Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Chelsea FC [Klubbtråd]

NYTT TEMA
Roshambo
RoshamboInnlegg: 4642
15.11.19 15:44

Ryktene de siste dagene går på at man regner med at sanksjonene mot klubben blir opphevet i januar, og at man da står klar til å signere Milinkovic-Savic. Klype salt og alt det der, men det er i så fall en signering jeg skjønner lite av, da han neppe går til Chelsea for å sitte på benken. En annen type enn de vi har på midtbanen nå, men etter mitt syn ikke i nærheten av Kanté, Jorginho og Kovacic kvalitetsmessing. Usikker på om han i det hele tatt er på nivå med Mount, som fortsatt kan utvikle seg masse.


Det er egentlig veldig få spillere jeg ønsker inn akkurat nå. Chilwell er drømmesigneringen, han håper jeg virkelig vi går for. Chilwell med Emerson som backup er en voldsom oppgradering fra Emerson med Alonso som backup. Utenom det har vi jo gode og stort sett unge spillere i alle posisjoner. Hvis/når Giroud og Pedro forsvinner må vi jo hente ny backup der, men sånn ellers ser jo stallen ganske komplett ut.

KTBFFH
KTBFFHInnlegg: 1251
15.11.19 16:53

Chillwell, Sancho og en spiss. Jrg har veldig sansen for Jimenez på wolves. Er en firmino light. Veldig god på mye,  kan gjøre vingene endå bedre. Scorer riktignok bra med mål for et defansivt wolves. Kan være en fin rotasjonsspiller som trolig passer bedre enn tammy i enkelte kampbilder. 

xytheon
xytheonInnlegg: 18739
15.11.19 23:45
KTBFFH: Jrg har veldig sansen for Jimenez på wolves

Liker spilleren, men sliter med å se Firmino-sammenligningen. Synes han er mer lik Tammy sånn sett. Man kan dessuten stille seg spørsmålet om han er noe dårligere enn Tammy, men aldersprofilen er uansett feil imo. Fyller 29 i mai.


Chilwell er jeg nesten helt sikker på at Chelsea og Lampard er gira på. Mistenker at det også foreligger en Sancho-interesse, men tiden vil vise. 


For øvrig er tiden hvor jeg sikler etter overgangsmål over. Tror verken Chilwell, Sancho eller Jimenez hadde gitt oss stort annet enn mer dybde p.d.d. Vet ikke om det er Sarri-tankegangen som henger igjen i meg, men foretrekker spillere som kjenner systemet fremfor å kaste penger etter nye spillere - gitt at jeg føler systemspillerne er gode nok, da.


I Chelsea pr. nå synes jeg laget ser ekstremt godt balansert ut. Pedro, Alonso og Giroud forsvinner nok ut, som du sier, men jeg må ærlig innrømme at jeg ikke tenker så mye på hvem de erstattes av, da jeg uansett synes vi er godt forspent i de posisjonene. For meg er Alonso tredjevalg på venstreback (altså bak Azpi), Pedro fjerdevalg blant vingene og Giroud et klart tredjevalg blant spissene. Disse tre representerer ikke viktige spillere i dagens Chelsea. 

beardman
beardmanInnlegg: 2631
16.11.19 00:44

Keeper, høyreback, midstopper og sentral midt trenger dere i hvert fall ikke.


Chilwell inn med Alonso ut og Emerson som backup høres jo meget sterkt ut.


Sancho inn for Pedro og. Da kan dere stille med Sancho, CHO, Pulisic og Willian som kant-alternativer. Meget sterkt.


En bedre spiss enn Giroud inn, og franskmannen ut: Tammy, NY, Bats = Bra


Hvem denne spissen skulle vært er jeg mer usikker på.


Burde han være så god at han kan henvise Tammy til benken? I så fall vil han jo være i veien for utviklingen til unggutten. Samtidig så er det ikke sikkert Tammy fortsetter denne målformen, han er enda ung og vil ha noen down-perioder.


Lautaro Martinez er jo også en spennende spiller, men litt risky å ha to unggutter pluss Michy (som faktisk har rukket å bli 26(!) uten å ha vist seg sånn fryyyktelig mye frem på dette nivået)

beardman
beardmanInnlegg: 2631
16.11.19 00:56

                            Tammy

 

        Hudson-Odoi                 Sancho

 

            Kovac/Mount       Kante

 

                           Jorginho

 

 Chilwell   -   Rudiger  -  Zou/Tom   -   James

 

                              Kepa

 

Benk:

Caballero

Zouma/Tomori

Emerson

Azpi

Loftus-Cheek

Kovacic/Mount

Pulisic

Willian

Bats

 

Tribune:

Christensen

Barkley

Guehi

Gilmour

 

Ut:

Alonso

Pedro

Giroud

 

Ser knallsterkt ut!

(Innlegget ble redigert 16.11.19 00:58)

Jakob2626
Jakob2626Innlegg: 1687
16.11.19 09:32

Spesielt å tenke på at vi "bare" ser på en venstreback som en must-oppgradering på laget i dag. Før sesongen gav vel stallen samtlige Chelsea-mennesker hodebry. All credit til Frank som ser ut til å få maks ut av mannskapet. Det blir spennende å se om han har evnen til å hente inn riktige spillere når vi kan handle igjen. Men med over 150 i IQ går vel det fint.

Orake1et3
Orake1et3Innlegg: 3440
16.11.19 09:48
Jakob2626: Spesielt å tenke på at vi "bare" ser på en venstreback som en must-oppgradering på laget i dag

Chilwell vil være veldig velkommen, men hvis vi ikke får han trenger vi ikke å stresse med en annen venstreback. Emerson blir veldig bra når han har får en lengre skadefri periode og Maatsen (17) kan fort være blant de neste som tar steget under Lampard. 


Alonso er jeg også lei av, men han er ikke verdens verste venstreback, selv om vi Chelsea-fans ofte fremstiller han slik. Blant annet var Atletico Madrid lystne på å kjøpe han og han produserer jo en del offensivt. 

jback
jbackInnlegg: 18033
16.11.19 14:48
xytheon: Tror verken Chilwell, Sancho eller Jimenez hadde gitt oss stort annet enn mer dybde p.d.d.

Chilwell er vel kanskje PLs beste VB allerede, så "dybde" er vel kanskje litt rart.

xytheon
xytheonInnlegg: 18739
16.11.19 15:19
jback: Chilwell er vel kanskje PLs beste VB allerede, så "dybde" er vel kanskje litt rart.

Hadde vært rart om man anså dette som en vedtatt sannhet. I mine øyne er han litt oppskrytt. Synes ikke han er bedre enn Emerson, men har naturligvis forståelse for at mange er uenig.


Sliter med å forstå hvordan noen kan rate ham høyere enn Robertson tho.

jback
jbackInnlegg: 18033
16.11.19 17:35
xytheon: Hadde vært rart om man anså dette som en vedtatt sannhet. I mine øyne er han litt oppskrytt. Synes ikke han er bedre enn Emerson, men har naturligvis forståelse for at mange er uenig. Sliter med å forstå hvordan noen kan rate ham høyere enn Robertson tho.

Ikke bedre enn Emerson??

Robertson passer perfekt i Liverpool og er uten tvil helt i toppen. Chilwell i Liverpool hadde kanskje ikke funket like bra, men Pep for eksempel hadde nok valgt Chilwell 10 av 10 ganger om han fikk valget. 


xytheon
xytheonInnlegg: 18739
16.11.19 18:09
jback: Ikke bedre enn Emerson?? Robertson passer perfekt i Liverpool og er uten tvil helt i toppen. Chilwell i Liverpool hadde kanskje ikke funket like bra, men Pep for eksempel hadde nok valgt Chilwell 10 av 10 ganger om han fikk valget.

Jeg synes Emerson var dritbra på tampen av forrige sesong, og var det i starten av denne sesongen før skadene inntraff. Vært variabel etter comebacket, men totalt sett sliter jeg med å se hva Chilwell har som ikke Emerson har. Litt raskere naturligvis, men har tilgode å se hva som underbygger hypen. Minner meg veldig om Baines fra glansdagene egentlig, uten at det er noe negativt.


Det er først og fremst kombinasjonen av at jeg synes Emerson er litt undervurdert og Chilwell litt overvurdert som spiller inn her. Føler liksom ikke at Chilwell til £70m er den investeringen som laget skriker etter. 

Roshambo
RoshamboInnlegg: 4642
16.11.19 18:16
xytheon: Jeg synes Emerson var dritbra på tampen av forrige sesong, og var det i starten av denne sesongen før skadene inntraff.

Dritbra har Emerson aldri vært, men han er absolutt en ok spiller. Han er bare akkurat litt for treg til å komme seg fremover, og akkurat litt for treg i jobben hjemover igjen (altså mer treg i å reagere enn at farten hans er et problem). I tillegg til å ha en akkurat litt for dårlig innlegsfot. Mer en god nok for et lag lenger nede på tabellen, men per nå den svakeste i et toppet Chelsea-lag sånn jeg ser det. Eller, Kepa har forsåvidt også til gode å overbevise meg.

jback
jbackInnlegg: 18033
16.11.19 18:37
xytheon: Litt raskere naturligvis

Tviler på han er raskere, tviler på du har sett mye av han med andre ord.

xytheon
xytheonInnlegg: 18739
16.11.19 18:53
jback: tviler på du har sett mye av han med andre ord

Lol. Da så. 

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13748
16.11.19 21:21

Er vel heller du som har sett for lite av Chilwell når du i det hele tatt kan hinte til at han skal være bedre enn Robertson, jback. 

TheFamous25
TheFamous25Innlegg: 16969
16.11.19 21:55

Robertson er noen hakk foran Chilwell og Emerson.

beardman
beardmanInnlegg: 2631
17.11.19 03:32

1. Robertson
2. Chilwell
3. Emerson
4. Alonso


 


Er vel ikke spesielt kontroversielt å mene dette

jback
jbackInnlegg: 18033
17.11.19 07:25
Machine_Head: Er vel heller du som har sett for lite av Chilwell når du i det hele tatt kan hinte til at han skal være bedre enn Robertson, jback.

har jeg nevnt at han er bedre enn Roby? Usikker på hvorfor jeg hopper i en diskusjon med deg igjen egentlig.

jback
jbackInnlegg: 18033
17.11.19 07:36
beardman: 1. Robertson
2. Chilwell
3. Emerson
4. Alonso

Humor

Til og med Ukraina har en spiller som skal foran E og A

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13748
17.11.19 07:51

Du skrev “Chilwell er kanskje PL’s beste VB”, på hvilken annen måte skal man tolke det? 

Kent
KentInnlegg: 124244
17.11.19 08:00
Machine_Head: Du skrev “Chilwell er kanskje PL’s beste VB”, på hvilken annen måte skal man tolke det?

Er det vondt for deg at ikke alle er enige med deg i at Liverpool har Premier Leagues beste spiller i samtlige posisjoner?

Orake1et3
Orake1et3Innlegg: 3440
17.11.19 10:03
jback: Robertson passer perfekt i Liverpool og er uten tvil helt i toppen. Chilwell i Liverpool hadde kanskje ikke funket like bra, men Pep for eksempel hadde nok valgt Chilwell 10 av 10 ganger om han fikk valget.

Dette er jo riktig. Spillestil har utrolig mye å si for en backs prestasjoner. Conte fikk Alonso og Moses til å se ut som verdensklasse, mens Mou ville fått Robertson og TAA til å fremstå som for dårlig defensivt til å få spilletid...


Ift Liverpool er det ingen tvil om at Klopp er en backs beste venn og jeg er usikker på om TAA og Robertson ville prestert i nærheten av like bra i en annen klubb. Tilsvarende tror jeg en spille som Chilwell ville blitt en megasuksess i Liverpool. 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 15825
17.11.19 10:44
Orake1et3: Dette er jo riktig. Spillestil har utrolig mye å si for en backs prestasjoner. Conte fikk Alonso og Moses til å se ut som verdensklasse, mens Mou ville fått Robertson og TAA til å fremstå som for dårlig defensivt til å få spilletid... Ift Liverpool er det ingen tvil om at Klopp er en backs beste venn og jeg er usikker på om TAA og Robertson ville prestert i nærheten av like bra i en annen klubb. Tilsvarende tror jeg en spille som Chilwell ville blitt en megasuksess i Liverpool.

Her ser en tingene fra rett vinkel. som jback også gjør.

(Innlegget ble redigert 17.11.19 10:45)

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 14433
17.11.19 17:14
xytheon: Det er først og fremst kombinasjonen av at jeg synes Emerson er litt undervurdert og Chilwell litt overvurdert som spiller inn her.

Tror ikke Chilwell er så mye bedre enn Emerson om han spilles skikkelig i form. Fort gjort å glemme at han bare er 25 år gammel.

Men nå virker det som jback har utrolig kontroll på dette med backspill.

Orake1et3
Orake1et3Innlegg: 3440
17.11.19 18:13
WaltonBreckRd: Fort gjort å glemme at han bare er 25 år gammel.

Og at Juventus har jaktet han i lang tid som erstatteren til Sandro. Betyr trolig at Juventus ser verdensklasse-potensial i han.

-Jolla
-JollaInnlegg: 17595
17.11.19 18:25
jback: Humor Til og med Ukraina har en spiller som skal foran E og A

Wat?

Han skrev da vel aldri "dette er hvem jeg rangerer som verdens beste venstrebacker" eller "dette er hvordan jeg rangerer de fire beste venstrebackene i PL."

Han skrev en rangering av Robertson, Chilwell, Emerson og Alonso.

Er du sterkt uenig i rangeringen? Hvordan ville din rangering av disse fire spillerne fra 1-4 være?

beardman
beardmanInnlegg: 2631
17.11.19 18:35
-Jolla: Wat? Han skrev da vel aldri "dette er hvem jeg rangerer som verdens beste venstrebacker" eller "dette er hvordan jeg rangerer de fire beste venstrebackene i PL." Han skrev en rangering av Robertson, Chilwell, Emerson og Alonso. Er du sterkt uenig i rangeringen? Hvordan ville din rangering av disse fire spillerne fra 1-4 være?

Akkurat det jeg hadde tenkt til å svare. Takk:)


xytheon
xytheonInnlegg: 18739
17.11.19 18:51
WaltonBreckRd: Tror ikke Chilwell er så mye bedre enn Emerson om han spilles skikkelig i form. Fort gjort å glemme at han bare er 25 år gammel. Men nå virker det som jback har utrolig kontroll på dette med backspill.

Dette er løgn. Du har neppe sett Chilwell i aksjon.


Ingen tvil om at jback sitter med soleklar fasit. Jeg gjør nok best i å bare holde kjeft, og samtidig holde meg for god til å lyve om å ha sett Chilwell spille fotball. Anbefaler deg å gjøre det samme. Så Chilwell for første gang i kveld! Uten tvil tregere enn Emerson, og uten tvil ligaens beste back!

Knaxern
KnaxernInnlegg: 44537
17.11.19 18:53

Haha, machine i gang i denne tråden også.

xytheon
xytheonInnlegg: 18739
17.11.19 19:16

CHO fikk en drøy time for England, og gutten er ikke til å kjenne igjen. Et par nautiske mil unna toppformen. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg