Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
Dalglish73
Dalglish73Innlegg: 10708
13.04.12 13:43

Belgiske Eden Hazard er en av de mest omtalte spillerne i denne ryktespalten og også fredag står den ettertraktede spilleren i fokus. Manchester United har tidligere blitt koblet til Hazard og blir det nå på ny. 21-åringen skal stå på toppen av ønskelisten til Sir Alex Ferguson i sommer, men skotten må nok belage seg på kamp fra både Arsenal, Tottenham og Manchester City.

----

Det blir interessant å se hvor E.Hazard drar til i sommer. Skal vi ha en mulighet til å ha en sjanse så må vi nok inn med litt av et stjernegalleri med tanke på sportsdirektør og manager i sommer....

Navarone73
Navarone73Innlegg: 5106
13.04.12 13:59

Rimelig sikker på at KK sitter i managerstolen når en ny sesong sparkes i gang i august. Hvis vi f.eks ender opp med 7.plass i PL, ligacupseier og finale i FAcupen, så fortjener han det. To trofèer og det bør ikke være noe å diskutere en gang. Han har, som mange andre, feilet i ligaen i år, men å gi mannen som ER Liverpool sparken nå er bare feil.

Cruyff som sportsdirektør høres spennende ut, men er han virkelig interessert? Hvis det fører til at vi tiltrekker oss bedre spillere, så ja takk! 

minuspol
minuspolInnlegg: 36407
13.04.12 14:05
Navarone73: Cruyff som sportsdirektør høres spennende ut, men er han virkelig interessert? Hvis det fører til at vi tiltrekker oss bedre spillere, så ja takk!

19-20 åring som skal inn til siste vurdering før man bestemmer seg for å legge inn et bud. Og på andre siden av bordet sitter Cruyff og Dalglish for å sjekke om du har mentaliteten. Vel, da finner man iallefall ut akkurat dèt!

Navarone73
Navarone73Innlegg: 5106
13.04.12 14:11
minuspol: 19-20 åring som skal inn til siste vurdering før man bestemmer seg for å legge inn et bud. Og på andre siden av bordet sitter Cruyff og Dalglish for å sjekke om du har mentaliteten. Vel, da finner man iallefall ut akkurat dèt!

Kommer det en våt flekk under stolen, så er det bare å sende dem på dør? Men det kunne vel skjedd de fleste om man satt ovenfor to slike storheter innen fotballen...

Defour
DefourInnlegg: 10568
13.04.12 14:26
minuspol: Cruyff, det er litt wooow over det ja. Men samtidig er jo han, som King Kenny, etterhvert først og fremst en gammel gretten gubbe som har vært litt rådgiver. Spørs om det holder med to slike i ledelsen av en proffesjonell fotballklubb.

Én må ofres, og da stiller jeg deg spørsmålet. Hvilke av disse to ønsker du og ha i klubben? Personlig er jeg veldig oppgitt over og ha Dalglish som trener for klubben, og ser mer enn gjerne at han også skiftes ut. Jeg har ærlig talt mistet tålmodigheten til KD's taktiske vurdering og styring generelt. Om man ser på dagens tilstand i klubben er det tragedie. Vi har nådd bunnen, men nå kan det bare gå oppover.

Alkohol
AlkoholInnlegg: 3764
13.04.12 14:26
Dalglish73: Belgiske Eden Hazard er en av de mest omtalte spillerne i denne ryktespalten og også fredag står den ettertraktede spilleren i fokus. Manchester United har tidligere blitt koblet til Hazard og blir det nå på ny. 21-åringen skal stå på toppen av ønskelisten til Sir Alex Ferguson i sommer, men skotten må nok belage seg på kamp fra både Arsenal, Tottenham og Manchester City.

PSG er favoritt til å hente Hazard.

RoyHod
RoyHodInnlegg: 5466
13.04.12 14:32
Knaxern: Det neste blir vel at læregutten til Cruyff blir manager etter denne sesongen.
Jeg snakker selvsagt om Guardiola.

Det er lov å drømme, og hvis Guardiola virkelig ønsker en utfordring så vil han jo få det. Men tviler sterkt på at han forlater Barca

minuspol
minuspolInnlegg: 36407
13.04.12 14:33
Defour: Én må ofres, og da stiller jeg deg spørsmålet. Hvilke av disse to ønsker du og ha i klubben?

Av Cruyff og King Kenny? Sånn i utgangspunktet håper jeg dette er en problemstilling jeg aldri må ta stilling til.  Men må jeg så sparker jeg King Kenny opp i den posisjonen man nå snakker om at Cruyff skal få, og får på plass en skikkelig manager. Om en av disse to MÅ være i klubben altså.

Av ryktene som løper om dagen får jeg desidert mest vann i munnen av Txiki Begiristain som DoF og Laudrup (det er knapt noe rykte om ham da men... jeg vil ha ham) som manager. Det er gode CV'er med fremtiden foran seg.

(Innlegget ble redigert 13.04.12 14:34)

Johninho2
Johninho2Innlegg: 37653
13.04.12 14:44

Kan bli gnister av Cruyff og Kenny på mange måter, men på en måte så tror jeg det vil være bra å ha en sportsdirektør som ikke like lett kan overkjøres dersom de er uenige. Vil tro at et av problemene til Comolli må kunne sies å være at han ble for svak i forhold til Kongen.

Johninho2
Johninho2Innlegg: 37653
13.04.12 14:46
realdeal78: At han derimot evt har gjort en dårlig jobb ved forhandlingsbordet er noe helt annet. Det har ihvertfall ingenting med at det var Comolli som stod bak sommerens kjøp å gjøre.

Vil påstå at det har ganske mye å gjøre med det. Vi har jo betalt langt over det som er forsvarlig for flere av spillerne som er kjøpt inn. Enten bør man trekke seg eller være mye tøffere i forhandlingene. Noen av kjøpene er preget av desperasjon.

Uansett, vil ikke frikjenne Kenny, men han trenger en sterkere motpol i en sportsdirektør som kan holde ham litt i tøylene på overgangsmarkedet.

minuspol
minuspolInnlegg: 36407
13.04.12 14:47
Johninho2: Vil tro at

De virket jo å være frykelig gode venner da...

Knaxern
KnaxernInnlegg: 42868
13.04.12 14:50

Tror også at dette er mye av grunnen til at man ikke handlet i januar. Tror at Comolli og Kenny fikk et klart nei fra FSG.

minuspol
minuspolInnlegg: 36407
13.04.12 14:51
Johninho2: Vil påstå at det har ganske mye å gjøre med det. Vi har jo betalt langt over det som er forsvarlig for flere av spillerne som er kjøpt inn

Javel?

Disse er iallefall ikke noe problem:

Adam £5,5 mill (Billig)
Coates £6 mill
Jose Enrique £8 mill

Her kan man jo stille et spørsmål men...?

Henderson £16 mill
Downing £18 mill

Det er egentlig Downing som synes helt ute av alle proposjoner.

Når det gjelder Suarez og Carroll så var det vel ikke mye galt for førstnevnte mens Henry selv var fornøyd med Carroll + £15 mill for Carroll.

Shelvey
ShelveyInnlegg: 16462
13.04.12 14:51

Blir en spennende sommer i vente, får Kenny fortsette er det jeg er mest spent på.

Jaauda
JaaudaInnlegg: 20794
13.04.12 14:53
Defour: Vi har nådd bunnen, men nå kan det bare gå oppover.

Håper du har rett og ikke jinxer. Leeds er beviset på at det ikke er sikkert..

(Innlegget ble redigert 13.04.12 14:53)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 38763
13.04.12 14:55
minuspol: Her kan man jo stille et spørsmål men...? Henderson £16 mill
Downing £18 mill Det er egentlig Downing som synes helt ute av alle proposjoner. Når det gjelder Suarez og Carroll så var det vel ikke mye galt for førstnevnte mens Henry selv var fornøyd med Carroll + £15 mill for Carroll.

Downing og Carroll er hovedproblemet når det gjelder kjøpene. Nær £55m for en kantspiller og en angriper. For en slik sum burde man fått to spillere av internasjonalt høy klasse. Det har vi ikke vært i nærheten av.

(Innlegget ble redigert 13.04.12 14:55)

KjokkaKim
KjokkaKimInnlegg: 4777
13.04.12 14:56

Leste ryktet om Cryuff i går og kjenner at jeg svært gjerne vil ha han inn i klubben. Han er vanskelige å samarbeide med, men er det noen denne klubben trenger så er det en sterk mann med en plan. Jeg vil anta han fillerister hele organisasjonen og jeg sitter med en sterk følelse av at det er akkurat det vi trenger en som vekker oss, organisasjonen og hele klubben fra drømmen om 70- og 80-tallet.

Kommer Cruyff vil er det antakelig bare Segura og Borelli som kan føle seg trygge.

minuspol
minuspolInnlegg: 36407
13.04.12 15:05
KongOlav2: Downing og Carroll er hovedproblemet når det gjelder kjøpene. Nær £55m for en kantspiller og en angriper. For en slik sum burde man fått to spillere av internasjonalt høy klasse. Det har vi ikke vært i nærheten av.

Det er altså det det koker ned til? En Carroll-deal man er med og initiere, og setter godkjentstempelet på både før og etter, og noen millioner for mye for Downing...? Tynt, og da blir det mange utskiftninger...

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 38763
13.04.12 15:09
minuspol: Det er altså det det koker ned til? En Carroll-deal man er med og initiere, og setter godkjentstempelet på både før og etter, og noen millioner for mye for Downing...? Tynt, og da blir det mange utskiftninger...

Hva forventer du egentlig når man bruker £55m på to spillere? Med 5 kamper igjen av ligaen i inneværende sesong, har de to spilleren totalt prestert 5 målpoeng i ligaen! Det er sørgelig skrale greier.

realdeal78
realdeal78Innlegg: 966
13.04.12 15:12
Johninho2: Vil påstå at det har ganske mye å gjøre med det. Vi har jo betalt langt over det som er forsvarlig for flere av spillerne som er kjøpt inn. Enten bør man trekke seg eller være mye tøffere i forhandlingene. Noen av kjøpene er preget av desperasjon. Uansett, vil ikke frikjenne Kenny, men han trenger en sterkere motpol i en sportsdirektør som kan holde ham litt i tøylene på overgangsmarkedet.

Nå er du over på noe annet, nemlig hvem som forhandlet, du er flink til å blande kortene og vri på ting. Si meg, spiller du mye vri åtter? Vi har hele tida snakket om en ting, nemlig at det var Kenny som stod bak sommerens kjøp, ikke Comolli. Du klarer jo ikke å holde deg til saken, og prøver nå å ro deg vekk etter at du endelig har skjønt hvordan det foregikk.

Du påstår altså at den som forhandlet har noe med hvem som valgte spillerene å gjøre, ok, da sier vi det sånn.

En sportsdirektør skal selvfølgelig ha rolle verdig den tittelen, og ikke en sekretær rolle. Stillingen fungerte langt ifra optimalt under Comolli's tid i klubben, som mye annet. Det sagt så tror jeg uansett at en ansettelse av en sterkere personlighet med et bredere spekter og en visjon, og som i mye større grad kan blande seg inn i det sportslige og ikke minst har kunnskapen til det vil styrke klubben på sikt.

(Innlegget ble redigert 13.04.12 15:14)

Shelvey
ShelveyInnlegg: 16462
13.04.12 15:13

Her er noen av stjernene Gruyff hentet til Barcelona i sin tid, Ronald Koeman, Michael Laudrup, Romário og ikke minst Josep Guardiola.

klaumb
klaumbInnlegg: 5979
13.04.12 15:15
Navarone73: Cruyff som sportsdirektør høres spennende ut, men er han virkelig interessert? Hvis det fører til at vi tiltrekker oss bedre spillere, så ja takk!

Jeg tviler sterkt på om han er interessert i å komme inn i en rolle lignende den DC hadde i Liverpool iallefall. Etter hva som har blitt sagt om hans rolle hørtes det nesten ut som en oppmann med myndighet til å forhandle kontrakt med spillere. Da er det bedre å ansette en god forhandler fra næringslivet uten fotballforståelse.

En sportsdirektør skal ha siste ordet når det kommer til kjøp av nye spillere, da han skal ha brukt ett solid speiderapparat på å identifisere riktige spillertyper for managerens behov. Om den spilleren heter Andy Carroll eller Mbama N'kongo har ikke noe som helst å si så lenge det er den beste spilleren vi kan få til å løse managerens behov.
En manager skal ikke ha tid til å reise verden rundt for å se etter riktig spiller, men skal først og fremst identifisere hvor utfordringene ligger, og hva slags spillertyper de trenger. Det er greit nok når man kommer ny til en klubb, og vil ha med seg 1-2 spillere fra sin tidligere liga eller lag for å forenkle innføringen av sin egen filosofi som kjøpene av Jose Reina og Xabi Alonso.

Hvis vi skal fortsette å handle spillerne vi har gjort de siste årene kan vi like gjerne kvitte oss med sportsdirektører og speidere, og handle utelukkende på TV bilder og statistikker fra Opta.

Kjøp som Daniel Agger, Martin Skrtel og Lucas er gode eksempler på hvor gode spillere man kan finne utenfor "TV-markedet" hvis man følger med. Sebastien Coates tror jeg også kan bli ett sånt type kjøp, og det er i mine øyne en skandale at Carragher stort sett har blitt foretrukket fremfor han mens Agger har vært ute.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 65549
13.04.12 15:15

---Bergkamp er jo assistentmanager i Ajax nå,kanskje moden for noe mere?

minuspol
minuspolInnlegg: 36407
13.04.12 15:16
KongOlav2: Hva forventer du egentlig når man bruker £55m på to spillere? Med 5 kamper igjen av ligaen i inneværende sesong, har de to spilleren totalt prestert 5 målpoeng i ligaen! Det er sørgelig skrale greier.

Jeg ser bare ikke helt dette med "betalt overpris all over"-argumentet. Ikke noe mer enn det. At du også er sveiseblind på denne Carroll-dealen overrasker ikke.

Men som t.o.m. Dux1 faktisk sier, man gjør ikke den voldsomme dealen og skylder på Comolli når det går galt. Det henger IKKE på greip. Ingen av de ansvarlige i Liverpool har mindre ansvar for den dealen enn Comolli. Det er jeg helt sikker på.

Shelvey
ShelveyInnlegg: 16462
13.04.12 15:17

Håper han får en rolle i Liverpool, som andre nevner her han har alltid en plan. Han er også den personen som kan sette folk på plass, ingen vits i å krangle med Gruyff han har sterke meninger.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 38763
13.04.12 15:30
minuspol: Jeg ser bare ikke helt dette med "betalt overpris all over"-argumentet. Ikke noe mer enn det. At du også er sveiseblind på denne Carroll-dealen overrasker ikke.

Den Carroll-dealen og koblingen mellom avtalene til Carroll og Torres forekommer meg som direkte merkelig. Jeg bryr meg minimalt om hva Henry sier. Om han hadde kostet £10m mindre, ville han fortsatt (foreløpig) vært et gedigent feilkjøp.

Betalt overpris eller ikke. Faktum er at man det siste året har svidd av langt over £100m på spillere og forbedringen er kun marginal. Da er det et eller annet som er helt galt.

realdeal78
realdeal78Innlegg: 966
13.04.12 15:30
Erkenbrann: Det kan godt være riktig at Kuyt ikke lenger presterer godt nok på banen, men betydningen av en spiller med slik profesjonalitet, lojalitet og besluttsomhet som han har, går langt utover den rent sportslige prestasjonen ute på banen.

Ser du i det hele tatt hva du skriver? Så det er altså viktigere med profesjonalitet, lojalitet og besluttsomhet enn sportslige prestasjoner ute på banen?

Liverpool er en fotballklubb som lever av sportslige resultater ute på banen. Uten det er man ingenting.

Men ok, da vet vi det. 

(Innlegget ble redigert 13.04.12 15:34)

Faquarl
FaquarlInnlegg: 11965
13.04.12 15:37
KongOlav2: Da er det et eller annet som er helt galt.

vi har ikke en tydelig nok spillestil.

 

Faquarl
FaquarlInnlegg: 11965
13.04.12 15:39
realdeal78: Liverpool er en fotballklubb som lever av sportslige resultater ute på banen. Uten det er man ingenting.

Kuyt har sine ting å bidra med, både på og utenfor banen. Det bør man ikke undervurdere, men det skjer jo uansett.

Liker Kuyt som blir byttet inn mot Cardiff i finalen, scorer og putter på straffen sin. Misliker Kuyt som fomler fra to meter mot Villa og brenner straffer mot Everton og Arsenal.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 38763
13.04.12 15:39
Faquarl: vi har ikke en tydelig nok spillestil.

Det er nok en del av problemet. Ikke bare det, men vi har også feil spillertyper i forhold til hvordan vi prøver/ønsker å spille.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg