Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Chelsea FC [Klubbtråd]

NYTT TEMA
TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 7419
14.01.18 05:12
xytheon: Mer frihet til Hazard, og ikke minst en rolle mer sentralt i banen. Samtidig gir det oss bedre balanse sentralt i banen. Hazard er sentral i denne tankegangen der sentral trygghet i midtbanen står sentralt.

Jeg ser jo den, men Hazard trenger helt tydelig enda en spiller i tillegg til Morata som kan være en spiller motstanderne må ta hensyn til.

I de kampene jeg har sett i år virker det som om Hazard skal gjøre absolutt alt. Han er jo fantastisk, men vel mye ansvar på at han må ha en max dag imo.

xytheon
xytheonInnlegg: 18000
14.01.18 05:15
TheUnitedWay: Jeg ser jo den, men Hazard trenger helt tydelig enda en spiller i tillegg til Morata som kan være en spiller motstanderne må ta hensyn til. I de kampene jeg har sett i år virker det som om Hazard skal gjøre absolutt alt. Han er jo fantastisk, men vel mye ansvar på at han må ha en max dag imo.

Enig i det. I 3-5-2 er det så enkelt at om man stopper Hazard, så stopper man basically også Chelsea. Det er ikke særlig ideelt.

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 7419
14.01.18 05:18
xytheon: Enig i det. I 3-5-2 er det så enkelt at om man stopper Hazard, så stopper man basically også Chelsea.

Gleder meg for øvrig veldig til å få sett Hazard i Barcelona 14 mars. Blir etter all sannsynlighet en tur da og regner med å få meg kampen.

Hva gjør du oppe så seint btw?

(Innlegget ble redigert 14.01.18 05:18)

xytheon
xytheonInnlegg: 18000
14.01.18 05:54
TheUnitedWay: Hva gjør du oppe så seint btw?

Vært på byen seff. Dundret i gang med MOTD etter at jeg kom hjem for fantasy-purposes og smetter innom VGD iblant. Bør egentlig sove, men whatevs. Er jo greit å bruke litt tid på å få i seg nok vann før man sovner og.

(Innlegget ble redigert 14.01.18 05:55)

-Jolla
-JollaInnlegg: 14956
14.01.18 06:17
xytheon: Er jo greit å bruke litt tid på å få i seg nok vann før man sovner og.

Du er smart du, gutten min.

Makatelli
MakatelliInnlegg: 8004
14.01.18 11:28

Jeg syns Conte virker litt feig når det gjelder både valg av startellever, og byttene underveis i kamper. Mot Arsenal i ligacupen dominerte Chelsea andreomgang, og han tar ut Hazard med 5 minutter igjen for å sette inn på Bakayoko istedet. Det virker for meg som om han er mer redd for å tape, enn han ønsker å vinne. Der Wenger som oftest er det motsatte og satser alt på seier uansett hva, er Conte det totalt motsatte om dagen. Hvis Chelsea skal begynne å score mål igjen så må han som tidligere nevnt ofre en av de defensive midtbanespillerne, og en av midtstopperne for å flere offensive spillere på banen. Der Spurs har Alli, Kane, Son og Eriksen som alle kan skape sjanser og score mål, starter Chelsea kun med Morata og Hazard som offensive spillere. Det sier seg selv at når disse ikke har dagen så blir det ikke noen mål. Jeg lurer også på om Conte har noe i mot Willian? han har scoret en del mål denne sesongen, men blir aldri belønnet for det med spilletid. Hva er greia?

Knaxern
KnaxernInnlegg: 36424
14.01.18 12:02

Mye snakk om midtbanespillerne Bakayoko og Drinkwater, men forskjellen på Morata og Costa er ekstrem.

Chelsea har tapt enormt mye på det spissbytte.

Inbetweener
InbetweenerInnlegg: 11060
14.01.18 12:30
xytheon: Lettvint å sammenligne spiller for spiller med disse.

Det var selvfølgelig bare en flåsete måte å si at vi trenger mer kraft i angrepet vårt på. Selv om jeg synes Conte med fordel kan være mer offensiv i tankegangen, spesielt mot lag utenfor topp 6, så er angrepet vårt for svakt. Jeg synes både Pedro og Willian har utspilt sine roller i en klubb av vårt kaliber. Det finnes langt bedre spillere der ute, og hvis det er squad-spillere som er deres oppgave så kan vi finne yngre spillere som kan gjøre samme jobben (les: være like lite produktive og stabile). Sammenlignet med Mahrez (nok et bevis i går på at han vil vandre inn i laget vårt og styrke oss fra dag 1) er disse spillerne kun for kremvispere å regne.

SuperJoeCole
SuperJoeColeInnlegg: 5924
14.01.18 13:42

Conte er tøff nok til å gjøre endringer. Pedro og Willian får tillitt nå.

Bakayoko må ut av laget, men man har ikke allverdens med alternativer pt.  Gleder meg til Barkley er i gang. Vi har for mange dumme spillere på banen.

Mou og Ancelotti stod apatiske og så på at lagene sine forfalt, jeg har trua på at Conte tør å gjøre de drastiske og nødvendige endringene.

oggyboy61
oggyboy61Innlegg: 6998
14.01.18 13:54

Costa var selvfølgelig en bedre spiss enn det Morata er pr. i dag. Spesielt i kamp etter kamp i et tett program. Samtidig er Willian, Pedro og til og med Hazard svakere enn i fjorårets sesong. Når da Bakayoko og Fabregas ikke leverer, så blir det naturlig nok få mål inneværende periode. Jeg tror det er på tide med en formasjonsendring. God mulighet på å teste det ut i kommende cup-kamp mot Norwich på onsdag. Go Chelsea!

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 45042
14.01.18 14:15

Morata er sinnsykt god når han er på, men har et ekstremt dårlig bunnivå. Et bunnivå som han har holdt seg på de siste 5-6 kampene.

Han fighter ikke og er heller ikke spesielt god feilvendt.

PatNevin
PatNevinInnlegg: 10489
14.01.18 14:16

Virker som Sanchez signerer for United hver øyeblikk nå.

Understreker bare mitt poeng. Vi vil komme til å falle lenger og lenger bak de to Manchester-lagene slik vi holder på for øyeblikket.
Skikkelig skuffende at vi ikke er villig til å konkurrere med de beste i markedet lenger.

Shenon
ShenonInnlegg: 4085
14.01.18 15:33
SuperJoeCole: Gleder meg til Barkley er i gang. Vi har for mange dumme spillere på banen.

hihi

K-dawg
K-dawgInnlegg: 2257
14.01.18 16:41
PatNevin: Skikkelig skuffende at vi ikke er villig til å konkurrere med de beste i markedet lenger.

Er glad for at Chelsea ikke hiver seg på racet om Sanchez. Skyhøy lønn og overgangssum for en 29 åring på utgående kontrakt er virkelig ikke verdt det.

På mange måter har flere av Chelsea sine overganger vært fornuftig mtp alder og fremtiden. Ikke akkurat klubben sin feil at Morata og Baka ser ut til å faile totalt

xytheon
xytheonInnlegg: 18000
14.01.18 16:56
Inbetweener: Sammenlignet med Mahrez (nok et bevis i går på at han vil vandre inn i laget vårt og styrke oss fra dag 1) er disse spillerne kun for kremvispere å regne.

Jeg tar meg selv i fundere på hva Messi kommer til å gjøre mot oss når jeg ser hvor lett Mahrez hadde det i går. Banens gigant, og hadde valset rett inn i laget vårt. Hvorfor er vi ikke interessert? 

Tror ikke jeg er like negativ til Pedro og Willian som deg. Har sansen for begge to sitt pågangsmot. De er alt for skyteglade fra tulleposisjoner, og mangler litt i topplokket, men de gir i det minste alt når de spiller. Jeg kan respektere det nå som jeg må innfinne meg med at Bakayoko skal surre rundt i 90 minutter hver kamp uten å ane hva han driver med. 

Men får vi Mahrez inn, så har vi plutselig en deilig trio på topp som det lukter litt svidd av. Hazard får avlastning ved at det finnes en teknisk og intelligent spiller også på motsatt flanke.

Vi ender vel opp med å kjøpe en helt bisarr spiller i stedet. Welcome to Chelsea, Andros Townsend!

robins
robinsInnlegg: 6784
14.01.18 17:35
K-dawg: Er glad for at Chelsea ikke hiver seg på racet om Sanchez. Skyhøy lønn og overgangssum for en 29 åring på utgående kontrakt er virkelig ikke verdt det.

I Chelsea sitt tilfelle? Helt uenig. Chelsea har en jevnt over ganske fin aldersammensetning, spør du meg. Det fremste problemet er vel spørsmåltegnene rundt Hazard. 

Alexis er etter min mening den perfekte "risken" for Chelsea og kunne ta. En spiller som utvilsomt kan løfte dere mange nivåer. Ser dog at lønnen det snakkes om kan være et problem ift. strukturen der. Hvordan ligger Hazard ift. resten av bermen der?

 

oggyboy61
oggyboy61Innlegg: 6998
14.01.18 18:54

Alexis ville selvfølgelig vært en god signering for Chelsea nå. Det er det ingen tvil om. Conte har uttalt at han ville være en god investering men at ledelsen i Chelsea mener det samme er jeg ikke sikker på. 

Inbetweener
InbetweenerInnlegg: 11060
14.01.18 18:56
xytheon: Tror ikke jeg er like negativ til Pedro og Willian som deg. Har sansen for begge to sitt pågangsmot.

Dette 'pågangsmotet' er etter min mening det som gjør at mange overvurderer dem. Syklusen for både Willian og Pedro er at de i fire av fem kamper vil a) drible meningsløst på tvers av banen, langt unna mål, b) miste ballen i posisjonene nevnt i a) og c) få akutt hjernesvinn så fort de nærmer seg sekstenmeteren, og enten skyte et dårlig skudd eller legge en meningsløs pasning. Og så kommer den ene kampen der driblingene sitter og skuddene ligger klistra opp i krysset. I denne kampen har de gjerne to-tre assists og mål, og deres statistikk boostes til en akseptabel en. Eksperter spør seg om hvorfor de ikke spiller oftere for Chelsea, og supportere lurer på om deres form har snudd. I neste kamp, og mest sannsynlig de neste tre etter der igjen også, er det tilbake til samme a), b) og c)-prosess.

Nilsinj1 er en bruker jeg ofte er enig med, men at Willian har vært et "friskt pust" de siste kampene kan jeg ikke skjønne. Mot Norwich var det noen driblinger ... femti meter fra mål, men ingenting skjedde. Mot Leicester fikk han prøve seg i 20 min mot 10 mann ... og gjorde ingenting. Det er på tide å innse at Willian i beste fall alltid vil være stabilt ustabil. Langt oftere enn ikke er han altfor dårlig for et topplag, og det vil alltid være sånn. Jeg kan ikke fatte og begripe at en ungdomsspiller, f.eks. Callum Hudson-Odoi (et hattrick på 70 min i dag for U23-laget - og tatt alle nivåøkningene på strak arm), kan være mer ustabil.

Til slutt vil jeg si at for meg som supporter så vil jeg ha friskt blod inn. Om det er akademispillere eller innkjøp av potensielle diamanter (har sett at Bailey har vært nevnt, vet ingenting om han) spiller ingen rolle, selv om førstnevnte hadde vært kjekt å se. Med Willian, Pedro og Batshuayi vet man hva man får, og jeg har ingen tro på at det vil endre seg. Slik jeg har sett fotball de siste fire-fem kampene har det vært med en helt apatisk og likegyldig følelse. Med andre spillere kan man i det minste håpe at noe nytt vil skje. Håper Barkley treffer bakken med en rasende fart og kan gi laget vårt en gnist fra et eller annet sted.

(Innlegget ble redigert 14.01.18 19:00)

TheFamous25
TheFamous25Innlegg: 15607
14.01.18 19:06

4.3 mill i ukå skal tilbudet ifra united være. Glad for at Chelsea ikke hiver seg på det der

robins
robinsInnlegg: 6784
14.01.18 19:46
TheFamous25: 4.3 mill i ukå skal tilbudet ifra united være. Glad for at Chelsea ikke hiver seg på det der

Ser den, ofte slike klassespillere er tilgjengelig. i Chelsea sitt tilfelle hadde man fått et fryktelig godt spissalternativ til Morata også.

Eneste grunnen til at man ikke prøver, sånn jeg ser det, må være til hensyn til lønnsstrukturen og misnøye blant de andre spillerne.

tyvenbjarne
tyvenbjarneInnlegg: 8313
oggyboy61
oggyboy61Innlegg: 6998
14.01.18 20:46

Håper Barkley starter mot Norwich på onsdag. Og gjerne Hudson-Odoi inn i A-troppen. Ikke minst nå som Batsuaiy mest sannsynlig lånes ut til Sevilla. Endringer må til.

PatNevin
PatNevinInnlegg: 10489
14.01.18 20:50

Hele opplegget er jo helt usammenhengende. Midtbanen vil ikke opp å presse og hverken Hazard eller Morata er spesielt gode i førstepresset som fører til at motstander bare kan spille ball.
Og Bakayoko blir løpende mellom som en hodeløs kylling.

Det samme gjelder i det hele tatt filosofien også. Vi vil gjerne spille ut ballen bakfra, men som oftest ender det med at vi sender der tilbake til Courtois etter noen spede forsøk som så mæler den fremover mot en Morata som så taper hodeduellen.

Midtbanen består av tre ukompitable spillere hvor en ikke kan løpe lenger, en ikke har grunnleggende basisteknikk en gang(Bakayoko) og en som er god men som også er en ujevn pasningsspiller.

xytheon
xytheonInnlegg: 18000
14.01.18 23:29
Inbetweener: Med Willian, Pedro og Batshuayi vet man hva man får, og jeg har ingen tro på at det vil endre seg

Enig. Likevel føler jeg ikke at de representerer det største problemet til Chelsea pr. dags dato. Vi har bare én god midtbanespiller og egentlig ingen gode vingbacker. Det er her man egentlig burde begynt, synes jeg. Mahrez (eller Alexis for den saks skyld) inn ville f.eks. vært deilig, men hullene i laget er der selv om. 

Gleder meg faktisk til å se Barkley nå. Det sier det meste. 

JackNapier
JackNapierInnlegg: 2777
14.01.18 23:43

Jeg kunne faktisk tenke meg å se 4231 igjen jeg. Det sier det meste. Eller 433 eller 442. Bare alt annet enn baktunge 352...

tyvenbjarne
tyvenbjarneInnlegg: 8313
thewaterfall
thewaterfallInnlegg: 2994
15.01.18 00:21
tyvenbjarne: Hva i fitta er dette???

Hva faan tenker de? Også på lån av alle ting..

-Jolla
-JollaInnlegg: 14956
15.01.18 00:27
Knaxern: Mye snakk om midtbanespillerne Bakayoko og Drinkwater, men forskjellen på Morata og Costa er ekstrem. Chelsea har tapt enormt mye på det spissbytte.

Kun Harry Kane skaffet sitt lag flere poeng forrige sesong som enkeltspiller.

*I PL

(Innlegget ble redigert 15.01.18 00:27)

xytheon
xytheonInnlegg: 18000
15.01.18 00:28
tyvenbjarne: Hva i fitta er dette???

Get in! Nå får vi Carroll i boks, og så konsentrerer vi oss om å få på plass en solid engelsk venstreback. Jeg tenker Charlie Daniels. Make it happen, Roman!

tyvenbjarne
tyvenbjarneInnlegg: 8313
15.01.18 00:31
xytheon: Jeg tenker Charlie Daniels

Paul Konchesky på free transfer!

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg