Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
KingAnderson

Innlegg: 24123
KingAnderson
24.02.21 12:36
Sjefan: Vi er altså ett år unna et VM som skal avholdes i Qatar, som har kostet mer enn 6.500 menneskeliv, og toppledere i FIFA har blitt korrupsjonsanklaget på rekke og rad de seneste årene. Men korrupsjon fins altså ikke. Jeg vet ikke hvem som er mest naiv her.

Huff. Ikke snakk om det. Sjekk noen av de dokumentarene eller videoene som ligger bl.a på Youtube. Det er faktisk helt utrolig at det arrangeres store mesterskap i land som det der, og det hele er pill råttent.

Vi bor rett og slett i en kapitalistisk verden, hvor penger fikser alt. Gjør du noe galt så kan du bare betale for å få dekket over det, og hvis du bare har nok penger så kan du gi fullstendig faen i alt av lover og regler. Og menneskerettigheter er også slikt som man kan se bort fra hvis man har dype nok lommer og/eller mektige nok venner.

Dette er forresten et problem som ikke bare gjelder i idretten eller fotballen. Hele verden er gjennomsyret av dette, og jeg klarer ikke å se en quick fix, eller egentlig en fix i det hele tatt. Kanskje man bare får sitte og være ytterst takknemlig for at vi ikke bor i de områdene hvor mennesker er mest utsatt?

Romlingane

Innlegg: 18387
Romlingane
24.02.21 12:38
KongOlav2: PSGs har ikke så høye reelle kommersielle inntekter. Om de hadde ikke hatt eierne som "sponsorer", ville sannsynligvis tallet neppe vært høyere enn halvparten av det som er oppgitt i Deloitte sin rapport. De er ikke flink til å forhandle, de er "sponset" i hue og ræva av sine qatarske eiere.

Sannsynligvis halvparten hvis de ikke hadde hatt disse sponsorene?

Liverpool er en klubb rik på historie og moral, men fattig på penger. Det er derfor lett å skjønne at supporterne blir opprørte når en russisk kjeltring sprøyter milliarder inn i Chelsea og forstyrrer den naturlige orden. Nå er Chelsea blitt en av toppklubbene og ivrige tilhengere av FFP, så de er inne i det gode selskap.

De nye skurkene er prinser, sjeiker og statlige selskaper fra arabiske land med en høyst kritikkverdig holdning til menneskerettighetene som sprøyter milliarder inn i klubber uten moral og historie. Det er lett å skjønne at supportere av moralsk rike, men økonomiske fattige klubber, som for eksempel Liverpool, blir opprørte når den naturlige orden forstyrres.

Det snakkes om juks og korrupsjon som om det plutselig skulle være noe nytt innen fotballen. Som om man ikke skal tåle så inderlig vel den urett som rammer en selv. Eller som om man skulle be for sin syke mor. Fotball er en råtten milliardindustri og alle som betaler for å se tv-sendinger, kjøper supportereffekter, maser om spillerkjøp, etc, etc, bidrar til dette, så spar meg for indignasjon over at City og PSG har litt større inntekter enn Liverpool.

 

(Innlegget ble redigert 24.02.21 12:41)

KongOlav2

Innlegg: 45171
KongOlav2
24.02.21 12:59
Romlingane: Sannsynligvis halvparten hvis de ikke hadde hatt disse sponsorene? Liverpool er en klubb rik på historie og moral, men fattig på penger. Det er derfor lett å skjønne at supporterne blir opprørte når en russisk kjeltring sprøyter milliarder inn i Chelsea og forstyrrer den naturlige orden. Nå er Chelsea blitt en av toppklubbene og ivrige tilhengere av FFP, så de er inne i det gode selskap. De nye skurkene er prinser, sjeiker og statlige selskaper fra arabiske land med en høyst kritikkverdig holdning til menneskerettighetene som sprøyter milliarder inn i klubber uten moral og historie. Det er lett å skjønne at supportere av moralsk rike, men økonomiske fattige klubber, som for eksempel Liverpool, blir opprørte når den naturlige orden forstyrres. Det snakkes om juks og korrupsjon som om det plutselig skulle være noe nytt innen fotballen. Som om man ikke skal tåle så inderlig vel den urett som rammer en selv. Eller som om man skulle be for sin syke mor. Fotball er en råtten milliardindustri og alle som betaler for å se tv-sendinger, kjøper supportereffekter, maser om spillerkjøp, etc, etc, bidrar til dette, så spar meg for indignasjon over at City og PSG har litt større inntekter enn Liverpool.

Pisspreik, Chelsea er da ille nok, men City og kanskje aller mest PSG er en i en liga. Aldri i verden om en klubb i fransk Ligue 1 reelt sett vil kommersielle inntekter høyere enn f.eks Liverpool, Chelsea, Arsenal og Juve og nesten like øye som Man Utd. De som faktisk tror det er mer nedsnødde en toppen på Glittertind!

minuspol

Innlegg: 39513
minuspol
24.02.21 13:26
iustitia_pro_XCVI: Du preker som alt annet enn et uvanlig smart menneske.

Tredje smarteste her inne. Jeg kjenner en av de som er smartere, og det behøver strengt tatt ikke bety så mye.

minuspol

Innlegg: 39513
minuspol
24.02.21 14:30

Vil tro tysk storavis tar fryktelig feil her. Etter denne sesongen kommer nok Klopp til å bli litt ekstra lenge i Liverpool. Tipper karrieren ut.

Jürgen Klopp, Liverpool | Tysk storavis hevder det er en stor sjanse for at Klopp gir seg i Liverpool neste år (nettavisen.no)

KingAnderson

Innlegg: 24123
KingAnderson
24.02.21 14:34
minuspol: Etter denne sesongen kommer nok Klopp til å bli litt ekstra lenge i Liverpool. Tipper karrieren ut.

Har han ikke sagt noe om hva han ønsker selv? Har et vagt minne om at han har sagt noe om dette tidligere, selv om slikt selvfølgelig kan endre seg.

beardman

Innlegg: 3475
beardman
24.02.21 15:41
KingAnderson: Har han ikke sagt noe om hva han ønsker selv? Har et vagt minne om at han har sagt noe om dette tidligere, selv om slikt selvfølgelig kan endre seg.

Mener også å huske noe sånt ja.

Lurer på om det var rundt sesongslutt 23/24-sesongen han ville gi seg, da går kontrakten med Liverpool ut. Men det er klart, mye kan ha endret seg siden han uttalte det

 

Edit, fant dette: https://www.aftenposten.no/sport/fotball/i/2GEQMa/klopp-vil-forlate-liverpool-naar-kontrakten-gaar-ut-i-2024

(Innlegget ble redigert 24.02.21 15:42)

Knaxern

Innlegg: 51008
Knaxern
24.02.21 15:44

Klopp tar nok over det tyske landslaget etter EM2024.

Håper dog at han skriver under en ny kontrakt med Liverpool og blir her lenger enn til 2024.

InsVerderben

Innlegg: 6500
InsVerderben
24.02.21 15:58

minuspol: "Etter denne sesongen kommer nok Klopp til å bli litt ekstra lenge i Liverpool."

Kan vanskelig se at dette samarbeidet avsluttes i nær framtid. Tror ikke Klopp ser seg ferdig med sin plan/prosjekt, og denne sesongens utfordringer kan fort trigge/motivere ham ekstra og han "feiger" ikke ut. Er ikke typen. 

Fundamentet er forlengst på plass og med viktige spillere tilbake og noen utskiftninger vil LFC høyst sannsynlig snart være tilbake i toppen. 

Trur eg..!

Deila

Innlegg: 51347
Deila
24.02.21 16:42

VVD la ut bilder på Instagram fra ute på feltet med ball og alt. Skjønner at det er alternativt enda, men kan han faktisk være tilbake til april? Eller snakker vi enda flere måneder før han kan trene for fult?

(Innlegget ble redigert 24.02.21 16:43)

mcdermott

Innlegg: 67542
mcdermott
24.02.21 16:49

--- Jeg tipper han er med i troppen i de aller siste kampene, f eks mot ManUtd

TheBelfastBoy

Innlegg: 21800
TheBelfastBoy
24.02.21 17:58
-k9b_: Du er bedre enn dette. Det tror jeg helt ærlig.

Spenstig at du med slike formuleringer kan sette deg på en høy hest og klage på andre.

Poenget til Romlingane er hverken flåsete, dårlig eller vanskelig å forstå. UEFA har i svært begrenset grad lagt opp til at fotball skal være en konkurranse med mest mulig like rammevilkår. Hvorfor er det greit med pengedoping fra UEFA som gjør at seksten av tyve klubber i PL ikke kan konkurrere, men problematisk når det kommer som sponsing fra en rik eier?

Få klaget da spillereglene ble endret på en måte som var til fordel for et lite mindretall klubber (Man Utd, Liverpool etc) på bekostning av mindre klubber, men når det «plutselig» dukket opp rike eiere som subsidierte driften til mindre klubber begynte supportere (av den etablerte fotballeliten) å hyle. Det er åpenbart bemerkelsesverdig.

Når det er sagt synes jeg rike eiere dytter fotballen enda lenger i feil retning, og derfor er jeg ikke helt enig med Romlingane. Samtidig er det ikke urimelig å påpeke at det ikke akkurat er verdens største problem. Til og med om en isolerer det til fotballverden finnes det langt større problemet som man burde ta tak i.

(Innlegget ble redigert 24.02.21 18:04)

FrannyLee

Innlegg: 21156
FrannyLee
24.02.21 18:23

Rikingene kommer inn i fotballen fordi fotballen gjenom sin agering opp mot de store pengene som ligger i toppen av pyramyden har gjort seg lekker for de samme rikingene.

mcdermott

Innlegg: 67542
mcdermott
24.02.21 18:40

--- Nja, det er vel så mye en fin måte å hvitvaske penger og renommé på. Folk som Glazer og Henry er der for å tjene penger,de er for "fattige" til å være der av noen annen grunn. Mansour og Roman er der for hvitvasking sin skyld. Det var jo bare tilfeldig at det ble Chelsea og City for de to.

-k9b_

Innlegg: 29752
-k9b_
24.02.21 19:30

Se nå en gang til på innlegget jeg svarte på da. Det at han har et bedre innlegg etterpå, kommer jo som et resultat av at jeg oppfordrer han til det (i mi bok)

TheBelfastBoy

Innlegg: 21800
TheBelfastBoy
24.02.21 19:58
-k9b_: Se nå en gang til på innlegget jeg svarte på da.

Så du hvilket innlegg han svarte på?

Romlingane skrev flere innlegg. Man trenger ikke være enig i poenget eller budskapet hans. Men svarene og den nedlatende holdningen til det som begynner å ligne på en Mikke Mus-klubb, hvor alle som mener noe annet eller tenker på en litt annen måte skal tas, er alt annet enn berettiget. Svaret ditt var en åpenbar hersketeknikk.

Når det passer deg velger du selv å reagere voldsomt dersom du mener andre er ufine. Da bør du holde deg selv til samme høye standard.

Jeg er ikke enig med Romlingane i denne saken, men tankene hans virker langt mer velfunderte enn brorparten i Mikke Mus-klubben. Og han har over tid vist at han er en av få her inne som faktisk har noe å fare med. Saklig er han stort sett også. Selv om det er lett å forstå at det noen ganger kan være vanskelig i denne type klima. 

(Innlegget ble redigert 24.02.21 20:08)

SirOwen*MOD*

Innlegg: 58961
SirOwen*MOD*
24.02.21 20:35
Romlingane: For eksempel har det dødd 6.500 arbeidere i Qatar siden de kjøpte VM2022. Skal vi la være å se sendingene? Skal vi boikotte sponsorene?

Ja.

Et korrupt VM tuftet på massedødsfall blant uskyldige arbeidere, bør boikottes.

Denat

Innlegg: 5234
Denat
24.02.21 20:54

"Et korrupt VM tuftet på massedødsfall blant uskyldige arbeidere, bør boikottes."

- Absolutt. Jeg kommer ikke til å se et minutt av dette VM, eller bruke en krone på noe som helst som har med dette mesterskapet å gjøre.

Kun trist. 

mcdermott

Innlegg: 67542
mcdermott
24.02.21 21:24

--- Hva i all verden var galt med å være med i en Mikke Mus-klubb?

TrueTopRed

Innlegg: 13617
TrueTopRed
24.02.21 23:33

Godt over 8 år siden. Tiden flyr

Rett og slett et fantastisk klipp.

masterpool

Innlegg: 19946
masterpool
24.02.21 23:38

Jeg skjønner de andre godt, Suarez scoret så ofte, at å løpe å feire hver gang, var gjerne det lengste enkelte løpte i hver kamp.

FrannyLee

Innlegg: 21156
FrannyLee
24.02.21 23:55
masterpool: Jeg skjønner de andre godt, Suarez scoret så ofte, at å løpe å feire hver gang, var gjerne det lengste enkelte løpte i hver kamp.

Med alle sine feil så mener jeg nå fortsatt at Suarez er den beste rene forwarden som PL har sett. Like foran Tevez som vel ikke var en ren foward men også en fantastisk førsteforsvarer og AGUERO som ikke visste hva en førsteforvarer jobb var :-) Eller er.

(Innlegget ble redigert 24.02.21 23:58)

CryniX

Innlegg: 13687
CryniX
25.02.21 07:06

Ryktene vil ha det til at Alisson mistet faren sin i en drukningsulykke i går kveld. Skal visstnok ha dykket i en elv og ble tatt av strømmen, noe man sjeldent overlever i området.

Tung tid for keeperen dette, men han har nok den mentale styrken til å komme tilbake i godt gammelt slag igjen.

mcdermott

Innlegg: 67542
mcdermott
25.02.21 07:20

--- Bekreftet i diverse media nå og hans tidligere klubb har tweetet en kondolanse.

“It is with great sadness that we received the news of Jose Agostinho Becker’s death, the father of our ex-goalkeepers Alisson and Muriel,” the club said.

May25

Innlegg: 2947
May25
25.02.21 07:45

Bekreftet nå, Sao Paulo FC har lagt ut kondolanse. Link

Etter en runde med Google translate:

With much regret, São Paulo FC receives the sad news of the death of José Agostinho Becker, father of goalkeepers Alisson and Muriel. Our condolences and solidarity with the two athletes and their families. A lot of strength and a lot of light at this point.

KingAnderson

Innlegg: 24123
KingAnderson
25.02.21 10:32

Veldig triste nyheter for Alisson og resten av familien. Får håpe han får muligheten til å reise hjem slik at han får være med i begravelsen samt bruke litt tid på å bearbeide denne sorgen med sine kjære.

(Innlegget ble redigert 25.02.21 10:33)

Romlingane

Innlegg: 18387
Romlingane
25.02.21 10:33
KongOlav2: Pisspreik, Chelsea er da ille nok, men City og kanskje aller mest PSG er en i en liga. Aldri i verden om en klubb i fransk Ligue 1 reelt sett vil kommersielle inntekter høyere enn f.eks Liverpool, Chelsea, Arsenal og Juve og nesten like øye som Man Utd. De som faktisk tror det er mer nedsnødde en toppen på Glittertind!

På en skala fra £40m (Napoli) til £338m (Barcelona) er forskjellen på £214m (Liverpool og £262m (PSG) veldig liten. Med alle mulige forbehold om at tallene stemmer, at drakt/draktreklame er den største forskjellen på Liverpool og PSG og at det utgjør over halvparten av de kommersielle inntektene, så er det ikke noe å hisse seg opp over.

Nike: USA, €80m (Liverpool har Nike: £79m)
Accor: Frankrike, €60m (Liverpool har Standard Chartered: £45m)
Ooredoo: Qatar, Ukjent (Liverpool har ikke sponsor på ryggen)
QNB: Qatar, €20m (Liverpool har Western Union: £5m (nå Expedia: £20m))
Visit Qatar: Qatar
Visit Rwanda: Rwanda
Renault: Frankrike
Deliveroo: England
Qatar Airways: Qatar
Orange: Frankrike
Bein: Qatar
Nivea: Tyskland
EA Sports: USA
Supercell: Finland
Coca-Cola: USA
MSC: Frankrike
McDonalds: USA
Unibet: Malta
Hisense: Kina
Hubside: Frankrike
Socios: Malta
Gaussin: Frankrike
Replay: Italia
Theragun: USA
American Express: USA
Hugo Boss: Tyskland
Le Yu: Singapore
Bulk Homme: Japan
22 Bet: Kypros
HotForex: Kypros

Nå er riktig nok fem av sponsorene mer eller mindre indirekte relatert til eierne, og sånn sett litt i grenseland, men det er ingen grunn til å tro at de ikke kunne fått lignende avtaler med andre sponsorer. Hvis de hadde gjort som ManU og inngått drøssevis av regionale avtaler av typen offisiell traktorpartner i Sørøst-Asia og offisiell snøplogpartner i Nord-Norge så kunne de hatt enda større inntekter.

Jeg ser fortsatt ikke problemet med dette. Sånn rent bortsett fra at hele fotballen stinker av korrupsjon, hyperkommersialisering og menneskehandel. Ja, ikke Liverpool, da, verdens syvende rikeste klubb.

Jeg skjønner heller ikke hvordan noen kan rase mot QSI og CFG fordi de øser penger inn i PSG og City og kalle det juks, samtidig som man raser mot FSG fordi de ikke gjør det samme i Liverpool. Liverpool som allerede for tjue år siden var medlem av G-14 og forsøkte å sette opp en lukket europeisk superliga.

Romlingane

Innlegg: 18387
Romlingane
25.02.21 10:37
mcdermott: --- Hva i all verden var galt med å være med i en Mikke Mus-klubb?

Det er for småunger. De litt eldre var med i Fantometklubben, eventuelt Sølvpilenklubben på grunn av Månestråle. Mikke Mus er forøvrig selve symbolet på grådighet.

mcdermott

Innlegg: 67542
mcdermott
25.02.21 10:44

--- Joda,men Fantometklubben var jo noe man avanserte til. Man startet jo ikke der som f eks 6-åring.

KongOlav2

Innlegg: 45171
KongOlav2
25.02.21 10:48
Romlingane: Nå er riktig nok fem av sponsorene mer eller mindre indirekte relatert til eierne, og sånn sett litt i grenseland, men det er ingen grunn til å tro at de ikke kunne fått lignende avtaler med andre sponsorer. Hvis de hadde gjort som ManU og inngått drøssevis av regionale avtaler av typen offisiell traktorpartner i Sørøst-Asia og offisiell snøplogpartner i Nord-Norge så kunne de hatt enda større inntekter. Jeg ser fortsatt ikke problemet med dette. Sånn rent bortsett fra at hele fotballen stinker av korrupsjon, hyperkommersialisering og menneskehandel. Ja, ikke Liverpool, da, verdens syvende rikeste klubb. Jeg skjønner heller ikke hvordan noen kan rase mot QSI og CFG fordi de øser penger inn i PSG og City og kalle det juks, samtidig som man raser mot FSG fordi de ikke gjør det samme i Liverpool. Liverpool som allerede for tjue år siden var medlem av G-14 og forsøkte å sette opp en lukket europeisk superliga.

Jeg har aldri rast mot FSG. Uansett er fotballen mer enn ille nok fra før, men ingenting når opp mot araberne i City og PSG. Sistnevnte kommer fra et land med 200 000 "lokal" innbyggere og 2 mill fremmedarbeidere som delvis jobber under slaveforhold. De kunne og heller brukt pengene på å gjøre livet bedre for disse fremfor å øse de inn i en europeisk fotballklubb.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg