Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
TheOpiate

Innlegg: 16078
TheOpiate
04.05.21 14:16
Amnon: jeg spår et massivt tap i retten for UEFAs del.

Tja, er man så sikker på det egentlig? Om de i tillegg hadde med seg nasjonale forbund? Dog, blir vel aldri ett tema uansett da UEFA er alt for glade i penger til å benytte muligheten til å statuere ett eksempel

minuspol

Innlegg: 39736
minuspol
04.05.21 14:23
TheOpiate: Tja, er man så sikker på det egentlig? Om de i tillegg hadde med seg nasjonale forbund? Dog, blir vel aldri ett tema uansett da UEFA er alt for glade i penger til å benytte muligheten til å statuere ett eksempel

Og hvorfor får det voldsomme økonomiske konsekvenser for UEFA? Jo fordi media kommer til å kreve voldsom kompensasjon for at det blir mindre seere, og helt andre forutsetninger.

Media, altså de som betaler Carra og Neville blant andre. 

Amnon

Innlegg: 20360
Amnon
04.05.21 14:24
TheOpiate: Tja, er man så sikker på det egentlig? Om de i tillegg hadde med seg nasjonale forbund? Dog, blir vel aldri ett tema uansett da UEFA er alt for glade i penger til å benytte muligheten til å statuere ett eksempel

Tipper det. Med FFP hadde de vel stort sett backing fra alt og alle og et regelverk i ryggen, kosta ikke sjeikene stort å stoppe det. Ser ikke at dette skal være lettere? 

Men det siste du sier er nøkkelen, som om UEFA ønsker en CL-sesong uten disse klubbene.

Knaxern

Innlegg: 51364
Knaxern
04.05.21 19:25

Fint om PL faktisk dømmer Man City, og at de starter neste sesong med minuspoeng.

TheOpiate

Innlegg: 16078
TheOpiate
04.05.21 19:51
Knaxern: Fint om PL faktisk dømmer Man City, og at de starter neste sesong med minuspoeng.

For hva da?

Romlingane

Innlegg: 18524
Romlingane
05.05.21 09:26
minuspol: Er UEFA plutselig blitt fullstendig likegyldig til penger?

Dessverre nei. Derfor blir det ingen utestengelse. Hvis ikke PL plutselig bestemmer seg for å diskvalifisere de seks, da. Noe jeg heller ikke ser for meg kommer til å skje.

mcdermott

Innlegg: 67680
mcdermott
05.05.21 09:28
Knaxern: https://www.nytimes.com/2021/05/04/sports/soccer/manchester-city-premier-league.html

Documents reviewed by The Times showed each team would have had to submit detailed financial information to financial auditors, as well as agree to rules forbidding owners from artificially inflating teams’ balance sheets. Penalties for breaches included a suspension or ban from the competition, as well as millions of dollars in fines.

--- Ikke rart City trakk seg så fort fra prosjektet.....

Romlingane

Innlegg: 18524
Romlingane
05.05.21 09:28
minuspol: Media, altså de som betaler Carra og Neville blant andre.

Akkurat det tenkte jeg også da de gikk hardt ut mot €$£.

Knaxern

Innlegg: 51364
Knaxern
05.05.21 12:57
mcdermott: --- Ikke rart City trakk seg så fort fra prosjektet.....

Hehe, ja. Blir ikke mye fordeler for dem der.

Når det kommer til saken med PL, så er det ikke rart de prøver å få ting stoppet og få sabotert prosessen. Når de ble frikjent av CAS ved UEFA sin dom, så var det fordi bevisene var foreldet. PL har ikke noe lov som angående foreldete bevis slik UEFA har, så ikke rart Man City svetter nå.

TheOpiate

Innlegg: 16078
TheOpiate
05.05.21 14:05
Knaxern: Når det kommer til saken med PL, så er det ikke rart de prøver å få ting stoppet og få sabotert prosessen. Når de ble frikjent av CAS ved UEFA sin dom, så var det fordi bevisene var foreldet. PL har ikke noe lov som angående foreldete bevis slik UEFA har, så ikke rart Man City svetter nå.

Spent på hvor mye hold det er i denne saken. Kikket litt rundt på nettet, men finner stort sett bare denne saken fra NY Times. Spesielt at kun de sitter med info vedrørende denne pågående saken?

klaumb

Innlegg: 6202
klaumb
05.05.21 15:09
TheOpiate: Spent på hvor mye hold det er i denne saken. Kikket litt rundt på nettet, men finner stort sett bare denne saken fra NY Times. Spesielt at kun de sitter med info vedrørende denne pågående saken?

Ser The Mirror og Daily Mail i alle fall har skrevet om det i løpet av siste 4 dagene i tillegg til ymse fotballnettsteder. 

TheOpiate

Innlegg: 16078
TheOpiate
05.05.21 15:26
klaumb: Ser The Mirror og Daily Mail i alle fall har skrevet om det i løpet av siste 4 dagene i tillegg til ymse fotballnettsteder.

Joda, men alt ser jo bare ut til å stamme fra samme kilde. Uansett, tviler på om dette er noe reelt uansett. 2 år siden PL visstnok startet etterforskningen, og siden har det vært stille. Dette blåser nok bort i ingenting

Amnon

Innlegg: 20360
Amnon
05.05.21 15:45
TheOpiate: 2 år siden PL visstnok startet etterforskningen, og siden har det vært stille. Dette blåser nok bort i ingenting

Ikke utenkelig, men etterforskningen og rettsprosessen har jo kunnet skje bak lukkede dører så det trenger ikke være et dårlig tegn at det finnes lite informasjon.

eppaen

Innlegg: 29419
eppaen
05.05.21 22:58

Føler vel oss enda kulere nå som Chelsea hadde null problemer mot Real Madrid. 

Tellyrex

Innlegg: 7509
Tellyrex
05.05.21 23:11

Chelsea har en ENORMT mye bedre stall en vår. Samt en god sammensetning. Kante, Azpi, blandet med masse annen kvalitet. 

Med de eierne og de innskuddene som blir gjort i stallen. Så kan vi kose også i Conference EL på torsdager.

Troppen vår burde startet prosessen med å holdes på tåhev for to år siden. Nå sitter vi igjen med særdeles mange spillere som dessverre ser ut til å være over middagshøyden!

mcdermott

Innlegg: 67680
mcdermott
06.05.21 07:21

--- Men vi kan ikke grave oss ned i hva vi burde ha gjort,det hjelper ingenting. Gjort er gjort,spist er spist. Nå må det fokuseres på hva som bør gjøres i sommer. Uansett har denne sesongen vært et helvete på mange måter som det skal bli deilig å legge bak seg.

Ja,vi spiller kanskje i Conference neste sesong men det blir foran et sulteforet Anfield og med sentrale spillere tilbake fra skade. Jeg tror neste sesong blir morsom for oss igjen,da kan det fort være de som har gjort det bra i år som sliter.

(Innlegget ble redigert 06.05.21 07:22)

Amnon

Innlegg: 20360
Amnon
06.05.21 08:07
Tellyrex: Chelsea har en ENORMT mye bedre stall en vår. Samt en god sammensetning. Kante, Azpi, blandet med masse annen kvalitet.

De har investert heftig og underprestert enda heftigere frem til de fikk lempet bort dødvekta (Lampard). I tillegg gir jo denne sesongen en unormalt stor fordel til klubber som City og Chelsea med brede staller med jevnt høy kvalitet. Men med en normal sesong er det ikke utenkelig at vi skal matche de igjen og vel så det med den stallen vi har.

(Innlegget ble redigert 06.05.21 08:07)

iustitia_pro_XCVI

Innlegg: 7011
iustitia_pro_XCVI
06.05.21 08:13

er det ikke utenkelig at vi skal matche de igjen og vel så det med den stallen vi har."

Selvsagt er ikke det utenkelig. Tellyrex har da holdt på med dommedagsprofetiene sine gjennom hele Klopp sin tid i LFC. 

Måtte jo treffe en gang selv om jeg faktisk tror han hadde bommet denne sesongen også om det ikke hadde vært for alle de spesielle forholdene og hendelsene.

minuspol

Innlegg: 39736
minuspol
06.05.21 08:40
Tellyrex: Chelsea har en ENORMT mye bedre stall en vår.

De er ikke i nærheten engang.

Og Liverpool burde naturligvis tatt Real Madrid de også. Best i begge kampene der, klasseforskjell faktisk. Men det går ikke denne sesongen. Det bør ha sunket inn nå.

klaumb

Innlegg: 6202
klaumb
06.05.21 08:49
Tellyrex: Chelsea har en ENORMT mye bedre stall en vår. Samt en god sammensetning. Kante, Azpi, blandet med masse annen kvalitet.

Man glemmer også at når Chelsea sleit med resultater tidligere i sesongen, så sleit de også med en del skader.
Ikke i nærheten av de problemene vi har hatt, men allikevel betydelig antall skader på nøkkelspillere. Som kan bety at stallen ikke er så ENORMT mye bedre enn vår.
At Chelsea er i bra slag nå samsvarer bra med at de har fått tilbake spillere etter skade som også har kommet opp på et bra fysisk nivå, og faktisk kan ha fordeler av dette nå også der de ikke har samme belastningen som mange andre. 

Jeg tipper Tuchel også vil slite når/hvis han mangler Rudiger, Silva, Chilwell, Ziech, Kante og Pulisic samtidig f.eks som de jo gjorde noen kamper. Og flere kamper hvor 2-3 av disse var ute samtidig. Og selv om de klarer seg uten noen av disse i enkeltkamper, som vi også viste tidlig i sesongen at vi klarte, så er det over flere kamper man merker det best. Chelsea hadde aldri fått de resultatene de har fått de siste ukene om de måtte gjenbruke samme 11'er hver eneste gang pga skader.

(Innlegget ble redigert 06.05.21 08:51)

TheBelfastBoy

Innlegg: 21955
TheBelfastBoy
06.05.21 08:51
Tellyrex: Chelsea har en ENORMT mye bedre stall en vår.

Dersom du hadde satt opp en ellever uten de elleve beste spillerne til begge lagene er det ikke tvil om at Chelsea er mye sterkere. Kun Man City er i nærheten.

Men Chelsea har ikke noen spillere av samme format som VvD, Robertson, Salah og Mane. Dermed kommer det litt an på hvordan man definerer stall. Men de har åpenbart en helt annen bredde.

klaumb

Innlegg: 6202
klaumb
06.05.21 09:03
TheBelfastBoy: Men de har åpenbart en helt annen bredde.

Tar man utgangspunkt i at Chelsea sin beste 11'er etter Tuchel fikk tillit i gårsdagens semifinale i CL, så har de disse 11 spillerne å sette sammen et "b-lag" av.

Kepa, James, Zouma, Alonso, Emerson, Gilmour, Kovacic, Hudson Odoi, Ziech, Pulisic, Giroud/Abraham

Ser man for seg en 11'er som de fleste antok Liverpool vil starte med før sesongen der Thiago kom inn i laget for en Wijnaldum på utgående kontrakt, så har vi disse 11'spillerne å sette sammen til en "b-lags" 11'er

Kelleher, Milner, Matip, Kabak, Tsimikas, Keita, Wijnaldum, Ox, Shaqiri, Jota, Curtis Jones 

Så har vi jo spillere bak der som har spilt en del i år eller i fjor i Neco Williams, Origi og Nat Philliphs 

naturligvis to litt forskjellige benker mtp spillertyper, men at kvaliteten på det Chelsea har der er så fryktelig mye bedre enn vårt er jeg ikke enig i. Bra kombinasjon av både rutine og unge gode spillere på vår benk også. 

Er vel først og fremst at vi har hatt en syk skadesituasjon som gjør at vi har måttet forbrenne på de utenfor de 22 beste spillerne våre. 

(Innlegget ble redigert 06.05.21 09:14)

May25

Innlegg: 2987
May25
06.05.21 09:20

Enig med Belfast Boy over her. Laget er noen hakk under, men stallen er flere hakk over.

TheBelfastBoy

Innlegg: 21955
TheBelfastBoy
06.05.21 09:33
klaumb: Tar man utgangspunkt i at Chelsea sin beste 11'er etter Tuchel fikk tillit i gårsdagens semifinale i CL, så har de disse 11 spillerne å sette sammen et "b-lag" av. Kepa, James, Zouma, Alonso, Emerson, Gilmour, Kovacic, Hudson Odoi, Ziech, Pulisic, Giroud/Abraham

Ser jo fort litt rart ut siden Tuchel valgte å kjøre med det han hadde av midtstoppere i går, men jeg synes fortsatt B-laget til Chelsea ser bedre ut.

Litt illustrerende at de har fire midtstoppere som er bedre enn Zouma (tipper Tuchel hadde kjørt Azpi som midtstopper for Zouma om skade på en av de andre bak der).

Stormoen33*MOD*

Innlegg: 18528
Stormoen33*MOD*
06.05.21 16:30

Fjernet noen innlegg grunnet avsporing. Innlegg som siterte de som er slettet er også fjernet.

Modereringen skal ikke diskuteres i tråden, klage og spørsmål rettes til diskusjon@vg.no

/VGD MOD

TrondLFC

Innlegg: 5087
TrondLFC
06.05.21 23:23

Nye hjemmedrakta ( om det blir den ) ser jo ut som en dårlig etterligning av en Roma drakt. Ikke ofte jeg sutrer over drakter men denne var fæl.

mcdermott

Innlegg: 67680
mcdermott
07.05.21 07:44

--- Det som også er ille er at det er markant forskjell på "spiller versjonen" og fansversjonen av drakta. Fansen sin modell er anda mere lik Roma.Man kan selvfølgelig kjøpe den første men da snakker vi jo godt over £100 

Men den gule som er ryktet,den kommer til å bli kjøpt inn

(Innlegget ble redigert 07.05.21 07:47)

mcdermott

Innlegg: 67680
mcdermott
07.05.21 10:21

--- Høyoppløselige bilder av de nye versjonen av drakten

https://www.footyheadlines.com/2021/03/liverpool-21-22-home-kit-leaked.html

minuspol

Innlegg: 39736
minuspol
07.05.21 12:38
mcdermott: --- Det som også er ille er at det er markant forskjell på "spiller versjonen" og fansversjonen av drakta. Fansen sin modell er anda mere lik Roma.Man kan selvfølgelig kjøpe den første men da snakker vi jo godt over £100

Det har aldri vært enklere å ikke bidra med penger til FSG.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg