Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
minuspol
minuspolInnlegg: 35660
13.04.12 10:27
Dalglish73: Dalglish er ikke ungkalv lengre akkurat. En kan ikke generalisere heller angående kontinuitet og sånt. En må jo se an da.

Haha...

Fowla
FowlaInnlegg: 28695
13.04.12 10:40

Begynner å bli smått patetisk denne her "Se hva Newcastle har klart med Carroll pengene. Se hva Newcastle gjør. Fantastiske speidere i Newcastle"

Fair enough, de har truffet bra denne sesongen. Men vi skal ikke glemme at vi her snakker om en klubb som ikke akkurat er viden kjent for geniale handler. Handler nok like mye om tilfeldigheter som fantastiske speidere som gjør at Geordiene kan briske seg med gode kjøp denne sesongen.

Synes iallefall at man ikke bør legge sjela i å kopiere alt Newcastle gjør, fordi de har en sesong der de treffer på spillerkjøpene. Vi har bomma, de traff. Verre er det vel ikke, så får vi heller se om dette blir en trend de neste sesongen.

 

(Innlegget ble redigert 13.04.12 10:41)

Dalglish73
Dalglish73Innlegg: 10708
13.04.12 10:42
minuspol: Haha...

Jeg er ikke tilhenger av kontinuitet for enhver pris akkurat:) Men med Dalglish er det spesielt. Han er en legende,en som har vunnet endel titler som manager og spiller. Og om Liverpool vinner et par titler(cup) i år så er det klart at han bør få flere sjanser. Og det vil han nok gjøre. Men jeg er skeptisk med tanke på at han kan virke gammeldags på visse ting inkl taktiske grep og måter å behandle spillere på. Men tror han kan fornye seg på visse områder.

Kontinuitet er greit om det er et uforløst potensiale der. Om Dalglish lærer av sine feil så er det jo strålende. Men det gjenstår å se. Men det er grenser for å se om det er verdt å holde på noe om det ikke er et potensiale der.

Man U så potensiale i Ferguson og når han vant fa-cupen i et katastrofalt 1div/PL-år(nr 13) så ville de gi han flere sjanser og det var kjempesmart. Da lønnet jo kontinuitet-mentaliten seg med tanke på at de så et potensiale.

Spørsmålet er om "ser dere potensialet i det Dalglish og co gjør i dag?" Om Liverpool vinner fa-cupen og ligacupen så er det jo helt klart at det ligger et potensiale der selv med en dårlig PL-sesong.

 

(Innlegget ble redigert 13.04.12 10:44)

minuspol
minuspolInnlegg: 35660
13.04.12 11:00
Fowla: Synes iallefall at man ikke bør legge sjela i å kopiere alt Newcastle gjør, fordi de har en sesong der de treffer på spillerkjøpene. Vi har bomma, de traff. Verre er det vel ikke, så får vi heller se om dette blir en trend de neste sesongen.

Det er veldig slik om dagen, hypene går rett i taket og alle kaster seg på for å være den som hyller mest, best og først.

Alle skal gjøre som Barca, AVB gikk på vannet mens Bielsa går på vannet, Newcastle har verdens beste speiderteam etter å ha plukket opp et par-tre spillere alle viste var tigjengelig, men de tok sjansen (ikke noe mer enn det faktisk), Ian Holloway er avløst av Brendan Rogers...

realdeal78
realdeal78Innlegg: 966
13.04.12 11:06
bønna1: Det pussige er at når jeg snakker med fans av andre lag, både her hjemme og på koksøya, så fremheves bl.a. Kuyt som en av få LFC-spillere de mener holder mål om LFC skal bli stabil toppklubb i PL igjen.

Du og dine må gjerne mene at Kuyt er en av de som skal gjøre Liverpool til en stabil toppklubb igjen, dere om det. Alle jeg snakker med mener det motsatte.

Det som av og til forundrer meg er hvorfor deler av Liverpool fansen er de eneste som til uante tider nekter å fornye seg, man skal nærmest tviholde på alt og alle. Scorer Maxi noen mål hver tiende kamp så blir han atomatisk utnevnt til goalgetter og frelser, spiller Kuyt mot all formodning en god kamp hver tiende kamp så skal han beholdes for enhver pris. "Verdens viktigste spiller" Kuyt, som forøvrig er totalt destruktiv for all offensiv flyt. Han er i tillegg 31 år og kan være så profesjonell han bare orker så lenge det ikke presteres på banen. Men gi mannen en livstidskontrakt, for denne spilleren klarer vi oss ikke uten. Når skal det ta slutt? Går Liverpool FC under den dagen Kuyt legger skoa på hylla? To be continued..

(Innlegget ble redigert 13.04.12 11:18)

RoyHod
RoyHodInnlegg: 5272
13.04.12 11:07
Dalglish73: Men med Dalglish er det spesielt. Han er en legende,en som har vunnet endel titler som manager og spiller. Og om Liverpool vinner et par titler(cup) i år så er det klart at han bør få flere sjanser.

Kenny bør bli bedømt på resultatene han har nå, ikke hva han gjorde for 20 år siden. Jeg vil tro hoved målet i år var fremgang i ligaen og da helst topp 4, der har vi feilet til de grader og det bør Kenny ta ansvar for.

Dalglish73
Dalglish73Innlegg: 10708
13.04.12 11:11
RoyHod: Kenny bør bli bedømt på resultatene han har nå, ikke hva han gjorde for 20 år siden. Jeg vil tro hoved målet i år var fremgang i ligaen og da helst topp 4, der har vi feilet til de grader og det bør Kenny ta ansvar for.

Jada, og vi kan vinne to cuptitler i år. Er det ikke verdt å gi han en sjanse til for nettopp det? Det må da ligge et potensiale i et lag om man skulle vinne fa-cupen og ligacupen i en sesong? På det beste har vi spilt jevnt mot de beste lagene, men rotet endel mot antatt dårligere lag. Går det an å rette på det? Det tror jeg, men forstår at flere snakker om at Dalglish er utdatert,gammeldags og at han bør fornye seg. Og det kan han gjøre. Men en må se bevis for det etterhvert.

Det er klart at cupene vil "redde" Dalglish videre. Men det kreves mye mer i PL fra neste sesong av helt klart. Selv om jeg også er klar for å finne en ny manager så er dette med å gi han en sesong til noe som jeg håper på tilslutt. Og det er lettere å håpe på det om man også vinner fa-cupen!

(Innlegget ble redigert 13.04.12 11:13)

Legendag
LegendagInnlegg: 9375
13.04.12 11:12
Fowla: Begynner å bli smått patetisk denne her "Se hva Newcastle har klart med Carroll pengene. Se hva Newcastle gjør. Fantastiske speidere i Newcastle" Fair enough, de har truffet bra denne sesongen. Men vi skal ikke glemme at vi her snakker om en klubb som ikke akkurat er viden kjent for geniale handler. Handler nok like mye om tilfeldigheter som fantastiske speidere som gjør at Geordiene kan briske seg med gode kjøp denne sesongen. Synes iallefall at man ikke bør legge sjela i å kopiere alt Newcastle gjør, fordi de har en sesong der de treffer på spillerkjøpene. Vi har bomma, de traff. Verre er det vel ikke, så får vi heller se om dette blir en trend de neste sesongen.

Jeg signerer denne! Det blir for dumt å sammenligne Liverpool sitt verste år på overgangsmarked med Newcastle sitt beste år på overgangsmarkedet. Vi får se om de klarer samme bragd til neste år, da kan vi snakke.

minuspol
minuspolInnlegg: 35660
13.04.12 11:15
Legendag: Vi får se om de klarer samme bragd til neste år, da kan vi snakke.

Blir spennende å se nå som Newcastle sikkert tror på hypen selv og skal toppe "genialiteten" sin. Det kan bli interessant.

milanB
milanBInnlegg: 32599
13.04.12 11:16
Fowla: Begynner å bli smått patetisk denne her "Se hva Newcastle har klart med Carroll pengene. Se hva Newcastle gjør. Fantastiske speidere i Newcastle"

Begynner man å gjøre som Newcastle så legger ihvertfall jeg opp.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 40168
13.04.12 11:16
Fowla: Begynner å bli smått patetisk denne her "Se hva Newcastle har klart med Carroll pengene. Se hva Newcastle gjør. Fantastiske speidere i Newcastle"

Ikke bare det. Comolli ble nedgradert til en nikkedukke for Kenny, kun papirarbeid og forhandlinger.

Hjelper ikke med et speiderteam når du har en manager som kun er interessert i pubspillere.

Defour
DefourInnlegg: 10568
13.04.12 12:33

Noe nytt om en arvtaker for jobben til DC?

TrondLFC
TrondLFCInnlegg: 4279
13.04.12 13:06

Stephen Martin   Cruyff's accepted a deal in principle. @stephen1martin  

(Innlegget ble redigert 13.04.12 13:06)

TrondLFC
TrondLFCInnlegg: 4279
13.04.12 13:07

Stephen Martin : All i was told is that he's accepted a deal in principle but that there's still a long way to go due to his ties. No idea what that means.

(Innlegget ble redigert 13.04.12 13:08)

Erkenbrann
ErkenbrannInnlegg: 2522
13.04.12 13:08
realdeal78: "Verdens viktigste spiller" Kuyt, som forøvrig er totalt destruktiv for all offensiv flyt. Han er i tillegg 31 år og kan være så profesjonell han bare orker så lenge det ikke presteres på banen.

Fotball handler ikke bare om fysiske ferdigheter. Det handler også i stor grad om psykiske ferdigheter. Det kan godt være riktig at Kuyt ikke lenger presterer godt nok på banen, men betydningen av en spiller med slik profesjonalitet, lojalitet og besluttsomhet som han har, går langt utover den rent sportslige prestasjonen ute på banen.

Erkenbrann
ErkenbrannInnlegg: 2522
13.04.12 13:10
TrondLFC: Stephen Martin Cruyff's accepted a deal in principle. @stephen1martin

Cruyff?!?

Riktignok hadde Comolli et rykte på seg for å være utfordrende å samarbeide med. Men det er jo bare forbokstaven til Cruyff...

Dalglish73
Dalglish73Innlegg: 10708
13.04.12 13:11

Jeg må innrømme at det å hente Cruyff er så vannvittig spennende at jeg ville se hvordan det fungerer. Da kan man regne med at han ikke presenterer bare britiske pubspillere til Dalglish som alternativer..hehe...

(Innlegget ble redigert 13.04.12 13:13)

Knaxern
KnaxernInnlegg: 40168
13.04.12 13:15
Dalglish73: Da kan man regne med at han ikke presenterer bare britiske pubspillere til Dalglish som alternativer:)

Jeg tror fortsatt at Dalglish er borte fra managerstolen når neste sesong starter. Comolli hadde kun en forhandlingsrolle, og jeg tviler på at Cruyff godtar en avtale med klubben hvis han skal ha en slik rolle.

Kenny vet at publaget han har satt sammen kommer til å bli oppløst etter sesongen, og at tankegangen hans ikke er akseptabel. Han var jo også meget opprørt og misfornøyd med Comolli fikk sparken, og han vet at han er nestemann.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 36455
13.04.12 13:15
Dalglish73: Jeg må innrømme at det å hente Cruyff er så vannvittig spennende at jeg ville se hvordan det fungerer. Da kan man regne med at han ikke presenterer bare britiske pubspillere til Dalglish som alternativer..hehe...

Det er jo definitivt en av fordelene med Cruyff. Med en mann som er så gjennomført preget av Ajax og Barcelona-systemene, slipper vi forhåpentligvis typer som Adam og Carroll fremover.

Da er jeg mer bekymret for personligheten til Cruyff. Han forekommer meg som et av de største egoene og vanskeligste personlighetene i internasjonal toppfotball.

minuspol
minuspolInnlegg: 35660
13.04.12 13:16

Bare for å ta galskapen til det desidert ytterste(?) punktet. Her er en som med tall og statistikk mener han kan vise at Comolli står bak taktikken King Kenny har brukt denne sesongen.

 http://tomkinstimes.com/2012/04/moneyball-statistics-and-damien-comolli/

Regarding the apparent switch in tactics from last season to this, my personal theory is that the stats Comolli provided showed that playing as we have in this campaign would be more successful, so he convinced FSG and Dalglish that this was the way to go. As the tactics have in fact proved less successful than last season, Comolli was sacked whilst Dalglish remains.

Defour
DefourInnlegg: 10568
13.04.12 13:16

Liker at selveste Johan Cruyff blir kraftig linket til og ta over for Comolli. Spennende !

Dalglish73
Dalglish73Innlegg: 10708
13.04.12 13:17
Knaxern: Jeg tror fortsatt at Dalglish er borte fra managerstolen når neste sesong starter. Comolli hadde kun en forhandlingsrolle, og jeg tviler på at Cruyff godtar en avtale med klubben hvis han skal ha en slik rolle.
Kenny vet at publaget han har satt sammen kommer til å bli oppløst etter sesongen, og at tankegangen hans ikke er akseptabel. Han var jo også meget opprørt og misfornøyd med Comolli fikk sparken, og han vet at han er nestemann.

Ja, ingen skal følge seg for sikker nå i Liverpool idag. Cruyff inn så tyder det vel på at Dalglish sine dager er talte uansett hva som skjer ut sesongen.

Dalglish73
Dalglish73Innlegg: 10708
13.04.12 13:18
KongOlav2: Det er jo definitivt en av fordelene med Cruyff. Med en mann som er så gjennomført preget av Ajax og Barcelona-systemene, slipper vi forhåpentligvis typer som Adam og Carroll fremover.
Da er jeg mer bekymret for personligheten til Cruyff. Han forekommer meg som et av de største egoene og vanskeligste personlighetene i internasjonal toppfotball.

Når man ser hva som har skjedd med Ajax- og Barcelona med tanke på systemer så er det verdt å hente inn han etter min mening selv om han er kontroversiell som person.

Jeg ofrer gjerne Dalglish for at Cruyff får en rolle og være med å hente ny manager. Det er så bizarr spennende at jeg gjerne ser det skjer.

(Innlegget ble redigert 13.04.12 13:19)

Knaxern
KnaxernInnlegg: 40168
13.04.12 13:22

Det neste blir vel at læregutten til Cruyff blir manager etter denne sesongen.

Jeg snakker selvsagt om Guardiola.

Erkenbrann
ErkenbrannInnlegg: 2522
13.04.12 13:24
KongOlav2: Da er jeg mer bekymret for personligheten til Cruyff. Han forekommer meg som et av de største egoene og vanskeligste personlighetene i internasjonal toppfotball.

Det mangler bare at Kaizer Franz klapper av med et år eller to som overdirektør i Liverpool ;-)

Knaxern
KnaxernInnlegg: 40168
13.04.12 13:24
minuspol: Bare for å ta galskapen til det desidert ytterste(?) punktet. Her er en som med tall og statistikk mener han kan vise at Comolli står bak taktikken King Kenny har brukt denne sesongen.

Så det er egentlig Comolli som har vært manageren altså! Dalglish har bare stått for treningene og fulgt Comolli sine ordre om hvordan vi skal spille.

Hmmm....

Dalglish73
Dalglish73Innlegg: 10708
13.04.12 13:25
Knaxern: Det neste blir vel at læregutten til Cruyff blir manager etter denne sesongen.
Jeg snakker selvsagt om Guardiola.

Luis Van Gaal,....hoho

Erkenbrann
ErkenbrannInnlegg: 2522
13.04.12 13:27
Knaxern: Det neste blir vel at læregutten til Cruyff blir manager etter denne sesongen. Jeg snakker selvsagt om Guardiola.

Det ville vært en drøm. Han sitter vel noe løst rent kontraktsmessig, men det er vel svært usannsynlig at han hadde kommet over. Men dersom han virkelig ønsker en stor utfordring, så ...

minuspol
minuspolInnlegg: 35660
13.04.12 13:27
Defour: Liker at selveste Johan Cruyff blir kraftig linket til og ta over for Comolli. Spennende !

Cruyff, det er litt wooow over det ja. Men samtidig er jo han, som King Kenny, etterhvert først og fremst en gammel gretten gubbe som har vært litt rådgiver. Spørs om det holder med to slike i ledelsen av en proffesjonell fotballklubb.

Dalglish73
Dalglish73Innlegg: 10708
13.04.12 13:40

Torsdag takket Damian Comolli for seg i Liverpool og jakten på en erstatter skal allerede være i gang. Her kan du lese om at legenden Johan Cruyff nå blir koblet til jobben. Også en annen nederlender, Louis van Gaal, skal være en kandidat. Den tidligere Bayern München-sjefen sier til The Times at han ville vurdert rollen om det kom et tilbud fra Merseyside.

--------

 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg

Andre tjenester