Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester City FC - Klubbtråd v2.0

NYTT TEMA
Pogba6
Pogba6Innlegg: 6746
22.05.19 22:39

Og hva er det med Malaysia? Driver Mansour noe faenskap der og.

LarsLie
LarsLieInnlegg: 12415
22.05.19 22:46

Pingu! Liverpool er partner med statseide Malaysian Airlines. Derfor link.

Pogba6
Pogba6Innlegg: 6746
22.05.19 22:48

Det får du ta opp med Liverpool folkene og ikke meg.

Denat
DenatInnlegg: 2113
22.05.19 22:53
Pogba6: Malaysia

De har fått det for seg at Liverpools samarbeidsavtale (som er utgått) med Malaysian Airlines er sammenlignbart med at Mansour og broren som eier Man City og har bygd hele klubbens suksess på penger fulle av blod. 

Den dagen disse folkene får noe av pengene jeg legger igjen i klubben, er jeg ferdig som supporter.

Man støtter ikke Malaysian Airlines ved å holde med Liverpool FC. Man støtter derimot FSG hver gang man bruker en krone på klubben. 

(Innlegget ble redigert 22.05.19 22:55)

LarsLie
LarsLieInnlegg: 12415
22.05.19 23:02

Overhode ikke.  Om den er utgått var det neppe bedre i Malaysia når den gjaldt. Sammenlignet ikke,men skal man være rabiat forkjemper for de svake bør man være skeptisk til slike partnere også.


God kveld og sommer. 

Denat
DenatInnlegg: 2113
22.05.19 23:24
LarsLie: rabiat

Alt jeg sier er at det er synd så få (ingen?) av dere bryr dere om hvor pengene som alene har sørget for suksessen deres kommer fra. Og jeg synes det er synd at dere ikke bryr dere om at dere støtter slike mennesker hver gang dere legger igjen penger der.


Så lenge klubben du holder med gjør det bra, betyr det liksom ingenting at menneskene som har gjort det mulig, samtidig er ansvarlig for død og fordervelse andre steder i verden. 


Jeg har forøvrig uttalt meg om hva jeg synes om at Liverpool har samarbeidet med bla Malaysian Airlines. Det er absolutt ikke greit, men MA tjener ingenting på at jeg holder med Liverpool. Jeg vet bedre enn benytte meg av deres tjenester selv om det ruller en reklame på skjermen av og til. 

Pogba6
Pogba6Innlegg: 6746
22.05.19 23:25

Å se City folkene her, er som å høre folk som har kjørt for fort etc og da forteller om alle de andre som og kjører litt fort, for om andre gjør noe er man visstnok uskyldig i følge disse smartingene.

JFT_96
JFT_96Innlegg: 23699
22.05.19 23:27

Det er bare å gi opp, Denat. De har huet så langt begravd ned i sanda at det halve kunne vært nok. Dessverre. At det skal være så vanskelig å innse det åpenbare. 

Synd, for et par av dem tror jeg egentlig er allrighte folk.

(Innlegget ble redigert 22.05.19 23:28)

Aguero16
Aguero16Innlegg: 3377
23.05.19 00:06

Hva mener du da, du med en rasistdømt person som profilbilde.?

 

Ingen av oss støtter steining og alt jævelskap som skjer. Me er glad i Manchester fuckings City. Det har flesteparten av oss som er her på vgd vært siden lenge før 2008. Hva prøver du og et par til Liverpool supportere å oppnå med det dere gjør her inne? Vi slutter ikke å heie på Manchester City fordi om dere hater klubben og eierne. Hvorfor dette enorme fokuset på andre supportere? Altså, vi slutter ikke å heie på klubben vår, uansett hvor mye du og dine venner messer om alt som skjer. Det er ganske mange som er litt lei av dette evige gnålet deres nå. Ikke bare vi City supportere. 

 

Så jævlig lei av dette nå samme gnålet hver eneste dag. Blir vi dømt for noe, så ja, da får klubben ta den straffen. Men slutt og mess om at vi støtter det ene og det andre fordi vi holder med City. Såpass skjønner dere og at vi er glad i klubben vår, og det var vi på nivå 3 og vi er det nå også. Vi forandrer ikke mening uansett hvor hardt dere prøver her inne. Og døm oss ikke for noe som helst. Måten flere av dere omtaler personer her inne på er ikke så jævlig voksent akkurat. Tråden her nå er jævlig bånn og lese. Og nei, det har ingenting med at dere poengterer ting som dere har bestemt dere for at er rett/sant. Hater dere oss, så er tipset, ikke gi oss oppmerksomhet. God natt.

(Innlegget ble redigert 23.05.19 00:07)

johwi68
johwi68Innlegg: 20002
23.05.19 00:12
Aguero16: Manchester fuckings City

Hvem var du tidligere på VGD, Aguero?

Jeg ser at du har vært fan av Man City siden forrige årtusen, men profilen din ble opprettet 9.mai 2014, to dager etter at Man City i prinsippet hadde sikret seg sin andre ligatittel under araberne. Regner med du var en iherdig debattant lenge før den tid.

zephyrus
zephyrusInnlegg: 3684
23.05.19 02:19

finne frem popcorn...:-)

zephyrus
zephyrusInnlegg: 3684
23.05.19 03:02

Jeg er en ivrig observatør av denne tråden så det er ikke meningen å legge en demper på den muntre stemningen her inne...

 

Men her er et tips til alle som slår seg på brystet med stolthet og sier at dem hadde sluttet å holde med laget sitt (som om dere er ærlige og oppriktige) hvis det hadde hatt samme type eiere som Man C :

 

Opprett en tråd dere kan få ut alt dere har på hjertet om denne klubben som har nada med fotball å gjøre. Ikke umulig at debatten hadde blitt mer saklig da...

 

Hat er roten til krig og elendighet her i verden...Skal ikke nevne navn men det er 2-3 brukere som stadig vekk er her inne og piper på folk som bare er supportere av en klubb...Når enkelte idioter viser så mye hat er det lett å forstå at det blir krig i verden...

 

Men sorry om jeg ødelegger stemningen her inne, som sagt...:-)

 

Edit : Ikke meningen å leke moderator men jeg syns bare det er trist at det skal være så mye hat.

 

 

(Innlegget ble redigert 23.05.19 03:12)

Banaltanal
BanaltanalInnlegg: 1241
23.05.19 06:46
LarsLie: Liverpool er partner med statseide Malaysian Airlines.

Nå er vel ikke Malaysia dømt for menneskerettighetsbrudd?

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 14882
23.05.19 06:59
Banaltanal: Nå er vel ikke Malaysia dømt for menneskerettighetsbrudd?

Men her stopper det vel ikke noen fra å rope korsfest korsfest selv om den tiltalte og knapt nok det ikke er dømt. Eller knapt nok havnet for retten????

Aguero16
Aguero16Innlegg: 3377
23.05.19 07:26

Jeg har ikke hatt noen bruker på vgd før denne. Du må gjerne tro at jeg ble supporter etter suksessen har kommet. Bra du kunne laget et billig poeng ut av når folk ble brukere på vgd. Viser vel i realiteten hvor desperate enkelte har blitt her inne. 

Anelka2
Anelka2Innlegg: 18874
23.05.19 09:38

«Hvem var du tidligere på VGD, Aguero?


Jeg ser at du har vært fan av Man City siden forrige årtusen, men profilen din ble opprettet 9.mai 2014, to dager etter at Man City i prinsippet hadde sikret seg sin andre ligatittel under araberne. Regner med du var en iherdig debattant lenge før den tid.»


Enkelte av dere anti-Cityfolk synker faen meg bare dypere og dypere. Lavmål!! Igjen! 

idiomatisk
idiomatiskInnlegg: 822
23.05.19 09:56

La Liga President Javier Tebas has taken yet another shot at Manchester City and Paris Saint-Germain, saying they are "state-run ... playthings" who are damaging European football and "ruining the entire system.""This is no longer sport. This is no longer an industry. It becomes more like a toy, the plaything of a state. And when it's a plaything, kids start playing with other kids. You end up ruining the entire system."  


Tror nok de statseide klubbene PSG og City går tøffe tider i møte

idiomatisk
idiomatiskInnlegg: 822
23.05.19 10:06
Anelka2: Enkelte av dere anti-Cityfolk synker faen meg bare dypere og dypere. Lavmål!! Igjen!

Ja skikkelig ABC detta altså- All but City 


Synd det er ikke er sunn rivalisering. Tror nok en hel fotballverden er anti-City, bortsett fra egne supporterne. Fikk egentlig lite anerkjennelse til tross for en ekstremt mektig sesong. Tilfeldig? Neppe.

Tror nok de fleste trekker litt på skuldrene og det er vel også grunnen til at så mange andre supportere foretrakk at City vant foran Pool.

Banaltanal
BanaltanalInnlegg: 1241
23.05.19 10:31
FrannyLee: Men her stopper det vel ikke noen fra å rope korsfest korsfest selv om den tiltalte og knapt nok det ikke er dømt.

Poenget gikk ikke overraskende over hodet på deg. Det har jo vært det enkle forsvaret av City hele veien. «Jammen vi er ikke dømt for noe!». 


Akkurat som at man trenger domfellelse for å kritisere eller konkludere med noe.

Amnon
AmnonInnlegg: 17664
23.05.19 10:33
idiomatisk: Synd det er ikke er sunn rivalisering. Tror nok en hel fotballverden er anti-City, bortsett fra egne supporterne. Fikk egentlig lite anerkjennelse til tross for en ekstremt mektig sesong. Tilfeldig? Neppe.

Spørs hva du legger i "Anti-City". Det var mer enn et fåtall som kalte det en seier for fotballen at City slo Liverpool på målstreken i årets Premier League når det paradoksalt nok hadde vært det om nettopp Liverpool vant. Det er jo mange årsaker til det og den kanskje mest markante er at det ville betydd så ekstremt mye for Liverpool som helhet (klubb, by, fans i og utenfor England) heller enn den høfflige applausen og alle plastikkflaggene en ny tittel for City fremprovoserer. Det ville stukket mer for fans av andre klubber. Men det peker på jo på en ganske vesentlig ting, og det er at fotballfans flest gir flatt faen så lenge suksessen til City ikke går på bekostning av egen klubb (sånn direkte, for indirekte gjør den jo det for alle). Her er vi selvfølgelig mange som er skyldige - for opprøret mot det City og PSG holder på med burde tatt totalt fyr allerede i 2008. Ironien ble komplett når Wolves fansen synger til ære for City i siste ligakampen på Anfield, mon tro om de hadde synes det var like gøy hvis det var de som tapte 6-0 i FA-cup finalen istedetfor Watford? Det kunne fort blitt realitet.


Hvorfor er det nå, når Liverpool klarer å følge de inn til målstreken at det blir en stor greie? Det burde jo vært mer støy for et år siden når de gjorde PL til en farse. Det har jo ikke akkurat vært en hemmelighet før denne våren at City har trikset mye for å komme der de er (lovlig eller ei, det skal jeg ikke ta stilling til nå). Vi vet jo at det har vært suspekte sponsoravtaler blant annet, og at de umulig kan ha en omsetning som gjør at de kan både matche og overgå forbruket til klubber som Man Utd, Real Madrid og Barcelona som åpenbart er kongene på haugen. Om ikke de bryter regler innad i fotballen så gjør de hvertfall en vits ut av profesjonell fotball som helhet, og UEFA/FIFA og PL har ikke akkurat fulgt med i timen for å få bukt med det til tross for FFP.


 Det er fint at det ser ut som snøballen begynner å rulle litt nå og forhåpentligvis blir det en oppvask på høyeste nivå som gjør at vi kan få slutt på den ekstreme dopingen Roman og andre startet for over et ti-år siden. Men holder ikke akkurat pusten.

idiomatisk
idiomatiskInnlegg: 822
23.05.19 10:38
Amnon: Spørs hva du legger i "Anti-City".

Som i at få egentlig er noe særlig imponert over noe som egentlig er en ekstrem prestasjon. Rent bord i England er jo helt vilt. 

 

(Innlegget ble redigert 23.05.19 10:39)

Denat
DenatInnlegg: 2113
23.05.19 10:44

"Rent bord i England er jo egentlig helt vilt."

 

- Normalt sett, men når Leicester er det eneste topp 10-laget man møter i utslagsrundene, begge cup'ene inkludert, så skulle det bare mangle med den enorme troppen Man City har fått av onkel Mansour og hans bror. At det skjer omtrent samtidig som avsløringene om at Man City jukser i stor stil, gjør at de fleste nok trekker på skuldrene. Ingen blir vel overrasket om det en eller annen gang i fremtiden kommer frem at de har betalt seg til enklere trekning også. 

Trippelen til Man City er omtrent like imponerende som når jeg vinner PL med Cardiff på FM etter at jeg har vært inne på editoren og justert inntektene kunstig høyt, flyttet spillere til klubben på kunstig lave lønninger og rett og slett jukset. 

(Innlegget ble redigert 23.05.19 10:46)

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6325
23.05.19 11:10
LarsLie: Men kjære deg. Jeg kommenterte bare pristabellen og la ut link for de som ville se. Uten ønske at det skulle virke som vi ikke har brukt massivt med penger. Ikke tolk alt i verste mening,og se gjerne på hvordan du selv fremstår på forumet om det skulle være viktig.

Ok. Beklager.

Karankiz
KarankizInnlegg: 904
23.05.19 11:14

Her går den samme låta på repeat enda ja

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6325
23.05.19 11:15
LarsLie: Malaysia

Hvem er personene i Malaysia Airlines som kan direkte linkes til menneskerettighetsproblemene i landet? Jeg skal ærlig innrømme at jeg aner ikke.


Hvordan vurderer du problematikken med en slik sponsoravtale opp mot eierskapet i City?

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6325
23.05.19 11:21
Amnon: Det er fint at det ser ut som snøballen begynner å rulle litt nå og forhåpentligvis blir det en oppvask på høyeste nivå som gjør at vi kan få slutt på den ekstreme dopingen Roman og andre startet for over et ti-år siden. Men holder ikke akkurat pusten.

Jeg har skreket høyt om dette siden blodrublene til Roman gjorde sitt inntog.


Det er media som er den store synderen her. Fokuset på disse klubbenes drift har vært helt minimalt. Dermed har de kunne holde på i fred og ro stille støttet av UEFA. Money rules.

MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 2277
23.05.19 12:56

Pep til Juventus.


City ut av CL?

Knaxern
KnaxernInnlegg: 43172
23.05.19 13:02

Mye røyk om at han skal til Juve. Han var ganske klar selv for en uke siden, benektet sterkt at han skulle til Juve, men mulig en CL-utestengelse, transferban og minuspoeng gjør at han forlater skipet tidligere enn forventet. 

(Innlegget ble redigert 23.05.19 13:04)

Anelka2
Anelka2Innlegg: 18874
23.05.19 14:03

«Ja skikkelig ABC detta altså- All but City 


 


Synd det er ikke er sunn rivalisering. Tror nok en hel fotballverden er anti-City, bortsett fra egne supporterne. Fikk egentlig lite anerkjennelse til tross for en ekstremt mektig sesong. Tilfeldig? Neppe. 


Tror nok de fleste trekker litt på skuldrene og det er vel også grunnen til at så mange andre supportere foretrakk at City vant foran Pool.»


Blablabla....ingenting av det der har noe med det jeg svarte på å gjøre. 


Forøvrig, «trekker litt på skuldrene»?? Sånn som folk nedspammer klubbtråden her så er vel slike beskrivelser riv ruskende galt.

idiomatisk
idiomatiskInnlegg: 822
23.05.19 14:12
Anelka2: Forøvrig, «trekker litt på skuldrene»?? Sånn som folk nedspammer klubbtråden her så er vel slike beskrivelser riv ruskende galt.

Litt bitre røde må man regne med. Man trekker ikke på skuldrene av alt det negative støyet rundt klubben. Det er titlene klubben tar man trekker på skuldrene av. 


Altså deres sportslig suksess betyr ikke så mye, det er alt det utenomsportslig stort sett alle bortsett fra City supportere bryr seg om.  

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg