56
MarcoMauritz: Det tok 7 mnd etter spanske syken før økonomien var tilbake igjen. Så pengehysterikerne kan ta seg en bolle

Hvilken økonomi? I 1919 hadde jo store deler av verdensøkonomien vært i krigsmodus i 5 år. Det er vanskelig å sammenligne med dagens situasjon uansett.

(Innlegget ble redigert 27.03.20 18:57)

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15287
27.03.20 18:58
MarcoMauritz: Det tok 7 mnd etter spanske syken før økonomien var tilbake igjen. Så pengehysterikerne kan ta seg en bolle

Du er jo helt ute som vanlig.

MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 5600
27.03.20 18:59

Selv med krig klarte de altså å komme igang igjen så raskt. 

MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 5600
27.03.20 19:00

Nei nå er jeg inne. 


Inne i varmen.


Det er jo her det er party. Arsenal tråden har gått i karantene 

MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 5600
27.03.20 19:09

Really important piece by @David_Ornstein on the growing opinion that Premier League season could be cancelled. Directors becoming very uneasy about attempts to play matches - even behind closed doors - as pandemic escalates. 

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 24429
27.03.20 19:12
MarcoMauritz: Really important piece by @David_Ornstein on the growing opinion that Premier League season could be cancelled. Directors becoming very uneasy about attempts to play matches - even behind closed doors - as pandemic escalates.

Ja, det er en måned til det skal brake løs igjen og tallene på smittede (med Boris og Prins Charles i spissen) og døde i UK har egentlig først i det aller siste begynt å stige markant. Det fremstår egentlig som ganske virkelighetsfjernt å tro at serien skal begynne igjen om en måned, spør du meg.

(Innlegget ble redigert 27.03.20 19:12)

johwi68
johwi68Innlegg: 20418
27.03.20 22:02
den_glade_gris: Jeg er en løgner, jeg har en agenda, er en fitte

Du har nå i hvert fall selvinnsikt. Det skal du ha.

MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 5600
27.03.20 22:16
WaltonBreckRd: Skal fremdeles en del til før 14 av 20 klubber stemmer for å nulle sesongen.

Klubbene har vel ikke noe de skulle sagt. 

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 14900
27.03.20 23:21
den_glade_gris: Jeg skaper kvalme med å hevde at jeg vil ha sesongen ferdigspilt
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 17.04.20 15:38)

Samuh0lm
Samuh0lmInnlegg: 8822
28.03.20 07:58

Enig med forrige taler

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6513
28.03.20 12:43
TheOpiate: Nei, du skaper kvalme ved at du ikke forlater en tråd hvor det ikke finnes et eneste individ som ønsker ditt nærvær. Når du i tillegg hevder at du ikke vil forlate fordi "ingen scouser skal fortelle deg hva du skal gjøre"-Hallo!!!!! Det finnes da faen ingen scousere her inne på VGD(så langt jeg vet ihvertfall), men her inne i tråden så finnes det endel mennesker som ikke har ett snev av ønske om å høre de patetiske feberfantasiene av noen meninger som du gulper opp i tide og utide. Kan du ikke bare kjøre det oppgulpet i deres egen tråd, eller i det minste ha nok anstendighet til å ta det i den ene tråden som faktisk er dedikert til temaet:LinkDer inne kan du sitte å resirkulere de sure oppstøtene dine til det går for deg i ekstase over din egen fortreffelighet. Bare vær vennlig, ta rennafart og dra dritten din alle andre steder enn inn hit....

Dette her er jo ikke slum en gang. Dette er rene septiktanken. Jeg skaper altså kvalme ved at jeg i en tråd hvor jeg på en redelig måte legger fram mine synspunkter. Det finnes ikke et individ som ikke ønsker mitt nærvær. Hallo, hva er du egentlig? Hvorfor svare en du ikke ønsker noe nærvær med? I Unitedtråden har jeg også sett noen Poolfans med en helt annen agenda enn det jeg har her. Jeg engasjerer meg ikke. Selvsagt liker jeg ikke å bli fortalt av selverklærende yppersteprest som liksom skal prate for hele meningheten hva jeg skal gjøre og hva og hvor.


Selv du er nok ikke så dum at jeg tror det finnes ekte scousere her inne. Synes det er lite å gå fistel for. Hadde noen kalt meg en Manc så hadde jeg ikke brydd meg så mye, men det er jo kanskje litt mer å være stolt av. Du ser kanskje på scouser som noe negativt. Feberfantasier, oppgulp,sure oppstøt, egen fortreffelighet, rennafart og drit. Skulle nesten tro du stod i speilet og så deg selv når du skriver dette. For meg er dette helt lavmål og så lavpannet at jeg hever meg glatt over det.


Er du på et diskusjonsforum og noen er uenige med deg så er dette oppskriften på at du ikke har noe å bidra med. Da slenger du bare ut en masse dritt uten mål og mening. En avslører seg selv. Dette og de som bruker alderskortet enten det er gammel eller ung. Hvorfor ikke holde seg til sak? Det er dumt å måtte bruke tid på å svare slike svadainnlegg. Jeg synes jeg hadde en fin diskusjon her med litt mer oppegående folk før noen kommer og sier en skal ut fordi de ikke liker innholdet i diskusjonen.


Lurer på om sånne som deg hadde oppført seg på samme måte ute i det virkelige liv rundt et bord med en øl eller kafe? Bare slenge drit fordi du ikke liker meningene til en person. Har du ingen argumenter så er du en taper i enhver diskusjon. Drittslenging er lavpannet på alle måter. Vil du ha meg vekk fra tråden så ikke svar meg. Skal du fortsette med å kaste møkk så skal du få den rett tilbake midt i trynet ditt.

DuncanE
DuncanEInnlegg: 829
28.03.20 13:28
johwi68: Dette er bare tull. Jeg kjenner flere Man Utd-supportere irl som gnir seg i nevene og håper hele sesongen blir annullert. At alle Man Utd-supportere her på vgd mener det de skriver her inne kjøper jeg ikke. Det er som om de skal være politisk korrekte her, ikke ha en agenda, og framstå som verdens mest jovale mennesker.

Det blir for dumt om du skal tilskrive meg meninger basert på dine venner. Jeg forventer faktisk å bli trodd på det jeg skriver. Og jeg har skrevet et titalls innlegg hvor jeg hevder at jeg ønsker at sesongen blir ferdigspilt. Det ville vært en fordel for vårt lag. Så får vi heller leve med at LFC får sin velfortjente tittel. Men, selvsagt, skulle det ende med nulling lever sikker mange av oss godt med det også.

DuncanE
DuncanEInnlegg: 829
28.03.20 13:37
johwi68: Liverpool har blitt en mye vakrere by enn Manchester. Oppussingen og oppryddingen som startet rundt 2005 har vært meget vellykket.
Har en mistanke om at du aldri har satt din fot i byen.

Så så, du er ikke programforpliktet til å mene dette basert på din kjærlighet til klubben. Jeg har besøkt Manchester jevnlig siden slutten av 80-tallet. Da var Manchester virkelig en slumby. En tradisjonell industriby på sparebluss. Med fattigdomskvartaler og regelrett teltleire i randsonen. Siden har det skjedd svært mye. Som det også har gjort i Liverpool i nyere tid. Men jeg tror du skal slite med å finne nøytrale personer som vil kunne hevde at Liverpool i dag fremstår som "mye vakrere" enn Manchester.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg