Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal FC *Sommervindu 2012*

NYTT TEMA
Complex_
Complex_Innlegg: 2164
30.03.12 10:15
KongOlav2: Modric selv har da iallefall oppført seg bra den siste tiden. Han har vært profesjonell og vært meget god for Tottenham denne sesongen.

Ja, men det var ikke poenget. Dersom Modric hadde fått det som han ville før sesongen, så hadde han ikke spillt i Tottenham i dag. Han ble utelatt i de første kampene, men har vel innsett at han ikke har annet valg enn å gjøre sitt beste. Hva skulle han ellers gjøre, råtne på benken og gjøre seg lite attraktiv for andre klubber?

Lezah
LezahInnlegg: 61314
30.03.12 10:21
KongOlav2: Tja, man bør i det minste kunne forvente profesjonalitet.

Der er jeg selvsagt enig, men å forvente at en franskmann f. eks som har vært i klubben to-tre år bare skal fnyse av samtlige andre klubber rundt om i verden blir for meg en merkelig tankegang.

Kvitlauk
KvitlaukInnlegg: 6418
30.03.12 10:32

Om Arsenal ikke tør å gutse på spillere som ser på klubben som et mulig springbrett til en større klubb, så har man rett og slett ikke muligheten til å bli like gode som de største klubbene.

En av de sikreste måtene å heve et lags kvalitet på, er å handle inn spillere som selvsagt passer inn i spillsystemet, men som også til enhver tid er bedre enn spillerne de erstatter/overtar plassen for. Det medfører en risiko dersom klubben ikke klarer å ta seg opp til det øverste nivået, da disse stjernespillerne trolig vil dra til andre klubber av bedre kvalitet (hederlige unntak finnes, selvsagt - Alan Shearer er tidenes helt). Jeg tror for eksempel ikke Fabregas eller Nasri hadde reist fra Arsenal om Arsenal var det beste klubblaget i verden. For å bli det er man avhengige av flere ting, deriblant å skaffe seg spillere med en viss risiko for å forlate klubben.

Tilfeller som Hazard kan man selvsagt bare gi fullstendig blaffen i. Give me the likes of Tony Adams and Matthew Le Tissier.

Abstract_Poet
Abstract_PoetInnlegg: 35381
30.03.12 10:34
KongOlav2: Tja, man bør i det minste kunne forvente profesjonalitet. Om de har skrevet under på en langtidskontrakt, får de bare finne seg i om klubben avslår et bud på dem som de ikke synes er høyt nok. Spillere som sutrer og truer med streik for å få forlate klubben, har jeg svært liten sans for. Tjener man noen titalls millioner i året, er en profesjonell holdning noe jeg rett og slett forlanger fra spilleren.

Enig i dette, men vi har ikke mange eksempler (om noen) på det motsatte i Arsenal.

De verste idiotene kan man selvsagt styre unne. Vi trenger ikke å hente Tevez, for å si det slikt. Likevel vil det være galskap å ikke hente en spiller som Gøtze fordi det kan vise seg at han vil spille for Barcelona i framtida hvis ikke Arsenal blir gode nok.

Enzino
EnzinoInnlegg: 31928
30.03.12 14:31
Abstract_Poet: At jeg misforstår deg hver eneste gang vi diskuterer et tema, er ikke akkurat noe å slå i bordet med for deg. Har aldri hatt en annen debattant si det til meg før - utrolig nok skjer det hver gang du er innblandet (ifølge deg selv).

Dette er gjensidig.

Hver eneste gang jeg diskuterer et tema med deg havner debatten rett på jordet og handler om alt annet enn tema. Det er ingen andre debattanter her det skjer med bortsett fra helt unntaktsvis.

Ser ikke noe poeng i å debattere noe mer med deg, når det ikke bare alltid sklir ut, men du helt tydelig faktisk tror at dette bare skyldes meg. It takes two to tango.

Enzino
EnzinoInnlegg: 31928
30.03.12 14:34
Abstract_Poet: Det kom bare noen reaksjoner på at Enzino ikke ville ha spillere som Gøtze til klubben fordi han har uttalt at hans favorittklubber er Arsenal og Barcelona.

Hehehe... og du snakker om at andre lyver?

Enzino
EnzinoInnlegg: 31928
30.03.12 14:37
Battaljen: Men hva baserer du de to andre på? Etterpåklokskap i form av at de krevde overgang og forsvant?

Det at en spiller ikke har hatt kontroverser i klubbene sine eller på landslag, utelukker ikke at det går an av avdekke mye av intensjonene dere når de signerer.

Det går som jeg har sagt en del ganger nå, selvsagt aldri an å treffe 100% her. Det blir som å ansette folk, du vil aldri kunne totalt unngå feilansettelser, men det går an å luke ut veldig mye ved bruke av de riktige teknikkene og massiv erfaring.

Jeg aner ikke hva slags metodikk Arsenal bruker her, men det må være lov til å stille spørsmål ved om den er god nok, når resultatene blir som de blir på dette.

Enzino
EnzinoInnlegg: 31928
30.03.12 14:42
Zinedine_Cygan: Oppsummert så ønsker Enzino å styre unna spillere som kan skape helvete i klubben (både når de sutrer seg vekk og når de er ugreie å ha med å gjøre i klubben). Med fare for å stikke tissen inn i et vepsebol nå, så er det unektelig slik at det faktisk ble et vanvittig kaos da Fabregas valgte å ende x antall år uten trofèer i Arsenal til fordel for å praktisere diving i Spania. Når det er sagt, så var han en veldig viktig brikke i et økonomisk svært forsiktig Arsenal, og han var svært delaktig i at klubben kan operere i de økonomiske rammene de faktisk kan operere med nå fremover. Alikevel så vil det være passe tilbakestående å hente inn en spiller man med relativ sikkerhet vet kommer til å ønske seg vekk etter et par sesonger, uavhengig av hvordan laget prestererer. Når det er sagt, så eksisterer forhåpentligvis disse spillerne kun som en minoritet, men problemet er uansett at det er vanskelig å se at spillere som Nasri faktisk er drittunger før de virkelig viser at de er det.

Det beste innlegget hittill i debatten, som objektivt fremstiller begge sider av saken.

Når det gjelder Cesc så synes jeg vel at det var flere plusser enn minuser med ham, selv om det ble litt kaos da han var på vei ut.

I motsetning til veldig mange av de andre spillerne jeg har omtalt i denne debatten.

Complex_
Complex_Innlegg: 2164
30.03.12 15:20
Enzino: Det beste innlegget hittill i debatten, som objektivt fremstiller begge sider av saken. Når det gjelder Cesc så synes jeg vel at det var flere plusser enn minuser med ham, selv om det ble litt kaos da han var på vei ut. I motsetning til veldig mange av de andre spillerne jeg har omtalt i denne debatten.

Ikke for å kverrulere, men Zenedine_Cygan sier jo bare det de fleste andre har sagt hele veien. Mulig han har formulert seg litt "mildere". Jeg tror de fleste kan stille seg bak innlegget hans, men det var ikke det som var hovedkrangelen.

Alt de fleste ønsker å skygge unna spillere som åpenbart er urokråker er vel en selvfølgelighet?

For å bli best, er vi nødt til å ha de beste spillerne. Suksess avler "lojalitet" i stor grad, og dersom Arsenal hadde vært konkurransedyktige allerede denne sesongen, så tror jeg aldri det hadde vært et spørsmål om RvP skulle bli værende eller ikke. For å komme opp på det nivået så trenger vi de beste spillerne, og vil dermed også kunne holde på våre beste spillere.

Jorge86
Jorge86Innlegg: 18015
30.03.12 16:18
Fabrebayor: Eller er det så mye goodstuff

Jeg kan ikke snakke for andre, men jeg ville lest innlegga mine i hvert fall.

Klassefyr.

Battaljen
BattaljenInnlegg: 2458
30.03.12 16:38
Enzino: Det at en spiller ikke har hatt kontroverser i klubbene sine eller på landslag, utelukker ikke at det går an av avdekke mye av intensjonene dere når de signerer. Det går som jeg har sagt en del ganger nå, selvsagt aldri an å treffe 100% her. Det blir som å ansette folk, du vil aldri kunne totalt unngå feilansettelser, men det går an å luke ut veldig mye ved bruke av de riktige teknikkene og massiv erfaring. Jeg aner ikke hva slags metodikk Arsenal bruker her, men det må være lov til å stille spørsmål ved om den er god nok, når resultatene blir som de blir på dette.

Jeg er ikke kjent med hvordan slikt gjøres i ansettelsesprosesser, men hvordan mener du at man skulle kunne avdekket dette på forhånd? Stilt spørsmål i retning "vil du bli karrieren ut i Arsenal?" og "Er Arsenal drømmeklubben for deg?"

Hvordan gjøres dette?

Abstract_Poet
Abstract_PoetInnlegg: 35381
30.03.12 17:15
Enzino: I motsetning til veldig mange av de andre spillerne jeg har omtalt i denne debatten.

Kan du utdype dette?

Jorge86
Jorge86Innlegg: 18015
30.03.12 17:34
Enzino: Når det gjelder Cesc så synes jeg vel at det var flere plusser enn minuser med ham

Hva var plussene som veide opp for minusene?

 

deson
desonInnlegg: 2570
30.03.12 22:09

Hvilken spiller ønsker dere mest til klubben i løpet av sommeren altså bare 1, men at det er realistisk?

For min del topper Podolski ønskelisten(selvom folk sier han er klar,tror jeg ikke på det før jeg hører det fra Arsenal)

Abstract_Poet
Abstract_PoetInnlegg: 35381
30.03.12 22:13
deson: Hvilken spiller ønsker dere mest til klubben i løpet av sommeren altså bare 1, men at det er realistisk? For min del topper Podolski ønskelisten(selvom folk sier han er klar,tror jeg ikke på det før jeg hører det fra Arsenal)

Har alt for dårlig peil på fotballeuropa, men jeg vet hva slags typer jeg vil ha inn i laget.

Jeg vil ha inn en fysisk robust midtbanespiller, som samtidig er trygg med ballen i labbene, og jeg ønsker meg en offensiv playmaker.

Podolski anser jeg som i boks (noe optimistisk, kanskje).

turboneger11
turboneger11Innlegg: 35068
30.03.12 22:24
deson: Hvilken spiller ønsker dere mest til klubben i løpet av sommeren altså bare 1, men at det er realistisk?

Sånn sett bort fra Podolski som jeg har digga som spiller i mange år.

 

Jeg ønsker meg Claudio Marchisio

 

deson
desonInnlegg: 2570
30.03.12 22:25
Abstract_Poet: Jeg vil ha inn en fysisk robust midtbanespiller, som samtidig er trygg med ballen i labbene, og jeg ønsker meg en offensiv playmaker.

Den fysiske midtbanespilleren håprer jeg da blir M´Vila.

Mens Playmakeren vet jeg ikke.

turboneger11
turboneger11Innlegg: 35068
30.03.12 22:25

Hvis jeg skriver et nytt innlegg da har jeg ett ønske til eller hva? 

 

Benzema, drømmespissen i Wengers rike

deson
desonInnlegg: 2570
30.03.12 22:27
turboneger11: Sånn sett bort fra Podolski som jeg har digga som spiller i mange år.   Jeg ønsker meg Claudio Marchisio

Jeg også liker Podolski, men mange tror at han blir en skuffelse i Arsenal noe jeg mener er helt feil.

Marchisio har jeg aldri tenkt på, ikke sett mange kamper av han heller så vet ikke helt, men er ikke han forsvarspiller? I såfall vil jeg heller ha Verthongen.

AlexanderSupertramp
AlexanderSupertrampInnlegg: 1607
30.03.12 22:28
Abstract_Poet: Jeg vil ha inn en fysisk robust midtbanespiller, som samtidig er trygg med ballen i labbene, og jeg ønsker meg en offensiv playmaker.

M'Vila og Götze, altså. Der er vi ganske enige. Jeg er en grådig jævel, så jeg ønsker meg riktignok Jordi Alba i tillegg. Ja, og Podolski og Verthongen, da. Og gjerne en ving til.

Syns ikke det er for mye forlangt.

(Innlegget ble redigert 30.03.12 22:30)

turboneger11
turboneger11Innlegg: 35068
30.03.12 22:28
deson: Marchisio har jeg aldri tenkt på, ikke sett mange kamper av han heller så vet ikke helt, men er ikke han forsvarspiller? I såfall vil jeg heller ha Verthongen.

Midtbanespiller.  Verthongen anser jeg som i boks så jeg gadd ikke nevne han.

Podolski har jeg hatt våte drømmer om i 5-6 år

deson
desonInnlegg: 2570
30.03.12 22:29
turboneger11: Benzema, drømmespissen i Wengers rike

Helt enig, når Benzema var i dårlig form i en periode var Wenger den enseste som ville kjøpe han, nå storspiller han i Real igjen. Men tviler på at det blir noe av denne :(

deson
desonInnlegg: 2570
30.03.12 22:30
turboneger11: Podolski har jeg hatt våte drømmer om i 5-6 år

Håper bare at han ikke blir sånn som i Bayern, men tviler sterkt på det.

deson
desonInnlegg: 2570
30.03.12 22:31
AlexanderSupertramp: Og gjerne en ving til.

Eden Hazard blir det da.

turboneger11
turboneger11Innlegg: 35068
30.03.12 22:31
deson: Helt enig, når Benzema var i dårlig form i en periode var Wenger den enseste som ville kjøpe han, nå storspiller han i Real igjen. Men tviler på at det blir noe av denne :(

Benzema er skreddersydd for Arsenal. Alle målene han scorer for Real er fra der ballen har landet når Arsenal angriper uten at det er et menneske der.  Han kunne scora 100 mål i en Arsenal-drakt

 

turboneger11
turboneger11Innlegg: 35068
30.03.12 22:34
deson: Eden Hazard blir det da.

Drit i Hazard. Når en spiller har uttalt at 7 av verdens største klubber er eneste klubben han vil til og det var ikke samtidig hellerså skjønner man at det er ikke en mann å bruke penger på

 

deson
desonInnlegg: 2570
30.03.12 22:36
turboneger11: Drit i Hazard

Hvis ikke han som ving, så hadde jeg likt Milos Krasic.

AlexanderSupertramp
AlexanderSupertrampInnlegg: 1607
30.03.12 22:36
deson: Eden Hazard blir det da.

Vet ikke helt lenger. Han sier veldig mye rart og har vel ikke vært noe fenomen denne sesongen. Må finnes bedre og billigere alternativer der ute.

turboneger11
turboneger11Innlegg: 35068
30.03.12 22:37
deson: Håper bare at han ikke blir sånn som i Bayern, men tviler sterkt på det.

Ikke hold den ødemarka mot gutten. Man har ikke tett opp mot mål i annenhver kamp for Tyskland om du ikke duger. Tar man landslagstatistikkene i bruk så er Lukas en langt bedre spiller enn Messi:-)

Samme med dissinga av Per. Man har ikke 60-70 landskamper i midten hos panserforsvaret til Tyskland om du er en dårlig spiller

(Innlegget ble redigert 30.03.12 22:39)

AlexanderSupertramp
AlexanderSupertrampInnlegg: 1607
30.03.12 22:37
deson: Hvis ikke han som ving, så hadde jeg likt Milos Krasic.

Ja, takk!

M'Vila
Götze
Alba
Verthongen
Podolski
Krasic

Jeg sender denne til nissen jeg. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg