Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester City FC - Klubbtråd v2.0

NYTT TEMA
Anelka2
Anelka2Innlegg: 18874
19.05.19 09:51

Ikke jeg heller. Beklager at det virket som jeg mente dere alle da, men de er i flertall, det er iallfall inntrykket sånn som hver eneste Citytråd nedspammes av Poolfolk. 

Amnon
AmnonInnlegg: 17664
19.05.19 09:52

«Det kan vi. Greier dine medfans det? Jeg er nemlig drittlei av og stadig bli kalt for IS-supporter som elsker steining osv.. bare fordi jeg holder med et fotballag i England.»


- Føler du det var et problem i denne debatten? Jeg la merke til at saklig debatt rundt et spørsmål på en pressekonferanse ble til et problem rundt UEFA, FIFA, IOC og klubbtilhørighet selv om det er helt irrelevant. Men jeg så aldri referansene til IS og steining.

Anelka2
Anelka2Innlegg: 18874
19.05.19 09:54

Amnon, vil ikke si det er irrelevant når det er en av hovedskurkene som etterforsker. Og igjen, det er ikke et forsvar, det er bare et spørsmål. Men åpenbart ikke viktig nok for folk dessverre.

Justice 96
Justice 96Innlegg: 38897
19.05.19 09:56
Anelka2: Beklager

No problem :)

Og ja, de er nok i flertall, hvertfall i Norge. I England virker det ikke som om sutringen er like intens. 

(Innlegget ble redigert 19.05.19 09:57)

Amnon
AmnonInnlegg: 17664
19.05.19 10:01

«No problem :)

Og ja, de er nok i flertall, hvertfall i Norge. I England virker det ikke som om sutringen er like intens. »

- Sutring/grining. Artige ord dere bruker på å beskrive legitim kritikk av hvordan en klubb angivelig trikser finansielt for å skaffe urimelig drøye konkurransefortrinn. Forøvrig er, igjen, ikke dette såkalt «tribalism» selv om det er lett å flytte fokus og debatt dit for å gjøre problemstillingen enklere og lette å forsvare. Grunnen til at dette diskuteres er fordi det er et reelt problem for sporten, og det kan ikke forsvares med at det ikke kan kritiseres om du holder med et annet lag i ligaen. Det er i essens det dere prøver på. Grining, sutring. Hersketeknikker. Som om dette handler om at Liverpool kom på andreplass, og ikke hadde vært en sak om det var de som vant ligaen. Som om sheikene ikke kan kritiseres hvis du holder med United, Liverpool eller Arsenal.

Forøvrig er dette en ganske het potet i England (du vet, der Pep fikk det vonde spørsmålet) og resten av europa. Og det kommer nok til å fortsette en god stund da det er viktig for fotballen å belyse.

(Innlegget ble redigert 19.05.19 10:09)

Amnon
AmnonInnlegg: 17664
19.05.19 10:12

«Amnon, vil ikke si det er irrelevant når det er en av hovedskurkene som etterforsker. Og igjen, det er ikke et forsvar, det er bare et spørsmål. Men åpenbart ikke viktig nok for folk dessverre.»

- Så vis til hva som er problem med etterforskningen og gjennomføringen da? Du hiver ut en påstander om at idrettsorganer er korrupte og bruker videre den påstanden (slik jeg tolker det) som er forsvar for City i den aktuelle saken. Du sikter i bunn og grunn til at du mener City ikke kan få en rettferdig etterforskning fordi UEFA er korrupte. Nå vil jeg anta at saken skal bedømmes av et uavhengig organ. Og/eller at City kan prøve den for en sivil domstol om det skulle bli en dom. Men du kan jo vise til hva i prosessen du ikke har tillitt til?

(Innlegget ble redigert 19.05.19 10:15)

Sjefan
SjefanInnlegg: 14494
19.05.19 10:15

Kompany ferdig - hvem kommer inn? 


Sannsynligvis et større tap i garderoben enn på banen per i dag, men for en spiller han har vært for Man City. 

Justice 96
Justice 96Innlegg: 38897
19.05.19 10:21
Amnon: potet

Blant journalister kanskje. Menigmann derimot, supportere, de gnåler lite om dette, hvertfall der jeg vanker. Der er man mer opptatt av å diskutere hvor langt egen klubb er kommet på relativt kort tid. 

(Innlegget ble redigert 19.05.19 10:23)

Aguero16
Aguero16Innlegg: 3377
19.05.19 10:22

Lå litt i korta ang Kompany. Han blir utrolig savnet. Når ligagullet skulle avgjøres så spilte han alle kampene på slutten. Tilfeldig? Nei. Holder fortsatt et høyt nivå.

tragicomix
tragicomixInnlegg: 482
19.05.19 10:29

Forstår jo at de andre topplagene ikke deltok i FA cupen siden den er sponset av Emiratene.


Men jeg forstår ikke hvorfor dette på død og liv alltid skal inn i klubbtråden til CITY hvor supporterne forsøker å holde fokus på det sportslige.  Og det tas opp her med stadig med vikarierende motiver. Hvorfor ikke ta det i Arsenal sin klubbtråd? Hva med Liverpool sin siden deres bryst pyntes av en bank med moralsk grumsete fortid? Utd. eies av et Cayman Island selskap, unntatt innsyn og utenfor skattemyndigheter sine er det OK?


Hvis dere virkelig vil snakke med CIty supporterne om deres forhold til eierne, så møt oss på supporter sidene, da vel hvor vi problematiserte dette relativt heftig. Eller på Pub før og under kamp?


Gå rundt å tro at dette ikke er tema hos oss fordi det ikke står på VGD, som om det skulle være stedet for livets fasit? Djizzes... 

Amnon
AmnonInnlegg: 17664
19.05.19 10:30

«Blant journalister kanskje. Menigmann derimot, supportere, de gnåler lite om dette, hvertfall der jeg vanker. Der er man mer opptatt av å diskutere hvor langt egen klubb er kommet på relativt kort tid. »


- Spar meg. Man kan ha to tanker i hodet samtidig. Man kan også berømme Pep for det han har skapt sportslig (det har jeg allerede gjort her inne) og samtidig kritisere klubben for måten de driver på. 


Det er ikke noe problem å se i sosiale medier at dette er et hett diskusjonstema, spesielt etter pressekonferansen i går. Men at personer som deg gjør dette til en supportersak og ikke en fotballsak er naturligvis veldig ødeleggende for debatten. Og sporten i sin helhet da ma, om man følger logikken din, ikke kan ta et oppgjør med disse problemene gitt st man holder med feil lag. Hjernedødt mener jeg.

Amnon
AmnonInnlegg: 17664
19.05.19 10:33

«Men jeg forstår ikke hvorfor dette på død og liv alltid skal inn i klubbtråden til CITY hvor supporterne forsøker å holde fokus på det sportslige.  Og det tas opp her med stadig med vikarierende motiver. Hvorfor ikke ta det i Arsenal sin klubbtråd? Hva med Liverpool sin siden deres bryst pyntes av en bank med moralsk grumsete fortid? Utd. eies av et Cayman Island selskap, unntatt innsyn og utenfor skattemyndigheter sine er det OK?

Hvis dere virkelig vil snakke med CIty supporterne om deres forhold til eierne, så møt oss på supporter sidene, da vel hvor vi problematiserte dette relativt heftig. Eller på Pub før og under kamp?

Gå rundt å tro at dette ikke er tema hos oss fordi det ikke står på VGD, som om det skulle være stedet for livets fasit? Djizzes... »

- Det handler om klubben og dette er klubbtråden for .. klubben. Det handler også indirekte også om det sportslige da det legger grunnlaget for hvordan klubben kan prestere sportslig. Kan man ikke diskutere det i alle foraene du nevner? Er det ikke noe greit å gjøre det spesifikt her inne? Fordi Citysupporterne synes det er et kjedelig emne?

Hvorfor skal vi diskutere en sak som utelukkende handler om City i en Arsenal-tråd? Hvis du ønsker å diskutere Standard Chartered og har en aktuell problemstilling som angår Liverpool så kan det jo diskuteres i en aktuell tråd. Liverpool sin klubbtråd feks? Ingen som stopper deg.

(Innlegget ble redigert 19.05.19 10:37)

Justice 96
Justice 96Innlegg: 38897
19.05.19 10:41

Supportersak? Liverpoolsupportersak, først og fremst.. I sesong etter sesong er det Liverpoolsupportere som gnåler om City, selv om de aller fleste jublet som gale etter AGUERO, AGUERO, AGUEEEEROOO. Er vel sjelden man finner så mye hykleri og dobbeltmoral, som når man vanker blant (spesielt) norske Liverpoolsupportere.


For noen år siden var det Chelsea (Romans penger) som var hoggestabben, før det var det United (dommerhjelp, betalt FA, Ferguson er kompis med dommere osv osv. .) 


Disse klubbene har alle vært gjenstand for "vår" vrede. Det rare er at dette gnålet slutter, straks klubbene ikke er best lenger.

StevenPatrick
StevenPatrickInnlegg: 28233
19.05.19 10:51
Pogba6: Pep “Do you know the question you’re asking me? Did I receive money for another situation, right now, today? Honestly, do you think I deserve to have this type of question, the day we won the treble, did I receive money? Are you accusing me of receiving money?” #Pep
Skikkelg uskyldig ja.

Om Mancini fikk betalt, eller Pep får betalt, av en annen arbeidsgiver, eid av samme mann/firma, så er det ikke forskjellig fra hvordan Solskjær fikk lønna i Molde.
Ansatt i Molde, og så ble det plusset på et par mill fra Aker, for et par foredrag, i tillegg.

Amnon
AmnonInnlegg: 17664
19.05.19 10:52

At saken blir mer aktuell og debattert når City gjør det bra sportslig er naturlig, fordi de åpenbart høster fruktene av det som kan vise seg å være juks. Du er ikke så kort at ikke du ser den sammenhengen. At det kun gjelder liverpool-supportere er beviselig feil. Det er også du som legger premisset om at man ikke kan ny egen klubbs suksess og samtidig kritisere det som skjer i en annen klubb, det er naturligvis også et feil premiss. Jeg klarer fint å nyte Liverpools sportslige suksess denne sesongen. Jeg klarte også å nyte sportsøyeblikk som det du refererer til uten at det betyr at jeg ikke kritiserer det City har gjort det siste ti-året utenfor banen.


Chelsea ble kraftig (og rettmessig) kritisert at de fleste andre klubbers supportere spesielt rundt 04-10. Helt rettmessig naturligvis. At du føler at dette hovedsaklig gjelder oss Liverpoolsupportere mistenker jeg st koker ned til at du stort sett diskuterer fotball med Liverpoolsupportere. For det stemmer naturligvis ikke. At det dør litt bort og blir litt mer «akseptert» over tid er jo ikke noe argument for at det de gjorde var bra eller at kritikken var feil. Chelsea har jo fortsatt å ha suksess lenge etter den verste kritikken stilnet, så å påstå at problemstillingen ikke er aktuell fordi Chelsea ikke er «best» lenger er jo også beviselig feil. 

Pogba6
Pogba6Innlegg: 6746
19.05.19 10:59

Kommer de pengene som Solskjær skal ha fått fra Aker fra forferdelige regimer, som dreper, undertrykker, driver slavehandel og korrupsjon av sin egen befolkning?


Du sier at United har fått tilført midler fra eierne sine, hvem er dette? Glazerne som har tilført milliardgjeld i stede, eller Magnier og McManus, Martin Edwards, eller alle fans som før hadde aksjepost i klubben?

Eldon
EldonInnlegg: 9720
19.05.19 11:01
Sjefan: hvem kommer inn?

De Ligt.

LarsLie
LarsLieInnlegg: 12415
19.05.19 11:19

Han går vel til Barca?

Mino R som agent og tviler på at Pep ønsker business med ham.  

(Innlegget ble redigert 19.05.19 11:25)

Pogba6
Pogba6Innlegg: 6746
19.05.19 11:29

Stakkar City som nå mister en stopper, så da må det jo inn en ny svindyr stopper, for å ta opp noen fra dette akademiet de skryter sånn av.

LarsLie
LarsLieInnlegg: 12415
19.05.19 11:59

Garcia blir nok forfremmet. Mulig Ottamendi selges og da må ny inn. Kan ikke se vi skryter så mye av akademiet. Som med de andre store klubbene havnercde fleste i andre klubber etterhvert. Tjener penger på det dog.

(Innlegget ble redigert 19.05.19 12:00)

LarsLie
LarsLieInnlegg: 12415
19.05.19 12:04

Hvem blir ny Kaptein?


Aguero,Laporte,Kdb,Silva,Ferna,Pogba6?

LarsLie
LarsLieInnlegg: 12415
19.05.19 12:08

Kompany blir spillende manager i Anderlecht.


Tilbake til røttene altså.

hillier
hillierInnlegg: 3865
19.05.19 13:20

Gratulerer med en vanvittig sesong cityfans. Hvis Pep klarer å motivere denne gjengen til å gjenta prestasjonen neste sesong er det vel på tide å nevne han blant de helt største i engelsk trenerhistorie.

Aguero16
Aguero16Innlegg: 3377
19.05.19 13:53

Takker for det. Sesongen har vært enorm

Kent
KentInnlegg: 123315
19.05.19 13:58

Liten tvil om at City har gjennomført en vanvittig sesong. Burde også hatt en CL-finale i vente. 

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 13940
19.05.19 14:02
Kent: Burde også hatt en CL-finale i vente.

Hvorfor? Spurs slo dem jo helt fair. 

Pogba6
Pogba6Innlegg: 6746
19.05.19 14:04

At Spurs velfortjent slo ut dette pakket var det deiligste som skjedde den fotball våren.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 14882
19.05.19 14:29
Pogba6: At Spurs velfortjent slo ut dette pakket var det deiligste som skjedde den fotball våren.

Er dykk sjaman eller sjarlatan?

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 13940
19.05.19 14:37
FrannyLee: Er dykk sjaman eller sjarlatan?

Vil du komme ned på en øl Franny? Du kan feire treble og at City endelig er størst i byen. Jeg kan mimre om det gode 80-tall.

Kent
KentInnlegg: 123315
19.05.19 14:39

Ikke noe galt med måten Spurs tok seg videre på, men jeg synes City var ganske mye bedre. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg