Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Chelsea FC [Klubbtråd]

NYTT TEMA
oggyboy61
oggyboy61Innlegg: 6981
19.10.17 06:20

Enig i det de fleste skriver etter Romakampen. Det jeg ikke fatter er hvorfor Willian kommer inn, og ikke Musonda (eller superBatty dersom man gikk for seier) Jeg er redd topp 4 ryker dersom Conte fortsetter å neglisjere unge spillere som er langt mere sultne enn de med klippekort. Fornøyd med 1 poeng etter en kamp som kunne endt med tap. 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 10848
19.10.17 07:19
AVPD-Blue: . Men jeg tror også at fraværet av Kantè er et sjokk for systemet både fremover og bakover. Helt utrolig hvor mye vann han bærer for at andre skal kunne utmerke seg. Chelsea finner ikke helt tilbake til vinnerbobla uten ham, er jeg redd.

This , so me sæ i romsdala.

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 7401
19.10.17 09:00

Er Hazard på vei i form? Hilsen noe utålmodig fantasy spiller. 

PatNevin
PatNevinInnlegg: 10489
19.10.17 10:09

Bare jeg som fikk følelsen av at Ancelotti var på SB for å se sin blivende arbeidsgiver i aksjon i går? Det er mye som er galt på Stamford Bridge for øyeblikket. Jeg tror vi har en kraftig desillusjonert hovedtrener for øyeblikket som gleder seg til sesongen er over og han kan takke for seg.
Han er på langt nær like engasjert og lidenskapelig som han var forrige sesong og føler nok han ble sviktet gjennom hele sommeren som var. 

terry_26
terry_26Innlegg: 7424
19.10.17 12:19
PatNevin: Bare jeg som fikk følelsen av at Ancelotti var på SB for å se sin blivende arbeidsgiver i aksjon i går? Det er mye som er galt på Stamford Bridge for øyeblikket

Hadde vært bra for ungdomssatsingen vår om ikke annet.

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 45021
19.10.17 12:43

Bakayoko og Luiz sliter med noen skader, meldes det. Og begge er usikre til Watford-kampen.

terry_26
terry_26Innlegg: 7424
19.10.17 13:46
GatlingGun: Bakayoko og Luiz sliter med noen skader, meldes det. Og begge er usikre til Watford-kampen.

Deilig med en stor og bred tropp! 

Hvem i all verden skal spille ved siden av Fab da? En Fab som helst burde sittet på benken.

(Innlegget ble redigert 19.10.17 13:48)

Lezah
LezahInnlegg: 61287
19.10.17 13:57
terry_26: Deilig med en stor og bred tropp!

Har dere rundt 30 mann på utlån? Ampadu-party? han ligner jo på Luiz!

terry_26
terry_26Innlegg: 7424
19.10.17 14:02
Lezah: Har dere rundt 30 mann på utlån? Ampadu-party? han ligner jo på Luiz!

Sikkert det dobbelte. Men ikke frktelig mange av dem som kunne gjort en jobb for oss. Men Loftus-Cheek, Baker eller Pasalic kunne for min del gjerne blitt i blått også i år. 

Eventuelt ikke ha solgt Chalobah. Ampadu ftw!

jback
jbackInnlegg: 16399
19.10.17 14:40

Ikke blitt spesielt imponert over det jeg har sett av Bakayoko til nå. Ganske masete spillestil og det virker ikke som han helt vet hva han skal gjøre når han først får ballen.  Uansett er han ganske så ung, så han kan bli meget god.

Nå mente vel Orakelet(?) at Matic ikke var mobil/dynamisk nok, samt dekker ikke nok kvm. Vel, jeg tviler på man finner mange United-supportere som mener det samme.

Matic har vel vært vår beste spiller til nå og jeg vil bare takke Chelsea og Conte for denne overgangen.

TheFamous25
TheFamous25Innlegg: 15597
19.10.17 15:28
jback: Nå mente vel Orakelet(?) at Matic ikke var mobil/dynamisk nok, samt dekker ikke nok kvm

Matic dekker lite rom. Såg du kampen mot Liverpool? Da såg man med en gang hvor lite han fikk til når han blir presset og hvor lite han beveger seg. Han minner meg om Cesc der dvs god når han får tid med ballen men ikke så god når ting går fort rundt han

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 7401
19.10.17 15:57

Matic minner deg om Fab? 

xytheon
xytheonInnlegg: 17979
19.10.17 18:03
PatNevin: Bare jeg som fikk følelsen av at Ancelotti var på SB for å se sin blivende arbeidsgiver i aksjon i går?

Etter sesongslutt? Ikke utenkelig, men husk på at han i utgangspunktet har sterkere bånd til Roma enn Chelsea, og gjentatte ganger har uttalt at han i løpet av karrieren skal trene det italienske hovedstadslaget

At Conte ikke er fornøyd med Chelsea-ledelsen kan nok ingen si noe på, uten at det trenger å bety at forholdet er så dårlig at det ikke kan fikses. Januarvinduet er på vei, og jeg tror Chelsea har sett seg ut Verratti, Messi, Sandro og kanskje et cheeky KDB-stunt? Vil sjokkere meg om ikke minst to-tre av disse er Chelsea-spillere innen kort tid. Januarvinduet, vet du, det er der man foretar seg de enorme transferscoopene om dagen. 

xytheon
xytheonInnlegg: 17979
19.10.17 18:08
jback: Matic har vel vært vår beste spiller til nå og jeg vil bare takke Chelsea og Conte for denne overgangen.

Snart 2.5 måneder inn i sesongen, og jeg stiller meg fremdeles like uforstående til denne overgangen. Tjenesteforsømmelse av flere avgjørende skikkelser i klubben å la ham gå. Ikke bare fordi han endte opp hos en direkte rival (man kan jo faktisk spørre seg selv om Chelsea og United er det i ligasammenheng pr. nå), men også fordi han kunne utgjort en forskjell i antall poeng vi har hentet til nå - både i CL og PL. Vi trengte Matic i går, vi trengte ham mot Palace og vi trengte ham mot City. Men av en eller annen grunn er han ikke her. Jeg aner ikke hvorfor.

(Innlegget ble redigert 19.10.17 18:08)

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 45021
19.10.17 18:16
xytheon: Snart 2.5 måneder inn i sesongen, og jeg stiller meg fremdeles like uforstående til denne overgangen. Tjenesteforsømmelse av flere avgjørende skikkelser i klubben å la ham gå. Ikke bare fordi han endte opp hos en direkte rival (man kan jo faktisk spørre seg selv om Chelsea og United er det i ligasammenheng pr. nå), men også fordi han kunne utgjort en forskjell i antall poeng vi har hentet til nå - både i CL og PL. Vi trengte Matic i går, vi trengte ham mot Palace og vi trengte ham mot City. Men av en eller annen grunn er han ikke her. Jeg aner ikke hvorfor.

Enkelt, han spilte ikke fast og ville selv vekk. Av respekt for hans tjeneste fikk han lov til selv å bestemme hvor. Jeg synes det er mer forkastelig og uforståelig av Matic selv enn Chelsea FC.

xytheon
xytheonInnlegg: 17979
19.10.17 18:26
GatlingGun: Jeg synes det er mer forkastelig og uforståelig av Matic selv enn Chelsea FC.

Stiller meg helt uforstående til det ståstedet. Matic hadde uten tvil godtatt å bli i Chelsea en sesong til. Hva synes du forresten om Cech?

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 45021
19.10.17 18:33
xytheon: Stiller meg helt uforstående til det ståstedet. Matic hadde uten tvil godtatt å bli i Chelsea en sesong til.

Hadde han det? Det vet vi ingenting om, men han fikk ikke spille fast under Conte og det skal ikke mye fantasi til for å konkludere med at dét var en av hovedgrunnene.

Cech ble tydelig økset av Mourinho, selvsagt ville han ikke godtatt å være reserve når han enda var i en ganske bra alder. Litt uforståelig at han velger en direkte byrival, men men. Han hadde vel sine grunner for å bli i London mtp familie osv.

Makatelli
MakatelliInnlegg: 7970
19.10.17 18:45

Cech hadde vært i Chelsea i 11 år, og var vel 33 år gammel. Jeg skjønner at Abramovich lot ham dra til Arsenal så han kunne fortsette bo i London på grunn av familien. Det er noe helt annet med Matic som ikke har den samme legendestatusen i klubben. Der burde de ha sagt klart ifra til ham at hvis han vil dra så måtte det bli til utlandet eller til en mindre klubb i ligaen. At de selger ham til Mourinho og United er ikke forsvarlig i det hele tatt. 

xytheon
xytheonInnlegg: 17979
19.10.17 18:50
GatlingGun: Hadde han det? Det vet vi ingenting om, men han fikk ikke spille fast under Conte og det skal ikke mye fantasi til for å konkludere med at dét var en av hovedgrunnene. Cech ble tydelig økset av Mourinho, selvsagt ville han ikke godtatt å være reserve når han enda var i en ganske bra alder. Litt uforståelig at han velger en direkte byrival, men men. Han hadde vel sine grunner for å bli i London mtp familie osv.

Sanchez, Coutinho og VvD respekterer sine kontraktsobligasjoner, og jeg kan ikke skjønne at Matic skulle vært et mer komplisert tilfelle enn noen av disse. Matic har aldri vært typen til å gjøre seg vanskelig, verken innad i klubben eller utad. 

«han fikk ikke spille fast under Conte»

Jeg antar at du sikter til inneværende sesong her, for han spilte 1000 flere PL-minutter enn Fabregas i fjor. 400 minutter færre enn Kante. Tenkte jeg skulle nevne det i tilfelle du siktet til fjoråret. 

Min oppfatning er at du tolker situasjonen som at Matic fikk klare signaler fra Conte om at han ikke kom til å spille fast i år. Likevel klandrer du Matic for at han dro til en manager han hadde lyst til å spille for? Jeg forstår faktisk ingenting av logikken din.

Cech hadde sine grunner, akkurat som Matic. Det var poenget. Både Arsenal og United er direkte rivaler, men fellesnevneren er ledelsen. Chelsea-hierarkiet tillot disse to overgangene.

«Sorry, men vi selger ikke til en direkte engelsk rival. Petr, du drar til PSG. Nemanja, du drar til Juve. End of.»

Så enkelt bør det egentlig være. I stedet skal vi «respektere» spillerens tjeneste og masse fjas. Greit nok det, men ikke om det svekker Chelseas egen sportslige satsing. Få det vekk. 

JackNapier
JackNapierInnlegg: 2749
19.10.17 18:58

Helt enig. Når vi først skal være balleharde på overganger inn får vi jaggu være det ut også. Vi var det med Malouda og med Costa, vi burde ha vært det med Matic.

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 45021
19.10.17 20:00
xytheon: Så enkelt bør det egentlig være. I stedet skal vi «respektere» spillerens tjeneste og masse fjas. Greit nok det, men ikke om det svekker Chelseas egen sportslige satsing. Få det vekk.

Jeg ble enig med deg i løpet av innlegget ditt. Da legger vi den saken død.

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 45021
19.10.17 22:50

Bertrand Traore scorer borte mot Everton ikveld.

TheFamous25
TheFamous25Innlegg: 15597
20.10.17 11:47
GatlingGun: Bertrand Traore scorer borte mot Everton ikveld.

Blei vel et selvmål. Hans flikk gikk via en forsvarer og i målet. 

Kiedis
KiedisInnlegg: 9126
20.10.17 12:07

Synes Traore så veldig spennende ut, selv om det selvfølgelig blir trekk grunnet sveisen.

PatNevin
PatNevinInnlegg: 10489
20.10.17 12:39

Endel rapporter fra forskjellige kilder om uro innad i klubben i dag. The Times skriver spillerne er misfornøyde med for hardt treningsopplegg og mener det har skyld i skader og dårlige resultater.

Hverken Bakayoko, Luiz virker å bli klar til morgendagens kamp heller. Drinkwater blir heller ikke klar visstnok så det hele ser i grunn ganske stygt ut før morgendagen. Fabregas skulle selvsagt heller ikke spilt i morgen etter 90 minutter mot Roma og det samme mot CP.

thewaterfall
thewaterfallInnlegg: 2994
20.10.17 13:33

Tore André Flo har fått seg en ny rolle i Chelsea

Fra tidligere å ha vært akademitrener (G14 tror jeg) har han nå blitt Loan Player Technical Coach, og har ansvar for å følge opp spillerne som er på utlån. Han fortsetter i rollen som Klubb Ambassadør i tillegg.

Spennende å se om han kan lykkes som trener i fremtiden og på hvilket nivå. Virker som han har en ok standing innad i Chelsea-organisasjonen i alle fall.

andwez
andwezInnlegg: 10919
20.10.17 14:47
Inbetweener: Årets versjon av Fabregas er kanskje den dårligste midtbanespilleren jeg har sett i Chelsea under Abramovich-eraen,

Det triste med Fabregas er at han er riktig spiller til feil tiår. På midten at nittitallet hadde Fabregas røsket opp trær på midtbanen han, han kom bare 20 år for sent. 

xytheon
xytheonInnlegg: 17979
20.10.17 17:04
PatNevin: Fabregas skulle selvsagt heller ikke spilt i morgen etter 90 minutter mot Roma og det samme mot CP.

Defensivt tror jeg ikke man merker forskjell på om Fabregas har løpt maraton tidligere på dagen eller har fått hvile i to uker. Defensivt gir han oss uansett ingenting. Dødballer, stikkere og baller fra dypet er han nok fint i stand til å slå for oss, og det er der vi først og fremst trenger ham.

Blir fort vanskelig mot et seigt og formsterkt Watford i morgen. Vi har tatt Duracell-kaninen vår for gitt, og omstillingen i hans fravær har gått sjokkerende dårlig, egentlig. Savnet er faktisk uendelig stort, men vi har en ny sjanse i morgen. Vi må vinne denne, men følelsen jeg sitter med er at et nytt poengtap venter oss. 

Man vet det står dårlig til når man ikke engang kan stole på Azpi. Han finner nok veien ut av den dårlige formen. Jeg er mer usikker på Alonso, Cahill og Luiz, for å si det pent. 

DenhaddeGeatatt
DenhaddeGeatattInnlegg: 273
20.10.17 17:12
xytheon: Vi har tatt Duracell-kaninen vår for gitt, og omstillingen i hans fravær har gått sjokkerende dårlig, egentlig.

Vet du/dere når han er tilbake(rekker han kampen mot Utd)? Physioroom opererer med 5.november, men litt skeptisk til troverdigheten.  

PatNevin
PatNevinInnlegg: 10489
20.10.17 18:14
xytheon: Jeg er mer usikker på Alonso,

Personlig tror jeg mannen er utkjørt. Vingback er en krevende posisjon og all den tid han i utgangspunktet er vår eneste kompetente venstre-vingback så må han spille alt. Som alltid kom til å ha en innvirkning på hans prestasjoner.

Uten at styret klarte å håndtere den situasjonen heller selvsagt. Tenk å bruke tre måneder i jakten på Alex Sandro som alltid ville bli utrolig vanskelig å hente og ikke ha en eneste backup. Only Chelsea.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg