Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Chelsea FC [Klubbtråd]

NYTT TEMA
Rory-R

Innlegg: 407
Rory-R
01.03.21 20:38

Fint å være ferdige med United og det evige gnålet om straffer - slik er det etter hver bidige kamp mot den gjengen. De trenger ikke spille bra eller komme seg til gode sjanser med godt spill. Det eneste jævla gnålet man hører fra både manager og fans er hvordan de holdt på kontre inn et mål og at de burde hatt straffe. Selv i overflod står de med tiggerkoppen og griner når kampene er ferdig.

Lite visste vi at hjemmesiden vår et såpass godt våpen for å påvirke dommerne og vende dømmingen til vår fordel. Rart at ikke flere lag kaster seg på trenden.

 

 

 

KingAnderson

Innlegg: 24123
KingAnderson
01.03.21 20:43
chelsea8: Christensen kanskje banens beste. God med ballen og bunnsolid defensivt. Overraskende stødig under Tuchel.

Virker som en type som ganske konsekvent er god i en trebackslinje, samtidig som han ikke fungerer bra når han skal være en av to midtstoppere.

Ganske sært i grunn.

beardman

Innlegg: 3422
beardman
01.03.21 20:56
KingAnderson: Virker som en type som ganske konsekvent er god i en trebackslinje, samtidig som han ikke fungerer bra når han skal være en av to midtstoppere. Ganske sært i grunn.

Eller omvendt: Zouma, som ikke vurderes som god nok med ballen i beina sammenlignet med Christensen, og dermed benkes i trebackslinje. Han var jo foran Christensen i køen da de spilte med 2 stoppere, men da var det mer forsvar og mindre oppbyggende spill i fokus.

Så har du jo også Azpi, som funker bedre som høyre stopper i trebackslinje enn som back når man spiller med 4 bak.

 

Eller Alonso, som er elendig som back i firebackslinje, men funker greit som vingback.

(Samme med Victor Moses i sin tid, og til dels Doherty i Wolves 3er/5er vs 4 bak hos Spurs) 

 

(Innlegget ble redigert 01.03.21 20:58)

chelsea8

Innlegg: 33398
chelsea8
02.03.21 07:08

Three England Players Are 'Mixing Alcohol And Sleeping Pills' To Get High

Part of the issue is that players are able to get around anti-doping tests as sleeping pills are only a Class C drug and don't appear on the banned substance list. Yet mixing them with alcohol is incredibly dangerous.

The three England players allegedly involved are not named by the newspaper, but one is reportedly among the most talented footballers of his generation. However the impact of the pills and alcohol - vodka and champagne - have begun to negatively impact his displays in training.

The second player is reportedly an experienced professional, while the third is a young star tipped to be an England regular of the future (with concerns now growing that this problem could stop him fulfilling his potential).

Vi får håpe at det ikke er noen av våre spillere.

KingAnderson

Innlegg: 24123
KingAnderson
02.03.21 07:13
chelsea8: Vi får håpe at det ikke er noen av våre spillere.

Først og fremst får vi håpe at disse (hvis historien stemmer) spillerne får hjelp til å takle de problemene som de muligens har med rus.

Men også mulig at dette "bare" er noe som enkeltindivider gjør en sjelden gang innimellom for å få seg en buzz, og hvis det ikke er noen ahengighet involvert så er det kanskje nok med en irettesetelse fra klubber/forbund?

Avhengighet av forskjellig art er nok uansett et mye større problem blant bl.a fotballspillere en vi ønsker å tro.

(Innlegget ble redigert 02.03.21 07:18)

KTBFFH

Innlegg: 3284
KTBFFH
02.03.21 10:17

Hva tenker folk om sommervinduet? Hvem ønsker mann inn og hvilke posisjoner?

 

Personlig håper jeg på stopper, en midtbanespiller som bidrar med målpoeng og en klassespiss. Håper også vi signerer Donnarouma på freetransfer å får inn noe penger på Kepa.

 

Listen over spillere ut som kan gi bra med mynt i kassen er jo

Zouma
Baka
Kepa
Tammy
Barkley
Emerson
RLC
Michy
Kenndy
Tomori
En av stopperne Rudi/Dansken
Muligens en av Jorg/Kante om det kommer inn en midtbanemann

Lew_Ashby

Innlegg: 9173
Lew_Ashby
02.03.21 10:25
KTBFFH: Personlig håper jeg på stopper, en midtbanespiller som bidrar med målpoeng og en klassespiss. Håper også vi signerer Donnarouma på freetransfer å får inn noe penger på Kepa.   Listen over spillere ut som kan gi bra med mynt i kassen er jo Zouma
Baka
Kepa
Tammy
Barkley
Emerson
RLC
Michy
Kenndy
Tomori
En av stopperne Rudi/Dansken
Muligens en av Jorg/Kante om det kommer inn en midtbanemann

Det Tomori tidvis viste for oss, og som han nå leverer i Milan, burde gjøre ham til et alternativ for oss til sommeren. Personlig er jeg langt større fan av Tomori enn Zouma, og ønsker franskmannen ut først i så fall. Særlig om vi skal bruke 3-backslinjen mye i tiden framover.

Midtbanspiller som scorer mål skal jo egentlig være den perfekte beskrivelsen av Kai Havertz. Jeg har fortsatt tro på at han finner tilbake til Leverkusen-formen etter en tung tid med mye skader, sykdom og formsvikt. Spiss er jeg enig i at vi trenger, helst en som kan jobbe sammen med Werner. 

Angående listen din med spillere som har salgspotensiale så håper jeg vi beholder Tammy, RLC og Tomori. Resten er jeg likegyldig til. Kenedy kan jo faktisk gi bra med penger i kassen slik han leverer for Granada om dagen. Den vendingen må jeg innrømme at jeg ikke så komme. 

 

KongOlav2

Innlegg: 44924
KongOlav2
02.03.21 10:32
KTBFFH: Personlig håper jeg på stopper, en midtbanespiller som bidrar med målpoeng og en klassespiss. Håper også vi signerer Donnarouma på freetransfer å får inn noe penger på Kepa.

Tror dere skal slite med å forsterke på spissplassen kontra Werner og Abraham. Disse er jo også i en alder hvor de nå normalt sett skal gå inn i sine beste år i karrieren. Tror dere er bedre tjent med å bruke pengene på å forsterke lenger bak på banen, spesielt sentral midtbane og midtforsvar.

Dere har vel 6-7 gode alternativer til en angrepstrio/angrepskvartett, og alle av dem unntatt Ziyech er fra 25 år og nedover. 4 av dem er 23 år eller yngre. Dere burde heller satse maks på å utvikle disse. 

Lew_Ashby

Innlegg: 9173
Lew_Ashby
02.03.21 10:48
KongOlav2: Abraham

Det bør være mulig å oppgradere her, selv med det gode målsnittet Tammy har. Det er rett og slett for ustabilt - bunnivå er for lavt, toppnivå for lavt. 

Werner har nivået inne, det ser vi jo glimt at hele tiden. Han har imidlertid sjeldent levert som midtspiss alene på topp, og har alltid vært best når han kan jobbe rundt en makker helt framme. Har sagt det mange ganger, jeg ønsker at Havertz skal være den han spiller med der oppe. Kai har evnene til å veksle med Werner - altså enten være den som mottar ballen som vår fremste spiller og avslutter angrep, eller falle litt ned som en playmaker når Werner skal jage bakrom. 

Jeg håper virkelig vi gir den konstellasjonen en fair sjanse, samme om det er i 4-2-3-1, 3-4-1-2/3-4-2-1 eller 4-3-3 med Werner som en smal kantspiller.

KTBFFH

Innlegg: 3284
KTBFFH
02.03.21 10:56
Lew_Ashby: Det Tomori tidvis viste for oss, og som han nå leverer i Milan, burde gjøre ham til et alternativ for oss til sommeren. Personlig er jeg langt større fan av Tomori enn Zouma, og ønsker franskmannen ut først i så fall. Særlig om vi skal bruke 3-backslinjen mye i tiden framover. Midtbanspiller som scorer mål skal jo egentlig være den perfekte beskrivelsen av Kai Havertz. Jeg har fortsatt tro på at han finner tilbake til Leverkusen-formen etter en tung tid med mye skader, sykdom og formsvikt. Spiss er jeg enig i at vi trenger, helst en som kan jobbe sammen med Werner.  Angående listen din med spillere som har salgspotensiale så håper jeg vi beholder Tammy, RLC og Tomori. Resten er jeg likegyldig til. Kenedy kan jo faktisk gi bra med penger i kassen slik han leverer for Granada om dagen. Den vendingen må jeg innrømme at jeg ikke så komme.

Regner som sagt med Lew at Milan benytter seg av den kjøpsklasulen de har og kjøper han får 25mill, det er nok grunnen til at jeg satt han opp. Zouma tror jeg også vi selger uavhengig om vi går for en stopper eller ikke. Blir jo fort 60millioner euro for Zouma og Tomori.

Kai har mål og alt det i seg, men nå siktet jeg mer til en kreativ 6er eller en målfarlig 8er, ingen av de to delene er Kai. Kai er jo mer en false 9er eller en 10er. 

Ja mange på den listen vil gi greit med penger. Jeg ser ikke for meg noe fremtid for RLC hos oss, tror det toget er godt. Nærmer oss vell et punkt der det er siste mulighet å innkassere noe penger på han. Tammy vil eg ha ut fordi han har høy markedsverdi, langt over ferdighetene hans. Vi kan fort få inn 400-500 millioner for han, jeg tror ikke han er verdt mer enn 200-300 innen et år eller to. I tillegg er det kontraktsituasjonen hans der han nekter å signere ny kontrakt fordi han er redd for konkurranse og ønsker å være et klart førstevalg. Da forblir vi en klubb som kjemper mellom 3 og 6 plass om han skal være et klart første valg. Gjør Marina en god jobb i sommer så kan vi fort selge for et sted mellom 150 og 250 millioner euro

 

(Innlegget ble redigert 02.03.21 11:02)

KTBFFH

Innlegg: 3284
KTBFFH
02.03.21 11:00
KongOlav2: Tror dere skal slite med å forsterke på spissplassen kontra Werner og Abraham. Disse er jo også i en alder hvor de nå normalt sett skal gå inn i sine beste år i karrieren. Tror dere er bedre tjent med å bruke pengene på å forsterke lenger bak på banen, spesielt sentral midtbane og midtforsvar. Dere har vel 6-7 gode alternativer til en angrepstrio/angrepskvartett, og alle av dem unntatt Ziyech er fra 25 år og nedover. 4 av dem er 23 år eller yngre. Dere burde heller satse maks på å utvikle disse.

Nesten alt er en oppgradering i forhold til Tammy. Mange som ser seg veldig blind på enkelte scoringer. Han scorer for det meste mot dårlig motstand eller veldig ofte mål uten betydning. Som Lew påpeker, et altfor lavt bunnivå, men også et lavt toppnivå for en klubb som Chelsea. Det jeg misliker med han er at han ikke bidrar med en dritt utenom noen mål her og der. 1,90 høy og vinner knapt en duell. Werner er jeg redd ikke passer inn som en ensom svale på topp. Blir fort for veik. Tror hans beste posisjon hadde vært en insideangriper ala Salah, med frietøyler fremover. 

 

Nå ønsker jeg ikke noe annet enn en ren spiss der fremme, kanter/10ere har vi nok av. 

Lolzalot

Innlegg: 394
Lolzalot
02.03.21 12:17

Dette er skrekkelig lesing. Underprestering i snart 3 år tyder jo veldig på at vi har manglet OG fortsatt mangler en skikkelig goalgetter. Gøy med akademispillere, men Abraham er ikke i nærheten av god nok for et lag som Chelsea. Ikke bare mangler det nok målteft, men vil nesten påstå han er destruktiv i det oppbyggende spillet. 

Lew_Ashby

Innlegg: 9173
Lew_Ashby
03.03.21 09:11

Fin sak om Josh McEachran. Trist utvikling på karrieren for en spiller jeg trodde skulle bli en stjerne da han var 17 år. 

TheFamous25

Innlegg: 18326
TheFamous25
03.03.21 12:26

Det trodde jeg også. Såg Bolton vs Chelsea i 2010 og der var det mye synging om Josh . Vant kampen 4-0 så morsom kamp å se live 

Lew_Ashby

Innlegg: 9173
Lew_Ashby
03.03.21 12:33
TheFamous25: Det trodde jeg også. Såg Bolton vs Chelsea i 2010 og der var det mye synging om Josh . Vant kampen 4-0 så morsom kamp å se live

Det kan jeg tenke meg. Stamford på gode dager kan være kanon. Måtte sjekke hva jeg faktisk hadde skrevet om McEcahran før, og denne er trist fra min kant - 2010:

  ''For hver gang jeg ser McEachran spille så stiger troen på at vi kan få en fantastisk, egenprodusert midtbanespiller igjen. Fortsetter den fine utviklingen han hadde ifjor. I reservelagskampen mot Everton var han strålende, og har i tillegg vist seg bra fram i alle sine innhopp for A-laget. Håper på at han får en god del spilletid ikveld. Har ikke lest noe om hvordan han er som type utenfor banen, men han slår meg ikke som en Jody Morris-kar ihvertfall. Krysser alt av fingre og tær på at han er Jody sin rake motsetning, og ikke ødelegger talentet sitt som Morris gjorde.''

Ser også at jeg har trukket paralleller mellom fuckings Fredrik Haugen og McEachran, og at jeg har ståltro på begge. Man finner fort ut hvor sykt mange svake vurderinger man har gjort når mye er skudd fra hoften, og VGD kan dokumentere alt. 

(Innlegget ble redigert 03.03.21 12:34)

xytheon

Innlegg: 19107
xytheon
03.03.21 14:59
Lew_Ashby: Ser også at jeg har trukket paralleller mellom fuckings Fredrik Haugen og McEachran, og at jeg har ståltro på begge. Man finner fort ut hvor sykt mange svake vurderinger man har gjort når mye er skudd fra hoften, og VGD kan dokumentere alt.

Haha, hyllet McEachrans talent til de grader selv. Han var ekspesjonelt deilig å se på med ballen i beina, spør du meg. Og som vi så, det var jo alt som skulle til.

Haugen hadde jo en god sesong i 2017 for Brann, eller når det var. Men den fyren er ikke laget for å bevege beina. Verre fysikk enn Mata faktisk. Fin fot, da.

(Innlegget ble redigert 03.03.21 15:00)

-Jolla

Innlegg: 18539
-Jolla
03.03.21 16:09

Min verste blunder er Donis Avdijaj. Jeg spådde at hvis han stagnerte og ikke levde opp til talentet sitt så ville karrieren være på nivå med Lukas Podolski, mens hvis ting gikk veien så hadde man en ny Gerd Müller.

Den dag idag så er han 24 år og nettopp blitt degradert fra å være en innbytter i Eredivise til å spille fotball på Kypros.

Lew_Ashby

Innlegg: 9173
Lew_Ashby
03.03.21 16:21
xytheon: Haha, hyllet McEachrans talent til de grader selv. Han var ekspesjonelt deilig å se på med ballen i beina, spør du meg. Og som vi så, det var jo alt som skulle til.

Synes at det var veldig mye likheter med Billy Gilmour - silkemyk teknikk, godt blikk og gode pasninger. Ikke veldig tettbygd. Får virkelig håpe at likhetene stanser der, og at Gilmour får en langt bedre karriere. 

Lew_Ashby

Innlegg: 9173
Lew_Ashby
03.03.21 16:25
-Jolla: Min verste blunder er Donis Avdijaj. Jeg spådde at hvis han stagnerte og ikke levde opp til talentet sitt så ville karrieren være på nivå med Lukas Podolski, mens hvis ting gikk veien så hadde man en ny Gerd Müller.

Jeg har sikkert et tonn med slike. Min verste blunder er vel kanskje en trener - trodde at Steinar Nilsen skulle bli en topptrener for Brann. Kommer ikke på noen helt hårreisende vurderinger utover det nå, men har garantert et hundretalls som jeg har fortrengt. Det er jo alltid spillere man har tro på, men få man tør å gå all in og proklamere som framtidig verdensstjerne. Særlig før de har slått gjennom på toppnivå.

  

KTBFFH

Innlegg: 3284
KTBFFH
03.03.21 19:07

Jada, 1-0 Burnley

KTBFFH

Innlegg: 3284
KTBFFH
03.03.21 21:28

Endte 1-1 der ja, vi fikk hjelp

chelsea8

Innlegg: 33398
chelsea8
03.03.21 21:46
Lew_Ashby: Fin sak om Josh McEachran. Trist utvikling på karrieren for en spiller jeg trodde skulle bli en stjerne da han var 17 år.

Takk for lenken. En av de største talentene jeg har sett som fotballsupporter, som bare ebbet ut i ingenting. 

Debutere i Champions League og Premier League som 17-åring. Tilbud om en 5-årskontrakt med Real Madrid. Da er det trist å sitte som 28-åring med en kort kontrakt med MK Dons. 

(Innlegget ble redigert 03.03.21 21:47)

TheFamous25

Innlegg: 18326
TheFamous25
03.03.21 23:05

Deilig med uavgjort på både Leicester og United ikveld. 

KTBFFH

Innlegg: 3284
KTBFFH
04.03.21 08:24
TheFamous25: Deilig med uavgjort på både Leicester og United ikveld.

Kommer greit fra denne runden uavhengig av resultatet i kveld

oggyboy61

Innlegg: 8759
oggyboy61
04.03.21 10:35

Håper på dette laget i kveld, selv om det er noe vel offensivt (må ha mål!)

                                 Mendy

               Azpi         Chistensen       Rudiger

James           Jorginho            Kovacic           Chilwell

                         CHO              Werner

                                  Giroud

(Innlegget ble redigert 04.03.21 10:35)

KingAnderson

Innlegg: 24123
KingAnderson
04.03.21 10:44
oggyboy61: noe vel offensivt

Får håpe dere prøver å være litt mer offensive enn dere var mot oss i forrige kamp, i hvert fall.
(Ikke at vi var noe bedre da. Var en gørrkjedelig kamp med to lag som ikke evnet eller våget å angripe.)

oggyboy61

Innlegg: 8759
oggyboy61
04.03.21 11:11
KingAnderson: Var en gørrkjedelig kamp med to lag som ikke evnet eller våget å angripe.)

Ja, 2-2(eksempelvis) hadde gitt mer underholdning. Det blir nok en ny målfattig kamp i kveld.

(Innlegget ble redigert 04.03.21 11:12)

chelsea8

Innlegg: 33398
chelsea8
04.03.21 11:12
oggyboy61: Håper på dette laget i kveld

Skeptisk til å vrake Mason Mount. Da håper jeg heller at Werner starter som spiss, og at Mount og Hudson-Odoi kan ta de to plassene bak. 

Eventuelt burde Werner og Giroud spille i tospann. Da blir vingbackene breddeholderne. 

                Werner - Giroud
                       Mount
Chilwell   Kovacic  Jorginho  James

Nilsinj1

Innlegg: 2537
Nilsinj1
04.03.21 11:23

Personlig håper jeg på Kante for Jorginho. Og de tre fremste Mount, CHO og Werner. Resten er som beskrevet tidligere.

Kanskje kunne Alonso spilt denne i stedet for Chilwell. Masse angrepsstyrke til høyre med James og CHO/Mount. Innlegg mot Alonso på bakerste er et godt angrepsvåpen og gir oss en trussel i luftrommet som vi ellers mangler uten Giroud. Har på følelsen av at sistnevnte ikke vil komme til sin rett i en slik kamp.

Edit: Fin runde sålangt med poengtap på de foran som gjør at i forhold til dem vil avstanden være noenlunde lik med mindre vi skulle finne på å dra i land en seier. Et tap kan derimot vise seg å være viktig å unngå for å holde Liverpool bak oss når det skal telles opp til slutt. 

Vi skal ha veldig mange greie kamper frem til våre siste fire kamper så får vi en god rekke med seire her trenger ikke utfallet av dagens kamp å bety så mye.

(Innlegget ble redigert 04.03.21 11:32)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg