Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
Legendag
LegendagInnlegg: 9375
14.04.12 21:26

Dere får kose dere i kveld medsupportere, kos dere. Skal på byen og feire seieren over Everton nå. D-E-I-L-I-G seier!!

realdeal78
realdeal78Innlegg: 966
14.04.12 21:30
masterpool: For det første, hvem er det som bastant, ifølge deg hevder at Liverpool skaper flest sjanser. Jeg sier jeg har sett en statistikk som viser det, og når jeg ser på den, så ja, da er akkurat den statistikken, like klar som røde drakter. Andre her inne har tydeligvis sett noe av det samme, uten at heller ikke de hevder bastant noe som helst, men leser ut ifra en statistikk. Så her kan løgn, som du snakker så varmt om, bedømmes ut ifra hvilken statistikk du bruker! Det er ikke at du prøver å motbevise noe som helst med den statistikken jeg mener når du selv farer med løgn, men når du skriver at folk her inne driver med ren "lystløgn" som du kaller det, det er ren løgn, og når du i tillegg sier det er lavmål, så er det ren løgn. På seg selv, kjenner man andre heter det. Jeg har sett en statistikk som jeg snakker ut ifra, hvor relevant, eller om den ikke stemmer med faktiske forhold, det har jeg ikke kontrollsjekket, har ikke tid til å se alle kampene denne sesongen til alle lagene skjønner du! Om du vil tro meg, eller ikke, det er opp til deg. Men at jeg ikke klarer å hoste opp en link akkurat nå, er ikke det samme som at det er lystløgn. At du velger å ikke tro på det, er heller ikke det samme som å si at det er løgn. Jeg har egentlig ikke noe å tjene på og "finne opp" noe som ikke stemmer, eller som har en viss begrunnelse. Så hvorfor skulle jeg det? Det hjelper meg fint lite uansett, Liverpool kommer ikke noe høyere på tabellen likevel. Av samme årsak, så hevder jeg aldri at jeg kjenner en som kjenner en som vet hvem som skal kjøpes i sommer, som mange andre gjør. Nettopp, ser ikke hva jeg har å tjene på det heller. Jeg er her inne for å diskutere fotball, Liverpool osv, ikke for å finne opp ting som kan diskuteres istede!

Er statistikken i linken som ble lagt frem riktig eller feil? Jeg ville tro at Sky er en ganske troverdig kilde her.

Inntil det foreligger en annen troverdig statistikk som viser noe annet så forholder jeg meg til denne, og denne viser klart og tydelig at Liverpool ikke er det laget i PL som skaper flest målsjanser som du hevdet.  

Det spyttes ut påstander i hytt og pine her inne uten noe som helst å backe det opp med, jeg kjøper ikke noe av det. Og hvis denne statistikken du hevder å ha sett finnes kan det ikke være så vanskelig å få tak i noe håndfast. Kan det? Å slenge ut en påstand ang statistikk som ikke kan bevises betyr ingenting. Liverpool supportere generelt er ikke de mest objektive for å si det mildt.

Linken vi fikk servert viser ihvertfall noe annet enn det som ble hevdet. Det er like før jeg hevder å ha "sett" Elvis, men "glemte" å ta bilde. God lørdag!

(Innlegget ble redigert 14.04.12 21:39)

Kennyking
KennykingInnlegg: 16246
14.04.12 21:33

Herregud for en jævla pinlig gjeng, håper vi taper for å få sparket Dalglish. PINLIG.

(gjelder en del)

RaheemSterling
RaheemSterlingInnlegg: 4120
14.04.12 21:37
Kennyking: (gjelder en del)

Gjelder en*

Matsinho
MatsinhoInnlegg: 8999
14.04.12 21:42

En statistikk om hva de velger å kalle clear-cut chanses, hvor tallene stammer fra Opta. Basert på antall slike sjanser skapt, virker definisjonen å være snevrere enn hva vi i Norge vil karakterisere som en målsjanse. En verdi har det sikkert uansett.

Dere ligger for øvrig ikke øverst over antall slike sjanser skapt(United, City, Arsenal og Spurs er foran), men uttelingsprosenten deres her er heller middelmådig.

realdeal78
realdeal78Innlegg: 966
14.04.12 21:49
masterpool: Hvis du tar for gitt at du taper begge deler, da blir svaret noe annerledes, men da snakker vi om hva man får mest ut av. Men da kan man også snu spørsmålet totalt rundt, og ta for gitt at man vinner begge.

Ta for gitt, nå er det mye surr her. Vi snakker om endelige resultater, og det har vi gjort hele tida, ikke hva som kan skje.

Andreplass i ligaen eller tapende cupfinalist, hva velger du?

masterpool
masterpoolInnlegg: 15938
14.04.12 21:50
realdeal78: Det spyttes ut påstander i hytt og pine her inne uten noe som helst å backe det opp med, jeg kjøper ikke noe av det. Og hvis denne statistikken du hevder å ha sett finnes kan det ikke være så vanskelig å få tak i noe håndfast. Kan det? Å slenge ut en påstand ang statistikk som ikke kan bevises betyr ingenting. Liverpool supportere generelt er ikke de mest objektive for å si det mildt.

Om statistikken er riktig eller feil, det vet jeg ikke, har som sagt ikke sjekket samtlige lag i PL. Men den er sikkert relevant og i nærheten av noe som stemmer, og som du sier, grunn til å tro at den ligger i nærheten av sannheten!

Du må gjerne forholde deg til akkurat hva du vil for min del. Jeg hevder det i forhold til den statistikken jeg så, og som sagt, så for en stund tilbake. Det kan også ha endret seg siden den tid, det vet jeg heller ikke noe om!

Jeg leter, og finner jeg den, så skal jeg poste den her. Alikevel, selv om den viser at Liverpool skaper flest sjanser, så er det rom for tolkninger, f.eks, hva er en sjanse, osv, det fikk vi jo et bevis på tidligere i denne diskusjonen. Da enkelte er usikker på om det er skudd på mål, og hva som telles som skudd på mål osv. Uansett, jeg tok utganspunktet i den statistikken, om jeg finner den, så betyr ikke det at det er korrekt alikevel, på samme måte andre statistikker vil vise noe annet muligens. Det vil avhenge veldig av hva man legger i kriteriene!

Og at du ikke kjøper ting uten link, eller bevis, det er helt greit for meg! men at du skal sitte bak din bruker, og ha retten til å bestemme hva andre sier er løgn eller ikke, syns jeg er barnslig oppførsel, og det er vel heller ingen som har utropt deg til å være politi her inne. Så før du påstår at noen her inne er løgnere, så bør du kanskje ha noe å fare med. Vær gjerne uenig, og kom med dine motargumenter, statistikker og bevis, men la vær og kall andre løgnere når du ikke har mulighet til å vite det!

masterpool
masterpoolInnlegg: 15938
14.04.12 21:52
realdeal78: Andreplass i ligaen eller tapende cupfinalist, hva velger du?

Nytt spørsmål nå plutselig?

Hvis det er alt, vil jeg ha andreplass i ligaen.

Men fortsatt vil jeg heller tape en cupfinale, enn å tape ligaen, som spørsmålet var istad!

StevenPatrick
StevenPatrickInnlegg: 28151
14.04.12 22:01
realdeal78: Andreplass i ligaen eller tapende cupfinalist, hva velger du?

Dette er jo rett og slett et idiotspørsmål.
Om man absolutt skal sammenligne andreplasser, da er naturligvis sølv i den mest prestisjefulle turneringen mest verdt.
Om spørsmålet, som etter utvidelsen av CL er naturlig, derimot er en vekting mellom FA cupseier og en annenplass i ligaen, da er mitt svar turneringsseier.

Ingen husker taperne, om de blir aldri så økonomisk begunstiget for sitt tap. Og enhver normal supporter tar en seier i cupen fremfor sølv i ligaen. Ja, bortsett fra de som er opptatt av økonomiske fordeler, naturligvis....
Og man kan jo stille seg noen spørsmål om hva deres største pasjon er, penger eller trofeer?

realdeal78
realdeal78Innlegg: 966
14.04.12 22:05
masterpool: Om statistikken er riktig eller feil, det vet jeg ikke, har som sagt ikke sjekket samtlige lag i PL. Men den er sikkert relevant og i nærheten av noe som stemmer, og som du sier, grunn til å tro at den ligger i nærheten av sannheten! Du må gjerne forholde deg til akkurat hva du vil for min del. Jeg hevder det i forhold til den statistikken jeg så, og som sagt, så for en stund tilbake. Det kan også ha endret seg siden den tid, det vet jeg heller ikke noe om! Jeg leter, og finner jeg den, så skal jeg poste den her. Alikevel, selv om den viser at Liverpool skaper flest sjanser, så er det rom for tolkninger, f.eks, hva er en sjanse, osv, det fikk vi jo et bevis på tidligere i denne diskusjonen. Da enkelte er usikker på om det er skudd på mål, og hva som telles som skudd på mål osv. Uansett, jeg tok utganspunktet i den statistikken, om jeg finner den, så betyr ikke det at det er korrekt alikevel, på samme måte andre statistikker vil vise noe annet muligens. Det vil avhenge veldig av hva man legger i kriteriene! Og at du ikke kjøper ting uten link, eller bevis, det er helt greit for meg! men at du skal sitte bak din bruker, og ha retten til å bestemme hva andre sier er løgn eller ikke, syns jeg er barnslig oppførsel, og det er vel heller ingen som har utropt deg til å være politi her inne. Så før du påstår at noen her inne er løgnere, så bør du kanskje ha noe å fare med. Vær gjerne uenig, og kom med dine motargumenter, statistikker og bevis, men la vær og kall andre løgnere når du ikke har mulighet til å vite det!

Jeg velger ihvertfall å stole på Sky sin statistikk inntil videre, noe annet ville jo være å hevde at en såpass troverdig kilde som Sky oppgir falske og uriktige opplysninger. Og det tror jeg ikke noe på.

Politi? Jeg vil bare sjekke fakta når det er noe som skurrer, og den påstanden om at Liverpool skaper flest målsjanser i PL er definitivt i den gata. Altså, jeg har jo sett kamper i år. Foreløpig viser det seg da å ikke stemme ut ifra den statistikken. Som jeg trodde.

La meg si det sånn, det er en grunn til at andre lags supportere ser på Liverpool supportere som de mest virkelighetsfjerne av samtlige supportere. For det kommer til tider usedvanlig mye svada, uten rot i virkeligheten.

masterpool
masterpoolInnlegg: 15938
14.04.12 22:10
StevenPatrick: Dette er jo rett og slett et idiotspørsmål.
Om man absolutt skal sammenligne andreplasser, da er naturligvis sølv i den mest prestisjefulle turneringen mest verdt.
Om spørsmålet, som etter utvidelsen av CL er naturlig, derimot er en vekting mellom FA cupseier og en annenplass i ligaen, da er mitt svar turneringsseier.
Ingen husker taperne, om de blir aldri så økonomisk begunstiget for sitt tap. Og enhver normal supporter tar en seier i cupen fremfor sølv i ligaen. Ja, bortsett fra de som er opptatt av økonomiske fordeler, naturligvis....
Og man kan jo stille seg noen spørsmål om hva deres største pasjon er, penger eller trofeer?

Det opprinnelige spørsmålet var om man ville helst tap en cupfinale, eller tape seriegullet, eller hva som var verst!

Personlig så syns jeg det hadde vært værre å tape ligagullet på siste spilledag, enn å tape en Cupfinale. Andre ville heller tapt ligagullet, for da får du tross alt andreplass og CL. Taper du en cupfinale får man ingenting.

For meg så blir tapet av den potensielle seieren, større enn at jeg er opptatt av hva man sitter igjen med. En cupfinale skal jeg klare å svelge relativt fort, taper man ligagullet på siste dagen, etter å ha ledet etter ni måneder, det vil jeg bruke lang tid på å komme over!

realdeal78
realdeal78Innlegg: 966
14.04.12 22:10
masterpool: Nytt spørsmål nå plutselig?

Det skal ikke være lett!

Andreplass i ligaen = å "tape" ligaen.

Tapende cupfinalist = å tape en cupfinale.

Det har hele tida vært snakk om endelige resultater, ikke hva som kan skje. Hva er det du ikke skjønner? Hva har blitt nytt?

(Innlegget ble redigert 14.04.12 22:11)

realdeal78
realdeal78Innlegg: 966
14.04.12 22:14
StevenPatrick: Dette er jo rett og slett et idiotspørsmål.

Tips: Få med deg hva som har blitt sagt tidligere før du svarer.

StevenPatrick
StevenPatrickInnlegg: 28151
14.04.12 22:16
realdeal78: Tips: Få med deg hva som har blitt sagt tidligere før du svarer.

Tips: Når man ser det su øser ut av deg, så er det mentalt sunt ikke å lese alt.
For dette var mye tullball på en gang.

realdeal78
realdeal78Innlegg: 966
14.04.12 22:20
StevenPatrick: Tips: Når man ser det su øser ut av deg, så er det mentalt sunt ikke å lese alt.
For dette var mye tullball på en gang.

Ja noen har dessverre lesevansker. Noen gode eksempler?

masterpool
masterpoolInnlegg: 15938
14.04.12 22:22
realdeal78: Det skal ikke være lett!
Andreplass i ligaen = å "tape" ligaen.
Tapende cupfinalist = å tape en cupfinale.
Det har hele tida vært snakk om endelige resultater, ikke hva som kan skje. Hva er det du ikke skjønner? Hva har blitt nytt?

Vel, hvis man tar andreplassen, så avhenger det av mulighetene man har til å ta ligagullet. For Newcastle i år, så er andreplass helst å foretrekke, tviler på at United mener det samme i den posisjonen de er i.

Så hvis du taper ligaen, så betyr det at du har en realistisk sjanse til å vinne den, og da forblir svaret det samme for meg.

du spurte om hva jeg valgte, jeg velger å tape cupfinalen, fremfor å tape serien, da jeg syns det er verre! Har jeg sagt hele tiden, så hvorfor spør du hele tiden, hvis det ikke er et nytt spørsmål!

StevenPatrick
StevenPatrickInnlegg: 28151
14.04.12 22:26
realdeal78: Ja noen har dessverre lesevansker. Noen gode eksempler?

Du oppfører deg som et menneskelig gnagsår, og dette kjærringgnålet du bedriver i denne tråden, det hadde du vært tjent med å unngå, tråden hadde tjent på å slippe det, og de fleste av oss hadde sluppet å ergre oss over tullballet.

Jaauda
JaaudaInnlegg: 20294
14.04.12 22:26
StevenPatrick: Og man kan jo stille seg noen spørsmål om hva deres største pasjon er, penger eller trofeer?

Penger er jo hyggelig, og spesielt hva man kan få for dem. 2. plass i ligaen gir CL-plass og greit med inntekter, særlig dersom man gjør det bra.

I tillegg blir klubben attraktiv for de beste spillerne. På litt lengre sikt er dette klart bedre for klubben slik det er i dag.

Man kan like det, eller ikke, men økonomien bestemmer i stor grad hvor bra resultater klubben vil få, selv om det finnes unntak.

 

 

StevenPatrick
StevenPatrickInnlegg: 28151
14.04.12 22:31
Jaauda: Man kan like det, eller ikke, men økonomien bestemmer i stor grad hvor bra resultater klubben vil få, selv om det finnes unntak.

Naturligvis gjør de det. Men følelsen av en turneringsseier kan penger aldri kjøpe.
Og jeg tar en seier i en av cupene før en annen, for ikke å snakke om fjerdeplass i ligaen når som helst.

Men så er jeg også en fan av spillet fotball, ikke monopol.

Jaauda
JaaudaInnlegg: 20294
14.04.12 22:36
StevenPatrick: Men følelsen av en turneringsseier kan penger aldri kjøpe.
Og jeg tar en seier i en av cupene før en annen, for ikke å snakke om fjerdeplass i ligaen når som helst.

Hjertet foran hjernen, det er helt greit det. 

Det er jo følelsene når vi lykkes/vinner som binder oss til klubben. Ikke kald kalkulering av det mest fornuftige. 

realdeal78
realdeal78Innlegg: 966
14.04.12 22:42
masterpool: så hvorfor spør du hele tiden, hvis det ikke er et nytt spørsmål!

Nei altså, som jeg også siterte i forrige innlegg så skrev du:

"Nytt spørsmål nå plutselig?"

Her hevder du da at jeg stilte et nytt spørsmål, noe jeg altså ikke gjorde. Som jeg da måtte gi deg i teskje i neste innlegg hvor jeg skrev:

Andreplass i ligaen = å "tape" ligaen.

Tapende cupfinalist = å tape en cupfinale.

Jeg har jo hele tida stilt det samme spørsmålet, men du hevder altså at jeg kom med et nytt spørsmål, noe jeg ikke gjorde. Si meg trenger de intravenøst?

Resten av variablene for valget spiller ingen rolle, da det var et endelig resultat. Men da vet vi valget ditt, ferdig med det.

KjokkaKim
KjokkaKimInnlegg: 4601
14.04.12 22:45
StevenPatrick: Naturligvis gjør de det. Men følelsen av en turneringsseier kan penger aldri kjøpe.
Og jeg tar en seier i en av cupene før en annen, for ikke å snakke om fjerdeplass i ligaen når som helst. Men så er jeg også en fan av spillet fotball, ikke monopol.

Jeg følger deg 100%, hva faen er en 4.plass? Jeg er forbannet lei av å høre om 4.plassen. Jeg har inntrykk av at hele PL omtrent spinner rundt en jævla 4.plass som en hellig gullku.

Noen som husker Bill Shankley:
"'If you are first you are first. If you are second you are nothing."

Han må være jævla svimmel der han kjører karusell i grava.

realdeal78
realdeal78Innlegg: 966
14.04.12 22:46
StevenPatrick: Du oppfører deg som et menneskelig gnagsår, og dette kjærringgnålet du bedriver i denne tråden, det hadde du vært tjent med å unngå, tråden hadde tjent på å slippe det, og de fleste av oss hadde sluppet å ergre oss over tullballet.

Men eksempler har du altså ikke?

Og det du kommer med bidrar med hva?

At folk evt ikke får med seg hva som blir sagt og evt jeg må repetere er ikke min skyld. Kommer heller med konkrete eksempler hvis du har noen.

(Innlegget ble redigert 14.04.12 22:49)

masterpool
masterpoolInnlegg: 15938
14.04.12 22:46
realdeal78: Jeg har jo hele tida stilt det samme spørsmålet, men du hevder altså at jeg kom med et nytt spørsmål, noe jeg ikke gjorde. Si meg trenger de intravenøst?

Vel, jeg har da svart det samme på det samme spørsmålet hele tiden, hvor mange ganger må du spørre! Tror det er andre enn meg som trenger intravenøst eller t-skje her!

StevenPatrick
StevenPatrickInnlegg: 28151
14.04.12 22:48
realdeal78: Og det du kommer med bidrar med hva?

Mitt bidrag er å fortelle deg hva du oppfører deg som, uten å bruke begrepet dust,,,,

realdeal78
realdeal78Innlegg: 966
14.04.12 22:52
StevenPatrick: Mitt bidrag er å fortelle deg hva du oppfører deg som, uten å bruke begrepet dust,,,,

Men du som kommer her å kjekker deg må da vel klare å hoste opp noen saftige eksempler på min dårlige oppførsel?

StevenPatrick
StevenPatrickInnlegg: 28151
14.04.12 22:55

Saken, den tragiske sannhet, den er at det er nytteløst, all den tid du ikke selv klarer å oppfatte det.
Og det er det siste ordet fra meg i denne saken.

Collargoll_7
Collargoll_7Innlegg: 502
14.04.12 22:57
StevenPatrick: Mitt bidrag er å fortelle deg hva du oppfører deg som, uten å bruke begrepet dust,,,,

You’re the wreath that caught fire
You’re the preach to the choir....

And you’re the same kind of bad as me :)

realdeal78
realdeal78Innlegg: 966
14.04.12 22:58
masterpool: Vel, jeg har da svart det samme på det samme spørsmålet hele tiden, hvor mange ganger må du spørre! Tror det er andre enn meg som trenger intravenøst eller t-skje her!

Ja jeg vet du har svart det samme, ferdig med det, det har jeg skjønt for lenge siden. Men du hevdet at jeg kom med nytt spørsmål når jeg ikke gjorde det, det var det eneste. Dette skjønner du da tydeligvis ikke.

(Innlegget ble redigert 14.04.12 23:01)

StevenPatrick
StevenPatrickInnlegg: 28151
14.04.12 23:00
Collargoll_7: And you’re the same kind of bad as me :)
My man:-)
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg

Andre tjenester