Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Chelsea FC [Klubbtråd]

NYTT TEMA
mac_stoffer
mac_stofferInnlegg: 3452
11.01.18 15:31
chelsea8: Hadde håpet at det var en ny og forbedret kontrakt. Dere må huske at Alexis Sanchez er 30 år (født i 1988). Ser vi ikke etter yngre alternativer?

Litt urettferdig å kalle Alexis 30 år når han er født i Desember, 11 janaur? Men jeg er forsåvidt enig, synes bare han er så forbaska god... Sanchez til 25MP er jo et steal!

JackNapier
JackNapierInnlegg: 2615
11.01.18 16:10

Folk er ufattelig redd for den 30-årsgrensa. Vi er i 2018, spillere holder fint ut i 30-årene.

SuperJoeCole
SuperJoeColeInnlegg: 5872
11.01.18 16:27

Sanchez er GRISEGOD, har man en mulighet til å hente ham, er det bare å slå til. 

xytheon
xytheonInnlegg: 17958
11.01.18 20:15
JackNapier: Av en eller annen grunn ville ikke Matic bli da...

Tipper det hadde gått greit å overtale ham til å bli en sesong til. 

JackNapier
JackNapierInnlegg: 2615
11.01.18 23:00

Sikker? Virker jo som han ble overtalt til å bli forrige sesong.

Og hvorfor skal vi som seriemester behøve å overtale en regelmessig starter til å bli i laget vårt fremfor å dra til et dårligere lag?

thewaterfall
thewaterfallInnlegg: 2989
xytheon
xytheonInnlegg: 17958
12.01.18 00:23
JackNapier: Sikker? Virker jo som han ble overtalt til å bli forrige sesong. Og hvorfor skal vi som seriemester behøve å overtale en regelmessig starter til å bli i laget vårt fremfor å dra til et dårligere lag?

Nei, men jeg er sikker på at man ikke prøvde særlig hardt på å beholde ham.

Fordi Matic sine preferanser åpenbart går på noe helt annet enn at lag A er bedre enn lag B. United er en direkte konkurrent. Matic hadde forstått det dersom Chelsea ikke ønsket å selge dit.

SuperJoeCole
SuperJoeColeInnlegg: 5872
12.01.18 08:06
thewaterfall: Chelsea har ansatt ny CEO

Han ser ut som om han snart blir #metoo-avslørt.

xytheon
xytheonInnlegg: 17958
12.01.18 19:47
PatNevin: Kan ikke skjønne hvorfor vi ikke er involvert.

Tolker det som at Conte mest sannsynlig er ferdig til sommeren. Dette er en spiller som vi vet at Conte elsker og garantert har lyst til å hente til Chelsea.

AVPD-Blue
AVPD-BlueInnlegg: 357
12.01.18 22:21
xytheon: Tolker det som at Conte mest sannsynlig er ferdig til sommeren.

Det tapet vil isåfall være hinsides stort. Digger alt den mannen står for og gjør. Evnen hans til å få såpass mye ut av spillerne sine, t.o.m. i utgangspunktet mediokre spillere som Alonso og Moses, er sjelden vare.

Conte så etter ganske kort tid hvilken spillestil som ville bli vanskelig for andre engelske lag å bryte ned. Byttet til 3-4-3 i oktober 2016 var et aldri så lite paradigmeskifte i PL, eller i det minste en trend som mange måtte henge seg på. 

Ikke en sjel levnet Chelsea sjansen til å ta tittelen etter rotet Mourinho dessverre etterlot seg, og det var nok av de som tvilte på CL-plass. Hadde en eller annen stakkar hevdet at dette laget ville bli ett av de få årgangene som krysset 90 poeng i ligaen, og tilmed havnet fattige 2 poeng bak poengrekorden, ville vedkommende blitt spurt om hvilket stoff hun/han gikk på og hvordan tilgangen på dette er. Jeg er fullt klar over at Man City denne sesongen er i ferd med å toppe både poengrekord og målrekord med grei margin, men satan så forskjellige omstendighetene er.

Kan da ikke la denne mannen gå.

thewaterfall
thewaterfallInnlegg: 2989
12.01.18 23:47

"Hvis Chelsea vil bli kvitt meg må de sparke meg" 

Men Conte legger ikke skjul på at han ikke er fornøyd på overgangsfronten, og er tydelig på at han er keen på Alexis, men at han kun sier sin mening til klubben også er det de som står for innkjøpene.

oggyboy61
oggyboy61Innlegg: 6914
13.01.18 00:49

Conte tar nok hatten sin og drar fra London i sommer. Det er jeg ganske sikker på. Måten han «angriper» Mourinho på er etter min mening en klar indikasjon på nettopp det. I tillegg har han liten/ingen styring på hva som skal inn av nye spillere. Da sier det seg selv at jobben er svært vanskelig. Chelsea fc er ikke en enkel klubb å være manager i. Allegri er mest sannsynlig neste mann inn. RA forbruker managere oftere enn de fleste andre. Det begynner å bli useriøst i lengden. 

(Innlegget ble redigert 13.01.18 00:51)

TheFamous25
TheFamous25Innlegg: 15509
13.01.18 01:00

Conte er ikke en populær mann blant andre ansatte i Chelsea pga sine enorme krav. Dette har jeg ifra en som jobber i ungdomsavdelingen der. 

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 2613
13.01.18 01:01
TheFamous25: Dette har jeg ifra en som jobber i ungdomsavdelingen der.

La oss kalle han for Terje Andreas Flo.

TheFamous25
TheFamous25Innlegg: 15509
13.01.18 01:07

Bare gjør narr av det hvis du vil.

Jeg kjenner ikke vedkommende personlig sånn at det er sagt. En som jeg har truffet der borte i snart 20år for å se kamper er i familie med han som jobber hos Chelsea. 

(Innlegget ble redigert 13.01.18 01:09)

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 2613
13.01.18 01:07
TheFamous25: Bare gjør narr av det hvis du vil

Jeg tror deg, slapp av

Er du på land no

xytheon
xytheonInnlegg: 17958
13.01.18 01:08
thewaterfall: Men Conte legger ikke skjul på at han ikke er fornøyd på overgangsfronten, og er tydelig på at han er keen på Alexis, men at han kun sier sin mening til klubben også er det de som står for innkjøpene.

Having outlined what a unique opportunity Sánchez presents for a club, Conte was asked to explain why Chelsea seem content to allow the 29-year-old to join Manchester United or City.

“I don't know, I don't know,” said Conte. “I can give my opinion to my club for every situation, then they have to make the best decision and that is right. I don't know, I don't know how I can answer you. I don't know.”

Conte was frustrated with Chelsea’s business in the summer transfer window and felt they lost the initiative of a Premier League title-winning season to Manchester City, who moved quicker to sign targets.

Asked whether it annoys him that City are continuing to try to boost their squad, despite being so far clear at the top of the table, Conte replied: “I understand that the other teams try to kill the other teams and to anticipate the situation, and this is the real transfer market - not to wait until the last moment to buy the players.

“If you anticipate the transfer market you become stronger and you make the other team weak. And I have great respect for the plan of the others because everyone tries to kill you.”

 

Tydelig frustrert her, og legger ikke mye imellom når han kritiserer egen klubbs manglende evne til å få ting til å skje på transferfronten. 

Jeg forstår ham godt. 93 poeng og overlegent ligagull etter en sesong der man endte som nr. 10, og følger nå opp med en god andresesong der vi er i ferd med å utkrystallisere oss som det nest beste laget i ligaen. Hvor er støtten fra hierarkiet? Hvorfor stoler de ikke på Contes evne til å plukke ut spillerne han selv føler hans system trenger? 

Vi trenger ikke å hente Sanchez, men vi kunne i det minste prøvd oss. Vi får vente og se hva slags lønnspakke det er snakk om. Hvis han hadde sprengt lønnsmodellen vår, og gjort kontraktsforhandlingene med Hazard og Courtois problematiske, er det kanskje forståelig at klubben sitter stille i båten. Uansett er det tydelig at Conte føler han blir motarbeidet ovenifra, og det synes jeg ikke noe særlig om.

(Innlegget ble redigert 13.01.18 01:12)

TheFamous25
TheFamous25Innlegg: 15509
13.01.18 01:10

Gurglebassen 

Jeg kom hjem på onsdag så nå er det fri frem til 7 februar. Nå kan jeg endelig nyte ei pils og se Chelsea på TV uten å tenke på jobben. Det skal bli herligt  :-)

(Innlegget ble redigert 13.01.18 01:14)

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 2613
13.01.18 01:14

Herlig, deilig med 3 uker fri

thewaterfall
thewaterfallInnlegg: 2989
13.01.18 01:38
xytheon: Vi trenger ikke å hente Sanchez, men vi kunne i det minste prøvd oss. Vi får vente og se hva slags lønnspakke det er snakk om. Hvis han hadde sprengt lønnsmodellen vår, og gjort kontraktsforhandlingene med Hazard og Courtois problematiske, er det kanskje forståelig at klubben sitter stille i båten. Uansett er det tydelig at Conte føler han blir motarbeidet ovenifra, og det synes jeg ikke noe særlig om.

Helt enig i at klubben ikke har støttet godt nok opp om Conte på overgangsfronten. Samtidig støtter jeg klubbens modell til en viss grad, det er bare bra at trener/manager ikke sitter med overgangansvaret, men formidler det han ønsker/føler han trenger videre.

Problemet her er at det virker som det er for mange ledd over treneren. I mine øyne burde det vært slik at Conte sier hva/hvem han trenger til SD (eller lignende rolle) som igjen undersøker hva som er mulig å hente etter å ha fått rammene av styret. Sammen finner de ut hva som skal prioriteres før den som har ansvaret for forhandlingene tar kontakt med klubb/spiller som er aktuell.

Samme gjelder hvis klubben har lyst på en spiller treneren ikke har "bedt om", man snakker sammen for å finne ut om treneren ser på det som aktuelt å ha denne spilleren i troppen. Det betyr ikke at treneren har siste ordet, men det er jo idiotisk å hente en spiller hvis treneren sier at han vil jeg ikke bruke. Han havner på tribunen/reservelaget eller lignende.

På denne måten har treneren et større ord med i laget og føler kanskje at han blir hørt i motsetning til slik det fremstår i dag hvor det virker som Conte bare videreformidler også tar resten av administrasjonen seg av resten. Satt på spissen selvsagt, men det virker som at Conte sine ønsker ikke blir hørt.

Og treneren sitt ord bør vektlegges mer jo lengre han er og så lenge resultatene er gode, men han bør aldri få fullmakt da de fleste trenere må tenke kortsiktige resultater her og nå. Da må noen andre stå for den mer langsiktige tenkingen.

Ellers forstår jeg også at klubben ikke øser ut med penger på grunn av stadion-finansiering og ingen CL-penger forrige sesong og slikt, men det er ikke billigere å kun hente "billig bredde" og kvantitet på lengre sikt. Det kan likså godt lønne seg å hente 3 spillere til 50m hver som 6 spillere til 25m hver.

Og når det kommer til Alexis, siden overgangssummen er såpass lav kan man jo faktisk ta seg råd til å tilby han en bra lønn siden man har mye mer slingringsmonn i forhold til totalpakka. Skjønner ikke at Man Utd og Mourinho skal være så mye mer attraktivt enn oss p.d.d. City og Pep kan jeg faktisk forstå at enkelte foretrekker foran oss, men det bør ikke være umulig å slå de heller i kamp om enkelte spillere.

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 44884
13.01.18 12:51

Føles nesten som om vi er tilbake der vi var i 2000. Vi kan ikke hente de beste og største stjernene, men finner ett og annet kupp innimellom.

Lurer på når vi finner neste Gianfranco Zola. Eller Frank Lampard for den den saks skyld.

oggyboy61
oggyboy61Innlegg: 6914
13.01.18 13:37
GatlingGun: Frank Lampard

Jeg mener bestemt at jeg så han i en treningsvideo (etter ca.3:15) fra Cobham her om dagen. Er han en del av teamet nå?

(Innlegget ble redigert 13.01.18 13:47)

thewaterfall
thewaterfallInnlegg: 2989
13.01.18 13:54
oggyboy61: Er han en del av teamet nå?

Tror det er praksis i forbindelse med trenerutdanning, men skal ikke være bastant.

 

(Innlegget ble redigert 13.01.18 13:59)

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 44884
13.01.18 13:59
oggyboy61: Jeg mener bestemt at jeg så han i en treningsvideo fra Cobham her om dagen. Er han en del av teamet nå?

Aner ikke, men finner en del kjente og kjære navn blant de ansatte ser jeg.

Jody Morris er manager for U-18 laget.

Cudicini er assistent for Conte og klubb-ambassadør.

Paulo Ferreira er involvert i Chelsea Development squad, sammen med Tore André Flo, Jon Harley og Andy Myers.

SuperJoeCole
SuperJoeColeInnlegg: 5872
13.01.18 14:07

Flo er vel også ambassadør, på deltid? 

Eller jobber han 100 % med utlånte spillere?

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 44884
13.01.18 14:23
SuperJoeCole: Flo er vel også ambassadør, på deltid?
thewaterfall
thewaterfallInnlegg: 2989
13.01.18 14:48
GatlingGun: Her ser vi faktisk Lampard på treningsfeltet denne uken :-)

Samme video som Oggy linket til ca 5 innlegg over deg :)

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 44884
13.01.18 14:53
thewaterfall: Samme video som Oggy linket til ca 5 innlegg over deg :)

Kan ikke sees ofte nok :-)

SuperJoeCole
SuperJoeColeInnlegg: 5872
13.01.18 15:03

Drinks skadet?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg