Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester City v Manchester United 30.04.2012

NYTT TEMA
Eskilator
EskilatorInnlegg: 1377
01.05.12 00:28
pikachu: Redd jeg legger inn årene selv da...

En setning som definerer dere som "supportere".

naits
naitsInnlegg: 8224
01.05.12 00:28
Grendall4United: Med den successen dere hadde rundt 80 årene, så burde dere vel smadret internasjonal fotball ?

Ørlite mer penger i dagens fotball enn det var på 80-tallet. De store pengene kom med PL og CL på tidlig 90-tall, og hvem var det som hadde var på topp da?

 

Toddamannen
ToddamannenInnlegg: 8761
01.05.12 00:28
Grendall4United: Si meg, hvordan i helvete har det seg at Liverpool ligger så hinsides bak United med tanke på omsetning/økonomisk drift ?? Med den successen dere hadde rundt 80 årene, så burde dere vel smadret internasjonal fotball ? Svaret er enkelt og greit, dårlige investeringer på klubbnivå, feil prioriteringer, og generell dårlig styring. At dette skal gå ut over klubbene som faktisk har tatt konsekvensene av det å beholde god økonomisk kontroll over sine selskaper, er totalt på trynet.

Liverpool har uten tvil gjort mye dumt, og for en hvilken som helst annen klubb hadde konsekvensene vært mye større. At Liverpool gjorde det bra på 80-tallet gjør at de omtrent er skjermet fra totalt failure. Mener du det er rettferdig?

Grendall4United
Grendall4UnitedInnlegg: 14003
01.05.12 00:28
Cityerbestiverden: HJerregud , er du fullstendig NAIV?

 

Kall meg gjerne det. Men den dagen United blir drevet som en leketøysbutikk, der man handler spillere og prøver å bygge en merkevare rundt et Flyselskap, da er toget gått for min fotballinteresse..

 

Cityerbestiverden
CityerbestiverdenInnlegg: 6230
01.05.12 00:30
Grendall4United: Kall meg gjerne det. Men den dagen United blir drevet som en leketøysbutikk, der man handler spillere og prøver å bygge en merkevare rundt et Flyselskap, da er toget gått for min fotballinteresse..

Du er jo Naiv....det beviste du med det svaret,,,men ok, for all del finn noe annet å bli fan av da.

Retnuh_Flim
Retnuh_FlimInnlegg: 17853
01.05.12 00:31
pikachu: Håper jo det selv, men ser ut som det er hva som kommer til å skje i fremtiden. Dessverre.

For min del så vil jeg nok ikke slutte å være supporter av United og supporter av fotballen, men det vil ihvertfall bli svekket en del.

Jeg ønsker ihvertfall ikke milliard signeringer sesong etter sesong kjøpt for oljepenger.

Jeg vil ikke være den som sitter her å roper at det er helt greit å få uenderlig med penger pumpa inn i klubben av sjeiker som tror at dette bare er en lek. De kjøper seg ikke bare til topps, men de ødelegger også for oss andre som ikke ønsker å være med å spille fotball-manager.

Jeg skjønner på en måte at City supporterne er glade for å være oppe i toppen av Engelsk fotball igjen, men jeg klarer ikke å fatte hvordan de forsvarer egen klubbs pengebruk som ikke er tjent inn på en Fair måte.

 

(Innlegget ble redigert 01.05.12 00:31)

Grendall4United
Grendall4UnitedInnlegg: 14003
01.05.12 00:31
Toddamannen: Mener du det er rettferdig?

Igjen er vi inne på noe vesentlig.. Kontinuitet. Det å kunne drifte godt, over et lengre tidsrom, selv i trange tider. Her har dere vært dårlige, United har vært jævla gode.. Hva med resten ? Jo de kommer de også, de må bare innse hvordan man faktisk skal gjøre det på best mulig måte.. Se på Arsenal fks, de har da klart å holde seg ? Ikkje har de brukt enorme penger på transfers, de har fikset en ny stadio, de har glimrende fasiliteter, og vil klare seg videre i fremtiden. Hva tilsa det at United hadde et så jævla stort forsprang på Arsenal i 1985 ?

 

Cityerbestiverden
CityerbestiverdenInnlegg: 6230
01.05.12 00:32
chelsea8: Rekordmange innlegg i en kamptråd?

Har ikke manu-liverpool kamper flere da?....siden de hater hverandre enda bedre enn City - manu, + at det er 100 ganger så mange pool supper som City supportere i Norge?

Spahob
SpahobInnlegg: 9670
01.05.12 00:33
pikachu: Du har med andre ord misforstått ja.

Du får forklare hvorfor akkurat denne utviklingen er så veldig mye mer urovekkende enn alt annet som har skjedd de siste 20-30 årene i takt med økt profesjonalisering i fotballen.

Store penger i fotballen er ikke noe nytt, rike onkler i fotballen er ikke noe nytt. Hvorfor skal da enda større penger og enda rikere onkler plutselig føre til en gedigen omveltning i fotballverdenen?

pikachu
pikachuInnlegg: 14007
01.05.12 00:33
Eskilator: En setning som definerer dere som "supportere".

All ære forsvinner som dugg for sol.  Alt vil da dreie som om penger og den eieren som har den største sekken blant klubbene. Hvem kan tilby og tiltrekke seg de beste spillerne.  Det blir et sjakkspill blant pengegutta, ikke fair play med oppbygging av økonomi, stadion, spillere, historie gjennom hardt arbeide.

Det blir et spill om penger som du neppe kan fornekte.  Slikt gir ikke meg den fotballfølelsen jeg synes er ekte.  Det blir mer amerikanske tilstander. Hvor supportere skifter beite vært år i forhold til eiere og hvor laget befinner seg i landet. Med navneskifte osv...

Herlig fotballfremtid vi går i møte...

pikachu
pikachuInnlegg: 14007
01.05.12 00:34
Spahob: Store penger i fotballen er ikke noe nytt, rike onkler i fotballen er ikke noe nytt.

Du ønsker da at alle klubber i PL skal ha en rik Onkel, og at det blir en kamp om deres penger enn prestasjonene i klubbene? For det er akkurat slik det blir.

TurnIbsen
TurnIbsenInnlegg: 8762
01.05.12 00:34
Eskilator: En setning som definerer dere som "supportere".

få høre din opphøyde definisjon på "supportere"?

Swagga
SwaggaInnlegg: 3727
01.05.12 00:35
DimitarBerbatov9: Der forsvant nok et stykke av den engelske fotballens sjarm. Jeg synes det er ufattelig trist at en klubb som Quatar City nå har lyktes i å kjøpe seg til ligagull. Jeg kjenner at for hver dag som går hvor en kjøpeklubb oppnår suksess, svekkes kjærligheten min til engelsk fotball. Manchester Uniteds plass i hjertet mitt er fortsatt like stor, men interessen for engelsk fotball, og fotball generelt ellers, kan ikke sies å være i nærheten av det den var for noen år siden. Jeg synes det er urettferdig, og trist at klubber som Manchester United, Arsenal, Liverpool og Tottenham, for å nevne noen, som i mange år har slitt for å oppnå den posisjonen de for øyeblikket har i Engelsk fotball, skal nektes trofeer, og gode plaseringer på grunn av at arabere og russere med alt for mye penger, og alt for lite å gjøre med de, har funnet seg en ny hobby. Ligaen jeg lenge har vært så utrolig glad i er i ferd med å ødelegges av pengene, og om ikke UEFA og FA snart får gjort noen regelendringer rundt pengebruken kommer dette bare til å bli verre. Slik situasjonen er i dag, er begeret i ferd med å renne over for min del, om ikke fotballen snart får en positiv utvikling på pengefronten er jeg svært redd min interesse i stor grad kan forsvinne helt.  Jeg skulle gjærne kunne vært stor nok til å gratulere City med ligagullet, men det blir dessverre ikke å skje. En klubb som driftes på den måten fortjener ikke gratulasjoner. Det er heller ikke et ligagull fotballklubben Manchester City fortjener.

Amen.

Toddamannen
ToddamannenInnlegg: 8761
01.05.12 00:35
Grendall4United: Igjen er vi inne på noe vesentlig.. Kontinuitet. Det å kunne drifte godt, over et lengre tidsrom, selv i trange tider. Her har dere vært dårlige, United har vært jævla gode.. Hva med resten ? Jo de kommer de også, de må bare innse hvordan man faktisk skal gjøre det på best mulig måte.. Se på Arsenal fks, de har da klart å holde seg ? Ikkje har de brukt enorme penger på transfers, de har fikset en ny stadio, de har glimrende fasiliteter, og vil klare seg videre i fremtiden. Hva tilsa det at United hadde et så jævla stort forsprang på Arsenal i 1985 ?

For all del, United har gjort en glimrende jobb, men det jeg skal frem til er at United, Liverpool osv har fått bedre forutsetninger ikke bare pga dyktighet. Det er også snakk om marginer. Det er ikke rettferdig hvis det er rettferdighet vi så absolutt er på utkikk etter.

pikachu
pikachuInnlegg: 14007
01.05.12 00:36
Retnuh_Flim: Jeg skjønner på en måte at City supporterne er glade for å være oppe i toppen av Engelsk fotball igjen, men jeg klarer ikke å fatte hvordan de forsvarer egen klubbs pengebruk som ikke er tjent inn på en Fair måte.

Er vel kun Chelsea og City supportere som skjønner det. Foreløpig dessverre.

Grendall4United
Grendall4UnitedInnlegg: 14003
01.05.12 00:37
naits: Ørlite mer penger i dagens fotball enn det var på 80-tallet. De store pengene kom med PL og CL på tidlig 90-tall, og hvem var det som hadde var på topp da?

United hadde langt ifra full kontroll i PL tidlig på 90 tallet... Dette er en vill påstand i beste fall.. Husker faktisk det at vi røk mot Rotor Volograd (noe i den duren) tidlig på 90 tallet.. Ikkje mye penger da nei..

For United sin del, så ble det investeringer og langsiktig tenking i form av utbygging på stadio osv som ble den store belønningen. Hva hindret resten i å følge etter ? At man også ble børsnotert var vel heller ikkje feil på den tiden. Prisen for det, betaler vi den dag i dag , i form av renter og avdrag i milliardklassen.

 

Cityerbestiverden
CityerbestiverdenInnlegg: 6230
01.05.12 00:37

Hyggelig å se at mange vurderer å slutte å være manu supportere...., men ikke kom til oss plastikk.

Pepinho
PepinhoInnlegg: 6705
01.05.12 00:38

The show goes on!

Retnuh_Flim
Retnuh_FlimInnlegg: 17853
01.05.12 00:38
Eskilator: Så å bli kjøpt opp av amerikanske fittiglus er noe vi kan støtte opp om? Det er jo som å håpe at firmaet man jobber for ikke skal tjene penger

Sammenligner du grådige amerikanere som kun legger gjeld på klubben vår med deres sjeiker som sender endeløse mengder med oljepenger til den blå delen av Manchester?

Selfølgelig vil alle ha Glacers ut av klubben, men det betyr ikke at jeg vil ha en rik onkel i klubben for det. Den kan fint driftes på egenhånd.

J0a
J0aInnlegg: 14775
01.05.12 00:39
WatchMe: Trynet til Jones - priceless!

Hvertfall ikke noe tvil om at Jones har et fantastisk kamp-tryne.

 

TurnIbsen
TurnIbsenInnlegg: 8762
01.05.12 00:39
Toddamannen: For all del, United har gjort en glimrende jobb

United lever godt mye pga class of '92. de bragte oss til topps på et meget gunstig tidspunkt.

pikachu
pikachuInnlegg: 14007
01.05.12 00:40
Grendall4United: For United sin del, så ble det investeringer og langsiktig tenking i form av utbygging på stadio osv som ble den store belønningen. Hva hindret resten i å følge etter ?

Korrekt! Liverpool var dessverre for trege til å følge med i timen den gangen.

WatchMe
WatchMeInnlegg: 6244
01.05.12 00:40
J0a: Hvertfall ikke noe tvil om at Jones har et fantastisk kamp-tryne.

Nope.

TurnIbsen
TurnIbsenInnlegg: 8762
01.05.12 00:40
WatchMe: http://www.dagbladet.no/2012/04/30/sport/fotball/premier_league/manchester_city/manchester_united/21382991/

er Mancini tilbakestående?

Toddamannen
ToddamannenInnlegg: 8761
01.05.12 00:41
TurnIbsen: United lever godt mye pga class of '92. de bragte oss til topps på et meget gunstig tidspunkt.

Jepp. All ære til United for det de har gjort de siste årene, men jeg mener at det blir feil å hyle for høyt om rettferdighet, uten å se at det også har mye med tilfeldigheter å gjøre.

Lomasio
LomasioInnlegg: 5957
01.05.12 00:41
Grendall4United: Kall meg gjerne det. Men den dagen United blir drevet som en leketøysbutikk, der man handler spillere og prøver å bygge en merkevare rundt et Flyselskap, da er toget gått for min fotballinteresse..

Jaha?? Lett for deg å si nå. Tanken var for meg også totalt utenkelig få år tilbake. Håper dere blir kjøpt opp på lignende måte som City. Så får vi snakkes da..... Haha, regner med pipa får en annen låt når dere blir vant til tanken. Hehe. 

Toppmeis
ToppmeisInnlegg: 1370
01.05.12 00:41

Med en så forbanna feig mentalitet og mangel på vilje til å underholde så er det egentlig samme faen at det er City som sansynligvis tar gullet. Å se Uniteds kynisme på bortebane grenser til stusselig. Hvor er spillegleden? Hvor er lysten etter å underholde egne fans? Å få til noe magisk? Fotball har blitt alltfor resultatorientert

Retnuh_Flim
Retnuh_FlimInnlegg: 17853
01.05.12 00:42
Cityerbestiverden: Hyggelig å se at mange vurderer å slutte å være manu supportere...., men ikke kom til oss plastikk.

Hvis det finnes noen United supportere som slutter å være det og går over til City så sklir de nok rimelig godt inn i mengden, og kan bli der.

WatchMe
WatchMeInnlegg: 6244
01.05.12 00:44
TurnIbsen: er Mancini tilbakestående?

Han forsøker vel å få presset vekk fra egen klubb og over på MU. Ikke noe tilbakestående med det.

Klikk for å gå tilbake til toppen