Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
Biscan2
Biscan2Innlegg: 15860
13.04.12 01:05
King_Kenny92: er bare å glemme å få tilbake kjøpesummen på andy carroll.

Sherlock.

King_Kenny92
King_Kenny92Innlegg: 3308
13.04.12 01:06

Keeper treneren har fått sparken også. kan ikke gjøre annet enn å elske de nye eierne.

King_Kenny92
King_Kenny92Innlegg: 3308
13.04.12 01:07
Biscan2: Sherlock

alle med litt fotballkunskap forstår at Andy Carroll ikke er verd 35 millioner pund.

RoyHod
RoyHodInnlegg: 5272
13.04.12 01:10

Alt som har skjedd i dag sender ett tydelig signal til spillerene i troppen om at her må de ta seg sammen, hvis ikke er de ferdig i klubben. Om det er tilfeldig at det skjer noen dager før kampen, tja, tror nok dette er godt planlagt.

realdeal78
realdeal78Innlegg: 966
13.04.12 01:10
Ari_Gold: Det har også vakt bekymring at Dirk kuyt virker å være overflødig, mens han er fast inventar på det nederlandske landslaget.

Dette var det eneste som skurret, ellers stort sett som antatt.

Kuyt kan umulig være en del av laget neste sesong, det strider imot alt som heter fremtidig plan og fornyelse. Og det argumentet som brukes er vel utdøende ganske snart. Jeg blir ikke overrasket om han ikke er et førstevalg hos Nederland allerede i sommerens EM sluttspill. 

Johninho2
Johninho2Innlegg: 37648
13.04.12 01:24
realdeal78: Hvordan i all verden kommer du frem til dette etter det som har blitt uttalt?
Det er ingen verdens ting som tyder på dette eller har noen som helst sammenheng med det som har blitt uttalt. Dette er jo kun noe du tror og er tatt helt ut av sammenheng. Det har aldri vært noen som helst offisiell uttalelse om at dette er slik det skulle eller har fungert i Liverpool. Det er det som betyr noe i denne saken, ikke hvordan det fungerer andre steder. Comolli har hatt lite å si her, men ønsket nok større innflytelse etterhvert, noe som tydeligvis ikke fikk gjennomslag. Forhandlingsbordet har vært Comolli's plass.

Det er i hvert fall slik det fungerer der Comolli kommer fra. Tror du han har sittet med knepte hender på kontoret sitt i halvannet år? Det har jo vært jobben hans å finsikte aktuelle signeringer. Selv om han har lite å si i selve avgjørelsen så er han jo sterkt delaktig i prosessen.

Faquarl
FaquarlInnlegg: 11910
13.04.12 01:25

Hvorfor ikke få tak i han NewC-fyren?

realdeal78
realdeal78Innlegg: 966
13.04.12 01:57
Johninho2: Det er i hvert fall slik det fungerer der Comolli kommer fra. Tror du han har sittet med knepte hender på kontoret sitt i halvannet år? Det har jo vært jobben hans å finsikte aktuelle signeringer. Selv om han har lite å si i selve avgjørelsen så er han jo sterkt delaktig i prosessen.

At Comolli evt har kommet med forslag forandrer ikke saken, som jeg også nevnte tidligere idag, det er fremdeles Kenny som har styrt dette. Uavhengig av en evt liste eller ikke.

Men ok, la oss si at Comolli la frem en liste(uten at vi egentlig vet noe som helst om akkurat det), og Kenny skulle velge ut hvem han ville ha. Og hvis det da skulle være slik at Kenny ikke ønsket noen av disse, tror du ikke da at han kunne overstyre dette hvis han ville, og velge en helt annen som han ville ha? Selvfølgelig kunne han det. Det var Kenny som valgte spillere forrige sommer uansett hvordan du vrenger og vrir på det. Det er poenget her.

Du får lese denne da, og se om du får noe ut av det:

http://www.liverpool.no/newspg.aspx?id=32658&zone=1

Du får printe den ut og spise den med teskje, så synker det kanskje inn etterhvert.

Legg spesielt vekt på f.eks dette:

Spillere ble hentet på manager Kenny Dalglish anbefaling

Kenny Dalglish beskriver Damien Comollis oppgaver i Liverpool.

- Damien var aldri involvert på treningsfeltet. Han var involvert i å danne speidernettverk, sende inn speiderrapporter, gjøre administrativt arbeid, spillerkontrakter, og til og med få Peter Gulacsi tilbake, Premier League-møter; ting som virker litt kjedelige, men som er svært viktige for klubben. En del av jobben hans var også å forhandle om spillere vi ønsket å hente inn. Det var en stor jobb, sier Kenny Dalglish til The Guardian.

Altså hovedsaklig administrativt arbeid som han sier. At han derimot evt har gjort en dårlig jobb ved forhandlingsbordet er noe helt annet. Det har ihvertfall ingenting med at det var Comolli som stod bak sommerens kjøp å gjøre.

(Innlegget ble redigert 13.04.12 02:03)

Shelvey
ShelveyInnlegg: 16462
13.04.12 07:36

Hva synes folk om Cruyff, er han den rette mannen?

(Innlegget ble redigert 13.04.12 07:40)

colombo
colomboInnlegg: 16838
13.04.12 07:39
Shelvey: Hva synes folk om Cruyff?

Fantastisk fotballspiller, i dag er han kun en arrogant allviter. 

progman2
progman2Innlegg: 6296
13.04.12 07:44
colombo: Fantastisk fotballspiller, i dag er han kun en arrogant allviter.

Tidenes største og viktigste fotballspiller.....som ALLTID har vært en arrogant allviter.

progman2
progman2Innlegg: 6296
13.04.12 07:52
Shelvey: Hva synes folk om Cruyff, er han den rette mannen?

Ikke i samarbeid med andre, og - Gud forby - ikke i "underordnet" assistrolle til Kenny eller noen andre mennesker i denne verden.  Da blir det garantert bråk.

Cruyff var/er/blive skal  - en diktator. (han la seg jo faen meg ut med Franco i sin tid)

Diktator.  Slik var han som fotballspiller, slik var han som manager, slik er han som menneske.

minuspol
minuspolInnlegg: 35670
13.04.12 08:31

Det er sikkert endel faktorer som til sammen koster Comolli jobben, slik Telegraph skisserer selv om jeg nok synes de overdriver litt (F.eks. Kuyt-punktet).

Når det gjelder overpris så sliter jeg med å se den:


Disse er iallefall ikke noe problem:

Adam £5,5 mill (Billig)
Coates £6 mill
Jose Enrique £8 mill

Henderson £16 mill
Downing £18 mill

Her er det egentlig Downing som synes helt ute av alle proposjoner.

Dalglish73
Dalglish73Innlegg: 10708
13.04.12 08:36
minuspol: Disse er iallefall ikke noe problem:
Adam £5,5 mill (Billig)
Coates £6 mill
Jose Enrique £8 mill
Henderson £16 mill
Downing £18 mill
Her er det egentlig Downing som synes helt ute av alle proposjoner.

Var han med i Carroll-forhandlingen?

Jeg synes Henderson er overpris(rundt 10 mill kunne vært bra deal) sammen med Downing her. De andre helt greie,som du sier.

Dalglish73
Dalglish73Innlegg: 10708
13.04.12 08:52

Johann Cruyff er jo faren og skaperen til Barcas enorme revolusjon i fotball. Jeg trodde han var på gamlehjem nå..hehe:) Jeg liker bedre ryktet om Luis Van Gaal. Han kunne kanskje ha vært et spennende valg eller hva?

ElChivato
ElChivatoInnlegg: 11396
13.04.12 08:55
Shelvey: Hva synes folk om Cruyff, er han den rette mannen?

Tja, dette tyder jo på at Liverpool er hansken til Cruyffs hånd. Eller skal vi heller si hetten til Cruyffs hode.

"The long-running dispute between Cruyff and the four other members of the Ajax supervisory board (who run the club after the board of directors resigned in protest at Cruyff’s original plans), escalated in November as Cruyff was accused of racism by Ten Have against fellow supervisory board member Davids."

Dalglish73
Dalglish73Innlegg: 10708
13.04.12 09:06

Spillere ble hentet på manager Kenny Dalglish anbefaling, men Liverpool betalte overpris for spillere flere ganger. Klubben mislyktes med å rekruttere spillere av høy klasse til en billig penge, slik Newcastle har gjort, til tross for et påstått godt speidernettverk.

Damien Comolli håndterte også Luis Suarez-saken på en klumsete måte. Sportsdirektøren fikk også inn en utkjøpklausul på kun £1M i Dirk Kuyts kontrakt, og det på en spiller med langt høyere markedsverdi.

Damien Comolli var i møte med eierne i USA tidligere i måneden, og Fenway Sports Group skal ikke ha vært særlig overbevist over svarene Comolli ga på de sportslige problemene klubben befant seg i.  

Dalglish73
Dalglish73Innlegg: 10708
13.04.12 09:07
RoyHod: Alt som har skjedd i dag sender ett tydelig signal til spillerene i troppen om at her må de ta seg sammen, hvis ikke er de ferdig i klubben. Om det er tilfeldig at det skjer noen dager før kampen, tja, tror nok dette er godt planlagt.

Det skjerper hele troppen inkl staben ja:) Dårlige nyheter for Everton. Vi er 111 % skjerpet og ikke 110 %...

bønna1
bønna1Innlegg: 39940
13.04.12 09:29
realdeal78: Kuyt kan umulig være en del av laget neste sesong, det strider imot alt som heter fremtidig plan og fornyelse. Og det argumentet som brukes er vel utdøende ganske snart. Jeg blir ikke overrasket om han ikke er et førstevalg hos Nederland allerede i sommerens EM sluttspill.

Det pussige er at når jeg snakker med fans av andre lag, både her hjemme og på koksøya, så fremheves bl.a. Kuyt som en av få LFC-spillere de mener holder mål om LFC skal bli stabil toppklubb i PL igjen. Nei da, jeg har selvfølgelig ikke snakket med mange nok til å sende ut en kvalitativ og representativ undersøkelse.

Mannen er en true professional, pålitelig, jobber skjorta av seg i hver kamp, klager aldri, og prøver å gjøre jobben sin så godt han kan i en ubekvem rolle på flanken (selv om hans begrensinger blir spesielt synbare da). Motspillere kan oppleve ham som et sant helvete å spille mot. Han har en god målratio som spiss fra Nederland, og den er sikkert ikke ueffen på landslaget heller. De relativt få gangene han har spilt sentralt for oss, mener jeg bestmt vil vise at han kommer langt bedre til sin rett, og derfor bidrar veldig konstruktivt, eks. etablering av offensivt trykk, mål/målgivende.

minuspol
minuspolInnlegg: 35670
13.04.12 09:29
Dalglish73: Var han med i Carroll-forhandlingen?

Det var han sikkert, men dette er noe helt annet. Og Henry selv har lovprist denne avtalen.

Henderson for dyr? 20 år gammel engelsk spiller med landskamp allerede? Det må isåfall være flisespikkeri.

Det viktigste er uansett at eierne tar grep tidlig. Det liker jeg. Selv om jeg nok mener det er et større problem at King Kenny er manager enn at Comolli var DoF, og slik sett kanskje synes feil person måtte gå først. Det er litt pussig om grunnen til den litt labre sesongen skal være at man har vært litt vel løssluppen med pengene når man hentet spillere. Spillerne blir vel ikke dårligere av det? Og det gjør vel ikke managerens jobb vanskligere.

Dog så ser jo kanskje at eierne kan være irritert over at andre klubber lykkes bedre på Comolli's marked (spesielt Frankrike) enn Liverpool. Og at dette i tillegg til Suarez-håndteringen (som sikkert kostet advokaten jobben) plager eierne litt. Men Comolli fikk jo ikke noen hjelp av at panelet ikke forsto hva han sa og konkludert med at han mente det stikk motsatte av hva han faktisk sa!

Så mange faktorer og en lett tilgjengelig fall guy, mens King Kenny får en sjanse til.   

Dalglish73
Dalglish73Innlegg: 10708
13.04.12 09:54
minuspol: Det viktigste er uansett at eierne tar grep tidlig. Det liker jeg

Jepp.

minuspol
minuspolInnlegg: 35670
13.04.12 10:06
Dalglish73: Jepp.

Mens du vel går for kontinuitet?

Dalglish73
Dalglish73Innlegg: 10708
13.04.12 10:09
minuspol: Mens du vel går for kontinuitet?

Angående Dalglish? Jeg er delt der egentlig. Jeg vil gi han en sjanse til å rette opp inntrykket.(en sesong til) Spesielt om vi klarer å nå en ny cupfinale. Men jeg hadde gjerne sett en veldig spennende manager i sommer.

(Innlegget ble redigert 13.04.12 10:09)

Jaauda
JaaudaInnlegg: 20294
13.04.12 10:13
Dalglish73: Johann Cruyff er jo faren og skaperen til Barcas enorme revolusjon i fotball. Jeg trodde han var på gamlehjem nå..hehe:) Jeg liker bedre ryktet om Luis Van Gaal.

Cruyff er bare 4 år eldre enn Van Gaal.. 

Jaauda
JaaudaInnlegg: 20294
13.04.12 10:14

Er det bekreftet noe sted at keepertreneren og advokaten måtte gå?

minuspol
minuspolInnlegg: 35670
13.04.12 10:17
Dalglish73: Angående Dalglish?

Angående alt vel? Ingen har vel brukt det argumentet mer enn deg.

Dalglish73
Dalglish73Innlegg: 10708
13.04.12 10:19
minuspol: Angående alt vel? Ingen har vel brukt det argumentet mer enn deg.

Jeg er nok veldig rund i kantene med tanke på kontinuitet. Det kommer an på. En må jo se an hva som skjer.

minuspol
minuspolInnlegg: 35670
13.04.12 10:20
Dalglish73: Jeg er nok veldig rund i kantene med tanke på kontinuitet. Det kommer an på. En må jo se an hva som skjer.

Men se på Sir Alex og Man Utd? Tar man tiden til hjelp blir det jo alltid slik!?

Dalglish73
Dalglish73Innlegg: 10708
13.04.12 10:22
minuspol: Men se på Sir Alex og Man Utd? Tar man tiden til hjelp blir det jo alltid slik!?

Han var jo ung da han feilet flere ganger. Av og til kan det være lurt å gi managere endel tid. I Ferguson sitt tilfelle var det genialt. Men Fa-cup tittel reddet han blant annet og at de hadde mange unge spillere av veldig høy kvalitet,som han gav sjanser. Det var også genialt. Ferguson har også vært veldig flink til å utvikle seg og fornye seg. I tillegg hentet mye bra assistent managere. Queiroz hjelp til med det defensive i sin tid.

Dalglish er ikke ungkalv lengre akkurat. En kan ikke generalisere heller angående kontinuitet og sånt. En må jo se an da.

Dalglish må lære av sine feil i år og det er endel dessverre. Og han må også ha evnen til å fornye seg og innrømme feil. Fa-cup tittel kan også være med å få fornyet tro og så lære av de feilene han har gjort så kan det bli veldig bra etterhvert. Vi får se.

(Innlegget ble redigert 13.04.12 10:25)

mcdermott
mcdermottInnlegg: 64515
13.04.12 10:24
Ari_Gold: Klubben mislyktes med å rekruttere spillere av høy klasse til en billig penge, slik Newcastle har gjort, til tross for et påstått godt speidernettverk.

--- Men man kan jo ikke legge opp til en plan som går ut på en britisk kjerne og så peke til Newcastle ? Jeg er ganske sikker på at om DC hadde fått beskjed om at førstepri er høy klasse til en billig penge - uansett nasjonalitet-så hadde man ikke kikket mot de britiske øyene.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg

Andre tjenester