Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
Dalglish73
Dalglish73Innlegg: 10708
14.04.12 15:39
Guarnere: Herlig med to titler,

Så bra at du er optimistisk til fa-cupfinalen:) Selvfølgelig fortjener han en sjanse til om man når to finaler. Det betyr at laget har et visst potensiale og det har vært mye komisk og rart i PL + suspensjon av Suarez. En sesong til må han få lov til å få og det er berettiget. Men nå vet jeg ikke om henry og co har bestemt seg for noe annet. Men det virker ikke sånn.

Legendag
LegendagInnlegg: 9375
14.04.12 15:42
Dalglish73: Han fører oss til to cupfinaler. Ja, vi bør kreve mer i PL. Men for Guds skyld - han skal få en sjanse til(en sesong til minst),for å rette opp inntrykket. Et lag som når to cupfinaler i en sesong har et visst potensiale. Selvfølgelig må vi kreve mye mer i PL. Og han skal få en sesong til av meg og det er også berettiget.

Ja, han skal få credit for å ha ført oss til to finaler. Bare jeg slipper å se Carra, Flanagan og Kuyt fremover på banen så skal Kenny få et år til av meg og.

Uansett jeg er storfornøyd med å ha banka ut Everton i en semifinale. Dette er en gledens dag for alle som heier på Liverpool og bor i den rød delen av byen. I kveld skal det festes! Spesielt deilig er det at Suarez OG Carroll skårer. Jeg tror jeg aldri har feiret så sinnsykt som når Carroll skåret, akkurat som etter skåringen hans mot Blackburn.

Kos dere i kveld medsupportere! :)

(Innlegget ble redigert 14.04.12 15:42)

Shelvey
ShelveyInnlegg: 16462
14.04.12 15:42

JAAAAA for en deilig dag!

Dalglish73
Dalglish73Innlegg: 10708
14.04.12 15:42

Caroll matchvinner i to kamper på rad. Hva har skjedd med han:) Berømte ketchupflasken?:)

masterpool
masterpoolInnlegg: 15940
14.04.12 15:43

Blir nesten kvalm av å se hva slags supportere enkelte Liverpoolsupportere er!

Skal man ønske et FA-cup tap bare fordi det muligens øker sjansen til å sparke Kenny? Dere får satse på at vi taper finalen da vettu, og at Suarez, Gerrard, Agger, og alle keeperene vi har skader seg, sånn at vi såvidt klarer å stille 11 spillere i finalen. Men hva med nedrykk? Da er vel dere sikret at Kenny forsvinner?

At sesongen ikke har vært knall, det er jeg HELT enig i, men nå redder vi noe av stumpene med to cupfinaler. At kjøpene i sommer ikke har vært en eneste stor suksess, er jeg også helt enig i, men er det vits å hetse spillerene uavhengig prestasjonene de leverer? Ja, de har vært dårlige, men når de er gode, så betyr det null niks likevel for enkelte.

Vi skulle ansatt Villas Boas, for det gikk jo strålende for han med Chelsea, og han fikk jo til og med kjøpt Mata, og Meireles. Hadde vi gjort det, så hadde vi blitt seriemestere vi og.

Dalglish73
Dalglish73Innlegg: 10708
14.04.12 15:45
Legendag: Ja, han skal få credit for å ha ført oss til to finaler. Bare jeg slipper å se Carra, Flanagan og Kuyt fremover på banen så skal Kenny få et år til av meg og.

Når man ser reprisen igjen så er det rart at noen skylder mer på Carra angående målet. Fordi det ser jo tydelig ut at Agger skal ta ballen,men han nøler et par ganger.....og så skylder man mest på Carra......komedie rett og slett. begge har skyld. Der er jeg og Thomas Myhre enig:)

Flanagan skal naturlig nok ikke få mange sjanser . En får håpe at G.Johnson og Kelly ikke vil slite så mye med skader. Det er flere kamper i år i PL hvor vi har lidd under at begge har vært borte.

Angående Kuyt så tror jeg han og Maxi ikke har en fremtid lengre og at begge forsvinner i sommer.

Shelvey
ShelveyInnlegg: 16462
14.04.12 15:46
masterpool: kal man ønske et FA-cup tap bare fordi det muligens øker sjansen til å sparke Kenny? Dere får satse på at vi taper finalen da vettu, og at Suarez, Gerrard, Agger, og alle keeperene vi har skader seg, sånn at vi såvidt klarer å stille 11 spillere i finalen. Men hva med nedrykk? Da er vel dere sikret at Kenny forsvinner?

Herregud hvem sier noe sånt, man kan da ikke sitte å håpe laget i sitt hjerte tape kamper, kun for å bli kvitt en manager. Makan til tull har jeg ikke sett på lenge, vi skal vinne FA cupen!

masterpool
masterpoolInnlegg: 15940
14.04.12 15:52
Shelvey: Herregud hvem sier noe sånt, man kan da ikke sitte å håpe laget i sitt hjerte tape kamper, kun for å bli kvitt en manager. Makan til tull har jeg ikke sett på lenge, vi skal vinne FA cupen!

Det er jeg helt enig i, men når enkelte klarer å lire av seg at de syns det er synd vi vant, for det redder Kenny, da blir det for dumt for meg!

Shelvey
ShelveyInnlegg: 16462
14.04.12 15:56
masterpool: Det er jeg helt enig i, men når enkelte klarer å lire av seg at de syns det er synd vi vant, for det redder Kenny, da blir det for dumt for meg!

Enig, skal sies at jeg ikke tror Kenny er riktige mann for Liverpool. Men når vi vinner kamper som dette, må vi da være veldig fornøyde, uforståelig om enkelte heller vi tape mot Everton i en semi bare for å sørge for at Kenny får sparken.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 36489
14.04.12 15:59
masterpool: Blir nesten kvalm av å se hva slags supportere enkelte Liverpoolsupportere er! Skal man ønske et FA-cup tap bare fordi det muligens øker sjansen til å sparke Kenny

Det er vel ikke slik at han håper laget taper, men heller mener at sjansene for at bytter ut Kenny blir langt mindre om laget vinner FA-cupen. Det går vel an å håpe både at vi vinner FA-cupen, men at Dalglish blir erstattet med en annen manager på tross av dette.

Dalglish73
Dalglish73Innlegg: 10708
14.04.12 16:00
KongOlav2: Det går vel an å håpe både at vi vinner FA-cupen, men at Dalglish blir erstattet med en annen manager på tross av dette.

Det ville vært for dumt: vi vinner to cuper i år og så blir vi nr 7 eller 8 i PL. Han bør få sjanse til å rette opp fadesen i PL. Det er naturlig at han vil det. Jeg håper at vi kan få en mega-bra manager istedenfor Dalglish etterhvert(om det er en sesong til eller flere det er det samme). Det viktigste er at vi kommer tilbake til CL snart.

anfieldo
anfieldoInnlegg: 7636
14.04.12 16:04
Dalglish73: Jeg håper at vi kan få en mega-bra manager istedenfor Dalglish etterhvert(om det er en sesong til eller flere det er det samme).

Det er jo ikke det samme? Hvorfor i all verden skal vi vente med det? Skal vi sette på pause et par sesonger?

Legendag
LegendagInnlegg: 9375
14.04.12 16:05
KongOlav2: Det er vel ikke slik at han håper laget taper, men heller mener at sjansene for at bytter ut Kenny blir langt mindre om laget vinner FA-cupen. Det går vel an å håpe både at vi vinner FA-cupen, men at Dalglish blir erstattet med en annen manager på tross av dette.

Det denne mannen sa, jeg burde kanskje sagt at det er det eneste negative med at vi vinner. Så lenge han slutter å bruke Carra, Kuyt, Flanagan og Henderson på høyre flanke(venstre idag) så fortjener han en sesong til, MEN som McDermott sa er ikke det nødvendigvis det lureste valget å gi Kenny en sesong til.

Uansett jeg hopper i taket av glede her og vorset til i kveld har allerede begynt.

Shelvey
ShelveyInnlegg: 16462
14.04.12 16:06

Hvorfor i f*** for Henderson spille, makan til flopp har ikke tro på han.

Dalglish73
Dalglish73Innlegg: 10708
14.04.12 16:07
anfieldo: Det er jo ikke det samme? Hvorfor i all verden skal vi vente med det? Skal vi sette på pause et par sesonger?

En manager, som har ført oss til to cupfinaler og vi har sett i enkeltkamper at det bor mye i laget(selv om sesongen har vært til tider utrolig merkelig med mye marginer mot oss og at vi ikke har vært gode nok til å avgjøre i flere kamper og dette med Suarez -saken) betyr at det bor noe i laget og manageren. Uansett hva du eller andre måtte mene så er det naturlig å gi en manager sjanse til når man har nådd to cupfinaler. Selv om laget heter Liverpool.

Om det vi ser i PL i år fortsetter neste sesong så er det ingen tvil, men at han fører oss til to cupfinaler og at vi skulle bli nr 7 eller 8 så mener jeg at det er berettiget å la han fortsette.

Jeg reagerer også noe på diverse taktiske disposisjoner, men har også sett bra fotball i flere kamper hvor vi har fått ekstremt dårlig betalt. Og så har vi også rotet det til det ved flere gavepakker og unødvendige baklengsmål. Og feilbruk av spillere i visse kamper.

Det er naturlig å gi Dalglish sjanse til å rette opp sine feil. Spesielt med to cupfinaler i bakhodet.

(Innlegget ble redigert 14.04.12 16:10)

masterpool
masterpoolInnlegg: 15940
14.04.12 16:08
Shelvey: Enig, skal sies at jeg ikke tror Kenny er riktige mann for Liverpool. Men når vi vinner kamper som dette, må vi da være veldig fornøyde, uforståelig om enkelte heller vi tape mot Everton i en semi bare for å sørge for at Kenny får sparken.

Om Kenny er riktig mann eller ikke, det vet jeg faktisk ikke. Men syns foreløpig han har fått for liten tid til å vise det. Vil ikke at vi blir et nytt Chelsea med nye managere hvert år hvis vi ikke vinner serien.

Det som er sikkert, er at vi spiller to finaler i år, og at vi har vunnet minst en av de. At vi spillemessig er 100 ganger mer underholdende enn vi var under Hodgson. Tror ikke jeg har sett et mer offensivt anlagt Liverpool siden Roy Evans på sitt beste midt på 90-tallet. At det blir litt begrenset grunnet noen mindre gode spillere er jeg dog ikke uenig.

Og nei, jeg har ikke glemt Rafa, men under den sesongen vi kom på andre plass, så hadde vi to verdensklassespillere som presterte enormt i Gerrard og Torres. I tillegg så scoret vi omtrent på alt av sjanser, og hadde marginene med oss hele veien. Det ble tydelig året etter da man ramlet ned til 7. plass.

Kenny har ikke Gerrard tilgjengelig i sin beste alder, heller ikke Carragher. Ikke har han en verdensklasse spiss heller, ikke setter vi alle sjansene våre, og med tanke på stolpetreff, så har vi hatt det meste mot oss denne sesongen. Noe av skylden skal Kenny ha, for han kan gjerne kjøpe en annen spiss en Carroll osv. Men spillemessig, og underholdningsmessig, så er det stor fremgang syns jeg, selv om det fortsatt er nok å jobbe med.

Nå går ryktene om Banega, og om enten Carroll begynner å score, eller om vi får inn en annen spiss som faktisk scorer, og Leiva tilbake til sitt gamle jeg, i tillegg til en klasseving, så tror jeg neste sesong kan bli mye bedre, spesielt hvis vi får en sesong med litt mer flyt og marginer med oss. Seriemestere blir vi ikke, men topp 4, bør være mulig! 

Knaxern
KnaxernInnlegg: 40181
14.04.12 16:10

Gratulerer med finale folkens! Vi får håpe at det ender med en tittel!

Fantastisk kamp av Suarez i dag forresten!

Legendag
LegendagInnlegg: 9375
14.04.12 16:12
Shelvey: Hvorfor i f*** for Henderson spille, makan til flopp har ikke tro på han.

Jeg har troa på han han kan bli en god spiller på sentral midtbane eller høyrebacken, men Dalglish fortsetter å putte han ute på flanken. Syntes nesten litt synd på han, der han stod bare å ventet på at nummeret på ryggen hans skulle komme opp på tavla.

Håper ikke dette ødelegger selvtilliten til Henderson, han blør alltid for den røde drakten og jeg unner han alt godt.

(Innlegget ble redigert 14.04.12 16:13)

Knaxern
KnaxernInnlegg: 40181
14.04.12 16:12
masterpool: Nå går ryktene om Banega

Får vi inn Banega på midten, så er mye gjort, spesielt om Lucas kommer tilbake i samme form.

masterpool
masterpoolInnlegg: 15940
14.04.12 16:12

Til alle dere som gjerne ser at vi fjerner Kenny, hvem skal han erstattes med? Jeg ser ingen soleklare kandidater som er bedre, og som kan garantere topp 4 allerede neste år!

Dalglish73
Dalglish73Innlegg: 10708
14.04.12 16:12
masterpool: Nå går ryktene om Banega

Hva er kildene til ryktene? Jeg håper på en solid sportsdirektør i sommer og at Dalglish fortsetter. Et lag som når to cupfinaler må ha et visst potensiale i seg. Det er ikke tilfeldig. Og det har vært mye stang ut og marginer mot oss i PL i flere kamper og at vi ikke har vært gode nok til avgjøre kamper pga taktiske disposisjoner,personlige feil(unødvendige) og at vi har manglet kreativitet(jeg håper det blir gjort noe i sommer at vi henter 1-2 med kreativitet og fart offensivt).

masterpool
masterpoolInnlegg: 15940
14.04.12 16:13
Knaxern: Får vi inn Banega på midten, så er mye gjort, spesielt om Lucas kommer tilbake i samme form.

Nå er det bare rykter, leste det i forbindelse med avgangen til Comolli!

Shelvey
ShelveyInnlegg: 16462
14.04.12 16:17

Nå håper jeg virkelig det kommer inn klassespillere i sommer, dette er noe vi kan bygge videre på. Men det er klart at vi trenger forsterkninger.

Dalglish73
Dalglish73Innlegg: 10708
14.04.12 16:19
Shelvey: Nå håper jeg virkelig det kommer inn klassespillere i sommer, dette er noe vi kan bygge videre på. Men det er klart at vi trenger forsterkninger.

Jeg er også spent på hvem det vil være og hvem vår nye sportsdirektør blir. Jeg tror overhodet ikke noe på at Henry og co sparker Dalglish i en sesong han har ført laget til to cupfinaler. Selv med en langt under pari PL-sesong.

 

Looprevil-fc
Looprevil-fcInnlegg: 1770
14.04.12 16:20
masterpool: Til alle dere som gjerne ser at vi fjerner Kenny, hvem skal han erstattes med? Jeg ser ingen soleklare kandidater som er bedre, og som kan garantere topp 4 allerede neste år!

Benitez for meg

masterpool
masterpoolInnlegg: 15940
14.04.12 16:23
Looprevil-fc: Benitez for meg

Føler du deg trygg på at Rafa garanterer topp 4 neste sesong?

masterpool
masterpoolInnlegg: 15940
14.04.12 16:24
Dalglish73: Jeg er også spent på hvem det vil være og hvem vår nye sportsdirektør blir. Jeg tror overhodet ikke noe på at Henry og co sparker Dalglish i en sesong han har ført laget til to cupfinaler. Selv med en langt under pari PL-sesong.

Evnt ny manager får jo et greit press på seg da, hvis ikke topp 4 plassering, så er du ferdig, uavhengig hvordan det ligger ann med pokaler fra andre turneringer!

Shelvey
ShelveyInnlegg: 16462
14.04.12 16:26

Tror ikke mange managere i verden kan garantere topp 4 neste sesong, håper vi satser på EL og vinner det.

masterpool
masterpoolInnlegg: 15940
14.04.12 16:31
Shelvey: Tror ikke mange managere i verden kan garantere topp 4 neste sesong, håper vi satser på EL og vinner det.

Jeg også sliter med å finne realistiske alternativer til Kenny, som kan det.

Og er ikke interessert i å sparke trenere hvert år heller, skal man komme fremover, så tror jeg det er viktig med stabilitet, ikke minst med tanke på ungdomslagene og opplegget rundt det å produsere spillere.

Looprevil-fc
Looprevil-fcInnlegg: 1770
14.04.12 16:36
masterpool: Føler du deg trygg på at Rafa garanterer topp 4 neste sesong?

Nei, men jeg føler meg trygg på at Rafa får mer ut av mannskapet og pengene fra eierne.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg

Andre tjenester